Twitter Question #196

twitter_question_196_01

Toen ik donderdagavond naar Chantal Blijft Slapen keek, kreeg ik inspiratie voor de Twitter Question voor vandaag. Want bij wie zou jij nou wel eens een nachtje willen slapen? Compleet met kussengevechten, een leuke film, warme melk, donzige pantoffels en ’s ochtends een ontbijtje met versgeperste sinaasappelsap?

twitter_question_196_02

Ik zou wel een nachtje bij Rihanna willen slapen in haar inloopkast. Matrassen er naar toe verslepen om lekker te snurken tussen alle mooie kleding, schoenen en accessoires. Een glas champagne erbij (het blijft natuurlijk wel Rihanna), met een bak popcorn, terwijl ze me alles vertelt over de ruzies tussen Chris Brown en Drake en hoe ze voor haar gevochten hebben.

Oprah mag me ook zeker wel een keer uitnodigen. Van alle moederfiguren op TV, lijkt zij me (ook al is ze zelf geen moeder) de gezelligste. En de succesvolste bovendien. Kan ze me misschien ook nog wat carrieretips geven! En anders bladeren gewoon gezellig door oude edities van O en kijken we herhalingen van The Oprah Winfrey Show.

Ik kan niet zo gauw een man bedenken waar ik wel een nachtje bij zou willen slapen. Tja, Drake natuurlijk. Toch kies ik voor Woody Harrelson. Een van mijn favoriete acteurs. Ik vind hem zo slim en grappig, echt heel erg leuk. Hij lijkt me ook gezellig en bovendien kan hij me vast wel wat details geven over de laatste Hunger Games film.

Bij welke celeb zou jij wel eens een nachtje willen slapen?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 22 november 2014 | 77 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Iris op 22 november 2014 15:01

Ik wou dat ik eens bij Elvis Presley kon slapen! :crazy: :cool: :wtf: :yes: :roll:

[Beantwoorden]


Door Isabella op 22 november 2014 15:03

Ik zou wel een avondje bij Ed Sheeran willen slapen. Of nou ja, slapen, de hele avond luisteren naar zijk (live!!) muziek, haha^^

[Beantwoorden]

Isabella antwoordt op 22 november 2014 om 15:04:

*zijn

[Beantwoorden]

Jamie-Lee antwoordt op 22 november 2014 om 15:15:

HaHa! ik was naar n ed fan aan het zoeken.. ed is da best :3

[Beantwoorden]


Door Amanda op 22 november 2014 15:05

Dave Grohl of Chester Bennington, dan kunnen we de hele nacht over muziek praten en mogen ze mij in slaap zingen.

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 22 november 2014 om 19:14:

Ja Dave Grohl als hij zijn gitaar meeneemt haha. En als het zou kunnen zou Kurt Cobain.

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 22 november 2014 om 22:36:

Ha, Chester ja!
Of liever nog Mike Shinoda. Het liefst zie ik em dan iets tekenen/schilderen, lijkt me heel inspirerend en rustgevend. En als ie z’n gitaar of piano er bij wil pakken vind ik het ook best :P

[Beantwoorden]


Door hieke op 22 november 2014 15:10

ik zou wel eens bij Chantal Janzen willen blijven slapen omdat ik wel wil zien hoe haar leven er dan uit zou zien en waar ik dan ga slapen en hoe

groetjes Hieke ^^) ;-) :-P :-) (:

[Beantwoorden]


Door Wendy op 22 november 2014 15:17

Ik zou wel een nachtje bij Ariana Grande willen slapen. Ik vind haar een superlieve meid en ik denk dat het dan zo’n gezellige girls-night wordt. :D
Chantal blijft slapen is trouwens een superleuk programma haha!

