Test met mij beautyproducten

hhff

Ik review hier bijna elke dag de nieuwste producten, maar jij kunt nu meehelpen! Er is sinds vandaag de mogelijkheid om insider te worden voor veracamilla.nl. Je hoeft hiervoor geen eigen blog te hebben. Het enige wat je moet doen als het je leuk lijkt om producten te testen en te reviewen, is je aan te melden op .

Als je wordt geselecteerd krijg je producten opgestuurd om te testen, te tweeten en opdrachten uit te voeren. De leukste reviews worden ook nog eens beloond met iets extra’s. We gaan volgende week beginnen met de nieuwe Rimmel Provocalips!

Deze blogpost is gesponsord.

De inschrijvingen zijn gesloten!

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 27 februari 2015 | 138 reacties

Reacties

Door Laurette op 25 februari 2015 20:15

Klinkt als de perfecte ‘job’ voor mij :)

[Beantwoorden]

ellemijn antwoordt op 26 februari 2015 om 10:04:

ja echt super leuk!

[Beantwoorden]


Door M op 25 februari 2015 20:22

Superleuk initiatief! Kunnen Belgische meiden ook meedoen?

[Beantwoorden]

Sheela antwoordt op 25 februari 2015 om 20:25:

Dat wou ik ook net vragen. Ik denk het niet want er staat in die invullijst geen optie met land dus ik veronderstel dat het alleen voor nederland is :(

[Beantwoorden]

Julie antwoordt op 25 februari 2015 om 22:25:

Jammer, ik wou het ook net vragen! :-)

[Beantwoorden]

peggy antwoordt op 25 februari 2015 om 22:31:

ik heb het net geprobeerd en nee dit gaat niet. :( :(:(:(:(

[Beantwoorden]

Evelien antwoordt op 25 februari 2015 om 23:03:

Superjammer!! :(

[Beantwoorden]

Jana antwoordt op 26 februari 2015 om 08:16:

Het gaat inderdaad niet :(

Lien antwoordt op 1 maart 2015 om 20:42:

Pfff, ik wil zo graag mee doen. Precies een straf dat we in Belgie wonen en geen kans maken.

[Beantwoorden]


Door Rando op 25 februari 2015 20:27

Lijkt me super!, ik heb een blog dus dat lijkt me wel interresant!

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 26 februari 2015 om 18:42:

Hoe heet je blog? Dan kan ik een kijkje nemen :)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 25 februari 2015 20:33

Wat tof Vera! Ik heb mij meteen aangemeld <3

[Beantwoorden]


Door Jolien op 25 februari 2015 20:33

Ik kan me niet registreren. Ik dacht net van ‘dit is echt iets voor mij’, maar volgens mij is dit enkel een kans voor mensen die in Nederland wonen. Het is maar een hypothese, maar de postcodes zijn in België anders en waarschijnlijk herkent de site mijn adres niet. Dit vind ik zo jammer! :-(

[Beantwoorden]


Door BySilke op 25 februari 2015 20:41

Ik wilde me zo graag registreren maar ben van Belgie :(

[Beantwoorden]

Mieke antwoordt op 26 februari 2015 om 19:57:

same here.. :-(

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 februari 2015 20:44

Echt super leuk, wilde me gelijk aanmelden. Maar als ik op ” maak me fan ” druk gebeurt er niks .. Is dit normaal of doe ik iets fout ?

[Beantwoorden]

Laurien antwoordt op 25 februari 2015 om 21:01:

Dat heb ik ook, heb ook al een andere browser geprobeerd. Jammer!

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 25 februari 2015 om 21:36:

ik heb dit ook! En ik wil graag meedoen. Wat kan ik doen?

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 25 februari 2015 20:44

ik heb alles ingevuld maar zie nergens dat ik het speciale form. kan versturen dat hiervoor ingevuld moet worden. :(

[Beantwoorden]


Door Anna op 25 februari 2015 20:45

Super leuk!

