Essence How To Make Nude Eyes, Your Brows & Your Face WOW Make-up Boxen

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_01

Het duurde iets langer dan ik in eerste instantie dacht, maar dat mag de pret niet drukken. Ze zijn eindelijk hier, de vrolijke en schattige make-up boxen van Essence. Elk doosje bevat oogschaduw, bronzer, blush, highlighter of wenkbrauwpoeder. Ik kocht How To Make Nude Eyes, How To Make Your Brows WOW en How To Make Your Face WOW. Here we gWOW!

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_04

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_03

De make-up boxen zijn te vinden in het derde schap van Essence. Hier kun je een overzicht vinden van de Kruidvat filialen die zo’n mega schap van Essence (en Catrice!) hebben. Ik kocht de boxen aan de Reguliersbreestraat in het Kruidvat filiaal naast theater Tuschinski.

De make-up boxen zijn van karton gemaakt en zijn ondanks dat het toch een best groot en opvallend doosje is, aardig plat en licht. Prima om mee te nemen dus. Ik vind dat ze er heel leuk en vrolijk uit zien. Essence heeft goed afgekeken bij Too Faced en Benefit. Zulke producten zie je bijna nooit bij low-budgetmerken. Essence is taking it to the next level!

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_02

Essence How To Make Nude Eyes Make-Up Box € 5,99
Essence How To Make Your Brows WOW Make-Up Box € 5,99
Essence How To Make Your Face WOW Make-Up Box € 5,99

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_06

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_07

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_08

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_09

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_10

Essence How To Make Nude Eyes

De How To Make Nudes Eyes make-up box deed me gelijk aan het Benefit World Famous Neutrals Most Glamorous Nudes Ever palette denken. Hoewel het zeker ook wel wat weg heeft van het Too Faced Natural Eye Palette. Hoe dan ook: ik vind dat de vormgeving erg mooi en passend is gedaan.

Leuk ook met de namen van de oogschaduws langs de ronde pans. En heel handig dat er kaartjes over het gebruiken van de kleuren achter de tekstballonvormige spiegel zitten. Ik geloof haast niet dat ik hier een oogschaduwpalet van 6 euro voor me heb liggen.

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_11

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_12

Eye Light Beige – Go For Gold – An Eye On Apricot
All About Nude – Nude Night Out – Team Nude

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_13

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_14

Ik heb een ooglook gemaakt met Eye Light Beige (wenkbrauwbot en binnenste ooghoek), An Eye On Apricot (eerste deel van het bewegend ooglid), Go For Gold (tweede deel van het bewegend ooglid), Team Nude (arcadeboog) en Nude Night Out (arcadeboog).

Met de How To Make Nude Eyes make-up box, kun je een glowy neutrale ooglook maken. Hoewel een of twee matte tinten het palette iets diverser en wellicht ook iets meer nude hadden gemaakt, heb ik over de kwaliteit niks te klagen. Veel pigment, oogschaduws die goed bij elkaar passen en een mooie, glanzende neutrale ooglook maken.

Essence How To Make Nude Eyes € 5,99

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_15

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_16

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_17

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_20

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_18

Essence How To Make Your Brows WOW

Over dit palet kreeg ik heel veel vragen. Hoewel ik trouw ben aan de Catrice Eyebrow Set, ben ik natuurlijk ook benieuwd of er nog een beter alternatief is. De How To Make Your Brows WOW make-up box van Essence ziet er in ieder geval al een stuk leuker uit. In het palet vind je 3 wenkbrauwpoeders, 1 highlighter, 1 pincet, 1 dubbelzijdig kwastje en 1 kaartje hoe je je wenkbrauwen moet vormgeven.

Het pincet en het kwastje wat erbij zitten zijn waardeloos. De bedoeling is goed, maar het pincet krijg ik nauwelijks samen geknepen, van de dubbelzijdige kwast brengt de sponsapplicator de highlighter haast onzichtbaar aan (alles blijft erop zitten) en de haartjes aan de andere kant zijn veel te dik, te slap en te slordig. En waar is een borsteltje om je wenkbrauwen mee te doorkammen?

