Shoplog | schoenen, oorbellen, jeans & meer!

Ik winkelde. En niet alleen voor kleding en accessoires, maar ik kocht ook te gekke nieuwe sneakers, wat dingen van H&M Home, Swarovski oorstekers en meer. Ik laat je alles zien (met modeshow!) in de shoplog hierboven. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 19 maart 2015 | 88 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door Denise op 19 maart 2015 08:19

Aaaah, daar is het artikel eindelijk. Ik miste hem al! Super leuk deze shoplog, wat heb je toch een te gekke smaak. Fijne dag topper! <33

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2015 om 09:20:

Had hem om 17:00 uur ingepland, in plaats van 07:00 uur, schiet niet echt op ;-)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 19 maart 2015 08:20

Wat heb je er een hoop prachtige items bij <3 Je nieuwe jeans van de H&M staat je echt super goed! Ik ga snel kijken of die variant hier ook in de winkels ligt! Je statement ketting met bloementjes en het lange bloemen blousje vind ik echt geweldig, ik word altijd zo happy van die vrolijke lente fashion items!

[Beantwoorden]


Door Mayke op 19 maart 2015 08:30

Leuke dingen heb je geshopt! En die sneakers zijn geweldig! Naar zoiets ben ik ook al heel lang naar op zoek.

Volgens mij kwam ik Thijs net tegen in Nijmegen. Ik dacht een bekend gezicht te herkennen. Hij lijkt in het echt nog meer op je ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2015 om 09:21:

Haha leuk, zou goed kunnen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 maart 2015 08:31

Leuke items heb je gescoord! Vooral het streepjes jurkje van H&M vind ik leuk. Wat betreft je schoenmaat: je voeten kunnen van maat veranderen als je al uitgegroeid bent. Zo had ik eerst altijd maat 37 en toen viel ik wat af en sindsdien heb ik van platte schoenen 37 en soms 38 afhankelijk van de schoen en het merk. En bij hakken heb ik steevast 36. Al mijn hakken die ik ooit in 37 heb gekocht heb ik van die dingetjes in moeten plakken bij de hak omdat ze dus te groot zijn geworden. En ik zit dus ook tussen een 36 en 37 in, dus ik ben eerder een halve maat kleiner geworden, maar andersom, groter, kan dus ook.

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 19 maart 2015 08:37

Dat gestreepte jurkje is super leuk! Je je oorbellen ook natuurlijk haha!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 19 maart 2015 08:41

Een hele fijne shoplog! De shaping jeans kom ik steeds vaker tegen, ik moet ze ook hebben, haha. De gestreepte jurk staat je prachtig Vera, ook hier ben ik helemaal enthousiast over. En je swarovski oorbellen, wauw!

[Beantwoorden]


Door Petra op 19 maart 2015 08:52

Leuke items, staan ook allemaal leuk! Ik ga maar eens even bij Vero Moda langs.

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 19 maart 2015 08:55

Die kettinkjes zijn zo leuk! Ik heb veel goeds over die broeken gehoord. Fijn dat ze niet afgeven, ik heb al aardig wat witte tassen met een blauwe kant…grrr

[Beantwoorden]


Door dionne op 19 maart 2015 09:07

Wat een super leuke aankopen! Ik vind je sneakers heel tof!

[Beantwoorden]


Door Yara op 19 maart 2015 09:08

Hele leuke shoplog! Je hebt echt toffe dingen gekocht, vooral die schoenen vind ik heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 maart 2015 09:11

Ik werk in een schoenenwinkel en je wilt niet weten hoeveel mensen te kleine schoenen dragen.

Het is zelfs zo dat je 1,3 cm ruimte over mag hebben vanaf je geen naar de voorkant. En vaak lopen mensen echt met hun tenen tegen de voorkant aan. kan ook verklaren waarom je zo snel last van je voeten hebt, want dan verkrampt je je tenen onbewust met lopen.

Trouwens ontzettend gave adidasjes zeg!

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 19 maart 2015 om 09:12:

Vanaf je teen dus. Niet je geen haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2015 om 09:22:

Wat stom zeg! Ben heel benieuwd hoe een maat groter gaat bevallen :-)

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 maart 2015 09:11

Die lange blouse vind ik echt super! en de sneakers word ik nu ook een beetje verliefd op haha! <3 heerlijke lente items

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 19 maart 2015 09:18

Ik ben erg benieuwd naar de shaping jeans! Heel herkenbaar ik heb ook dikke billen en dan wil mijn kont ook ontsnappen haha. Wat een gave sneakers!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Lydia op 19 maart 2015 09:20

ik ben verliefd!! Wat een mooie schoenen en dat bloemen blousje vind ik ook erg mooi

[Beantwoorden]


Door Do op 19 maart 2015 09:23

Leuke dingen heb je geshopt :) Vooral die Swarovski oorbellen zijn prachtig!

