Shoplog derde schap Essence en Catrice (+ Sinful Colors)

Ik heb deze week een extra video! Een shoplog met Essence en Catrice producten uit het derde schap. Er zijn nu filialen in Nederland met zo’n derde schap, waar je nóg meer producten kunt vinden. Ik kocht er een aantal hele leuke dingen, zoals de make-up boxes, het Absolute Matt Eyeshadow Palette en ook nog wat nagellakjes van Sinful Colors. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Shoplogs/hauls Video | 23 september 2014 | 108 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Marloes op 23 september 2014 08:04

Ik hou van je shoplogs, het zorgt voor leuke inspiratie!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 23 september 2014 08:27

Superleuke shoplog! Ik ben inmiddels al een paar keer de grens over geweest om producten uit het 3e schap te scoren, maar telkens was letterlijk alles uitverkocht, zo frustrerend! Gelukkig kunnen we de producten hier binnenkort ook scoren. Ik ben zelf erg benieuwd naar het Absolute Matt Eyeshadow Palette (Catrice) en de All About Chocolates Eyeshadow Palette, Thermo Nagellak, zwarte Longlasting Lipstick en de Colour Correctors van Essence!

[Beantwoorden]


Door Saartje op 23 september 2014 08:38

Wat een leuke producten! Ik ben zo blij met de extra schappen eindelijk ook de leuke items die ze vaak alleen in Duitsland hadden:). De palette van essence zijn echt heel erg leuk! Ik ben ook super benieuwd naar de bronzer en highlighter pennen van Catrice. Ik vind je behang trouwens super mooi! Staat heel goed en maakt je kamer net wat warmer, heel leuk! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 09:02:

Dankjewel Saartje!

[Beantwoorden]


Door B op 23 september 2014 08:49

Mooie producten! <3

Je zou nagellakwielen kunnen aanschaffen en die gebruiken op de dagen dat je nagels te kort zijn voor een nagellakreview. =)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 09:02:

Dankjewel voor de tip! Op een nagelwiel zien swatches er helaas heel anders uit dan op echte nagels, dus ik heb nog even geduld (A)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 23 september 2014 08:56

Wat veel en gave producten! Ik ben wel heel benieuwd naar de kitjes die je hebt gehaald.. :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 september 2014 09:00

Die palette van Catrice is echt prachtig <3 ik heb hem zelf ook en hij is super mooi!

[Beantwoorden]


Door Renate op 23 september 2014 09:02

Leuke shoplog! Wauw die palettes van Essence zien er echt prachtig uit, heel leuk die verpakkingen! (love) En ik vind dat de blushes van Catrice zo’n mooi patroontje hebben, wauw! En ik heb al heel vaak de Sinful Colors hier bij de kruidvat gezien, ik ga er dan toch maar is een paar lakjes van halen!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 september 2014 09:05

Over je zoektocht naar een low budget matte donkerrode lipstick: de cashmere lipstick van Flormar dc30 is perfect! :D

[Beantwoorden]


Door Savitri op 23 september 2014 09:06

Zo leuuk! Toen ik laatst het nieuwe schap tegenkwam werd ik he-le-maal gek, haha. Ik kon ook echt niet wachten tot de reviews zouden verschijnen. Ik hoopte stiekem dat jij daar heel snel in zou zijn, en jawel! Ik vind het zo fijn dat je hier altijd zo snel mogelijk bij wilt zijn :) Zo blij met je review van de lipsticks, nu nog een mooie uitzoeken haha :) Ben heel erg benieuwd naar je andere reviews!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 09:24:

Dankjewel! Ik doe mijn best, vind het leuk om te horen dat je er al op hoopte ^^)

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 23 september 2014 09:07

Leuk geshopt. Ben stiekem wel benieuwd hoeveel je in totaal moest neerleggen. Het zijn dan wel budgetmerken, maar allerlei kleine prijzen bij elkaar maken één groot bedrag. Ook vind ik die doosjes (die luxueuzer zijn) best prijzig… 6 euro is niet meer budget imo. Het wordt steeds duurder :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 09:24:

Het wordt ook steeds duurder, maar bijna elk merk word ieder jaar duurder. Dat hoort er helaas een beetje bij :-( €6 is inderdaad niet echt budget meer, maar dan heb je ook wel een luxer boxje. Het is persoonlijk of je dat er voor over hebt of niet (we moeten natuurlijk nog wel even de kwaliteit afwachten, maar dat komt eraan!).