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_21

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_22

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_23

Ik vind het super dat er een highlighter in het paletje zit. Dat zie je niet vaak. Leuk! Het lift de wenkbrauwen toch even en geeft net dat beetje extra (zie de tweede foto). De kleuren wenkbrauwpoeder vind ik helaas een beetje verwarrend. Loves Blondes, Love ‘Em All en Love Brunettes heten de drie poeders. Love ‘Em All? Is die dan voor iedereen geschikt? De tint voor blondines vind ik veel te licht en te oranje. Ook Love ‘Em All is oranje, maar laten we daar dan het label Love Redheads opplakken. Ik denk dat hij voor roodharigen heel mooi is.

Ik heb mijn wenkbrauwen bijgetekend met Love Brunettes. Deze tint is veel assiger en daarom staat hij een stuk natuurlijker. Ik denk dat hij voor brunettes te licht is, tenzij je hem heel sterk aanzet. Voor mij was hij bijna perfect. Ik heb de tint zacht aangezet en een beetje uitgeborsteld en vond hem hartstikke mooi. Trek je dus niet teveel aan van de namen van de poeders.

Essence How To Make Your Brows WOW € 5,99

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_24

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_25

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_26

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_27

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_28

Essence How To Make Your Face WOW

Deze make-up box met blush, bronzer en highlighter sprak me meteen aan. Zulke paletten kom je nou nooit tegen bij drogisterijmerken. Zo leuk! Handig dat er zowel een koele als warme tint blush in zit, zo kun je het palet in principe elke dag gebruiken. Dit is de enige make-up box waar enkel make-up en geen tools als kwastjes en pincetten bij zitten. Zo is er genoeg ruimte voor de poeders. Fijn!

De knalroze blush is gek genoeg als enige mat. In de bronzer zit bijvoorbeeld ook glitter. Het zijn niet heel veel glitters, maar ze zijn wel vrij grof. Helemaal mat of met een subtiele glans zoals bij Laguna NARS had ik een betere keus gevonden.

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_29

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_30

Sun Date – Think Pink
Starlight – Peach Babe

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_31

Niks aangebracht – Bronzer Sun Date aangebracht
Sun Date + Peach Babe – Sun Date + Think Pink

Full-face met links Think Pink en rechts Peach Babe
(highlighter op de brug van mijn neus)

De blush in deze make-up box, met name Peach Babe, vind ik erg mooi. Deze perzikkleur glanst prachtig en geeft mijn gezicht een hele gezonde, warme uitstraling. De highlighter Starlight is daarbij overbodig, maar kan wel goed in combinatie met Think Pink. Het is een koele highlighter, met een poederige textuur.

De bronzer in Sun Date pakt helaas erg oranje uit. Glitterig en oranje, dat was nou niet echt waarop ik hoopte. Die sla ik in het vervolg over als ik dit palet gebruik, want de blushes en de highlighter die erin zitten, zijn wel mooi.

Essence How To Make Your Face WOW € 5,99

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_32

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_33

Full-face make-uplook met de drie make-upboxen
Lipstick: Catrice In A Rosegarden

essence_make-up_box_how_to_make_nude_eyes_brows_wow_face_wow_34

Ik vind de Essence make-up boxen ontzettend leuk. Ze geven je het gevoel alsof je een luxe product in handen hebt. Stond je nou echt niet voor het Benefit schap toen je ze uitzocht? Er zitten hier en daar nog wel wat haken en ogen aan, bij de benamingen van de wenkbrauwpoeders en de glitterige bronzer bijvoorbeeld. Voor 6 euro zijn de doosjes misschien niet perfect, maar ik zeg eerlijk dat ik dat ook weer niet heel erg vind.

Met de How To Make make-up boxen van Essence doe je jezelf namelijk wel een heel leuk kado. Ik word vrolijk van de doosjes en blijf ze zeker gebruiken.

De Essence How To Make make-upboxen zijn nu te koop bij Kruidvat filialen met een derde schap.


Reacties

Door Cheyenne op 24 september 2014 06:08

Vooral het oogschaduwpalette spreekt me aan. Wat een prachtige verpakkingen allemaal!

[Beantwoorden]


Door Martina op 24 september 2014 06:13

Ik vind de vormgeving echt ontzettend leuk!

