Mijn moment 2014

outfit_08_10_14_07

Ook dit jaar doe ik weer mee aan Mijn Moment. Ik wilde er weer een persoonlijk verhaal van maken, maar vond dat wederom best spannend. Hier is ‘ie dan.

‘Als mensen vragen of ik een vriendin heb, wat moet ik dan zeggen?’ ik hoorde de vraag en begroef mijn gezicht in het kussen. De leukste jongen van de wereld lag hier met me op bed en vroeg me iets wat ik in theorie heel graag zou willen horen, maar in de praktijk heel eng vond. Het duurde lang, voordat ik er aan toe was. Sinds mijn 15e had ik geen verkering meer gehad. Dat was destijds met een jongen die bij de brandweer werkte, met zijn sloffen aan auto reed en duurde maar 3 maanden, omdat ik het rond de kerst na een doos bonbons gekregen te hebben, het via de mail uitmaakte.

Toen ik de leukste jongen van de wereld voor het eerst zag, wilde ik hem eigenlijk al gelijk in pakken en mee naar huis nemen. Toch duurde het nog een paar jaar voordat we onze eerste afspraakjes hadden en daarna nog een paar maanden voordat ik hem mijn vriendje ging noemen. Ik durfde niet, vond het heel eng om me te binden. Uiteindelijk kwam ik toch zo ver, omdat hij er geen punt van maakte dat ik tijd en vrijheid nodig had. Dat ik ook avonden alleen wilde zijn en nog niet hand in hand wilde lopen. Doordat hij, toen hij vroeg ‘als mensen vragen of ik een vriendin heb, wat moet ik dan zeggen?’ en ik antwoordde dat ik er nog niet aan toe was, dat oké vond. Of in ieder geval mij het gevoel gaf dat dat prima was (inmiddels weet ik dat hij dat best moeilijk vond, maar hij deed het toch, voor mij).

We hebben bijna een jaar verkering. Elke dag zijn we samen. Ik mis hem als hij aan het werk is en als hij dan eindelijk bij mij thuis is, kan ik soms heel gemeen of stom doen. Omdat het nog steeds zo onwerkelijk voor me is. Ik knipper regelmatig nog eens even goed met mijn ogen. Maar hij is er echt.

Mijn moment van 2014 was heel eng, maar uiteindelijk een van de mooiste dingen die ik heb meegemaakt.

Dit bericht schreef ik voor mijnmoment.com, een initiatief van Henk-Jan Winkeldermaat/Punkmedia. Ook in 2013, 2012 en 2011 deed ik hieraan mee.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 26 december 2014 | 147 reacties

Reacties

Door Lisa op 26 december 2014 09:10

Wat mooi en knap geschreven. Ik ben zo blij voor je dat jullie samen zo gelukkig zijn en dat je hem hebt durven toe te laten. Geniet van deze dagen samen.. en de vele mooie die nog volgen!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 26 december 2014 09:11

Ik vind het heel fijn om te lezen dat jij gelukkig bent met je vriend! Geweldig dat jij iemand hebt gevonden die bij je past. Dat verdien je! xx

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 december 2014 09:12

Echt een mooi moment Vera! En stiekem wist ik meteen al dat dit het zou zijn, toen ik de titel zag.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:08:

Het kon ook haast niet anders ^^)

[Beantwoorden]


Door Vicky op 26 december 2014 09:18

Ik vind het onwijs schattig dat Jeffrey’s naam in bijna elke intro van je posts verschijnt – velen zullen het plakkerig vinden maar ik ben net als jij lang alleen geweest en als je dan de juiste vindt dan stop je gewoon niet met over hem te praten, nietwaar (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:09:

Haha, ik probeer het wel een beetje in de gaten te houden maar met de feestdagen is het toch wel lastig :D

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 26 december 2014 09:25

Wauw wat heb je dit ongelooflijk mooi geschreven en wat prachtig dat je nu zo van elkaar kunt genieten <3 Je hart volgen werd beloond met een lieve man die oneindig veel van je houdt. 2014 kan je zeker magisch noemen! Ik wens je het aller aller beste toe voor in het nieuwe jaar en alle geluk van de wereld samen. En dat je aan het einde van 2015 minstens zo'n mooi moment met ons kan delen <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:09:

Dankjewel Dagmar, wat ontzettend lief! Ik wens jou ook een prachtig 2015.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 26 december 2014 09:26

Wauw, wat prachtig geschreven. Je voelt de liefde die er achter zit.

[Beantwoorden]


Door Els op 26 december 2014 09:28

Wat mooi geschreven :-). En jullie gaan vast nog veel meer mooie dingen meemaken!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 26 december 2014 09:29

Wauw, wat mooi geschreven.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 26 december 2014 09:31

Wat een prachtig liefdesverhaal. Jouw liefdesverhaal! De woorden en het gevoel wat erachter schuilt, zegt al meer dan genoeg! Verliefdheid is zo’n heerlijk gevoel! Wat fijn dat je er zo ontzettend van geniet. Ondanks het feit dat je het soms moeilijk vindt om het te uiten of onder woorden te brengen. Ik wens jullie heel veel mooie momenten toe in 2015. Geniet van elkaar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:10:

Ik heb ontzettend geluk dat Jeffrey dat begrijpt en er goed op reageert, dat maakt het zoveel makkelijker.

