Tips tegen een dipje na de vakantie

tips_tegen_een_dip_na_de_vakantie01

Na heerlijke vakantiedagen aan het strand, liters cocktails, zongebruinde Spanjaarden die maar wat graag je rug wilden insmeren en meer bikini’s dan ondergoed dragen, breken nu de dagen van huiswerk, vergaderingen en de afwas die al drie dagen staat weer aan. Een dipje na de vakantie lijkt haast onvermijdelijk, maar met deze tips kun je ze bestrijden.

tips_tegen_een_dip_na_de_vakantie02

De after vakantie dip, ik was er tot dit jaar nog niet bekend mee. Daar kwam verandering in toen ik ontdekte dat het vervelende gevoel dat ik na een heerlijk weekend Parijs overhield, dus zo’n dip was. Ik heb het altijd, het maakt niet uit hoe lang of kort ik weg ben geweest. De dip is er steevast. Gelukkig heb ik wat truc’s om de dip te beperken dat heerlijke vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden.

Bekijk foto’s

Bekijk de foto’s, haal herinneringen op, plaats ze met een gave filter op instagram en geniet ervan. Zo heb je toch nog een beetje het gevoel dat je aan het strand ligt met factor 50.

Doe dingen die je ook in de vakantie deed

Voor hoever dat mogelijk is natuurlijk. Heb je gelijk een 40 urige werkweek voor de boeg, dan wordt dat wat lastiger. Op teenslippers na etenstijd nog even boodschappen doen, slapen met de ramen open, cocktails maken (en drinken!), bloemenkransjes in je haar dragen en lekker uit eten gaan. Geniet ervan!

tips_tegen_een_dip_na_de_vakantie03

Luister naar muziek

Muziek brengt je in de stemming en kan helpen herinneringen op te halen. Misschien dat dit artikel vol met zomerse hits van de afgelopen jaren je kan helpen. Dat zomerse vakantiegevoel heb je in no time terug!

Praat erover

Bel je vriendinnen om erover te vertellen. Of nog beter: spreek met ze af op een heerlijk terras om ze in geuren en kleuren verslag te doen van jouw avonturen. Terras = vakantiegevoel + verhalen vertellen over de vakantie = bingo! Ging je juist met vriendinnen op vakantie, val er dan iemand anders, zoals je ouders of vriend ermee lastig.

tips_tegen_een_dip_na_de_vakantie05

Back to reality

Het leven zonder vakantie is ook zo slecht nog niet. Bovendien heb je weer wat om naar uit te kijken! De Kerst bijvoorbeeld. Op school zie je vriendinnen weer, je werk is ook leuk (en je verdient er geld mee voor de vakantie). Terug naar de realiteit. Je hebt een fijne tijd gehad!

Wat doe jij tegen een dipje na de vakantie?

Bron foto’s: instagram.com/veracamilla

Twitter Facebook
Categorie: Lifestyle | 18 augustus 2014 | 82 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Jildou op 18 augustus 2014 15:03

Haha leuk artikel! Maar ik moet alweer naar school :(.

Eerste comment!.,

[Beantwoorden]

lola antwoordt op 18 augustus 2014 om 16:58:

Nope :!:

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 18 augustus 2014 15:04

Ik moet zeggen dat wanneer ik terug kom van vakantie ik het héérlijk vind om thuis te komen! Wanneer de laatste dag van je tripje nadert in rasse schreden, dan mag het van mij ook wel voorbij zijn. Mijn eigen thuis, keuken, spulletjes en kussen om op te slapen; dat is ook wel fantastisch fijn. Dus als ik een dipje heb, dan ga ik lekker genieten van mijn huisje en alles wat ‘op vakantie ergens zijn’ mij dan weer niet kan bieden!

[Beantwoorden]


Door lilly op 18 augustus 2014 15:05

Ik ben altijd blij als ik terug ben. Gewoon weer mijn eigen huis, mijn normale ritme terug. Is ook wel lekker.

