MAC Keepsakes Gold Lip + Eye Bag

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag01

Ik heb gelogen. De review van de MAC Eye Bag van afgelopen donderdag, was niet de laatste review van de Keepsakes holiday collectie. Dit is dat wel. Denk ik. Toen ik de review van het oogtasje al geschreven had, liep ik opeens tegen de prachtige Gold Lip + Eye Bag aan. Had ik zomaar weer iets om te reviewen…

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag02

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag03

De MAC Mineralize producten zijn nieuw voor mij. De Mineralize lijn is eerder dit jaar gelanceerd, maar ik was nog niet in de gelegenheid gekomen om producten te testen. De Mineralize producten zijn luxer en duurder, omdat ze voedende en hydraterende eigenschappen hebben. Het prijskaartje was wat me steeds weer tegen hield, maar nu had ik een goede deal!

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag04

Mineralize oogschaduwpalet los € 43,00
Mineralize lipstick los € 23,00
Mineralize lipglass los € 23,00

MAC Keepsakes Gold Lip + Eye Bag € 60,00

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag05

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag06

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag07

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag08

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag09

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag10

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag11

Mineralize Eye Shadow x 4 Rarified

Ik krijg de kleuren van het oogschaduwpaletje maar moeilijk op de foto. Ze zijn prachtig, enorm sprankelend en glanzend. Ze schitteren van mijn ogen af! De combinatie is erg warm, glamorous en feestelijk. Het pigment lijkt in eerste instantie misschien niet geweldig, maar in gebruik pakken de oogschaduws verrassend goed uit.

Je moet wel van glans houden, maar voor de feestdagen vind ik dit oogschaduwpaletje perfect. Schrik niet van de stroeve textuur als je de oogschaduws swatcht. In gebruik merk je daar niets meer van. De oogschaduws brengen zacht aan, zonder te kruimelen.

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag12

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag13

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag14

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag15

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag16

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag17

Mineralize Rich Lipstick Posh Tone

De lipstick die in het tasje zit is Posh Tone. Een donkere oranje tint, in een strakke verpakking die magnetisch sluit (dat doet het oogschaduwpaletje trouwens ook!). Ik vind hem heel bijzonder, maar ook wel een beetje wennen. Hij had van mij misschien nog wel iets bruiner van kleur gemogen.

De lipstick is erg zacht en smeert makkelijk uit. Hij voelt comfortabel aan en verzorgt mijn drogen lippen zelfs een beetje. Ik vind de substantie hiervan erg fijn. Ook houdt hij lang. Drie tot vier uur.

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag18

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag19

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag20

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag21

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag22

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag23

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag24

Mineralize Lipglass Modest

Van lipgloss ben ik in het algemeen al niet zo’n fan en de Mineralize lipglass van MAC brengt daar geen verandering in. De kleur is bijna onzichtbaar en hoewel de glass comfortabel zacht zit, vind ik het effect niet mooi. Er is nauwelijks kleur, terwijl lijntjes en velletjes wel benadrukt worden. Dat zit er niet fris uit. Jammer!

De Mineralize lipglass blijft ongeveer twee uur zitten.

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag25

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag26

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag27

Over de lipstick Posth Tone heen, vind ik het effect van de lipglass Modest wel mooi.

MAC_Keepsakes_gold_lip_eye_bag28

Deze MAC Mineralize oog- en lipproducten in het donkergrijze glinsterende tasje maken me heel blij. Ze geven me een ultiem luxe gevoel. Het oogschaduwpalet Rarified vind ik prachtig en ook de lipstick Posh Tone valt in de smaak. Deze mooie producten zijn niet los verkrijgbaar, wat ze als LE uitvoering nog specialer maakt.

Een heel bijzonder item en absoluut een mooi kado om te geven. Mocht je de Mineralize producten van MAC eens willen uitproberen en ben je opzoek naar een feestelijke make-uplook, dan kan dit tasje je wel eens heel blij gaan maken.

MAC Keepsakes is nu verkrijgbaar bij de verkooppunten zoals Douglas en de Bijenkorf.


