Winter foto’s #3

winter_fotos_14_00

Ik wil iedereen bedanken voor de lieve reacties en berichten afgelopen week. Samen met mijn ouders en Thijs heb ik er veel steun aan gehad. Het ging niet goed met Flint, waardoor dinsdagavond mijn ouders hem in hebben laten slapen. Dit is mijn eerste foto dagboek van een spannend nieuw jaar: 2015, maar zonder Flint. Het voelt ontzettend dubbel.

winter_fotos_14_01

Ik kreeg van mijn ouders na Kerst restjes mee om thuis op te eten. Soep met brood, waar Jeffrey ook nog quiche en biefstuk bij maakte.

winter_fotos_14_02

Kerst M&M’s!

winter_fotos_14_03

Het sneeuwde even in Amsterdam, maar helaas was het natte sneeuw die niet bleef liggen.

winter_fotos_14_04

Dit vind ik zo lekker! Pangasiusfilet met courgette in pesto en aardappelpuree.

winter_fotos_14_05

In Den Haag lag er wel sneeuw, prachtig om te zien. Ik ging er een dag winkelen.

winter_fotos_14_06

De Lush sale kon natuurlijk niet overgeslagen worden.

winter_fotos_14_07

Bubble tea bubbels!

winter_fotos_14_08

Hoe gaaf is dit MAC Lips hoekje in de Bijenkorf Den Haag? Super leuk gedaan met die enorme lipsticks.

winter_fotos_14_09

Maison de Bonneterie.

winter_fotos_14_10

Kleding passen bij Vanilia. Ik zag veel leuks, maar jammer genoeg stond het me allemaal niet.

winter_fotos_14_11

Omdat Jeffrey nu vakantie heeft, doen we lekker veel dagjes weg. De volgende dag gingen we naar Roermond.

winter_fotos_14_12

Ik paste deze Timberlands, maar die waren net te groot.

winter_fotos_14_12b

Wel ben ik geslaagd bij Mulberry en kocht ik daar iets heel moois wat goed afgeprijsd was.

Toen we in de auto zaten richting Eindhoven om daar nog wat te winkelen en te eten, werd ik gebeld door mijn moeder dat het weer helemaal niet goed ging met Flint. Hij was al een tijdje aan het kwakkelen met zijn gezondheid, maar de dierenarts dacht steeds dat het niet iets ernstigs was. Iets met zijn lever, waar veel labrador’s van zijn leeftijd last van kunnen hebben. En een ontsteking, waardoor hij slecht at.

Soms leek het beter te gaan, maar hij knapte toch maar niet goed op. Met Kerst liep hij ook wankel en bleef veel in zijn mand liggen. Niets voor hem. Maandag zijn mijn vader en Thijs naar de dierenarts geweest die zei dat het toch echt foute boel was. Flint kreeg medicijnen tegen kanker en er werd een afspraak gemaakt om vrijdag een echo te laten maken.

winter_fotos_14_13

Dinsdag kwamen Bas en Thijs langs, om Thijs zijn Kerstkado van Jeffrey en mij om te ruilen.

winter_fotos_14_16

Het was enorm druk in de stad. We kwamen er met de auto niet doorheen…

winter_fotos_14_17

…en dus keerden we om en gingen we met de tram.

winter_fotos_14_19

We brachten het kado terug (een armband die helaas niet paste) in een bizar drukke Bijenkorf, en gingen daarna verderop rustig lunchen.

winter_fotos_14_18

’s Avonds kwamen mijn nichtjes gourmetten. Uit Utrecht, Groningen en zelfs uit Amerika.

winter_fotos_14_20

Na al het vlees opgemaakt te hebben (of nou ja, bijna dan…) sloten we af met als toetje marshmallows.

winter_fotos_14_21

Een foto met m’n nichtjes Esther, Loes, Virginia, Rolien en Daphne. Het is vaak maar gedoe met familie. Ook dit jaar is er in onze familie weer van alles gebeurd waardoor samenkomen met Kerst niet haalbaar leek. Ik vond het maar stom en dus besloot ik mijn nichtjes uit te nodigen bij mij thuis. Virginia was ook nog eens in het land, wat perfect uit kwam. We hebben een hele gezellige avond gehad.

winter_fotos_14_22

Toen mijn nichtjes net de deur uit waren werd ik gebeld. Ik wist het al gelijk. Flint was dood. Hij had liggen kreunen en creperen van de pijn. Bij de dierenarts bleek dat hij helemaal geel zag en dat het waarschijnlijk kwam door tumoren in zijn buik. Zijn lever en alvleesklier waren er mee op gehouden.

Omdat hij heel veel pijn had en mijn ouders hem niet langer wilden laten lijden, hebben ze hem daar toen met veel verdriet laten inslapen. Flint kon niet meer beter worden. We zijn er nog steeds allemaal kapot van. Lieve Flint, ik mis je zo. Het was jouw tijd nog helemaal niet.

winter_fotos_14_23

Woensdag, oudejaarsdag heb ik de hele dag in bed gelegen. Ik besloot de plannen voor ’s avonds wel door te laten gaan. Ik ging tapas eten en de jaarwisseling vieren met Sanne, Saske, Alwin en Jeffrey. Dat bleek gelukkig een goede keuze.

winter_fotos_14_24

De afleiding was fijn, ondanks dat het toch allemaal een beetje langs me heen ging. Ik heb wel kunnen lachen en mijn gedachten kunnen verzetten.

winter_fotos_14_26

Vengaboys op TV.

winter_fotos_14_27

Saske en Sanne

winter_fotos_14_25

Alwin

winter_fotos_14_28

Hapjes en natuurlijk champagne.

winter_fotos_14_29

Happy New Year!

winter_fotos_14_30

Ook dit jaar was het uitzicht weer fantastisch. Veeeel mooier dan op deze foto. We konden het vuurwerk van TV zelfs uit mijn raam zien.

winter_fotos_14_31

Jeffrey was heel lief voor me, ik was heel blij dat hij de hele tijd bij me was.

Saske maakte deze mooie sfeerimpressie.

winter_fotos_14_32

Wakker worden met koffie.

winter_fotos_14_33

Alwin en Saske hadden bijna alles al opgeruimd ’s ochtends, heel lief. Daarna gingen we ontbijten met broodjes en croissants.

winter_fotos_14_34

Aankleden en opmaken.

winter_fotos_14_35

Daarna ging ik naar mijn ouders om ze een gelukkig nieuw jaar te wensen. Toen ik naar de voordeur liep moest ik gelijk al huilen omdat ik wist dat Flint me niet zou komen begroeten. Het was gek om bij mijn ouders te zijn zonder Flint, maar nog wel het gevoel te hebben dat hij zo binnen kon komen lopen en dat ik hem dan zou knuffelen.

winter_fotos_14_36

Mama had heel lief kristalglazen van Albert Heijn voor me gespaard en gekocht.

winter_fotos_14_37

Wat aten lekkere kippensoep en haalden herinneringen van Flint op. Het was fijn om bij mijn ouders te zijn, maar ook moeilijk.

winter_fotos_14_38

De volgende ochtend werd ik wakker in Amsterdam, met deze mooie regenboog op mijn dekbed.

winter_fotos_14_39

De grappigste kerstkaart kwam (iets te laat, maar dat maakt niet uit) van Sanne. Heel lief!

winter_fotos_14_40

Guacamole maken met mijn nieuwe staafmixer gaat nu zo snel. Ben er super blij mee.

winter_fotos_14_41

Plantje voor Flint.

winter_fotos_14_42

Ik deed voor het eerst de mooie sokken aan die ik voor Kerst kreeg.

winter_fotos_14_43

Op zaterdag sliepen Jeffrey en ik uit. We hadden eigenlijk geen plannen, maar besloten vrij spontaan naar Loods 5 te gaan. Daar zag ik deze tafeltjes van Zuiver waar ik al een tijdje mijn oog heb, maar die ik totaal niet nodig heb.

winter_fotos_14_44

Ik kocht de tafeltjes dan ook niet, maar wel een dressoir om mijn TV op te zetten. Ik had deze al een paar keer gezien en besloot nu eindelijk de stap te zetten en hem aan te schaffen.

winter_fotos_14_45

Jeffrey en ik waren de hele avond zoet met het monteren.

winter_fotos_14_46

Maar hij staat! Ik ben blij dat ik hem eindelijk gekocht heb, ondanks dat ik eigenlijk geen wit meubel wilde. Ik vind hem prachtig en echt een hele verbetering. Alleen de snoeren moet ik nog even wegwerken.