[Beantwoorden]


Door Sara - Window On My Wardrobe op 24 september 2014 06:15

Wauw wat een superleuke collectie! Je zou zo denken dat je Benefit producten in je handen hebt. Deze ga ik zeker inslaan!

X Sara

[Beantwoorden]


Door Laura op 24 september 2014 06:16

Het nude palet vind ik er vooral erg mooi uitzien en zulke kleuren zijn altijd handig!

[Beantwoorden]


Door Norah Lynn op 24 september 2014 06:27

Wat leuk (love) Fijne review!

[Beantwoorden]

bita antwoordt op 24 september 2014 om 15:39:

:lol: :lees: inderdaad (love) (A) :kiss: :kiss: :star: :wave: :yes: <3 ;-) ^^) :crazy: :omg: :love: :$ :$ (love) (love) :!:

[Beantwoorden]


Door Natasja op 24 september 2014 06:32

Wat een leuke paletten! Zien er in ieder geval cute uit. Bij mij in de buurt komt pas rond 27 oktober het derde schap. Zin in!!!
Jammer dat die eyebrow box een beetje tegenvalt. Maar de rest ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 september 2014 06:44

Yes, ik zat al op een review te wachten! Ik vind de boxen echt ontzéttend leuk vormgegeven en de kwaliteit van de producten zelf lijkt me ook prima, zo te lezen. Het zijn geen producten die ik echt dringend nodig heb, maar ik wil ze toch wel allemaal hebben nu, haha.

[Beantwoorden]


Door Silvana op 24 september 2014 06:46

Wat een prachtige kleuren! (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 september 2014 06:53

Oh wow hier slaat Essence echt een slag mee. Het nude palette vind ik erg mooi. De taupe kleur die erin zit, is echt prachtig. De andere twee paletten zijn wat minder aan mij besteed. Ik vind het zonde van zo’n hele wenkbrauwdoos om er maar 1 kleur uit te gebruiken en van het face palette vind ik alleen de highlighter echt mooi.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 24 september 2014 06:54

De doosjes zien er super leuk uit en ik ben blij verrast met de uitkomst. Wel jammer voor mij dat het dichtstbijzijnde derde schap iets van 35km verderop is, maar ik kom er wel hahaha. xxx Lucinda

[Beantwoorden]

Syl antwoordt op 24 september 2014 om 17:26:

Je kan ze ook online bestellen. bij kruidvat.nl

oa. deze: http://www.kruidvat.nl/essence-03-how-to-make-bright-eyes-make-up-box/p/3216900

[Beantwoorden]


Door Diana op 24 september 2014 07:08

Alleen al om de verpakking zou ik ze willen hebben! Het doet mij inderdaad denken aan benefit. Leuk dat ze ook werken met instructiekaartjes.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 24 september 2014 07:20

Wat een onwijs schattige paletten <3 Vooral het blush palette en het nude palette vind ik er prachtig uitzien. Echt een goede zet van Essence om zulke leuke paletten uit te brengen!

[Beantwoorden]


Door Beau op 24 september 2014 07:22

Toch wel leuke paletjes :) Alleen al om het doosje wil je ze kopen!

[Beantwoorden]


Door Bethany - Betty Budget op 24 september 2014 07:22

:?: wat een superleuke boxen. Ik vind ze zo leuk eruit zien. Ik aas op de how to make bright e eyes en blushes! Kan niet wachten tot het schap hier in nijmegen staat.

[Beantwoorden]


Door Malou op 24 september 2014 07:24

Ik vind de producten er leuk uitzien, maar zou ze zelf niet kopen. Ik weet VAB mijzelf dat ik ze zou laten liggen en dat is zonde..

[Beantwoorden]


Door brenda op 24 september 2014 07:27

Ik gebruik zelf MAC charcoal brown voor mijn wenkbrauwen, niks voor jou? Het is een oogschaduw dus je doet er ook lekker lang mee!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2014 om 08:57:

Ik heb een MAC oogschaduw gebruikt (Omega volgens mij), maar vond dat niet lekker werken. Ik gebruik nu Catrice en dat bevalt heel goed!

