Flashback Friday #9

flashback_friday_9_00

Het kriebelde al een tijdje om weer eens een Flashback Friday te doen. Een idee schoot me te binnen, ik had een flashback, of zag ergens een product van vroeger voorbij komen. Het digitale Flashback Friday notitieblaadje in mijn telefoon begon alweer aardig vol te raken en daarom neem ik je vandaag weer mee terug in de tijd!

Bron foto.

flashback_friday_9_01

Diamantjes voor in je haar

Ik zag ze bij Phoebe in het haar in een aflevering van Friends en toen herinnerde ik me ze opeens weer, de steentjes voor in je haar! Kleine nep diamantjes die er in kon draaien, klikken of schuiven. Curlies worden ze ook wel genoemd en ze worden nog regelmatig in bruidskapels gebruikt. Bron foto.

flashback_friday_9_02

Een ring die zich aanpaste aan je humeur

Deze mood rings vond ik ook zo cool! Ze veranderden van kleur, omdat ze zich zogenaamd aanpasten aan je humeur. Later kwam ik erachter dat ze niet veranderden door mijn gemoedstoestand, maar door warmte en was ik wel een klein beetje teleurgesteld. Bron foto.

flashback_friday_9_03

Schatkistje met ijs

Altijd als ik bij een feestje was, in de dierentuin of waar dan ook, wilde ik dit ijsje. Het bekende schatkistje van Ola, met twee smaken ijs en in de bodem een verrassing zoals plaktattoo’s. Bron foto.

flashback_friday_9_04

Twist-a-braid

Ik had zelf geen Twist-a-braid, maar een vriendin van mij wel. Met dit apparaat kon je je haar ‘vlechten’ (eigenlijk was het meer een kwestie van draaien), en er leuke kraaltjes en elastiekjes in doen. Ik kan me de commercial van dit product nog zo goed herinneren! Bron foto.

flashback_friday_9_05

Bubble Joe shampoo

Deze kreeg ik als tip op Twitter van Maxime (dankjewel!). Bubble Joe shampoo, die niet prikte en in de lekkerste geuren verkrijgbaar was, zoals aardbei en cola. Super schattig en ik vind de verpakking ook fantastisch! Bron foto.

Weet jij nog leuke flashback friday’s?

Twitter Facebook
Categorie: Lifestyle | 27 februari 2015 | 106 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Maaike op 27 februari 2015 15:04

Eh whut?! De mood ring en het schatkistje kan ik me vaag herinneren, maar niet meer dan dat. Dat ijsje doet me dan wel weer denken aan die kleine schatkistjes waar tumtummetjes in zaten, van Redband volgens mij.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 27 februari 2015 15:05

Jaaa dit is echt een favo rubriek van mij, super leuk om herinneringen op te halen aan de hand van dit artikel. Ook deze keer is alles weer ontzettend herkenbaar! Die ring was echt een hype, en op geven moment liep iedereen er mee rond, hihi. De schatkistje met ijs vond ik ook geweldig als kind <3

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 27 februari 2015 15:07

Twist – a – braid! En de diamantjes in je haar! Oooh, wat houd ik toch van deze artikelen van jou Vera, haha! Ik voel mij wel altijd oud als ik naar deze producten kijk en bedenk hoe lang dat wel niet geleden was dat ik het gebruikte of wilde. :cool: Er zitten ook echt dingen tussen die ik straal ben vergeten in al die tijd.

[Beantwoorden]


Door Heleen op 27 februari 2015 15:11

Hahaha, de twist-a-braid kan ik me nog goed herinneren!
Ik heb hem 1 keer gebruikt, wat resulteerde in een groot vogelnest in m’n haar :’D Wat een teleurstelling

[Beantwoorden]


Door Kelsey op 27 februari 2015 15:14

Ik heb trauma’s aan die twist-a-braid haha! Die kwam helemaal vast te zitten in mijn haar!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 27 februari 2015 15:15

