Kledingkast organiseren voor het najaar + tips

Vandaag komt de opruimfreak in mij naar boven. Ik maak nooit rommel (maar echt: nooit), toch willen sommige dingen na een tijdje nog wel eens wat chaotisch worden of (vooruit) niet meer zo netjes en geordend als ik wil. Mijn kledingkast is een van die dingen. Ik heb hem daarom grondig uitgezocht en klaargestoomd voor het najaar. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Muziek: NNC – Shake It Off (Taylor Swift remix)

Twitter Facebook
Categorie: Video | 13 november 2014 | 75 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Anneloes op 13 november 2014 08:11

Superleuk filmpje! Nu wil ik ook een kast met mogelijkheid om kleding op te hangen. Ik heb nu enkel planken en dat is écht een grote zooi na een weekje, haha. Ik vind je kleding er prachtig uitzien zo, ik heb nu zin om te gaan shoppen :-P

[Beantwoorden]


Door Marloes | Budgetproof.nl op 13 november 2014 08:21

Zo. Net aangekomen op werk en dan even lekker dit filmpje kijken voordat ik begin met het hard werk. Heel leuk :D. Super leuke diverse kledingcollectie heb je (love) . Ruilen ;)?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2014 om 09:54:

Dankjewel Marloes! ^^)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 13 november 2014 08:24

Jij hebt een hele fijne kast om alles in op te bergen! Helaas heb ik een iets kleinere kast, maar ik zou zo’n grote zeker vol kunnen krijgen :). De cropped trui van Urban Outfitters is supertof. En ook nog eens in de sale, mazzelaar!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 november 2014 08:24

Ik heb een paar weken geleden mijn truien al een plank naar beneden gelegd en in de herfstvakantie heb ik mijn zomerjurkjes omgeruild voor mijn winterjurkjes. De rest van mijn kast laat ik eigenlijk altijd hetzelfde omdat ik geen ruimte heb om het echt helemaal om te gooien. Of ik heb gewoon teveel kleding. Dat kan ook nog ;-)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 13 november 2014 08:34

Heel erg leuk :) super mooie kleding heb je! ik moet mijn kledingkast ook eens goed onderhanden nemen bedenk ik me nu xD

[Beantwoorden]


Door Roos op 13 november 2014 08:54

I (love) dit soort filmpjes!!! Soms ga ik om te ontspannen mijn kledingkast opnieuw indelen/opruimen met als gevolg dat de wasmachine overuren draait en mijn gehele vloer verstopt is onder alle kleding :lol: Super leuke Awkward blazer heb je trouwens! :-D

[Beantwoorden]


Door Svenja op 13 november 2014 08:58

Heel leuk en inspirerend zo een opruim filmpje. Ik ben echt verliefd op de nette indeling van je kast! Mijn kast kan ook hoognodig is een opruim beurt gebruiken, is er zo een troep en kan nooit vinden wat ik zoek!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 13 november 2014 09:36

Heel leuk filmpje :) Wel oppassen met je truien ophangen ipv opplooien. Truien verliezen hun vorm als je ze laat ‘hangen’ aan een kapstok :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 13 november 2014 09:45

wat heerlijk georganiseerd allemaal daar kan ik nog wat van leren, wel handig dus nu heb ik ook zin om alles netjes in te gaan delen!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 13 november 2014 09:54

Ik vind mijn kast indelen in de koude maanden altijd veel lastiger, omdat ik veel meer kleding draag. Mijn zomerjurkjes draag ik nog met een dikke panty en vest overheen. En mijn t-shirts weer onder truien en bloesjes. Helaas wordt mijn kast niet magisch groter.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2014 om 09:55:

Zo jammer is dat he, ik hoop ook vaak nog op stiekem een beetje extra ruimte.

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 13 november 2014 10:02

Er is toch écht niks heerlijkers dan nieuwe sokken kopen en je oude wegsmijten, oohhh, kan ik van genieten :D heel leuk filmpje Vera! Ik vind dat je een mooi kleurengamma in je kledij hebt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2014 om 09:55:

Jaaa, ik ook!!!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 13 november 2014 10:14

Leuk om te zien! Moet ik ook maar eens doen, mn kledingkast puilt nogal uit, haha

[Beantwoorden]


Door Bianca op 13 november 2014 10:16

Erg handig! Ook heel mooie kleding, je kledinghangers zijn ook leuk! Ik heb allemaal verschillende en vind dat zo lelijk :(

[Beantwoorden]