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 23 november 2014 om 18:52:

Ik zou wel bij Shakira willen slapen ben super fan van haar. ^^)

[Beantwoorden]


Door Rena op 22 november 2014 15:21

Oh, a night with Rihanna it’s for sure fun :)
Lovely greetings from Bavaria, Rena http://www.dressedwithsoul.com

[Beantwoorden]


Door Sophie op 22 november 2014 15:24

Oh jeetje, ik heb geen idee. Zolang ik maar genoeg dekens heb waar ik onder kan liggen haha (ohja het is ook wel fijn als hij ontzettend knap en lief is, mocht het een zij zijn dan moet ze van veel praten, lachen en eten houden).

[Beantwoorden]


Door Xaviera op 22 november 2014 15:25

Leuke vraag! Ik zou wel een nachtje bij Ian Somerhalder willen slapen. Niet alleen een geweldige acteur maar hij zet zich ook gigantisch in voor de natuur en dieren, iets wat ik heel belangrijk vind. En oké ik geef toe… hij is ook zeker niet verkeerd om naar te kijken <3

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 22 november 2014 15:26

Leuke vraag is dit, voor mij is het super simpel…. Benedict Cumberbatch… komt u maar binnen. Het is gewoon een geweldige man, met de meest fantastische stem… en hallo… ik kan sowieso uren weg kletsen als het om Sherlock gaat. xxx Lucinda

[Beantwoorden]

Arenda antwoordt op 22 november 2014 om 16:47:

Exact wat ik wilde antwoorden ^^
Volgens mij kan je super interessante gesprekken/discussie met hem voeren

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 november 2014 15:37

Is het erg dat ik alleen maar mannen kan bedenken bij wie ik wel een nachtje wil logeren?
Zou best een ontbijt op bed willen krijgen op het lichaam van Channing Tatum en ik zou best in slaap kunnen vallen terwijl de zware stem van Roman Reigns me in slaap kletst. En natuurlijk is er ook niets mis mee om ‘sochtends wakker te worden met zijn sexy hoofd + lichaam in beeld <3

[Beantwoorden]


Door Annelot op 22 november 2014 15:50

Super leuke vraag! Ik hoef er niet lang over na te denken Paul Wesley is mijn alles hij kan acteren is super knap en zet zich in voor goede doelen ik hou van Paul :love:

[Beantwoorden]


Door Danielle op 22 november 2014 16:08

Russel Brand & Eric Northman (true Blood, Aleksander Skarsgard), Joe Magniello (Alcide Herveaux, true blood) en als een soort van girls night: lafayette (ookal uit True Blood).

[Beantwoorden]


Door Jessica op 22 november 2014 16:15

Ik zou gaan voor Kat von D. Ik zou wel willen weten hoe ze in het echt is en volgens mij is ze altijd in voor fun!

[Beantwoorden]


Door Carolijn op 22 november 2014 16:21

Met Beyoncé! Zeker na haar video voor haar nieuwe nummer 7/11! Het feit dat ik Beyfan ben werkt mee maar ze heeft zo veel fun met haar dansers/friends! Een nachtje lekker raar doen samen in haar hotelkamer en random dansjes doen en zingen, ja het lijkt me wel wat!
Trouwens Vera, wij zouden nog samen naar een concert van Queen B gaan!(; (askfm op Twitter, ongeveer een jaar geleden haha!) ik hou je er aan! X

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 22 november 2014 16:31

Charlie Hunnam! Maar dan gaat er niet geslapen worden… Wat een heerlijke man is dat!

Verder lijken Gwen Stefani en Carmen Electra me heel gezellig voor een girlsnight. Maar ik heb toch liever Charlie!

[Beantwoorden]


Door Anna op 22 november 2014 16:36

Wat een leuke vraag! Ik zou het niet weten! Haha! Liefs

[Beantwoorden]


Door DiaryOfAMua op 22 november 2014 16:48

Bij Angelina Jolie, ik ben gek op die vrouw! Zo jammer dat ze stopt met acteren :(

Xo

Diary Of A Mua

[Beantwoorden]


Door Bo op 22 november 2014 16:48

Wat een leuke vraag, is weer eens iets anders! Ik zou graag bij Drake of Justin Bieber willen slapen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 november 2014 16:54

Robert Pattinson, maar dan als zichzelf en NIET als Edward zoals iemand zij in de Twitter berichtjes. Volgens mij een intelligente vent, die veel weet over films en muziek. Lijkt me super om daar met hem over te kletsen tot in de kleine uurtjes. Afgewisseld met wat karaoke en slappe Britse humor.

