The Shopping List

the_shopping_list01

Hoewel mijn shoplogs, outfitposts, collectie- en opruimvideo’s al een hoop verraden, krijg ik toch nog regelmatig de vraag waar ik winkel. Daarom bedacht ik dit artikel: ‘The Shopping List’, met mijn favoriete shops voor kleding, schoenen en sieraden. Waar spendeer ik the money?

the_shopping_list02

Kleding

Vooruit: H&M. Die had je al lang kunnen raden natuurlijk. Al sinds ik klein ben, ben ik dol op H&M. Ze hebben veel keus, zijn modieus en niet te duur. I love it.

Mango vind ik ook erg fijn. De stoffen zijn mooi, goed afgewerkt en niet te duur. Wel vind ik Mango soms wat saai en te kleurloos. Voor jassen, bloesjes en lekkere truien kom ik er graag.

Levi’s begin ik dankzij Jeffrey steeds leuker te vinden. Ze hebben leuke spijkerbroeken- en tops. Stoer en van goede kwaliteit. Qua jeans sla ik de donkerblauwe broeken wel even over. Die geven enorm af.

Vero Moda vind ik ook tof. Lekkere vestjes, peplum tops en stoere jasjes. Ze gebruiken vaak kleuren die ik mooi vind, zoals okergeel en bordeauxrood.

the_shopping_list03

Sieraden

Ik koop sieraden bijna altijd bij de Bijenkorf, omdat daar lekker veel keus is. Swarovski, Michael Kors, Eddie Borgo, Casa, Chloé, Kenzo… Heel veel mooie merken op één plek. Horloges koop ik bijna altijd van Michael Kors. Bij de Bijenkorf, de winkel aan de P.C. Hoofstraat of de outlet in Roermond.

Ook bestel ik online, bij Net-A-Porter of The Outnet. Natuurlijk koop ik ook sieraden bij H&M, maar omdat die bij mij na een paar keer dragen vaak al verkleurd zijn, geef ik graag wat meer uit aan een mooie ketting of armband.

Ondergoed

Ik ga graag naar Hunkemöller, omdat ze veel keus hebben. Steeds nieuwe collecties met nieuwe leuke prints en modellen. Ook is er een luxere lijn en hebben ze vaak deals waar je meerdere sets kunt kopen. Ik vind de kwaliteit alleen helaas vaak niet even goed. Naden laten los en BH’s lubberen na een paar maanden uit.

Wil ik kwaliteit, dan kies ik voor Calvin Klein. Helaas niet zo spannend als Hunkemöller, maar wel heel erg goed. BH’s blijven heel lang mooi en hebben een goede pasvorm. Calvin Klein gaat echt heel lang mee. Wanneer komt Victoria’s Secret nou eens eindelijk echt naar Nederland en niet alleen op Schiphol?

the_shopping_list04

Schoenen

Sneakers koop ik vaak bij Sidestep. Ze hebben vaak net even andere modellen. Nike is mijn vaste sneakermerk (hoewel ik ook wel eens een uitstapje naar Reebok of Adidas maak). De laatste 2 jaar komen bijna al mijn sneakers van Sidestep.

Wil ik laarzen, dan ga ik naar Sacha, of naar Smits. Smits is een winkel in Arnhem met merken als Fred de la Bretoniere, Sam Edelman en United Nude. Ik heb wel eens in de sale hele mooie laarzen gekocht. Ik heb moeilijke voeten en daarom is goed schoeisel belangrijk.

the_shopping_list05

Welke winkels staan er op jouw shopping list?

Ps: lees hier waar ik tassen koop.

