VC beauty nieuws #24 XL (met Holiday collections)

vc_beauty_nieuws_24_0

Ik heb ontzettend veel leuk beauty nieuws! Zo kan ik je de eerste foto’s van de holiday collections van onder ander MAC, Benefit en Chanel laten zien, maar ook heb ik het nieuws dat Real Techniques in de Nederlandse parfumerie verkrijgbaar zal zijn én waar Kiko in Nederland (het is eindelijk zo ver!) zijn eerste winkel opent. Bron foto.

01

02

03

04

MAC Keepsakes

MAC lanceert voor de feestdagen altijd twee collecties. Keepsakes is de eerste. Een collectie met een vintage uitstraling, waarin crèmekleurige en zwarte verpakkingen elkaar afwisselen. Ieder in een glitterende uitvoering. Er zijn face kits, eye kits, lip bags, paletjes met oogschaduws en poeders, maar ook Viva Glam doet mee. Niet alleen met lipstick, maar ook met oogschaduw! MAC Keepsakes zal omstreeks november bij de MAC verkooppunten in Europa te koop zijn. (Bron foto’s en informatie).

7

06

08

MAC Heirloom Mix

Heirloom Mix is de andere holiday collection van MAC. De verpakkingen zijn versierd met een regenachtig patroon aan glittertjes, maar aan de binnenkant beloven nog veel meer glitters te zitten. Een stralende, feestelijke collectie. Hoewel Heirloom Mix er minder opgedoft uitziet als Keepsakes, ben ik ook hier heel benieuwd naar. MAC Heirloom Mix is vanaf 6 november verkrijgbaar bij de MAC verkooppunten in Europa (Bron foto’s en informatie).

09

MAC Prabal Gurung

MAC x Prabal Gurung is geen echte holiday collection, hij zal dan ook iets later verkrijgbaar zijn. Rond december zijn de producten te koop, die onder de luxe lijn vallen. Dat betekent dat ze duurder zijn dan wat je normaal van MAC gewend bent. Er is nog weinig over deze collectie bekend, maar de eerste beelden zijn al wel prachtig. (Bron foto’s en informatie).

10

Chanel Plumes Précieuses

Ook Chanel pakt uit voor de feestdagen. In Collection Plumes Précieuses de Chanel zit in ieder geval de prachtige highlighter die je op de foto ziet. De collectie wordt in november verwacht en zal onder andere ook een oogschaduwpalet en twee lipsticks bevatten. (Bron foto en informatie).

15

Dior Golden Shock

De highlighter van Chanel zag er prachtig uit, maar wat dacht van Dior? In de Golden Shock collectie zit ook nog eens een blush met dezelfde print. Maar vergeet ook de lipsticks en de oogschaduwpaletjes niet! Dit is ook een hele feestelijke collectie, met verpakkingen in dezelfde vintage uitstraling die Dior nu al een aantal jaar gebruikt. (Bron foto en informatie).

12

13

14

Benefit

Ik zeg heel eerlijk dat ik geen idee heb of de Benefit holiday producten ook naar Nederland komen, maar ik hoop het van harte. Alles ziet er zo schattig uit! Een advent kalender met producten, een snoephuisje met blushes en zoete setjes met twee producten; ik vind het allemaal zo leuk! (Bron foto’s en informatie).

11

Gucci beauty

Door met het ‘gewone’ nieuws, maar wel heel leuk nieuws! Gucci beauty heb ik op de voet gevolgd en eindelijk is er meer bekend. De collectie is heel uitgebreid met blushes, oogschaduws, lipsticks: noem het maar op. Zelfs kwasten! Alles uitgerust met de Gucci print (die is in overvloed te vinden op alle producten). Gucci beauty is momenteel al verkrijgbaar in Amerika, wanneer het merk naar Nederland komt is nog niet bekend. Aangezien de Bijenkorf de cosmetica afdeling gaat uitbreiden zal het wel eens heel goed kunnen dat Gucci beauty daar ook te koop zal zijn, maar ik heb nog geen concrete informatie. Check vooral eens de bron, als je meer foto’s wil zien! (Bron foto’s en informatie).

