Wat ik momenteel voor mijn huid gebruik

huid_hannah01

De make-uploze foto (hai!) verraadt al waar deze blogpost over gaat. Begin oktober vertelde ik dat ik naar de huidtherapeut was geweest, waar ik te horen had gekregen dat ik rosacea heb. Aan de ene kant voelde ik me opgelucht dat ik wist wat er met mijn huid aan de hand was, aan de andere kant voelde ik me radeloos. Ik wist niet wat ik moest doen.

huid_hannah02

Het gaat momenteel een stuk beter met mijn huid. Het heeft tijd nodig, maar ik zie mijn huid opknappen. Vergeleken met de foto van 2 oktober lijkt dat misschien niet zo, maar ik zie wel degelijk verschil. Ja, er zijn nog steeds roodheden, maar het rood is minder vurig. Mijn huid oogt minder geïrriteerd. Jullie viel het ook al op, dank voor de lieve opmerkingen bij de Get Ready With Me video van vorige week!

Ik heb al jullie tips gelezen, heel erg bedankt dat jullie zo actief met me meegedacht hebben. Uiteindelijk ben ik bij Hannah terecht gekomen. Hannah is niet alleen een huidverzorgingsmerk met heel veel huidverzorgingsproducten, Hannah heeft ook huidcoaches die je helpen en begeleiden. Ik word momenteel geholpen door zo’n huidcoach, waarbij ik behandelingen krijg zoals bindweefsel massage en die bij elke afspraak kijkt naar mijn huid, of ik de juiste producten gebruik of dat er misschien iets ontbreekt of iets niet goed bij mijn huid past en weg moet.

huid_hannah03

Cleasing Oil – Sensitive Skin Lotion – Sparkling Spray – Clarity Cream – Touch Of Silk
Active Mask – Cleansing Clay

Ik gebruik momenteel deze producten van Hannah. In het begin moest ik erg wennen aan de routine, want mán, wat zijn het veel producten! Gelukkig wende het snel en gaat het gebruiken inmiddels makkelijk. Alleen de maskers (op de foto rechts) die ik een aantal keer per week moet gebruiken, vergeet ik nog wel eens.

Begin oktober had ik echt het gevoel dat het nooit meer goed zou komen. Dat klinkt heel dramatisch, maar ik heb als blogger al zoveel producten geprobeerd en nergens reageerde ik goed op. Ik vind het dan ook een klein wonder dat het nu in een keer zo goed gaat. Natuurlijk schommelt mijn huid nog steeds wel eens. Dat heeft ook te maken met invloeden van buitenaf, zoals het weer. Of door voeding en hormonen.

huid_hannah04

Mijn huid is nog niet ‘af’. Er zijn nog steeds onzuiverheden en roodheden. Er wordt dus ook nog steeds gekeken naar mijn huid en of de producten in mijn routine de juiste zijn. Mijn huid zal ook weer veranderen, waardoor het kan dat ik over een tijdje weer andere producten nodig heb. Nu is mijn huid bijvoorbeeld wat droger, maar in de zomer zal dat minder zijn. Over een paar weken heb ik weer een afspraak met mijn huidcoach en zo zal ik ongeveer 1 keer per maand een bezoek brengen voor een behandeling en om te checken hoe het gaat.

Het voelt heel fijn dat ik nu zo goed bezig ben en dat ik weet dat mijn huid goed in de gaten wordt gehouden. Echt een opluchting! Daardoor alleen voelt mijn huid al mooier. Ik zal over een tijdje nog eens updaten en dan ook wat meer vertellen over de producten.

Twitter Facebook
Categorie: Verzorging | 19 december 2014 | 87 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door husnapolat op 19 december 2014 15:01

Ik hoop echt dat je een mooie huid zal gaan krijgen! <3

[Beantwoorden]


Door Svenja op 19 december 2014 15:06

Wat fijn dat je huid al een stukje is opgeknapt! Je gebruikt ook echt prachtige en fijne producten! Hopelijk over een paar maanden weer een stukje beter! Geduld is een schone zaak, maar het komt vast helemaal goed <3

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 19 december 2014 15:06

Fijn om eindelijk te weten hoe het heet en wat je hier aan kunt doen. Hopelijk knapt je huid snel op met deze huidverzorgingsproducten..

