NYX Wonder Pencil – concealer, oogpotlood en lipliner

NYX_womder_pencil01

Het lijkt misschien een eenvoudig potloodje, maar vergis je niet. De NYX Wonder Pencil is een concealer, huidkleurig oogpotlood en lipliner in één. Een multitasker, verkrijgbaar in drie kleuren. Ik probeerde de allerlichtste tint uit in en onder mijn ogen en op mijn lippen. Is dit potlood echt een wonder?

NYX_womder_pencil02

NYX_womder_pencil03

Het is een dun potlood, wat perfect werkt bij/in de ogen en mond, maar wanneer je de NYX Wonder Pencil als concealer wilt gebruiken, pakt het iets lastiger uit.

NYX Wonder Pencil 01 Light € 5,99

NYX_womder_pencil04

De kleur is licht en de textuur is romig, maar wel wat droog.

NYX_womder_pencil05

Als concealer onder mijn ogen

De Wonder Pencil vind ik als concealer het lastigst te gebruiken. Je hebt best wat nodig en met een dun potlood oneffenheden bedekken is toch best lastig. Het is niet onmogelijk en als je niks anders voor handen hebt, een prima oplossing. De dekking is niet heel goed, maar als last minute optie is het beter dan niets.

NYX_womder_pencil06

Op de waterlijn om mijn ogen groter te laten lijken

Het is best lastig een goed, niet te duur oogpotlood te vinden in een huidkleur. Het is een stuk mooier en natuurlijker dan een wit potlood op de waterlijn, waardoor je ogen groter lijken en je blik frisser en wakkerder.

NYX_womder_pencil07

Als lipliner

Een huidskleurige lipliner is heel erg handig. Het past bij elke kleur lipstick en zorgt ervoor dat je zorgvuldig gestifte lippen het langst in tact blijven. Bovendien werkt het ook als concealer en is de liplijn hierdoor vlijmscherp. Perfect! Oja, ik heb deze rode lipstick op.

NYX_womder_pencil08

Full-face met NYX Wonder Pencil als concealer, lipliner en oogpotlood.

NYX_womder_pencil09

Wat een slim product! Een klein wonder, absoluut. Er komt lekker veel kleur af van de NYX Wonder Pencil, die een fijne, zachte textuur heeft. Hij had wel iets minder droog mogen zijn, zodat hij als concealer iets minder poederig is. Als liner op de ogen en mond werkt het wel fijn, het potlood blijft daardoor prima zitten.

Hij is niet duur, handig te gebruiken en 01 light is voor mij zelfs licht genoeg. Je zou hem ook nog in de binnenste ooghoeken kunnen gebruiken, of onder je wenkbrauw om ze heel scherp te maken en een lift te geven. Ik ben fan van de NYX Wonder Pencil!

NYX Wonder Pencil 01 Light € 5,99 – te koop bij Douglas.


Reacties

Door Marloes | Budgetproof.nl op 14 maart 2015 06:07

Ik zou denk ik niet tot de conclusie gekomen zijn dat het een klein wondertje is. Haha. Ik vind zo’n potlood al hel om je lippen mee in te kleuren. Laat staan onder je ogen. Meh. Als lippotlood vind ik m er eerst een beetje viezig uitzien, maar als je de lippenstift op hebt is het super mooi. Wat ik van dit artikel geleerd heb is dat ik evht een huidkleurig of wit potlood nodig heb voor m’n eaterlijn. Dat effect vind ik namelijk heel mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 maart 2015 06:26

Interessant product. Ik heb een eyeliner van MAC in huidskleur en daar werd heel specifiek bij vermeld dat het product niet elders op het gezicht gebruikt kan worden. Maar idd als lipliner lijkt het me een heel handig product. Ik hou altijd een roze randje over als ik lipstick draag. Het zit te laag waardoor de lipstick doortrekken niet mooi is en met concealer bijwerken is echt heel erg veel gedoe. Toch maar eens proberen met dat potloodje dan!

[Beantwoorden]


Door Margo op 14 maart 2015 06:44

Welke mascara heb je gebruikt? Mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2015 om 10:37:

Roller lash van Benefit!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 14 maart 2015 06:59

Ik vind m goed, ik vind m leuk, maar hij heeft geen hoog ‘die moet ik hebben’ gehalte…

[Beantwoorden]


Door Anniek op 14 maart 2015 07:07

Handig potloodje zeg, super multifunctioneel! Zelf zou ik hem denk ik het meest gebruiken als oogpotlood en lipliner, als concealer vind ik hem niet echt denderend. Maar inderdaad wel praktisch voor onderweg. Deze post herinnerd me er ook meteen weer aan dat ik echt mijn eigen nude oogpotlood er weer eens bij moet pakken, zo’n lijntje in de waterlijn is best mooi!