Dit was dan mijn week. Een hele gekke week. Ik zit nog steeds niet lekker in mijn vel en doe het daarom rustig aan. Flint is inmiddels gecremeerd en ik vind het een heel raar en naar idee dat hij nu van stof is. Het maakt me allemaal erg verdrietig als ik eraan denk… Tot volgende week. X

Winter foto’s #2
Winter foto’s #1
Herfst foto’s #7


Reacties

Door Cheyenne op 5 januari 2015 06:04

Wat vreselijk naar van Flint, ik snap volledig dat het heel dubbel is om zo aan een nieuw jaar te beginnen. Veel sterkte gewenst.

[Beantwoorden]


Door Denise op 5 januari 2015 06:09

Wat een onwijs mooi TV meubel heb je aangeschaft. Ik snap helemaal dat je je de hele week onwijs rot voelde over Flint, verschrikkelijk om zo’n lief beestje te moeten missen.. Sterkte! <33

[Beantwoorden]


Door Akosua op 5 januari 2015 06:12

Echt verschrikkelijk van Flint, maar toch fijn dat je oud en nieuw heb gevierd. En nog leuke dingen blijft doen. Wat goed trouwens dat je je nichtjes voor kerst uitgenodigd hebt, altijd belangrijk om familiebanden aan te halen, zelfs als niet de hele familie met elkaar kan opschieten.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 5 januari 2015 06:14

Allereerst gecondoleerd met Flint :( Super vervelend om zo het nieuwe jaar te moeten starten, sterkte! Verder super leuke foto’s! Zit er, ondanks het slechte nieuws, wel naar uit dat je het naar je zin had. Wonen jij en Jeffery nou ook samen? Heb ik iets gemist? Haha! :) :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 19:49:

Nee, we wonen niet samen… Maar hij is hier welke elke dag, haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 5 januari 2015 06:27

Wat naar van Flint! Veel sterkte!!
Mooie foto’s en poeh! Wat ben je veel gaan winkelen. Love it though! :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 januari 2015 06:27

Jeetje wat heftig allemaal zeg. Hopelijk kun je je verdriet om Flint een plekje geven. En op deze manier wordt het vieren van oud & nieuw wel heel dubbel idd. Sterkte Vera.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 5 januari 2015 06:31

Veel sterkte met het verwerken van het verlies van Flint, ik begrijp maar al toe goed hoe een huisdier, of beter gezegd een echt maatje verliezen pijn kan doen en dat het tijd nodig heeft om te helen. Het is fijn om te zien dat je toch mensen om je heen had en dat Jeffrey zo goed voor je zorgt, goeie gozer is dat! Owhja en mooi tv meubel, prachtig! xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Frances op 5 januari 2015 06:39

Wat vreselijk van Flint, heel veel sterkte! :(

[Beantwoorden]


Door Lotte op 5 januari 2015 06:42

Ach jeetje, zo dubbel inderdaad! Je foto’s zien er allemaal zo gezellig uit, en dan is Flint ineens overleden :( Ik hoop dat je het een plekje kunt geven, wanneer je eraan toe bent. Goed dat je je oud en nieuw plannen wel door hebt laten gaan, het zag er hartstikke gezellig uit! En wat leuk dat jij het initiatief nam om je nichtjes bij jou thuis te laten komen!

[Beantwoorden]


Door Els op 5 januari 2015 07:19

Je foto’s zien er mooi en gezellig uit. Behalve dan het stukje van flint. Wel echt een mooie puppie foto!

[Beantwoorden]


Door Simone op 5 januari 2015 07:23

Krijg meteen een brok in mijn keel als je over Flint spreekt, heel veel sterkte! Wel fijn dat je verder je gedachten hebt kunnen verzetten en toch ook fijne momenten hebt gehad deze week.

[Beantwoorden]


Door Nicky op 5 januari 2015 07:31

alles wat je vertelt over Flint klinkt me zo bekend in de oren… Dat gevoel alsof hij elk moment binnen kan komen, huilen als je voor het eerst weer bij je ouders komt… Ik krijg flashbacks naar toen mijn Pebbles stierf… Maar ook zonder dat springen de tranen me in de ogen omdat ik wat gehecht aan hem was geraakt, hoe gek dat ook klinkt als je weet dat ik hem enkel van jouw verhalen, filmpjes en foto’s ken… Nogmaals sterkte aan jou en je familie, dat jullie het jaar desondanks goed kunnen beginnen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 19:50:

Dankjewel Nicky X

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 5 januari 2015 07:31

Wat een verschrikkelijk nieuws was het van de week over Flint. Ik hoop dat je er door samen te zijn met Jeffrey en je familie goed doorheen komt. Veel sterkte daarin! Gelukkig heb je ook kunnen genieten van samenzijn met je nichtjes en natuurlijk oudejaarsdag. Laat het een mooi jaar voor je zijn!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 5 januari 2015 07:57

wat een dubbel gevoel als ik naar je foto’s kijk. Gezellige plaatjes, maar weten dat je flint nu moet missen:( wij hebben altijd honden gehad en ik heb helaas al een aantal keer afscheid moeten nemen. Ik weet hoe het voelt. Veel sterkte, gelukkig vind je hier en daar een beetje afleiding!

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 5 januari 2015 08:04

Ah Veer ik vind het zo erg voor je dat Flint er niet meer is :( Sinds we zelf een hond hebben kan ik me helemaal inleven hoe erg dat is! Dikke knuffel! X

[Beantwoorden]


Door Gilke op 5 januari 2015 08:13

Hoi Vera, 2 jaar geleden is mijn hond ook gestorven, een golden retriever. Ze heeft een hersenbloeding gekregen dus het was een grote shock voor ons. Ik weet wat je voelt en wat je nu doormaakt. Probeer deze dagen eens zo lief te zijn voor jezelf; neem lekker een bad, doe je lievelingsparfum op, doe die kleren aan waar je je heel goed in voelt,…
Voor mij is het verdriet er nog steeds, ze was nog maar 8 jaar en het was ook nog niet haar tijd. Maar ik heb geleerd het een plaats te geven (heeft heel lang geduurd). We hebben haar altijd goed verzorgd, veel met haar gespeeld en gaan wandelen en veel geknuffeld. Ze was erg gelukkig bij ons en daar trek ik me aan op.
Vera, gun jezelf de tijd om het een plaatsje te geven, dat kan lang duren maar ik zie dat je veel steun hebt van je vriend en dat is goud waard!