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 maart 2015 09:39

Haha no worries, ik heb van adidasjes ook een 42(1/3 volgens mij?). Ik merk wel dat ballerina’s mij op een of andere manier altijd te klein zijn in maat 41, hier heb ik dan ook altijd 42 van. Ook italiaanse merken zijn vaak in maat 41 te klein. Gelukkig zie je tegenwoordig ook steeds vaker dat er maat 42 op voorraad is in schoenenwinkels. Dit was vroeger nog niet zij mijn tante (ook 42). De schoenen zijn in ieder geval echt heeeeeelemaal gaan!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 maart 2015 09:39

Dr. Denim schijnt ook hele fijne broeken te hebben. En heb je de Levi’s Curve ID al een keer geprobeerd?

En eeuhm… de afmetingen staan er gewoon bij op de H&M site hoor ;-)

Jaaaaaa, outfitpost (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2015 om 09:56:

Curve ID heb ik geprobeerd. Zat niet lekker, lubberde uit en gaf af als een gek. En van die afmetingen weet ik, maar daar kijk ik dan weer niet naar.

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 22 maart 2015 om 11:50:

Al kijk ik wel naar de afmetingen, mijn inschattingsvermogen is zo belabberd dat het item altijd veel groter of kleiner is dan ik dacht.

[Beantwoorden]


Door suus op 19 maart 2015 09:40

Wat een leuke dingen heb je geshopt! Ik vind het ook tof dat je blij bent met je kont :) ik heb zelf ook jarenlang met te kleine schoenen gelopen maat 42 ipv 43. Maarja dat komt omdat je dat haast nergens kunt krijgen (toen al helemaal niet). Pas toen in naar een podoloog ging voor steunzooltjes kwam ik erachter. Is dat okk niets voor jou, steunzooltjes? Bijv. Voor in all stars enzo. Ik heb zelf veel minder last van mijn voeten (bijna niks eigenlijk). Alleen bij hoge hakken draag ik ze niet maar dat.hoeft ook niet want dan corrigeer je al door de hak.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2015 om 09:55:

Ik heb ze gehad, maar had ze bijna niet in omdat ze in veel van mijn schoenen niet passen. Maar misschien toch maar weer eens aan beginnen…

[Beantwoorden]

suus antwoordt op 19 maart 2015 om 21:41:

Als ze niet passen omdat ze langer zijn dan je voet, kun je er gewoon een stukje vanaf knippen (bij de tenen). Als het is omdat de schoen er te smal voor is, dan is het eigenlijk geen goede schoen voor je. En als het is omdat de schoen al een voetbed van zich heeft, dan moet je het alleen doen als dat een voetbed is wat echt goed is voor jouw voeten. Ik weet dat het een beperking van geschikte schoenen oplevert, maarja goed kunnen lopen is ook wat waard ;). Ik draag bijv. vaak schoenen van Gabor, mustang, SPM, footnotes. Ik heb ook wel open schoentjes en schoenen met hakken die ik zonder draag hoor, maar als het schoenen zijn die ik echt wil gebruiken om hele dagen op te lopen (en niet alleen voor zitdagen en avondjes) dan wil ik wel dat ze erin passen.

[Beantwoorden]


Door Marthe|normalbeauty.nl op 19 maart 2015 09:43

Leuke dingen heb je gekocht. Ik vind vooral het groene bloesje/ topje heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Justkristel op 19 maart 2015 09:55

Je bent weer goed geslaagd! Mooie items, vooral je schoenen zijn echt geweldig.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 19 maart 2015 10:11

Ohh die sneakers! Heeeeel mooi <3

[Beantwoorden]


Door Marjelle op 19 maart 2015 10:12

Weer een heel leuke shoplog Vera, dat gestreepte jurkje lijkt me zo leuk met een donkerrode lipstick! Ik ben verliefd op die broeken van de h&m, ik heb al een tijdje die zwarte en hij zit zó mooi! Nu die andere nog scoren. En die schoenen vind ik ook wel heel tof, ik kijk al uit naar de outfit foto’s :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 maart 2015 10:19

Leuke shoplog! Die Swarovski oorbellen vind ik zo mooi <3 Wat gek ook dat je blijkbaar van schoenmaat verandert bent, ik zou haast zeggen dat die maten misschien toch anders uitvallen, want het lijkt me nogal pijnlijk als je continu met te kleine schoenen rond zou hebben gelopen.