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 augustus 2014 15:08

Ik heb nog nooit een dipje gehad na een vakantie ik vind het wel weer fijn als het echte leven begint op een of andere manier :)

[Beantwoorden]


Door Syl op 18 augustus 2014 15:12

“Zongebruinde Spanjaarden die maar wat graag je rug wilden insmeren en meer bikini’s dan ondergoed dragen,”
Ik las door de verwijzingen even dat die zongebruinde Spanjaarden liever bikini’s dan ondergoed dragen. lol

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2014 om 09:58:

Haha :D

[Beantwoorden]


Door Lieke op 18 augustus 2014 15:12

Hey Vera !

Hoe combineer jij jouw schoenen bij je rokjes ? Welke schoenen kun je het beste onder rokjes dragen? Ik ben echt een vrouwelijke vrouw, dus het
Zou wel netjes moeten zijn. Ik ben nog al een moeilijke wat betreft schoenen..

[Beantwoorden]


Door Danielle op 18 augustus 2014 15:20

Dit jaar ben ik niet op vakantie geweest en heb ik voor mijn gevoel niet echt zo’n dipje, maar ik weet nu wel dat ik volgend jaar op vakantie wil. Waar zijn mijn zes weken zomervakantie gebleven. Ik heb echt bijna alleen maar gewerkt en nu weet ik zeker dat ik dat volgend jaar niet weer doe. Ik heb echt maar 1 dag een korte broek aan kunnen doen, want de dagen dat ik vrij was, was het niet altijd meer warm. Dus deze tips kan ik misschien wel gebruiken om wat meer het idee te hebben dat ik toch nog zomer heb gehad. Ookal regent het nu kei hard hier.

[Beantwoorden]

Naomi antwoordt op 18 augustus 2014 om 23:42:

Ik voel je pijn Danielle, volgend zomer ga ik niet meer werken en alleen maar genieten haha!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2014 om 09:58:

Dat is ook balen :-(

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 18 augustus 2014 15:21

Handig! Ik heb dit jaar geen vakantiedipje, ik kijk juist uit om te gaan studeren!

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 augustus 2014 15:23

Ja heel herkenbaar, de after vakantie dip. Heb ik altijd last van aan het eind van de zomer.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 18 augustus 2014 15:23

Foto’s terugkijken vind ik heerlijk! Ik heb dus ook mijn favoriete vakantiefoto’s ingelijst.

[Beantwoorden]


Door Lucy op 18 augustus 2014 15:24

Zo’n gevoel heet volgens mij Saudade.
Een Portugees woord.
Het betekend zoiets als weemoedig gevoel naar iets dat ooit was.
Ik was blij toen ik de naam ontdekte.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 18 augustus 2014 15:24

Leuke tips!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 augustus 2014 15:29

Super handige tips. Ik ben eerlijk gezegd zo iemand die best wel weer zin heeft in school haha. Die bikini op de eerste foto is zo prachtig!

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 augustus 2014 15:30

Herkenbaar! Heb het zelf nooit zo als ik terug ben van vakantie (dan ben ik blij dat ik weer in mijn eigen bed kan slapen, heerrlijk), maar de eerste maand van school moet ik echt behoorlijk inkomen. Dan wil ik gewoon nog niet beseffen dat het allemaal over is, en ik weer aan de bak moet… Gelukkig heb ik nu nog 2 weken, dus dat wordt nog even extra genieten. ^^)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 18 augustus 2014 15:37

Super fijne tips. Gelukkig ga ik deze week nog heerlijk naar de zon voor een fijne vakantie. Maar als ik dan weer thuis kom, raak ik inderdaad vaak ik een dipje. Vooral als het van dat typische Nederlandse weer is. Maar ik houd je fijne tips dan zeker in gedachten!