[Beantwoorden]


Door Amy op 26 december 2014 09:34

Ik las het net op de site van mijn moment. Wat een ontzettend eerlijk en open verhaal, bijzonder en erg dapper Vera! Fijn dat je nu van elkaar kunt genieten en het zo geweldig fijn hebt samen. Hand in hand komen jullie de enge en nieuwe momentjes wel door. Geniet!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 26 december 2014 09:36

Wat heb je een geweldig lieve vriend!!! Koester dat, wees lief voor elkaar en geniet!!!

[Beantwoorden]


Door Madelon op 26 december 2014 09:43

Heel lief! (love)

[Beantwoorden]


Door Bente op 26 december 2014 09:48

Wat een prachtig stukje Vera. En zo fijn dat je iemand hebt gevonden die je accepteert hoe je bent (en die voor jou ook nog is de leukste jongen op de aarde is!).

[Beantwoorden]


Door Marloes op 26 december 2014 09:55

Wat heb je dit super mooi geschreven zeg! En wat een prachtig mooi moment. Koester het zeker, en geniet er lekker van! Fijne 2e kerstdag! X

[Beantwoorden]


Door Maureen op 26 december 2014 10:09

Lieve Vera,

Wat ongelooflijk mooi geschreven!!
Knap dat je het durfde te delen! Bedankt!!

Liefs, xx
Maureen

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 26 december 2014 10:10

Wat super lief zeg!!! Voor jullie allebei een hele fijne tweede kerstdag :kiss:

[Beantwoorden]


Door Sophie op 26 december 2014 10:17

Hihi de eeuwige wachters zijn de beste. Ik heb dan wel geen last van bindingsangst maar ik ben wel echt een twijfelkont. Gewoon omdat verkering op deze leeftijd (meestal) echt wel serieus is en ik echt niet weet of ik dan echt met hem de rest van mn leven wil delen. Gelukkig heb ik al die gedachtes een beetje los kunnen laten en inmiddels zijn we al langer dan 1.5 jaar samen. Al had dat al makkelijk 2 jaar kunnen zijn ;) Degene die bereid zijn te wachten zijn vaak de blijvers. (Hoop ik dan).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:10:

Ik denk dat dat wel goed zit ^^) Veel geluk Sophie!

[Beantwoorden]

Sophie antwoordt op 26 december 2014 om 23:38:

Dat wens ik jou natuurlijk ook!

[Beantwoorden]


Door patricia op 26 december 2014 10:18

Dit is ZO lief

[Beantwoorden]


Door Margot op 26 december 2014 10:29

Mooi geschreven! En een lief stukje!

[Beantwoorden]


Door Anne op 26 december 2014 10:41

Liefde is echt het mooiste wat er is <3 Hoop dat jullie nog heel lang samen gelukkig blijven! Gelukkig nieuw jaar alvast jullie allebei :)

[Beantwoorden]


Door Ayla op 26 december 2014 10:43

Wat een mooi stukje! Zo lief en mooi geschreven!

[Beantwoorden]


Door Besutygeek op 26 december 2014 10:44

Ik begrijp helemaal hoe je je voelde… Maar Superleuk dat jullie nu samen zijn!! Veel liefde en geluk gewenst!!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 26 december 2014 10:58

Zo leuk, het is je zo gegund! Een soulmate vinden is zo uniek, houd dat goed vast! (love)

[Beantwoorden]


Door Manon op 26 december 2014 11:10

Mooi geschreven Vera! Ik snap dat gevoel wel van tijd willen hebben, ik heb wel een aantal vriendjes gehad maar die waren er niet zo gecharmeerd van. Fijn dat hij jou wel die ruimte wil geven, Jullie zijn echt super samen en ik hoop dat jullie ook lang samen blijven! geniet er lekker van.

[Beantwoorden]


Door Diana Carlton op 26 december 2014 11:18

Wat ontzettend fijn Vera dat je je geluk hebt gevonden in je vriend. Dat hij je zo gelukkig maakt en dat je hem zo mist op de momenten dat hij niet bij je is. Dat zegt genoeg dat je de juiste keuze hebt gemaakt door met hem de stap te zetten, hoe eng je het ook vond, maar dat hij je een nog beter mens bent dan dat je al bent.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 26 december 2014 11:19

Vera, ik ben echt blij voor je dat je hem hebt ontmoet! :)

Liefs,

[Beantwoorden]


Door Teske op 26 december 2014 11:39

Aww Veertje ik vind het nog steeds zo fijn voor je <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:10:

<3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door maroussia op 26 december 2014 11:48

Dit is zo mooi geschreven dat ik niet eens de woorden heb om het te beschrijven! Ik ben zo blij dat je nu zo gelukkig bent ^^ x

[Beantwoorden]


Door Kathi op 26 december 2014 11:48

Oooooohhhhhhhh wat leuk! (love) (love) (love)
Als ik jouw verhaal lees, geeft die mij hoop dat het bij mij ook eens gaat werken met iemand :).