[Beantwoorden]

Lien antwoordt op 5 januari 2015 om 18:17:

Wat een lief en waar berichtje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 19:51:

Een hersenbloeding, wat vreselijk :-(

Dankjewel voor je lieve bericht, Gilke. Ik neem je tips van harte <3

[Beantwoorden]


Door lonneke op 5 januari 2015 08:28

Heel leuk allemaal lieve Vera.!
Heel veel sterkte nog met het verlies, vind het zo rot :(
Die pangasius filet ziet er trouwens heerlijk uit, ben er dol op!

[Beantwoorden]


Door Veronique op 5 januari 2015 08:46

Nog veel sterkte, Vera… Ik snap maar al te goed hoe je je voelt! Ben blij dat je met oud op nieuw je gedachten toch wat hebt kunnen verzetten…
Liefs x

[Beantwoorden]


Door Saartje op 5 januari 2015 08:47

Nog gecontroleerd met Flint lieve Vera! Wat ontzettend naar dat ze er niet op tijd bij konden zijn om hem beter te maken. Wat een verlies, bij dieren kun je vaak nog meer jezelf zijn en kwijt als bij mensen. Heel veel sterkte en neem de tijd om het een plaatsje te geven!

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 5 januari 2015 08:52

Het blijft verdrietig nieuws :( Maar wel heel goed dat je ook afleiding hebt gezocht. Je tv meubel vind ik heel erg mooi! Leuk dat het je lukte je nichtjes bij elkaar te krijgen :) Ik zou ook wel willen dat mijn familie elkaar ook wat vaker ziet.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 5 januari 2015 08:59

Oh wat vreselijk van Flint! Ik kan me helemaal in je inleven, wat vreselijk zeg! Ik kan me al die schattige foto’s en filmpjes van Flint nog wel herinneren. Vooral die ene die je op je vlog kanaal geloof ik had geplaatst. Heel erg veel sterkte Vera! <3

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 5 januari 2015 09:11

Ahh, ik word zo verdrietig van het verhaal van Flint :(. Het is nooit leuk om afscheid te moeten nemen (en al helemaal niet zo abrupt als nu), maar gelukkig heeft hij niet nog langer hoeven lijden <3.

Stiekem ben ik heel benieuwd naar je aankoop bij Mulberry! Ik ga daar (hopelijk) binnenkort mijn portemonnee halen! Hij staat inmiddels niet meer in de webshop bij het assortiment, dus hopelijk is 'ie dan nu in de outlet verkrijgbaar voor een leuker prijsje (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 19:52:

Heb hem toevallig vorige week nog gezien in de winkel aan de PC, moest nog aan je denken! Hij lag wel bij de sale portemonnees, maar twijfel of hij zelf ook in de sale is. Ik zou anders even bellen als ik jou was :ja:

[Beantwoorden]


Door Mandy op 5 januari 2015 09:23

Leuke foto’s! Die enorme MAC lipsticks zijn tof! Maar wat erg van Flint, sterkte / gecondoleerd er mee! xx

[Beantwoorden]


Door haveadreamto op 5 januari 2015 09:24

Ik vind het een leuke originele manier om ons een kijk in je leven te geven, heel leuk !

Jammer dat het jaar zo rot geïndigd voor jou is. Bij deze winterfoto’s moest ik me weer inhouden om af en toe een traan weg te pinken.
Ik leef echt met je mee Vera want ik ben nu al bang voor het moment dat ik mijn hondje zal verliezen. Het heeft ons gezin ten goede verandert, ons allemaal op een andere manier en wanneer we die houvast kwijt zullen zijn… Ik mag er niet aan denken.

Veel steun,liefde en knuffels gewenst

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 19:53:

Probeer er ook niet aan te denken, want je hebt er niets aan. Geniet er van, maar zo te lezen doe je dat wel <3

[Beantwoorden]


Door Nienke op 5 januari 2015 09:29

Mooie fotos Vera! Ik heb het al gezegd, maar alsnog heel veel sterkte. Liefs,

[Beantwoorden]


Door corine op 5 januari 2015 09:32

Lieve Vera,

Ik ken jou niet en jij kent mij niet, maar toch wil ik je veel sterkte wensen.
De tranen lopen over me wangen. Het is zo naar om een huisdier te moeten missen!

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 19:54:

Dankjewel Corine :-)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 5 januari 2015 09:33

Ziet er heel gezellig uit met oud en nieuw!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 5 januari 2015 09:35

Gecondoleerd met Flint, verliezen van een dierbare (of dat nou een mens of dier is) doet pijn en is naar. Ik hoop dat je veel goede herinneren aan hem hebt!

[Beantwoorden]


Door sarah op 5 januari 2015 09:41

veel sterkte Vera hij zag er echt als een poepie uit helaas is gister mijn poes ook overleden An kanker, wij moesten haar ook laten inslapen

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 19:55:

Sterkte Sarah <3

[Beantwoorden]


Door Sophie op 5 januari 2015 09:43

Oh wat een enorm schattige foto van Flint als puppy! Ik snap dat het moeilijk is om afscheid te nemen van iets dierbaars! Mag ik vragen hoelang hij al jullie hond(je) was?

[Beantwoorden]


Door Esther op 5 januari 2015 09:48

Prachtige foto’s! Ik vind je tv kastje ontzettend mooi staan :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 5 januari 2015 09:51

Arme flint, ik kan me zo goed voorstellen hoe het voelt. :-( Vroeger ben ik mijn hond ook verloren. Ze was 6 jaar en ze at ook ineens niet meer. Medicijnen hielpen niet en later bleek dus dat ze een gezwel op haar lever had en is toen ook overleden..
Ik hoop maar dat Flint niet lang pijn heeft gehad en dat hij nu op een fijne plek is. <3
Ik wens je veel geluk voor het nieuwe jaar Vera. xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 19:56:

Ah bah, dat klinkt ook als wat Flint had :-(

Dankjewel Kim, jij ook al het moois voor 2015 :-) xxx

[Beantwoorden]


Door Danielle op 5 januari 2015 09:58

Ondanks de nare gebeurtenissen straalt er toch ook gezelligheid uit je foto’s! Ik begrijp helemaal hoe vervelend het nu voelt, krijg ook helemaal een brok in mijn keel weer als ik lees over flint. Ken je het gedicht van de regenboog brug al? Dat helpt mij altijd wel een beetje bij het overlijden van een huisdier…

Er is een plaats in de hemel die Regenboog brug heet.
Als een dier waar je veel van houdt doodgaat,
dan gaat dat dier naar de Regenboog brug.
Daar zijn uitgestrekte weiden en heuvels voor onze lieve vrienden,
zodat ze met elkaar kunnen rennen en spelen.
Er is genoeg eten, water en zonneschijn
en onze vrienden voelen zich daar warm en prettig.

Alle oude en zieke dieren worden daar weer jong en beter.
Alle dieren die gewond of verminkt waren, worden weer sterk en gezond,
precies zoals wij ze herinneren in onze dromen.
De dieren zijn gelukkig en tevreden, er is echter een klein ding:
Ze vinden het jammer dat ze hun baasje of bazinnetje
achter hebben moeten laten.

