Flashback friday #10

flashback_friday_10_00

Bedankt voor al jullie suggesties op Twitter en onder Flashback Friday #9. Ze hebben er voor gezorgd dat we vandaag het weekend in kunnen met een nieuwe Flashback Friday! Ik neem je weer mee terug in de tijd, naar ring lolly’s, wafeltangen en de boeken die ik vroeger het allerliefste las.

flashback_friday_10_01

Fashion plates

Jaaaa, de Fashion Plates! Mijn opa en oma hadden die voor me gekocht en ik ben er heel wat uren zoet mee geweest. Verschillende setjes proberen en achteraf nog inkleuren met potlood.

Bron foto: twitter.com/ASOS_Holly

flashback_friday_10_02

Nagel salon

Ik had zelf geen ‘nagel salon’, maar een vriendinnetje van me wel. Ik weet niet meer precies hoe het werkte. Ik las dat hij glitter op je nagel blies, maar het zou ook best kunnen dat hij er iets op plakte of stempelde.

Bron foto: www.speelgoed-kopen.blogspot.nl

flashback_friday_10_03

Wafeltang

Oooh, wafeltjes haar! Voor mijn verjaardag kocht ik toen ik een jaar of 11 was een tang waar verschillende koppen op gezet konden worden. Zo werd het bijvoorbeeld een krultang, maar ook een stijltang en een wafeltang! Ik vond wafeltjes super cool. Ik zie wafelhaar de laatste tijd ook weer vaker voorbij komen, het is een comeback aan het maken!

Bron foto: www.Bol.com

flashback_friday_10_04

Ring lolly

De ring lolly was vroeger een van mijn favoriete snoepgoed. Net als dropsleutels in elkaar vouwen als een speen. Ik had een sieraad én ik had snoep, het kon haast niet beter. Ik weet nog dat ik door de speeltuin rende met zo’n ring aan mijn vinger.

Bron foto: www.pinwheeljewels.com

flashback_friday_10_05

Hoe overleef ik… boeken

Ik was dol op de Hoe overleef ik… serie. Ik leefde me helemaal in in Rosa en Neuz. Helaas duurt het schrijven van boeken altijd even, waardoor ik rond boek 6 afhaakte omdat ik te oud werd. Ik vind het ergens wel jammer dat ik de serie niet af heb kunnen lezen, want ik heb van de eerste delen ontzettend genoten.

Bron foto: www.Bol.com

Weet jij nog leuke flashback friday’s?


Reacties

Door An-Sofie op 20 maart 2015 15:04

Oooh, ik word zo gelukkig van deze posts!

[Beantwoorden]


Door ilham op 20 maart 2015 15:04

Ik vond wafelhaar afschuwelijk en vind dat nog steeds. Ringlollies daarentegen… :D

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 20 maart 2015 15:06

Haha heel herkenbaar ik vind dat wafelijzer nog wel leuk. Heb er nog een liggen. Het effect kan best leuk zijn (:!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 20 maart 2015 15:06

Ah de hoe overleaf ik serie was ook favoriet bij mij!

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 20 maart 2015 15:07

Jaa leuk!
Omdat wij min of meer even oud zijn is dit altijd zo’n leuke rubriek om te lezen. Zo herkenbaar! Zo’n lolly ring inderdaad en een wafeltang. En inderdaad de Hoe Overleef Ik boeken. Ik las ze ook graag maar ben op een gegeven moment ook afgehaakt omdat ik er wat te oud voor werd. Geen idee hoe de reeks afgelopen is.

[Beantwoorden]


Door Maris op 20 maart 2015 15:08

Rings pops! Bijna net zo leuk als de pushpops :D

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 20 maart 2015 15:08

super leuk idee dit. Ik heb zelf geen twitter, maar echt grappig bedacht. Wat nou als je dit elke vrijdag doet voor een goede terug blik naar de afgelopen jaren :ahh: :ja:
Rosalie x

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 20 maart 2015 15:08

Die ring lolly’s was ik helemaal vergeten, daar liep ik vroegâh ook mee..