Twitter Facebook
Categorie: Beauty gerelateerd Shoplogs/hauls | 10 december 2014 | 93 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Cheyenne op 10 december 2014 06:02

Leuk om je favoriete winkels even op een rijtje te zien! Ik koop ook merendeel van mijn kledij bij H&M. Sasha vind ik ook een hele leuke schoenenwinkel!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 10 december 2014 06:05

Leuk artikeltje! Ik ga zelf altijd naar Levi’s voor jeans en voor tops kies ik meestal hollister of A&F, maar dan vooral in de sale! Ik merk wel dat ik de laatste tijd een beetje van stijl aan het veranderen ben, dus ik weet niet zo goed waar ik nu het best terecht kan qua kleren.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 10 december 2014 06:12

Leuk artikel! Ik shop graag voor pumps e.d. bij de Xtrastar. Leuke schoenen voor een leuke prijs. En anders koop ik graag bij van Haren of de Pro store of Dolcis.
Sieraden koop ikbijna niet,maar dan ga ik naar de Six, Claires of Annie van Buul of Lucardi
Kleding shop ik overal: c&a, H&M, new yorker, Sting, de markt en via internet.
Make up komt overal vandaan.

[Beantwoorden]


Door Emilia op 10 december 2014 06:15

Handig artikel! Je hebt echt een goede smaak. ^^) Ik koop ook liever ‘echte’ sieraden dan van die sieraden die zo snel verkleuren. Ik vind dat altijd zo jammer! Ben je helemaal blij met je nieuwe kettinkje, is ‘ie na een week helemaal groenig…
Wat een geweldige winterse trui van Only trouwens, op die foto!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 10 december 2014 06:26

Leuk artikel om te zien waar jij nou graag shopt. Ik zelf kan bijvoorbeeld geen Douglas voorbij lopen, ik moet altijd even naar binnen en neuzen. Volgens mij hebben we allemaal wel zo onze favoriete en standaard winkels die we bezoeken…. leuk is dat en ook gaaf om jouw lijstje vandaag te zien. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Dionne op 10 december 2014 06:30

Leuk artikel. Die schoenen op de eerste foto zijn mooi!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 december 2014 06:35

Mooi lijstje. Ik kom alleen bij de Mango als het sale is. De rest van het jaar eigenlijk niet. Verder kom ik ook graag bij Urban Outfitters en Topshop (voor de spijkerbroeken!). En ik vind Asos een hele fijne online shop voor kleding. Schoenen komen bij mij overal en nergens vandaan en mijn ondergoed komt van Victoria’s Secret. Hunkemöller gaat niet alleen snel kapot, als je wat grotere borsten hebt past niet alleen de helft niet, het geeft ook nog eens helemaal geen steun.

[Beantwoorden]


Door Amy op 10 december 2014 06:47

wat een leuk lijstje! Ik kom nagenoeg bij dezelfde winkels, afgezien van de sneakers (die koop ik nooit) en de jeans. Daar ga ik namelijk altijd voor naar Tommy Hilfiger

[Beantwoorden]


Door Els op 10 december 2014 06:49

Leuk lijstje. Veel winkels kom ik ook. Veel ook niet :-)!

[Beantwoorden]


Door xx op 10 december 2014 07:09

Komen de Nikes van de eerste foto ook van de sidestep? Verder heb je echt een hele leuke kledingstijl, Vera !

[Beantwoorden]


Door Akosua op 10 december 2014 07:15

Altijd grappig om te zien dat iedereen naar totaal andere winkels gaat. Oké volgens mij gaat bijna iedereen naar de H&M, het is daar in ieder geval vaak knetterdruk, maar voor de rest verschilt het zo erg.

[Beantwoorden]


Door Tineke op 10 december 2014 07:25

Wat een leuk artikel.

Blazers haal ik vaak bij de H&M, jurkjes bij de Dorothy Perkins en sieraden bij de Six en Forever 21.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Simone op 10 december 2014 07:31

Leuk artikel! H&M , mango , bershka , zara en vero moda zijn bij mij favoriet.

[Beantwoorden]


Door Marloes | Budgetproof.nl op 10 december 2014 07:32

Leuke lijst :) goede combi tussen winkels waar iedereen winkelt en speciale adresjes!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 10 december 2014 07:42

Mooie lijst, sommige kende ik al, en naar anderen ben ik zeker nieuwsgierig!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 10 december 2014 07:44

Mooie lijst! Qua kleding is het hetzelfde, voor ondergoed ga ik vaak naar de Hunkemoller en schoenen verschilt eigenlijk bij mij!

