Twitter Question #194

twitter_question_194_01

Ik voel hem al aankomen: die kriebels van glitters in mijn nek, de geur van Hot Toddy shower gel en het geritsel van kadopapier. Een feestelijk gevoel. Ik ben dol op dat gevoel. Het betekent gezelligheid, samenzijn met lieve mensen, lekker eten en een mooie outfit. Opdoffen tot in de puntjes, zoals dat met feestelijke aangelegenheden gebeurt.

twitter_question_194_02

Het gevoel dat de feestdagen eraan komen krijg ik met chocoladeletters in de supermarkt en het uitzicht op een deken van mist wanneer ik ’s ochtends de gordijnen open doe. Sinterklaas komt eraan! En Kerst! Maar ik krijg dat gevoel ook vooral van alle mooie beautyproducten die ik nu test, klaar leg voor december of gewoon al lekker veel gebruik.

De shower gels van Lush geven me een feestelijk gevoel. Vooral die met een warme geur, zoals Hot Toddy. En Snow Fairy natuurlijk, de populaire mierzoete shower gel die elk jaar terug komt. Maar vergeet ook Celebrate body lotion (de naam zegt al genoeg) en de heerlijke producten voor in bad niet.

Rode lipstick werd vaak genoeg genoemd als een feestelijk product. Dat begrijp ik wel, maar dan zou voor mij maandagochtend nog een feestje zijn (dat is het ook wel een beetje). Valse wimpers, losse pigment glitters, warme gouden en cranberry oogschaduw: deze make-upproducten geven mij wel een heerlijk feestelijk gevoel.

Welk beautyproduct geeft jou een feestelijk gevoel?


Reacties

Door Svenja op 8 november 2014 15:04

Leuke vraag, vooral omdat de feestdagen nu inderdaad weer dichtbij komen! Wat mij echt een feestelijk gevoel geeft is, net zoals een aantal andere dames ook al hebben aangegeven, een mooie glinsterende highlighter en een knalrode lipstick <3 Nog een mooie zilveren/gouden oogschaduw met wederom veel glitter en de look is wat mij betreft super feestelijk!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 8 november 2014 15:19

Héél véél glitter, valse wimpers, warme kleuren, goud en zilver, alles door elkaar. Eigenlijk alles wat normaal over the top is, kan! Heerlijk gevoel!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 november 2014 15:23

Glitter lakjes in rood en groen, Let It Pop paintpot van MAC en een goede rode lipstick. Oh en de oogschaduw kleur Blitz uit 1 van de Vice paletten van Urban Decay. Best. Gold. Ever.

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 november 2014 15:26

Alles wat glitters heeft, mijn moeder is het inmiddels helemaal zat; al die glitters in het huis ;)

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 8 november 2014 15:37

Ik haal weer pigments uit de kast! Lekker veel glitter heerlijk. X

[Beantwoorden]


Door Beatrice op 8 november 2014 15:41

rode lipstick, schattige pyjama’s en de openhaardgeur <3 (love)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 8 november 2014 15:44

Ik denk dat ik ook wel echt een feestelijk gevoel krijg van showergels met van die kerst-achtige geurtjes! Vooral als je dan eerst gaat douchen en je je daarna helemaal uitgebreid op kan maken met alle glitters erop en eraan, heerlijk vind ik dat :)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 8 november 2014 16:02

De highlighter uit de nieuwe kerstcollectie van Chanel niet ik niet kan betalen, hahaha! Voor de rest geeft een donker rode lipstick mij ook echt een feestdagen gevoel!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 8 november 2014 16:06

sinds ik de Cinnamon Buns showergel van Philosophy gebruik, is het feestje hier niet opgehouden. Echt een heerlijkheid. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 november 2014 16:43

Losse glitters gebruiken in mijn ooglook! vandaag toevallig nog glittereyeliner gebruikt dat kan ook, ik hou ervan <3

[Beantwoorden]


Door Heleen op 8 november 2014 16:46

Zeker weten de lush kerst producten! Ik kan niet wachten tot ik over 2 weken naar Amsterdam ga, en dan heel veel lekkere feestelijke producten in te slaan! Al ben ik niet zo blij dat lush dit jaar heel veel producten met glitters heeft, want ik ben daar niet zo’n fan van.. :D

[Beantwoorden]


Door Heleen op 8 november 2014 16:47

Sorry voor de mooie Nederlandse zinnen, heel veel grammaticale fouten zie ik… Ik kan niet zo goed typen als ik enthousiast ben..

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 8 november 2014 16:55

Oei, wat een lastige vraag! Meerdere producten geven mij namelijk een feestelijk gevoel. Een donkere nagellak met veel shimmers en een dieprode lipstick. Nog feestelijker wordt het als laatstgenoemde ook op mijn lippen zou blijven zitten tijdens het kerstdiner ;-)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 8 november 2014 16:58

Gouden glitterend oogschaduw! Of eigenlijk het hele Sleek sparkle2 palette… Rode lipstick draag ik wel vaker, die ultra sparkly oogschaduw niet!