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 20 maart 2015 15:12

Ik was ook echt fan van de Hoe overleef ik serie! Ik had er een agenda zelfs van en heb een boek laten signeren door Francine Oomen, haha. Leuk artikel.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door sientje18 op 20 maart 2015 15:12

OMG, de boeken van Hoe Overleef ik vind/vond ik echt zááálig :) er is trouwens pas een nieuw boek uitgekomen, Rosa in New York! Echt een aanrader Vera ^^)
De wafeltang ken ik ook nog goed! Is voor mij ook nog niet héél lang geleden… Nu ben ik bijna 18, ik geloof dat ik een wafeltang had toen ik 8 ofzo was… En die ringloly’s ken ik zelf niet maar de lipstickjes van suiker wel :) ik weet niet of je die kent maar dat zag er dus uit als een lippenstick en het stickje zelf was suiker zodat je dit kon opeten! :lol:
Dit was het denk ik ;)
#je site is geweldig!
Dikke kus! (love)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 20 maart 2015 15:14

Jaa dat nagelsalon wou ik toen zo graag ^^

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 maart 2015 15:14

Wafeltjeshaar!! Ja! Dat deed mijn moeder alleen zonder tang. Gewoon tientallen mini vlechtjes in mijn haar na het douchen. Dan ermee slapen en uithalen. Ik geloof dat dat mijn verjaardagskapsel was toen ik 8 werd.

[Beantwoorden]


Door brenda op 20 maart 2015 15:18

Jawbreakers en toverballen!

[Beantwoorden]


Door Manon op 20 maart 2015 15:23

Allemaal heel herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 20 maart 2015 15:28

Ohh ja de fashion plates! Die had ik vroeger ook en vond dat zooo tof! Voelde me dan echt een modeontwerper haha op m’n 5e jaar :yes:

[Beantwoorden]


Door Manon op 20 maart 2015 15:31

haha ja wafeltjeshaar! Zelf deed ik altijd heel veel kleine vlechtjes om het zo te krijgen :)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 20 maart 2015 15:32

Aaaaah, die fashion plates!!! Uren kon ik ermee bezig zijn!! En haha, yay, hoe overleef ik :D

[Beantwoorden]


Door Moniek van Bussel op 20 maart 2015 15:37

Ja, ál deze dingen weer! Zo leuk! Vind het ook zo grappig om te zien dat heel veel dingen nu weer een comeback maken.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 20 maart 2015 15:40

Aaah, die fashion plates heb ik nog ergens liggen! Ik vond ze altijd heel leuk en ik voelde me ook echt de tweede Vivienne Westwoord :) Die ringlollies en de HOI-boeken zijn ook erg herkenbaar.

[Beantwoorden]


Door xAmber op 20 maart 2015 15:45

die fashion pallets had ik ook. Ik heb daar zo veel mee gekleurd en op een gegeven moment moesten er nieuwe waskrijtjes komen!
Ik was(ben ik nog steeds niet) absoluut geen lezer, maar de boeken over hoe overleef ik de brugklas heb ik volgens mij allemaal gelezen! Ontzettend leuk vond ik ze

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 20 maart 2015 15:45

Wat een leuke post weer!! ik heb vooral hele goede herinneringen aan die snoepringen. Een paar kaar terug vond ik deze zelfs nog bij Kruidvat! Groot ingeslagen, maar daarna nooit meer gezien.. Dat gevoel van awesomeness van een ring hebben én snoep was er nog steeds! (love)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 20 maart 2015 15:46

Ohh leuk! Die Fashion Plates vond ik ook altijd super leuk. Ik had ook zo n draaischijf ofzo en dan kon je meerdere outfits maken en combineren.

[Beantwoorden]


Door Heleen op 20 maart 2015 15:51

Ik heb alle boeken gelezen van de Hoe overleef ik serie! Ik was helemaal fan van de boeken. Toen er een versie uit kwam voor de wat oudere jeugd heb ik die meteen gekocht: gaat over hoe Rosa overleeft in New York, echt een gaaf boek!!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 20 maart 2015 15:52

Oh die Fashion Plates had ik ook. Ik vond dat altijd zo leuk om te doen!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 20 maart 2015 15:54

Ohh, de hoe overleef ik serie vond ik ook zo leuk! Die fashion plates herken ik alleen niet, hoe trok je dat dan over op papier? Door eroverheen te gaan met potlood?
x

[Beantwoorden]


Door Denise op 20 maart 2015 15:59

Haha die hoe overleef ik boeken.. ik heb de hele collectie hier thuis nog liggen!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 20 maart 2015 16:07

O I love deze rubriek! Fashion plates, die was ik al vergeten :d De wafeltang heb ik ook nog! En mijn zus heeft de volledige Hoe Overleef Ik- reeks haha :) De snoepring kreeg ik nooit :’)

[Beantwoorden]


Door Chelsea op 20 maart 2015 16:14

Aah zo leuk! Die fashion plates weet ik nog wel ja haha

[Beantwoorden]


Door Griet op 20 maart 2015 16:18

Oh fashion plates! Ik heb het zelf niet gehad, maar herinner het mij nog als gisteren ^^)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 20 maart 2015 16:31

Oooh die ringlolly’s. Wat is de tijd!

