New Year TAG

new_year_tag01

Ik loop een beetje achter met de goede voornemens en terugblikken op 2014. Toch wilde ik nog een leuke tag doen om 2014 af te sluiten. Zonder champagne en vuurwerk, maar wel met een kop koffie en vers gelakte nagels. Ik ging op zoek en vond op Youtube de New Year tag op het kanaal van TalkBeckyTalk.

new_year_tag02

1. Wat is het leukste dat je afgelopen jaar hebt gedaan?

Bij deze eerste vraag besef ik me al wat voor zeef mijn geheugen is. Er waren veel leuke dingen afgelopen jaar. Het bezoeken van Disneyland Parijs en Parijs zelf, het opnemen van de docu waarvoor ik ben gevolgd, het perstripje naar Brussel met Teske en natuurlijk verkering krijgen met Jeffrey. 2014 puilde uit met leuke momenten en dingen die ik heb gedaan.

2. Wat ben je anders gaan doen met make-up afgelopen jaar?

Ik ben donkere lipstick gaan dragen. Donker bordeauxrood draag ik het liefst. Het is na rode lipstick mijn nieuwe favoriete kleur geworden. Ook ben ik mijn haar anders gaan dragen. Minder plat, met meer volume. Ik had nauwelijks nog schuifjes of clipjes in mijn haar, maar liet het lekker wild wapperen in de wind.

3. Wat was je favoriete liedje van afgelopen jaar?

Ooooh, wat een lastige! The Morning van The Weeknd heb ik veel gedraaid, net als Mine van Beyoncé en Drake, Buy You a Drank van T-Pain en Happy van Pharrell Williams. Ik weet zeker dat ik nu mijn echte favoriete liedje vergeet, maar ik kan er niet meer op komen.

new_year_tag03

4. Wat was je favoriete trend van afgelopen jaar?

De 90’s lip. Omdat ik hem niet had zien aankomen en al helemaal niet had verwacht dat ik het mooi zou gaan vinden, maar ik vond het te gek. Donkere lipliner (wel mooi vervaagd) en bruine tinten, heel chic. Qua fashion was ik blij dat sneakers in alle kleurtjes meer in het straatbeeld voorbij kwamen.

5. Had je goede voornemens en heb je je daar aan gehouden?

Ik zag toevallig net op Timehop dat mijn goede voornemen was me kwetsbaarder op te stellen en me meer te durven open stellen. Ik was dat alweer helemaal vergeten, maar kan blij zeggen dat dat wel is gelukt. Ik ben niet meer bang om bij andere te huilen, om ook de moeilijke dingen te bespreken en durf eerlijker te zijn. Ik ben alleen maar meer gaan in zien hoe mooi dat is, als je dat kan. Vriendschappen en relaties zijn waardevoller geworden. Het kan nog beter, maar ik ben op de goede weg.

new_year_tag04

6. Waar kijk je het meest naar uit komend jaar?

Ik weet natuurlijk nog niet wat er allemaal gaat komen in 2015, maar ik kijk wel uit naar een event eind februari waar ik te gast ben en met andere bloggers een meet & greet hou. Ook kijk ik uit naar het 1 jaar samen zijn met Jeffrey. En ik kijk uit naar de zomer. De langere dagen met zon en drankjes overladen in ijsklontjes.

7. Wat zijn je goede voornemens voor dit jaar?

Om niet te beginnen met roken ;). Nee, ik heb geen goed voornemen dit jaar. Ik wil er weer het beste van maken, net als ieder ander jaar.

Twitter Facebook
Categorie: Anders | 6 januari 2015 | 61 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Sara - Window On My Wardrobe op 6 januari 2015 06:11

Heel leuk overzicht Vera! Je had zeker en vast een bewogen jaar met veel mooie momenten. Ik heb zelf ook nooit voornemend, ik probeer er gewoon een topjaar van te maken ;)

X Sara

[Beantwoorden]


Door Denise op 6 januari 2015 06:14

Heel begrijpelijk dat je een beetje achter loopt door het slechte nieuws. Super leuke tag! Het allerbeste voor 2015 Vera <3

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 januari 2015 06:23

Wat een leuke tag! En maakt niet uit dat je achterloopt hoor. Dat is te begrijpen. Ik zeg dat ik nooit voornemens heb, maar stiekem bedacht ik er gisteren in de trein toch 2: weer fit worden zoals ik dat 2 jaar geleden was en minder suiker eten. En ik kijk uit naar de zomervakantie. Ik heb vrijdag een ticket naar de States geboekt!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 6 januari 2015 06:32

Zo verlaat ben je ook niet, het is nog de eerste week van januari. En algemene goede voornemens zijn veel makkelijker, dan heb je niet het idee dat je na 2 weken al gefaald hebt en dan houd je het nog het hele jaar vol.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 januari 2015 06:33

Echt een hele leuke tag. Leuke foto’s erbij ook trouwens!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 6 januari 2015 06:33