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 19 december 2014 15:09

Fijn om te lezen dat je huid al een beetje is opgeknapt. Zo’n huidcoach lijkt me erg handig want zo word je huid inderdaad goed in de gaten gehouden. Ik hoop voor jou dat je huid er snel weer mooi uitziet. Ben er zeker van dat het goed zal komen, het zal alleen wat tijd vragen, maar dan ga je nog dubbel zo blij zijn!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 19 december 2014 15:11

Fijn dat het de goede kant op gaat! <3

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 december 2014 15:15

Goed om te lezen dat je nu een routine hebt waarbij je idd ziet dat het helpt. Ik weet hoe het is om te kwakkelen met je huidverzorging. En dat je denkt iets gevonden te hebben, maar dat het dan na een tijdje gebruiken TOCH fout gaat. Ik heb al zoveel allergische reacties gehad en soms zo heftig! Soms zelfs bij producten aangeraden door een specialist of parabenen/ vanalles en nog wat vrije producten. Gek werd ik er van. Nu heb ik iets gevonden wat werkt en ik vind zelf de cremes van La Roche Posay echt heel erg fijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 december 2014 om 12:45:

Ik snap het, maar daarom heb ik gelukkig die coach die dan verder met me gaat kijken. Dat stelt me wel gerust.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 19 december 2014 15:20

Wat fijn dat je een huidverzorgingsroutine hebt gevonden die bij je huid past. En daarnaast ook een huidcoach hebt gevonden waar je vertrouwen in hebt. Nu maar hopen dat je huid verder verbetert.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 19 december 2014 15:23

Oooh ik ben blij dat het wat beter begint de gaan. Ik hoop dat het helemaal opgelost raakt :)

[Beantwoorden]


Door Margot op 19 december 2014 15:32

Wat een goede stap om naar zo’n huidcoach te gaan!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 19 december 2014 15:33

Fijn om te lezen dat het inmiddels beter gaat met je huid! Ik kan me voorstellen dat het erg vervelend kan zijn en je op een gegeven moment niet meer weet wat je eraan kan doen. Daarom ben ik blij voor je dat je de juiste producten hebt gevonden.

Fijne vrijdag!
XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door Desirée op 19 december 2014 15:37

Wat fijn dat hannah werkt. Natuurlijk gaat het niet over één nacht, maar ik hoop echt dat het nog beter zal worden. X

[Beantwoorden]


Door Melissa op 19 december 2014 15:39

Fijn om zo’n update te lezen, en vooral natuurlijk om te lezen dat het wat beter gaat! Zo’n huidcoach lijkt me zeker handig als je huidproblemen hebt. Ik hoop dat het snel helemaal niet rood meer is en je er minder last van hebt!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 19 december 2014 15:42

Wat fijn dat je huid al aan het opknappen is!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 19 december 2014 15:43

De Hannah producten die jij op het moment gebruikt heb ik ook een tijdje gebruikt. Helaas zijn ze voor mijn budget echt te duur en kan ik geen nieuwe refill aanschaffen maar de producten zijn wel fijn!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 december 2014 15:49

Ik raad het merk Environ aan. Kijk daar eens naar :)

[Beantwoorden]

Suus antwoordt op 19 december 2014 om 16:36:

Ja, ik ook! Wat leuk om eens iemand tegen te komen die ook fan is van Environ, het is een vrij onbekend merk.
Superfijn dat het beter gaat met je huid Vera, zoiets heeft echt de tijd nodig. Mijn huid is echt opgeknapt van het gebruik van Environ producten en van peelings (ik had heel erg acné en een hele gevoelige huid), mocht je op een gegeven moment het idee hebben dat de Hannah producten je niet verder meer brengen dan is dit wellicht iets voor je. Qua prijs ongeveer vergelijkbaar met Hannah.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 december 2014 om 12:45:

Ook fijn om te horen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 december 2014 15:50

mooie producten van hannah!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 19 december 2014 15:53

Wat fijn dat het de goede kant opgaat!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 19 december 2014 16:08

Ik zie ook wel degelijk verschil. En zo iets heeft zeker ook tijd nodig en misschien zal het nooit helemaal perfect worden maar hey that’s okay! Niemand is perfect en het zou ontzettend eng zijn moest dat wel zo zijn. ^^)

[Beantwoorden]


Door Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla op 19 december 2014 16:10

Wow inderdaad een hoop. Scheelt dat het er zo mooi uitziet ;-)

Ik hoop dat je huid snel opknapt en rustig blijft.

Zelf deal (lees voer oorlog) met mijn kaaklijn, wat begon met puistjes is nu één en al ontstekingen onder de huid.