Jaaa, dat schatkistje met ijs. Hoe leuk was dat! :-P

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 27 februari 2015 15:19

Wat leuk om weer te zien! Heel herkenbaar ook weer :) Ik vond die mood rings ook wel heel leuk, maar ik snapte er niets van, want bij mij bleef die bijna altijd blauw, maar dat lag dus gewoon aan mijn koude handen haha. Die schatkistjes met ijs vond ik vroeger altijd zo lekker! :D

[Beantwoorden]


Door Bianca op 27 februari 2015 15:24

Haha die ijsjes jaaa! Die ringen heb ik nooit geweten maar ik had wel zo’n ketting gekregen toen, met een heel lijstje erbij over wat het betekent als de ketting een bepaalde kleur had ^^

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 27 februari 2015 15:30

De mood ring had ik ook! Erg herkenbaar haha.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Maud op 27 februari 2015 15:44

Herinner je je nog click-its?

[Beantwoorden]


Door lifeaschelsey op 27 februari 2015 15:52

Ik kan mij bijna alles herinneren, behalve de shampoo!
En in plaats van the mood ring had ik altijd zo’n kettinkje :)

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 27 februari 2015 15:55

Leuk artikel! Ik kan me dat schatkisje heel goed herinneren! En die mood ring ja… ik paste die ringen nooit omdat ze zo groot waren dus ik had in plaats daarvan zo’n mood ketting. Het was in de vorm van een dolfijntje haha.

[Beantwoorden]


Door De Blogster op 27 februari 2015 15:56

Jaaa, die mood-ringen! Ook wilde ik altijd schatkistjesijs, maar ik kreeg meestal een raketje, haha.

[Beantwoorden]


Door Wendy Esther op 27 februari 2015 16:00

Ooh jaaaa die mood ring vond ik altijd zo cool!
En dat ijs vond ik helemaal niet lekker maar ik wilde het altijd kopen omdat ik dan een cadeautje kreeg haha. :crazy:

[Beantwoorden]


Door Lotje op 27 februari 2015 16:02

Haha wat leuk! De ring vond ik altijd super leuk en droeg m n tijdje elke dag! En het schatkistje was altijd feest! x

[Beantwoorden]


Door Paperblooming Prints op 27 februari 2015 16:05

o mijn god, nostalgie! :cool:

x

Lotte – Paperblooming Prints

[Beantwoorden]


Door Romy op 27 februari 2015 16:06

Twist-a-braid. Die herinner ik me zeker nog! Dat was het moment dat mijn lange haar bijna moest worden afgeknipt omdat het vast zat in dat stomme ding… Maar wel een leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 27 februari 2015 16:07

Te grappig en herkenbaar! Vooral de moodring!

[Beantwoorden]


Door Kiki op 27 februari 2015 16:08

Ik denk dat ik wel 50 mood rings heb. Overal waar ik ze kon kopen kocht ik er een!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 27 februari 2015 16:14

Hoi Vera,
Ik vroeg me af of je foto’s van webshops mag gebruiken op je blog als je er een link bij zet?
Want ik weet dat je foto’s van sites als google en pinterest niet zomaar op je blog kunt gebruiken.

Anouk

[Beantwoorden]

Simone antwoordt op 28 februari 2015 om 09:08:

Je mag foto’s van andere websites alleen gebruiken na toestemming. Heeft te maken met auteursrecht. Als je geen toestemming hebt en toch foto’sgebruikt kun je een flinke boete krijgen.

[Beantwoorden]


Door Margot op 27 februari 2015 16:32

Heerlijk herkenbaar! Vooral die schatkistjes.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 27 februari 2015 16:35

omg jaaa herkenbaar allemaal :d het schatkist ijsje ! Haarkralen!

[Beantwoorden]


Door Elise op 27 februari 2015 16:36

Die twist a braid doet me denken aan een soort “wafelijzer” dat ik had voor mijn haar. Waar je van die hele kleine golfjes mee kon maken zoals http://www.celebzz.com/wp-content/uploads/2014/03/christina-aguilera-lady-marmalade-stills-_6.jpg

Christina Aguilera in Lady marmalade. Ik vond dat echt zo super cool toen.
Dan liep ik daar met mijn k3 plateau zolen en ontplofte haar.
Genius.