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 19 maart 2015 10:32

Mijn high waisted jeans van Vero Moda raken ook wat versleten dus de shaping jeans van H&M is wel een goede tip! Hopelijk blijven die broeken langer in model..

[Beantwoorden]


Door Minke op 19 maart 2015 10:36

Hele leuke dingen heb je geshopt!

[Beantwoorden]


Door Louise op 19 maart 2015 11:00

Je haar zit werkelijk prachtig!!!! Persoonlijk zou ik het vaker zo doen! Zoveel volume he je van je zelf !! Echt boom chicka wauw wauw (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2015 om 15:25:

Haha, dankjewel :$

[Beantwoorden]


Door Ilham op 19 maart 2015 11:15

Je bent zo’n positief mens, he. Dat is een kwaliteit die vaak onderschat wordt, maar ik vind dat zo leuk om te zien en word er helemaal vrolijk van :) Over de shoplog: wat een schattige ananas!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2015 om 15:25:

Dankjewel Ilham <3

[Beantwoorden]


Door Jhemyla op 19 maart 2015 11:38

Ik heb zelf echt járen een te kleine schoenmaat gedragen. Ik kocht altijd maat 38 terwijl ik 39 bleek te hebben. In het begin ‘voelde’ 39 te ruim maar als ik nu (een jaar later) mijn schoenen in maat 38 aan doe snap ik niet dat ik die altijd gedragen heb.

[Beantwoorden]


Door Hetje op 19 maart 2015 11:45

Ik vind de combi van de romantische dekbedhoes met die stoere muur juist gaaf! :wave:

[Beantwoorden]


Door Romana op 19 maart 2015 11:49

Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik word altijd zo vrolijk van jouw enthousiasme in je shoplogs ^^) Altijd zo oprecht blij met de dingen die je hebt gekocht, makes me smile haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2015 om 15:24:

Dankjewel Romana ^^)

[Beantwoorden]


Door Puck op 19 maart 2015 12:11

Wat een super leuke items Vera! Mijn favorieten zijn je bloemen blouse (ik herken je struggle met een aanwezige booty) & je super mooie sneakers! Jaloers! Ik ben gisteren naar de Monki en & Other stories geweest in Berlijn, en aaaaah I wish I was a millionaire!!!

Nice day!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 19 maart 2015 12:14

Leuk! Vind de sneakers ook heel leuk :) (love)

[Beantwoorden]


Door Sanja op 19 maart 2015 12:31

Leuke shoplog!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 19 maart 2015 13:25

Dat gestreepte jurkje is tof! En leuke sneakers ook.

[Beantwoorden]


Door Bente op 19 maart 2015 13:46

Super leuke video weer! Een tip tegen het slijten van broeken, ik weet niet of je hem al kent maar kan handig zijn: niet in de droger! Door dat het elastische broeken zijn kan het elastiek in de stof smelten door de droger en dus vervormen, uitlubberen en slijt hij eerder! Hopelijk helpt het een beetje ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2015 om 15:24:

Ik doe ze nooit in de droger, maar dankjewel voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Theinspirationblogger op 19 maart 2015 13:54

Wauw, die schoenen! Love it! <3 Daar krijg je nou echt zin in de zomer van :-)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 19 maart 2015 14:24

Hey Vera, ik heb in een schoenenwinkel gewerkt en die meetplankjes zijn vooral voor kinderen bedoeld. Hierdoor worden de maat circa een halve maat groter aangegeven, omdat er bij kinderen meteen groeiruimte berekend wordt. Adidas schoenen vallen gewoon heel klein, daar heb ik ook een 41,5 van terwijl ik normaal een 39,5 heb.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2015 om 15:24:

Ohhh nou het wordt er niet makkelijker op! Dank voor de uitleg, Naomi :-)

[Beantwoorden]


Door Luna | Flowers and Pearls op 19 maart 2015 15:01

Leuke dingen allemaal! Die schoenen en die ketting zijn ook heel mooi ^^)

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 maart 2015 15:07

wat heerlijk, zo te zien heeft iedereen zin om de zomer in de kledingkast te hangen haha, je Adidas schoenen zijn tof!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 19 maart 2015 15:12