[Beantwoorden]


Door anna op 20 maart 2015 16:31

Wat een goeie oude tijden waren het toch! Die hoe-overleef-ik boeken heb ik allemaal gelezen, haha!

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 20 maart 2015 16:51

Ooh, ja die fashion plates! Daar was ik verslaafd aan! En die ringen met die lollies!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 20 maart 2015 16:54

Ah ik ken ze allemaal nog! Ik vond dr Hoe overleef ik boeken ook echt geweldig! Ik heb de hele reeks gelezen, super leuk! Xxx

[Beantwoorden]


Door Didem op 20 maart 2015 17:01

Omg ja de HOI-serie was echt mijn ding in groep 8 :) lol haha. Leuk artikel!!

Liefs,
Didem.

[Beantwoorden]


Door Audrey op 20 maart 2015 17:02

Ga ik als vier jarige fan/lurker toch een berichtje posten haha :)

De zwarte kettingen die je droeg. Zaten strak en hoog op je nek en hadden van die patroontjes, kan het niet goed uitleggen…misschien weet je wat ik bedoel?

Daarnaast had ik wat betreft sieraden ook hartsvriendinnen kettingen met dolfijnen. Dan had ik het ene gedeelte en een vriendinnetje het andere gedeelte. Was super hip!

Verder hadden we bij ons thuis altijd sundrops. Dat zijn rode kleine bakjes met een zonnetje erop met rozijntjes erin. Was het eerste “snoep” dat ik kreeg. Daarna kwamen de “lange jangen” etc.

Verder speelde ik veel met zoals ik het zelf noemde: “kraaltjes”. Je kreeg dan een patroontje waar je kraaltjes op kon leggen. Mijn moeder kon vervolgens wanneer het klaar was met een strijkijzer erover heen. Op die manier werden de kraaltjes warm en hard en kon je het vormpje dat je gemaakt had eraf halen. Epic.

Qua muziek was ik naast de bekende spice girls natuurlijk ook fan van kinderen voor kinderen!

Love dit topic :)

[Beantwoorden]

Willemijn antwoordt op 20 maart 2015 om 18:33:

Dit herken ik allemaal!

[Beantwoorden]


Door wendy op 20 maart 2015 17:36

hahahah ik moet zo lachen om je ring lolly tekst! ik dacht namelijk toen ik klein was precies het zelfde!!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 20 maart 2015 17:44

Ik had de fashion plates ook. Alleen zat het op een grote groene draaischijf en kon je zo outfits bij elkaar draaien. Met een soort zwart krijtje kon je dan een printje maken en inderdaad inkleuren. Ik vond het geweldig en mijn moeder moest elke creatie bekijken en uiteraard uitgebreid complimenteren.

[Beantwoorden]

Doro antwoordt op 22 maart 2015 om 22:59:

Ik heb dat ding hier nog liggen, mijn dochter van 4 speelt er mee… Het heet ‘modewijzer’ en je maakt er heerlijk ouderwetse outfitjes mee :) ik ben nu 43, ondertussen zal het er wel iets moderner uitzien

[Beantwoorden]


Door Margot op 20 maart 2015 17:53

Wat zijn ze allemaal herkenbaar! Leuke herinneringen!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 maart 2015 18:02

Ooh wat oud allemaal. Ik ken het ook echt. De hele hoe overleef ik serie heb ik nog in mijn kast staan en ook die fashion plates heb ik nog ergens in huis slingeren. Wat heb ik daar veel mee gespeeld, op woensdagmiddag met vriendinnetjes!

[Beantwoorden]


Door Marit op 20 maart 2015 18:02

Oh ik had precies deze fashionplate! Ik was het totaal vergeten. Wat leuk!

[Beantwoorden]


Door silvia op 20 maart 2015 18:06

oh zo herkenbaar, en idd ik als boekengek heb ook heel wat ‘hoe overleef ik’ boeken gelezen. ik ben nu 18 en ik heb pas geleden deze boeken maar weer eens opgezocht en gelezen. blijft toch leuk.
heb alleen niet de hele serie, dat is wel jammer.