Reacties

Door Marloes | Budgetproof.nl op 22 november 2014 08:14

Yesss oranje. Ik heb er ineens een voorliefde voor. Trek steeds oranje lipsticks uit de schappen. Vind de combinatie van beide wel mooi. Afzonderlijk van elkaar zijn ze zo ‘gewoontjes’. Past zo mooi bij die warme tonen van je oogschaduw. Jammer alleen dat je van dit soort oranje meestal gele tanden krijgt :(

[Beantwoorden]


Door kelly caresse op 22 november 2014 08:14

Wat een super leuk setje voor de feestdagen, ik hou van dit soort warme kleuren, zeker voor de oogschaduw. Deze lipstick kleur staat mij helaas niet. Ik zou dus voor het oogschaduwpalette gaan

[Beantwoorden]


Door Akosua op 22 november 2014 08:17

Deze MAC Mineralize producten vind ik niet zo geweldig. Ik vind de kleuren niet zo bijzonder, wellicht is het oogschaduwpalet in het echt mooier. Maar als je dit wel mooi vind is dit inderdaad een hele goede deal vergeleken met de prijzen van de losse producten.

[Beantwoorden]


Door Aurelie op 22 november 2014 08:19

Zo’n mooie producten. Dat oogschaduwpalette en de lipstick zou ik zelf ook meteen willen gebruiken!

[Beantwoorden]


Door marjolein op 22 november 2014 08:31

Mac moet echt even ophouden hoor hahahaha mijn wensenlijstje word echt te lang nu:’D en het beheersingsniveau steeds lager haha!
Ik vind de hele look hiermee toch wel heel mooi en ik heb het idee dat deze kleuren samen de roodheid op je huid minder doet lijken!:) staat je goed!:)

[Beantwoorden]


Door esmee op 22 november 2014 08:46

mooie producten heeft Mac weer uitgebracht, vind deze set ook heel mooi! ik heb zelf de pigment set kunnen bemachtigen, deze waren overal uitverkocht maar op Douglas vulden ze hun “internet” schap weer bij! de perfecte uitkomst!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Isabella op 22 november 2014 08:52

Vooral het oogschaduwpallet vind ik erg mooi! Fijne review weer, Vera:)

[Beantwoorden]


Door Eline op 22 november 2014 08:52

Ik begin nu wel echt jaloers te worden op je collectie van Keepsakes ;) wat een heerlijke producten allemaal! Ik heb twee oogschaduwdoosjes en een pigments weten te bemachtigen. Ben benieuwd naar je volgende review, haha!

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 22 november 2014 09:02

Wat een prachtige producten! En het tasje erbij…i love it!

[Beantwoorden]


Door Margot op 22 november 2014 09:06

Wat een mooi setje! Goede collectie zeg!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 22 november 2014 09:23

Alweer zo een mooi setje <3 Vooral de lipstick in combinatie met de gloss vind ik heel erg mooi en feestelijk staan! Het oogschaduw palette ziet er ook onwijs mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Anna op 22 november 2014 09:26

Oooh dat palette! ♥ Ziet er zo mooi uit! Daar ga ik eens naar kijken! Liefs

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 november 2014 09:30

Ik heb donderdag echt staan dubben wat ik mee zou nemen van deze collectie. Uiteindelijk ben ik voor het setje met 5 losse oogschaduws gegaan met roze tinten. Ik stond vooral te twijfelen tussen deze en de brown eye bag die jij donderdag liet zien, maar ik betwijfel of ik het oogpotlood nou wel zo mooi vind en mascara heb ik al genoeg, dus het zou mij vooral om de oogschaduw gaan. En dan is 43 euro ineens best veel geld als je bedenkt dat deze oogschaduws zo’n 23 euro per stuk kosten.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 november 2014 09:32

Ik vind de producten echt gorgeous!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 22 november 2014 09:38

Hmm. Ik vind het wel mooi, maar ik word er eerlijk gezegd niet wild van. Het palette is prachtig maar niet vernieuwend; ik heb al genoeg van dit soort kleuren. De kleur lipstick trekt me ook niet direct. Jou staat ie wel goed overigens! En van lipgloss ben ik sowieso al niet. Mij te vettig en niet fijn als je al een iets rijpere huid hebt, zoals ik. :-)

[Beantwoorden]


Door Ashley op 22 november 2014 09:51

Ben ik de enige die de verkopers van Mac verschrikkelijk vindt? Een stelletje snobs en totaal niet behulpzaam. Op een paar na, daarom vermijd ik Mac nu echt omdat ik ze het geld gewoon niet gun. Met name die in Rotterdam zijn verschrikkelijk.

[Beantwoorden]


Door JJ op 22 november 2014 09:53

De oogschaduws doen me ontzettend aan een oud oogschaduwdoosje van de Hema denken. Ik heb hem nog steeds en de kleuren lijken erg op elkaar.