Dit jaar ben ik wel helemaal van de voornemens, normaal gesproken was ik dat niet. Maar wat je zegt klopt wel, eigenlijk komt het er op neer dat we er allemaal het beste jaar ooit van willen maken. Super leuke tag dit, ik houd wel van een beetje terugkijken en reflecteren op het afgelopen jaar en ik ben blij dat je voornemen van vorig jaar is gelukt. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Saskia op 6 januari 2015 06:39

Leuke tag om te lezen! Je hebt er een prachtig jaar van gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Celeste op 6 januari 2015 06:44

Leuke tag! Moge 2015 ook weer een hele hoop bijzondere en prachtige ervaringen brengen!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 6 januari 2015 06:45

♥♥♥ trots op jou, lieve Veer!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 6 januari 2015 06:47

Leuke tag Vera!

[Beantwoorden]


Door Kelly caresse op 6 januari 2015 07:03

Wat een super leuke tag, tof om jouw kijk op afgelopen jaar te zien. Goed voornemen om nooit te beginnen met roken, heb ik gelukkig ook nooit gedaan :) Een heel fijn jaar gewenst!

[Beantwoorden]


Door Desmain op 6 januari 2015 07:14

Leuke Tag! Geniet van 2015! Ik hoop dat er heel veel moois staat te gebeuren voor je!

[Beantwoorden]


Door Ayla op 6 januari 2015 07:18

Leuke tag! Je foto’s zijn zó prachtig! Kun je trots op zijn!

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 6 januari 2015 07:29

Heerlijke tag dit! Je hebt hem ook echt leuk ingevuld.

[Beantwoorden]


Door Amy op 6 januari 2015 07:35

Volgens mij heb je over het algemeen een heel goed jaar gehad in 2014 als ik het zo lees! Leuk dat je hem nog hebt ingevuld :) Tof he, om het allemaal zo op een rijtje te zetten voor jezelf?

[Beantwoorden]


Door Milou op 6 januari 2015 07:38

Wat een leuke, originele tag! Ik wens je het allerbeste voor dit jaar. :-)

[Beantwoorden]


Door Esmee op 6 januari 2015 07:52

Leuk on te lezen, ik vond het een leuk en vrolijk jaar op je blog en dat bewijst deze Tag ook weer!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Demi op 6 januari 2015 08:05

Hmm nu je zegt dat je zin hebt in de zomer begint het bij mij ook te kriebelen! Heerlijk met een zonnetje, in plaats van dit koude weer en de korte dagen.

[Beantwoorden]


Door Carien op 6 januari 2015 08:21

Leuke tag!! Zo herkenbaar: een geheugen als een zeef! Ik ben zo jaloers op mensen die dat niet hebben :)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 6 januari 2015 08:35

Leuk om te lezen! Ik heb de jaren ’90 lipkleur ook helemaal omarmd. Ik ben helemaal fan van bruine kleurtjes, maar ook van de donkere bessenrode kleuren :).

[Beantwoorden]


Door Cherel op 6 januari 2015 08:45

Je hebt de tag heel erg leuk ingevuld! Mijn geheugen is ook niet zo best.. Ik vergeet te vaak dingen ;-). Aan goede voornemens doe ik ook niet echt, ik stel ook midden in het jaar mezelf wel eens een doel. Dat hoeft wat mij betreft niet allemaal opeens per 1 januari.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 januari 2015 09:02

Ik kijk ook zeker uit naar de zomer <3 Wat een super leuke tag trouwens!

[Beantwoorden]


Door Margot op 6 januari 2015 09:05

Leuk om te lezen em mooi dat je onbewust toch iets met je voornemen gedaan hebt van vorig jaar.

[Beantwoorden]


Door Eline op 6 januari 2015 09:21

Leuk om je goede voornemens in een tag te verwerken!!! Heel leuk om te lezen :D

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 6 januari 2015 09:25

Wat een leuke TAG om te lezen, ik had hem nog niet eerder gezien.
Die foto met lekker zoete hapjes ziet er lekker uit, krijg direct zin in slagroom hihi! ^^)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 6 januari 2015 09:33

Ik vind dit genre tags zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 6 januari 2015 09:36

Leuke tag om te lezen. Dat event met die meet & greet klinkt leuk. Heel veel plezier en succes met alles wat je in 2015 gaat doen :)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 6 januari 2015 10:09

Leuk om te lezen allemaal! Moet nog net kunnen zo 6 dagen na het nieuwe jaar, toch:) Ik wens je een prachtig jaar toe met alle geluk.

Fijne dinsdag!
XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door Nina op 6 januari 2015 10:14

Leuke tag! Ik heb dit jaar zelf ineens ook weer goede voornemens en ze falen nu al hopeloos! Eén van de voornemens is toch wel om meer blogs te volgen en lezen dit jaar hihi :$ De beste wensen voor 2015 Vera ^^ xNina

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 6 januari 2015 10:28

Leuke tag! Ik moest wel lachen dat je voor de grap zegt dat je goede voornemen is om niet te beginnen met roken haha!