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 december 2014 11:50

Wat ontzettend mooi omschreven. Ik ben zo blij voor je dat je nu je geluk hebt gevonden <3

[Beantwoorden]


Door coby op 26 december 2014 11:51

Lieve Vera ik had ,n heel verhaal geschreven
En het verhaal is weer helemaal weg.
Maar je weet het Vera en Jeffrey dat ik het alle besten met jullie voor hebt .
Ik wens jullie het alle besten en wat er ook maar te wensen valt.
Verder de groeten van Coby en kxxxjes aan jullie beiden. doei.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:11:

Dankjewel Coby, xxx terug!

[Beantwoorden]


Door Demi op 26 december 2014 11:58

Wat lief! Iedereen die regelmatig je blog leest heeft vast wel meegekregen hoe moeilijk het is voor je, maar voor iemand die niet hetzelfde meemaakt (zoals ik), vond ik het in het begin wel moeilijk te begrijpen. Beetje bekrompen waarschijnlijk, maar doordat je er best wel openhartig over schrijft, begrijp ik het wat meer! Vind ik heel knap, dus dankjewel daarvoor! :yes:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:12:

Als je er zelf geen last van hebt, snap ik wel dat het moeilijk is om je erin te leven. Is ook niet erg, we kunnen ook simpelweg niet álles begrijpen. Vind het wel een eer dat het toch een beeeetje lukt ^^)

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 26 december 2014 12:07

Wat mooi geschreven Vera! Ik vind jullie zo ontzettend leuk en lief samen! En ik snap best dat het in het begin moeilijk voor je was, al helemaal na zo’n lange tijd! Maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen! (A)

[Beantwoorden]


Door mariëlle op 26 december 2014 12:07

Echt heel leuk Vera :)

[Beantwoorden]


Door Duka op 26 december 2014 12:08

Prachtig omschreven!

[Beantwoorden]


Door Laura op 26 december 2014 12:08

Ik snap echt precies hoe je je voelde, anderhalfjaar geleden had ik ook een lange relatie die ook voorbij is en nu vind ik het moeilijk om me weer te binden als iemand mij leuk vind raak ik in paniek maar door deze blogpost krijg ik weer een beetje een goed gevoel. Het kan goed komen en ik ben zo super blij voor je ! Ik hoop dat het ook bij mij gebeurt, liefst snel hahaha xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:13:

Geef het genoeg tijd en rust, ik weet zeker dat er voor jou ook weer een mooie relatie in zit. Ik dacht écht dat het me nooit zou lukken en dat bleek ook helemaal niet waar. Veel succes in 2015, Laura ^^)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 26 december 2014 12:14

Oh ik vind het zo knap van je!

Ik heb het ook heel lang moeilijk gevonden om jongens te vertrouwen en om me te binden. In 2014 ben ik ook ontzettend verliefd geworden op de leukste jongen van de wereld!

Ik weet dus wel een beetje hoe je je voelt. Geniet ervan he Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:13:

Te gek Marianne, heel veel geluk samen ^^)

[Beantwoorden]


Door Deisy op 26 december 2014 12:14

Wat heb je dat ontzettend prachtig geschreven Vera. Ik ben blij voor je dat je zo gelukkig in de liefde bent en dat het ook zo goed met jullie gaat: je verdient het namelijk zo dame! Laten we hopen dat 2015 nog veel mooier wordt met ontzettend veel liefde ;-) X

[Beantwoorden]


Door Nienke op 26 december 2014 12:19

Respect Vera! Je verdient Jeffrey en hij verdient jou! Heel veel geluk samen en weet dat je het nooit verkeerd kunt doen! xxx

[Beantwoorden]


Door Gaby op 26 december 2014 12:25

Heel mooi geschreven! Jullie zijn een mooi stel. <3

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 26 december 2014 12:49

Wauw Vera…. Dit i echt heel mooi verwoord en ik ben nog steeds oprecht erg blij voor je!

[Beantwoorden]


Door Carien op 26 december 2014 12:50

Prachtige gezegd! Geniet van de liefde :) Fijne kerst!!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 26 december 2014 12:50

Wat mooi! En dat hij jou die ruimte gaf bewijst wel hoeveel hij van je houdt! (love)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 26 december 2014 13:00

Heel mooi Vera!
Ik gun jullie een hoop geluk samen<3.
Fijne tweede kerstdag!