[Beantwoorden]


Door Judith op 25 februari 2015 20:46

Wat ontzettend leuk! Ik heb me aangemeld. Ben wel erg benieuwd. :D

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 25 februari 2015 20:47

het is gelukt ;-)

[Beantwoorden]


Door Demi op 25 februari 2015 20:50

Gelijk aangemeld! Heel leuk ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 februari 2015 20:51

Wauw wat is dit ontzettend leuk bedacht! Ik denk wel dat de kans erg klein is omdat iedereen hier natuurlijk van droomt! Wauw zeg! Hier wordt ik blij van! Ik heb me meteen aangemeld! Deze kans is voor iedereen een prachtige kans !

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 25 februari 2015 20:56

Wat een leuk idee!

[Beantwoorden]

mirthe hoornstra♡ antwoordt op 25 februari 2015 om 20:58:

ah superleuk! echt iets voor mij dit! en nu maar hopen dat ik uitgekozen wordt, want ik heb er nu al zin in! :roll:

[Beantwoorden]


Door Sarah op 25 februari 2015 20:56

Hoe leuk zeg! Ik ben heel benieuwd wat dit verder precies inhoudt, ik heb mij in ieder geval aangemeld :).

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 februari 2015 20:56

Lijkt me erg leuk heb me aangemeld ^^)

[Beantwoorden]


Door Tamara M op 25 februari 2015 21:05

OH! :yay: Lijkt me zo leuk! Ik heb me direct aangemeld.
Liefs (love)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 25 februari 2015 21:20

Dit klinkt echt super leuk om te doen! Ik ga me dan ook meteen aanmelden. :) Ik volg al zoveel jaar beautyblogs en dan de kans krijgen om zoiets te doen lijkt me geweldig.

[Beantwoorden]


Door Julia... op 25 februari 2015 21:27

Leuk!! ik heb me meteen aangemeld. ^^)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 25 februari 2015 21:31

Wat gaaf! Ik heb me meteen aangemeld, lijkt me erg leuk om te doen!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 25 februari 2015 21:32

Ik vind het geweldig, echt iets voor mij! :) Ik heb me aangemeld.. <3

[Beantwoorden]


Door Yvet op 25 februari 2015 21:33

Ah, super tof, Vera! Ik heb me gelijk aangemeld! ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Sanne op 25 februari 2015 21:36

Super leuk! Ik heb me al aangemeld :)

[Beantwoorden]


Door Jolien op 25 februari 2015 21:39

Oh zo leuk! Ik zou ontzettend graag meedoen, maar volgens mij lukt het registreren niet omdat ik in België woon. :(

[Beantwoorden]


Door Rianne op 25 februari 2015 21:55

Hoi Vera,

Ik heb al een paar keer het aanmeld formulier ingevuld, maar het lukt maar niet om mij aan te melden. Ik kan het momenteel alleen via mijn ipad doen, omdat mijn laptop wordt gemaakt. Kan het zijn dat het niet op ipad kan? Kan ik mij dan op een andere manier aanmelden.
Ik hoor het graag van je

X Rianne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2015 om 13:14:

Heb je je geboortedatum goed ingevuld? Daar gaat het nog wel eens mis.

[Beantwoorden]

Rianne antwoordt op 26 februari 2015 om 14:27:

Het is eindelijk gelukt het ging mis bij de postcode;) dankjewel

[Beantwoorden]

Rianne antwoordt op 26 februari 2015 om 14:28:

Het is eindelijk gelukt het ging mis bij de postcode;) dankjewel

[Beantwoorden]


Door Nienke op 25 februari 2015 21:59

Kunnen de lezers van België niet meedoen?

[Beantwoorden]


Door Thatssonathalie op 25 februari 2015 22:00

super leuk! Ik wil heel graag deelnemen, maar ik kom uit België en dat gaat jammer genoeg niet :/

[Beantwoorden]


Door bregje h op 25 februari 2015 22:00

ik heb me al aangemeld! lijkt me echt super leukk om te doeen! ^^) alleen vraag me af of ie wel goed verzonden is :omg:
xx

[Beantwoorden]


Door Joyce op 25 februari 2015 22:03

Wat leuk, i’m in! :roll:

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 25 februari 2015 22:17

Het gaat zeker niet als je in België woont?

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 25 februari 2015 22:22

Oh my gosh, dit is zo super tof! Echt iets voor mij, super leuk! Ik doe mee! (love)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 25 februari 2015 22:25

Super leuk!
Ik heb sinds kort een blog met nog 2 andere vriendinnen, was een opdracht voor school om alleen een blog aan te maken, maar we vonden het zo’n leuk idee, dat we wel gewoon dingen posten! Zou echt super leuk zijn als ik dingen kan reviewen :)

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 25 februari 2015 22:28

Wauw, dit klinkt perfect! ik ga even kijken!