Ze rennen en spelen met elkaar,
maar dan komt de dag dat er eentje plotseling stopt met spelen
en in de verte tuurt.
Zijn ogen beginnen te stralen, hij begint te trillen van opwinding.
Plotseling verlaat hij de groep,
rent over het groene gras, sneller en sneller.
Hij heeft je gezien en als jij en je lieveling elkaar eindelijk treffen,
houden jullie elkaar stevig vast, bij deze vreugdevolle hereniging.
Om nooit meer uit elkaar te gaan.
De vrolijke kussen overstelpen je gezicht,
je handen aaien zijn liefdevolle kop
en je kijkt weer in die trouwe ogen, die je zolang niet hebt gezien,
maar die altijd in je hart zijn gebleven.

En dan gaan jullie samen over de Regenboog brug…

[Beantwoorden]

Dame15 antwoordt op 5 januari 2015 om 15:42:

Wat een mooi en lief bericht. Ik kreeg er een brok van in m’n keel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 19:57:

Dankjewel Danielle <3 Kreeg het gedicht al eerder opgestuurd, heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 januari 2015 10:00

Mooi foto overzicht! Nogmaals gecondoleerd met Flint. Ik ben blij dat je ook mooie momenten hebt mogen ervaren de afgelopen week.

[Beantwoorden]


Door Somersault op 5 januari 2015 10:03

Hoi Vera,
Gewoonlijk reageer ik zelden op blogs (al lees ik ze met veel plezier), maar deze keer wilde ik dat wel graag doen: jouw verhaal over Flint bracht namelijk heel wat naar boven.

2 maanden geleden heb ik mijn liefste hond, Arno, laten inslapen.
Hij vertoonde sinds juli raar gedrag, “appelflauwtes” waarbij hij steeds een paar uurtjes helemaal suf en slap was. Eind augustus, na veel onderzoeken, viel het verdict: lymfeklierkanker. De dierenarts gaf hem nog 1 à 2 maanden. Begin november is hij ingeslapen, hij was nog maar 9 jaar.

Ik mis hem nog elke dag. Vroeger ging ik dagelijks wandelen, nu ben ik al 2 maanden het bos niet meer ingeweest. Ik besef nu pas hoe je op een hond ingespeeld raakt, en wat een aanpassen het is als die uiteindelijk wegvalt. “Neem dan een puppy” zeggen sommigen, maar geen enkele hond zal dezelfde zijn als Arno.

In mijn omgeving heb ik gelukkig veel mensen, met of zonder huisdieren, die heel goed aanvoelden wat ik doormaakte. Ik hoop dat jij dat ook mag ervaren! :) Veel sterkte.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 20:21:

Wat droevig en naar… Vreselijk, ik snap goed dat je hem mist. Als je er aan toe bent zal een nieuwe hond misschien wel heel leuk zijn, je zou ook gewoon eens kunnen gaan kijken bij een asiel. Het is maar een idee, niet doen als je er niet prettig bij voelt. Ik snap je verdriet heel goed. Sterkte <3

[Beantwoorden]


Door Margot op 5 januari 2015 10:09

Wat ontzettend verdrietig! Dat moet een rare periode geweest zijn zo met jaarwisseling erdoorheen. Sterkte!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 5 januari 2015 10:10

Een mooie lange portie! Ook jij nog een gelukkig nieuwjaar Vera!
Leuke foto’s zitten ertussen, en wat mooie dat de Mulberry tas goed afgeprijsd was! Ik hoop dat je weer wat op been bent na het verlies van een dierbare hond, een grote beslissing om je hond te laten inslapen na alles wat jullie samen hebben beleeft. Ik hoop dat hij nu geen pijn meer heeft en jou van boven toe kijkt op al het goeds wat nog gaat komen!!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 5 januari 2015 10:11

Och meid wat verdrietig, ik hoop dat je zoveel mogelijk fijne herinneringen aan Flint kunt ophalen. Fijn dat je verder toch een goede week hebt gehad en voor jou nog het allerbeste voor 2015!

[Beantwoorden]


Door Minke op 5 januari 2015 10:19

Heel veel sterkte!!

[Beantwoorden]


Door Milou op 5 januari 2015 10:20

Wat leuk om zo te zien wat je allemaal hebt gedaan! Ik kreeg wel tranen in mijn ogen en moest een paar keer slikken toen je over Flint begon. Ik heb het zelf ook helaas meegemaakt met onze Labrador en ik heb nu ook sinds 2,5 jaar Brits Korthaar katten die mij zo dierbaar zijn, ik moet er echt niet aan denken één van hun er niet meer zal zijn, maar we weten allemaal dat het ooit gaat gebeuren. Voor Flint kwam dat moment inderdaad veel te vroeg. Gelukkig hebben jullie leuke/fijne herinneringen en prachtige foto’s om de pijn een beetje te verzachten. Heel veel sterkte!

[Beantwoorden]


Door angelique op 5 januari 2015 10:21

Fijn dat je toch nog hebt kunnen genieten. Hij is bij jullie!

[Beantwoorden]


Door Demi op 5 januari 2015 10:25

Heel heftig van Flint. Desalniettemin heb je hoop ik een hele fijne jaarwisseling gehad.

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 5 januari 2015 10:40

Jeetje het is zo verdrietig als je een huisdier verliest. Een paar maanden geleden is mijn kat overleden en ik ben er nog steeds verdrietig van. Veel sterkte lieve Vera.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 5 januari 2015 10:45

Zo dubbel dat je Oud & Nieuw en het verlies van Flint zo dicht bij elkaar liggen eigenlijk. Wel goed dat je alsnog het door hebt laten gaan, ik denk dat die afleiding toch wel goed doet. Heel veel sterkte nogmaals!

[Beantwoorden]


Door didi op 5 januari 2015 10:59

Sterkte! (love)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 5 januari 2015 11:05

Je bericht dat Flint overleden was raakte me al.. Dit artikel raakt me ook… Wel goed dat je afleiding hebt geprobeerd te zoeken, al is dat niet makkelijk.
Neem je tijd hiervoor Vera!

XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door Madeline op 5 januari 2015 11:45

Hoi Vera,

Ik heb lang getwijfeld, of ik een reactie zou plaatsen. Het volgende wil ik tegen je zeggen, ook al ken ik je niet.
Als geen ander weet ik, hoe het is om je huisdier te moeten missen. Zeker wanneer hij meer voor je betekent, dan simpelweg je huisdier.
Anderhalf bijna twee jaar geleden, heb ik hetzelfde meegemaakt met mijn kater Sammy. Ik was kapot van verdriet, mijn hart was gebroken. Het idee dat hij plotseling, hier thuis niet zou rondlopen was voor mij ondenkbaar. Die pijnlijke stilte maakte mij doodsbang. Dezelfde gevoelens/gedachten die jij nu hebt, had ik toen. Het doet pijn heel veel pijn, voor mij nog steeds. Je maakte mij dan ook aan het huilen, toen je schreef dat Flint nu van stof is. Hetzelfde voelde ik bij mijn Sammy. Het idee dat hij gecremeerd zou worden, vond ik doodeng en maakte mij kotsmisselijk (zo voelde het echt). Toch ben ik achteraf blij (rot om te zeggen), dat ik die beslissing heb gemaakt om dit te doen, want hij is nu weer thuis. Waar hij hoort, zo is hij toch bij mij. Wat voor mij heel belangrijk is. Hij was en blijft mijn maatje, kindje en steun. Waar hij nu ook mag zijn, sowieso in mijn hart en kijkend over mijn schouder.