[Beantwoorden]

Elise antwoordt op 27 februari 2015 om 16:39:

En ik zag bij de new look ook opeens weer van die kettinkjes die ik me nog goed herinner van “vroeger”

http://images.newlook.com/is/image/newlook/womens/jewellery-and-hair-accessories/necklaces/black-tattoo-wire-choker/315676401D1?$zoomPopup$&hei=414&wid=979

[Beantwoorden]


Door Esther op 27 februari 2015 16:38

Het schatkistje met ijs brengt me in gedachten meteen terug naar het zwembad en de speeltuin, wat leuk!

[Beantwoorden]


Door anouk op 27 februari 2015 16:46

Ohhhh die diamantjes voor in je haar en die schatkistijsjes wat zijn die veel voorbij gekomen in mijn jeugd zeg

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 februari 2015 16:47

Wat leuk dit! Dat draai apparaatje heb ik ook nog liggen haha.

[Beantwoorden]


Door Amy op 27 februari 2015 16:47

Wat geweldig om dit weer even terug te zien! I looooved schatkist ijsjes! <3 En die diamantjes zijn ook leuk, heb ik vast nog ergens bij mijn moeder thuis liggen in een of andere la. Memories!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 27 februari 2015 16:48

Ik vind dit een superleuke rubriek. Erg herkenbaar, omdat we bijna even oud zijn.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 27 februari 2015 16:49

Die ringen vond ik zo cool vroeger!

[Beantwoorden]


Door anna op 27 februari 2015 16:57

Super leuk weer! Die mood ring had ik ook, super grappig was dat hahahaha. Ik geloofde er ook echt in!

[Beantwoorden]


Door Britt op 27 februari 2015 17:00

Ik moet echt denken aan de Lelly Kelly schoenen :lol: Of aan zo’n speelgoed mobieltje met make-up erin ;)

[Beantwoorden]

Britt antwoordt op 27 februari 2015 om 17:02:

Of puneke :wave:

[Beantwoorden]


Door Moniek op 27 februari 2015 17:18

Jaaa, al deze dingen! Zo leuk om weer terug te zien. Ik vind die diamantjes in je haar eigenlijk best cool, mits je het op de juiste manier doet natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door emmy op 27 februari 2015 17:20

de ijsjes zijn nog steeds te koop en mijn broertje eet ze soms nog wel is en ze zijn echt heerlijk!! had nooit gedacht dat ik dat nu nog zou zeggen heb jij ze als eens geproefd?? (love)

[Beantwoorden]


Door Denise op 27 februari 2015 17:34

Aaaah die schatkist ijsjes! <333

[Beantwoorden]


Door ingrid op 27 februari 2015 17:36

Ik herinner me gewoon alles hiervan! Ik zag laatst nog een moodring bij de C &A, toen kreeg ik ook al zo’n nostalgisch gevoel:)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 27 februari 2015 17:44

Haha wauwie, zo herkenbaar!
Vooral aan dat twist a bread was ik zo verslaafd!
En schatkistjes, oh wat leuk en lekker!
liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Rachel op 27 februari 2015 17:47

Haha nostalgie to the max! Dat schatkistje moest en zou ik ook altijd hebben :) Leuk weer Vera!

[Beantwoorden]


Door Minke op 27 februari 2015 17:51

Die diamantjes ken ik ook nog ja! Leuk artikel :)

[Beantwoorden]


Door Manwai op 27 februari 2015 17:54

OMG, ja die ring en die ijsschatkist!

[Beantwoorden]


Door Sandra(hpw) op 27 februari 2015 17:59

Die moodringen, het schatkist ijsje en de kindershampoo kan ik me inderdaad ook nog wel herinneren :) Good memories!