[Beantwoorden]


Door Demi op 10 december 2014 07:52

Interessant! Een goeie combinatie van duur en goedkoop haha :yay:

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 10 december 2014 07:58

Het zou zo mijn lijstje kunnen zijn! Mango en H&M zijn winkels waar ik ook graag kom, hoewel ik sinds kort ook Costes heb ontdekt. Wat een leuke winkel! Verder koop ik standaard mijn ondergoed bij Hunkemöller, het zit gewoon altijd goed en de kwaliteit is fijn. Verder ga ik graag naar de Zara en shop ik ook wel eens bij Loavies :).

[Beantwoorden]


Door Diana Carlton op 10 december 2014 08:16

Wat een leuke lijst! Ik winkel graag bij de Costes. dat is toch wel tegenwoordig mijn favoriete winkel geworden!

[Beantwoorden]


Door Butterfly op 10 december 2014 08:17

Zulke lijstjes vindt ik altijd erg leuk omdat je zo nog eens op andere ideeën komt!!
Kleding koop ik de laatste tijd heel vaak online ..heerlijk op het gemakje rondneuzen en geen andere mensen die in de rekken staan te klauwen:)
Ik koop meestal bij Nelly omdat zij geen verzendkosten vragen en net wat apartere kleding hebben. Verder ga ik naar h&m, lady Sting of de kleinere boetiekjes.

[Beantwoorden]


Door Manwai op 10 december 2014 08:17

Oeh je hebt wel gelijk over hm sieraden. Besef me net pas dat ze idd vaak snel verkleuren.

Heb mijn calvin klein bh al jaren en idd nog steeds goed! Allen heb nogal kleine boobies zie je alleen helaas geen mooie vorm in. Ze hebben volgens mij ook niet veel push ups? Nxt time ff in de outlet checkenn :p

[Beantwoorden]


Door Svenja op 10 december 2014 08:20

Leuk om te zien wat je favo winkels zijn! Bij de meeste winkels winkel ik ook graag. De Zara vind ik ook altijd een fijne winkel en de kleding bij de New Look e Forever 21 past vaak ook helemaal bij mijn stijl. Wat dat betreft vind ik gewoon heel veel winkels en stijlen leuk!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 10 december 2014 08:32

Op dit moment komt ik zelf veel bij de Only. Ik hoop ook nog steeds dat er meer Victoria Secret winkels komen. Die tip van Calvin Klein ga ik onthouden. Want mijn maat zit er bij de Hunkemöller bijna nooit meer tussen. Thanks voor de tip.

[Beantwoorden]


Door Emmy op 10 december 2014 08:43

Smits is inderdaad erg goed als je laarzen zoekt die wat langer meegaan. Wel wat duurder maar mooi en van goede kwaliteit!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 10 december 2014 08:45

Ik shop mijn kleding vooral bij Zara, h&m en mango. Schoenen eigenlijk overal een beetje ik koop vaak sneakers zoals all starss adidas etc.

Als victoria secret nou eindelijk naar nederland zou komen zou dat heel fijn zijn ♥

[Beantwoorden]


Door floor op 10 december 2014 08:46

Mijn shoppinglist is:
Kleding
Sting
Open32
forever21
Only en vero moda
new look
desiqeaul
hunkenmoller
Schoenen:
Bovendeert in Oosterhout
sarenza

Wil je een keer lookbook maken met teske en sanne??? :wave:

[Beantwoorden]

floor antwoordt op 10 december 2014 om 08:56:

Komt er in 2015 of 2016 een BIKBOK naar Nederland of Belgie?? :-)

[Beantwoorden]


Door Carina op 10 december 2014 08:52

Kleding shop ik vaak bij de HEMA (standaard shirtjes haal ik altijd daar), ondergoed eigenlijk ook alleen BH’s haal ik altijd bij Sam Friday, enige merk wat ik ken met katoenen BH’s die geweldig zitten bij mij :) Kost wel wat meer, maar draag ze gerust 4 a 5 jaar dus dat vind ik het wel waard. Verder vind ik de C&A fijn voor vesten en haal ik jasjes bij de H&M. Mango en Zara sla ik altijd over, pasvorm is k**te, kwaliteit te slecht voor de prijs en de gebruikte materialen zijn ruk (synthetische stofjes sla ik altijd over). Broeken haal ik bij Levi’s (mijn donkere geven eigenlijk niet af? :)) en soms Vero Moda of WE (pas ik heel soms, lang leve een smalle taille met een aardige bilpartij, nauwelijks broeken voor te vinden).. Sieraden koop ik eigenlijk niet zo vaak, laatste tijd ga ik wel vaker voor echt zilver ipv nikkelvrij staal of iets in die trant.
En schoenen.. die koop ik eigenlijk nauwelijks en meeeestal bij de Van Haren maar ik ben zo moeilijk met schoenen dat ik misschien 1 a 2 paar per jaar vind waar ik echt op kan lopen.