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 18 augustus 2014 15:38

Leuk artikel! Gelukkig hoef ik pas over twee weken weer naar school dus nog even genieten van de laatste vakantieweekjes :) x

[Beantwoorden]


Door Miranda op 18 augustus 2014 15:49

Ik kwam vorige week zaterdag thuis en ’s maandags begon mijn werkweek (40uur) gelijk weer.. Het weer was vanaf die dag gelijk regenachtig, ik was m’n vakantie dan ook zo weer vergeten (helaas). Dipje is zeker aanwezig.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 18 augustus 2014 15:53

Fijne tips! Ik heb eigenlijk niet zo snel last van een dipje na de vakantie; ik raak snel verveeld dus voor mij komt de afwisseling om geen vakantie meer te hebben dan vaak precies op het goede moment! Het enige wat mij soms wel een dipje weet te bezorgen is school, zeker dit jaar verwacht ik het wel omdat ik nog maar twee vakken hoef te halen en daarvan er één al voor het derde jaar op rij moet doen, omdat ik het gewoon elke keer net met een 5.4 heb gefaald.

[Beantwoorden]


Door Maris op 18 augustus 2014 15:53

Mijn tip: plan een nieuwe vakantie. Je hoeft het nog niet daadwerkelijk te boeken, maar er over dromen, lezen en plaatjes van bekijken helpt bij mij altijd enorm goed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2014 om 09:59:

Ook een goede!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 18 augustus 2014 15:55

Ik heb meestal niet zoveel last van een dip na de vakantie. Het ‘normale’ leven begint gewoon weer :-)

[Beantwoorden]


Door Soesja op 18 augustus 2014 16:07

Ik herken me heel erg in het dipje, inderdaad hoe lang of kort ik ook weg ben geweest. Ik was dit jaar één dag naar Pinkpop en toen had ik al een dip! Goede tips geef je wel, gelukkig heb ik nog twee reisjes voor de boeg de komende tijd ^^

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 18 augustus 2014 16:10

Leuk artikel en handige tips! Ik moet zeggen dat ik persoonlijk niet zo veel last heb van een dipje, gelukkig :)

[Beantwoorden]


Door Amber op 18 augustus 2014 16:10

Wat een leuk artikel, en hier is volgens mij een beetje herkenning aanwezig!:)
Liefs, Amber

[Beantwoorden]


Door Dionne op 18 augustus 2014 16:19

Helaas herkenbaar, handige tips

[Beantwoorden]


Door Eva Realitijd op 18 augustus 2014 16:23

Mijn langverwachte vakantie moet nog komen! Eind september vlieg ik er vandoor :-) dan zou deze blogpost wel nog eens heel handig kunnen worden!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 18 augustus 2014 16:35

Wat een handige tips!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 18 augustus 2014 16:37

Het dipje is bij mij ook onvermijdelijk. Woon nu nog thuis maar over een tijdje waarschijnlijk samen met mijn vriend. Denk dat het ook anders is wanneer je samen woont, dan blijf je na de vakantie ook gewoon samen. Na de vakantie ben ik weer naar mijn ouders en dat is dan toch wel vreemd na 4 weken vakantie met mijn vriend! Thanks voor de tips. ^^)

[Beantwoorden]


Door Am op 18 augustus 2014 16:45

Leuk artikel, iets vergelijkbaars schreef ik op mijn blog na mijn vakantie in Zweden. Ook al woon ik samen, het gevoel van 24/7 samen iets moois delen en fijne herinneringen maken zorgen ervoor dat ik nog voor het einde van mijn vakantie tegen het einde opzie. Ondanks het leuke werk en de fijne mensen die thuis op me wachten. Vakantie is gewoon fijn :-D

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 18 augustus 2014 16:48

Eerlijk gezegd heb ik er niet echt last van.. ik vind het leuk om de vakantiefoto´s te bekijken en als ik daarmee klaar ben ga ik op zoek naar een nieuwe vakantieplek om te ontdekken. (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 augustus 2014 16:51

Ik vind foto’s kijken na een vakantie altijd leuk. Ik krijg altijd wel zo’n dipje na een vakantie als het weer dan ook niet mee zit. Het lijkt nu wel herfst terwijl het eigenlijk nog 30 graden had kunnen zijn

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 augustus 2014 17:18

Ik vind het nooit zo erg om weer in Nederland terug te komen, wel vind ik de overgang van vakantie naar het gewone school leven erg lastig!