Je verdrietig voelen en hierom rouwen is niet erg, het kost tijd. Hoelang?, ik heb geen idee. Het lijkt oneindig, net als die herinneringen die je hebt met Flint. Ze zijn tegelijkertijd ook onvervangbaar. Niemand pakt ze je af en moet je koesteren. Mijn herinneringen met en aan mijn Sammy zitten in mijn gedachten, maar ook in een doos waar ik regelmatig in kijk.
Je zit wellicht niet te wachten, op dit soort reacties. Ik wilde je laten weten, dat je niet alleen bent.
Ik wens je heel veel sterkte!

Groetjes,
Madeline

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 20:23:

Dankjewel voor je lieve bericht, Madeline. Ik weet ook niet hoeveel tijd het gaat kosten, het is voor iedereen anders. Ik weet wel dat het verdriet er mag zijn en ik mis Flint heel erg en voel me nog erg droevig, maar ik denk ook aan de mooie herinneringen, zoals jij ook zegt. Dankjewel <3 Nog heel veel sterkte met het verwerken van je verdriet om Sammy.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 5 januari 2015 11:47

Wat is het toch vreselijk om je huisdier te moeten missen… Ik kan me heel goed voorstellen dat je een beetje op de automatische piloot staat en dat het allemaal nog niet zo goed wil. Zoiets heeft tijd nodig, veel tijd. Ik vind het knap van je dat je erover praat, dat zal je vast een beetje helpen. Nogmaals heel veel sterkte met het verdriet, ook aan je familie.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 5 januari 2015 11:59

Het is altijd zo jammer om je huisdier te moeten missen, hopelijk gaat het een beetje :( Gelukkig heb je voor de rest wel even voldoende afleiding gehad, heel veel sterkte!

xxx

[Beantwoorden]


Door Janneke op 5 januari 2015 12:10

Gecondoleerd met Flint. Het is altijd triest als je je huisdier moet laten inslapen. Heel veel sterkte!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 5 januari 2015 12:16

Prachtige foto’s meid. En veel sterkte met je verlies. :(

[Beantwoorden]


Door Andrea op 5 januari 2015 12:17

Ik vind het zo verdrietig van Flint, maar gelukkig heb je toch nog een beetje kunnen lachen. En heel fijn ook dat Jeffrey er voor je was, echt een superlieve jongen lijkt me dat :)

[Beantwoorden]


Door Minka op 5 januari 2015 12:27

Goed dat je over Flint praat en fijne herinneringen aan hem ophaalt. Het gemis is nu heel vers maar weet dat dit langzaam aan minder heftig wordt, echt waar. Flint heeft nu geen pijn meer en is altijd maar een gedachte bij jou en je familie vandaan. ‘Rainbow bridge’ had ik al eens genoemd maar hoe mooi is het teken op je bed als bevestiging dat Flint nog steeds om je heen is. Liefs

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 5 januari 2015 12:28

Ik vind het echt heel erg van Flint :( Hopelijk kun je het snel een plekje geven..

[Beantwoorden]


Door Nathalie Eline op 5 januari 2015 12:29

Wat zielig van Flint, gecondoleerd. Gelukkig blijven de mooie herinneringen voor altijd! :) Ik vind je kerstsokken trouwens supermooi!

[Beantwoorden]


Door Mjay op 5 januari 2015 12:49

Lieve Vera, kreeg echt tranen in mijn ogen bij dit artikel. Ook al kwamen er leuke dingen voorbij.. Ik heb samen met mama ook onze Labrador in oktober laten inslapen. God wat een moeilijke beslissing. Uiteindelijk kom je erachter dat je het juiste gedaan hebt. Ook ik woon samen en Raycko woonde nog bij mama. Telkens ams ik nu binnenkom verwacht ik mij aan hem. Je stelt je zo op een huisdier dat het echt pijn doet wanneer je het beestje moet laten gaan. En het is niet zozeer het feit dat je een hond mist, nee je mist echt dat karaktertje. Veel knuffelen met andere beestjes hielp me soms wel om om te gaan met het verdriet van Raycko maar niks kan zijn plaats nog innemen. Neem de tijd om te rouwen en weet dat Flint een heel goed leven gehad heeft met zulke top baasjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 20:24:

Dankjewel lieve Mjay, jij ook nog veel sterkte <3

[Beantwoorden]


Door Iris op 5 januari 2015 12:49

Ah leuk dat je in Den Haag was, ik woon daar :)
Wat fijn dat je genoeg afleiding hebt
De bonneterie is trouwens iets anders nu he! De naam staat er nog wel op maar hij is er al een tijdje uit

[Beantwoorden]


Door Naomi op 5 januari 2015 12:51

Ondanks dat flint heb je toch nog een leuke tijd gehad gelukkig! Nogmaals veel sterkte!

[Beantwoorden]


Door LISKALIFE op 5 januari 2015 13:12

Ondanks het verdriet van je huisdier, toch een hele leuke reeks foto’s! Wij hebben hier in friesland ook helemaal geen sneeuw gehad, zo jammer. Dat tafeltje voor je tv is heel erg mooi. x

[Beantwoorden]


Door Melissa op 5 januari 2015 13:18

Wat ontzettend naar van Flint :( Ik was er al een beetje bang voor. Mensen die zelf geen huisdier hebben begrijpen naar mijn idee niet altijd hoe het is om zo’n beestje te verliezen. Ik hoop dat je dit verlies in alle rust kunt verwerken. Blij om te lezen dat je zo’n lief vriendje hebt! Sterkte de komende tijd <3

[Beantwoorden]


Door Josanne op 5 januari 2015 13:19

Gecondoleerd met Flint, wat kan je daar kapot van zijn hé.
Doe rustig aan Vera…

[Beantwoorden]


Door Marthe op 5 januari 2015 13:42

Ik krijg toch iedere keer weer een knoop in mijn maag als ik Flintje zie, zeker die puppy foto. Ik kan er zelf wel mee janken. Het doet zo’n pijn je huisdier te verliezen. Hopelijk helpt het om te weten dat hij niet meer ziek is en dat hij een geweldig leven heeft gehad bij jullie. Ik hoop dat dit jaar je heel veel moois mag brengen. Het begon al mooi met die regenboog op je bed!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 5 januari 2015 13:44

Heel veel sterkte met het verlies van Flint… :(

[Beantwoorden]


Door Moniek op 5 januari 2015 14:11

Aw, heel veel sterkte! Ik snap hoe je je voelt. Je nieuwe TV meubel is heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 5 januari 2015 14:15

Wat een hoop leuke foto’s heb je weer gemaakt! :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 5 januari 2015 14:18

Nog de beste wensen! En heel veel sterkte toegewenst! Dat lipstickhoekje bij de MAC ziet er trouwens super leuk uit, dit ben ik nog niet eerder tegen gekomen!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 5 januari 2015 14:28

Arme Flint :-( Ik weet hoe het voelt om zo’n goeie vriend te moeten afgeven :-( Veel sterkte.

[Beantwoorden]


Door Sophie Hol op 5 januari 2015 14:48

Ach die lieve Flint! Je huisdier verliezen voelt als familie, sterkte!

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 januari 2015 14:51

Dat over Flint heb ik al gelezen, ik vind het nog steeds heel erg:( Ik wil je nog wel een hele fijne 2015 wensen!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 januari 2015 14:54

Ik vind het zo ontzettend rot voor ja van flint! Ik heb het zelf al meegemaakt met het hondje waar ik mee op ben gegroeid en ik moet er niet aan denken dat mijn huidige hondje nog maar een paar jaar bij me zal zijn ): Heel veel sterkte!

Gelukkig heb je een lief vriendje, familie en vrienden die er voor je zijn!