[Beantwoorden]


Door Laura op 26 december 2014 13:02

Wat heb jij een schrijftalent joh! Je bent een van de weinige beautybloggers waarvan ik daadwerkelijk een boek zou kopen, omdat je zo heerlijk schrijft. Ik vind het zo leuk om te lezen op je blog en social media hoe blij je wordt van Jeffrey, ook al snap ik precies waarom het moeilijk kan zijn. Ik heb zelf ook aardig last van bindingsangst, en wil heel graag wegrennen als iemand te dicht bij komt. Kom ik wel een keertje overheen, als ik de juiste persoon tegenkom. Ontzettend bedankt dat je daar zo open over bent :)
Fijne kerstdagen nog lieve Vera! XXX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:14:

Dankjewel Laura, voor het mega compliment :$

Heel veel succes met je bindingangst en mocht je een leuk iemand tegen komen, doe het vooral dan heel rustig aan! xxx

[Beantwoorden]


Door Yvet op 26 december 2014 13:12

Heel lief geschreven en zo lief dat hij wachtte voor je! ^^)

[Beantwoorden]


Door Xaviera op 26 december 2014 13:14

Heel erg mooi geschreven Vera! Fijn dat Jeffrey jou de tijd en vrijheid heeft gegeven om er klaar voor te zijn, dat is ontzettend lief van hem!

[Beantwoorden]


Door Romy op 26 december 2014 13:14

Hier is dan eindelijk een happy end. Naja het is geen einde maar ik denk dat jullie wel snappen wat ik bedoel ♥ veel geluk samen ♥

[Beantwoorden]


Door Stella op 26 december 2014 13:18

Dat van die bonbons was hopelijk niet de enige reden dat je het uitmaakte.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:15:

Dat was niet de reden dat ik het uit maakte (die staat niet in de tekst), lees de zin nog eens.

[Beantwoorden]


Door pauline op 26 december 2014 13:19

wat mooi… bij mij is het eerder het omgekeerde verhaal, ik wil heel erg graag iemand om een leven mee op te bouwen, maar er schijnt niemand op mijn pad te komen en dit maakt me vaak best verdrietig :hmm:

[Beantwoorden]


Door Anna op 26 december 2014 13:26

Mooi geschreven Vera! Liefs

[Beantwoorden]


Door Jolien op 26 december 2014 13:34

Mooi moment! Koester het!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 26 december 2014 13:35

Wat een mooi geschreven!

[Beantwoorden]


Door E op 26 december 2014 13:38

Lieve Vera,
Het lijkt net of je mijn leven beschrijft, zo veel gelijkenissen zie ik in dit verhaal. Vorig jaar kerstavond kreeg ik mijn eerste relatie en zo’n twee weken geleden heb ik er een punt achter gezet. Geheel impulsief, het was niet mijn intentie. Ik wilde met hem praten dat ik het moeilijk vond om me nog verliefd te voelen. We waren aan het praten en kwamen er samen uit dat het over was. Het moment dat hij mijn huis verliet was erg pijnlijk. Ik had gelijk spijt. Een aantal dagen laten vroeg ik of hij langs wilde komen om te praten. Ik wilde het opnieuw proberen. Hij brak mijn hart, hij wilde niet meer. Na een week van lange berichten naar hem sturen kwam hij de week erna weer langs. Weer werd mijn hart gebroken.
Ik heb jarenlang geworsteld met bindingsangst. Dat wist ik, maar ben na 19 jaar alsnog de strijd aangegaan en heb me eroverheen durven zetten. Nu, een jaar later, merk ik dat die bindingsangst bijna is verdwenen, maar is omgezet in verlatingsangst. Misschien is dat bijna hetzelfde, maar sinds ik mijn ex-vriend nu niet meer elke dag zie ben ik gebroken. Ik ben op kerstavond ingestort. Ik wist niet meer hoe ik verder moest zonder hem. We zouden een jaar bij elkaar zijn. Terwijl ik weet dat het goed is zo, ben ik met vlagen zo angstig dat ik mezelf wakker moet schudden om niet weer in de eindeloze put te vallen. Het klinkt allemaal erg dramatisch, maar het gevoel blijft.
Het enige wat ik tegen je wil zeggen is dat ik je dit zó gun. Ik wens je eindeloze liefde toe, dat jullie nog zo lang mogelijk bij elkaar kunnen zijn.

Wat ik voor mezelf uit dit verhaal kan halen is dat ik zou willen dat de relatie niet zo gewoon voor mij ging voelen. Dat ik meer moeite had moeten doen, ook al waren het moeilijke dagen. Dat is af en toe niet naar hem snauwde omdat ik zelf met m’n gevoelens worstelde. Dat hij er iets van had moeten zeggen als ik weer eens onvriendelijk reageerde. Praten. Dat hadden we meer moeten doen. Communiceren is key.
Blijf dat vooral doen.

Fijne tweede kerstdag, en alvast een heel gelukkig 2015 toegewenst :).

Liefs,
E

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:17:

Lieve E, wat een verdrietig verhaal. Ik weet zeker dat er nog iemand rondloopt waarmee je honderd keer gelukkiger zal worden. Dat het fijn was dat je vorige relatie er was, omdat je daarvan geleerd hebt en de volgende keer minder fouten zal maken. Ik merk inderdaad dat blijven praten heel belangrijk is. Niet altijd even makkelijk, maar het kan wonderen verrichten.

Heel veel succes, het is een verschrikkelijke rot angst <3

[Beantwoorden]


Door Sara op 26 december 2014 14:10

Werd er een beetje heel erg warm van vanbinnen. Ik ga mijn moment nu aan je mailen, want ik wil het je vertellen maar niet aan de rest van de wereld. Nog fijne dagen Veerski xxx

Heel veel lieve kerstkusjes, Sara.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:17:

Je bent een schatje, Saar.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 26 december 2014 14:10

Wat een mooi stukje! En wat fijn en lief dat Jeffrey zo begripvol is!