[Beantwoorden]


Door JenniferZblog op 20 maart 2015 18:06

zo herkenbaar wow

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 20 maart 2015 18:32

Mijn oude Hoe Overleef Ik-boeken staan nu bij mijn zusje op haar kamer, haha. Die fashion plates heb ik ook gehad, maar daar had ik een beetje ruzie mee. Het lukte me gewoon nooit om het goed te krijgen! (Ja, die frustratie weet ik nog goed). Uiteindelijk ging ik dan maat zelf prinsessen tekenen :)
Xxx!

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 20 maart 2015 18:40

De hoe overleef ik boeken vond ik ook geweldig! En die ringlolly’s had ik ook vaak haha!

[Beantwoorden]


Door Esther op 20 maart 2015 18:56

Oeh ja, de boeken van Francine Oomen! dat waren nog eens tijden :)

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 20 maart 2015 18:58

Ik weet niet of jullie de gekte ook meegemaakt hebben, maar toen ik in groep 6 zat was High School Musical hélemaal het einde. Ik heb het pas weer gezien en ik kon alles meepraten! Ben ik de enige die verliefd was op Zac Efron als Troy?

[Beantwoorden]


Door Amanda op 20 maart 2015 19:28

Whaaa ik heb ze allemaal gehad, wat leuk zeg, echt back in the days. Vooral die ring lolly, op woensdag was er altijd markt bij ons in het dorp en mocht ik er altijd 1 kopen bij de snoepkraam haha!

[Beantwoorden]


Door Jana op 20 maart 2015 19:48

Zulke artikels vind ik heel erg leuk :D Ik denk dat altijd terug aan vroeger. Met name het wafeltjes haar zag je vroeger vaak en nu terug ook (:

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 20 maart 2015 20:20

Ik kocht vorige week nog zulke ring lolly’s bij Tiger! (love)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 20 maart 2015 20:24

Leuk weer om te zien, vooral de ring lolly’s zijn heel herkenbaar haha. :D

[Beantwoorden]


Door Tessa op 20 maart 2015 20:29

Haha leeuuuk! De hoe overleef ik boeken, daar heb ik er ook echt iets van 6 van gelezen en vond het altijd zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Renee op 20 maart 2015 20:32

‘Hoe overleef ik’ waren vroeger ook groot favoriet van mij! Waren superleuke boeken om te lezen, heb sommige delen nog steeds liggen. Zou ze eigenlijk gewoon eens opnieuw weer moeten gaan lezen!
Als ik vroeger een goed cijfer of rapport had op school mocht ik altijd zo’n boek halen bij de boekhandel, echt een leuke herinnering aan vroeger.. <3

[Beantwoorden]


Door Mirte op 20 maart 2015 20:34

Hahaha wat leuk dit! Ik herken dat ding van het eerste plaatje nog zoogoed! Ik was alweer vergeten dat ik dat vroeger had hahaha!
Misshien kun je ook een keer een flashback friday doen maar dan met tv programmas? Op fb heb je van die ’90 paginas! Echt heel leuk’

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 20 maart 2015 20:39

Wat grappig! Ik ben ook bekend met de ringlolly’s wafeltjestang en ja die fashionpalettes. Nu ik ze zie herinner ik me het weer. Zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 20 maart 2015 20:39

Ring pops <33 ik moet bekennen dat ik er in de afgelopen 6 maanden nog 2 op heb haha #noshame

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 20 maart 2015 20:43

Ah de nostalgie.
Ik vond van die speciale knutselsets het leukste: Zelf bloemen maken van speciaal papier met zo’n flesje waarmee je dan de kleur kon veranderen en geur kon toevoegen, zelf stickers maken met zo’n appartaatje, zelf kaarsen maken. You name it, I’ve done it ;)

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 20 maart 2015 20:44

Superleuk deze artikelen! Ik had vroeger ook die fashion plates. Mijn zus had ook die nagelstudio. Leuk om alles weer terug te zien!

[Beantwoorden]


Door Sophie Hol op 20 maart 2015 20:44

Die ringlolly’s zijn zo herkenbaar! Ik was het bestaan echt helemaal vergeten!