Volgens mij heb je ’t in één van je vorigen FF’s ook gehad over Fashion Plates (of iets dergelijks) toch? En anders is ’t misschien ’n leuk item voor ’n FlashbackFriday :D Zo’n soort stempelkussen met daarop kleding, en ’n poppen/barbiegezicht..? Dat je dan outfitjes kon samenstellen…
Ik zag gisteren namelijk een ReTweet van Asos voorbij komen en toen dacht ik: Hé, volgens mij heb ik die ook gehad!? Da’s typisch iets van de 90’s of in ieder geval iets uit mijn jeugd :P https://twitter.com/ASOS_Holly/status/570926992398413824

[Beantwoorden]


Door brenda op 27 februari 2015 18:04

Toverballen en jawbreakers :wave:

[Beantwoorden]


Door Rianne op 27 februari 2015 18:07

Oh alles ken ik wel haha. Geweldig. Alleen die twist a braid mocht ik nooit hebben. Heeft misschien wel een paar jaar op mijn sint lijstje gestaan maar helaas.

Heb je de ring lolly al gehad? Een ring met een enorme diamant als lolly.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 februari 2015 18:08

Dat twist ding is zo oud! Ik heb die volgens mij ook nog thuis ergens!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 27 februari 2015 18:22

Jaaaa, de schatkistjes! Die kun je soms nog steeds wel vinden, opvallend genoeg heb ik ze vooral gezien in Brabantse zwembaden, haha.
x

[Beantwoorden]


Door Elisar op 27 februari 2015 18:36

Hahaha deze artikelen blijven geweldig!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 februari 2015 18:39

Oh ja jemig haha! Wat een troep gooide we vroeger in ons haar om het ‘mooier’ te maken! Heerlijk.
Ik weet ook nog dat we een bepaald moment een Schotse rokjes rage hadden, veel te kort als je het mij nu vraagt. Oh en knetterijs!
En ik had laatst echt zin in duo penotti met crisp erin. Kent iemand die nog?!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 27 februari 2015 18:40

Bubble Joe is de vakantie shampoo van vroeger! Zodra ik de geur ruik ruik ik vakantie haha.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 27 februari 2015 18:56

Dat schatkist ijsje heb ik laatst nog gegeten, haha jeugdsentiment inderdaad! Zo’n moodring had ik ook en ik droeg ‘m echt elke dag haha. De Twist-a-Braid kreeg ik ooit van Sinterklaas, maar ik kon er niet echt mee overweg zonder mijn haar in de knoop te maken :’)

[Beantwoorden]


Door Ess op 27 februari 2015 19:00

Jaaa ik herinner al die dingen ook nog, zo raar ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 27 februari 2015 19:00

Vroeger wilde ik altijd een Twist-a-braid hebben… wat was ik jaloers op mijn vriendinnen haha xD

[Beantwoorden]


Door Manon op 27 februari 2015 19:11

Ja die ring hahahaha! die had ik ook

[Beantwoorden]


Door Marloes op 27 februari 2015 19:11

die schatkistjes eet ik nog steeds haha :)

[Beantwoorden]


Door Xenia op 27 februari 2015 19:11

Ooh ik kan me al deze dingen nog zo goed herinneren!! Wat een leuke rubriek xx

[Beantwoorden]


Door Daisy op 27 februari 2015 19:15

Oh hoe herkenbaar allemaal. Ik herinner me elk ding nog,het klinkt oudbollig maar waar is de goede oude tijd.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 27 februari 2015 19:42

Ik zie weer een hoop bekende dingen voorbij komen! Het schatkist ijsje wilde ik áltijd hebben!

[Beantwoorden]


Door Silvana op 27 februari 2015 19:43

Ik vind deze artikelen zo ontzettend leuk! We komen uit het zelfde jaar dus bijna alles herinner ik me! Ik doe dit normaal altijd met muziek, spullen onthoud ik nooit zo goed. Iedere keer bij dit artikel ga ik weer OOH JAA. Die twitter/draai ding heb ik met veel liefde gebruikt, maar zo zat me haar er ook wel eens in vast :’D.

[Beantwoorden]


Door Ilona op 27 februari 2015 19:52

Ik ken ze allemaal, zo leuk dit.
Die dunne rubberen armbandje in alle kleuren kwam ze laatst nog tegen in me kast. Eerst een arm vol alle kleuren later zwart en groen.