[Beantwoorden]


Door Yudeska op 23 september 2014 09:18

Wauw!! Super leuke nieuwe producten. Ze doen me erg denken aan Benefit. Speels en mooi!

[Beantwoorden]


Door Laurie op 23 september 2014 09:21

Hele leuke video Vera! Een beetje off topic, maar wat is je behang mooi!! Echt een toevoeging aan je slaapkamer!
En heerlijk dat die extra schappen er zijn, zitten zeker leuke producten tussen! Die nieuwe lipsticks van catrice ultimate stay lijken me heel fijn, jouw review erover zorgde er ook al voor dat ik ze eigenlijk allemaal wel wil! Oeh en die lakjes van sinful colors, ik snuffel er elke keer even tussen, maar heb er nog nooit eentje gekocht, ik ben benieuwd naar de reviews!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 09:23:

Dankjewel! Ben er ook heel blij mee ^^)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 23 september 2014 09:38

Ik ben vooral benieuwd naar de beautyblender-dupe en naar de 2 pennen van Catrice (bronzer en highlighter) :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 september 2014 09:51

Yeah een extra shoplog! (love) Helaas zitten er geen filialen in mijn buurt! Als ik naar Amsterdam ga moet ik maar even opzoek gaan! Welk filiaal in Amsterdam had beide merken? Ik ben erg benieuwd naar de sponge, het matte palette en de super leuke Essence palettes! Rosegarden lipstick lijkt mij heel erg mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 18:05:

Het filiaal in de Reguliersbreestraat!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 23 september 2014 09:53

Oehlala, wat een hoop mooie nieuwe items heb je er bij! Zelf ben ik helaas nog geen derde Essence schap tegen gekomen, maar als ik dat doe ga ik sowieso ook lekker inslaan! Vooral de ‘Too Faced’ look a like paletten vind ik echt super tof en lekker girly! Vooral het ‘how to make nude eyes’ vind ik er onwijs mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door beautyforgirls op 23 september 2014 09:59

Wat een leuke dingetjes allemaal!
Liefs, xxx

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 september 2014 10:00

Wat een leuke aankopen heb je gedaan!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 23 september 2014 10:00

Na je artikel van laatst over dat je ooglooks zoveel op elkaar lijken, vind ik hier een complimentje wel op zijn plaats. Deze tinten staan je ontzettend mooi! (love) Ik vind het zelf lastig om met zulke kleuren te werken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 18:05:

Dankjewel Anouk :-)

[Beantwoorden]


Door Vivian op 23 september 2014 10:04

De make-up blending sponge! En wow wat zit je haar mooi op de video, zo volumineus!

[Beantwoorden]


Door Mirne op 23 september 2014 10:06

Erg leuke items, zeker voor die doosjes ga ik eens kijken!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 23 september 2014 10:19

Het liefste natuurlijk alles, echt ontzettend leuke producten. Mijn voorkeur gaat wel een beetje uit naar de Essence palletjes ^^)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 23 september 2014 10:49

Wauw Vera, wat ziet je slaapkamer er zo mooi en gezellig uit!
Ik hou van de details (lampjes aan enzo) heel leuk om naar te kijken!

Leuke items heb je gekocht, ik wil gauw eens naar onze kruidvat, zien of wij ook zo’n extra schap hebben!:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 18:05:

Dankjewel Miranda ^^)

[Beantwoorden]


Door Amelie op 23 september 2014 10:54

Leuke shoplog! Ik ga vandaaag op zoek naar de schappen, zoveel leuke nieuwe dingen!