Wat heb je leuke dingen gekocht!
Ik ben wel heel erg benieuwd naar die Shaping Jeans.
En je oorbellen van Swarovski zijn ontzettend mooi zeg.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 19 maart 2015 15:34

Leuke shoplog Vera! Ik vind je kettingen en dekbedovertrek heel mooi <3

[Beantwoorden]


Door Health and happy op 19 maart 2015 16:01

Wauw die schoenen

[Beantwoorden]


Door hopper op 19 maart 2015 16:34

Volgens mij schommelt bij iedereen de maat wel met schoenen. Het kan ook liggen aan het type of vorm van de schoen. Als ik een ander model probeer kan mijn maat ook ineens anders zijn. En zomer en winter maakt ook verschil natuurlijk. Maar ik vind ze wel heel tof!

[Beantwoorden]


Door Jis op 19 maart 2015 16:58

Ahh, weer een hele leuke shoplog! De sneakers vind ik heel tof.. Liefs, Jis

[Beantwoorden]


Door Loïs op 19 maart 2015 16:59

Leuk! Misschien dat ik vanavond nog even naar de stad ga. Het is koopavond!! :omg:

[Beantwoorden]


Door Anne-Lotte op 19 maart 2015 17:11

I’m in love with your shoes OMG! Ze zijn echt superleuk!
Liefs (love)

[Beantwoorden]


Door Simone op 19 maart 2015 17:11

Oh my, die kanten top van Vero Moda is zo prachtig! (love) Staat je heel tof.
Zin om NU naar de winkel te rennen, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2015 om 08:58:

Dankjewel Simone!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 19 maart 2015 17:21

Je hebt prachtige spullen gekocht!! En die schoenen <3 Heel gaaf :D

[Beantwoorden]


Door Julia op 19 maart 2015 17:40

Wat een geweldig leuke dingen heb je weer gekocht Vera! Ik werd vooral heel blij toen je zei dat je blij was met je kont ^^) Ik vind het super als mensen zo zijn!

Verder heb ik echt een probleem, goed passende broeken vinden is voor mij echt een ramp. Ik ben 1.79 m en heel slank gebouwd, ik heb maat 34. Als ik een broek in deze maat koop, zit hij van boven perfect, maar zijn de pijpen echt veeeel te kort. Het ziet er echt niet uit. Nu hebben ze bij de h&m lengtemaat 34. Deze zijn lang genoeg. De kleinste omvang daarvan is 28. Dit is weer te wijd. Ik heb namelijk altijd het probleem dat een broek los zit bij mijn kont. Heeft iemand tips voor broeken die lang en smal zijn? Graag niet al te duur ^^)

[Beantwoorden]


Door anouk op 19 maart 2015 17:54

Wat een leuke spulletjes heb je weer gekocht! Die ananas is zo schattig

[Beantwoorden]


Door Maren op 19 maart 2015 17:57

Ooooh die kettingen in het begin! Zo mooi. Ik ga ze denk ik ook kopen. Dat staat denk ik heel mooi bij een uitgesneden topje of T-shirt.
Grappig trouwens dat je bij je kleding bedenkt welke kleur lipstick erbij zou passen :D
Doe ik ook wel eens haha. Leuke shoplog!

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 19 maart 2015 18:07

Mooie items allemaal! Heel leuk shoplog

XO

[Beantwoorden]


Door Syl op 19 maart 2015 19:12

Wat leuk dat je ook aan de H&M shape-up jeans bent gegaan. Ze zitten heerlijk! Ik heb er nu 4.
Dat bloemen bloesje is trouwens prachtig. I NEED IT!

[Beantwoorden]


Door Carien - BlondieBeautyFashion op 19 maart 2015 19:37

Leuke shoplog! Ik ben dol op de curved jeans van Zara! Misschien ook n goede optie!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 19 maart 2015 19:38

Die broek lijkt me fijn! Ik ben altijd eeuw-en op zoek naar de perfecte broek!