05

Kiko opent eerste winkel in Nederland in Amstelveen

Hij komt er echt aan: de eerste Kiko winkel in Nederland! Hij opent binennkort in Amstelveen, zoals de foto op de Facebookpagina al laat zien. Super nieuws! Ik hoop dat er snel meer Kiko winkels in Nederland zullen volgen. (Bron facebookpagina).

16

Real techniques te koop bij DA en MOOI parfumerie

Er is nog meer goed winkelnieuws! Onlangs werden de kwasten van EcoTools al verkrijgbaar bij DA, met een klein setje. Dat is inmiddels uitgebreid naar veel meer, ook losse kwasten zijn er nu te koop. Maar wat ik nog veel leuker vind, is dat Real Techniques al te koop is bij DA/Mooi in Bilthoven en Nijverdal (zie foto), maar binnenkort waarschijnlijk bij nog veel meer filialen te vinden zal zijn. Dat maakt het kopen van fijne kwasten nog eens veel makkelijker.

VC beauty nieuws #23
VC beauty nieuws #22
VC beauty nieuws #21

Naar welke producten of collecties ben jij het meest benieuwd?


Reacties

Door Svenja op 8 oktober 2014 15:01

Wat een hoop prachtige collecties komen er weer aan. Vooral de producten van MAC vind ik onwijs mooi, en spreken mij erg aan. Daar komen sowieso wat items van op mijn wishlist <3

[Beantwoorden]


Door Roos op 8 oktober 2014 15:02

Whoehoeh!!! Wat fijn dat Kiko naar Nederland komt! Sinds ik twee zomers geleden Kiko heb ontdekt in Italië wacht ik al met smart tot het merk ook in de Nederlandse winkels verkrijgbaar is. Helaas ligt Amstelveen niet bij mij om de hoek maar dan ga ik maar heel hard duimen dat er snel nog meer winkels volgen ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:09:

Ik ook! Amstelveen is voor mij wel dichtbij, maar om er nou helemaal naar toe te gaan enkel voor Kiko… Dat doe ik misschien een keer, maar ook niet regelmatig. Maar het is een goed begin! ^^) Eindelijk.

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 10 oktober 2014 om 21:46:

hey,
ik woon in Amstelveen en het stadshart is verkozen tot het beste winkelcentrum van Nederland
en ik denk dat het zeker de moeite waard is om een keertje heen te gaan

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 8 oktober 2014 15:03

Ik had alle collecties al gezien, maar wat fijn dat je ze even op een rijtje zet! Ik ben echt super benieuwd naar die van MAC. Ziet er in iedergeval veel belovend uit. X

[Beantwoorden]


Door Akosua op 8 oktober 2014 15:07

Ik word er altijd zo blij van als er meer merken fysiek verkrijgbaar zijn. Hoe meer keuze, hoe meer vreugd.

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 8 oktober 2014 15:10

Dear god, ik hoop dat ik veel van dit onder de kerstboom ga vinden.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 8 oktober 2014 15:11

De Keepsakes collectie van MAC vind ik er echt geweldig uitzien! <3 En wat gaaf dat Kiko naar Nederland komt, ik had het al gehoord, maar ik wist nog niet in welke plaats! Wel jammer dat Amstelveen dan weer nét niet superdichtbij ligt voor mij, maar ze moeten ergens beginnen toch? (Ik ga er voor het gemaak maar even vanuit dat er snel meer filialen zullen volgen hihi!)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 8 oktober 2014 15:12

Dit is nu al mijn favoriete “Beauty Nieuws” ooit! Real Techniques? Prachtige kerstcollecties? Love love love it (love) (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 8 oktober 2014 15:15

Oh wauw wat tof! Bij elk nieuwtje zat ik hier: ik wil het hebben, die ook, oh en die. Wauw wat een goed nieuws allemaal! Weet je ook wanneer de Real Techniques kwasten bij DA verkrijgbaar zullen zijn? Ik wil deze week direct even kijken. Dat kleine Mac Palette ziet er trouwens prachtig uit!

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 14 november 2014 om 14:15:

De Da in Groningen en in Emmen hadden jammer genoeg allebei geen Real Techniques en Eco Tools kwasten. De komende tijd zullen die daar ook niet komen zeiden ze.