Als iemand een dupe van deze lippenstift zoekt, Fox Nox van Catrice of Essence (weet ik even niet). Hij zit in een zilveren huls in ieder geval. Hele mooie oranje/bruine lippenstift!

[Beantwoorden]

Esmée antwoordt op 22 november 2014 om 10:13:

Fox Nox lijkt hier inderdaad wel op, zo’n mooi kleurtje is dat! Zo jammer dat hij uit het assortiment gehaald is :(

[Beantwoorden]


Door Minke op 22 november 2014 10:14

Mooi oogschaduwpalette! Ik heb moet ik zeggen ook nog nooit de minerale oogschaduw van M.A.C. geprobeerd!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 22 november 2014 10:15

De kleuren uit het palette zijn zo mooi, I love me some shine for Christmas! De lipglass vind ik niks, maar de lipstick is prachtig! Apart, maar staat je super goed :) x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 november 2014 10:16

Wat een prachtig setje! Leuk dat je zoveel Holiday producten reviewt! Ik zou graag nog de Eye Bag willen hebben, die spreekt mij het meeste aan!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 november 2014 10:19

Prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Susanne op 22 november 2014 10:45

Hmm, vind t 13 in een dozijn producten. Vind ik trouwens van alle MAC lip en eye bag items. Op zich ben ik echt wel gek op MAC maar vind dit wat gewoontjes

[Beantwoorden]


Door jet op 22 november 2014 10:47

Echt weer een hele mooie en leuke review! Ik ben altijd vet blij als ik zie dat je weer een nieuwe review hebt geplaatst! :))
Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2014 om 10:39:

Dankjewel Jet! ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 22 november 2014 10:49

Die lippenstift staat je echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 22 november 2014 10:54

Ik zit nu stiekem te tellen hoeveel je inmiddels uit deze collectie hebt aan de hand van alle reviews die we al voorbij hebben zien komen! Ik kan je ook geen ongelijk geven, het is wel echt een hele mooie collectie <3 Deze set zou ik zelf niet snel aanschaffen omdat oranje lipstick mij niet zo mooi staat, maar mooi zijn de producten zeker! Voor mij springt het paletje er echt uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2014 om 10:38:

Ik koop het ook niet alleen voor mezelf, hoewel ik het natuurlijk allemaal heel leuk vind! Ik koop het ook voor de site, om te reviewen. Dus ik heb wel veel, maar het is voor een goed doel ;-)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 november 2014 10:58

ik vind de lipstick heel mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2014 om 10:38:

Verbaast me niets :$

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 22 november 2014 10:58

Oh, wat erg dat je tegen ons hebt gelogen ;-) Ik vind de lipstick ontzettend mooi! Helemaal mijn kleurtje :-)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 november 2014 11:01

Haha, je bent wel lekker losgegaan hè, op de MAC kerstcollecties! Ik vind dit setje ook heel leuk, maar los van elkaar zou ik de producten dan weer niet kopen.

[Beantwoorden]


Door Beau op 22 november 2014 11:03

Ik vind de lipstick toch het mooiste van allemaal :)

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 22 november 2014 11:08

Ik heb hem ook ben er heel blij mee
Bij mij is de oogscaduw wel poederig als ik er met mijn kwast in ga
En de lipstick is bij mij niet oranje meer beige nude wel super mooi
Maar het ziet er bij mij heel anders uit ik doe er wel altijd mac liperase onder
Deze set is alleen bij bijenkorf te koop en die silvere had ik eerst willen hebben die krijg je bij de andere mac store hebben ze mij verteld
Ik ben helemaal los gegaan bij mac ik heb ook de eyebag in smoked de redlipbag,het lippallet en de drie lipglos setjes en nog press pigments lipsticks zijn wel mijn kerstcadeaus i love it

[Beantwoorden]


Door Melissa op 22 november 2014 11:19

Oeh, mooi zeg! Ik houd echt van glans op m’n ogen, draag shimmery oogschaduws een stuk liever dan matte. Mooie kleuren ook, lijkt me idd lastig om op de foto te krijgen. Maar ik vind dat je het goed gedaan hebt hoor :)

[Beantwoorden]


Door Shaz op 22 november 2014 11:51

Mooie oogschaduwpalette!

Als ik voor zo’n setje zou gaan, dan was het zeker die met Ruby Woo erin.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 22 november 2014 12:14

Het paletje vind ik erg mooi! (love) De lipstick zou ik niet snel aanschaffen omdat de kleur mij denk ik niet staat, haha.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 22 november 2014 12:18

Ik vind die lippenstift heel mooi, maar op de lippen is ze net iets bruiner dan ik verwachtte.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 22 november 2014 12:18

Dat palette is erg leuk en mooi!