Door daantje loves to read op 13 november 2014 10:29

Hahaha nou das toevallig. Ik heb vorige week mijn kast opgeruimd. En ik heb alles weggegeven wat ik niet meer droeg. Dat was dus behoorlijk veel. Niet dat ik nou zoveel heb maar sommige dingen had ik al 10 jaar en droeg het al 3 jaar niet meer. Weg ermee. Nu heb ik nog een andere doorn in het oog. Namelijk mijn boekenkast. Ik heb gigantisch veel boeken (vanwege mijn boekenblog en de vele recensie exemplaren die ik krijg) en mijn kasten zijn een puinhoop. Ooit begon ik netjes maar inmiddels zijn het dubbele rijen en erbovenop ook. Echt een verschrikking. Volgende week ga ik hem aanpakken. :lol:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2014 om 09:56:

Ha, dat heb ik dus snel met mijn make-up ^^)

[Beantwoorden]


Door Minke op 13 november 2014 10:32

Leuke video! En handige tips! Ik moet ook weer eens mijn kast gaan uitzoeken :P

[Beantwoorden]


Door Marloes op 13 november 2014 10:34

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met minimaliseren van voornamelijk mijn kleding. Ik heb nu op marktplaats en een vintagemarkt in totaal al meer dan 100 stuks verkocht. Erg he. Ik ben er nog niet, ik heb nog veeeeel meer te verkopen. Het minimaliseren is echt verslavend. Alles wat ik aan kleding heb, zomer en winter, hangt nu in mijn kast. Ik heb denk ik 20% over… (Er zijn ook al dozen vol met rommel uit mijn huis naar de kringloop gegaan. Kandelaars, fotolijstjes, huishoudapparaten, keukenspullen, enz).
Jouw kast ziet er echt vrolijk uit, met al die leuke kledingstukken. Goed dat je alles zo ophangt, want dan draag je het ook echt. Alles wat op stapels ligt, dat vergeet je. Leuk jasje trouwens, die blauwe. Staat je stoer.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2014 om 09:56:

Wauw, maar wel super goed! Kan me ook wel voorstellen dat dat heerlijk is :ja:

[Beantwoorden]


Door Marieke op 13 november 2014 10:37

Ooh, ik hou van jouw kledingkast! Ze zijn echt een voorbeeld van hoe ik mijn volgende kast ook wil :) Leuk om dit weer te zien!

[Beantwoorden]


Door natasha op 13 november 2014 10:39

Wauw wat een fijne grote kledingkast zeg!

Liefs x

[Beantwoorden]


Door Sabine op 13 november 2014 11:08

Wat heb je er een leuk filmpje van gemaakt! Zo heerlijk dat je zoveel hangruimte hebt gemaakt. Mijn truien liggen allemaal op elkaar gestapeld, maar dit ziet er een stuk overzichtelijker uit!

[Beantwoorden]


Door Yudeska op 13 november 2014 11:10

Heerlijk om naar te kijken Vera. Je kast ziet er super netjes uit!

[Beantwoorden]


Door Valerie op 13 november 2014 11:30

Jouw kast is echt zo mooi! <3 ik hoop over een aantal jaren ook zo`n kast te kunnen kopen (en plaatsen :p). Sinds je filmpje over je nieuwe kast probeer ik ook zoveel mogelijk op te hangen, want dan zie je het ook echt en draag je het meer. De laatste tijd hoor ik steeds vaker dat mensen hun zomergarderobe uit de kast halen, dat is eigenlijk nieuw voor me. Maar ik denk dat ik het binnenkort ook ga doen, het lijkt me wel prettig.
Leuk filmpje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2014 om 09:56:

Dan heb je veel meer overzicht, ik kan het zeker aanraden :ja:

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 13 november 2014 11:31

Die top shop trui <3 Ik zou bijna geinspireerd worden om ook mijn kledingkast op te ruimen, bijnaaa ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2014 om 09:57:

Haha :D

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 13 november 2014 11:58

Leuk om te zien hoe je dat doet! Bij zulke video’s komt mijn voyeuristische kant weer serieus naar boven, hihi.

[Beantwoorden]


Door coby op 13 november 2014 12:04

Lieve Vera wat ik van de week
vroeg aan je over die laden is de reden dat ik hier erg jammer vind dat ik niet zo mooie kast kwijt kan ik wou dat dat waar was.
De reden is wij hebben vrij staand huis en dan heb je boven haast geen hogen muren wat je heb dan ,n schuin dak.
Maar jij heb ,n hele mooie waar heel veel in kan en ook nog eens mooi heb gedaan .
Als ik als moeder zijde zou ik trots zijn op me dochter .
Maar ik denk dat jou moeder het ook is. Verder gr van Coby.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2014 om 09:57:

Dankjewel Coby! Schuine daken zijn lastig, dat had ik bij mijn ouders ook. Deze kast paste daar wel net onder!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 13 november 2014 12:38

Wat een super leuk filmpje! Heel leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Hannah op 13 november 2014 12:42

Super leuk filmpje!
Maar wat doe je eigenlijk met de kleding die je niet meer draagt?
XX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2014 om 09:57:

Die gaat naar een vrouwen opvang in Gelderland.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 13 november 2014 12:57

Heerlijk zo´n opgeruimde kast, ik heb helaas nog niet zoveel plek voor een prachtige kast maar ooit komt hij er wel! Grappig dat je nooit rommel maakt haha!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 13 november 2014 13:08

Heel leuk om te zien! Het lijkt mij ook zo fijn om een kast te hebben waarin je de kleding op kunt hangen! Dan zie je alles veel beter!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 13 november 2014 13:25

Je kast vind ik er echt prachtig uitzien. Ik wou dat ik zo’n grote kast zou hebben. Dit filmpje vind ik trouwens heel leuk geëdit. Is zeker te zien dat je er tijd aan hebt besteed. Wel vond ik het liedje vooral in het begin wat afleidend omdat ze in het liedje zingen. Op de stille momenten vond ik het liedje juist wel weer heel leuk. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2014 om 09:58:

Dankjewel Danielle!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 13 november 2014 14:28

Leuk om te zien! Je hebt echt een mooie kledingkast. Mijn kledingkast is eigenlijk te klein, dus ik heb laatst al gekeken of er dingen weg kunnen. Maar ik draag gewoon echt alles wat er nu in hangt, dus vind ik het zonde om ze weg te doen. Ach ja, gewoon wat meer proppen en een deel stiekem bij mijn vriend in zijn kast hangen haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Margot op 13 november 2014 14:30

Zo fijn altijd als je kast weer helemaal netjes is!

[Beantwoorden]


Door José op 13 november 2014 14:57

Leuk filmpje Vera! Ik ga straks als ik thuis ben denk ik ook mijn kledingkast maar uitruimen, het moet toch een keer gebeuren. (:

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 13 november 2014 15:03

Leuk filmpje Vera! Ik vind je kledingkast er heel netjes en georganiseerd uitzien. Op dit moment hangen er allemaal verschillende kleuren kapstokken in mijn kast. Bij jou ziet het er zo mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Manwai op 13 november 2014 15:48

love your closet!

[Beantwoorden]


Door Manon op 13 november 2014 15:56

gewledige kast heb je , had ik maar zo een kast!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 13 november 2014 16:48

Heeeeel leuk!
Ik heb van het weekend ook mijn kledingkast weer opgeruimd! Ik kom dan vaak kleding tegen waarvan ik niet eens meer wist dat ik het had! Haha

xx

Tessa

[Beantwoorden]


Door Demi op 13 november 2014 17:39

Wat heb je veel mooie kleding! :wow:

[Beantwoorden]


Door Guusje op 13 november 2014 17:48

Tjaa nu is er bijna geen reden meer om mijn kast niet op te gaan ruimen haha!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 13 november 2014 18:12

Elk seizoen zoek ik mijn kast wel eens uit. Vind het heerlijk om te doen en ik vind altijd nieuwe combinaties en krijg er inspiratie van.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 13 november 2014 18:13

Super leuk om te zien hoe jij je kast indeelt en het is zeker een tip om alles wat bij het seizoen hoort ook echt nu op de voorgrond te hebben, Ik ben gelukkig heel makkelijk met kleding weg doen, ik doe het in een zak en leg het op een plek neer waar ik er geen omkijken naar heb, als ik het dan binnen 2 maanden niet uit die zak heb gehaald, heb ik het niet nodig en kan het weg. xxx Lucinda

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2014 om 09:58:

Ook slim!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 november 2014 18:23

Ik heb dit twee weken geleden ook gedaan. Heerlijk alles opgeruimd in mijn kast en omgeruild. Alle zomerdingen weer op de zolder! Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Joséphine op 13 november 2014 18:53

Leuk filmpje! Wat heb je lekker veel plek in je kast, ik moet die helaas delen met mn vriend :)
En dat Awkward jasje is cool, een van mn favo series (love)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 november 2014 19:01

Jou kast is gewoon perfect. Ik wil ook zo’n kast van de IKEA die je helemaal zelf kan indelen, later. Voor nu ga ik mijn kast herorganiseren met jou als inspiratie!

xx Sanne

ps. De muziek vond ik in het begin nogal storend. Ik concentreerde me meer op de muziek dan op jou stem. Ik weet niet of je de muziek deze keer wat harder had gezet of dat het me deze keer gewoon meer opviel, maar ik dacht: ik deel het gewoon even. Misschien heb je er wat aan.

[Beantwoorden]


Door Loïs op 13 november 2014 19:45

Wat grappig, ik heb vandaag precies zo´n artikel online gezet op mijn blog. Alleen geen video..

Liefs

[Beantwoorden]


Door Chantal op 13 november 2014 20:05

Wat toevallig, ik ben net klaar met mijn tentamens en vanmiddag dus besloten om mijn kast op te ruimen.