[Beantwoorden]


Door Robin op 8 oktober 2014 15:15

JAAAAAA REAL TECHNIQUES

[Beantwoorden]


Door Wendy Esther op 8 oktober 2014 15:15

Wat een prachtige collecties! En wat fijn dat Kiko naar Nederland komt. Daar zullen alle beauty-lovers heel blij mee zijn :D

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 oktober 2014 15:25

Ik ben vooral excited voor de nieuwe kerstcollectie van MAC!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 8 oktober 2014 15:38

Ahh, die MAC collecties lijken me echt geweldig. En wat gaaf dat er een Kiko winkel in Nederland komt!:)

[Beantwoorden]


Door Squeaky Q op 8 oktober 2014 15:41

Jaaa, Kiko! Hoe fijn :D

[Beantwoorden]


Door Tessa op 8 oktober 2014 15:43

Ik dacht dat Kiko in Amsterdam zou komen! Jammer dat dat niet zo is, nu moeten we er speciaal voor naar Amstelveen. Al heb ik dat er wel voor over hihi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:10:

Misschien is het even afwachten voordat er meer winkels volgen. Daar hoop ik op!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 8 oktober 2014 15:45

Wat een goed nieuws allemaal ! Dat setje van benefit met al die blushes zou ik echt willen hebben <3 prachtig!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 oktober 2014 15:46

Wow wat een hoop fijn nieuws! De MAC collecties zien er erg mooi uit! En yay voor meer kwasten. Moeten ze nog wel even beter verkrijgbaar zijn.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 8 oktober 2014 15:48

ik vind het zo leuk dat er eindelijk een KIKO komt in Nederland!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 8 oktober 2014 15:53

Jahoee…! Kiko komt naar Nederland :-) Wat een fantastisch nieuws! Hopelijk gaat dit merk (de winkels) zich als een olievlek uitbreiden over Nederland. Ik vind de persfoto’s van MAC ongelooflijk mooi. Evenals de collectie.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:11:

Dat hoop ik ook! Als ik meer informatie heb dan deed ik het natuurlijk gelijk.

[Beantwoorden]


Door Marit op 8 oktober 2014 16:04

Yeah! Een Kiko in Nederland! :D
Jammer genoeg heb ik gelezen dat de Benefit holiday producten niet naar Nederland komen, in ieder geval het blushpalette niet.

[Beantwoorden]


Door Myrna op 8 oktober 2014 16:05

Ik kan echt genieten van al die mooie upcoming kerstcollecties, heerlijk! Van MAC zou ik eerst swatches willen zien voordat er iets op mijn wishlist gaat. Die collectie van Dior ziet er ook prachtig uit. Super dat Kiko naar Nederland komt, nu nog een filiaal in Rotterdam!

[Beantwoorden]


Door H op 8 oktober 2014 16:07

Ik liep een aantal dagen geleden ook door het winkelcentrum in a’veen en toen zag ik dat er een kiko winkel zou komen. Zo blij mee!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 8 oktober 2014 16:10

Wauw, die mac collectie!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 8 oktober 2014 16:12

Hahaha, laat ik nou net in Amstelveen wonen! Real Techniques bij DA is ook wel handig, ookal heb ik bijna alles, altijd fijn! En mooie kerstcollecties die er aan komen!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 8 oktober 2014 16:13

Oh wauw, wat een heerlijke collecties allemaal zeg. Wat zien de kerst collecties er toch prachtig uit altijd. Ik ben heel benieuwd naar MAC en Benefit <3

[Beantwoorden]


Door Laura de Graaf op 8 oktober 2014 16:14

wauwww dat kiko in nederland komt is al top nieuws
Maar vooral van die real techniques kwasten word ik blij!
OH ik ben nu zo blij want die kwasten staan al eeuwen op mijn
verlanglijstje. Nederland word steeds beter wat internationaal
make-up verkoop betreft. Uitgebreide schappen bij essence en catrice.
Sleek in v&d filialen, Eos lipbalm bij Topshop en Urban outfitters (love) :$ :love:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:12:

Ben ik ook blij mee! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jantine op 8 oktober 2014 16:14

REAL TECHNIQUES NAAR NEDERLAND????!!!!!!!! Yes Vera, you make my day! Ik hou zo van Real Techniques :-)

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 oktober 2014 16:17

De kerstkollecties zijn echt super mooi, maar het is echt super gaaf dat Real Techniques naar Nederland komt! Hopelijk komen ze in veel meer filialen, want hun kwasten zijn echt super fijn ^^

[Beantwoorden]


Door Anna op 8 oktober 2014 16:23

Prachtige collecties komen eraan, heb ineens zin in de winter haha!