[Beantwoorden]


Door Sanae op 5 januari 2015 15:01

Wat een gezelligheid!! OMG, bubble tea bubbels! Waar kan je die kopen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 20:25:

Dit was bij 8Tea5 in Den Haag :-)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 5 januari 2015 15:04

Wat een leuke foto’s allemaal, ondanks het verdrietige nieuws van Flint.. Hopelijk heeft hij een mooi plekje in de hondenhemel!

[Beantwoorden]


Door Lienneke op 5 januari 2015 15:10

Hey Vera

Ik weet hoe je je voelt.. Vorige maand stierf onze kat ook. Ik had haar gekregen als cadeau voor m’n eerste communie (en nu ben ik 20). En jeetje.. wat waren we close. Hoe ze in de ochtend op mijn bed sprong , met haar hoofdje tegen het mijne duwde en zacht miaauwend ‘opstaan!’ fluisterde. Of hoe ze tijdens het studeren prompt op mijn cursus ging liggen onder het motto ‘geef mij eens wat aandacht’ . Toen ik enkele maanden voor haar dood een konijntje kreeg was ze vol verwondering. Hey dat dier is geen kat ! Zag ik de eerste dagen in haar ogen , maar daar trok ze zich later niets meer van aan.. Samen hollen in de veranda , likjes geven en samen op de mat. Ze waren geweldig lief ! Samen.. Tot m’n moeder op een avond belde.. “Zus.. Zitah is overleden”. De tranen rolden over m’n wangen , ik was in paniek.. dit kon en mocht niet waar zijn. Ze was helemaal nog niet oud , zelf niet ziek.. Hoe kon ze nu .. :( Ze is gestorven zoals ze was , als een echt Princes.. in haar mandje onder de verarming. We lieten haar cremeren en haar urne en foto kregen een mooi plekje in huis. Iedere dag branden we een kaarsje en m’n moede zorgt voor een bloemetje .. In de hoop dat ze het goed heeft in de poezenhemel. Maar dat ben ik zeker , want zoals zij.. zo was er maar 1.

Lieve Vera.. Denk vooral aan de mooie herinneringen met die knappe Flint.
Hij heeft het vast goed hierboven , zonder pijn , ..
Hou jezelf sterk met de gedachte dat jullie hem alle liefde hebben gegeven die hij verdiende , en dat jullie hem een echte gunst hebben bewezen door hem in te laten slapen.. Een moeilijke beslissing die hem verlost heeft van de pijn. Hou je sterk <3

Liefs Lienneke

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 20:27:

Wat een droevig, maar ook een mooi bericht met fijne herinneringen. Hou die vast <3

Dank voor je steun en ik wens jij ook nog heel veel sterkte. Geef het alle tijd die je nodig hebt.

[Beantwoorden]


Door Yvet op 5 januari 2015 15:37

Je hebt veel leuke dingen gedaan deze week, maar ik vind het zo erg voor je dat Flint overleden is. Als ik je dan zo over hem zie schrijven, krijg ik echt een brok in mijn keel. Ik wens je familie en jou ook echt heel veel sterkte!

[Beantwoorden]


Door Vivian op 5 januari 2015 15:40

Hele leuke foto’s veer! Mijn jaar is dezelfde tegenslag als die van jou gestart.. Onze hond is in de nacht van nieuwjaar ook overleden, ook ziek. Dus het was beter zo.. Maar het is zo vreemd dat je geen geblaf meer hoort als de bel gaat, niet meer begroet wordt als je thuiskomt en er niet meer gebedeld wordt als we aan tafel zitten. We missen hem allemaal, maar voor Vasco had het jaar niet beter kunnen beginnen want hij was nu eindelijk verlost van zijn pijn.
Heel veel sterkte Vera! 2015 heeft nog 360 andere dagen, de meeste zullen ongetwijfeld beter worden!
Liefs <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2015 om 20:26:

Jij ook veel sterkte, Vivian. Ondanks dat het beter is zo, is het toch heel rot en verdrietig.

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 5 januari 2015 15:44

De sfeerimpressie van oud & nieuw is echt prachtig! Ben blij dat je toch nog een fijne jaarwisseling hebt gehad ook al was het moeilijk <3

[Beantwoorden]


Door Nina op 5 januari 2015 15:56

Ik ben al een paar jaar een trouwe stalker van jouw blog en ik plaats nooit een comment, maar nu ik dit zo lees kan ik niet anders. Ik heb zelf een hond en ik kan me voorstellen hoeveel pijn en verdriet het doet om die te verliezen. Dus ik wil je heeeeel veel sterkte wensen lieve Vera!

[Beantwoorden]


Door Marissa op 5 januari 2015 16:09

Super leuke foto’s! :)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 5 januari 2015 16:15

Nogmaals sterkte met het verlies van Flint. Tranen in m’n ogen toen ik die puppy-foto zag :( Ik wens je een heel goed 2015 lieve Vera!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 5 januari 2015 16:18

Nog heel veel sterkte!!
Xx

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 5 januari 2015 16:30

Wil je me, alsjeblieeeft, zeggen hoe dat restaurant heet waar jullie gelunchd hebben in amsterdam?

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 5 januari 2015 16:31

Bah wat vervelend van Flint!
Ik heb zelf een kat gehad (Bob) die een aantal jaar geleden na een wandeling niet meer thuis kwam. Gek van verdriet werd ik.. Hij was mijn beste vriend en ik wist niet of hij nou was aangereden of dat iemand anders hem in huis had genomen en hij daar nu gelukkig op iemand anders schootje aan het spinnen was.. Nou dan toch maar dat laatste! Bob is vast bij iemand anders in huis, thuis bij een warm knus gezin, net als Flint die nu heel gelukkig is in de hondenhemel! Knuffel voor jou!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 5 januari 2015 16:38

Leuke foto’s, nogmaals sterkte met Flint!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 5 januari 2015 16:41

Mijn hart brak bijna toen ik de foto van kleine Flint zag. Heel veel sterkte nog Vera, het was een erg mooie en lieve hond (love) (A)

[Beantwoorden]


Door Denise op 5 januari 2015 16:51

Bluh Vera, Ik vind het echt heel rot om te lezen dat je zo verdrietig bent. Wat natuurlijk hartstikke begrijpelijk is. Wat fijn dat je zo lieve mensen om je heen hebt bij je wie je terecht kunt! <3

[Beantwoorden]


Door Leonie op 5 januari 2015 16:59

Leuke foto’s weer Vera, minder leuk van Flint.. Heel veel sterkte!

[Beantwoorden]


Door elisa op 5 januari 2015 17:03

Ik word altijd zo verdrietig als ik over flint lees :(

Heel veel sterkte ik heb ook twee hondjes en twee katjes en ik zou er ook echt niet aan moeten denken om die te verliezen.

xxxxxxxxx liefs (love) (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 januari 2015 17:14

Veel sterkte met Flint!