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 maart 2015 07:18

Nooit verwacht dat hij voor alle drie zou werken! Meestal verwacht ik niet zo veel van multifunctionele producten. Maar deze is echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Michaela op 14 maart 2015 07:25

Super handig dat je deze kunt gebruiken voor zoveel verschillende zaken, maar toch vind ik het geen wauw effect hebben.

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 maart 2015 07:37

Wat een handig potloodje. Ik zou hem niet gebruiken als concealer maar als lippotlood zeker. Hij kan onder alle lipsticks. Super handig ^^

[Beantwoorden]


Door Rilana op 14 maart 2015 07:43

Ik heb m ook twee weken geleden gekocht! Ben er super tevreden over. Ik gebruik m voor op mn waterlijn en onder mijn wenkbrauw

[Beantwoorden]


Door Sharon op 14 maart 2015 07:47

Voor onder mijn ogen lijkt het me geen handig product maar als lipliner ziet ‘ie er wel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Kyraa op 14 maart 2015 07:47

Lijkt me enorm handig zo’n potlood! Jammer dat mijn huid echt te wit is voor dit soort producten. :(

[Beantwoorden]


Door Syl op 14 maart 2015 07:49

Het ziet er wel ok uit. Ik zou alleen niet eerst een puistje camoufleren en vervolgens mijn waterlijn doen… infecties brrrr

[Beantwoorden]


Door An-Sofie op 14 maart 2015 07:57

Moh. Ik gebruik er eentje van M.A.C maar deze goedkopere moet zeker niet onderdoen! Jammergenoeg wel niet te verkrijgen in België. :-(

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 14 maart 2015 08:00

Het effect op de waterlijn is erg mooi. Ik had wel verwacht dat hij niet goed als concealer zou werken, maar het is leuk bedacht!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Griet op 14 maart 2015 08:06

Ik zag deze net toevallig bij douglas online deze week en was er wel nieuwsgierig naar :) lijkt me wel handig dit potlood! Om puistjes en vlekjes te verbergen werkt hij mss beter dan voor onder de ogen?

[Beantwoorden]


Door Svenja op 14 maart 2015 08:11

Wat een handig multifunctioneel product! Vooral als lipliner lijkt het mij ideaal, je lipstick ziet er super strak uit, heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 14 maart 2015 08:31

Wat een handig potlood! Zelf gebruik ik ook altijd zo’n handig potloodje op de waterlijn (maar dan van Catrice), maar deze ziet er ook goed uit! En al helemaal omdat het ook een goede lipliner is!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 14 maart 2015 08:32

Wat een handig product! Al zou ik hem niet direct voor alles tegelijk gebruiken. Als je met het potlood aan puistjes komt komen er toch weer bacteriën op, en als je het potlood tussendoor niet meteen slijpt komen die ook meteen op je waterlijn en lippen. Maar puur voor de waterlijk zou deze wel heel handig zijn denk ik!

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 14 maart 2015 09:04

Wauw, wat een super handig product! Ik vind hem als lipliner erg mooi.
xx

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 maart 2015 09:07

Vooral als lipliner en oogpotlood vind ik m erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Justkristel op 14 maart 2015 09:09

Super handig! Op je waterlijn ziet het er echt mooi uit! <3

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 14 maart 2015 09:10

Inderdaad een slim product, maar het lijkt me lastig als concealer. Daar zou ik het echt niet voor gebruiken.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 14 maart 2015 09:21

Als lipliner is dit potlood wel interessant

[Beantwoorden]


Door loesblogt op 14 maart 2015 09:33

Wat een leuk en innovatief product! Als concealer zou ik hem niet snel gebruiken maar absoluut de overige 2 functies wel! Al moet ik zeggen dat ik 6 euro voor een potloodje van nyc een beetje te veel van het goede vind.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 14 maart 2015 09:46

Ik ben altijd meteen fan van multifunctionele producten. Fijn dat deze ook nog eens voor alle opties werkt. Als concealer zou ik dan toch wel liever een ander product gebruiken, maar zoals je zelf ook al zegt, het kan wel en ziet er niet verkeerd uit!

[Beantwoorden]


Door Marthe op 14 maart 2015 10:06

Bij Etos hebben ze een transparante lipliner. Die vind ik super fijn. Dan krijg je niet zo’n lichte rand om je mond en hij is met elke kleur lipstick of gloss te combineren.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 14 maart 2015 10:07

Handig dat je het potloodje voor meerdere dingen kunt gebruiken. Toch ben ik niet helemaal om. Wel een heel fijn en duidelijk review :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 maart 2015 10:11

Wat een chill product!