Kleine aanpassing: het palette van Viva Glam bij de Keepsakes collectie is geen oogschaduw, maar is een lippalette met alle permanente Viva Glam lipsticks!

[Beantwoorden]


Door maaike op 8 oktober 2014 16:26

Er is sinds een aantal weken al een kikowinkel in Rotterdam!

[Beantwoorden]

Chris antwoordt op 8 oktober 2014 om 16:53:

:wtf: ! Waar? :yay:

Daar moet ik heen!

[Beantwoorden]

maaike antwoordt op 8 oktober 2014 om 17:03:

Tussen de WE en een schoenenwinkel in boven de koopgoot, raak nou aan de twijfel of het een kiko is, maar dacht toch echt van wel. Wist niet dat het zo bijzonder was….;-)

[Beantwoorden]

Chris antwoordt op 8 oktober 2014 om 17:05:

Dankjewel voor je antwoord!

Volgens mij zit daar de inglot, maar ik ga het zeker checken! :)

maaike antwoordt op 8 oktober 2014 om 17:28:

Ja dat is het, sorry…;-)


Door Idhuna op 8 oktober 2014 16:30

Wat een leuke nieuwtjes weer!

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 oktober 2014 16:40

Yeeeey Kiko <3 Finally kan ik iets gaan kopen van dat merk!

[Beantwoorden]


Door Tania op 8 oktober 2014 16:46

Prachtige collectie van MAC!

[Beantwoorden]


Door Anna op 8 oktober 2014 16:58

YEAY! Wat een leuke dingen! En Kiko!!!!! ♥

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 8 oktober 2014 17:01

Wat een super leuk nieuws allemaal!! Vooral de eerste twee MAC collecties.. Ik wil alles!! Ben zo benieuwd naar de pigmentatie en kleuren! Ik vind het ook tof dat Kiko een winkel in Nederland opent, wohoo :D

[Beantwoorden]


Door Lise op 8 oktober 2014 17:07

Eerlijk is eerlijk. Ik heb alleen prentjes gekeken ^^’.
Alles ziet er zo mooi uit :crazy:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:12:

Haha :D

[Beantwoorden]


Door Nancy op 8 oktober 2014 17:08

Aah wat geweldig dat KIKO naar NL komt!!

[Beantwoorden]


Door Hilal op 8 oktober 2014 17:17

Ik kan niet wachten op Gucci make-up, zag al heel wat moois op de Instagram van Hudabeauty. Ik word helemaal enthousiast alleen bij het typen al haha!

xx
http://beautybyhilalorhan.nl

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 oktober 2014 17:18

Wat een geweldige nieuwtjes! De MAC collectie ziet er prachtig uit. En kiko in Nederland!

[Beantwoorden]


Door Renate op 8 oktober 2014 17:25

Oehh, ik moet dan toch maar weer eens langs de DA in Bilthoven!

[Beantwoorden]


Door FabulousHeidi op 8 oktober 2014 17:36

Ahhhh MAC wat doe je me aan!!!! :roll: Ziet er weer top uit… daar gaat mijn bankrekening weer… Ik was al benieuwd wanneer Kiko naar NL zou komen (eerlijk gezegd ben ik niet zo dol op de producten maar volgens mij ben ik de enige daarin, wellicht een herkansing voor me) Prachtige nieuwtjes, thé 4 sharing Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:13:

Blut het nieuwe jaar in straks ^^) I feel you!