[Beantwoorden]


Door Linda op 23 september 2014 11:12

Wat fijn dat deze producten nu ook in Nederland te verkrijgen zijn! Ik ga snel eens kijken of mijn stad een van de lucky steden is. Ik ben namelijk erg benieuwd naar de Too Faced look-a-like palletjes :)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 23 september 2014 11:13

Ik ga snel eens kijken bij een Kruidvat in de buurt!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 23 september 2014 11:28

Leuke video! Bij Kruidvat bij mij in het dorp is helaas geen derde schap gekomen, maar gelukkig bij mijn vriend in de buurt wel. Als ik deze week weer naar hem in Amsterdam ga, ga ik dan ook zeker even een kijkje nemen. Bij welk filiaal in Amsterdam heb jij die nagellakjes van Sinful Colors gekocht? Ze lijken me namelijk erg mooi :) Ik ben van de andere producten het meest benieuwd naar de Essence doosjes en het Catrice palette met de matte oogschaduws.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 18:05:

Reguliersbreestraat! :-)

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 23 september 2014 12:01

Catrice lipstick In a rosegarden lijkt erg op de Essence natural beauty (07 geloof ik) heb ik ontdekt. Leuke shoplog! Eenpsar van die producten had ik ook al. Die blusher I am nuts about you vind ik heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 23 september 2014 12:18

Wat een leuke producten! Weet je toevallig of ze ook nog in andere plaatsen gaan uitbreiden? Ik vond het namelijk jammer dat het allemaal bij elkaar in de buurt zat eigenlijk ):

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 18:06:

Hier kun je kijken waar het derde schap komt of is: http://www.catrice.eu/nl/inspiratie/nieuwe-dimensie.html#c10594

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 september 2014 12:42

Het grote Essence schap heb ik nog niet gezien, het Catrice schap daarentegen wel en toen ging ik los. Mijn shoplogje is gisteren online gekomen en heb idd ook het matte palette meegenomen. Ben heel erg benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 september 2014 13:37

Wat een boel mooie aankoopjes! Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe palettes van Essence. :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 september 2014 13:48

wat ontzettend leuk vooral die palettes van Essence! Ik ga zo kijken of er hier ook al een schap bij komt dat is ook nog niet duidelijk, maarja. Ik hoop het!

[Beantwoorden]


Door Hannah op 23 september 2014 14:17

Toen ik in de zomer in Duitsland was hadden ze helaas niet al deze producten :(. Fijn dat ze nu eindelijk naar Nederland komen, ik ben al zo lang benieuwd naar die blush-en oogschaduwpalletes!

[Beantwoorden]


Door Dana op 23 september 2014 14:35

In welke kruitvat ben je geweest? In welke plaats :smak:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 18:06:

Reguliersbreestraat in Amsterdam.

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 23 september 2014 14:43

Wauw, die nude kleur van catrice is echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sanja op 23 september 2014 15:34

Leuke spulletjes heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Julia op 23 september 2014 15:51

Wow ik word altijd zo enthousiast van je shoplogs! Ontzettend leuke producten! Ik baal heel erg dat ik niet in de buurt woon van een kruidvat met een derde schap, hopelijk komt er snel uitbreiding. Zijn die lakjes van Sinful Colors wel bij elke kruidvat te krijgen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 18:07:

Dankjewel! En nee, helaas ook niet. Is echt zoeken :-(

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 september 2014 16:15

Ik zou graag een review willen zien van het absolute matt palatte van Catrice,,, erg leuke video♥

[Beantwoorden]


Door Britt op 23 september 2014 16:20

Heee Vera,

wat een superleuke shoplog! heerlijk om naar te kijken! ;)
ik vroeg me af bij welke filialen van kruidvat er allemaal een extra schap bij is gekomen?
en ik zou het leuk vinden als je met deze producten een look maakt in een video.

xxxx

[Beantwoorden]


Door todayslovely op 23 september 2014 16:21

ik zag al de essence palettes in de winkel geplaatst worden, maar ze werden dus nog niet verkocht!

[Beantwoorden]


Door Amber op 23 september 2014 16:21

Wauw. Ik zou graag van het how to make your brows wow palletje een review willen. Zit al een hele tijd te twijfelen of ik zon palletje voor mn wenkbrowen moet kopen. Ik teken mijn wenkbrouwen namenlijk altijd gewoon. En ligt het aan mij of ben je vergeten de gele nagellak te laten zien. Daar was ik namelijk ook heel erg beniewd naar! En hoe duur is die no dark circles stick? Want ik slaap heel slecht, en heb dus behoorlijke wallen. En natuurlijk wil ik die graag verberen!