[Beantwoorden]


Door Janniek op 18 augustus 2014 17:19

Wat een leuk artikel! Vooral vakantiefoto’s terugkijken vind ik heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Josanne op 18 augustus 2014 17:29

Wat een leuk artikel, goede tips! :).

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 18 augustus 2014 17:30

Ik krijg nou zo juist een dip, omdat ik mijn schoolrooster heb binnengekregen. Dit jaar wordt super pittig dus ik heb helemaal niet z’n zin in school… Gelukkig wordt er op school nog wel over de vakantie gepraat :)

[Beantwoorden]


Door Femke Steketee op 18 augustus 2014 17:34

Die tips tegen dat dipje kunnen we goed gebruiken. Kreeg zojuist zin om de kerstboom op te tuigen.

[Beantwoorden]


Door Norah Lynn op 18 augustus 2014 17:36

Wat leuk dat je al 3 artikels vandaag hebt geplaatst! Echt heel leuk! Ik kan altijd niet wachten tot de volgende dag, voor het volgende artikel haha :-) Ook een leuk artikel trouwens!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 18 augustus 2014 17:42

Helaas klinkt de dip heel bekend! Afgelopen week liet niet zo soepel als een normale week. Het is fijn als je rustig kan beginnen, niet gelijk gaan rennen. Maar een beetje zonneschijn zou ook werken.

[Beantwoorden]


Door Madebyuna op 18 augustus 2014 17:42

Hier een mega vakantiedip.. Na 4 weken Panama, vind ik Nederland maar saai/voorspelbaar en bureaucratisch. Bah haha. Helaas nog 2 jaar studeren en dan pak ik zo snel mogelijk mijn koffers! Thanks voor de tips:D

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 18 augustus 2014 17:42

Ik merk vandaag, zo de eerste werkdag na mijn vakantie, dat je snel weer in oude routines valt. Het is moeilijk om de vakantie vast te houden. Toch ga ik het proberen. Wat ik merk is dat ik vaker een dagje vrij moet nemen, gewoon om extra tot rust te komen. Dit ga ik dus ook zeker doen, heb gelukkig nog een boel vrije dagen tot het einde van het jaar. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Hilde op 18 augustus 2014 17:51

Ik heb ook wel een beetje een vakantiedip, maar vooral omdat ik eigenlijk helemaal niet op vakantie ben geweest en alleen maar fulltime heb gewerkt (als sinds februari)! Volgende week is de introductie van m’n nieuwe opleiding, maar ik twijfel heel erg of ik daar heen ga of nog 1 weekje écht vakantie ga vieren voordat het studiejaar begint..

[Beantwoorden]


Door Quinta op 18 augustus 2014 18:01

Zeker praten dat helpt. ik denk er gewoon aan dat ik me lieve vriendinnen weer zie tijdens school aangezien ze niet in de buurt wonen!

Leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Min op 18 augustus 2014 18:02

Ik heb elk jaar last van een vakantiedip! Je hoort dan leuke dingen te doen in de vakantie, maar dan voel ik me juist zo leeg. Ik vind het leuker om productief bezig te zijn tijdens school. Fijn artikel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Natascha op 18 augustus 2014 18:07

Oh, dit is nu zo herkenbaar! Helemaal met dit weer. Ik heb een klein mini tripje gepland haha om toch een beetje in de stemming te blijven!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 18 augustus 2014 18:14

Wat een fijne tips! Een aantal ervan pas ik al een paar jaar toe, maar sommige tips zijn nog nieuwe voor mij. :-) De ‘praat erover’ tip vind ik een goed idee, die ga ik toepassen! Ik heb nu al zin om zodra de zon schijnt een terrasje te pakken in mijn dorp, haha. Thanks! <3

[Beantwoorden]


Door Denise op 18 augustus 2014 18:54

Wat een ontzettend handig en goed artikel Vera! Super leuk verzonnen en je hebt helemaal gelijk. Ik kom helaas ook nooit aan een vakantiedipje.