[Beantwoorden]


Door Kim op 22 november 2014 13:06

Wat een mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Eveline op 22 november 2014 13:18

Onwijs mooie oogschaduws, echt supermooi!
Ik mis alleen laatste tijd een beetje dat je erbij zet welke kleur je op welk deel van je oog hebt gedaan bij de ooglook posts.
Zou zo fijn zijn als dat weer kan en handig voor een leek als ik hihi.
Die lipstick is trouwens ook mooi, heel bijzondere kleur.

[Beantwoorden]


Door Tania op 22 november 2014 13:25

weer een mooi setje uit de collectie.

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 november 2014 13:38

Wat een super producten heb je gekocht van de kerstcollectie! Vind de lipstick in combinatie met de lipgloss wel een mooie uitstraling geven en staat je echt goed.

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 22 november 2014 13:58

Wauw, deze is ook erg mooi! De lipstick vind ik prachtig, maar het palette is niet zo mijn ding. Fijne review weer :) x

[Beantwoorden]


Door Evy op 22 november 2014 14:42

Die oogschaduw zou ik zo graag willen hebben! Het zijn echt prachtige kleuren, die jou overigens heel goed staan! :)
xxx

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 22 november 2014 15:28

De hele Keepsakes collectie vind ik erg mooi en elke keer als ik bij jou weer wat zie gaat het direct op mijn wensenlijstje, dit is echt zo prachtig. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door DiaryOfAMua op 22 november 2014 17:05

Hele mooie collecie! Staat je prachtig

Xo

Diary Of A Mua

[Beantwoorden]


Door Melike op 22 november 2014 17:06

De lipgloss vind ik leuk! De rest niet echt..

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 22 november 2014 17:47

Het tasje vind ik echt prachtig! <3

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 november 2014 17:58

ik hou wel van die tint lipstick :D

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 22 november 2014 18:55

Hele mooie set, het zijn alleen niet allemaal helemaal mijn kleuren! Ik had zo graag die set met pigments gewild, die vind ik zoooo mooi, maar ik was te laat :(

[Beantwoorden]


Door Anouk op 22 november 2014 19:41

Weer een prachtige set, dit jaar zit er zoveel moois tussen! De lipstick vind ik erg mooi hiervan.

[Beantwoorden]


Door anna op 22 november 2014 19:57

Wat een prachtige producten allemaal, wauw! (love)

[Beantwoorden]


Door Syl op 22 november 2014 20:11

Niet helemaal mijn palette kleuren, maar het staat wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 22 november 2014 20:19

de oogschadues zij helemaal mijn kleuren! Ik heb net eenpalette van Clarins besteld dus im skip alleen ven haha. Die mineralize lipsticks zijn heel mooi en zo veel fijner dan de gewone.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 november 2014 21:28

Erg mooie producten. De lipstick vond ik op het eerste gezicht best apart qua kleur, maar hij staat je zo super mooi!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 22 november 2014 22:27

Niet echt mijn ding. Vooral het oogschaduwpalette vind ik eerlijk gezegd best goedkoop ogen..

[Beantwoorden]


Door Judith - myfoodblog.nl op 23 november 2014 10:16

Prachtig, vooral de oogschaduw en de lipgloss :)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 23 november 2014 11:02

Het palette is mij iets te glitterig maar de lipglass ziet er wel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 23 november 2014 12:07

Ik vind de lippenstift heel mooi! Hij past ook goed bij de oogschaduw :)

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 23 november 2014 15:53

Prachtig! Ik vind vooral de lipstick erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 23 november 2014 18:05

Wauw dat palette is echt heel mooi! En de lipstick in combinatie met de lipglass is ook heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 24 november 2014 08:00

Ik ben er niet weggeblazen door, ik denk dat het niet zo meteen mijn kleurtjes zijn. Ik vind je ooglook wel praaachtig!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 25 november 2014 18:29

mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Alysha op 25 november 2014 21:06

super leuk review! maar weet iemand wat een lipGLASS is?

[Beantwoorden]


Door Valerie op 6 december 2014 19:43

Die Posh tone lipstick is heel mooi!

[Beantwoorden]


[…] de meeste make-uptasjes die ik gebruik heb ik ook ergens bij gekregen. De tasjes van de MAC Kerstcollectie van vorig jaar zijn mijn […]