[Beantwoorden]


Door Add me on snapchat: mybeautysnaps op 8 november 2014 17:17

Hmm… Voor mij is dat toch echt wel de highlighter verstuiver! Je weet wel, met zo’n pompje. Of inderdaad zwarte nagellak met gouden glitter topcoat.

[Beantwoorden]


Door Margot op 8 november 2014 17:28

Nepwimpers en glitters!

[Beantwoorden]


Door DayNight op 8 november 2014 17:35

Ik krijg een feestelijk gevoel van de Coconut Shimmer Body Butter van The body Shop! Glitters all over (love)

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 8 november 2014 17:45

Glitters, glitters en nog meer glitters. Al vanaf ik jong was kreeg ik van mijn moeder glitters op tijdens kerst en oud en nieuw. Dit link ik nog steeds met feestdagen ^^)

[Beantwoorden]


Door Paola op 8 november 2014 17:56

Zodra er glitter inzit eigenlijk! Het product maakt dan niet meer uit!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 8 november 2014 18:06

glitters, goud en rode lipstick! :-)

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 8 november 2014 18:13

cinnamon buns van philosophy, heerlijk !!! Iedere ochtend weer een feest …

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 8 november 2014 19:15

Donkerrode lipsticks, douche foams en warme parfums <3

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 8 november 2014 19:38

Glitters en eyeliner! (love)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 8 november 2014 20:04

Glitters, in rood, goud en groen!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 8 november 2014 20:17

Donkere lipstick en glitternagellak. Maar eigenlijk draag ik dat ook bijna alle andere dagen in het najaar. Ik heb volgens mij niet echt een beautyproduct die voor mij echt bij de feestdagen hoort.

[Beantwoorden]


Door Gayana Laura Rubeni op 8 november 2014 20:17

Highlighter, zeker weten (love)

[Beantwoorden]


Door Lindsay | MakeupbyLindsay.nl op 8 november 2014 20:46

Rode lipstick, en glitter oogschaduw!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 november 2014 20:56

Wat een leuke maar moeilijke vraag. Ik zou het eigenlijk niet weten. Ik vind het zo moeillijk om mijn looks feestelijk te maken, omdat ik normaal al redelijk heftige looks maak.

[Beantwoorden]


Door DiaryOfAMua op 8 november 2014 21:26

Glitters, highlighter en rode lippenstift!

Xo

[Beantwoorden]


Door Bo op 8 november 2014 21:48

Ik denk dat ik kies voor een mooie gouden oogschaduw, of zilver. Dat in combinatie met een mooie smokey eye vind ik echt prachtig! (love)

[Beantwoorden]


Door Emke op 8 november 2014 22:54

highlighter zorgt bij mij voor een feestje!

[Beantwoorden]


Door Zoe xoxo op 8 november 2014 23:53

Vera, was je vandaag in Rotterdam? dacht je gezien te hebben bij dixons dicht bij de v&d, ( ik denk met je vriend) maar ik durfde niet naar je toe te komen x

[Beantwoorden]


Door Mäbel op 9 november 2014 09:29

Zou je ook eens de make-up van superdry willen reviewen? (love)

[Beantwoorden]


Door Mirne op 9 november 2014 09:44

Voor mij iets met goud. Goude eyeliner, gouden nagellak. Goud is gewoon feest voor mij. :D

[Beantwoorden]


Door Bianca op 9 november 2014 10:45

Leuke vraag! Bij geeft kleding juist t feestelijke gevoel, vooral omdat ik niet onwijs veel makeup gebruik!

[Beantwoorden]


Door Hester op 9 november 2014 10:59

Eigenlijk wat hier genoemd is wel, maar ook jurkjes en glitterpumps. En kerstmuziek natuurlijk – of sowieso Michael Bublé en John Legend -, haha. Ik heb trouwens een kerstgala met school in het thema ‘prinsen en prinsessen’, HOE DAN!

[Beantwoorden]


Door Angelique op 9 november 2014 11:22

Glitternagellak, en kerstkleuren!

[Beantwoorden]


Door Roos op 9 november 2014 11:36

Leuke vraag! Ik krijg altijd een feestelijk gevoel bij mijn matte donkerrode Chanel lipstick. (love)

[Beantwoorden]


Door Tamara M op 9 november 2014 20:01

Wat mij een feestelijke gevoel geeft?! Losse pigment glitters! Heb net ook een setje van MAC holiday gekocht (gold!). Ben er DOL op! Rode lipstick draag ik best veel vaak – dus voor mij geeft dit niet echt een feestelijke gevoel. Dit heb ik altijd dus alleen wanneer ik me écht op maak.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 9 november 2014 22:34

Oogschaduw, omdat ik het zo weinig draag!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 10 november 2014 20:06

Ruby Pumps nagellak van China Glaze. Ultieme nagellak voor Kerst!

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 16 november 2014 21:05

Ik heb losse glitters die je over je oogschaduw kunt doen of gewoon in plaats van oogschaduw kunt gebruiken en ja glitters vind ik gewoon feestelijk! (A)

[Beantwoorden]