Q&A #vragenaanvera

Ik heb al eeuwen geen Q&A meer geüpload, hoogtijd om daar verandering in te brengen! Vandaag beantwoord ik een heleboel persoonlijke vragen. Bijvoorbeeld of ik wil trouwen en kinderen wil krijgen en wanneer, maar ook wat mijn rare gewoontes zijn en waarom ik met YouTube ben begonnen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 8 maart 2015 | 40 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 8 maart 2015 08:26

Leuke video, Vera! Het is altijd leuk om meer te weten te komen over je leven! En ja, op een gegeven moment geven alle lipsticks af. Als je van die longlasting lip colours hebt, zijn de afgegeven restjes nog moeilijk weg te halen ook! ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2015 om 10:15:

Haha ja en dan blijven alleen de randen heel lelijk zitten :D

[Beantwoorden]


Door Suze op 8 maart 2015 08:40

Wat een ontzettend leuk filmpje. Dat met die rare gewoonte ken ik ook heeel erg goed en zo ontzettend irritant! En dat gedoe met die deken ken ik maar al te goed, altijd drama met mij en mijn vriend haha! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2015 om 10:15:

Toch fijn dat ik niet de enige ben :$

[Beantwoorden]


Door angelique op 8 maart 2015 08:45

Super leuke video! Wat ben je toch een leuke meid

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 8 maart 2015 08:49

Je straalt!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 8 maart 2015 08:55

Weer leuk om zo’n filmpje weer eens te zien. Wat je zegt, het persoonlijke hoort er toch een beetje bij dus. Het alleen zijn vind ik zelf ook niet zo erg, vind het wel fijn om die tijd en plek voor mijzelf te hebben, maar hoe langer dat duurt, hoe moeilijker het ook wordt om er wel iemand tussen te laten. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door anouk op 8 maart 2015 09:02

Heel leuk om te zien!! Het is echt grappig wat mensen allemaal van je willen weten

[Beantwoorden]


Door lonneke op 8 maart 2015 09:06

Ik vind dit soort persoonlijke video’s altijd heel erg leuk!
Genieten om zo de ochtend te beginnen.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Akosua op 8 maart 2015 09:06

Volgens mij zijn we allemaal heel nieuwsgierig aangelegd, ik in ieder geval wel, dus ik vind het altijd interessant om wat meer persoonlijke dingen te weten te komen. Maar ook grappig dat in het begin YT echt niet zo’n ding was, kan me niet voorstellen dat een blogger de reacties tegenwoordig uit zou zetten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2015 om 10:16:

Dankjewel! En ik ook niet, zo ook helemaal niet slim zijn om dat te doen. Er zit ook zoveel publiek op YT!

[Beantwoorden]


Door Do op 8 maart 2015 09:18

Leuke video, leuk om wat meer over je te weten te komen :) <3

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 8 maart 2015 09:26

Leuk om zo wat meer over je te weten te komen!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 maart 2015 09:26

Leuke video Vera. Het is inderdaad al een tijdje geleden.

[Beantwoorden]


Door Minke op 8 maart 2015 09:30

Leuke video!!

[Beantwoorden]


Door Simone op 8 maart 2015 09:39

Leuke video!

[Beantwoorden]


Door francine op 8 maart 2015 09:47

eindelijk iemand gevonden die dezelfde gekke gewoonte heeft. Het is echt irritant en ik moet het echt afleren, maar het gebeurt gewoon echt vanzelf. :yes:

[Beantwoorden]


Door Esther op 8 maart 2015 09:58

Over kinderen en trouwen fantaseren vind ik ook leuk om te doen, maar je weet toch nooit hoe de situatie er dan aan toe is, blijft erg lastig dus, haha! En ik ben nu heel hard aan het nadenken wat mijn rare gewoonte is … ben er nog niet achter :)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 8 maart 2015 10:17

Lachen omdat je vriend het dekbed inpikt?! Mennnn ik wordt altijd zoo kwaad hahaha!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 8 maart 2015 10:22

Leuke video! Ik doe als mijn vriend en ik gewoon thuis blijven ook geen lipstick op eigenlijk, het is toch een beetje onhandig haha. Als we wel weggaan samen doe ik het liefst een niet te felle kleur op, zodat niemand er wat van kan zien als het afgeeft haha.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 8 maart 2015 10:24

Wat een leuke video en toffe vragen, vaker doen! ♥

[Beantwoorden]


Door Danielle op 8 maart 2015 10:40

Leuk filmpje!