[Beantwoorden]


Door Minke op 14 maart 2015 10:12

Super handig!

[Beantwoorden]


Door Denise op 14 maart 2015 10:15

Ah ik ben nog op zoek naar een doorzichtige lipliner! Mooi product :-)

[Beantwoorden]


Door LL op 14 maart 2015 10:18

Wat een leuk en interessant potlood, hij lijkt me inderdaad erg fijn als lippotlood en ook op de waterlijn ziet hij er goed uit! Ik vind hem als concealer ook minder succesvol je ziet er ook niet veel van terug.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 14 maart 2015 10:38

Dit klinkt inderdaad als een klein wondertje! Ik wil dit wel eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 14 maart 2015 10:39

Je schrijft dat het moeilijk is een goed huidskleurig oogpotlood te vinden. Zelf heb ik er een ontdekt bij yves roche! Het fijne aan dat potlood is dat het een beetje een roze ondertoon heeft (koel) en niet gelig (warm) zoals de meeste andere potloden die ik verzameld heb. Ik vind dit potlood op de waterlijn heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Amy op 14 maart 2015 10:49

Ik had ooit zo’n soortgelijk product van MAC en die vond ik ook erg fijn. Ik ga deze van NYX ook zeker eens proberen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 14 maart 2015 10:49

Haha, ik ging google-en en zag dat jij er ook al over hebt geschreven :D

[Beantwoorden]


Door ilham op 14 maart 2015 10:52

Ik vind hem interessant als een soort lip-eraser. Enig idee of ze deze in België verkopen in een winkel?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2015 om 10:38:

Dat weet ik niet, heb deze info ook maar van het internet.

[Beantwoorden]


Door yasmina | BEINGYASMINA op 14 maart 2015 10:55

Wauw! De kleuren staan je super goed Vera!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2015 om 10:37:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 14 maart 2015 11:15

Ik had niet verwacht dat zo’n klein potloodje zoveel kon doen haha! Als concealer gebruik ik persoonlijk liever een vloeibaar product.

[Beantwoorden]


Door Margot op 14 maart 2015 11:24

Deze ga ik binnenkort halen!

[Beantwoorden]


Door Jana op 14 maart 2015 11:31

Wow ik ben onder de indruk :D Vooral als lipliner ziet hij er goed uit. Fijn dat hij voor zoveel doeleinden geschikt is. Als concealer lijkt hij mij wel niet zo heel fijn.

[Beantwoorden]


Door Josanne op 14 maart 2015 11:57

Leuk product! :star:

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 maart 2015 12:00

Lijkt me een fijn product, al zou ik het denk ik niet als concealer gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 14 maart 2015 12:01

Als je hem onder een lipstick gebruikt is ‘ie echt mooi!
x

[Beantwoorden]


Door Melissa op 14 maart 2015 12:05

Als lipliner is hij prachtig zeg! En ook niet te duur vind ik. Als concealer vind ik hem inderdaad niet dekkend genoeg. Wat zijn je wenkbrauwen trouwens pretty!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 14 maart 2015 12:38

Ik hou van multifunctionele producten! Al zou ik deze Wonder Pencil eerder gewoon als oogpotlood gebruiken, want ik hou van erg vloeibare concealers voor onder m’n ogen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 maart 2015 13:06

Wat handig zeg zo een multifunctioneel product!

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 14 maart 2015 13:47

Dat is erg handig ja! Al zou ik hem als concealer ook niet zo snel pakken…

[Beantwoorden]


Door Heleen op 14 maart 2015 14:16

Klinkt als een leuk product, maar ik vraag me toch af of het wel ‘veilig’ is om op je waterlijn te gebruiken als je hem ook op je gezicht en lippen gebruikt! Je ogen zijn best gevoelig..

[Beantwoorden]


Door Heleen op 14 maart 2015 14:22

Ik vind die 1e foto zo leuk! Origineel en heel Vera :)

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 14 maart 2015 14:38

Wat een handig product!

[Beantwoorden]


Door Simone op 14 maart 2015 14:41

Wat een goeie tip om het als lipliner te gebruiken! Daar had ik eigenlijk nog nooit over nagedacht. Zo’n nude pencil is altijd handig om te hebben, ik heb er 1 van KIKO met twee kanten, een shimmery voor bijvoorbeeld onder je wenkbrauw en een gewone nude. :)

[Beantwoorden]


Door Luna | Flowers and Pearls op 14 maart 2015 14:57

In de titel klonk hij heel handig, maar ik laat hem toch maar liggen.