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 20 maart 2015 21:08

haha ik herken het allemaal. Herken je ook nog het spel met de bijtende hond of hond met kiespijn http://www.voordeelmuis.nl/img/gif/832/832761.gif

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 20 maart 2015 21:12

Dit herken ik allemaal nog wel!! De Hoe Overleef Ik boeken heb ik zo veel gelezen! Die bleven altijd leuk. En jaaa de lolly-ring! ;)

[Beantwoorden]


Door Dana op 20 maart 2015 22:13

De fashion templates waren wel echt tof in die tijd! (love)

[Beantwoorden]


Door Floortje op 20 maart 2015 22:36

Ik was ook altijd enorme fan van de Hoe overleef ik… boeken! Het was in de klas ook altijd the talk of the town, haha. Wat me nog tebinnen schiet waren de mandala-kleurplaten! Maar misschien waren die vooral op mijn school je van het, dat weet ik niet.

[Beantwoorden]


Door Nicky op 20 maart 2015 22:46

Zo herkenbaar allemaal! Nu ik er aan terug denk ik wilde altijd al een nagelsalon hebben maar ik mocht nooit een. Dus uiteindelijk ben ik er zelf maar één begonnen :)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 20 maart 2015 23:18

Ik ben iets te oud geweest voor de “Hoe overleef ik” boeken, maar de rest! Zó leuk dit! Ik wou dat ik nog zo’n wafeltang had!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 20 maart 2015 23:31

JAAA, Hoe overleef ik… en Fashion Plates. Met deze twee kon ik mij uren vermaken!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Elise op 20 maart 2015 23:31

Zooo amazing, Fashion Plates had ik ook en aah de ring lollies. Ik was ook helemaal weg van de wafels in mijn haar.

[Beantwoorden]


Door Suus op 20 maart 2015 23:37

Haha geweldig, die fashion plates! Iedereen was er helemaal weg van. Toch af en toe zonde wat je allemaal “vergeet”. Leek om weer eens te zien :)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 20 maart 2015 23:50

Ik krijg nu spontaan een liedje in m’n hoofd: “big baby pop! Big baby pop! Je moet ‘m likken, dippen en zuigen”????? Dat laatste klinkt erg fout, weet niet of dat klopt!

Die nagelsalon had een vriendin van mij ook, alleen groter in mijn belevenis. Ik vond het echt een mega bijzonder ding. Zelf had ik een set om bloemen te maken, was ook mega leuk!

[Beantwoorden]


Door tessa anna op 20 maart 2015 23:52

jaaa, die fashion platen had ik ook, wat vond ik dat leuk! en de lollies en hoe overleef ik-serie natuurlijk, zo herkenbaar allemaal.
Weer goed gevonden Vera! :))

[Beantwoorden]


Door Inge op 20 maart 2015 23:55

Oooh ja, de fashion plates, heb ze ook gehad vroeger, en nu mijn dochter van 6 ook, maar wel zo’n ronde draaischijf, daar kan je nog wat meer outfits en patronen mee vormen. Ik vond het toen al megaleuk om doen, en moet me er nu nog steeds mee bezig houden omdat mijn dochter het overtrekken met het waskrijtje nog niet goed genoeg zelf kan doen, maar ik zit er echt niet mee in, soms laat ze me er zoveel ineens maken dat ze zegt van oh mama je moet wel mee doen met mij hoor, vind ik leuk om zo met haar bezig te zijn, maar ik vind het ook geweldig om mee te spelen met mijn zoontje van 4, hij vind gezelschapsspelletjes dan weer leuk of mozaïeksteentjes plakken.
De boeken ken ik zelf niet, maar ja mss ben ik daar te oud voor of komt het omdat ik van België ben.
De ringlolly’s, ja die ken ik niet exact als ringlolly’s maar eerder de snoeptutjes of snoepspeentjes hoe je’t ook noemt.
Greetz, Inge.

[Beantwoorden]


Door Kim | Kimsbloglife op 21 maart 2015 01:57

Haaaa die fashion plates, geweldig! Volgens mij noemde het bij mij anders, maar ik weet het niet meer… Iemand? Ik herinner me alleszins wel nog dat ik hier vaak mee speelde bij mijn oma en dat ik me een heuse modeontwerpster waande, haha :-D

[Beantwoorden]


Door Lois Lorinde op 21 maart 2015 08:30

Aaah, zo leuk en herkenbaar allemaal!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 maart 2015 11:33

Ooo Vera ik vind je Flashback Friday’s toch altijd zó leuk! Die nagelsalon herinner ik me nog zo goed! En oooh, de Hoe overleef ik… boeken! Keep ‘em coming! :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 maart 2015 13:12

Echt zo leuk! Ik was vroeger helemaal fan van de hoe overleef ik boeken.