[Beantwoorden]


Door Beautydiarynl op 8 oktober 2014 17:39

Oeeeh, die collecties zien er mooi uit :love:

Wat fijn dat Real Techniques nu beter te verkrijgen is, ik hou van hun kwasten! Oh en dat Kiko naar Nederland komt, EINDELIJK! Het is m’n favoriete make-upmerk, het ligt niet om de hoek, maar het is een begin!!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 8 oktober 2014 17:46

Ah wat gaaf dat Kiko nu eindelijk naar Nederland komt! Nu nog hopen dat ze snel een filiaal in Amsterdam, Hilversum of Utrecht gaan openen, zodat het wat dichter in de buurt is. Maar de eerste stap is al goed nieuws! Maar waar ik ook heel blij van word is de kerstcollectie van Benefit. Vooral die adventskalender. Do want! Ik heb hem de voorgaande jaren al op buitenlandse blogs voorbij zien komen en het wordt tijd dat het ook een keer in Nederland verkrijgbaar is. En dat blush palette <3 Waaa! Super leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Emmy op 8 oktober 2014 17:57

Zo blij dat Realtechniques naar Nederland komt, hun Expert Face Brush is heel fijn om foundation mee aan te brengen en die Blush brush is ook zo goed!

[Beantwoorden]


Door Roos op 8 oktober 2014 17:57

Wat een leuke nieuwtjes allemaal! Ik ben erg benieuwd naar de MAC collecties, maar het leukste vind ik toch de benefit calender. Als die naar Nederland komt koop ik hem sowieso!

[Beantwoorden]


Door De Spiegelreflex op 8 oktober 2014 18:01

Ik begin hier al van te watertanden! :p

[Beantwoorden]


Door Amber op 8 oktober 2014 18:06

Gaaf zeg! De highlighter van Dior ziet er goed uit en het is leuk dat Kiko naar NL komt! Bobbi Brown komt trouwens ook met een nieuwe limited edition collectie en die is ook prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:13:

Ik zag het ja, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 8 oktober 2014 18:10

Wauw, wat een prachtige, feestelijke collecties en dat Kiko naar Nederland komt is ook een feestje waard! Erg leuk nieuws allemaal :)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 8 oktober 2014 18:21

Die advent kalender lijkt me heel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door xAmber op 8 oktober 2014 18:36

Wauw die eerste collectie van mac vind ik prachtig! Vooral die oogschaduw palletjes, BEAUTIFULL. Ahh die adventkalender van benefit wil ik!! Nu maar hopen dat het hier heen komt

[Beantwoorden]


Door Fleur op 8 oktober 2014 18:43

Ahh wat een geweldig beauty nieuws allemaal! Ik kan echt niet wachten totdat de nieuwe collecties van MAC in de winkels liggen.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 8 oktober 2014 18:49

De Benefit pakketjes heb ik in Engeland al gespot en ze hebben nog veel meer verschillende (love) … Ik weet al wat ik op mijn verlanglijstje zet!

[Beantwoorden]


Door Beau op 8 oktober 2014 18:53

Oh wat een leuk artikel! Ik vind het echt zo tof dat de kwasten van Real Techniques naar DA komt! Hopelijk ook bij ons filiaal :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 8 oktober 2014 19:23

Wat een leuk nieuws allemaal! Ben zelf wel heel erg benieuwd naar de MAC collecties en die van Benefit. Super dat Kiko eindelijk in Nederland een vestiging gaat openen!!

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 8 oktober 2014 19:24

Ooooh! De lippenstiften van MAC uit de kerstcollectie vind ik echt weergaloos mooi! Dat gaat wel een rondje shoppen worden ja.. :D

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 8 oktober 2014 19:34

Prachtige nieuwe collecties zeg! En zo leuk dat Kiko ook naar Nederland komt. Niet dat ik ervoor naar Amstelveen ga, maar toch. Het is een begin!

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 oktober 2014 19:36

Hahaha bij alles zat ik: wow. wow! WOW! WOOOOOW!!

Heb al meerdere keren kwasten van real techniques in mn mandje gegooid, maar er steeds weer uitgehaald omdat ik ze liever eerst wil zien in t echt. nu kan dat eindelijk!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:13:

Snap ik ook wel! Kan binnenkort ^^)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 8 oktober 2014 19:37

Ooeeee die collectie van MAC, wat super zeg! De lipsticks ook, daar kwijl ik al helemaal bij weg, die hulzen alleen al. Ja hoor, dat wordt weer een mooie wishlist opbouwen. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 oktober 2014 19:41

geweldige collecties :D

[Beantwoorden]


Door Jana op 8 oktober 2014 19:54

Wow dit wel een hele hoop nieuwtjes die er zien aan te komen :D x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 8 oktober 2014 19:54

Ahhhh die MAC collecties <3 Dat wordt snel een keertje een tripje naar Kiko! Ik had gehoopt op het centrum van Amsterdam. Amstelveen vind ik toch weer een beetje jammer.. Maar ben aan de andere kant wel blij dat er in ieder geval een Kiko winkel wordt geopend!