[Beantwoorden]


Door Aline op 26 december 2014 14:39

Echt prachtig Vera, Wow!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 26 december 2014 15:13

Ik vind het echt een mooi stukje! Moest even denken hoe het er bij mij aan toe ging. Nog veel geluk samen!

[Beantwoorden]


Door Hester op 26 december 2014 15:55

Ik comment normaal helemaal nooit, maar kon het nu toch niet laten Vera.
Ik ken je niet persoonlijk, maar toch ben ik onwijs blij voor je!
Heel mooi geschreven en heel veel geluk samen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:17:

Dankjewel Hester :$

[Beantwoorden]


Door Mirte op 26 december 2014 16:12

Oh Vera, wat ben ik blij voor je! Heel mooi geschreven en knap!
& heel fijn dat Jeffrey zo begripvol is!
Nog hele fijne dagen

liefs, Mirte

[Beantwoorden]


Door jorinde op 26 december 2014 16:16

Super lief en mooi verhaal!

xx

Nog een fijne tweede kerstdag ;)

[Beantwoorden]


Door Silke op 26 december 2014 16:24

Wat een mooi en schattig verhaal. Ik ben erg blij voor jullie!
x

[Beantwoorden]


Door XRIOT op 26 december 2014 16:27

Lief Vera. <3
Dat stukje van missen en daarna stom en gemeen doen herken ik heel erg :$
Fijn hè, je nooit meer alleen voelen, Ik gun het je!

[Beantwoorden]


Door Ommi op 26 december 2014 16:40

Hoi Vera,
wat een prachtig en romantisch verhaal is dit ! Jij verdient dit zo hard !! :duh: En ik gun je ook alle geluk van de wereld toe. Door jou ben ik voor mezelf leren opkomen, weet ik hoe ik make up moet gebruiken, voelt het oké als ik soms niets wil doen en heb ik nog veel andere dingen gedaan die ik zonder jou niet gedaan zou hebben. Ik weet dit klinkt raar, maar je bent als een soort beste vriendin voor mij. Een virtuele dan. ;) Als jouw blog er niet was geweest (en jij), was ik nooit zo ver gekomen als nu. Ik hoop dat je jouw angststoornis meer en meer kan verminderen, maar ik snap heel goed dat het nooit gaat weggaan. Het is een stuk van jouw, zonder dat zou je Vera eigenlijk niet zijn. En dat maakt jouw z’on sterke vrouw ! Mijn moment van 2014 was : ingaan tegen pesters en zo het gepest stoppen, ook ben ik een blog begonnen. Ik hoop dat jij nog veel momenten mag en kan hebben in 2015. Nog prettige feestdagen (met jeffrey ;) ) En laat 2015 een jaar vol geluk, maar ook liefde zijn !! xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:18:

Ik voel me vereerd als virtuele beste vriendin en ik vind het heel gaaf dat ik je dingen heb kunnen leren ^^)

Dank voor al je lieve woorden, ik wens je ook een super mooi en liefdevol 2015!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 26 december 2014 16:51

Wat een lief stukje Veer, ben ontzettend blij voor je dat je Jeffrey hebt mogen vinden <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2014 om 19:18:

Dankjewel lieve Sharon <3

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 26 december 2014 16:58

Aww wat schattig, heel mooi geschreven!

Xo

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 26 december 2014 16:58

Wauw, super mooi! Ik ben echt blij voor je. Nog veel geluk samen! <3

[Beantwoorden]


Door Marieke op 26 december 2014 17:12

Wat heb je dit super mooi geschreven! Ik wens jullie heel erg veel geluk samen!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 26 december 2014 18:00

Wat mooi geschreven!

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 december 2014 18:20

Wat heb je het lief beschreven! (love)

[Beantwoorden]


Door Suus op 26 december 2014 18:50

Dit is zo lief! Vera, je verdient het helemaal! Je bent zo’n ontzettend leuke, lieve, grappige en knappe meid!

[Beantwoorden]


Door Vivian op 26 december 2014 19:12

Ik vond het zo leuk voor je toen ik zag dat je een vriendje had! Ik ben echt heel blij voor je dat je zo iemand als Jeffery hebt gevonden Veer:).

[Beantwoorden]


Door M. op 26 december 2014 19:39

Normaal reageer ik altijd gewoon met naam en site link, maar ik vind dit toch wel erg persoonlijk. Ik vind het echt ontzettend knap van je dat je dit met ons durfde te delen ( het hele bindingsangst verhaal). Ik zelf heb nog nooit een relatie gehad. Reden is dat ik het gewoon niet durf. Ik ben 20, wil wel graag een relatie en een lieve vriend maar krijg het ook spaans benauwd als iemand op die manier interesse in mij toont. Zo dubbel. Snap er zelf niks van. Ik weet wel dat ik last heb van verlatingsangst. Maar dat heb ik vooral bij vrienden en familie. Maar vriendschappen ga ik wel gewoon aan, ookal vind ik dat soms ook doodeng. Maar ik kan me gewoon niet voorstellen dat iemand mij leuk vindt en zijn leven met mij durft te delen. Bluh. Maar het komt wel goed. Ooit zit ik naast mijn vriend met kerst. Ik vind het iniedergeval ontzettend mooi en fijn om te lezen over jou en Jeffrey. Ik ben erg blij voor jullie en het geeft mij ook een beetje hoop omdat jij ook van ver bent gekomen. Dankjewel Vera.