[Beantwoorden]


Door Linde op 25 februari 2015 22:40

Dit lijkt me echt superleuk! Maar ik zie niet echt veel details in de link staan… zit er nog een andere kant aan dit droomkans?

[Beantwoorden]


Door loesblogt op 25 februari 2015 22:46

Wat is dit onwijs gaaf! Ik heb me natuurlijk direct opgegeven! Alleen lijkt het alsof ik het formulier niet kan verzenden, en als ik het zo lees hebben meer mensen hier last van. Kan dit kloppen??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2015 om 13:14:

Check je geboortedatum, mocht het nog niet lukken, mail mij een screenshot op info@veracamilla.nl

[Beantwoorden]


Door Anouk op 25 februari 2015 22:47

Dit klinkt echt super leuk!

[Beantwoorden]


Door Rachel op 25 februari 2015 22:54

ik doe heel graag mee ik heb mezelf aangemeld ik heb een blog en youtube dus daar ga ik het dan bijvoorbeeld graag op testen!

[Beantwoorden]


Door loesblogt op 25 februari 2015 23:24

Even later terug gekomen en het formulier opnieuw ingevuld, dit maal met succes! Ik denk ik meldt het nog even mochten anderen hetzelfde probleem ervaren ;)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 25 februari 2015 23:30

aaaah wat leuk! ik heb me gelijk aangemeld! onwijs leuk idee :)

[Beantwoorden]


Door Jamie op 25 februari 2015 23:34

Leuk! Maar zelf zou ik het niet durven, daarvoor moet ik eerst uit mijn comfort zone. Dus deze laat ik mij (helaas) passeren.

[Beantwoorden]


Door Yolan op 25 februari 2015 23:44

Wat jammer dat het niet gaat als je in België woont. :-( Maar zeker een hele leuke actie en heel veel succes aan de meiden die geselecteerd worden! ^^)

[Beantwoorden]


Door adinda op 25 februari 2015 23:45

Klinkt leuk!
Al heb ik toch wel mijn bedenkingen bij het concept, na het lezen van de voorwaarden.. je mag niks negatiefs zeggen, ze mogen je mening herschrijven, inkorten of verwijderen. Vind ik wel heel erg ver gaan.. maar opzich is het wel leuk bedacht.. ik ben benieuwd, ik hoop maar dat iedereen toch eerlijk mag en kan zijn en dat dit alleen voor de extreme gevallen gebruikt zal/mag worden..

[Beantwoorden]

Justme antwoordt op 26 februari 2015 om 12:24:

Inderdaad.. Ik denk ook dat de meeste meisjes hier die zich aanmelden, de voorwaarden niet eens gelezen hebben..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2015 om 13:15:

Hoi Adinda, ze mogen je mening niet herschrijven of verwijderen, ze kunnen dat ook niet.

[Beantwoorden]


Door Kelsey op 25 februari 2015 23:55

Echt een super idee! Ik heb me ook aangemeld!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 26 februari 2015 00:20

Wat een tof idee! Leuk om samen met jou beauty producten te testen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Omnia op 26 februari 2015 02:02

Wat een super leuke mogelijkheid die je biedt! super lief! Heb nooit echt de durf gehad ome en blog te beginnen. Dit komt perfect uit! Ga je aanmelden! (love)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 26 februari 2015 06:48

SU-PER LEUK!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 februari 2015 07:02

Ik heb even dr voorwaarden gelezen en daarin staat dat van je gevraagd kan worden om het product na het testen terug te sturen. Ook mogen ze zomaar je woonplaata en volledige naam publiceren en verder al je gegevens delen met niet nader genoemde derden. Beetje jammer…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2015 om 13:17:

Hoi Maaike, dat kan in sommige gevallen zijn (bijvoorbeeld bij grote apparaten, kan ook voor andere blogs gelden, zal bij mij niet zo snel zijn), maar dan wordt dat altijd van te voren aangegeven. Met de Rimmel actie die zal gaan starten zal dat niet zo zijn, je mag de samples gewoon houden.