Ik vermoed dat het door sojamelk komt. Problemen op de kaaklijn=hormonaal. Uit onderzoek blijkt dat soja een hormoonstorende werking bij ratten heeft.
Niet dat ik rat ben maar ik raak geen druppel meer aan….Hoop dat het over gaat.

Heel benieuwd naar Hannah!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 19 december 2014 16:15

Wat fijn dat het beter met je huid gaan, het moedeloos worden van huidproblemen ken ik helaas maar al te goed.. altijd het geklooi en hopen dat deze creme het in iedergeval niet erger gaat maken.. ik snap dus ook helemaal hoe blij je bent dat je nu iets hebt dat lijkt te helpen!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 19 december 2014 16:17

Wat fijn dat het langzaamaan beter gaat met je huid! Het viel me ook al op. ^^)

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 december 2014 16:26

Wat fijn om te lezen dat het wat beter met je huid gaat!

[Beantwoorden]


Door Minke op 19 december 2014 16:54

Ik hoor echt hele lovende dingen over Hannah, ik wil het zelf ook eens gaan proberen!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 19 december 2014 16:56

Fijn dat je verbetering ziet! Kan me voorstellen dat je van slag was.Toch zou ik wel voorzichtig zijn, want in sommige Hannah producten zit parfum. Ik kreeg er eczeem van boven mijn ogen. Maar ik geloof dat de Clearity lijn wel parfumvrij is, tenminste dat zei iemand laatst tegen me. Ik blijf bij Paula’s Choice. Betaalbaar en geen irritaties en eczeem meer.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 december 2014 om 12:46:

Ik hou het in de gaten. Dankjewel Mariska! :-)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 19 december 2014 17:08

Ik heb er veel respect voor dat je erover vertelt en het laat zien, heel veel mensen gebruiken zoveel filters en makeup op foto’s. Fijn dat je laat weten wat jij gebruikt, dankjewel! (love)

[Beantwoorden]


Door Xaviera op 19 december 2014 17:11

Gelukkig gaat het al wat beter met je huid! De producten van Hannah lijken mij erg fijn en zien er mooi uit :)

[Beantwoorden]


Door Karen op 19 december 2014 17:28

Toen ik veel jonger was, heb ik ook een tijd problemen met mijn huid gehad. Ik kon niet goed tegen merken als Biotherm en Clinique. Hannah heeft mijn huid er toen ook weer bovenop geholpen. Inmiddels gebruik ik Clarins en Philosophy en Dermalogica (door elkaar), maar eens in de zo veel tijd koop ik ook weer wat van Hannah. Hopelijk werkt het voor jouw huid ook!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 19 december 2014 17:42

Ook ik heb helaas last van rosacea.. Gebruik sinds een paar maanden de dagcreme van Eucerin en echt.. Mijn huid is er stukken rustiger van geworden. Het rode is minder vurig, de bultjes minder en mijn huid voelt niet meer “schuurpapierig” aan.

[Beantwoorden]


Door Anna op 19 december 2014 17:57

Hannah lijkt me echt een geweldig merk! Daar ga ik eens naar kijken! Goed Vera je ziet er mooi uit! Liefs

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 december 2014 18:15

Wat fijn dat het wat beter gaat. Zoals anderen ook al hebben gezegd: geduld loont! Zijn de producten van Hannah prijzig? Hou ons op de hoogte en misschien zou het leuk zijn om een keer zo’n afspraak te vloggen? X Tessa

[Beantwoorden]


Door Amelie op 19 december 2014 18:33

Fijn om te lezen dat het wat opknapt!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 19 december 2014 18:45

Oehh hannah! Ik ben echt dol op dit merk! Sinds ik de producten hiervan gebruik is mijn huid ook enorm opgeknapt en doet ’t ook eindelijk geen pijn meer. Fijn dat het bij jou ook fijn voelt en dat je (en wij ook allemaal) steeds meer zien opknappen1

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 december 2014 19:01

Heel fijn voor je dat het alweer wat beter is geworden!