[Beantwoorden]


Door Vink op 26 december 2014 20:01

Wat een mooi verhaal Vera! En wat snap ik goed dat het eng voor je is geweest maar wat vind ik het knap van je dat je het aan hebt durven gaan, en volgens mij is het heel goed uitgepakt!

[Beantwoorden]


Door Iris op 26 december 2014 20:25

wat lief! Ik gun het je ook zo erg, en we zien dat je er ook echt trots op bent. Hoe jij over Jeffrey verteld klinkt erg leuk en je foto’s artikelen zijn ook erg leuk om te zien en te lezen!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 26 december 2014 20:41

Hoi lieve Vera,
Ik wilde even wat kwijt, want buitendat ik dit verhaal echt super lief vind, wilde ik even wat zeggen. De kwaliteit van je blog is de laatste tijd echt heel erg vooruit gegaan! Terwijl meerdere blogs achteruit gingen, was jouw blog de enige die echt zichzelf bleef en juist beter werd! Complimenten Vera, want ik kijk nog steeds elke dag met veel plezier op je blog!

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 26 december 2014 21:03

Lucky you :)
Don’t let him go…
*knuf*

[Beantwoorden]


Door Mirte op 26 december 2014 21:12

Wat een enorm lief stukje! Ik volg je al sinds 2010, na dat stukje in de Girlz, en het voelt echt bijna alsof ik je persoonlijk ken. Je blog is ook verreweg mijn favoriet, en toen je me ging volgen op Twitter sprong ik echt een gat in de lucht :D Ook al weet ik niet echt hoe het is om verliefd te zijn, ik kreeg toch een grote glimlach en een warm gevoel van binnen na het lezen van jouw moment. Hopelijk vind ik mijn eigen Jeffrey in 2015, en anders blijf ik wel kwijlen bij mooie, onbereikbare mannen.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 26 december 2014 21:16

omg Vera, zo mooi geschreven!! ik reageer echt bijna nooit maar dit is de moeite waard;) echt super van je!!! love you xx

[Beantwoorden]


Door Amanda op 26 december 2014 21:37

Zo lief! En mooi geschreven. Door jou snap ik ook wat meer wat bindingangst nou precies inhoudt. Niet dat ik het zelf heb, maar het heeft me wel geholpen om andere mensen wat beter te begrijpen. Op die manier heb je mij geholpen. Anyway, ik wens je nog heel veel geluk met Jeffrey!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 26 december 2014 21:37

Oeps, heb alleen op de site van mijn moment gereageerd omdat ik niet wist of het verhaal op je blog zou komen. Hij komt natuurlijk elk jaar op je blog, stom van me haha. Het is weer een prachtig verhaal. Je verwoord het verhaal zo mooi. Ik hoop dat je heel gelukkig blijft met Jeffrey. Liefs!

[Beantwoorden]


Door Rahma op 26 december 2014 21:51

Ik vind het super knap dat je dit durft te schrijven ! Jullie zijn echt schattig samen en super knap dat hij al dat geduld voor jou had !

[Beantwoorden]


Door Trista op 26 december 2014 22:11

Mooi geschreven Vera :) Ik ben echt ontzettend blij voor je. Je verdiend het echt en voor zo ver ik kan meemaken zijn jullie echt ontzettend leuk samen :)!

[Beantwoorden]


Door Meisje op 26 december 2014 22:22

Gekke, spontane tranen in mijn ogen van herkenning. De jongen naast me op de bank krijgt nog een extra kus.

[Beantwoorden]


Door Kim op 26 december 2014 22:35

Wat mooi geschreven! Ik wens jullie samen veel geluk in 2015 (en natuurlijk de daaropvolgende jaren!) <3

[Beantwoorden]


Door Sennett op 26 december 2014 22:36

Wat mooi geschreven Vera! Ik wens jullie samen alle geluk van de wereld toe. Jullie zien eruit als een prachtig stel <3

[Beantwoorden]


Door jessie op 26 december 2014 22:38

Heel mooi en lief geschreven vera! Ik wens je alle geluk in de liefde toe en dat je van 2015 wederom een mooi en romantisch jaar mag maken!

[Beantwoorden]


Door Salina op 26 december 2014 22:45

Wat onwijs mooi geschreven. Wat ben jij ongelooflijk sterk geweest! Duidelijk aangeven als je ergens niet aan toe bent. Ik heb je bindingsangst filmpje gezien en het raakte me echt, zo mooi. Ik volg je niet standaard elke dag, beauty blogs zijn er bij mij een beetje ingeschoten. Maar de inner beauty dingen vind ik altijd zo mooi en die schrijf je vaak ook zo open. Respect! Dat 2015 nog maar een veel liefdevoller en mooier jaar mag worden!