[Beantwoorden]


Door lousaa op 8 oktober 2014 20:01

Kiko! Jeeeeee! Zo’n fijn merk!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 8 oktober 2014 20:03

Oh, die Benefit spulletjes, zoo leuk!!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 8 oktober 2014 20:16

aaaaah zoo leuuk! je hebt mijn berichtje op Facebook gezien dat ik je getagged had voor kiko!! ik ben ook zooo excited ervoor haahaha <3

xoxox

[Beantwoorden]


Door Femke Steketee op 8 oktober 2014 20:21

Yes! De Chanel highlighter moet ik hebben! Net zoals de kwasten van Real Techniques. En de producten van Kiko. En Dior. En Mac.

[Beantwoorden]


Door Martine op 8 oktober 2014 20:53

Wat een super leuk nieuws allemaal!
Vooral kiko & real techniques! (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 8 oktober 2014 20:55

Oh Mac wat doe je ons aan….:) En zo fijn dat die real techniques kwasten dichterbij komen! Jeeeh!

[Beantwoorden]


Door Lucy | Beautylogics op 8 oktober 2014 21:11

Oh mijn god, die Benefit adventkalender… ik ben echt een sucker voor dit soort dingen!

[Beantwoorden]


Door Tine op 8 oktober 2014 21:51

Dat Kiko dan ook maar snel naar België komt!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 8 oktober 2014 21:52

Wat een hoop prachtige collecties en producten zitten er weer aan te komen! De advent kalender vind ik geweldig, serieus, dat vind ik zo leuk bedacht. Ik had trouwens verwacht dat Kiko als eerst in Amsterdam zou komen, maar het is dus Amstelveen. Tof! Jammer dat dat voor mij alsnog een eindje weg is. Ik hoop dat KIKO nog meer winkels gaat open in Nederland, zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Elinepinewasmachine op 8 oktober 2014 21:54

Wat een geweldig nieuws van Kiko en de verkooppunten van EcoTools en Real Techniques! Ideaaal! (love) (love)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 8 oktober 2014 22:07

De holiday collecties vind ik prachtig van MAC. Die van Dior is ook super! Vooral die lispsticks :)

[Beantwoorden]


Door Anoesks op 8 oktober 2014 22:28

Wat een prachtige collecties! Ik ben heel erg benieuwd naar alles van MAC en die advent kalender van Benefit ziet er ook heel schattig uit.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 oktober 2014 22:31

Aaaaaah kiko!!! Aaaaah real techniques!!!! (love)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 8 oktober 2014 22:53

De Mac holliday collectie’s zien er zo mooi uit! En die van benefit ook (love)
Helaas zit er geen DA meer in mijn woonplaats, anders was ik er meteen naartoe gegaan!

[Beantwoorden]


Door kimberley op 8 oktober 2014 23:08

heey ik heb al het dior ogenschaduw palletje gezien bij ici paris en hem al uitgeprobeerd en hij is echt heel mooi, mooie kleuren combinatie en goed gepigmenteerd, hij is helaas wel heel duur bijna 60 euro. maar goed dan heb je wel wat moois

[Beantwoorden]


Door Sarah op 8 oktober 2014 23:17

Eerste Kiko in Amstelveen? Ik heb vorige week nog inkopen gedaan in een Kiko winkel in het centrum van Amersfoort. Xxx

[Beantwoorden]

Yvonne van der Wal antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:12:

Huh, klopt dat wel? Waar dan precies? Anders had je daar wel wat over gehoord in beautyland of onder de bloggers, lijkt me. Ben je niet in de war met een ander merk?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:14:

Ik denk dat je het verwart met een ander merk, want er zijn nog geen winkels in NL.