Xoxo amber <3 :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 18:07:

Ja, oeps! Die hoort er ook bij.

De prijzen weet ik niet, het bonnetje geeft alles een naam. Heeeel onhandig.

[Beantwoorden]

Amber antwoordt op 23 september 2014 om 22:28:

Die sticks zijn €2,65 ofzo. Ga gelijk morgen naar de winkel! Ben echt zo blij dat er een bij mij in de stad zit ! ^^)

[Beantwoorden]


Door José op 23 september 2014 16:22

Oeh eindelijk de blending brush in Nederland! Ik kon hem inderdaad al nooit vinden in de filialen, binnenkort maar weer eens naar Kruidvat!

[Beantwoorden]


Door Margot op 23 september 2014 16:27

Heee,

Leuke video! Maakt me meteen vrolijk als ik thuis kom van school :)
Ik zou graag een review zien van de nagellakjes, de highliter pennen en heel graag de beautyblender van catrice.

[Beantwoorden]


Door Ellemieke op 23 september 2014 16:28

Die lakjes van Sinful colors lijken me zoooo super :) x

[Beantwoorden]


Door Isy op 23 september 2014 16:41

Heee,

Leuk filmpje ik zag dat er in Maastricht ook een filiaal met het derde schap is dus ik ben benieuwd :) ik heb ook een vraagje, wat is er met de intro’s gebeurd? Het begon me opeens op te vallen haha (H)
Je bent echt super, ga zo door !

Xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 18:08:

Die komen terug, maar verkort. Ze waren te lang.

[Beantwoorden]


Door Lies op 23 september 2014 16:50

Wat een mooie producten heb je allemaal geshopt! Vooral die palettes van Essence ben ik wel heel erg benieuwd naar en het matte palette van Catrice. Ik hoop ook dat het extra schap van Essence hierheen komt, want daar koop ik altijd net iets sneller iets van als van Catrice.

[Beantwoorden]


Door Zoe de Jonge op 23 september 2014 16:51

Ik heb die say no to redness van essence en ik vind hem erg fijn! Ik heb erg rode ogen en concealer bedekte het niet helemaal. Nu ik die stick gebruik zie ik er veel wakkerder uit en het ik goed met de huid te blenden. Wel moet ik er natuurlijk concealer overheen doen, maar het effect is echt heel mooi!

xx

[Beantwoorden]


Door Guinevere op 23 september 2014 16:59

Hi Vera, ik heb een vraag, waar kan je het 3e essence schap allemaal vinden, de kruidvat bij mij in de buurt heeft hem namelijk niet en ik wil die doosjes heel graag hebben. En als gewoonlijk, hele leuke video! Groetjes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 18:08:

Hier staat een lijst: http://www.catrice.eu/nl/inspiratie/nieuwe-dimensie.html#c10594

[Beantwoorden]


Door yasmina op 23 september 2014 17:01

Leuke shoplog en je kamer is super waaauuww! echt dat behang geeft een heel warm classy gevoel

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 18:09:

Dankjewel! Ben er ook erg blij mee.

[Beantwoorden]


Door Iris Visser op 23 september 2014 17:09

Ik ben erg benieuwd naar de tools! Misschien kan je daar één grote review van schrijven? :) Liefs´ Iris

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 18:08:

Daar zat ik ook aan te denken!

[Beantwoorden]


Door Luuke op 23 september 2014 17:28

Is er ergens een lijst te vinden waar derde schap filialen zijn? ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 18:09:

Yes, hier: http://www.catrice.eu/nl/inspiratie/nieuwe-dimensie.html#c10594

[Beantwoorden]

Luuke antwoordt op 23 september 2014 om 21:27:

Yaay, er zitten een paar filialen bij mij in de buurt. Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 23 september 2014 17:36

Die doosjes zijn echt zo super leuk, ik hoop echt dat ik ze kan vinden en dat ze er uberhaupt nog zijn. Altijd leuk, budget goodies. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Lenke op 23 september 2014 17:42

Zijn er ook filialen in België die zo’n derde schap bezitten? Groetjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 18:09:

Dat weet ik helaas niet, zou je even contact over kunnen opnemen met Kruidvat.