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 26 december 2014 23:14

Lief.
Ik herken me hier zo in. Relationships freak me out

[Beantwoorden]


Door Fleur op 27 december 2014 00:45

Wat ontzettend mooi geschreven! Heel lief!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 27 december 2014 09:33

Ik vind je stoer.

[Beantwoorden]


Door angelique op 27 december 2014 10:21

Prachtig geschreven! Fijn dat hij zoveel geduld en begrip heeft. Houden die kerel!

[Beantwoorden]


Door Amy op 27 december 2014 10:26

Mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Claire op 27 december 2014 12:05

Zo zie je maar…. na regen komt uiteindelijk weer zonneschijn. Ik ben zo blij dat jullie elkaar hebben ontmoet en ik wens jullie nog heeeeeel veel geluk samen. Een mooi koppel, zowel van binnen als van buiten…. ;-) <3 (love)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 27 december 2014 13:09

Al jaren een trouwe bezoekster maar ik denk nog nooit een comment geplaatst.
Ik wil je toch graag laten weten dat ik oprecht blij voor je ben. Ik wens je alle geluk die je je maar kan bedenken. Je bent een warm en mooi persoon, je verdient het!!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 27 december 2014 13:27

Wat een mooi stuk! Ik vind je ‘mijn moment’ ieder jaar mooi, hopelijk volgend jaar weer een mooi moment!

[Beantwoorden]


Door Emma op 27 december 2014 13:54

Wat een prachtig verhaal! Hopelijk mag dit mooie sprookje mij ook overkomen.. Veel geluk en fijne momenten toegewenst in 2015!

[Beantwoorden]


Door Lies op 27 december 2014 14:18

Ik bezoek je site echt al jaren maar ik laat nooit een comment achter. Ik ben echt super blij voor je! Ik heb dit jaar ook mijn vriend leren kennen na heel veel jaar alleen te zijn geweest. Elke keer als ik dingen lees over jou en Jeffrey dan weet ik helemaal hoe je je voelt en hoe blij en gelukkig je er van wordt om die persoon nu in je leven te hebben! Nog heel veel geluk samen en een heel mooi jaar gewenst!

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 27 december 2014 14:51

Jeetje Vera, wat heb je er een prachtig stukje van gemaakt. Tranen staan in mijn ogen..
Ik gun je al het geluk van de wereld! :smak:

[Beantwoorden]


Door Isaben op 27 december 2014 14:55

Het is je zo gegund, lieve Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Syl op 27 december 2014 15:56

Ik heb heel lang bindingsangst gehad.
Na mijn eerste vriendje jarenlang geen vriendje gehad, terwijl mijn vriendinnen steeds nieuwe vriendjes kregen. Op een gegeven moment wordt je onzeker en lijkt de stap steeds groter.
Op het moment dat ik naar jongens ging kijken met het oog op gewoon een gezellige tijd hebben een paar maanden ipv levenspartner. .. kwam ik veel leuke jongens tegen. Uiteindelijk kwam ik mijn huidige vriend tegen. Ik dacht gezellig 2 of 3 maanden te gaan daten, maar inmiddels zijn we al bijna 10 jaar gelukkig samen.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 27 december 2014 16:09

Wat ontzettend mooi geschreven en dapper dat je dit deelt. Geniet van de momenten en koester ze. Ik gun je het geluk!

[Beantwoorden]


Door shannon op 27 december 2014 16:28

hoi vera,

elke keer weer verbaas ik me erover hoe mooi jij kan schrijven! je moet echt eens na gaan denken over een boek! een heel mooi verhaal ook, en ik wens jou en jeffrey nog heeeeel veel gelukkige jaren toe! blijf praten, dat is iets heel belangrijks in een relatie!

ik kijk heel erg uit naar je volgende blogpost,

xo,

Shannon

[Beantwoorden]


Door Evelien op 27 december 2014 19:50

Leuk voor je Vera!! Mooi geschreven ook. Ik kan het me totaal niet voorstellen en heb juist momenten zonder/met vriendinnen nodig, ipv altijd met mijn vriend, maar als dit voor je werkt, dan is het natuurlijk helemaal goed :D

[Beantwoorden]


Door Cindy op 27 december 2014 20:10

Love you, Vera!! ^__^ haha, dat was mijn bericht :-)

[Beantwoorden]


Door Leiya op 27 december 2014 21:42

Wow, wat een mooi stuk Vera! Dat je dit durft te delen zeg, daar heb ik echt bewondering voor!!! Ik wens jou en je vriend het allerbeste toe!!
Veel liefs!!!

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 27 december 2014 21:45

Weinig woorden, grote betekenis!
Je hebt je kwetsbaar opgesteld en daarom reageren wij vrouwen zo nu en dan kattig, dat is alleen maar heel mooi want haat&liefde ligt heeeel dicht bijelkaar!
Ik wens jullie een nog mooier 2015! Liefs Karlijn

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 december 2014 21:47

:love: :love: :love:

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 december 2014 21:55

Een prachtig moment prachtig beschreven, Vera. Een gelukkig en gezond 2015 voor jullie gewenst!