[Beantwoorden]


Door jana op 27 februari 2015 19:54

Wat leuk dat ik dit mij nog goed herinner :D En alles vond ik ook ontzettend leuk :D Vooral het schatkistje met ijs vond ik zo geweldig! x

[Beantwoorden]


Door Bianca op 27 februari 2015 20:05

Ja allemaal weet ik ze nog :D Schatkistje bestaan nog steeds mijn dochtertje van 6 is er gek op :-)

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 27 februari 2015 20:14

Wat leuk om dit weer te zien. Ik kan ze me allemaal herinneren ^^)

[Beantwoorden]


Door Lies op 27 februari 2015 20:33

Wat een herkenbare dingen allemaal! De schatkist ijsjes heb ik ook zoveel gegeten. Elke keer als ik een ijsje mocht uitzoeken, dan was de keuze snel gemaakt haha. Mood rings heb ik zelf ook heel veel gedragen.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 27 februari 2015 20:51

Alles is weer zo herkenbaar, maar oh wat was ik fan van mijn twist a braid. Was hem alweer helemaal vergeten en dat terwijl hij vroeger een groot favoriet was!!

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 27 februari 2015 21:15

Ohjaaa Bubble Joe was voor bij ons thuis een ware uitkomst. Haren wassen eindigde steevast in een gilconcert, maar niet meer met deze cola shampoo! x

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 27 februari 2015 21:15

Wat is dit leuk!! Alles herinner ik me nog van toen ik klein was! Vooral die ijsjes wilde ik altijd eten! ;)

[Beantwoorden]


Door Jolien op 27 februari 2015 21:30

Oh, schatkistjes! En die mood rings herinner ik me ook nog.

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 27 februari 2015 21:47

Dit is echt ZO mijn tijd!!!

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 27 februari 2015 21:52

Zo leuk dit! Ineens herinner ik me die ringen weer! Ik moet bij dit artikel direct denken aan die stijve armbanden die om je pols rollen als je hem op je pols tikt.

[Beantwoorden]


Door lies op 27 februari 2015 22:37

Hahahaahha, die shampoohadden wij vroeger ook ^^)

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 27 februari 2015 22:39

Hihi super leuke post! hele herkenbare dingen! xx

[Beantwoorden]


Door Iris op 27 februari 2015 22:55

Hahaha, die twist-a-braid was echt een geweldig ding, totdat je haar vast kwam te zitten en je huilend naar je moeder toe moest lopen die uiteindelijk een uur bezig was met je haar uit de klit halen of zelf stukjes af te knippen!

Dat schatkitjes ijsje kreeg ik altijd van oma als we ergens heen gingen, was echt de favoriete treat van mij en mijn broertje! En dan natuurlijk altijd vechten om het leukste plakplaatje of ander mini cadeautje…

Super leuke artikelen Vera!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 27 februari 2015 23:07

Wat grappig om terug te lezen! Die ringen vind ik stiekem nog steeds best leuk. Oh, en wat was dat haar apparaat vreselijk!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 27 februari 2015 23:54

Haha, jaaa, die vlechtdingetjes, super grappig!

[Beantwoorden]


Door Milou op 28 februari 2015 00:42

Prikt niet, klit niet, help mij! (Bubble joe) hahaha leuk weer!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 28 februari 2015 08:34

Hallo childhood memories! Dit is mijn hele jeugd aan producten die voorbij komt haha fantastisch! Xo Daisy

[Beantwoorden]


Door Kim | Kimsbloglife op 28 februari 2015 08:47

I love flashback friday :-D Die schatkistijsjes at ik ook vaak, en zo’n twist a braid ken ik ook nog, dat kon ik niet en maakte gewoon knopen in mn haar!

[Beantwoorden]


Door Dorien op 28 februari 2015 09:37

Ik heb nog steeds (eigenlijk alweer) een mood ring! Vind ze zo leuk :) Of ze nou werken of niet; de kleuren zijn een feest op zich.