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 december 2014 19:11

Ik heb 1,5 jaar producten van hannah intensief gebruikt, maar na elke intensieve behandeling leek het steeds erger te worden. Vooral de active lotion lijkt super fijn, tot mijn huid er verkeerd op ging reageren. Na 1,5 jaar was ik terug bij af (slecht, beter, slechter) en ben toen tijd lang afgekickt dmv Jetske Ultee producten, daar kwam het van tot rust. Je kon toen merken hoeveel parfum en alcohol je op je gezicht smeerde bij hannah. Ik voelde niet dat het iets deed qua voeding. Ik ben toen bij REN beland. Voor het eerst een facewash/creme waar ik niet op reageer! Heel fijn. :)

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 31 december 2014 om 16:26:

Hoi Manon, mag ik vragen welke producten je van dit merk gebruikt en waar je het kunt kopen? Dank je wel, groetjes Roos

[Beantwoorden]

Manon antwoordt op 3 januari 2015 om 21:48:

Hi Roos,

Ik gebruik nu de REN Clarimatte TZone Control Cleansing Gel (niet speciaal omdat ik iets zocht voor de T-Zone) met de Evercalm Global Protection Day Cream, ook van REN, en La Nuit van Chanel. Ik weet dat La Nuit geparfumeerd is, maar als ik deze opdoe ’s avonds en dan opsta zijn alle bultjes kleiner en alles is super glad.

REN heb ik gekocht bij SKINS. Ik heb toen zo’n testerset aangevraagd. Je kunt dan voor 10 euro 5 testers krijgen bij product naar keuze, ik had toen verschillende facewashes en cremes uitgekozen. Die 10 euro krijg je later terug als korting bij aankoop. Soort borg.

Ook bij Bijenkorf te koop, maar geen uitgebreid assortiment.

Groetjes!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 19 december 2014 19:29

Wat fijn dat je wat gevonden hebt!! Ik gebruik nu Lush en ik vind het erg fijn!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 19 december 2014 19:39

Ben blij voor je dat je eindelijk iets hebt gevonden wat voor je huid lijkt te werken. Kan mij indenken dat je je daardoor ook weer wat beter over jezelf voelt. Ik heb vooral snel last van onzuiverheden en het heeft ook echt wel een tijdje geduurd voor ik de juiste producten had gevonden. Kan mij dus wel indenken hoe fijn dat is, al zijn die onzuiverheden natuurlijk veel minder vervelend dan rosacea. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 19 december 2014 19:46

Wat fijn dat het beter gaat!

Voor mijn huid lijkt de gouden regel, hoe minder, hoe beter. Ik merk het meteen als ik regelmatig makeup draag en daarmee dus ook meer met cleansers moet gaan boenen. Mn huid gaat dan meteen branden!
Terwijl ik met dezelfde producten bij veel matiger gebruik (alleen ’s avonds even met de cleanser erover tegen onzuiverheden) ik nauwelijks problemen heb!
Hetzelfde geld voor mij met parfummetjes en zeep enzo. Ik probeer mijn huid simpelweg zo min mogelijk lastig te vallen, en dat lijkt te werken.

Maar ja, makeup is voor mij echt iets luxe voor een feestje ofzo. Ik snap dat dat voor een beautyblogger toch anders is..

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 19 december 2014 19:55

Fijn dat je huid aan het opknappen is! Een onrustige huid is gewoon super naar…

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 december 2014 20:19

Wat fijn dat je huid al een stuk is opgeknapt en dat de producten van Hannah goed bij je werken! Zelf gebruik ik op het moment de Sensitive lijn van Ziaja, daar zit geen minerale olie, parabenen of parfum in en ik moet zeggen dat ik er erg positief over ben! Mijn huid is door deze lijn erg gekalmeerd! Mocht je ooit nog opzoek zijn naar iets anders, dan kan ik Ziaja dus zeker aanraden! De producten zijn ook nog eens budgetproof, dat vind ik ook wel een groot pluspunt :)

[Beantwoorden]


Door Diana op 19 december 2014 20:20

Ben je weleens bij een dermatoloog geweest? Een vriendin van mij heeft dit ook en heeft een kuur gekregen. Ze herhaalt dat elke 3 maanden en dan is ze er verder vanaf.

[Beantwoorden]


Door Feline op 19 december 2014 20:26

Wat fijn dat je huid er van opgeknapt is!

[Beantwoorden]


Door Anoniempje op 19 december 2014 20:44

Ik kan me voorstellen dat je ontzettend blij bent dat je huid zo rustig is. Het viel me op dat jouw huid nu met één laagje foundation en een klein beetje concealer al mooi egaal is. Mijn zus heeft rosacea en adviseert je om niets agressiefs te gebruiken. Dus geen scrubs, parfum, alcohol of zeep, maar ook geen zuren. Daar wordt de huid geplaagd door rosacea echt niet vrolijk van.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 december 2014 om 12:47:

Doe ik ook niet, absoluut geen scrub enzo. De gedachte alleen al :boo:

Dank voor de tips!