Leuk om te zien dat je in Roermond bent geweest!! Ik neem aan in het outlet? Hopelijk heb je ook snel een kijkje genomen in het stadscentrum! Persoonlijk vind ik (net als ongeveer 99% van de andere Roermondenaren haha) het centrum veel leuker dan het outlet! X

[Beantwoorden]


Door Linda op 5 januari 2015 17:27

Wat goed dat jullie afleiding gebben gezocht en je nieuwe dressoir vind ik prachtig! Wat is Loods5 toch een heerlijke winkel met veel te veel mooie spullen. Goed dat je het even rustig aan doet en de tijd neemt voor jezelf, zulke dagen zijn slopend…

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 5 januari 2015 17:33

Lieve Vera, van mij krijg je een hele dikke virtuele knuffel :kiss: . Een huisdier verliezen is ontzettend moeilijk en nu ik jouw artikel lees moet ik meteen terugdenken aan vorig jaar november, toen ik mijn herdershond Bo overleed aan de gevolgen van kanker. Ze was tien jaar lang mijn vriendin geweest en ineens was ze weg. Ik wens jou en je familie heel veel sterkte bij dit gemis en hoop dat je desondanks toch nog een beetje van de feestdagen hebt kunnen genieten. <3

[Beantwoorden]


Door Yael op 5 januari 2015 17:34

Lieve Vera,

Leuke blog en mooie foto’s, maar helaas met een zware ondertoon:(
Ik ken je natuurlijk niet maar ik leef ontzettend met je mee!
Ik vind het zo zielig voor jou en je familie.
Zo’n lieve hond!
Ik wil je heel veel sterkte wensen de komende tijd, take your time!

Wat ik wel nog wilde laten weten, jouw blog is echt fantastisch!
Ik volg veel blogs en jij bent mijn favoriet!
Je bent een prachtige dame, I’m jealous hihi;)

Heel veel liefs <3

[Beantwoorden]


Door Quinty op 5 januari 2015 17:38

Hei Vera,
Ik herken het gevoel ook. Als ik dan ’s ochtends de trap afkwam lopen, kwam mijn hond Luna altijd naar me toe. Maar nu na een jaar ben ik er nog niet aangewent. In middels is het bijna een jaar geleden, en mis ik haar nog. Maar gelukkig had ik afleiding van mijn andere hondje.
Heel veel sterkte!
Xx Quinty

[Beantwoorden]


Door Milou op 5 januari 2015 18:18

Wat verschrikkelijk! Ik moet er niet aan denken dat mijn hondje dood zou gaan. Bah… He maar wat een mooie ramen heb jij zeg!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 5 januari 2015 18:35

Zo verdrietig, ik snap ook best dat het wat tijd kost om dat van je af te laten glijden, Flint is toch familie. Maar fijn dat je toch nog veel leuke dingen hebt kunnen doen!

[Beantwoorden]


Door Anne op 5 januari 2015 18:38

Hihi ik had je gezien in de bijenkorff en er is nu een h&m in de bonneterie…
Gecondoleerd met flint<3

Liefs

[Beantwoorden]


Door Laurien op 5 januari 2015 18:39

Ik kan me heel goed voorstellen dat je zoveel verdriet hebt om Flint! Gelukkig dat je vriend er zo voor je was. Sterkte!

[Beantwoorden]


Door happygirl op 5 januari 2015 19:17

Aan de ene kant lijkt het alsof je een super week hebt gehad maar dat dan je huisdier dood gaat is heel zwaar. Sterkte xx

[Beantwoorden]


Door Angela op 5 januari 2015 19:23

Wat een prachtig tv-meubel! Sneu van Flint, sterkte!

[Beantwoorden]


Door natasja op 5 januari 2015 19:41

mooie foto,s sterkte met het verlies van je hond die regenboog zal wel flint zijn geweest op bed

[Beantwoorden]


Door Birgit Roobol op 5 januari 2015 20:38

Het is zo dubbel om naar je foto’s te kijken. Aan de ene kant heb je een super week gehad en wat tof dat je dat prachtige vuurwerk zó vanuit je raam kon zien, maar aan de andere kant natuurlijk dat grote gemis. Ik kan me heel goed voorstellen dat het ineens heel anders en leeg was bij je ouders. Het heeft tijd nodig! Wel lief dat Jeffrey zo goed voor je zorgt.

Keep your head up! (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 januari 2015 20:40

wat fijn dat je allemaal leuke dingen hebt gedaan met jeffrey (love) ik ben benieuwd wat je bij mulberry hebt gekocht. en toch jammer dat er geen lush in arnhem is, want online is er maar heel weinig lush sale :-(

je oud en nieuw zag er ook heel gezellig uit, maar dan flintje… ik vind het echt zo sneu voor jullie. maar ik vind het wel heel knap dat je ouders hem hebben laten inslapen, zodat hij niet langer hoefde te lijden. ik denk aan je hoor <3

en verder: wat goed ook dat je je laatste angsttherapie hebt gehad!

zullen we deze week nog even bellen?

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 5 januari 2015 21:20

Ik vind het echt heel erg voor je van Flint :( Heel veel sterkte ermee…

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 5 januari 2015 21:33

Aaahw sterkte! Ik weet precies hoe het is. Wij hebben onze vorige hond (alweer 8 jaar geleden)ook in laten slapen omdat ze een tumor had in haar buik. Ze was toen pas 7 jaar. Ik krijg er nu nog tranen van in mijn ogen, nu ik dit lees. Zo’n gemis.

Gelukkig heb je verder wel fijne dagen en wat afleiding gehad. En lief dat Jeffrey het dressoir in elkaar heeft gezet.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 5 januari 2015 21:38

Vind het tv-kastje erg mooi en ook de kleine salontafeltjes met marmer zijn erg gaaf!
Het is logisch dat je Flint mist. Heel fijn als je vriend er zo lief voor je is, dat kun je nu extra goed gebruiken. Veel sterkte!

Liefs!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 5 januari 2015 21:57

Ziet er weer leuk uit! Die dressoir vind ik echt zo leuk!
Sterkte met het verlies van Flint.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 5 januari 2015 22:25

Door Veerle op 5 januari 2015 22:44

Lieve Vera
Ik zit hier te janken om Flint en ik ken hem niet eens.
Mijn ouders hebben ook een zwarte labrador, Spock. Niemand denkt om hem al na 8 jaar te moeten afgeven!
Gelukkig kun je je gedachten verzetten, dat is heel belangrijk! Hoera voor Jeffrey :-)

[Beantwoorden]


Door Romana op 5 januari 2015 23:58

Hey Vera!

Een huisdier verliezen is ontzettend rot. Mijn moeder en haar vriend houden veel van dieren en zo kwam het dat we een hond kregen. Het was een heel zielig en bang hondje, omdat ze uit Griekenland kwam en daar jammergenoeg mishandeld was. Wij kochten haar over van een stichting in Nederland en noemde haar Diva. Diva veranderde van schuwe hond, naar vrolijke en super trouwe hond. Ze was echt een schatje. Helaas is ze in oktober overleden. Het ging super snel allemaal. De laatste keer dat ik d’r zag was ze springlevend en nog geen paar dagen later belde mijn moeder me op om te vertellen dat ze dood was. Overleden aan de ziekte van Parvo(?). Het kwam heel onverwachts en ik mis d’r nog elke dag. Nu hebben we een nieuwe hond genaamd Baco. Qua uiterlijk lijkt hij heel erg op Diva en hij heeft een soortgelijk verleden gehad. Gelukkig is die nu bij ons en heeft hij een goed leven én is hij ingeënt tegen de ziekte van Parvo. De reden dat ik dit verhaal met je deel weet ik niet, maar ik wens je veel sterkte met het verlies van Flint. <3

Veel liefs, xoxo

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 6 januari 2015 01:25

Hoi Vera,

Heel logisch dat je Flint nog zo mist, uit ervaring weet ik dat dit soort dingen echt tijd nodig heeft, gewoon die tijd nemen om verdrietig te zijn en het te verwerken en ondertussen de fijne herinneringen koesteren. Fijn dat Jeffrey zo lief voor je is :) hopelijk kun je het gemis een plekje geven.