[Beantwoorden]


Door Bianca - Miss Langhaar op 14 maart 2015 15:03

Leuk om nog eens wat over NYX te lezen, ziet er een fijn potloodje uit :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 14 maart 2015 15:07

Leuk, zo’n multifunctioneel product! Het zijn niet echt dingen die ik veel gebruik, maar als het allemaal in één zit is dat alleen maar handiger :)

[Beantwoorden]


Door Floortje op 14 maart 2015 15:44

Handig! Heb laatst zo een potloodje van een ander merk aangeschaft, die doet ongeveer hetzelfde! Voor concealer zou ik hem niet zo snel gebruiken, maar als eyeliner en lipliner is hij echt perfect (love)

[Beantwoorden]


Door Laury - Beautydump op 14 maart 2015 16:21

Wat apart dat je een potloodje écht voor 3 verschillende dingen bedoeld is, in ieder geval een goede review! :)

[Beantwoorden]


Door anna op 14 maart 2015 16:31

Als liner voor de ogen lijkt hij me super fijn! Hij is echt mooi en licht genoeg. Goed prijsje ook! X

[Beantwoorden]


Door Lotje op 14 maart 2015 17:06

Wat een handig product! Voor concealer lijkt me het ook niet zo fijn, maar als lipliner wel! Xx

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 14 maart 2015 18:00

Ik ben eigenlijk niet zo ‘impressed’ als ik wel eens ben geweest met andere NYX producten. Dus deze laat ik lekker voorbij gaan. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 14 maart 2015 18:22

Wat een handig dingetje!

[Beantwoorden]


Door emmy op 14 maart 2015 19:55

ben ik nou echt iemand die alles duurr vind of licht het aan mij want ik vind 6 euro voor een oog potlood toch wel duur!! :shit:

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 14 maart 2015 21:49

Fijne review!

XO

[Beantwoorden]


Door Juliet op 14 maart 2015 22:55

Ik vind het een heel interessant product. Meestal vind ik potloden echt hel om mee te werken, maar deze lijkt me wel fijn op een of andere manier.

[Beantwoorden]


Door Frederieke op 15 maart 2015 10:48

Wat een fijne review! Voor concealer lijkt hij mij ook niet zo fijn, maar lipliner is wel erg handig!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 15 maart 2015 11:22

Oh, deze wil ik al zo lange tijd kopen! Ik ben nu nog meer benieuwd geworden!
x

[Beantwoorden]


Door Carmen op 15 maart 2015 15:00

Wauw wat handig hij lijkt me erg mooi!
Aanrader Vera?

[Beantwoorden]


Door Erica op 15 maart 2015 15:19

Leuk product.. ik zou het wel als oogpotlood willen gebruiken. (love)

[Beantwoorden]


Door Romy op 15 maart 2015 16:08

Als lip liner en oogpotlood ziet het er handig uit. Maar ik zou het niet gebruiken als concealer :)

[Beantwoorden]


Door Jis op 15 maart 2015 17:19

Ohh, wat een handig product! Ik ga gauw naar de winkel:)

[Beantwoorden]


Door wendy op 15 maart 2015 19:16

Wat een goed idee! Dit is vooral handig voor in je tas, neemt weinig ruimte in en je kun altijd je ogen/lippen bijwerken

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 15 maart 2015 20:41

Superhandig! En ik weet niet precies waardoor het komt, maar je ziet er echt heel goed uit op deze foto’s! Normaal ook, hoor, maar nu overtref je jezelf :-)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 16 maart 2015 07:13

Handig product jammer dat hij niet zo goed als concealer werkt

[Beantwoorden]


Door Jessica op 16 maart 2015 09:10

Ik ben tegenwoordig steeds kritischer maar ik kan niet wachten naar de winkel te rennen@

[Beantwoorden]


Door Renskee op 16 maart 2015 21:59

He Vera!
ik heb ook heel erg last van rode plekken in m’n gezicht.. k zag van Catrice de Prime and Fine Anti-Red Base. En de COLOUR CORRECTING CONCEALER van Be-Creative Make-up. Dit zijn van van zo’n groene producten. Ik vroeg me af of je dit al eens had geprobeerd en of het een aanrader is of niet.
x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 maart 2015 10:35

Klinkt inderdaad als een wonder product!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 17 maart 2015 20:09

Wat leuk bedacht van NYX, hiermee gaan ze zeker scoren. Het enige minpuntje is dat hij niet zo dekt als concealer. Ik ben echt zeer benieuwd naar dit goedkope en multipurpose product. Een echt gat in de markt lijkt me.

[Beantwoorden]


Door Gaya op 18 maart 2015 10:43

oehh ik wil hem!
vooral voor op mijn waterlijn want dat ziet er echt heel mooi uit.
Maar als ik niet te lui ben zou ik hem ook wel eens op mijn lippen willen proberen.

[Beantwoorden]