Ik krab inderdaad ook aan mn hoofd zonder jeuk.. echt heel raar.

[Beantwoorden]


Door Margot op 8 maart 2015 11:04

Leuk om je zo wat beter te leren kennen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 maart 2015 11:29

Ja dat was een tijd geleden een Q&A. Leuke video heb je er van gemaakt. :-)

[Beantwoorden]


Door Renate op 8 maart 2015 11:30

Leuke video! Ik moet bekennen dat ik ook met tijden op mijn hoofd zit te krabben zonder jeuk, heel raar, ik weet ook niet waarom ik dat doe haha! En ik kan me voorstellen dat je aan jouw eettafel heerlijk zit, ik vind jouw ramen ook zo pretty! (love)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 8 maart 2015 12:05

Leuk filmpje! Zo leren we je weer wat beter kennen. Mijn vriend en ik vechten ook elke nacht om het deken. Dat is heel normaal haha! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lexi op 8 maart 2015 12:43

Wat zie je er geweldig uit in deze video!

[Beantwoorden]


Door Feng op 8 maart 2015 12:55

Heel leuk filmpje :D

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 8 maart 2015 13:01

Ik hou echt van een wat persoonlijkere video af en toe, echt tof om te zien en te ontdekken!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 8 maart 2015 15:37

Wat een leuke vragen! Erg leuk om te zien :)

[Beantwoorden]


Door Carien - BlondieBeautyFashion op 8 maart 2015 16:29

Leuke Q&A!

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 8 maart 2015 17:45

Leuk weer een Q&A filmpje, vooral dat stukje waar je verteld over hoe jij en Jeffrey een relatie kregen. So cute!

XO

[Beantwoorden]


Door Juliette op 8 maart 2015 18:24

Wat een fantastisch shirt! Waar heb je die vandaan??

[Beantwoorden]


Door Lies op 8 maart 2015 19:41

Hele leuke video! Ook heel herkenbaar met het aan je hoofd krabben als je geen jeuk hebt. Zelf doe ik dat ook heel veel. Ik heb ook altijd gezegd dat ik jong moeder wou worden, maar inmiddels ben ik 28 en heb ik nog geen kids en zelfs geen relatie haha. Je kan dat inderdaad niet vooruit zeggen. Het gebeurt gewoon allemaal als het de tijd ervoor is.

[Beantwoorden]


Door Wies op 8 maart 2015 20:27

Leuke video Vera!! Wat je leuke, mooie vrouw ben je toch!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 8 maart 2015 20:33

Hele leuke video! Over die vraag van kinderen heb ik net het omgekeerde. Ik wil het ook heel graag maar ik geraak in paniek als ik denk dat het toch niet gaat gebeuren. Ik ben nog maar 18 maar ik denk er da laatste tijd zo veel aan, ik wil ook jong moeder worden… maar ik ben nog zeker 4 jaar aan het studeren.. wie weet hoe m’n leven er dan uitziet. Het is moeilijk om te zeggen.

[Beantwoorden]


Door Heleen op 8 maart 2015 23:50

Wat leuk dat je zo openhartig bent, ook over de heel persoonlijke vragen! Ik vond het interessant wat je zei over kinderen krijgen, en ik herken het ook wel. Maar ik zou zeggen, als je wat meer eraan toe bent en wat ouder bent, en er achter zou komen dat je echt kinderen zou willen: laat je dan vooral niet door zo’n angst tegenhouden. Ik vind je een heel lief persoon met vele goede eigenschappen, en je hebt dus je toekomstige eventuele kinderen ook heel veel moois te bieden! Geen enkele ouder is perfect! (En als je besluit dat je ze niet wilt, ook prima :) )

[Beantwoorden]


Door Nienke op 9 maart 2015 20:54

Ja dat met die deken is erg herkenbaar :) Ik slaap toch graag alleen en dat vind ik het ook fijn om mij in te nestelen zoals een worm en dan wil ik dat ook doen als ik same slaap :)

[Beantwoorden]


Door anneloes op 10 maart 2015 07:57

Leuke video Vera!
Ik zag heel kort je telefoonhoesje even in beeld, maar hij zag er heel gaaf uit!
Mag ik vragen waar je die vandaan hebt?

[Beantwoorden]


Door Berdien op 11 maart 2015 02:05

Wat leuk om je nu ook op deze manier een beetje ‘te leren kennen’. Ontwapenend! Heel leuk. Vraagje nog: welke lipstick heb je hier op? Wil ‘m;-)
Liefs

[Beantwoorden]