Verder ben je echt een heldin dat je gewoon gezellig je nichtjes uitnodigt, ondanks de family struggles! Bij mij in de familie is de laatste tijd ook vaak gedoe en ik merk dat ook mijn relaties met neefjes en nichtjes onbedoeld verwateren, zo stom eigenlijk!

Btw, je TV-kastje is supermooi! Love Loods 5!

Liefs, Kirsten

[Beantwoorden]


Door Teddy op 6 januari 2015 11:06

Wat een leuke foto’s zitten er weer tussen!
Wat fijn dat Jeffrey er voor je is nu je Flint kwijt bent. Je zult denk ik wel veel steun aan hem hebben. Heel veel sterkte Vera

[Beantwoorden]


Door Sharon op 6 januari 2015 14:50

Lieve Vera ,
Een maand geleden hebben we hetzelfde moeten doen met de hond van mijn vriend. Ook een zwarte labrador, de arme stakker was al 17 jaar oud. Het is inderdaad raar om de kamer binnen te wandelen zonder de aanwezigheid van haar maar het was het beste om te doen, want iemand pijn laten lijden voor niets daar schiet niemand mee op. Wees blij en dankbaar voor alle mooie momenten die je met Flint hebt meegemaakt, en wees bewust dat Flint nu altijd bij je is. Het is supernormaal dat je verdrietig bent, en iedereen rouwt op zijn eigen manier dus neem alle tijd die je nodig hebt.Ik ben blij voor je dat je Jeffrey langs je zijde hebt staan en hoop dan ook van harte dat je van 2015 een super jaar zult maken! Maar alles op zijn tijd. Doe het rustig aan meis x

Liefs Sharon

[Beantwoorden]


Door Elise op 6 januari 2015 19:31

Jeetje Vera, een brok in mijn keel. Ik heb al mijn hele leven honden om me heen (ben nu 20, de 1e werd 15 en de 2e die we namen is nu dus 5) dus ik weet heel goed hoe moeilijk het is om afscheid te nemen. De tranen schoten me echt in de ogen toen je schreef dat je bij de voordeur al moest huilen omdat je wist dat hij niet meer naar je toe kwam…

Heel veel sterkte de komende tijd, neem lekker even tijd voor jezelf. Fijn dat je wel een leuk oud&nieuw hebt gehad en dat Jeffrey je zo steunt. Wat is het dan toch fijn om mensen om je heen te hebben die je lief hebben en je helpen.

Ik hoop dat je het snel een goed plekje kan geven en wens je een heel mooi 2015! (love)

xoxo,

Elise (ik reageer eigenlijk maar zelden, ik zou het vaker moeten doen).

[Beantwoorden]


Door Estrella op 6 januari 2015 19:40

Leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Demi op 7 januari 2015 00:03

Wat erg van Flint ): sterkte ermee Vera. Wat fijn dat je zo veel steun hebt gehad van familie en vrienden! Mooie dingetjes heb je gekocht, ben benieuwd wat je bij Mulberry hebt gehaald, ik heb daar laatst ook een tas gekocht met volgens mij zo’n 80(!)% korting.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 7 januari 2015 18:40

Heeey Vera,
ik wou heel even snel reageren, want toen ik die foto van die regenboog op je bed las, moest ik gelijk even nadenken. Daarna las ik verder in de reacties, en toen zag ik dat iemand het gedicht met die regenboogbrug had geplaatst. En toen dacht ik het volgende, (sorry als het heel erg zweverig klinkt hahaha): Ik denk dat Flint je even wou laten zien dat hij veilig en zonder pijn nu ergens is, geen idee waar, misschien wel bij die regenboogbrug. Maar dat hij je even wou laten zien dat hij er altijd nog wel is, in grote dingen, maar inderdaad ook in kleine dingen. In al die herinneringen met hem. Die moet je niet vergeten, die laten je telkens weer even die liefde van hem voelen, en ook wel verdriet. Maar je denkt toch aan hem, en dat is goed. Ik denk dat hij even wou laten zien dat hij er toch altijd nog is, en hij zou nooit weggaan bij je, want hij vind je heel belangrijk! Ik denk dat ie altijd toch nog op je wacht, en inderdaad, ooit kom je hem weer tegen! (oke dat klinkt onaardig en gemeen maar zo bedoel ik het niet hahah sorry beetje vaag :$ )

Ik vind het heel erg voor je Vera, heel veel sterkte gewenst! En sorry voor een beetje zweverige comment, maar ik moest het even delen.. Hij is altijd bij je Vera, echt! Ik hoop dat je dit nog leest, en zo niet, maakt dat niet uit. Maar ik heb in ieder geval even gezegd wat ik wou zeggen. Heel veel sterkte!! <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door Dirkje op 7 januari 2015 21:21

Aww ik vind het echt heel sneu voor Flint, maar ook dat jij hem moet missen.
Ik heb eens een weekje op een hond gepast (Golden Retriever, dus lijkt wel een heel klein beetje op Flint). Ik heb die hond later nooit meer gezien, maar kreeg paar weken te horen dat hij ook is ingeslapen. Hij had tumoren in zijn heupen.. Ook al heb ik die hond maar een week écht leren kennen, je kunt toch wel een echte band met dieren opbouwen.

Veel sterke met Flint, Vera!

[Beantwoorden]


Door Alycia op 8 januari 2015 01:07

Lieve Vera,

Ik reageer misschien een beetje te laat maar ik wil je bij deze alsnog veel sterkte wensen.
Wat zal het gemis van zo’n lieverd groot zijn.

Sterkte xx

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 8 januari 2015 21:55

Wat een leuke maar verdrietige foto’s. Ik moet er steeds aan denken wat er gebeurd is met Flint. Mijn vriend en ik hebben nu een labrador pup van zes maanden en kan me zo voorstellen hoe je je moet voelen. Vreselijk .. Flint heeft in ieder geval een super mooi leven bij jullie gehad met veel liefde. Dat is waarschijnlijk een schrale troost maar toch. Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

[Beantwoorden]


Door joor op 11 januari 2015 23:10

wow wat een week.. heftig hoor! :( sterkte nog!!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Winter foto’s #4 op 12 januari 2015 06:00

[…] foto’s #3 Winter foto’s #2 Winter foto’s […]


Door esmee op 12 februari 2015 16:03

Ohh ik zit de fotos met tranen in mijn ogen te bekijken… ik wordt met de dag dankbaarder dat mijn lieve hondje nog gewoon bij me is.. xxxxx

[Beantwoorden]


Door Anne op 24 februari 2015 08:24

Ik heb tranen in mijn ogen.. Wat was Flint een kanjer, een topper, een lieverd. Het voelt zo gek dat ik dit zeg, maar ik mis Flint. Lieve vera, alles komt goed! Flint heeft het heerlijk boven ons en ik weet zeker dat ‘ie trots op je is. Stay strong! Dikke kus, Anne.

[Beantwoorden]


Door Anne op 24 februari 2015 08:26

Ik voel me ook heel rot om dit te zeggen, maar, ik dacht het al te zien aan je nieuwe ‘winter foto’s’ want ik dacht: Haar hond heet toch Flint? maar ze is wel bij haar ouders.. Hou het vol lieverd!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 1 maart 2015 20:12

oh Vera…ik vind het zo erg van Flint. veel sterkte!
Janneke

[Beantwoorden]