[Beantwoorden]

Judith Harkink antwoordt op 9 oktober 2014 om 13:31:

ik denk dat je het verwart met de Inglot winkel, die zat daar ten minste altijd :)

[Beantwoorden]


Door Dana op 8 oktober 2014 23:29

aaaaah super leuk nieuws allemaal! Gelukkig is de rit naar Stadshart maar 10 minuten met de bus vanaf school/huis (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 8 oktober 2014 23:54

Jaaa Kiko en Real Techniques in de winkels! Kan niet wachten. ^^)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 9 oktober 2014 06:49

Wat een hoop nieuws. Ik heb niet alles gelezen maar vooral gescand. Ik kijk t meeste uit maar de collectie van Mac en naar het kopen van real Techniques bij de DA!

[Beantwoorden]


Door Linda op 9 oktober 2014 08:14

Ik word vooral erg blij van de Viva glam oogschaduw, het Kiko nieuws en de prachtige collecties van Chanel en Dior. En laat ik de rest van MAC niet vergeten :)

[Beantwoorden]


Door Yvonne van der Wal op 9 oktober 2014 10:03

EEN KIKO-WINKEL IN AMSTELVEEN! Whaaa! Echt te gek nieuws! En Real Techniques-kwasten in DA is ook topnieuws! Dank voor het delen van deze goede berichten – you make my day! :-) :-)

[Beantwoorden]


Door Wies op 9 oktober 2014 11:14

De M.A.C kerstcollecties zien er zo pretty uit! Ik heb al een hele wishlist gemaakt. En wat fijn dat Kiko naar Nederland komt. Ik vind het wel jammer dat ze in Amstelveen komen en (nog niet) in Amsterdam.

[Beantwoorden]


Door isa op 9 oktober 2014 11:43

Super gave producten, alleen allemaal zo duur :-|

[Beantwoorden]


Door marjolein op 9 oktober 2014 12:29

Oeee mooie spullen!! Die mac collecties zien er echt prachtig uit!
Serieus wat een fijn nieuws dat real techniques de winkels in gaat!! Die kwasten vind ik echt hum geld meer dan waard! Laatste tijd veel goed nieuws dus qua merken die hier heen komen. Fijnnn!!:) nu de sephora weer terug en dan ben ik helemaal happy

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 9 oktober 2014 12:33

Ja, zo leuk dat Kiko in Amstelveen komt! Ik woon in Amstelveen en zag het vorige week in het centrum hangen, ben erg benieuwd!!
De producten van Mac en Dior zien er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Fashion-maniacs op 9 oktober 2014 13:22

De Real Techniques kwasten zijn ook al te koop in Groningen, bij Beau make-up stores!

[Beantwoorden]


Door Savitri op 9 oktober 2014 16:21

Ik vind het zo leuk dat, beetje bij beetje, goede make-up kwasten steeds beter verkrijgbaar worden in Nederlandse winkels! Hoera! :roll:

[Beantwoorden]


Door Evelien op 9 oktober 2014 19:38

I’m in love :love: Die kerstcollecties !! Aaaaahh..
Maar weet je soms of RT & Kiko ook naar België zouden komen? Allicht niet :(

[Beantwoorden]


Door Diana op 9 oktober 2014 20:30

Joehoe! Fijn dat kiko naar nederland komt! En ook fijn dat de kwasten van real techniques bij meer DA’s verkocht zal gaan worden.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 9 oktober 2014 21:13

Wat een prachtige collecties ook, wow!

[Beantwoorden]


Door Elisa op 9 oktober 2014 21:58

Ik heb Real Techniques ook al een keer in Rotterdam gespot! Bij shop ’n box bij de Lijnbaan. Ze verkopen er ook Berry M, sleek W7 en nog veel meer! :yay: Maar wel leuk dat het binnenkort overal komt!

[Beantwoorden]


Door Susanne op 9 oktober 2014 22:24

Wat breng je ons toch fijn nieuws, thanks! :ja: Ben vooral nieuwschierig naar de Dior lipsticks, cool zo dat 2 in 1! En dat real techniques bij de DA verkocht gaat worden is ook super fijn!

[Beantwoorden]


Door best makeup for sensitive skin op 10 oktober 2014 02:27

Wat een leuke nieuwtjes weer!