[Beantwoorden]


Door Lysianne op 26 februari 2015 08:11

Wauw Vera, echt super leuk!! Ik heb me meteen aangemeld! Echt heel gaaf. Stiekem wil ik dit al jaren doen, lijkt me zo leuk!

xx

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 26 februari 2015 om 08:58:

Hoi Vera,

Onderaan de blogpost staat dat dit een gesponsord bericht is. Door wie of wat dan? Want ik krijg een beetje de indruk dat het ‘testen voor je blog’ een verkapte (en hele slimme) reclame-actie is van een merk om monstertjes/proefproducten te slijten…ook de algemene voorwaarden zijn apart zoals hierboven ook al eens genoemd…

Zou je wat transparanter kunnen zijn over deze actie, want is het nou een door jou opgezette ‘droomkans’ of gewoon hele slimme marketing??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2015 om 13:19:

Ik krijg een vergoeding voor deze blogpost, daar wil ik eerlijk in zijn. Ik ben enthousiast over de actie en het product, maar als je als merk op deze manier op mijn blog wilt komen met de actie, staat daar wel een vergoeding tegenover. Dat is hoe het werkt, maar neemt niet weg dat ik het niet accepteer als ik het niet bij mijn blog vind passen.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 26 februari 2015 09:28

Ik heb nog een vraagje. Je moet je twitter invullen maar ik heb geen twitter, is dit een probleem want ik ben op alle andere social network platforms wel actief?!

[Beantwoorden]

Mellany antwoordt op 26 februari 2015 om 09:38:

Als er een sterretje bij staat is het verplicht – (alleen facebook is verplicht)

[Beantwoorden]


Door Mellany op 26 februari 2015 09:37

Dus je test een product en wat doe je dan :?: (A) doe je dan een vragenlijst in vullen??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2015 om 13:19:

Dat staat allemaal in de briefing als je geselecteerd wordt (je kan dan ook nog weigeren als je het niet ziet zitten) en kan per actie verschillend zijn.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 26 februari 2015 10:01

Heb mij gelijk aangemeld. Lijkt mij zo leuk! <3

[Beantwoorden]


Door Carina op 26 februari 2015 10:35

Lieve medevolgers van Vera, lees de voorwaarden! Dit is niet oke. Ze mogen alles doen met jouw gegevens! En jij geeft alle rechten af.
Besef je goed waar je hier mee akkoord gaat als je je aanmeldt! Voor mij zijn de voorwaarden een grote rode vlag.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2015 om 13:21:

Hoi Carina, alleen naam en woonplaats kunnen eventueel gebruikt worden. Zodat bijvoorbeeld leuke tweets getoond kunnen worden in een update, verder gebeurt er niets. In de voorwaarden staat jouw adresgegevens niet gedeeld zullen worden met derden(1.19).

[Beantwoorden]

Carina antwoordt op 26 februari 2015 om 17:26:

Neemt niet weg dat ze alsnog de volledige vrijheid hebben om jouw stuk aan te passen. En dat jij geen enkel recht hebt, niets noppes nada. En ze kunnen vanalles beloven wat ze niet zullen doen, feit is dat als je akkoord gaat met deze voorwaarden ze alsnog kunnen doen wat zij willen.
Jij zegt dan misschien dat er verder niets gebeurt, maar dat hoeft niet zo te zijn.

[Beantwoorden]


Door Mxoxo op 26 februari 2015 11:09

Echt waar lees eerst de voorwaarden!! Dit is allemaal wel leuk bedacht maar als je de voorwaarden hebt gelezen denk je daar wel anders over! Je moet positief zijn over het product en er word zelfs gevraagd om het product weer terug te sturen! Ook moet je een borg betalen en als ze het product niet goed keuren (dus als het niet in goede staat is ontvangen) houden ze de borg! Echt absurd die voorwaarden, eerst wou ik me ook aanmelden maar nu niet meer

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2015 om 13:22:

Hoi Mxoxo, het kan voorkomen dat je een product te leen krijgt, bijvoorbeeld bij een groot (keuken)apparaat. Het zijn algemene voorwaarden, maar als je iets moet terugsturen wordt dat van te voren aangegeven. Bij deze actie en de meeste acties in de toekmst, is dat niet het geval, je mag de producten houden.