[Beantwoorden]

Amber antwoordt op 23 september 2014 om 22:35:

Dit zijn de filialen voor België. (Ik kon de link niet kopiëren )

Aalst
Nieuwstraat 29
Antwerpen
Carnotstraat (half extra schap)
Bree
Hoogstraat 2
Deurne
Herentalsebaan
Frank Craeybeckxlaan 92-94
Diest
Botermarkt 19-21 (half extra schap)
Gent
Veldstraat (half extra schap)
Haacht
Stationstraat 1
Halle
Volpestraat 3
Hasselt
Demerstraat 37
Kampenhout
Mechelsesteenweg 44
Leopoldsburg
Stationsstraat 47
Leuven
Jodenstraat
Lier
Antwerpsestraat 84
Lommel
Dorp 22
Maasmechelen
Pauwengraaf 26
Mechelen
Bruul (half extra schap)
Mortsel
Statielei 51-53
Menen
Rijselstraat 8
Ranst
Kromstraat 62C
Roeselare
Ooststraat 144
Schoten
Paalstraat 41
Temse
Kouterstraat 26
Wetteren
Florimont Leirensstraat 6 (half extra schap)
Wilrijk
??
Wuustwezel
Bredabaan 402
Zonhoven
Dorpsstraat 10

[Beantwoorden]

Heike antwoordt op 24 september 2014 om 19:27:

Wauw, thanks amber, superhandig! Jeuj, degene waar ik meestal ga is er bij :)


Door Yasmin op 23 september 2014 17:44

Jaaa ik ben zo blij dat de grote schappen van Essence en Catrice nu ook in Nederland zijn! Ik had ze afgelopen vakantie in Duitsland gezien en ik had het idee dat ik in de hemel was ;-)
Ik heb de blending kwast aangeschaft en vind hem persoonlijk wel goed werken, de haartjes zijn lekker zacht!
Je ooglook is trouwens heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Ina op 23 september 2014 17:49

Superleuke shoplog!

[Beantwoorden]


Door Irene op 23 september 2014 17:51

Zo leuk al die nieuwe producten! Ik ging zelf ook helemaal wauwie bij ons drie meter Catrice schap. Ik heb me weten in te houden haha, maar ik zou graag een review zien van de matte lipsticks van Catrice en van het ‘How to make your face WOW’-kitje van Essence! (love)

[Beantwoorden]


Door girls op 23 september 2014 17:52

Super gaaf! En super leuke producten. Ik denk dat ik binnenkort ook maar een kijkje ga nemen haha ;)

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 23 september 2014 18:31

Aaaah lekker veel geshopt! Leuke producten. Ik had zaterdag ook twee lakjes van Sinful Colors gekocht met de 1+1 gratis actie.

[Beantwoorden]


Door Syl op 23 september 2014 18:32

Ik vind die blushes met die patroontjes zo bijzonder. En ik ben benieuwd naar die roze stick tegen donkere kringen.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 23 september 2014 18:34

Wat een mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 23 september 2014 18:38

Lieve Vera,

Door mijn oogaandoeningen kan ik geen make-up rond de ogen aanbrengen. Klein probleempje, ik lijk heel jong en mijn lengte werkt ook niet mee. foundation is niet nodig maar lipstick is toch echt wel mijn liefde in het leven. ik heb er tig van en na bloggers er zo positief over gezien te hebben, nu ook de please me van mac. helaas is dit de enige waarmee ik gewoon een maaltijd kan eten zonder dat het lijkt alsof ik alleen lipliner op heb. het gaat er zo snel vanaf. enige tips of trucks om het langer te laten zitten? of aanraders (liefst niet al te duur) die gewoon wél lang blijven zitten! graag een artikel over hoe je lipstick zo lang mogelijk erop kan laten zitten en hoe je het kunt dragen als je bijv uiteten gaat

Hopelijk blijf je nog heel lang doorgaan met bloggen!
xxx Tessa

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 20:37:

Hee Tessa, zou je mij een mailtje kunnen sturen? Dan kan ik even wat beter de tijd nemen om te reageren.