[Beantwoorden]


Door Ester op 10 oktober 2014 08:38

Jeeeeeeeeeeeej! Real Techniques in Nijverdal?
Dat is nog eens om de deur! YES YES YES. Eindelijk haha.

[Beantwoorden]


Door Laurie op 10 oktober 2014 09:12

Yes! Veel leuke dingen zitten er aan te komen zo te zien! Ik ben benieuwd naar alle mooie collecties en oeh dat doosje van benefit met al die bushes en bronzers, come to me! :-)

[Beantwoorden]

Laurie antwoordt op 10 oktober 2014 om 09:12:

blushes*

[Beantwoorden]


Door Emma op 10 oktober 2014 10:16

Lieve Vera,

Helaas heb ik een foutje ontdekt in dit bericht. klein foutje, maar ik wilde je er toch even op wijzen:
“Mix er minder opgedoft uitziet als Keepsakes (…)”
als=dan…

verder leuke nieuwtjes!

liefs

[Beantwoorden]


Door Fiekefairy op 10 oktober 2014 11:21

:love: Omg, I need Real Techniques en kiko!

[Beantwoorden]


Door Femke op 10 oktober 2014 19:28

Die Dior blush ziet er echt prachtig uit! Ik vind het super leuk dat Kiko en Real Techniques naar Nederland komen!!

[Beantwoorden]


Door Vivian op 11 oktober 2014 11:03

KIKO en Real Techniques? EINDELIJK! Nu hopen dat KIKO ook snel in de richting van Nijmegen komt…

[Beantwoorden]


Door Sarah op 11 oktober 2014 11:45

Yay wat een leuke post! Ik ben heel benieuwd of RT ook naar een DA in de buurt komt, dat zou echt ideaal zijn. En wat fijn dat er eindelijk een KIKO winkel komt in Nederland, hopelijk volgen er meer. En die lipsticks van MAC met zwarte glitterhuls….die moet ik hebben!

[Beantwoorden]


Door Zoe de Jonge op 11 oktober 2014 17:34

Ik liep eergister in venetie nog langs een kiko en ben niet naar binnen geweest, net als bij de sephora, shame on me
Jammer dat real technigues alleen in da te kopen is, want in almere zit er geen :-(

[Beantwoorden]


Door Tara-naomi op 14 oktober 2014 11:20

Ik werk in de DA, alleen heb ik nog geen real techniques kwasten voorbij zien komen in de nieuwsbrieven. Misschien dat het alleen een versie wordt van mooi/DA
Mocht ik er iets over lezen/horen zal ik dat laten weten.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 16 oktober 2014 15:23

Ik vind het juist leuk dat er merken zijn die in NL niet te koop zijn. Goed excuus om een stedentripje naar Londen te doen. Blijft het ook nog speciaal.

[Beantwoorden]


Door Eva op 16 oktober 2014 22:07

ik hoop dat die Real techniques kwasten en zo ook bij mij in de da komen want ik woon in een soort dorpje.
en dan zou die kwasten kopen makelijker zijn(en hoef ik niet van die slechte kwasten te gebruiken)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 24 oktober 2014 20:24

OH MY FUCKING GOD. Ik werd (en ben) helemaal gek zeg! Ik direct een vriendin een spraakbericht sturen over dat ik zowat aan het doodgaan was van geluk door dit artikel. Al die prachtige collecties… Dat nieuws over Kiko en Real Techniques… Ik moest echt op mijn ademhaling letten… Dat die niet ineens stopte ofzo, haha!

xx Sanne

[Beantwoorden]


Door Nattanee op 5 november 2014 16:13

Kiko (love) en Real Techniques (A) komen eindelijk naar Nederland! <3 :yay:

[Beantwoorden]


Door sara op 11 december 2014 11:51

hier in belgie zijn al die mooie merken niet te koop :-( ik wil zo graag een primarkt in gent

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | VC beauty nieuws #25 op 7 januari 2015 06:00

[…] beauty nieuws #24 VC beauty nieuws #23 VC beauty nieuws […]


Door veracamilla.nl | VC beauty nieuws #27 op 16 mei 2015 11:37

[…] VC beauty nieuws #26 VC beauty nieuws #25 VC beauty nieuws #24 […]