[Beantwoorden]


Door Mirte van Laar op 21 maart 2015 13:16

Grappig om dit te zien!
Ik ben 15 jaar nu en ook ik kan me alles nog herinneren behalve de nagel studio! wat grappig haha
x

[Beantwoorden]


Door Teddy op 21 maart 2015 14:11

Ah zo leuk! Ik was sommige dingen alweer vergeten! Die fashion plates waren echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 maart 2015 14:28

Jaaa, de nagel studio! Die fashion plates hadden wij ook! Leuk leuk leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Astrid op 21 maart 2015 16:03

Wederom herken ik weer bijna alles, haha. :lol: De enige die ik niet herken was die nagelstudio.

[Beantwoorden]


Door Dewi Drogt op 21 maart 2015 16:40

Ik ben nog maar 11, maar geloof me, ik heb die Fashion Plates ook gehad! Geweldig vond ik ze, als ik er nu aan terug denk zie ik het weer helemaal voor me. Een gala jurk met een lange rok combineren. Haha!

Ik heb thuis de hele Hoe Overleef Ik… serie liggen. Ben dol op de boeken. Ik heb een tip voor je Vera! Er is een vervolgboek op de serie, “Rosa in New York (en Neuz in Berlijn)”. Dan is Rosa 18 en gaat ze naar New York als aupeir (ofzo). Echt een aanrader, veel meer volwassen dan de Hoe Overleef Ik… boeken, maar nog steeds net zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 21 maart 2015 17:41

ik vindt dit zo leuke rubriek, als ik dit lees dan komen alle herinneren naar boven.
Zoals Fashion Plates daar was ik ook ontzettend zoet mee en dan niet te vergeten die ring lolly :-) vond het ene kant altijd zonder om op te eten.

[Beantwoorden]


Door Amber op 21 maart 2015 19:14

Ooh die fashion plates was ik helemaal vergeten! Ik gebruikte ze ZO vaak. Het valt me toch altijd op dat m’n ouders blijkbaar dingen hebben weggegooid en ik ze nooit heb gemist tot het moment dat ik ze ergens op internet weer tegen kom. Haha dat krijg je met teveel speelgoed :+

[Beantwoorden]


Door Janouk redfashionhead.nl op 21 maart 2015 22:41

Jaaaa die Fashion Plate, volgens mij heb ik die ook gehad! Komt me heel bekend voor in ieder geval! En die ring lollies he, waar je van die vieze plakvingers van kreeg..

[Beantwoorden]


Door Rianne op 22 maart 2015 10:57

De ring lolly had ik vorige keer gecomment! Super leuk dat om die weer terug te zien. Nog mooier dan in mijn herinnering. Zouden ze nog te koop zijn?

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 22 maart 2015 11:35

Hé, die fashion plates ken ik helemaal niet! De rest heb ik uiteraard wel allemaal gehad en gelezen. Haha, ik mis die goede oude tijd soms.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 maart 2015 13:57

Zooo herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Babette op 22 maart 2015 15:22

Leuk, Vera! Ik krijg altijd een fijn, bekend gevoel van dit soort artikels. Ik had geen wafeltang of nagel salon, maar de rest allemaal wel.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 22 maart 2015 15:58

Ik heb volgens mij in 6VWO de Hoe overleef ik- serie nog uitgelezen.. :P

[Beantwoorden]


Door Jessica op 22 maart 2015 20:33

Ah ja die Fashion Plates! Geweldig vond ik die!

[Beantwoorden]


Door Khadija op 23 maart 2015 11:47

Oh, die ring lolly herken ik. Ze waren overal te koop.

[Beantwoorden]


Door Angela op 24 maart 2015 13:35

Ohja, de Hoe Overleef Ik…!

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 5 april 2015 18:13

De hoe overleef ik boeken… geweldig!!
Hoewel ik er ook wat oud voor was las ik ze allemaal tot aan de laatste toe ( ik had geluk dat mijn moeder ze steeds zelf ook wilde lezen en ze dus kocht :$)
Ik ben nu zelf 22 en ik moet eerlijk toegeven dat ik twee jaar geleden de hele serie nog eens gelezen heb… Gek om te merken hoe snel je nu zo’n boek uit hebt terwijl ik daar vroeger dagen/weken over deed.

[Beantwoorden]