Werken bij Lidl

Een leuk bijbaantje vinden kan best lastig zijn. Vakken vullen of achter de kassa staan bij een supermarkt als Lidl kan perfect zijn naast school. Bij Lidl bieden ze een veelzijdige werkplek aan waar je de kans krijgt om te leren en je te ontwikkelen, naast dat je natuurlijk wat extra’s verdient waarmee je kunt winkelen (nieuwe make-up!) en leuke uitstapjes kunt doen.Advertisement

Op de website kun je een verhaal lezen van een van de werknemers Nancy. Op YouTube staat er ook een video waarin meer jongeren die bij Lidl werken wat vertellen over hun werkplek.

Advertorial.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 20 oktober 2014 | 19 reacties

Reacties

Door Estrella op 20 oktober 2014 10:04

Lidl is een fijne winkel om je boodschappen te doen. Ik vind deze advertorial overigens niet echt aansluiten op je blog, maar dat is mijn persoonlijke mening.

[Beantwoorden]

Hester antwoordt op 20 oktober 2014 om 10:06:

Er kijken wel veel meiden die op zoek zijn naar een bijbaantje, dus het onderwerp komt niet echt overeen met beauty, maar de doelgroep is wel ongeveer hetzelfde.

Beetje kort door de bocht dat vakken vullen of achter de kassa staan opeens wel perfect naast je school kan, daar zijn ook gewoon voor- en tegenargumenten voor, maar ik snap dat het daar nu niet om gaat haha. Volgens mij moet je in elk geval de link nog even invoegen bij het keyword ‘website’ ^^)

[Beantwoorden]

Estrella antwoordt op 20 oktober 2014 om 10:10:

Op die manier had ik er nog niet over nagedacht (net pas wakker, dan krijg je dat), maar dat klopt inderdaad wel. Mijn eerste gedachte was beautyblog (met wat andere onderwerpjes zo nu en dan) en Lidl? Hmm, ik zie geen match.

[Beantwoorden]

lisa antwoordt op 20 oktober 2014 om 15:08:

Eigenlijk is het vooral reclame waardoor vera weer geld verdient :cool:

[Beantwoorden]

Hester antwoordt op 20 oktober 2014 om 23:25:

En op die manier ons nog steeds van artikelen en video’s van hoge kwaliteit kan voorzien, ja. ^^)

[Beantwoorden]

Isa antwoordt op 21 oktober 2014 om 09:23:

Precies! ^^)


Door Amy op 20 oktober 2014 11:03

Ik snap de advertorial wel, want die doelgroep is natuurlijk ruim vertegenwoordigd op deze site! Overigens heb ik jarenlang in een (to go) supermarkt gewerkt naast mijn school/ studie en het is echt leuk en afwisselend werk! :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 20 oktober 2014 11:18

Wij komen af en toe ook bij de Lidl voor speciale dingen die veel goedkoper zijn als in andere winkels.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 20 oktober 2014 12:18

Het is al weer een hele lange tijd geleden dat ik bij de Lidl ben geweest.. Volgens mij voor het laatst in 2011 op vakantie in Duitsland haha

[Beantwoorden]


Door Denice op 20 oktober 2014 12:27

ik werk daar al haha ;-)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 20 oktober 2014 15:07

Ik weet niet eens waar een Lidl bij mij in de stad zit, maar goed… voor de lezeressen die een bijbaan zoeken is het natuurlijk altijd mooi meegenomen om te weten dat ze mensen zoeken. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Kim op 20 oktober 2014 17:19

Ik werk nu een paar weekjes maar vind het een heel leuk bijbaantje! Zeker omdat mijn vorige werkgever totaal niet personeelsgericht was…. (Action)

[Beantwoorden]


Door Julia op 20 oktober 2014 18:14

Heyy dat meisje ken ik! heb bij haar op de basisschool gezeten. Super grappig ;-)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 20 oktober 2014 20:33

Praatje met de klanten maken en helpen als iemand iets niet kan vinden? Buiten ‘ja, daar’ en ‘13.94’ ben ik bij mij in de Lidl niet veel verder gekomen :’)

[Beantwoorden]


Door Maike op 20 oktober 2014 20:42

Ik werk al bijna een jaar bij de lidl haha! Ik moet inderdaad zeggen dat het werk me goed bevalt. Er word goed voor het personeel gezorgd (er zijn regelmatig enquêtes en verbeteringen, er is een personeelsmagazine) en het werk is lekker afwisselend (: Er is bij ons wel een hoge werkdruk maar dat kan ook aan ons filiaal liggen haha

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 20 oktober 2014 23:36

Ik heb vroeger ook veel supermarkt werk gedaan, niks mis mee en heel gezellig en leuk werk. :)

[Beantwoorden]


Door Sharon Jansen op 22 oktober 2014 13:38

Ik werk er al bijna 2 jaar :)

[Beantwoorden]


Door Claire op 23 oktober 2014 17:17

Ik koop regelmatig bij de Lidl! Zo goedkoop daar en op die manier houd ik dan -t.o.v. AH- geld over om leuke beauty produkten van te kopen. Of kleding…. (love)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 26 oktober 2014 17:19

Wat grappig om ineens een advertorial van de Lidl tegen te komen! Ik werk er zelf al bijna twee jaar en ga iedere keer nog met plezier naar mijn werk ^^)

[Beantwoorden]