[Beantwoorden]

Anke antwoordt op 28 februari 2015 om 21:49:

hee Vera,
Als ze bijvoorbeeld van plan zijn een keukenapparaat naar je te sturen,
wat je inderdaad daarna terug zou moeten sturen,
kan je dan van te voren zeggen van dat wil ik liever niet,
of is het dan eigenlijk wel verplicht alles aan te nemen ?
ik heb helemaal niks tegem de actie, het lijkt me super leuk <3 ^^)

[Beantwoorden]


Door Nicole S op 26 februari 2015 11:38

Ik heb me net aangemeld, omdat het echt geweldig klinkt maar toen ik verder hier in de comments las, begon ik toch te twijfelen. Ik ben net de voorwaarden gaan lezen en nu ben ik er toch niet meer enthousiast over. Jammer.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2015 om 13:22:

Hoi Nicole, ik heb een aantal keer gereageerd hierboven om het een en ander uit te leggen.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 26 februari 2015 11:53

Ik vind de voorwaarden inderdaad heel apart. Ze mogen jouw naam en woonplaats overal publiceren, maar je geeft wel de auteursrechten op, dus al jouw stukjes mogen rustig gepubliceerd worden zonder dat het van jou is. En je mag niet negatief zijn over het product en ze mogen je stukken ook herschrijven en inkorten. Nou dit klinkt niet als objectieve ”testers” zoals het zo mooi wordt genoemd, maar meer als gratis reclame maken voor het product. En in sommige gevallen hou je er ook niks aan over, want je moet het product ook terugsturen.

Zoals veel mensen hier al zeggen leek het me erg leuk, maar meld ik me toch maar niet aan. Eerlijk gezegd verbaast het me ook wel een beetje dat deze oproep op je blog komt: Er wordt altijd heel hard geroepen dat eerlijkheid in reviews het belangrijkste is, maar als je met deze voorwaarden akkoord gaat als tester, blijft er van jouw eerlijke mening niks meer over.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2015 om 13:24:

Hoi Sarah, naam en woonplaats is voor het eventueel gebruiken van tweets als doorlinken op social media en eventueel hier in een update. Herschrijven van deze tweets ed kan niet, zal ook niet gebeuren.

[Beantwoorden]


Door LifeofRenee op 26 februari 2015 11:53

Ahh superleuk dat je dit gaat doen Vera! Ik heb me zojuist aangemeld, zou echt heel leuk zijn om ervaring mee op te doen voor mijn blog :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 26 februari 2015 12:14

Wat leuk zeg!

x

[Beantwoorden]


Door georgina op 26 februari 2015 12:43

Zo leuk!!!
echt leuk bedacht, heb me meteen aangemeld.
Hopelijk mag ik er aan meedoen en andere helpen tegen miskopen maaar natuurlijk ook de prachtige producten aanbevelen!

<3 <3

[Beantwoorden]


Door Charlie op 26 februari 2015 12:51

Wel erg jammer dat er geen antwoord komt van Vera over de voorwaarden. Kritische vragen worden niet beantwoordt? It’s all about the money, anders zou je je jonge lezeressen hier niet zomaar aan blootstellen..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2015 om 13:23:

Ik was nog niet in de gelegenheid om te reageren, maar heb alle vragen inmiddels beantwoord.

[Beantwoorden]

Charlie antwoordt op 26 februari 2015 om 15:11:

Ik zie het, je gaat er verder netjes en transparant mee om, mag ook gezegd worden.

[Beantwoorden]


Door Romy op 26 februari 2015 13:22

Ik had het erg leuk gevonden om mee te doen, maar Rimmel test op dieren. Dus helaas..

