MAC Viva Glam Rihanna herfst ’14

Vers van de pers én uit de brievenbus: MAC Viva Glam herfst 2014, met wederom de beeldschone Rihanna als boegbeeld. Het is de tweede Viva Glam van dit jaar. Begin 2014 werden er ook al een rode Viva Glam lipstick en lipglass uitgebracht (zie hier). De kleuren voor aankomende herfst zijn even wat anders. Zie ik daar nou… grijs?

MAC_viva_glam_rihanna_herfst02

MAC_viva_glam_rihanna_herfst03

Geïnspireerd op de gewaagde en zelfverzekerde looks van Rihanna zijn de lipstick en lipglass bedacht. Ook hier gaat wederom weer het gehele aankoop bedrag van naar het MAC Aids Fund. De producten zitten verpakt in de herkenbare fluweelrode hulzen die er heel chic uitzien. Laten we de inhoud eens onder de loep nemen!

Viva Glam Lipstick € 18,50
Viva Glam Lipglass € 17,50

MAC_viva_glam_rihanna_herfst16

Viva Glam Lipstick – Viva Glam Lipglass

MAC_viva_glam_rihanna_herfst04

MAC_viva_glam_rihanna_herfst05

MAC_viva_glam_rihanna_herfst06

MAC_viva_glam_rihanna_herfst07

MAC_viva_glam_rihanna_herfst08

Viva Glam lipstick herfst ’14

De kleur van deze lipstick omschrijven vind ik lastig. Hij zit tussen grijs en heel grauw bruin in. De lipstick dekt bijna volledig en heeft een metallic glans. Lelijk vind ik de kleur niet, maar draagbaar zou ik hem ook niet snel noemen. De lipstick is erg donker, maar waar een hele donkerrood nog wel iets chics heeft, is de uitstraling van deze lipstick eerder een beetje goth.

De kleur vind ik niet flatterend staan, maar toch heeft het wel wat. De lipstick is verieuwend en bovendien een echte Rihanna kleur. Dit zie ik haar zeker wel dragen.

Viva Glam Lipstick € 18,50

MAC_viva_glam_rihanna_herfst09

MAC_viva_glam_rihanna_herfst10

MAC_viva_glam_rihanna_herfst11

MAC_viva_glam_rihanna_herfst12

Viva Glam Lipglass

Verrassing! Waar de Lipglass er in de verpakking ook aardig grijs uitziet, is het in gebruik juist een hele lieve sprankelende paarse ‘kleur’. De Lipglass bestaat vooral uit veel glitter, heeft een feestelijke glans en is precies het tegenovergestelde van de lipstick. Glanzend, glinsteren, transparant en vrij onopvallend.

Waar de lipstick juist zo bijzonder is, is de Lipglass eigenlijk heel doorsnee. Hij blijft een uur of 2 zitten en plakt niet. Heb je na alle MAC x Rihanna collecties nog niets weten te bemachtigen en wil je heel graag een goed draagbaar product van de popster? Kijk hier dan eens naar.

Viva Glam Lipglass € 17,50

MAC_viva_glam_rihanna_herfst13

MAC_viva_glam_rihanna_herfst14

Viva Glam Lipstick + Lipglass

Wil je dat je lippen nog meer impact maken? Breng dan de Lipglass over de lipstick heen.
Kijk wel uit dat de lipstick niet teveel verschuift.

MAC_viva_glam_rihanna_herfst15

Bijzonder is de Viva Glam herfst 2014 lipstick zeker. Ik ga eens kijken of ik hem passend in een make-uplook kan verwerken, ben benieuwd of dat me lukt Hij zit ongeveer 4 uur mooi. Het dubbele van de lipglass. De twee samen dragen een uur of 2 mooi, voordat je ze allebei moet bijwerken.

Wat vind jij van de nieuwe MAC Viva Glam producten?

MAC Viva Glam Rihanna herfst ’14 is vanaf 11 september te koop bij alle MAC verkooppunten.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 9 augustus 2014 | 106 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Griet op 9 augustus 2014 06:40

Voor in een Halloween look is hij misschien wel mooi :) maar dit is toch wel de eerste MAC lipstick waarvoor ik pas! Fijne eerlijke review Vera!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 9 augustus 2014 06:50

Fijn dat je deze zo snel reviewt! Ik was hier heel benieuwd naar. De lipstick is niet helemaal mijn kleur, ik denk dat hij inderdaad bij de wat donkere huidjes mooier zal staan. De lipglass is daarentegen wel erg leuk, lekker simpel maar wel met een glitter :).