[Beantwoorden]


Door Carien op 19 december 2014 21:14

Echt fijn dat het beter gaat met je huid! Het is me ook echt opgevallen de laatste tijd. Fijn dat de producten van hannah zo helpen:)

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 19 december 2014 21:19

Wow! Inderdaad ietsiepietsie minder vuurrood maar ben (als iemand met zelf ook behoorlijke huidproblemen) eigenlijk best verbaasd dat je Hannah gebruikt, dit zijn toch niet echt heel milde producten ivm de alcohol en parfum. Je zou eerder denken aan een crème met antibiotica of misschien zelfs zo min mogelijk crèmes en reinigingsproducten. Succes in ieder geval! x

[Beantwoorden]


Door Jacqueline op 19 december 2014 21:23

Ik gebruik ook Hannah. Een jaartje nu en vind het heerlijke producten. Ik denk ook dat hannah jouw huid goedlachse helpen. Zelf heb ik niet echt een probleemhuid, maar heb wel het idee dat schoonheidsspecialistes die met Hannah werken echt goed naar je huid kijken. Hoop dat het je helpt Vera. Succes ermee.
Heb je al een glycolic peeling gehad bij de Hannah?

[Beantwoorden]


Door Lousaa op 19 december 2014 21:41

Ik ben heel blij dat je het idee hebt dat het helpt. Gedoe met je huid is niet leuk. Tegelijkertijd denk ik: een huidcoach. Eens per maand behandeling. Zo’n onwijs uitgebreide routine… Dat is natuurlijk voor een beautyblogger wel weggelegd, en zelfs nodig om je werk te kunnen blijven doen, maar ik denk dat de meeste mensen niet zulke mogelijkheden hebben. En die leggen zich dus wat eerder neer bij een niet-perfecte huid, door er zo min mogelijk mee te doen.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 19 december 2014 21:43

Ik heb alleen de vitamin complex, die gebruik ik als fixingspray nadat ik mijn make-up heb aangebracht. Ik vind Hannah een mooi merk maar zo duuuur! Gelukkig heb ik een heel makkelijke huid (afkloppen). Ik heb misschien 3 keer ergens uitslag van gehad. Het enige waar mijn huid echt niet tegen kan is hitte. Dan krijg ik enorme hitteuitslag overal. Alsof ik in elkaar geslagen ben door een pot rode verf!

[Beantwoorden]


Door Rosalie (4beautyandlife) op 19 december 2014 21:57

Net als een aantal anderen ben ik eigenlijk ook wel verbaasd dat je Hannah gebruikt. Volgens mij is Hannah niet het meest milde voor jou huid. Daarnaast vind ik het ongelooflijk duur. Ben een keer naar een huidcoach geweest die Hannah produkten deed. Ze heeft toen, ondanks dat ik zwanger was, iets gebruikt wat ik eigenlijk niet mocht hebben. Daar kwam ik later pas achter.

Mocht je na een tijdje nog steeds huidproblemen hebben check dan Paula’s Choice eens. Haar produkten zijn juist voor een huid als die van jou en een stuk goedkoper dan Hannah. Maar ik begrijp als je hier eerst mee door wilt gaan.

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 december 2014 22:06

Ook ik ben zeer verbaasd. Kijk echt eens naar producten van jetske ultee ! Zoveel beter voor je huid.

[Beantwoorden]


Door Maxime Kimberley op 19 december 2014 22:42

Goed bezig Veer! Komt vanzelf op z’n pootjes terecht :)
Zijn inderdaad een hele hoop producten, maar a girl’s gotta do what a girl’s gotta do! Haha

XO MK.

[Beantwoorden]


Door Lies op 19 december 2014 23:18

Wat fijn dat het wat beter gaat met je huid en dat je nu ook weet wat er precies aan de hand is! Ik hoop ook dat je veel gaat hebben aan de huidcoach.

[Beantwoorden]


Door Beauty Treasures op 20 december 2014 00:02

Hannah is een merk wat mij al een tijdje benieuwd maakt naar meer. Klinkt als een super merk!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 20 december 2014 00:27

Wat fijn dat dit voor je werkt! Je huid ziet er inderdaad al een stuk beter uit. Ik kan me voorstellen dat de diagnose rosacea best hard aankwam. Daarom ben ik blij dat je er wat over gepost hebt, het is goed om te zien dat er oplossingen mogelijk zijn!