[Beantwoorden]


Door Demi op 26 februari 2015 13:32

Leuk zeg! Ik heb alleen een vraagje, er staat dat je geen blog hoeft te hebben maar als je deze wel hebt mag je dan de producten die je misschien gaat ontvangen wel gebruiken om te reviewen voor je eigen blog? x

[Beantwoorden]


Door Suus op 26 februari 2015 13:41

Mensen, lees eerst de voorwaarden voordat je hieraan meedoet. Ik zag dit net ook al op de blog van LLG. En zoals te zien is aan dit artikel van Vera, gaat het om een gesponsorde samenwerking met Rimmel. Het gaat dus om reclame, een aangezien voor niks de zon op gaat, zitten er voorwaarden aan. Zie bijv.
– 1.7 Indien er de mogelijkheid is om deel te nemen aan een Bloginsiders actie, zullen wij je daarvoor per e-mail benaderen met instructies. Na jouw bevestiging van deelname je zult alle instructies nauwkeurig naleven, waaronder het zorgvuldig behandelen van het aan jou toe te zenden testproduct, het na afloop van de test retourneren (tenzij anders is overeengekomen)
– 1.10 Deelnemer geeft de Website, Bloginsiders en haar deelnemende andere sites volledige, onvoorwaardelijke en niet in de tijd beperkte toestemming om de door haar ingevulde vragenlijst(en) of anderszins geplaatste of ter beschikking gestelde content bijdragen onbeperkt (her) te gebruiken en te publiceren, onder meer ten behoeve van reclame-, promotionele – en andere (al dan niet commerciële) doeleinden, ten behoeve van de Website en/of ten behoeve van derden, in elektronische vorm. Bloginsiders is daarnaast gerechtigd deze content bijdragen ter beschikking te stellen/in gebruik te geven aan derden. (…)

1.11 Voor zover dat ingevolge de Auteurswet is toegestaan, doet de Deelnemer afstand van zijn/haar persoonlijkheidsrechten met betrekking tot de bijdragen die hij/zij op de Website plaatst of aan zijn/haar profiel op de Website toevoegt, waaronder in ieder geval afstand van zijn/haar recht op naamsvermelding.

1.12 Wij behouden ons het recht voor je bijdragen in te korten en aan te passen. Deelnemers/gebruikers van de Website mogen geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op de Website opgeslagen informatie openbaar maken en/of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming daartoe van de Website en Bloginsiders.

1.13 Wij zijn gerechtigd om alle teksten/beoordelingen die je invult op de vragenlijst of anderszins plaatst op of ter beschikking stelt aan de Website te publiceren, al dan niet door middel van derden, en op elke andere manier te gebruiken, zowel commercieel als redactioneel, in de breedste zin van het woord. Inhoudende in ieder geval, dat de Website je bijdrage kan:

– doorsturen naar fabrikanten;

– (laten) delen via social media;

– plaatsen op andere betrouwbare websites;

– gebruiken in campagnes van de Website;

– op andere manieren dan als tekst op een website (laten) presenteren (bijvoorbeeld verwerkt in video en/of audio fragmenten);

– verwijderen van de Website en aan de Website gelieerde websites.

Wij zijn niet verplicht om de door jou ingevulde vragenlijsten of verstrekte beoordelingen te publiceren of anderszins openbaar te maken, bijvoorbeeld als ze naar ons oordeel niet bruikbaar zijn.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 26 februari 2015 13:45

Oh wat ontzettend leuk Vera!
Ik heb me meteen aangemeld, duimen maar :)
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Emmelie op 26 februari 2015 14:43

leuke actie! ik maak me er niet druk om hoe of wat jij gesponsord wordt. dingen zoals auteursrecht is wel goed om over na te denken ;)
agh hoe groot is nou de kans dat jij geselecteerd wordt… mocht dat zo zijn, dan kun je altijd nog weigeren.

[Beantwoorden]


Door anoniem op 26 februari 2015 15:29

hey! Ik heb alles (twitter,instagram & facebook) maar geen pinterest. En als ik het goed heb begrepen kan ik me dan gewoon aanmelden. Maar wat moet ik in het pinterest vakje neerzetten want als ik daar niks invul doet hij het bij mij niet ? :)

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 26 februari 2015 om 17:12:

Ik heb niet van toepassing ingevuld! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne-Fleur op 26 februari 2015 15:29

Super leuk! Lijkt me echt heel gaaf om mee te doen. Alleen ik kan helaas niet de site openen. Iemand die hetzelfde probleem had en waarbij het uiteindelijk is gelukt?

[Beantwoorden]


Door anoniem op 26 februari 2015 15:34

Hey! Ik heb alles (instagram, twitter & facebook) en als ik het goed begrepen heb kan je je ook aanmelden als je geen pinterest hebt. Wat moet ik dan invullen bij het pinterest vakje want als ik daar niks invul kan ik mij niet aanmelden?