[Beantwoorden]


Door Margot op 10 december 2014 08:55

Handig overzicht! Ik heb een tijd terug de jeans van Acne ontdekt. Zo fijn!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 10 december 2014 08:55

Heel leuk artikel :D Ik koop ook altijd “echte” sieraden, in plaats van die neppe troep. Vaak gaan ze zo snel kapot of verkleuren ze, terwijl een kleine investering zo veel plezier geeft :)

[Beantwoorden]


Door xAmber op 10 december 2014 08:59

Ik koop kleding vrijwel bij dezelfde winkels! Ondergoed alleen nog maar bij victorias secret, klinkt misschien heel gek maar ik hoop dat ze niet volledig naar Nederland komen. Het heeft voor mij nu iets speciaals om wat te kopen als ik er eentje tegenkom op vakantie.

[Beantwoorden]


Door Maris op 10 december 2014 09:15

Oeh van Calvin Klein heb ik twee pyjama broeken en die zijn echt hemels. Super zacht, ze vallen prachtig en blijven heel lang mooi.

Misschien toch ook eens naar CK ondergoed kijken.

[Beantwoorden]


Door Carien op 10 december 2014 09:16

Leuke shoppinglist! De winkels waar ik graag kom zijn Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, H&M en Mango :)

[Beantwoorden]


Door Denise op 10 december 2014 09:16

Wat een handige lijst! Er staan ook veel favorieten van mij tussen je lijstje! <3

[Beantwoorden]


Door Sanne op 10 december 2014 09:16

Kei leuk artikel! H&M is leeuk:)
Vero moda, vera modo, hahaha ja oke:p

[Beantwoorden]


Door Mariska op 10 december 2014 09:29

Leuk artikel! Ik koop kleding bijna altijd bij H&M. Ondergoed idd bij Hunkemoller. Sieraden vaak bij IAM, want ik ben snel op dingen uitgekeken, dus dan kun je maar beter niet te dure dingen aanschaffen. Qua schoenen heb ik de Zara ontdekt afgelopen jaar, hoewel ik de kleding niks vind, te overpriced. Een goede jeans vinden blijft een helse opgave. Nu draag ik een aantal highwaisted jeans van H&M.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 10 december 2014 09:33

Leuk artikel Vera! Er staan hele leuke winkels tussen! :) Even een tip met betrekking tot de (donkerblauwe) jeans van Levi’s: als je de jeans de eerste keer in een emmer water met azijn zet / in de wasmachine was met een wasbol azijn erbij, dan hecht de kleur beter en geeft hij niet meer af! Werkt bij mij tot nu toe altijd! ^^)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 10 december 2014 09:53

Leuk artikel! Zelf koop ik de laatste tijd bijna alles bij Primark; ondergoed, schoenen, kleding, sieraden, zowat alles haha. Ook de H&M blijft heilig en Vero Moda en online is Forever21 mijn grote favoriet!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 december 2014 09:53

Oh my god, die trui met die sneeuwvlokjes van de Only is zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 10 december 2014 10:00

Super leuk artikel! Voor kleding ga ik ook vaak naar H&M en Only!

[Beantwoorden]


Door Saskia op 10 december 2014 10:07

Erg leuk om te lezen. H & m blijft ook een favoriet voor mij.

[Beantwoorden]


Door Bente op 10 december 2014 10:09

Ik denk dat je met jouw lijstje heel dicht bij de mijne komt ;) Al sla ik de Zara ook nooit over!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 10 december 2014 10:10

Leuk artikel Vera! H&M is ook zeker een winkel waar ik veel vandaan haal, maar ook de Zara vind ik geweldig en lingerie haal ik altijd bij de Hunkemöller!