[Beantwoorden]


Door sanne op 22 november 2014 16:55

DEMI LOVATO SOWIEZO (love) (love) (love) (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 22 november 2014 16:57

Christian Grey.

[Beantwoorden]


Door Tineke op 22 november 2014 16:58

Whaha, Fat Amy, wat een geniaal antwoord!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 november 2014 16:59

luke hemmings of ed sheeran :)

[Beantwoorden]

Linniee antwoordt op 25 november 2014 om 16:54:

Jaa Ed Sheeran ! <3

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 22 november 2014 17:18

Doe mij maar Johnny Depp ;)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 22 november 2014 17:18

Bij Kelly Clarkson! Laten we haar vooral niet vergeten ^^

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 november 2014 17:40

evan peters :D

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 22 november 2014 17:49

Hmm dat zou ik eigenlijk niet zo snel weten.. Channing Tatum misschien?

[Beantwoorden]


Door Mel op 22 november 2014 17:53

Ed Sheeran of Enrique Iglesias !

[Beantwoorden]


Door Noortje op 22 november 2014 17:53

Zac efron! :love:

[Beantwoorden]


Door Valerie op 22 november 2014 17:57

Wat een leuke vraag! Ik zou ook wel een keer bij Chantal Janzen willen slapen, ze lijkt me zo gezellig en lief! En ook bij Lauren Conrad, omdat ik haar gewoon geweldig vind!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 22 november 2014 18:11

Hallo! Arie boomsma! *kwijl!*

[Beantwoorden]


Door haveadreamto op 22 november 2014 18:36

Als ik een Celeb moest kiezen zou ik gaan voor Emma watson gewoon omdat het emma watson is, die is gewoon super :-) of Zoeey deschanel, Die is zo grappig en lijkt me echt het type voor een girls night maar als ik eerlijk ben doe ik zo’n dingen nog het liefste met men beste vriendinnetje …

Moest ik een mannelijke celeb moet kiezen ga ik voor colin morgan of Bradley James (de hoofdrol spelers van de BBC serie merlin) omdat ze me alletwee zo’n ongelofelijke grappige, slimme en down to earth acteurs lijken , dien erg vriendelijk lijken rn natuurlijk om er hen vaste overtuigen nieuw materiaal of desnoods een film voor MERLIN te maken, de fans wachten er al zoooo lang op!
Groetjes

[Beantwoorden]


Door Ellie op 22 november 2014 18:40

Sophia Bush. Ik zou graag haar walk in closet en haar make-up collectie willen zien. Maar ze is ook een intelligente vrouw, dus ik zou ook een goed gesprek met haar aangaan over allerlei onderwerpen.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 22 november 2014 18:50

Leuke vraag. Met de eerste tweet ben ik het eens, ik zou ook wel bij Valerio willen slapen; niet om zijn stem maar gewoon omdat ik hem leuk vind! (love) En bij Lady Gaga, dan mag ze me gelijk pianoles geven. Of de mannen van Il Divo, ook al zijn ze een beetje oud ze zijn wel knap en dan heb je er 4 voor de prijs van 1 haha

[Beantwoorden]


Door Isa op 22 november 2014 18:54

Als het een vrouw zou zijn Jennifer Lawrence, gewoon een geweldige actrice :) als het een man moet zijn Alexander Ludwig of Liam Hemsworth. Toevallig speelden ze alledrie in The Hunger Games haha!