[Beantwoorden]


Door sandra op 18 augustus 2014 19:21

De after vakantie dip, IK WAS ER TOT DIT JAAR NOG NIET BEKEND MEE Daar kwam verandering in toen ik ontdekte dat het vervelende gevoel dat ik na een heerlijk weekend Parijs overhield, dus zo’n dip was. IK HEB HET ALTIJD, het maakt niet uit hoe lang of kort ik weg ben geweest. De dip is er steevast. Gelukkig heb ik wat truc’s om de dip te beperken dat heerlijke vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden.

Spreek je jezelf tegen of lees ik het fout?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2014 om 10:00:

Ik had het altijd al, maar ik wist niet wat het was. Dat bedoelde ik te zeggen!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 augustus 2014 19:23

Hier heb ik altijd best wel last van, je tips zijn zo fijn! (love)
Liefs, Tessa

[Beantwoorden]


Door Dana op 18 augustus 2014 19:34

Ik was dit jaar 2 keer weggeweest, maar na Tomorrowland had ik het echt erg zelfs tot en met nu, terwijl ik net terug ben van Hong Kong heb ik minder last van die dip… (love)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 18 augustus 2014 19:45

Ik bedacht me vandaag dat ik echt sip ben en heimwee heb. En ook nog een beetje een gebroken hart haha… Dus ik kan dit wel gebruiken! Nu hebben we natuurlijk wel pech met het weer, van 32 naar 13 graden mmm….

[Beantwoorden]


Door Inge op 18 augustus 2014 19:50

Leuk artikel! Ik was dit jaar voor het eerst op vakantie met vriendinnen en ik had het niet erg gevonden om wat langer weg te blijven.

[Beantwoorden]


Door Amelia op 18 augustus 2014 20:15

Hi Vera!
Ik zou heel graag willen weten waar die bikini van is :)
X Amelia

[Beantwoorden]


Door Bianca op 18 augustus 2014 20:38

Geen vakantie gehad maar wel genoten van elk zonnig momentje waar mogelijk en een mooie ballonvaart gemaakt, ook leuk :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2014 om 09:59:

Leuk!

[Beantwoorden]


Door Fashion Maniacs op 18 augustus 2014 20:52

net wat ik nodig had!

[Beantwoorden]


Door Julia - stateoftrends op 18 augustus 2014 21:03

Haha leuk artikel, ik heb nog 2 weekjes vakantie en dan gaat het gewone leven weer beginnen… ook wel weer lekker hoor :ja:

[Beantwoorden]


Door Dita op 18 augustus 2014 21:03

Fijne tips!

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 18 augustus 2014 21:10

Hele mooie tips!
Vooral praten over je problemen is een goede aanrader, merk ik zelf.
En daarnaast inderdaad de leuke dingen opzoeken en vooral gaan doen.
Aangezien het weer niet mee wilt werken, moeten we het zelf maar creeëren!
Vooral doelen voor ogen houden en gaan! <3

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 18 augustus 2014 21:23

Heel erg handige tips!

[Beantwoorden]


Door Taatje op 18 augustus 2014 21:51

Wat een leuk artikel! Ik neem je tips zeker ter harte

Groetjes Taatje

[Beantwoorden]


Door Christa op 18 augustus 2014 22:14

Bij een dipje ga ik meestal sporten of inderdaad, muziek luisteren. Alleen ik vind het aan de andere kant ook wel weer fijn om thuis te zijn. :)

[Beantwoorden]


Door Eilish op 18 augustus 2014 22:14

Ik zit de halve vakantie al in een dipje… en heb ook echt geen zin in school. Ik ben ook niet weg geweest, alweer niet… en dat merk ik. Ik heb het gewoon even nodig en het is onmogelijk. Ik ben bang dat ik me weer niet kan focussen op school straks.. pff

[Beantwoorden]


Door Joyce op 19 augustus 2014 09:16

Ik heb juist nooit een dipje geloof ik. Ik geniet gewoon nog lekker na van de vakantie en ik zorg altijd dat ik nog wat vrije dagen erna heb zodat ik even lekker thuis kan rommelen, acclimatiseren haha en gewoon weer genieten van mijn spulletjes thuis :)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 19 augustus 2014 09:16

Die dip is zo verschrikkelijk vervelend ^^

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 augustus 2014 09:51

Leuk artikel! Ik ga vanmiddag aan mijn nieuwe opleiding op een nieuwe school beginnen dus ik moet weer hard aan de bak!
Gisteren ben ik terug gekomen van een onvergetelijke vakantie op Texel dus ik moet nu wel even omschakelen.. Maar dat gaat vast helemaal goedkomen!