[Beantwoorden]


Door Julia - Stateoftrends op 24 september 2014 07:29

Leuk dat Eccence hier mee komt! Het nude oogschaduw palet spreekt mij wel aan.

[Beantwoorden]


Door Desmain op 24 september 2014 07:30

Oogschaduw gebruik ik niet echt, de blush in het laatste palletje is wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 24 september 2014 07:31

Wat een leuke doosjes! Goede zet van ze!

[Beantwoorden]


Door Anna op 24 september 2014 07:43

Wauw! Wat een toffe producten. De oogschaduws zien er heel mooi uit, zeker voor die prijs. De kleuren voor de wenkbrauwen zijn helaas allemaal te licht voor me. De blushes zijn trouwens ook heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 24 september 2014 07:44

Ben toch wel benieuwd naar het wenkbrauw palette. Hopelijk past de lichstte kleur bij mij. Lieve doosjes :kiss:

[Beantwoorden]

Ceetje antwoordt op 24 september 2014 om 07:46:

Ow yes en er zit een Kruidvat met XXL schap in mijn buurt! Bedankt voor je link daarnaar!

[Beantwoorden]


Door girls op 24 september 2014 07:55

Die oogschaduwpalletes lijken mij super fijn. Ik ga maar eens een kijkje nemen bij de kruidvat!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 24 september 2014 08:10

Ik vind dat Essence deze producten leuk heeft bedacht!

[Beantwoorden]


Door Denise op 24 september 2014 08:17

Wat een gave boxen, je hebt er prachtige looks mee gemaakt! De bronzer is inderdaad iets te oranje maar verder echt een toppertje!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 24 september 2014 08:24

Leuk artikel Vera, en de boxen zien er goed uit!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 24 september 2014 08:33

Fijn artikel Vera!
Voor 6 euro vind ik het echt ontzettend leuke doosjes! Liefs lonneke

[Beantwoorden]


Door Sharona op 24 september 2014 08:35

Ik denk dat deze boxes vooral leuk zijn door de verpakking. Als de producten in de standaard Essence verpakkingen hadden gezeten, waren ze al een stuk minder aantrekkelijk. Ik denk dat ik ze oversla.

[Beantwoorden]


Door pamela op 24 september 2014 08:35

Ze zijn zoo leuk! Ik heb de nude variant maar denk dat ik zeker nog eens ga kijken voor het wenkbrauwpalette.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 24 september 2014 08:46

Deze boxen zijn erg leuk en zien er ook nog eens goed uit!

[Beantwoorden]


Door Eline op 24 september 2014 08:47

Het oogschaduwpalette ziet er wel goed uit, maar wat ontzettend jammer dat de bronzer glanst en ook nog eens heel oranje is. De verpakkingen zijn wel heel leuk ^^

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 24 september 2014 08:56

Mooie, volledige review!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2014 om 08:58:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 24 september 2014 09:01

Wat een schattige verpakkingen! Ik heb deze nog niet zien liggen, binnenkort even langs de kruidvat! (love)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 24 september 2014 09:06

De brows en het nude palette heb ik ook. Jammer genoeg zijn die voor de wenkbrauwen voor mij wat donker, maar het nude palette vind ik wel erg tof en natuurlijk zijn de verpakkingen erg leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Laurie op 24 september 2014 09:07

Wat zijn die verpakkingen toch heerlijk om te zien! Wat heb je er een mooie en complete review van gemaakt Vera, erg leuk om te lezen en bekijken! Oh en wat ziet je huid er goed uit op deze foto’s, niet dat je normaal zo’n vreselijke probleemhuid hebt, maar you get the point! Dat mag ook wel gezegd worden :-) En oeh, Catrice in a Rosegarden is ook wel echt een beauty!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2014 om 09:27:

Dankjewel Laurie, mijn huid is inderdaad rustig nu. Ben ik ook heel blij mee ^^)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 september 2014 09:08

Vind de paletjes er al heel schattig uit zien!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 24 september 2014 09:16

Wat zien ze er toch enorm schattig uit! Enne ik vind je look erg mooi gemaakt!! ( en niet zoals je laatst schreef in je artikel over de vervelende comments dat je altijd hetzelfde doet!)