[Beantwoorden]


Door Sandra(hpw) op 20 december 2014 00:46

Wat ontzettend goed en fijn dat je de juiste producten hebt gevonden! :) Ik gebruik momenteel de anti redness lijn van Clinique. Vind het wel fijn in gebruik, het maskeert in ieder geval wel de roodheid waar ik last van heb.

Zo’n behandeling bij een (gezichts)huidspecialist, is dat nou duur? Ik zou ook best een keer zo’n analyse van m’n huid willen laten doen, maar als dat echt heel duur is dan zie ik daar denk ik toch van af..

[Beantwoorden]


Door Vera op 20 december 2014 02:22

Van alle grote beautybloggers in Nederland vind ik jou echt de allerleukste. Vind het mooi om te zien hoe jij zo bescheiden en nuchter blijft hoe succesvol je ook bent.

[Beantwoorden]


Door Els op 20 december 2014 09:01

Bedankt voor je update. Fijn dat het minder wordt voor je. Misschien moet ik ook eens een huidcoach regelen :-).

[Beantwoorden]


Door Beautygeek op 20 december 2014 10:57

Ik gebruik ook wat Hannah producten. Vind ze super! Wat is de sparkling spray eigenlijk?? En wat vind je van de touch of silk?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 december 2014 om 12:48:

Een spray met aloe vera! Touch Of Silk is heerlijk zacht :ja:

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 20 december 2014 12:12

Wat fijn dat je dit deelt. Zelf heb ik ook rosacea. Had in eerste instantie crème gekregen van de dermatoloog maar die verouderde heel snel als de tube te warm werd. Op een gegeven moment ben ik daarmee gestopt. Ik gebruik nu vrij milde producten en vermijd sommige voeding (waar het erger door lijkt te worden) en op zich gaat dat wel goed met mijn huid :) Ik ben wel benieuwd naar de producten van Hannah!

[Beantwoorden]


Door Adejong Visagie op 20 december 2014 16:09

Wat heerlijk dat je fijne producten voor je huid hebt gevonden. Het moet als vrouw, maar zeker als beautyblogger, erg vervelend zijn om last te hebben van een onrustige huid. Ik kan me voorstellend dat je enorm blij en opgelucht bent dat er nu een probleem, maar vooral een oplossing gevonden is!

[Beantwoorden]


Door Vivian op 20 december 2014 16:55

Super fijn dat je goede hulp krijgt! Ik heb vele positieve verhalen gehoord over Hannah en ik ben benieuwd naar je updates!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 20 december 2014 18:20

Lijken me stuk voor stuk erg fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Mieke op 20 december 2014 19:24

Wat fijn dat je huid al aan het opknappen is! Hannah lijkt me een heerlijk merk.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 20 december 2014 21:52

Wat fijn dat je nu producten hebt gevonden die goed werken voor jou huid. Ik vergelijk mijn huid een beetje met de jouwe en ik kan mij ontzettend goed voorstellen hoe moeilijk het is om iets te vinden dat écht bij je huid past. Ik heb het (jammer genoeg) nog steeds niet gevonden, maar misschien dat ik eens naar Hannah ga kijken. Ik lees meer enthousiaste verhalen over de producten!

[Beantwoorden]


Door Hester op 20 december 2014 23:05

Goed om te lezen dat er vooruitgang in zit of dat je nu in elk geval weet hoe je er het beste mee om kan gaan! Ik ga binnenkort ook maar eens langs de schoonheidsspecialiste, begint nu toch wat onrustiger te worden helaas.

[Beantwoorden]


Door Britt op 21 december 2014 09:50

fijn dat het beter gaat met je huid! Jetske Ultee heeft op haar blog een heleboel informatie over rosacea en de behandeling ervan! Ik heb zelf last gehad van acne en ben dankzij haar blog
zo veel over huidverzorging te weten gekomen! Ik weet zeker dat ze jou ook verder kan helpen!

[Beantwoorden]


Door Lien op 21 december 2014 11:25

film je eens een behandeling ?

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 december 2014 12:05

Wat super dat je nu iets gevonden hebt waar je huid goed op reageert! Ik hoop dat je huid nu steeds meer op zal knappen (:

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 21 december 2014 12:20

Wat fijn meis dat je nu zo’n goede begeleiding krijgt. Want op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer he. Dat snap ik heel goed. Ik heb geen echte huid aandoening maar struggle wel ontzettend om mijn huid gaaf te houden. En niet zozeer alleen puistjes maar ook grauwheid en heel donkere kringen, grove porien die soms echt gigantisch zijn. Ik gebruik ook allerlei medicatie voor ziekte dus dat heeft ook invloed. Maar dan soms kan mijn huid ineens mooi helder worden en gaaf, denk ik dat ik eindelijk de juiste routine heb gevonden, en de week erop is het weer drie keer niks. Het is niet stabiel zeg maar en daar baal ik erg van. Momenteel leer ik me daar minder van aan te trekken, want dat is weleens anders geweest maar toch blijft het wel wat invloed hebben op mijn humeur. Misschien dat ik eens hetzelfde ga doen als jij, met een.huidtherapeut. Want nu heb ik zoveel geld uitgegeven aan producten die ik halverwege weer moet laten staan.