[Beantwoorden]


Door Merith op 26 februari 2015 16:04

Aaah voelde meteen goed me hiervoor aan te melden!
hoe leuk <3

[Beantwoorden]


Door Janne op 26 februari 2015 17:14

Wow, dit is echt leuk.
Jammer dat je in Nederland moet wonen ( ik woon in België ).

[Beantwoorden]


Door Andrea op 26 februari 2015 17:33

Dit klinkt wel ok, al ben ik er na het lezen van de voorwaarden nog niet uit of ze je persoonlijke gegevens kunnen delen met derden? Weet iemand dat? Of heb ik er overheen gelezen?
x

[Beantwoorden]


Door Dewi Drogt op 26 februari 2015 17:48

Dit lijkt mij super leuk. Maar aangezien ik nog maar 11 ben is dit (op dit moment) niks voor mij. Als ik ouder ben wil ik wel een blog starten. Verder wil ik de andere meiden die wel meedoen veel succes wensen. Xx

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 26 februari 2015 18:14

Wat een super leuk initiatief, ik doe mee :)

[Beantwoorden]


Door Amber op 26 februari 2015 18:37

Omg echt fantastisch lijkt me zo gad om te doen Wauw Ben helemaal enthousiast en hoop echt dat Ik word gekozen <3 ^^)

[Beantwoorden]


Door Luuke op 26 februari 2015 18:50

Wat een super leuk idee zeg! Lijkt me erg leuk, ik denk dat ik ook wel meedoe :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 26 februari 2015 19:09

Super tof! Ga me gelijk aanmelden, lijkt me echt super om uitgekozen te worden. ^^)

[Beantwoorden]


Door Linde op 26 februari 2015 19:12

Je zal wel meer kans hebben als je veel volgers op je social media hebt? En is et leertijdsgebonden? Want in beide gevallen maak ik dan geen schijn van kans…

[Beantwoorden]


Door Lina op 26 februari 2015 19:17

Hele leuke actie Vera! Ik heb me direct aangemeld en hoop dat ik uitgekozen word! :wave:

[Beantwoorden]


Door Britt op 26 februari 2015 19:37

Heej Vera
Ik heb mijn gegevens ingevuld maar ik heb het idee dat ik iets fout doe
Hoe moet bet scherm er uit zien als het grlukt is?

X britt

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 februari 2015 19:59

Wat leuk Vera!
Ik heb de voorwaarden inderdaad ook doorgelezen, maar na jouw positieve reacties hierop ben ik eigenlijk nog steeds positief. Lijkt me hartstikke leuk!

[Beantwoorden]


Door Thirza Kalkwiek op 26 februari 2015 20:01

Super leuk! Ik heb me gelijk aangemeld :-) (:

[Beantwoorden]


Door brittkraaijenvanger op 26 februari 2015 20:13

Heee, geschikte job voor mij, maar probeerde net hij pakte en mn twitter en mn insta account niet erg vervelend dus tot mijn grootste spijt kan ik nie meedoen

[Beantwoorden]


Door Felicia op 26 februari 2015 21:02

Jammer ‘
Privacy
1.18 Door je aan te melden als Deelnemer en/of door deel te nemen aan Bloginsiders, geef je toestemming om je volledige naam en woonplaats te publiceren op de Website en om je persoonsgegevens op te slaan in een gegevensbestand.’

Ik vind de voorwaarden niet zo denderend :-)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 26 februari 2015 21:47

Superleuk idee! Alleen vind ik de voorwaarden inderdaad niet superbetrouwbaar. Maar ja, tegenwoordig heeft bijna elke site of actie dit, en er is bij mij (voor zover ik weet, haha) nog nooit misbruik van gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 26 februari 2015 22:14

Dit lijkt me zo ontzettend gaaf! Ik heb zelf een tijd een blog gehad en nu nog steeds YouTube, lijkt me echt heel leuk. :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 27 februari 2015 00:11

Lijkt me echt super leuk ! Maar hoe oud moet je hiervoor eigenlijk zijn?

[Beantwoorden]


Door Lienneke op 27 februari 2015 10:38

Kan dit enkel voor Nederlandse personen? (en dus niet voor Belgen?) :( zonde..