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 september 2014 09:17

Ik vind het oogschaduwpalette er mooi uitzien, het wenkbrauwpalette had leuk kunnen zijn maar jammer dat de kleuren het allemaal net niet zijn, dat vind ik toch wel belangrijk, wel heel leuk dat er een highlighter in zit :)

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 24 september 2014 09:28

Ziet er goed uit! Ik ben wel op zoek gegaan op verschillende sites om te zien welke kruidvaten een derde schap hebben. Het is moeilijk te vinden… Help? ^^’

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2014 om 09:50:

Goed de tekst lezen! In de tweede alinea geef ik een link http://www.catrice.eu/nl/inspiratie/nieuwe-dimensie.html#c10594

[Beantwoorden]


Door Amelie op 24 september 2014 09:49

Hele mooie boxen, heb zelf de face kit en neutral gekocht, toppers

[Beantwoorden]


Door Elise op 24 september 2014 09:56

De vormgeving vind ik zó leuk! Ik had matte nudes, een werkend pincetje en een matte bronzer toch wel fijner gevonden denk ik. Maar ondanks dat lijken ze mij toch wel fijn. Ondanks dat ik rode lippenstift superstoer vind staan bij jou vind ik de laatste look in dit artikel, met alle neutrale kleuren, je ook erg mooi staan Vera!

[Beantwoorden]


Door De Spiegelreflex op 24 september 2014 10:10

Ik was heel benieuwd naar het wenkbrauwdoosje. Ik heb bruin haar. Wat moet ik dan met de kleur voor blondines? Ik denk dat ik nog ga verder zoeken naar een wenkbrauwproduct wat volledig bij mij past. Wel té schattige verpakkingen, erg pop art achtig! :-)

[Beantwoorden]


Door saskia op 24 september 2014 10:21

Hele leuke boxen maar toch ga ik ze niet aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 24 september 2014 10:38

Dat ziet er erg leuk uit. In het buitenland vond ik deze paletten ook, maar ik heb ze toch niet gekocht: te veel grove, maar ook teveel kleine glittertjes.

[Beantwoorden]


Door yasmina op 24 september 2014 10:53

Leuke revieuw

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 september 2014 10:53

Prachtige looks heb je gemaakt! Ik vind vooral de eerste erg leuk <3

[Beantwoorden]


Door Annelisa op 24 september 2014 10:56

Ik vind ze echt super leuk! Thanks voor de fijne reviews. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2014 om 13:04:

Graag gedaan ^^)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 24 september 2014 11:11

Wat zien deze doosjes er toch cute uit! Voor mij hebben ze een hoog ‘hebben-gehalte’. Je hebt er een mooie look mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 september 2014 11:17

Goede review! jammer dat ze hier niet te verkrijgen zijn, want het is idd een erg leuk cadeau. Het pigment van het oogschaduw doosje is verrassend goed! Ik zal eens gaan zoeken.

[Beantwoorden]


Door Amy op 24 september 2014 11:18

Wat zien deze doosjes er leuk uit! Je hebt er een heldere en volledige review van gemaakt. Ik weet nu welke ik ga kopen vanmiddag! :)

[Beantwoorden]


Door beautyforgirls op 24 september 2014 11:20

Ze zijn zo leuk en schattig.
Liefs, xxx

[Beantwoorden]


Door Irene op 24 september 2014 11:24

hey vera,
leuk artikel heb je geschreven!
Ik zag een close up van je wenkbrauw, en toen viel het me op dat aan het begin van je wenkbrauw je haartjes wat langer zijn. Ik knip die af, met de vorm van mijn wenkbrauw.. nu dacht ik.. is dit fout? Want me wenkbrauwen hebben nu wel een mooiere vorm..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2014 om 13:04:

Nee hoor! Je moet doen wat werkt voor jouw wenkbrauwen. Er is geen goed of fout.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 24 september 2014 11:40

Wat een leuke paletjes! Ze doen me inderdaad erg denken aan benefit en die kaartjes binnenin ook aan too faced. Echt heel leuk gedaan van Essence! Moet snel weer eens naar ‘mijn’ kruidvat hihi.