[Beantwoorden]


Door Hester op 28 februari 2015 10:25

Oooh die Twist a Braid, die had ik voor mijn barbies! Dat waren speciaal barbies met extra lang haar, haha. Geniaal (totdat het in de klit raakte).

[Beantwoorden]


Door Eva op 28 februari 2015 10:27

Oo ik <3 deze rubriek, herken ze weer allemaal! Die haardiamantjes heb je ook als lijmvariant trouens, die moet je dan met een stijltang met je haar laten versmelten. De indraaiversie gebruiken ze ook heel veel bij stijldanswedstrijden.

[Beantwoorden]


Door Jolien op 28 februari 2015 10:31

Wat leuk dat ik me alle productjes nog kan herinneren. Enkel de diamantjes voor in je lange lokken heb ik nooit getest. Dat ijsje in een schatkist heb ik een tijdje geleden nog tegengekomen aan een ijsjeskraam in de Zoo van Antwerpen. Thuis spaarden we die schatkistjes en als ik het goed voor heb, liggen die allemaal veilig bij mijn grootmoeder opgeborgen. Fantastisch om even terug te gaan in de tijd!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 28 februari 2015 10:31

Ik herken alles nog, hahaha. Ik vind het zo leuk om terug te zien. Ik heb ook zo’n ring gehad wat zich aanpast aan je humeur, helaas ben ik hem kwijt geraakt in Tsjechië. :(

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 28 februari 2015 10:48

Ooooh ja! Die schatkist ijsjes. Nostalgie!

[Beantwoorden]


Door Linda op 28 februari 2015 11:00

Zoo die diamantjes voor in je haar was ik serieus vergeten, wat was dat tof vroeger haha :) en die ring vond ik toen al verschrikkelijk, net als die BFF kettingen met die gebroken hartjes haha!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 28 februari 2015 11:58

Bubble Joe Cola!!! Zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 28 februari 2015 12:40

Die diamantjes vind ik echt mooi! Jammer dat je die niet meer ziet op straat. En oh, die moodrings.. in het begin was ik er dol op maar na een tijd begon ik er een hekel aan te krijgen. Ik heb er nu nog oude, maar raak ze echt nooit meer aan.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 28 februari 2015 16:55

Oh mijn god, die schatkistjes! Ik was die helemaal vergeten. Die haalde ik altijd bij het zwembad :) en ik heb precies die moodring van jouw plaatje en ik draag hem best vaak haha. Heb ook net een armbandje bij Asos besteld met een mood steen erin haha, heerlijk die jaren 90!

[Beantwoorden]


Door Astrid op 28 februari 2015 17:19

Behalve de diamantjes voor in je haar herken ik weer alles. Ik heb een behoorlijke hoeveelheid schatkistjes leeggegeten als kind, was absoluut mijn lievelingsijs. :P Iets anders wat vroegah echt een van mijn lievelingsdingen was: HAMKA’S PIZZA! Baal nog steeds dat ik het sinds 2001 ongeveer niet meer in de supermarkt heb gezien. http://www.oocities.org/starwarsholland/smithshamkaspizza.jpg

[Beantwoorden]


Door Josanne op 28 februari 2015 17:43

Ja Ja Ja! Hahaha, leukkk zeg! :wave:

[Beantwoorden]


Door Jessica op 28 februari 2015 19:39

Zo grappig dat ik alles steeds herken! En dat schatkistijsje <3!!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 28 februari 2015 20:00

Oh, die twist a braid heb ik hier ook nog ergens in een kast liggen :)

[Beantwoorden]


Door Dilys op 28 februari 2015 20:01

Ik herken meer dan ik zou denken! Die ringen waarbij je de hele tijd het boekje afsnuffelde en bij elke verkleuring een gat in de lucht sprong. En dat haarding wat bij mij altijd veel frustratie opleverde… Jup, dat weet ik nog wel :)

[Beantwoorden]


Door Inge op 28 februari 2015 23:37

De ijsschatkistjes zijn er nog steeds hoor, of althans toch in België; mijn dochter had vorig jaar een verjaardagsfeestje in een binnenspeeltuin waar ze het kreeg als dessertje, en ook afgelopen zomer wilde mijn zoontje van het ijskarretje in de dierentuin zulks schatkistje, idd met plaktattoo erbij.