[Beantwoorden]


Door Margot op 19 maart 2015 19:48

Wat een schattige oorbellen!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 19 maart 2015 20:01

Hele leuke shoplog! Ben super benieuwd naar de shaping jeans, ze lijken me wel wat :) TIP; bij de Primark hebben ze een groter variant van de ananas kaarsen, zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 19 maart 2015 20:17

Ohh mooie dingen heb je gekocht! Je schoenen zijn zoo leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Romy op 19 maart 2015 20:28

Super leuke shoplog! Hele leuke items. Je blouseje heeft wel iets weg van een kimono ;)

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 19 maart 2015 20:34

Die schoenen zijn zo leuk! Ze zien er prachtig uit en o zo vrolijk voor de lente!! Ook je nieuwe kettingen, oorstekers en ananaskaars vind ik te gek! Eigenlijk alles dus! ;)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 19 maart 2015 21:14

Ik wissel zelf ook vaak van schoenmaat, maar het ligt bij mij toch heel vaak aan het merk. Bij sommige merken heb ik een 37, bij andere 40, maar over het algemeen toch wel een maatje 39, altijd maar uitproberen dus. Die Jeans zien er goed uit, ga zelf denk ik ook maar eens even kijken. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Joika op 19 maart 2015 22:13

leuke jeans!! x

[Beantwoorden]


Door Bertine op 19 maart 2015 22:48

die schoenen zijn heel tof, mijn collega heeft ze ook! wel vreemd dat je 42 blijkt te hebben en normaal altijd 41 hebt. ooh en je swarovski oorbellen zijn ook echt geweldig<3

[Beantwoorden]


Door Sandy op 20 maart 2015 08:53

Wat een leuke shoplog, je hebt heel mooie items gescoord! (love)
Swarovski = liefde!

[Beantwoorden]


Door Tara op 20 maart 2015 11:11

Super leuke schoenen Vera!

Over de maat moet je je geen zorgen maken. Ik draag zelf maat 41, maar heb eigenlijk maat 40.5. Ik kon me herinneren dat ik bij Nike ook altijd een grotere maat had, en ja hoor, mijn nike’s zijn 42.5! Dat ligt dus gewoon aan het merk ^^)

[Beantwoorden]


Door carly op 20 maart 2015 13:16

Oh dat groene blousje/shirtje van kant is zo mooi! kan hem online helaas niet vinden. Mag ik misschien de prijs weten? Dan weet ik even hoeveel ik apart kan zetten haha

[Beantwoorden]


Door Fien op 20 maart 2015 19:29

Lieve vera wat ben je toch een leuke meid!
Leuke dingetjes heb je gekocht! Ik heb ook zo’n model sneakers en het bevalt echt goed! Als je die hebt dan wil je niets anders meer haha
Fijne dag verder <3

xxx

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 20 maart 2015 20:51

Je hebt echt leuke items geshopt! Ik draag veel H&M broeken, waaronder ook de shaping en vind ze allemaal heel erg fijn! Ik vind je haar zo erg leuk, lekker vol!

[Beantwoorden]


Door Sylvana op 20 maart 2015 21:53

Hoi Vera, ik had een klein vraagje. Ik heb namelijk ook super snel last van mijn voeten (heb hiervoor steunzolen, wat het wel verminderd maar ze doen nog heel snel pijn) en ben op zoek naar nieuwe sneakers. Ik twijfel momenteel tussen een model van de superstars en de sneakers die jij in dit filmpje draagt!
Omdat je zegt dat je ook superstars hebt gehad, vroeg ik me af welke jij fijner vond lopen en waar je het minste last in had? (love)

[Beantwoorden]


Door J.k. op 21 maart 2015 15:04

:hey: die schoenen zijn echt mooi
En hoe duur waaren die broeken ik kon het niet verstaan
En ik hou zelf ook heel veel van bloesjes maar kan nooit een leuk bloesje vinden zelf heb een z’n lange bloes in het groen van de primarkt
Zelf hou ik van me biezar kleden :wow: :wow:
Ik hoop graag meer shopvlogs te zien

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 21 maart 2015 16:54

Leuke items! Vind je schoenen erg leuk. Maar maak je niet druk kwa maat want dat verschilt enorm per merk! Bij vans heb ik maat 36, bij converse 35 het wisselt echt enorm per merk.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 22 maart 2015 09:38

Leuke shoplog! :) Je praat alleen erg snel vond ik!

[Beantwoorden]


Door Moniek van Bussel op 22 maart 2015 17:57

Ik vind je haar juist wel heel leuk, zo wild! Leuke items, dat streepjes jurkje en die lange bloemen blouse staan je echt goed. En dat groene blousje is zo leuk. Ik kom eigenlijk nooit bij Only/Vero Moda maar zo te zien hebben ze daar toch wel toffe dingen!

[Beantwoorden]


Door Bevrijd door een strakke jeans | Jellybeats op 10 april 2015 07:37

[…] begon allemaal bij Vera, en meer bepaald met dit filmpje. In deze shoplog toont Vera enthousiast haar nieuwe aankoopjes, en showt ze vol zelfvertrouwen haar […]