[Beantwoorden]


Door Mirne op 24 september 2014 11:45

Eye en face wil ik echt hebben. :D

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 24 september 2014 11:47

Ik vind het hele leuke doosjes, zo lekker vrolijk!
De blush ziet er wel heftig uit, maar goed te doseren zo te zien.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 24 september 2014 12:07

Bonuspunten voor de leuke vormgeving! Essence doet echt zijn best :-)

[Beantwoorden]


Door Jana op 24 september 2014 12:14

Ik vind het een heel leuk concept van Essence :)

[Beantwoorden]


Door frederique op 24 september 2014 12:35

Wat een schattige doosjes! En voor dat geld lijken ze me best goed, ik ga van de week eens even langs Kruidvat om te kijken of ze al binnen zijn! Goede review! XX (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Lindsey op 24 september 2014 12:39

Super leuk Vera! Weet jij toevallig of zo’n derde schap ook ergens in Maastricht of omstreken is/komt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2014 om 13:04:

Zie het overzicht! (linkje in de tweede alinea)

[Beantwoorden]


Door Natascha op 24 september 2014 12:40

Heb je een overzicht van de kruidvat met een derde schap?

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 september 2014 12:46

De oogschaduwpalettes vind ik echt heel erg leuk eruit zien! Je hebt ook een mooie look gecreerd. Ik moet denk ik echt eens op les bij jou :P

[Beantwoorden]


Door Jana op 24 september 2014 12:50

Voor de oogschaduw kleuren spreken mij wel aan (love)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 24 september 2014 13:18

Oh wauw! heel gaaf, binnenkort even de stad in om het oogschaduw doosje te scoren

[Beantwoorden]


Door Melissa op 24 september 2014 13:34

Ik vind ze heel gaaf! Hele hoge heb-factor! Ik heb zelf de face kit al een tijdje; in Duitsland gekocht. De oranje blush is echt pretty!

[Beantwoorden]


Door Linda op 24 september 2014 13:51

Ik vind het verassend leukemia palettes!

[Beantwoorden]


Door sanja op 24 september 2014 14:08

Leuke review! ik wil die doosjes nu ook!! :-P

[Beantwoorden]


Door Eva op 24 september 2014 14:14

Die lipstick staat je echt fantastisch Vera

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 24 september 2014 14:27

Leuke boxen!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 24 september 2014 14:36

Super leuk de doosjes make-up! Ik was heel erg benieuwd naar de Brow versie, maar ik ben bang dat het voor mij te licht is.

[Beantwoorden]


Door Wendy Esther op 24 september 2014 14:55

Ik kan nog steeds niet geloven dat dit van Essence is haha. Het lijkt meer op iets van een luxe merk zoals Benefit. Maar ik vind het wel echt supertof van Essence. :wave:

[Beantwoorden]


Door maroussia op 24 september 2014 14:56

Wauw, ziet er goed uit! :) x

[Beantwoorden]


Door eline op 24 september 2014 14:57

Leuk !
Heb je al de paletten binnen van catrice ? Zijn zooooo mooi!
Xx

[Beantwoorden]


Door Patty op 24 september 2014 14:58

Ik wil ze allemaal! Echt zoo mooi!

[Beantwoorden]


Door Justme op 24 september 2014 15:55

Ik vind de foto’s waarop je je haar vast hebt zitten erg leuk! Staat je goed, je haar een keertje vast !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2014 om 16:40:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 september 2014 16:20

Ik vind het eerste en het derde palette echt superleuk!

[Beantwoorden]


Door Syl op 24 september 2014 17:22

BAM! Duidelijke review! Ik denk dat heel veel mensen onwijs nieuwsgierig zijn naar dit 3e schap.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 24 september 2014 17:46

:yay: supergoede review! Ik wil er echt eens eentje proberen!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 24 september 2014 18:59

ik vind ze erg leuk! weet je ook welke filialen? vast Arnhem niet hè? (had dit weekend al gekeken, maar toen in ieder geval (nog) niet)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 september 2014 om 10:06:

Roggestraat moet het krijgen (maar kan nog tot volgende maand duren).