[Beantwoorden]

Isa antwoordt op 24 november 2014 om 19:32:

En Josh Hutcherson natuurlijk :duh:

[Beantwoorden]


Door Joyce op 22 november 2014 19:10

Ariana Grande, wie is er nou meer girly, en dan steel ik gelijk al haar kleding! Van Kylie Jenner zou ik ook nog wel wat spullen – en de lip truc – willen gebruiken dus dat lijkt me ook wel leuk.. Lijkt me echt vet haha! (love)

Liefs,
Joyce

[Beantwoorden]


Door Estrella op 22 november 2014 19:23

Chris Pine! (acteur in o.a. Princess Diaries 2, Star Trek Into Darkness) Geen twijfel mogelijk. Maar dan moet ie wel z’n baard afscheren waar ie alweer een paar maanden mee rond loopt. Ieks!

[Beantwoorden]


Door Lynette op 22 november 2014 19:28

Wat leuk, ik sta er tussen! (love)

[Beantwoorden]


Door Franka op 22 november 2014 19:32

Als ik zou moeten kiezen zou ik heel graag bij jou willen overnachten. Gewoon omdat je zo’n mooi huis hebt, en een lief persoon bent. Uren lang kletsen over make-up, onder genot van een heerlijk Starbucks drankje. Outfits maken met jou mooie kleren, en lekkere banaan/ei pannenkoeken naar binnen werken.. Ja, dat zou een leuk logeerpartijtje zijn! (love)
Liefs Franka

[Beantwoorden]


Door Franka op 22 november 2014 19:33

Want jij valt toch onder de celebs..? ;-)

[Beantwoorden]


Door Charissa op 22 november 2014 20:00

Allereerst: Simon Nessman, hij is zó ontzettend leuk… zucht….
Een vrouwelijke celeb… Doutzen Kroes, omdat ze mij echt een ontzettend gezellig, nuchter en lief persoon lijkt (en omdat ze me dan wat training tips kan geven :-)) of… Cara Delevigne, omdat ze echt onwijs gek is, maar wel een tikje druk.. Dus slapen zal er dan wel niet in zitten.

[Beantwoorden]


Door marieke op 22 november 2014 20:31

Aah leuk bedacht en inderdaad leuk programma met chantal :) en poeh bij wie ik wel eens zou willen slapen.. denk bij beyonce of linda de mol of.. ja weet verder niet echt haha :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 november 2014 21:18

Leuke vraag! Wel erg moeilijk. De enige op wie ik kan komen is Lorde, ik ben echt dol op haar muziek!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 22 november 2014 21:23

Julien kang :$

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 22 november 2014 21:37

Wat een bijzondere vraag! Ik zou zelf eigenlijk bij niemand willen slapen waarmee ik nog niet slaap; ik slaap namelijk het best als mijn vriend gewoon naast mij ligt.

[Beantwoorden]


Door L op 22 november 2014 22:03

Michael Buble! Hij is erg grappig, zijn vrouw lijkt me heel gezellig en hun zoontje is schattig.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 22 november 2014 22:04

Ik zou wel een nachtje bij jou willen slapen! Mean girls kijken waarbij we ongeveer iedere zin zelf kunnen zeggen, maar okay. Stiekem even in je stash neuzen en hopelijk al je beste blogtips aanhoren. Of kom ik nu over als een creepy stalker? ;-)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 22 november 2014 22:30

Paul McCartney! En dan mag hij de hele nacht liedjes voor me zingen ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Fleur op 22 november 2014 22:48

Poe, nog best een lastige vraag, want als ik zou kiezen voor een man die ik ontzettend knap vind, zou het een heel awkward en verlegen avond worden haha! Dan kies ik voor Ed Sheeran of Sam Smith, om de hele avond heerlijke muziek aan te horen en te kletsen over hoe het beroemd zijn nou precies is…

[Beantwoorden]


Door Denise op 22 november 2014 23:12

Als ik een vrouw moest kiezen zou ik gaan voor Demi Lovato. Ze lijkt mij echt een heel lief persoon waarmee je goede gesprekken kan hebben, maar ook heerlijk gek kan doen.