[Beantwoorden]


Door Seren op 10 december 2014 10:16

Ik kom eigenlijk bijna in dezelfde winkels. Vooral H&M, Mango, bijenkorf, sacha en vero moda/villa. Leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Amelie op 10 december 2014 10:16

Bij deze titel had ik een heel ander artikel verwacht haha! Maar wel leuk!

[Beantwoorden]


Door frederique op 10 december 2014 10:19

Heel leuk artikel! Ik vind de outnet ook zo leuk, echt geweldige aanbiedingen vaak! (love)

[Beantwoorden]


Door Manon op 10 december 2014 10:26

Leuk artikel ik ben zelf pas vrij laat naar de H&M gegaan nu kan ik niet meer zonder, ook Zara, Forever21, Cos en Monki zijn favorieten!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 10 december 2014 10:32

Leuk artikel! Van sommige winkels had ik nog niet eerder gehoord.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 10 december 2014 10:41

Wat leuk om te zien! Ik vind het vooral interessant waar je je sieraden vandaan haalt, ik wil graag wat meer kwaliteits items aan mijn collectie gaan toevoegen namelijk ;) Zelf vind ik de kwaliteit van Hunkemöller ook niet altijd even best helaas, dan vind ik het in verhouding duur omdat je er niet zolang plezier van hebt :(

[Beantwoorden]


Door Sophie op 10 december 2014 10:42

Vero moda / Vila / Only zijn echt mijn favo kledingwinkels!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 10 december 2014 10:50

Ik ga ook graag kleren halen bij de lola&liza en de only :)

[Beantwoorden]


Door Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla op 10 december 2014 10:52

High five voor Smits Arnhem!!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 10 december 2014 11:01

Veel zijn ook favoriet bij mij! Ik ga toch eens bij Calvin Klein kijken.

[Beantwoorden]


Door Milou op 10 december 2014 11:07

Leuk om te zien! Ik hou zelf meer van River Island, die broeken zitten zó heerlijk (op 4 plekken stretch voor mijn iets bredere heupen,bovenbenen &billen en nog ergens maar die heb ik nog niet kunnen ontdekken haha) en de Monki vind ik erg leuk! En natuurlijk de duurdere winkels zoals Urban Outfitters , baal altijd dat een jurk mn halve maandsalaris is haha. Maar Pull & Bear is ook leuk, evenals de New Look & zo tof dat er in februari een Topshop is in a’dam! (love) alleen wat minder voor m’n portemonnee. :ja:

[Beantwoorden]


Door Eva op 10 december 2014 11:14

Ik ben persoonlijk ook wel groot fan van H&M voor kleding maar ook van Zara en soms Mango en de Bijenkorf (de laatste vooral rond de sale periode). Schoenen koop ik een beetje overal en nergens en voor tassen hangt het er vanaf. Ik ben een echte bagaholic en naast dat ik altijd een specifiek model heb waar ik voor spaar loop ik ook nog wel eens ergens tegenaan (lees: The Outnet en De Bijenkorf sale zijn horror ;)) Leuke post! xx

[Beantwoorden]


Door Sanae op 10 december 2014 11:26

Leuk artikel! Ik ben zelf ook een enorme fan van H&M. Er gaat geen maand voorbij dat ik er niet bestel. Voorde rest bestel ik overal en nergens. Ja.. bestellen! Heb amper tijd om de stad in te gaan, dus ben afhankelijk van de webshops..

[Beantwoorden]


Door Esther op 10 december 2014 11:33

Inderdaad best handig zo’n artikel met jou favoriete winkels. De mango is nou echt een winkel waar ik helemaal niets mee heb hihi. Die sites waar je je sieraden bestelt ga ik ook eens bekijken, ik ben dol op sieraden!

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 10 december 2014 11:34

Tsja, die Mango…ik vind de kwaliteit daar met sprongen achteruit gaan. Broek 1 keer aan: rits kapot of de stof die gelijk begint te pluizen. Zelfs in de winkels moet je goed de kledingstukken controleren op gaten, of dat de ene mouw wel net zo lang is als de andere. Misschien is dat alleen in Den Haag?