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 september 2014 20:18

Wat een geweldige palettes. Ik hou echt van de verpakkingen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 24 september 2014 20:32

ik vind die paletjes echt zo leuk :D de verpakkingen alleen al zijn to die for!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 24 september 2014 21:17

Wat een fijne uitgebreide review! Ik wil ook één van deze doosjes en door je artikel ben ik heel erg aan het twijfelen welke ik zou gaan halen! Oooh wat is Rosegarden mooi, de lipstick van Catrice! Die moet ik hebben!

[Beantwoorden]


Door Sara op 24 september 2014 22:24

Echt een ontzettend leuke review. Wat een mooie producten. Ik vind je ooglook trouwens bijzonder mooi. Het lijkt op de full-face foto’s of je een witte kleur net boven je eyeliner hebt aangebracht. Errug pretty.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 september 2014 om 10:06:

Dankjewel :$

[Beantwoorden]


Door Estrella op 25 september 2014 00:05

Door Stephanie Hhua op 25 september 2014 05:19

Omg I want this now!!! :wave:

[Beantwoorden]


Door Olga op 25 september 2014 08:06

Ik hoorde of merkte nog niets van de aanwezigheid van een derde schap in belgie…en ik wilde zo graag deze palettes..snif snif
Goede review !!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 september 2014 om 10:06:

Als je verder naar boven scrolt in de reacties vind je een lijst!

[Beantwoorden]

Olga antwoordt op 25 september 2014 om 11:15:

Bedankt!! Gisteren was ik er nog maar het personeel wist helemaal van niets af!!

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 25 september 2014 09:27

Wat een leuke doosjes. Doet me wel een beetje denken aan ‘The Balm’ producten. Jammer dat niet alles mooi is. Maar toch leuk gedaan van Essence

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 25 september 2014 15:22

Ik vind die doosjes er zo leuk uitzien! Toch niet praktisch dat er meerdere kleuren wenkbrauwpoeder in een doosje zitten; uiteindelijk gebruik je er toch maar 1? Ik blijf het Hema-wenkbrauwpotlood geweldig vinden. Ik heb laatst die nieuwe van Essence gekocht, een soort stiftje, in de kleur voor blondines, maar die is veel te grijs. Er moet bij mij wel een beetje warmte in zitten. Nu heb ik er 1 gekocht (ik blijf nieuwsgierig) van Sleek; een wax-achtig potloodje in de kleur medium 717. Die vind ik ook top!

[Beantwoorden]


Door Parfumswinkel op 25 september 2014 15:47

Ik vind het een heel leuk idee om die kaartjes erbij te doen. Voor meiden die net beginnen met experimenteren is dit een stap in de goede richting. Verder doet de oogschaduw me erg aan het palletje van Urban Decay denken!

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 25 september 2014 22:11

Ik vind het echt hele leuke producten. Die doosjes zou je alleen al kopen voor de heb :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 september 2014 08:41

Wat een leuke boxen! Vooral het oogschaduwpalette vind ik heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Eva op 27 september 2014 20:19

die blush think pink van essence in die box bestaat ook bij catrice en die is ook matt en heet ook zo alleen is die warm en deze wat koeler

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 27 september 2014 20:55

Leuke boxen, al had ik er eerlijk gezegd wel wat meer van verwacht. Voor mij is het het allemaal net niet. Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 oktober 2014 19:11

Ik denk dat als ik echt eens wil beginnen met make-up ( zoals highliters , bronzer enz. ) ik best eens kan gaan voor zo’n how to make your face wow :)
als het gewoon goede producten zijn , en ze er ook nog zo lief uit zien .. tja.

[Beantwoorden]


Door lara op 26 oktober 2014 07:16

wouw het zijn drie hele mooie producten ik ga zeker eens een keertje daar kijken want in mijn buurt zit er geen het :no: hert lijkt mee een mooi schap met budget dingen…

[Beantwoorden]


Door Milou op 27 oktober 2014 14:48

Ik heb how to make your face wow gekocht! Hij is super (love) :wow: :yay:

[Beantwoorden]


[…] september reviewde ik een aantal make-up boxen van Essence. Onlangs ontving ik een nieuwe variant, de ‘How To […]