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 27 februari 2015 11:49

Het klinkt wel leuk! Ik ga me aanmelden! De voorwaarden zijn misschien een beetje raar, maar ik neem aan dat ze echt geen gekke dingen met de gegevens gaan doen.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 27 februari 2015 12:05

Aahh!! Je hebt onze blog bekeken :omg: er stond alleen nog maar heel weinig op, omdat we m pas sinds afgelopen dinsdag hebben ( 24 februari ). Maar inmiddels staan er 3 dingen op we vinden het super leuk om te doen! En ik heb me natuurlijk opgegeven :)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 27 februari 2015 13:53

Wauw wat leuk! Het is dat ik mijn handen al vol heb aan mijn eigen blog, maar ik vind het een super leuk initiatief!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 27 februari 2015 15:07

Wat super leuk!!!! ik ben 12 jaar dus aan mij heb je denk ik niet zoveel :shit: haha. xxxx

[Beantwoorden]


Door sophie op 27 februari 2015 16:54

Worden de reviews dan ook op je site gedeeld? xx lijkt me super leuk <3

[Beantwoorden]


Door melissa op 27 februari 2015 22:47

dit is zoo awesome!! :)
ik heb me gelijk aangemeld xx melissa

[Beantwoorden]


Door courtney op 28 februari 2015 10:21

Ahhh lijkt mij zo geweldig ik hoop dat ik gekozen word

[Beantwoorden]


Door Roos op 28 februari 2015 13:24

Ohhh dit is echt mijn droom! Hoop dat ik gekozen word!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 28 februari 2015 16:39

Super leuk Vera, I’m in!
xoxo

[Beantwoorden]


Door Imke Martens op 28 februari 2015 19:12

Hey ,
klinkt super leuk Vera !
Ik probeerde me aant te melden maar dit lukte me jammer genoeg niet..
Ik ben wel uit België , is dit hierdoor ?
Hopelijk kan ik me hier toch nog voor inschrijven.
Imke

[Beantwoorden]


Door Mandy op 1 maart 2015 17:48

Facebook is verplicht om in te vullen.. En dat heb ik dan weer niet! Stom dat dát moet!

[Beantwoorden]


Door larissa op 1 maart 2015 17:55

echt stom,ik ben Belgisch en kan niet mee doen. :(
Waarom als ik vragen mag?
groetjes Larissa

[Beantwoorden]


Door Mirthe op 1 maart 2015 19:41

Wat super leuk! Ik ga me daar zeker voor aanmelden. Lijkt me een geweldige ervaring. <3

[Beantwoorden]


Door leonie op 2 maart 2015 21:56

jaa super leuk, ik doe graag mee (love)

[Beantwoorden]


Door esmee op 3 maart 2015 20:57

Gaaf! lijkt me leuk om te doen, aangemeld!

[Beantwoorden]


Door Lifestylechique op 8 maart 2015 22:01

:hey: heb me net aangemeld, het lijkt me super leuk. hoop tenminste dat ik het goed heb gedaan! :D Super leuk (love) :lol:

[Beantwoorden]


Door Denise op 9 maart 2015 00:52

Gaaf! Ik ga de nieuwe Rimmel Provocalips voor je testen! Natuurlijk ga ik hier een artikel over schrijven. :) Je blog is geweldig Vera en leuk dat je elke week vlogt!

Liefs, Denise

[Beantwoorden]


Door Lysianne op 14 maart 2015 15:27

Hee Vera,

Ik heb me gelijkt aangemeld toen deze blogpost online kwam want ik vind het een ontzettend gave actie!! Ze zeiden dat je binnen 2 weken een mailtje zou ontvangen, maar ik heb nog steeds niks binnen gekregen. Betekent dit dan dat ik niet ben uitgekozen of komt er nog een mailtje?

Xoxo Lysianne

[Beantwoorden]


[…] jij je de Rimmel Provocalips Bloginsiders actie nog? Ik ga nu de nieuwe Rimmel London Volume Colourist Mascara testen en jij kunt me daarmee […]


Door Lieke op 22 september 2016 13:35

hoi Vera, ik ben erg enthousiast en wou maar opgeven maar ik merk dat de site niet meer werkt. zou ik mij nog op een andere manier aan kunnen melden?

[Beantwoorden]