X

[Beantwoorden]


Door Roos op 27 december 2014 23:47

Ik vind het aan de ene kant heel mooi en leuk en lief en knap voor en van je. Het is je echt gegund.

Aan de andere kant baal ik stiekem wel, voor mezelf. Ik volg het liefste bloggers waarin ik me kan inleven. Het liefde/relatie gedoe is voor mij altijd een best wel lastig dingetje. Ik ben altijd alleen, eenzaam en iedereen om me heen zie ik verliefd worden en geliefd worden. En ze wrijven het er ook nog eens in. En iedere x als iemand een vriendje krijgt (ook Teske bijv. met Mert) dan komt die zo vaak voorbij, en ipv dat fijne gevoel at ik voorheen van blogs kreeg, krijg ik dan altijd een steek.
Ik weet dat het klinkt als jaloezie en misschien is het dat ook wel, maar het is absoluut geen afgunst. Want nogmaals; jij verdient het echt, en ik vind het super cool dat je je over je bindingsangst heen hebt gezet. En ik hoop dat dit geluk zich voortzet in 2015! Veel liefs xxx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 28 december 2014 12:37

Buiten dat dit best schattig is, vind ik het ook mega knap dat je het zo hebt opgeschreven. Dit soort dingen zijn lastig om te delen, toch heel knap dat je het wel gedaan hebt. Heel veel geluk in 2015 Vera, ik kijk uit naar alles wat nog gaat komen voor jou! (love)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 28 december 2014 13:08

Wat een ontzettend mooi en lief verhaal <3 Ik wens jullie alle geluk toe in 2015!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 28 december 2014 19:38

Wat ben je ook schattig! (love) Maar ik ben blij voor jou en Jeffrey dat het nu zo goed is allemaal

[Beantwoorden]


Door Lauren op 28 december 2014 20:37

een gelukkig 2015 Vera ^^)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 28 december 2014 21:45

Mooi verwoord Vera. Mooi om te lezen. Ik ben zo ontzettend blij voor je dat je je bindingsangst overwonnen hebt en gewoon gelukkiger dan ooit bent.

xx Sanne

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 28 december 2014 22:01

Wat een mooi en lief artikel ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 28 december 2014 22:16

Wat mooi geschreven Vera! Dit is echt zo lief!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Juliette op 29 december 2014 13:48

Ik vind het een mooi herkenbaar eerlijk stukje Vera!

[Beantwoorden]


Door Simone op 29 december 2014 13:50

Super lief geschreven Vera! Ik ben echt hartstikke blij voor je! Nog heel veel plezier met elkaar ;-)

[Beantwoorden]


Door Iris op 30 december 2014 10:19

Wat een prachtig moment, Vera. Ik ben zo blij dat jij en Jeffrey bij elkaar zijn, jullie zijn, jullie zijn onmogelijk cute samen. En ik ben ook blij dat hij zo begripvol en lief voor je is.
En je schrijfstijl is echt geweldig!
Xx
Iris

[Beantwoorden]


Door Simone op 30 december 2014 19:48

Ahh jullie zijn zo leuk samen! (love)
Je verdient het echt! You’re amazing! ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce & Scarlet op 30 december 2014 21:06

Prachtig stukje tekst <3

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 1 januari 2015 19:26

Mooi verhaal Vera!

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 1 januari 2015 19:37

Ik weet niet of je trots kunt zijn op iemand die je niet echt kent maar toch ben ik ontzettend trots op jou, Vera! Verdorie. Ik vind je zo ontzettend stoer! Dat moest gewoon even gezegd worden :)

[Beantwoorden]


Door marjolein op 2 januari 2015 08:11

Ik heb echt diep respect voor jeffrey! Dat hij gewoon netjes op je heeft gewacht!:) want dat lijkt me best heel erg moeilijk. En je zier ook vaak dat jongens/mannen dat niet doen. dat is toch echte liefde <3

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 januari 2015 16:17

Dit klinkt zo bekend! Mijn vriend en ik zijn beiden erge einzelgängers, maar nu zijn we 8 maanden verder en onafscheidelijk. Hij woont 100 kilometer verderop en hij komt elk weekend trouw naar me toe, met dan weer een bos bloemen of iets anders.
Ik wist niet dat ik iemand zo erg zou kunnen missen, en het klinkt allemaal heel herkenbaar. Best even wennen, van heel erg op jezelf zijn, naar iemand elke week missen en naar het weekend uitkijken.

[Beantwoorden]


Door gabriella op 3 januari 2015 18:41

Door Lisa op 4 januari 2015 18:04

Een realistisch sprookje, Vera! Geniet maar van je droomprins, you lucky one :)

[Beantwoorden]


Door aster op 13 januari 2015 19:47

hey vera! ik bewonder je echt super hard.
Later als ik groter wil ik je graag ontmoeten!
xxx ASTER :wow:

[Beantwoorden]