Ik ben in ieder geval blij voor je dat je weer wat hoop hebt en een beter vooruitzicht. Maar hoe dan ook vind ik je een prachtige meid met geweldige uitstraling. En belangrijker nog, een mooi persoon.

Zet hem op!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 21 december 2014 14:58

Fijn dat je nu een routine gevonden hebt die bij je huid past. Ik gebruik zelf al een aantal jaren Hannah producten, en vind ze altijd ontzettend fijn! Ik heb ook nogal wat gedoe met m’n huid de laatste tijd en vind het altijd fijn als ik dan weer een afspraak met m’n huidcoach heb:) Ik hoop dat het allemaal weer steeds beter blijft gaan met je huid, maar dat gaat allemaal wel goedkomen!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 22 december 2014 12:55

Je huid ziet er inderdaad rustiger uit! Je verhaal is herkenbaar, niet meer weten wat werkt!? Bij mij zal het waarschijnlijk ook aan mn leeftijd liggen. (Ik ben 14 jaar)
Ik word op dit moment ook begeleid door een huidcoach die met Hannah producten werkt. Kort geleden heb ik de Cleansing Oil en de Skin Conditioner aangeschaft. Ik hoop dat ik na een tijdje verschil zal zien!

Zou je misschien vaker een update over je huid willen schrijven?
Liefs

[Beantwoorden]


Door Andrea op 22 december 2014 14:14

goed om te zien dat je huid opknapt! Mijn moeder heeft ook rosacea, en gebruikt producten van Avène, omdat die haar gevoelige huid niet irriteren. Af en toe laat ze ook haar wangen en neus laseren, omdat de bloedvaatjes dan zo dicht bij de huid komen dat alles pijn doet. Ze gebruikt niet echt iets om haar roodheid te bestrijden, ze heeft zich erbij neergelegd dat ze nou eenmaal gewoon rood is. Ik heb zelf gelukkig (nog?) geen rosacea, maar wel snel een rood gezicht. Hopelijk blijft het daarbij, haha
Ik hoop dat je huid van de producten opknapt, en dat je de routine erin kunt houden, want dat is erg belangrijk :)
x

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 22 december 2014 21:00

Hoi,
Ik had ook rosacea en vond het verschrikkelijk. Ik heb er maanden over gelezen, mede door dat dokters er zelf nog niet uit zijn wat nu de precieze oorzaak is. Ik gebruik tea tree face wash van de body shop (tea tree zou anti-mijt en anti-bacterieel zijn), daarna salicylzuur afwisselend 1 met 2 procent van Paula’s choice. Als dagcreme gebruik ik Olaz. Dit bevat veel niacinamide. Wat de huid bewezen sterker maakt. Ik had het behoorlijk ernstig en lange tijd. Antibiotica hielp niet. Met dit systeem heb ik maximum 1 bultje per maand, maar geen roodheid of flushing meer. Soms gebruik ik nog een serum van Paula’s choice hiertussen, ook antibacterieel. Ik heb ervaring met avene, la roche posay, … Maar die antiroodheidproducten bevatten vaak wel milde ingrediënten, maar geen echt verbeterende zaken, naar mijn mening. Wat ook goed helpt bij mij is redermic c, van la roche posay, eigenlijk is dit antirimpel, maar het bevat meer dan 5% vitamine c, wat ook bevorderlijk en effectief is tegen roodheid en rosacea. Dit gebruik ik soms als nachtcrème, maar niet maandelijks, aangezien ik het nog duur vind. Vaak als ik mijn producten ga kopen, zeggen de verkoopsters me dat ik een ander huidtype heb dan de producten die ik wil kopen, maar daar luister ik niet meer naar. Ik blijf bij mijn keuzes, want dit is hetgene wat effectief helpt.

