Hoe kies je de juiste bril voor de vorm van jouw gezicht?

Ik heb laatst een nieuwe bril uitgekozen (eigenlijk waren het er zelfs 2), maar vond dat toch wel lastig. Welk montuur staat goed bij mijn gezicht en wat past bij me? Daarom heb ik vandaag een video waar ik met behulp van monturen uit de Spijkers en Spijkers collectie die nu te koop is bij Specsavers, vertel welk soort bril je het beste kunt uitkiezen bij de vorm van jouw gezicht. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Deze video is gemaakt in samenwerking met Specsavers.

Bronnen foto’s: fanpop.com, supercalifragilistic.be, clubddd.nl, moviepilot.com en famousface.us

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 20 oktober 2014 | 40 reacties

Reacties

Door Thari op 20 oktober 2014 08:39

Hi Vera!
Leuke video. Ik als brildraagster heb hier zeker wat aan!

Een ander vraagje: waarom heb je eigenlijk geen intro/outro meer?
Dat vond ik zo leuk :-).
X

[Beantwoorden]

Tinista antwoordt op 6 augustus 2015 om 19:18:

Echt leuke video ik ga een bril dragen en ik wou graag inspiratie en die heb jij me gegeven Thnx voor de video XXXD ♥♥♥ :cool:

[Beantwoorden]


Door Iris op 20 oktober 2014 08:42

Er staat uitzieken, dat hoorde denk ik niet? Leuk filmpje weer!!

[Beantwoorden]


Door Esther op 20 oktober 2014 08:50

aah, dit filmpje was een jaar geleden goed van pas gekomen! handige tips (:

[Beantwoorden]


Door Dionne op 20 oktober 2014 08:57

Wat een handige tips!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 20 oktober 2014 09:01

Wat een handig filmpje voor de brildragers onder ons :-) Vorig jaar heb ik een keileuke bril gekocht! Mijn haren droeg ik toen op schouderlengte. Inmiddels heb ik mijn haren ‘gekortwiekt’ en staat de bril me helemaal niet meer zo leuk. Jammer…

[Beantwoorden]


Door Michaela op 20 oktober 2014 09:01

Dit is echt een heel erg handig filmpje :)

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 20 oktober 2014 09:09

Ik ging ooit eens voor de gein naar een opticien brillen passen, waarlijk geen één stond me!! Ik hoop dus echt dat ik nooit een bril hoef hahaha

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 20 oktober 2014 09:10

Leuk filmpje! Toen ik vorig jaar een bril ging uitzoeken ben ik uitgekomen bij een mooi montuur met een lichter cat-eye. Opvallend was wel dat de monturen waarvan de bovenste rand de vorm van mijn wenkbrauwen volgde, het mooist stonden!

[Beantwoorden]


Door Denise op 20 oktober 2014 09:12

Wat een handige video! <3

[Beantwoorden]


Door saskia op 20 oktober 2014 09:32

Ik vind dat je hele leuke brillen hebt uitgekozen! en hele handige tips! Ik moet er binnenkort misschien ook wel aan geloven want ik heb nachtblindheid en ben er achter gekomen dat er brillen voor zijn! (erg genoeg wist ik dat niet) Ik ga je tips dus zeker meenemen!

[Beantwoorden]


Door Marion op 20 oktober 2014 09:38

Erg leuk en handig filmpje voor wanneer je een bril nodig hebt. Erg fijn verteld.

[Beantwoorden]


Door http://www.lovinglifeiseasy.nl op 20 oktober 2014 09:48

Super handig filmpje! Zelf heb ik geen bril.. Maar in de zomer heb ik toch altijd wel het dilemma met zonnebrillen wel model nu goed bij mij pas. Houd zeker je tips in gedachten voor het volgende zonnebrillen dilemma!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 20 oktober 2014 10:07

handig filmpje Vera! Ik ben net nieuw in de wereld van de brillen haha en heb pas mijn eerste bril uitgezocht. Moeilijk hoor! Gelukkig kan ik er nu weer even tegen aan haha!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 20 oktober 2014 10:08

Zelf heb ik geen bril ondanks dat ik slechtziend ben en eigenlijk ben ik daar wel blij om :) Tegenwoordig dragen veel mensen zelfs een bril als mode-accessoire maar vroeger werd je er eerder raar om aangekeken of zelfs gepest.

Ik heb als kind heel kort een bril gedragen wat vooral een experiment was (dat was ook echt het typische jampotglazen-modelletje maar het hielp niet. Mijn oogafwijking is veel te groot (5% zicht) om een bril of lenzen effect te laten hebben.

Eigenlijk ben ik wel blij dat ik dus geen bril hoef te dragen, ik vond het vroeger als kind echt vreselijk en kon niet wachten om het ding weer van m’n neus te halen. Ik heb zelfs jarenlang geweigerd om een zonnebril te dragen. Dat doe ik nu dan wel, maar ik ben er nog steeds geen liefhebber van om iets op m’n neus te hebben.

[Beantwoorden]


Door Mirne op 20 oktober 2014 10:15

Die houten vind ik erg mooi! Ik ben vaak toch gewoon eigenwijs en pas gewoon alles. Al is dat met zonnenbrillen, want ik heb geen bril.

[Beantwoorden]


Door Shaz op 20 oktober 2014 10:45

Zulke ‘regels’ vind ik echt onzin, want op het moment dat je een bril past dan weet je of iets wel of niet staat.