[Beantwoorden]


Door Caro op 6 januari 2015 10:42

Leuke tag om te lezen! Lief dat je zo gelukkig bent met Jeffrey! Veel geluk voor 2015! :-)

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 januari 2015 10:50

super leuke tag is dit :D

[Beantwoorden]


Door Melisa op 6 januari 2015 11:16

Wat een leuke tag om 2014 af te sluiten! Ik hoop dat het een mooi jaar voor je wordt! ^^)

[Beantwoorden]


Door Manon op 6 januari 2015 11:48

Super leuke Tag om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 6 januari 2015 12:12

Haha, makkelijk voornemen ;-) Leuke terugblik! Als je er zo op terugkijkt dan waren er toch veel memorabele momenten in 2014!

[Beantwoorden]


Door Minke op 6 januari 2015 12:22

Leuke tag! En mooi dat je goede voornemen onbewust toch is gelukt!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 6 januari 2015 14:22

mijn geheugen is ook altijd heel slecht, haha! Mijn goede voornemen is om geen geld uit te geven dit jaar. Ik ben ook een blog gestart om een beetje een stok achter de deur te hebben, want ik ben nogal slecht in dit soort dingen :p
x

[Beantwoorden]


Door Quinty op 6 januari 2015 15:03

Hei Vera :wave:
Het maakt helemaal niet uit dat je een beetje achter loopt hoor!
(love) Quinty

[Beantwoorden]


Door Luuke op 6 januari 2015 16:29

Leuke tag! Mijn geheugen is ook een beetje een zeef.. Ik heb weet alleen nog dingen van de afgelopen paar maanden.. :X

[Beantwoorden]


Door Joika op 6 januari 2015 17:10

Leuke TAG?

[Beantwoorden]


Door happygirl op 6 januari 2015 17:36

Leuke tag, een meet en greet met andere bloggers klinkt gezellig!

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 6 januari 2015 17:38

Heel leuk om te lezen! Ik ben van plan om ook wat donkere lipstick te gaan dragen. En je kwetsbaar opstellen lijkt lastig, maar het gaat vanzelf als je er mee begint. Alle succes voor het komende jaar!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 6 januari 2015 18:14

Wat een aangename post om te lezen met een kopje thee.

[Beantwoorden]


Door Kylie op 6 januari 2015 18:37

Wat een leuke tag ^^) !

[Beantwoorden]


Door Anouk op 6 januari 2015 18:42

Superleuke tag! :) Happy New Year!

[Beantwoorden]


Door angelique op 6 januari 2015 18:45

Mooie antwoorden! Geniet lekker van 2015 meis

[Beantwoorden]


Door melissa op 6 januari 2015 18:49

Wat fijn om te lezen :) x

[Beantwoorden]


Door Estrella op 6 januari 2015 19:43

Wat een superleuke tag!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 6 januari 2015 19:55

Leuk om te lezen Vera! Fijn om te lezen dat je aan jezelf hebt gewerkt het afgelopen jaar, en vooral heel erg fijn dat het je gelukt is! Heel erg knap van je Vera!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 6 januari 2015 20:06

Leuk zo’n terugblik! Voor mijn gevoel zijn jij en Jeffrey echt al veel langer bij elkaar, jullie zijn ook zo leuk samen. Liefs, Hilde

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 6 januari 2015 21:13

Oh, deze had ik nog niet gezien, echt een leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 6 januari 2015 21:21

Wat een leuke tag en vooral leuk om zo terug te kijken op het afgelopen jaar. Ook altijd goed dat je jezelf de kans heb gegeven om te groeien, kan nooit geen kwaad ;)

xxx

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 6 januari 2015 22:08

Fijn dat het je gelukt is om je kwetsbaarder op te stellen!

[Beantwoorden]


Door Dotsofnailpolish op 7 januari 2015 07:52

Wat een leuke tag! <3

[Beantwoorden]


Door Denise op 7 januari 2015 17:33

Wat een leuke tag! Goed dat je je kwetsbaarder op durft te stellen. Je brengt me op een idee, het wordt ook een voornemen voor mij!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 8 januari 2015 21:43

Hele leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Romy op 9 januari 2015 20:31

Leuke tag! En dat je een beetje achter loopt maakt ons helemaal niets uit ♥

[Beantwoorden]


Door Jenn op 8 augustus 2015 18:09

One or two to remrebme, that is.

[Beantwoorden]


Great common sense here. Wish I’d thought of that.

[Beantwoorden]


Door http://weblinks.online/enpointeglobal.com op 20 november 2015 09:18

Thinking like that shows an expert’s touch

[Beantwoorden]


[…] gehad! Om terug te blikken op afgelopen jaar vul ik de New Year Tag in die ik las op de blog van Vera Camilla. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan snel […]