[Beantwoorden]


Door Sharona op 9 augustus 2014 06:51

Ik denk dat de lipstick vooral leuk is voor verzamelaars. Ik vind het persoonlijk echt niet mooi. Wel leuk dat MAC dit soort gewaagde dingen probeert, maar deze sla ik zeker over!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 9 augustus 2014 07:08

Die lipstick zou ik zelf absoluut niet kopen en dragen, maar ik vind het wel leuk om te zien! Wel jammer dat het in de Viva Glam lijn niet zo’n draagbare kleur was. Als ze een soort Riri Woo repromote zouden doen als Viva Glam zou dat fantastisch zijn voor het goede doel namelijk! Ik denk dat dat bij deze wat minder gaat worden.

[Beantwoorden]


Door Yudeska op 9 augustus 2014 07:36

Oei… Moet eerlijk zijn maar die lipsticks en lipglosjes doen je niet je recht aan! ben er niet echt enthousiast over. Maar ze zijn wel bijzonder inderdaad en totaal niet voorspelbaar. ^^)

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 augustus 2014 07:58

Ik vind hem wel heel erg stoer! Al denk ik dat hij bij mensen met net zo’n mooie huidskleur als Rihanna iets “neutraler” overkomt. De lipglass is sowieso mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2014 om 09:28:

Ja, dat denk ik ook! :ja:

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 augustus 2014 08:10

Ik vind het,astig, dit is totaal niet mijn kleur.

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 9 augustus 2014 08:11

Wow, dit is echt apart…. Ik ben benieuwd bij wie het wel flatterend zou staan. Misschien bij wat donkerdere huidjes? Niks voor mij iig….

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 9 augustus 2014 08:17

Wat apart & gewaagd! Niks voor mij haha!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 9 augustus 2014 08:23

Wauw wat een heftige kleur. Ik moet heel eerlijk zeggen dat dit de eerste Mac lipstick is waar ik niet hebberig van wordt. Al geloof ik ook dat dit sommige meiden juist heel vet staat. De lipglass is dan meer mijn stijl.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 augustus 2014 08:25

Nee, niet helemaal mijn kleur. Voor de getinte huidjes misschien wel heel erg leuk, maar ik vind hem echt te koel!

[Beantwoorden]


Door maud op 9 augustus 2014 08:41

Wel jammer dat ze deze kleur als viva glam uitbrengen. Het lijkt me een logische keuze om een meer draagbare viva glam-kleur te kiezen om zo de verkoop te stimuleren. Dat zal hiermee niet het geval zijn.
Er zijn wel vaker aparte viva glams uitgebracht maar deze slaat wel alles.

[Beantwoorden]


Door Esmée op 9 augustus 2014 09:08

De lipstick vind ik echt heel erg gaaf, maar omdat hij zo ondraagbaar is, zou ik hem niet snel kopen. Ik kan me voorstellen dat hij bij mensen met een getinte huidskleur wel heel erg gaaf kan staan, als je het aandurft! De lipglass vind ik nogal saai, ik pas!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 9 augustus 2014 09:15

De lipstick vind ik eerlijk gezegd niet mooi, en mij zal die ook niet mooi staan. Het kan dat de lipstick bij anderen wel heel mooi staat hoor, maar voor mezelf zou ik hem eerlijk gezegd niet halen ^^) :-)

[Beantwoorden]


Door Natasja | beautyflamenatasja op 9 augustus 2014 09:20

Om eerlijk te zijn vind ik deze kleur ontzettend lelijk. Ik vond pure heroïne uit de lorde collectie al niks, maar die is nog heilig in vergelijking met deze kleur….
Jammer.
Ik vind dat de lipstick jouw bleek maakt. Nog wat uitstekende hoektanden en je bent klaar voor Halloween ;)

Je hebt wel je best gedaan en tof dat dit zo snel online staat!
Ook tof dat je gaat kijken of hij nog draagbaar gaat worden.

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 9 augustus 2014 09:22

Viva Glam Lipglass is inderdaad een onwijs leuke gloss en een echte verrassing :D Heel erg mooi staat deze. Over de lipstick ben ik minder enthousiast, maar dat komt puur doordat ik weet dat de kleur niet zal passen bij mij. Echt een mooie review en leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 9 augustus 2014 09:22

Heel bijzondere kleur. Ik vind dat je hem erg goed kunt hebben! Voor velen niet erg draagbaar ben ik bang. Doet me een beetje denken aan de bruin paarse lipstick van de Hema van 15 jaar geleden. Mijn oma was altijd bang dat ik een hartkwaal had. Kennelijk krijg je dan paarse lippen.

[Beantwoorden]

JJ antwoordt op 9 augustus 2014 om 11:06:

Was dat die bruinige lipstick in blauwe huls? Die had ik ook. Memories… (love)

[Beantwoorden]

Mariska antwoordt op 9 augustus 2014 om 12:56:

Weet ik helaas niet meer of de huls blauw was, zou zomaar kunnen! Ik droeg hem altijd met een donkere lipliner. So 90s, hihi. Inderdaad memories.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2014 om 09:28:

Haha aw! ^^)

[Beantwoorden]


Door Hester op 9 augustus 2014 09:26

Ik vind het altijd enorm gedurfd van MAC om dit soort kleuren uit te brengen. Ik bedoel, dat verkoopt toch voor geen meter? Of is het echt zo’n collector’s item dat je hebt, maar niet draagt? Bij getinte dames zie ik ‘m nog wel als normale lipstick gedragen worden, maar zelf zou ik er echt niet snel de deur mee uitgaan. Ik vind ‘m niet lelijk, maar gewoon… bijzonder. Dan is zo’n ‘normaal’ glossje wel even een welkome afwisseling in de collectie, haha!