Wat een mooie inhoud heb je & wat ziet het er chic uit!

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 13 november 2014 20:53

Hier moeten wij ook hoognodig eens door onze kasten heen, en alles winter klaar maken. Daarnaast kan er denk ik ook erg veel weg ;-)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 13 november 2014 21:57

Tof en handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 13 november 2014 22:23

Leuk! Mag ik vragen waar die top met slangenprint vandaan komt :)? Heel gaaf!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2014 om 09:59:

Welke bedoel je?

[Beantwoorden]


Door Kim | Kimsbloglife op 14 november 2014 00:06

Altijd leuk om eens in andermans kast te neuzen! Ik wil jouw kast ook zo graag, moooi!

[Beantwoorden]


Door DiaryOfAMua op 14 november 2014 01:09

Leuk filmpje en handige tips!

Xo

[Beantwoorden]


Door Esther op 14 november 2014 09:06

Ontzettend leuke video & wat heb je een hoop kleding hihi. Ik ben mijn kleding kast aan het omgooien want ik heb mijn style gevonden. Sommige dingen wil ik opeens niet meer aan en ik koop belachelijk veel nieuw om het aan te vullen :)

[Beantwoorden]


Door Kimziej.nl op 14 november 2014 10:40

Supergoeie tips! Ik krijg gelijk zin om mijn kast ook eens helemaal uit te zoeken. Want wát een bende is dat hee… ;) Nog erger: ik deel 1 kledingkast met mijn vriend, dus heb eigenlijk gewoon veel te weinig ruimte.

[Beantwoorden]


Door Andrea op 14 november 2014 18:44

Leuk om te zien hoe je alles weer even netjes organiseert! Ik heb dat zelf laatst ook al gedaan. Meteen super veel inspiratie opgedaan met wat ik allemaal aan wil doen :). Ik heb het laatst ook al gezegd in de comments en het valt me nu weer op, de muziek. Ik heb echt moeite moeten doen om de video niet meteen weer af te zetten, ik kan het echt niet scheiden, de muziek en het praten. Jammer, ik kijk je video’s graag, maar de muziek stoort me echt heel erg. Ook gewoon niet nodig zoals ik de vorige keer al zei. Je zei toen al dat je het voor de sfeer deed, jammer want ik ga ervan rennen.

[Beantwoorden]


Door Linda op 14 november 2014 18:44

Oooh ik ben verliefd op de mooie en ruime kasten die je hebt! Ik deel nu 2 mini kasten met mijn vriend en alleen al voor de kasten wil ik op mijzelf haha! Erg leuk om te zien hoe jij het reorganiseren oppakt :)

[Beantwoorden]


Door Ayse op 14 november 2014 20:52

Hoi Vera, wat een leuke video! Nog leuker is je trui van Topshops. Ik zocht al langer iets met een hart en lange mouwen! Ik heb hem gelijk besteld via de site en kan niet wachten!!! Thanks voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Felicia op 16 november 2014 15:20

Haai :wave: super mooi ingedeeld allemaal!
Ik weet niet of het al gevraagd is,
maaar je hebt z’n mooie grote kast
mag ik vragen welke het is en waar die vandaan komt? <3

[Beantwoorden]


Door Moniek op 16 november 2014 19:32

Heerlijk filmpje, alles weer perfect opgeruimd. Ben ook een beetje een opruimfreak, vooral omdat ik ook gewoon heel onrustig wordt als ik in de rommel zit. Wat heb je leuke kleding!

[Beantwoorden]


Door Iris op 16 november 2014 20:37

Super leuk filmpje. En een mooie kast heb je :)
Waar zijn je kledinghangers van?

[Beantwoorden]

Janne antwoordt op 25 januari 2015 om 20:36:

Iris, ik heb de mijne hier gevonden. Niet duur, maar je moet vaak wel wat grotere aantallen afnemen. Heb gelijk mn moeder er blij mee gemaakt ;-)

[Beantwoorden]


Door Kwdraws__ op 20 november 2014 17:05

Had je bij video van instagram over die sokken gezien :O

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 21 november 2014 21:15

Ik ben jaloers op jou kledingkast en de inhoud ervan haha. Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 21 oktober 2015 23:03

Leuk filmpje! Komend weekend ga ik mijn kledingkast opruimen, bedankt voor de inspiratie! PS Die tip van de sokken is ook geweldig :)

[Beantwoorden]


Door Eef op 27 januari 2016 09:26

Heerlijk zo een opgeruimde kast! Ben er ook maar eens aan begonnen. Wat ik ook mooi vind zijn die hangers, allemaal mooi dezelfde kleur. Om alles over te hangen had ik hier een super strek en goedkoop rekje gevonden. Heb ik later nog op zolder gebruikt voor kleding waar ik echt geen afscheid van kon nemen ^^)

[Beantwoorden]