[Beantwoorden]


Door Elise op 19 augustus 2014 11:00

Hahaha ”Ging je met je vriendinnen op vakantie? Val dan iemand anders, zoals je ouders of je vriend, er mee lastig”.
Je schrijft zo leuk Vera! Fijn (en bruikbaar!) artikel vond ik dit :)

[Beantwoorden]


Door Jolet op 19 augustus 2014 11:10

Ik vind het eigenlijk wel fijn dat de vakantie voorbij is. Ik heb m’n examens gehaald, dus had 3,5 maand vakantie. Niet dat ik dat erg vind, totaal niet, maar om weer in het ‘normale leventje’ te komen heb k totaal geen moeite mee.

[Beantwoorden]

Ineke antwoordt op 19 augustus 2014 om 22:52:

ik heb net ook de examens gehad
maar ik heb totaal geen zin om elke dag weer naar school te gaan
hoewel ik wel zin heb in de nieuwe school

maaruh ik kon ook onverwachts 2 weekjes werken dus dat scheelt ook wel

[Beantwoorden]


Door Vera op 19 augustus 2014 11:35

Leuk artikel! Jep de dip herken ik… Aan de andere kant, het is beter dat je een dip krijgt, dan dat je blij bent dat je weer thuis bent! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 19 augustus 2014 11:40

Die dingen gaan helaas allemaal moeilijk op als vlak na de vakantie je vader plotseling overlijd, dan gaat je after vakantie dip opeens over in een wat heeft het allemaal voor zin dip.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 augustus 2014 12:22

Hey Vera!
Ik ben al jaren opzoek naar een leuke bikini en de bikini op die foto vind ik erg leuk!
Waar is die bikini van?

[Beantwoorden]


Door Maybritt op 19 augustus 2014 21:21

Aaah, wat een leuke bikini!
Van welke winkel is ie?! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sara-lisa op 19 augustus 2014 22:15

Ongelofijkmegafantastische bikini van waar komt hij !!! I love high waisted dingen en zeker bikini’s ik heb nogal een moeilijk figuur voor bikini’s en dit soort is echt het enige model dat mij past ik ben zeker dat hij jou fantastisch staat ;)

Ps: I FREAKING LIVE YOUR BLOG AND YOUTUBE VIDEOS

[Beantwoorden]


Door Iris op 20 augustus 2014 09:13

ik vind het zo jammer dat al die back to school weken er meteen zijn als het eerste deel al op school zit. Ik heb namelijk nog 2 weken vakantie en ik ga morgen zelfs nog op vakantie naar turkije, maar mn hele vakantie gevoel word in een keer onderuit geschopt door al die school artikelen.

[Beantwoorden]


Door amber op 20 augustus 2014 11:42

ja heb het ook ookal is het nog vakantie leuke tips en heel leuk blog ik moet over twee weken weer mn boeken ophalen en ben al op vakantie geweest heb je misschien ook tips om nog te doen :) xx

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 augustus 2014 15:33

Wat een mooie bikini vera!

[Beantwoorden]


Door Kim op 20 augustus 2014 21:43

Waarom ik moet winnen? Ik zit sinds zondag zonder telefoon :( Had een gezellig weekendje weg geboekt naar Ameland toe, en mijn telefoon vond het zooooo gezellig daar dat hij besloten heeft om te blijven… Oftewel, ik ben hem daar zondag kwijtgeraakt :( Inmiddels heeft mijn ex er ook definitief een punt achter gezet, dus ik verwacht geen spannende appjes, maar een telefoon is toch altijd wel handig :P

[Beantwoorden]