[Beantwoorden]


Door Manon op 27 december 2014 14:43

Heei Vera,
Je huid ziet er inderdaad al beter uit dan de vorige keer! Fijn dat het nu al beter gaat. Ik wens je heel veel succes toe, maar ik weet zeker dat je ooit een prachtige huid krijgt, al helemaal met de goede zorg van Hannah. Ik heb over Hannah al veel goeds gehoord! Het komt allemaal goed, ik wens je al het succes van de wereld!
Liefs Manon (love)

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 31 december 2014 12:12

Hoi Vera,
Ook ik heb rosacea en al veel geprobeerd en gelezen. Het is goed dat je nu producten aan het testen bent waar je huid goed op reageert, maar besef dat de foundation die je daarna gebruikt, vaak niet goed is voor mensen met rosacea. Let goed op de ingrediënten daarvan; in foundation zit vaak parfum of alcohol en dat irriteert de rosacea. Ik heb nog geen foundation of concealer gevonden die mijn huid fijn vindt helaas!
Ik baal ervan dat ik het heb en ik kan me voorstellen hoe jij je voelt/voelde. Ik vind het wel fijn dat jij er aandacht aan besteed; ik denk dat er veel meisjes zijn die het ook hebben maar goede info over producten e.d. die wij graag gebruiken (zoals creme of make-up) ontbreekt op beautyblogs! Blijf er dus vooral over schrijven :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 31 december 2014 16:38

Hoi Vera, wat fijn dat jouw huid zo goed opknapt met Hannah. Ikzelf heb al jarenlang rosacea waarvoor ik bij huidtherapeuten, alternatieve genezers en de dermatoloog gelopen heb. Ik heb geloof ik ook bijna alles geprobeerd en kom er maar niet niet vanaf. Zou je updates willen blijven geven over hoe het met jou en je huidje gaat? Ben er erg benieuwd naar. Heel veel succes en bedankt dat je dit met jouw lezers wil delen. Liefs Roos

[Beantwoorden]


Door Marielle op 31 december 2014 18:02

Als je rosacea hebt mag je helemaal geen cosmetica met parfum er in gebruiken!

Ik kan je echt Dermalex rosacea & couperose creme met uv-filter aanraden!

Ook moet je erg op je voeding gaan letten vooral varkensvlees is uit den boze.
Hier een lijst van voedingsmiddelen die je niet meer mag eten:
http://www.dr-jetskeultee.nl/kan-een-gezonde-voeding-rosacea-verergeren/obj10474740

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 januari 2015 16:08

Ik heb nu ongeveer 3 jaar last van roseaca..
Alleen dan nog veel erger dan bij jou, bij mijn kin en rond mijn neus ziet het vuur en vuur rood.. Ik ga al een paar jaar naar de huidarts en slik nu pillen en rozac gel.. Het duurt even voordat het helpt maar het word alweer wat lichter.. Zelfs mijn huidarts schrok ervan dit keer en riep er allerlei mensen bij.. Ik kon wel janken..
Ik weet hoe je je hierdoor kan voelen en vind het fijn dat je erover schrijft!

[Beantwoorden]


Door Es op 6 januari 2015 16:43

Ik raad glad skin aan :) ze doen verschillende crèmes voor acne,exceem en roseaca!

[Beantwoorden]


Door Marielle op 17 januari 2015 00:17

De producten die je nu gebruikt hebben echt veel allergenen die je probleem alleen maar erger zullen maken zo heeft de “Sensitive skin lotion” Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Alcohol Denat,Alpha-Isomethyl Ionone en parfum. Deze allergenen maken je huidbarriere kapot!

Ik geeft je één goede raad stop met die allergenen op je huid te smeren. En ook al ben je hier niet allergisch aan je aangetaste huid zal op langer termijn zeker allergisch worden. Vroeger smeerde ik ook alles op mijn huid en nu heb ik contact dermatitis gekregen. Als je huid op 1 stof reageert dan mag je er zeker van zijn dat er de komende jaren nog bij zullen komen. Zelf ben ik allergisch aan bovengenoemde stoffen plus onlangs ook allergisch geworden voor aloe-vera en vroeger nooit geweest! Ik ben nog maar een half jaar of zo allergisch aan aloe-vera.

Ik snap niet dat een huidcoach zulke troep van cosmetica aanraad! Als je echt van je huidproblemen af wil lees dan de blog van Dr Jetske Ultee en (eventueel) ook haar boek.
Zo zal je ook leren dat parabenen de slechtste nog niet zijn en dat parabeen vrije cosmetica vaak veel gevaarlijker is dan cosmetica met de bewaarmiddelen parabenen.

[Beantwoorden]