[Beantwoorden]


Door Rianne op 10 december 2014 11:45

Leuk lijstje, de H&M wisten we natuurlijk al hihi! Ondergoed haal ik ook regelmatig bij de HEMA, zit erg goed bij mij :)

[Beantwoorden]


Door Marie op 10 december 2014 11:58

Heel handig artikel! :)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 10 december 2014 12:17

Leuk bedacht, dit artikel! De meeste winkels zijn bij mij wel bekend en ga ik zelf ook graag heen, maar een aantal kende ik nog niet. Mij valt de kwaliteit van de Hunkemöller op dit moment ook nogal tegen, jammer! Dat terwijl je er meestal toch best wel een bedrag voor neertelt.

[Beantwoorden]


Door Jana op 10 december 2014 12:23

Leuk lijstje heb je :D Ik shop het liefst in de Primark en ook wel bij Vero Moda :D x

[Beantwoorden]


Door Ina op 10 december 2014 12:28

Leuk dat je zo een lijstje maakt!

[Beantwoorden]


Door Niki op 10 december 2014 12:34

Leuk artikel! Maar wat mij opvalt (geen aanval op je kledingstijl hoor!) is dat je eigenlijk een vrij low sigment kledingsmaak hebt, vooral in vergelijking met je tassencollectie. Houd je niet van designerkleding of heb je er gewoon weinig mee? Ik ben zelf een echte koopjes jager wat betreft designer kleding. Och ik zou het zo leuk binden om te lezen waar andere girls hun (lowbudget) designer kleding vandaan halen, daar schrijven helaas zo weinig bloggers over in nl! Absoluut geen aanval naar jou, want je blog is top hoor! Maar deelde even mijn gedachten haha

[Beantwoorden]


Door Bianca op 10 december 2014 12:44

Wat een leuk artikel! Ik kom zelf ook regelmatig bij de H&M, maar ook bij Mango en Forever21! Erg leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Fran op 10 december 2014 13:01

Interessant artikel! Persoonlijk vind ik Brandy Melville om kleren te shoppen echt fantastisch!

[Beantwoorden]


Door Manon op 10 december 2014 13:01

Mango en H&M shop ik ook graag, Zara staat ook op mijn lijstje net zoals Object en Vila. Geweldige winkels! <3

[Beantwoorden]


Door Linda op 10 december 2014 13:03

Erg leuk rijtje zo! The Outnet kende ik al, de andere ga ik even checken :)

[Beantwoorden]


Door Marion op 10 december 2014 13:11

Erg leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Mijn Kleine Geheimpjes op 10 december 2014 13:23

Haha grappig k te lezen! Ik heb zelf echt eenhekelaan de 100-in-1 winkels zoals h&m en vila. En ik vind dat geruk en gepluk echt he-le-maal niks!

[Beantwoorden]


Door Jess op 10 december 2014 13:35

Welke lippenstift draag je in de likes en dislikes video?

[Beantwoorden]


Door Eline op 10 december 2014 14:23

Ik ben echt een veromoda liefhebber. De enige winkel waarvan ik ook online koop. Het zit goed, zelfs al ben ik erg lang. Bij de h&m pas ik bijna niks, omdat de mauwen altijd erg kort zijn.

[Beantwoorden]


Door Eva op 10 december 2014 14:28

Wat een tof idee, zo’n shopping list! Misschien dat ik dit stiekem overneem op mijn blog, hihi. Wel met jouw credits, natuuuuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 10 december 2014 14:51

Wat een leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Eline op 10 december 2014 15:09

Heel leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 10 december 2014 15:26

Wat leuk om dit ook eens te lezen ! :) Handige tips, ik ga ook maar eens kijken bij Mango.

[Beantwoorden]


Door Hesteranne op 10 december 2014 15:30

Wat een leuk idee voor een artikel! H&M is qua kleding ook bij mij favoriet. Ik zou ook wel een lijstje willen met je favoriete woonwinkels!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 10 december 2014 16:32

Leuk om te lezen! Ik heb bij Smits gewerkt ^^)

[Beantwoorden]


Door Syl op 10 december 2014 17:08

Onlangs een leuk merk in Antwerpen gespot… namelijk ‘Freddy jeans’.