[Beantwoorden]


Door Tessa Anna op 23 september 2014 18:52

Van die leuke doosjes zou ik wel een review willen zien, ik ben benieuwd naar de kwaliteit ervan. Het uiterlijk is in elk geval heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Malou op 23 september 2014 19:01

Wat zie je er toch weer mooi uit! :) hele mooie ooglook & lipstick!
Ik ben het meest benieuwd naar de essence boxes van face & brows, maar ook naar de In a rosegarden lipstick en de sinful Colors nagellakken ben ik benieuwd!
Leuke video Vera! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 20:36:

Dankjewel Malou! Komt eraan ^^)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 23 september 2014 19:14

De producten zien er echt geweldig uit! Ben benieuwd, vooral naar de palettes!

[Beantwoorden]


Door Anna op 23 september 2014 19:18

Wauw ik ben zo benieuwd!!! Ziet er super uit!!

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 september 2014 19:29

die paletjes zijn nice!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 23 september 2014 19:36

Leuk! Ik ben echt benieuwd naar die drie doosjes! :)

[Beantwoorden]


Door Amy op 23 september 2014 19:43

Cool, heel erg leuk dat nieuwe schap! Ik ga proberen of ik morgen na mijn werk snel even richting Kruidvat kan :-D

[Beantwoorden]


Door Marjoleine op 23 september 2014 20:13

Wat een leuke producten heb je gekocht, ik word er gewoon jaloers van! Weet je welke filialen een derde schap hebben gekregen? Want ik heb er nog geen kunnen vinden, maar ik wil die leuke kitjes kopen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2014 om 20:35:

Zie hier: http://www.catrice.eu/nl/inspiratie/nieuwe-dimensie.html#c10594

[Beantwoorden]

Marjoleine antwoordt op 23 september 2014 om 20:39:

Dankjee :)

[Beantwoorden]


Door Renate op 23 september 2014 20:39

Wat een leuk en vooral heel handig filmpje :D. Ik heb ook mijn ogen uitgekeken bij de nieuwe grote schappen. Ik heb alleen nog maar de high lighter cream van essence gekocht. Een echte aanrader kan ik je vertellen. Ik zou graag een review van de beautyblender willen zien.

[Beantwoorden]


Door Mirosea op 23 september 2014 20:48

Het pigment ;) Enig idee waar een derde schap is? *hopend op Zoetermeer, Delft of Rotterdam* <3

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 23 september 2014 21:04

Mooie setting zo!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 23 september 2014 21:12

Wauw, wat een mooie producten heb je aangeschaft! Ik heb de nieuwe schappen ook al vol bewondering staan bekijken en natuurlijk wat dingetjes meegenomen. Ben erg benieuwd naar de nagellak! Mooie ooglook heb je trouwens op!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 23 september 2014 21:15

Leuk om te zien, want bij ons hadden ze de uitbreiding helaas nog niet. Ik kan echt niet meer wachten haha, ik denk dat mijn mond open valt als het eenmaal zo ver is!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 23 september 2014 22:43

Onwijs leuke shoplog! Persoonlijk ben ik niet zo weg meer van de producten van Essence, maar het blijven wel echte budgettoppers! Is niet mijn favoriet, maar ik heb zeker wel een voorraadje liggen in geval van nood haha

[Beantwoorden]


Door De Spiegelreflex op 24 september 2014 12:55

Superleuk filmpje, ben benieuwd naar je reviews! Vooral van die twee laatste producten van Catrice die je liet zien (bronzing+highlighter pen geloof ik).

[Beantwoorden]


Door Sanne op 24 september 2014 18:18

Leuke shoplog! Je hebt veel gekocht, leuk om te zien :)

[Beantwoorden]


Door vera op 24 september 2014 20:40

ga je die nude lipstick van catrice ook reviewen? Ben er erg benieuwd naar :)

[Beantwoorden]


Door manon op 29 september 2014 21:26

die palletjes zijn echt super mooi!! xoxo !n :wow: (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 oktober 2014 19:15

Ik zie iedere keer weer die In A Rose Garden <3

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 oktober 2014 19:25

Ookal draag ik nog geen make-up , ik krijg wel heeel veel zin om naar de kruidvat te gaan !!

[Beantwoorden]