Bovendien vind ik het hebben van 10 brillen wel erg veel en zo zonde, want de sterkten veranderen toch in de loop van de jaren en brillenglazen zijn niet bepaald goedkoop.

[Beantwoorden]


Door Martina op 20 oktober 2014 10:46

Ik vind het donkere montuur je het leukste staan, omdat het formaat van je bril goed bij je gezicht past! Zelf heb ik ook een bril, toevallig vorige week net een nieuwe uitgekozen. Het is een montuur met pit! Cateye, donkere kleuren en flink aan de maat maar ik vind hem erg leuk staan!

[Beantwoorden]


Door Manon op 20 oktober 2014 11:17

Interessant om te zien terwijl ik helemaal geen bril nodig heb, maar die houten bril vind ik echt geweldig bij je staan!

[Beantwoorden]


Door femketje op 20 oktober 2014 11:31

je brillen zijn echt gaaf :D die houten <3

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 20 oktober 2014 11:37

Super handig Vera! Ik heb echt zo geen brillenhoofd. Meh!

[Beantwoorden]


Door Joyce - Beamingbeautynl op 20 oktober 2014 11:42

Handige tips! Lijkt me erg lastig om de juiste bril uit te zoeken.

[Beantwoorden]


Door Milou op 20 oktober 2014 12:06

Heel handig filmpje!!

[Beantwoorden]


Door An-Sofie op 20 oktober 2014 12:31

Ik ben ook op zoek naar een nieuwe bril. Prachtig model gezien, maar ze hadden hem enkel in zwart :(

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 20 oktober 2014 15:09

Ik schijn een ‘brillengezicht’ te hebben, toch draag ik mijn bril (die ik alleen voor bijvoorbeeld lang achter de computer zitten nodig heb) niet vaak. Best jammer, maar ik heb ook nooit zin om geld aan iets uit te geven wat ik amper nodig heb. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door BeautyReviewsNL op 20 oktober 2014 15:27

Hele fijne filmpje!

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 20 oktober 2014 15:39

Dit is echt een handig filmpje! Ik denk dat dit zeker ook kan helpen bij het kiezen van een zonnebril.

[Beantwoorden]


Door Femke op 20 oktober 2014 15:51

Wat een handige tips!

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 20 oktober 2014 16:41

Leuke video! Wel vind ik het apart dat je niets gezegd hebt over de tip dat de bovenkant van je bril je wenkbrauwen ongeveer moet volgen. Die hoor ik namelijk heel vaak (en in mijn ervaring klopt het ook wel).

Ik ben persoonlijk vooral blij dat ik sinds kort twee (!) nieuwe brillen heb. Ik kan echt niet functioneren zonder bril, en twee brillen die flink verschillen qua vorm en kleur geeft je wat meer keuzevrijheid. :D
Het voelt nog steeds wel ontzettend luxe, haha!

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 20 oktober 2014 17:16

Wat ene handige video!

[Beantwoorden]


Door lousaa op 20 oktober 2014 17:40

Leuk, maar het is meestal toch een kwestie van passen. Mij stond werkelijk niets uit de Spijkers en Spijkers collectie. Allemaal te hard en te lomp.

[Beantwoorden]


Door Claire op 20 oktober 2014 18:00

Ik heb een ovaal gezicht alleen….totaal geen bril nodig haha…Maakt niet uit dan houd ik het dus bij mijn zonnebril-collectie ook best verslavend! Leuke informatieve video Vera en ik moet je zeggen…de brillen staan je allebei zeer goed… ;-) :sexy:

[Beantwoorden]


Door pauline op 20 oktober 2014 19:41

hoi! ik vind dat je goeie tips geeft, maar de monturen die je toonde vond ik allemaal een beetje op elkaar lijken qua vorm, wat jammer is ;)

[Beantwoorden]


Door Laura Kreft op 20 oktober 2014 21:28

Wauw, dit komt echt precies op het juiste moment!! Mijn bril heb ik namelijk net aangetroffen in 3 stukken…

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 20 oktober 2014 22:57

Zelf heb ik gelukkig geen bril, maar het staat je erg goed!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 20 oktober 2014 23:35

Hele leuke video Vera!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 21 oktober 2014 15:48

Heel, heel mooie brillen! Ik had je alleen nooit een ronde gezichtsvorm gegeven, ik vind juist dat je een vrij lang gezicht hebt :) Maar misschien bedriegt het scherm gewoon wat ;-)

[Beantwoorden]


Door Laurie op 22 oktober 2014 09:45

Hele leuke video en ook heel informatief! Ik heb zelf geen bril (nodig) dus voor mij komt het niet zo van pas, maar ik vond het alsnog leuk om te kijken en ik denk dat veel meiden hier wel iets mee kunnen!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | FOTD: Nieuwe bril 2! op 1 december 2014 05:55

[…] (link), liet ik je een tijdje geleden al zien. Nu is het tijd voor de tweede! (Die je ook al in dit filmpje voorbij zag komen, maar vooruit). Een donkerblauw montuur met een subtiele cat eye uit de Spijkers […]


[…] De Spijkers en Spijkers collectie is nu te koop bij Specsavers. Ik heb een tijdje geleden een video gemaakt waarin ik vertel hoe je de juiste bril uitkiest bij de vorm van jouw gezicht. Die vind je hier. […]