Bij mannen ga ik toch voor Nick en Simon. Gelijk maar allebei, haha! Waarom? Omdat ze echt heel lief en grappig zijn. En ik best een hele nacht hun liedjes aan wil horen! Ansel Elgort zou ik trouwens ook geen probleem vinden. Heb hem heel kort mogen ontmoeten en wat een leuke jongen is dat! Ontzettend aardig voor zijn fans!

Leuke vraag, Vera!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 22 november 2014 23:29

Ik zou heel graag een nachtje bij Demi Lovato willen slapen. Ben super fan van haar en is super gezellig! Ook lijkt de Edward Cullen versie van Robbert Pattinson heel leuk (love)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 23 november 2014 00:53

Goh dit is een moeilijke vraag. Ik denk Amanda Siegfried. Ze ziet er vriendelijk en gezellig uit.

[Beantwoorden]


Door Heleen op 23 november 2014 01:45

Ja, ik ook Oprah! Die heeft vast interessante dingen te vertellen. En met Jennifer Lawrence zou ik denk ik veel lol hebben, zij is zo grappig en nuchter!

[Beantwoorden]


Door marwa op 23 november 2014 01:47

Lady gaga , katy perry en leighton meester

En als man ed westwick (chuck bass!!!)

[Beantwoorden]


Door bianca op 23 november 2014 08:48

Lady gaga natuurlijk. Ze is m’n alles <3

[Beantwoorden]


Door Noor op 23 november 2014 09:00

Jack Falahee! Hallo lekkerding!!! :O

[Beantwoorden]


Door ayse op 23 november 2014 10:17

Mannelijke artiest: trey songz,maar dan is de kans groot dat je bezwangerd weer naar huis gaat :lol: . vrouwelijke artiest: avril lavigne. Ik vind haar helemaal geweldig.ze is lekker zichzelf ,af en toe gek wat haar leuk maakt en wil weten hoe ze haar smokey eyes maakt.

[Beantwoorden]


Door Emma op 23 november 2014 10:50

Sws taylor swift! Zij lijkt me zo leuk en gezellig!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 23 november 2014 10:59

Niall Horan! Hij is echt mijn celebrity crush..

[Beantwoorden]


Door Beau op 23 november 2014 11:56

Wat een leuke vraag! Ik zou het niet erg vinden om met Nicolai Boilesen of Daley Blind de nacht door te brengen :-)

[Beantwoorden]


Door hopper op 23 november 2014 20:26

Jason statham. Mooie man, fijn lichaam om naar te kijken en stoer. Hij is mijn favoriete acteur.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 23 november 2014 20:58

Josh Hutcherson natuurlijk! Ik vind hem echt knap. Dan kan ik hem lekker uithoren over HG en heel instagram vol spammen met selfies met hem!

Leuk TQ!

xx Sanne

[Beantwoorden]

Isa antwoordt op 24 november 2014 om 19:31:

Jaaa die natuurlijk ook! The Hunger Games zijn echt mijn favo films (ik ga nog naar de derde!) :yay:

[Beantwoorden]


Door Dinieke op 24 november 2014 10:55

Ariana grande! <3

[Beantwoorden]


Door Yvet op 24 november 2014 21:15

Ik zou super graag een nachtje bij Ariana Grande willen slapen, simpel weg omdat ze mijn idool is <3

[Beantwoorden]


Door Mirte op 25 november 2014 18:28

Ryan Gosling…!? niemand..? Oeh heerlijk wakker worden naast zon knappe man (love) hihi en natuurlijk gezellig kletsen..

[Beantwoorden]


Door marije op 26 november 2014 21:00

channing tatum!!!!!!!!!!! (love) (love) (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door manoew op 27 november 2014 07:30

channing tatum (love)

[Beantwoorden]


Door juultje op 20 december 2014 20:40

Harry styles,❤

[Beantwoorden]