[Beantwoorden]


Door anna op 10 december 2014 17:27

Wat leuk om te lezen! Ik heb echt al super lang niet meer geshopt, in de kerstvakantie ga ik los in de sale. Haha! Nu al zin in :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 10 december 2014 17:51

Echt super leuk om te lezen waar jij graag shopt!

[Beantwoorden]


Door Denise op 10 december 2014 18:44

H&M, Sans ( online of de winkel), Only en Vero Moda (:

[Beantwoorden]


Door lousaa op 10 december 2014 20:18

Hm.com. Monki. Zara in de sale. Cos. Mango in de Sale. Soms de bijenkorf. V&d voor het ondergoed. En verschillende webshops voor allerlei dingen die ik dan ineens wil. Ik vind veel te duur. Dus bijv sissy boy, vanillia, bijenkorf. Prachtige spullen maar echt niet binnen budget. Pas bijvoorbeeld wel een jurk besteld bij succubus. Hema voor pantys.
Juwelen en sieraden koop ik niet, die krijg ik. Schoenen zijn van ecco of clarcks want in heb echt vrij lastige grote en brede voeten. Het meeste past niet.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 10 december 2014 22:14

Real life winkels: notorious clothing in Utrecht en de fifties store in Scheveningen zijn mijn favorieten. Op internet kijk ik wekelijks wel even bij topvintage….te duur om wekelijks wat aan te schaffen, maar ik heb er ondertussen diverse jurken van. Ik koop niet veel: liever een wat duurder item dat ik jaren gebruik dan iets van de primark dat goedkoop is maar dat je na 2x wassen weg kunt gooien. Schoenen koop ik veel online: vooral sarenza, omdat ze vaak een leuke collectie iron fist en irregular choice schoenen hebben, mijn favoriete merken. Daarnaast koop ik veel kleding tijdens vakanties en stedentrips: in het buitenland heb je gewoon weer andere dingen die je hier niet zo snel vindt. Sieraden en hoeden koop ik vaak op gothic en fantasy beurzen, maar ook regelmatig spontaan, als ik iets zie dat ik echt mooi vind en dat redelijk betaalbaar is.

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 10 december 2014 22:36

Wat een leuk artikel! Altijd leuk om te zien/lezen.

[Beantwoorden]


Door Annabel op 10 december 2014 23:41

Hoi Vera,
leuk artikel weer! Ik ga voor mijn kleding vaak naar de H&M, al probeer ik nu ook af te wisselen met bijvoorbeeld de Zara. Qua schoenen heb ik de meeste van Manfield, die passen het beste bij mij. Al hou ik er ook van om gewoon lekker rond te kijken, en dan zie ik wel wat ik vind :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 11 december 2014 01:52

Voor broeken is Levi’s een van mijn favorieten!! Ook Guess broeken zitten voor mij super fijn. Verder shop ik lekker overal waar ik iets leuks zie

[Beantwoorden]


Door kim op 11 december 2014 06:37

Leuk artikel! Mijn favoriete kledingwinkels zijn h&m, only, en vero moda!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 11 december 2014 20:18

Wat een leuk artikel. Ik hou ook van H&M, berschka, primark, maar ook wel minder bekende webshops.

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 16 december 2014 17:15

Leuk om je favoriete winkels op een rijtje te zien! Ik koop regelmatig dingetjes bij de H&M en CoolCat, maar ik spot vaak ook wel leuke 2e hands kleding in bijvoorbeeld de Kringloop (A)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 25 december 2014 17:56

Waar heb je die nikes op de eerste foto gekocht?? ^^)

[Beantwoorden]


[…] Vera maakte een shoppinglist waarin al haar favoriete winkels staan op het gebied van kleding, schoenen en sieraden. […]


Door veracamilla.nl | The Shopping List #2 op 10 januari 2015 06:00

[…] de leuke reacties op de eerste Shopping List, ga ik vandaag verder met deel twee. Want behalve shoppen voor nieuwe kleuren, bijpassende schoenen […]