Tja, die moodrings, ik was er echt vrij snel zelf achter dat het met warmte te maken had ipv echt met je humeur/gemoed/…

Greetz, Inge.

[Beantwoorden]


Door Ester op 1 maart 2015 09:16

Ohneeee Bubble Joe!!!!! Ik had altijd de COLA varriant!!!! Hahaha, zo leuk dit!
En de moodring… och heden, die heb ik voor het eerst gekocht op een schoolreisje naar walibiworld dacht ik. Haha wat leuk dit!
De rest kan ik me ook nog allemaal herinneren, maar de bubble Joe cola geur en de moodring was ik echt vergeten!

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 maart 2015 09:48

omg ze zijn allemaal zo herkenbaar haha

[Beantwoorden]


Door Nienke op 1 maart 2015 21:56

Ik kan me eigenlijk alleen de schatkistjes en de ringen herinneren! De rest heb ik volgens mij nooit gehad, maar die ringen heb ik nog steeds ergens liggen geloof ik

[Beantwoorden]


Door Babette op 1 maart 2015 23:13

Wat een ontzettend leuke artikels zijn dit! Grotendeels wel herkenbaar, haha. Vooral die twist-a braids en schatkist-ijsjes vond ik vroeger helemaal geweldig.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 2 maart 2015 01:23

Tuurlijk had ik vroeger zo’n moodring… en volgens mij had ik zelfs zo’n twist a braid. Die shampoo kan ik me ook nog goed herinneren maar heb ik zelf nooit gebruikt, ik denk dat die bij een vriendinnetje in de badkamer stond.

En schatkistijsjes, jep! Doet me meteen denken aan die solero shot’s ijsjes met al die kleine balletjes. Dat was toen ook helemaal zo’n hype.

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 maart 2015 09:07

Jaaaa! Ik had het allemaal. Ik en vriendinnen hadden ook altijd zo’n paarse nagelstudio met een bakje waar je je handen in kon doen en waar dan glitter doorheen blies als je op een knop drukt. Volgens mij zaten er ook van die krasstickers bij voor op je nagels.

[Beantwoorden]


Door Maureen op 2 maart 2015 15:08

Wauw, zo herkenbaar nog! En dat terwijl we al weer meer dan 10 jaar verder zijn haha! Soms mis ik die goede oude tijd heel erg, wat was het toch leuk om kind te zijn!

[Beantwoorden]


Door Lynette op 3 maart 2015 19:18

Vergeet niet de glitterpennen, de opblaasbare stoeltjes voor je mobieltje of de “hoe overleef ik” boekenreeks! :yay:

[Beantwoorden]


Door More op 5 maart 2015 11:38

Grappig! Misschien herinner je je ook nog de populaire popcorn shirtjes ? Die waren in baby formaat maar namen een normale grootte aan als je ze aandeed … En die teddyberen waarop je met speciale stiften kon schrijven ! En confession, ik deed mee aan de ‘buffalo schoenen’ trend, erg kitscherig :)

[Beantwoorden]


Door Hicran op 5 maart 2015 21:33

Omg, ik herken ze allemaal nog!! :D, de schatkistjes verkopen we nog op mijn werk!! Heel populair bij de kleintjes( ik werk in een indoor speelparadijs voor kinderen) :D
Bedankt voor the flashback Vera :) goeie ouwe tijd haha

Xxx

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 11 maart 2015 15:32

Die Twist-A-braid ken ik nog wel hhaah. Die had ik dan bij een Barbie en ging ik toen bij mezelf doen. Grootste fout ooit want het zat meteen in de knoop :’) Leuke herinneringen haha

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Flashback friday #10 op 20 maart 2015 15:00

[…] voor al jullie suggesties op Twitter en onder Flashback Friday #9. Ze hebben er voor gezorgd dat we vandaag het weekend in kunnen met een nieuwe Flashback Friday! Ik […]