[Beantwoorden]


Door Emma op 9 augustus 2014 09:30

Wel héél apart deze kleur, misschien dat hij wel heel mooi staat bij iemand met een donkere huidskleur. Wilde trouwens even zeggen dat ik je blog heel erg leuk vindt! Altijd heel vrolijk van toon en elke keer weer een plezier om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 9 augustus 2014 09:40

De kleur lipstick zou ik niet zo snel aanschaffen, wel vernieuwend van MAC om zo een kleur uit te brengen. De Lipglass vind ik wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 augustus 2014 09:41

Wow wat een bijzondere kleur. Niet mooi met een lichte huidskleur lijkt me zo, maar het is idd wel anders en vernieuwend. Goed van MAC, want soms zijn collecties ook wat saai omdat het altijd maar weer ‘draagbaar’ moet zijn. Ik denk dat je hier ook wel een hele edgy fashion look mee kan maken.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 9 augustus 2014 09:48

Oei, haal gauw de lipstick van je lippen, Vera ;-) Sorry, maar deze kleur staat je niet zo geweldig…Al denk ik dat deze kleur ook niet zo snel staat bij mensen met een blanke huidskleur. Misschien eerder bij mensen met een donkere huidskleur. De gloss daarentegen vind ik erg mooi, maar niet heel bijzonder. Leuke collectie, maar niet aan mij besteed.

[Beantwoorden]


Door Beau op 9 augustus 2014 09:49

Wat mij betreft slaat MAC hier de plank echt compleet mis. Misschien leuk voor Halloween, maar niet voor overdag :-)

[Beantwoorden]


Door Rosa op 9 augustus 2014 09:51

Ben niet iemand die gauw reageert, maar wil toch even zeggen WAUW!!!
Wat een mooie kleur!!
Ik snap dat het voor de blanke huid met een koele ondertoon niet echt mooi zal staan. Het ligt er ook helemaal aan hoe je het draagt en wie je bent.
Zelf denk ik dat dit wel zal aanslaan, daar er veel donkere dames zijn die het wel mooi zal staan. Het zal er bij de donkere dames als een mooie bronsachtige kleur overkomen.
Ik las het commentaar hiervoor en vind het toch jammer dat het over het algemeen wordt gezien als een ‘ flop’. Zelf ben ik ook donker, van Mac een nw48 en voor ons donkere dames is er niet veel op de markt, wat we zo even uit kunnen proberen.
Ben er zeer blij mee en ga het zeker halen!

[Beantwoorden]

Mariska antwoordt op 9 augustus 2014 om 13:01:

Helemaal met je eens. Ik denk dat het prachtig zal staan bij de donkere dames! Zeker geen flop, alleen omdat het niet geschikt is voor de meeste blankje huidjes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2014 om 09:29:

Dankjewel Rosa, heel goed punt! Ben heel benieuwd hoe hij zal staan bij de donkere huid.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 9 augustus 2014 09:51

Oh nee, dit zijn echt niet mijn kleuren… Maar jij kan ze hebben vind ik:)
Vind de lipgloss los dan nog het mooist:)
Fijn weekend Vera!

[Beantwoorden]


Door Noë op 9 augustus 2014 09:53

Misschien als je een hele donkere huid hebt staat deze je leuk maar niet voor mij

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 9 augustus 2014 09:57

Ik vind hem eerlijk gezegd echt niet mooi… Ik hou sowieso al niet van bruin op de lippen, maar deze vind ik echt nog een stapje verder. Nee, niets voor mij! Maar volgens mij is hij bij vrouwen met een getinte of ronduit donkere huid wel prachtig!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 9 augustus 2014 10:04

Nee, dit is niet mijn smaak :-)

[Beantwoorden]


Door Fientje op 9 augustus 2014 10:10

Deze sla ik over,…

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 9 augustus 2014 10:13

Ik vind het mooie kleuren, maar wel gewaagd om te dragen. Niet mijn smaak maar ik ben heel benieuwd naar je look :)

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 9 augustus 2014 10:22

Heel bijzonder.. Eigenlijk kan je dan al raden wat ik daarmee probeer te zeggen, haha; ik vind het niet mooi.. Absoluut niet mijn ding, zulke donkere en grauwe lipstick. Ik snap de keuze wel van MAC maar omdat het niet een roze, rode of paarse kleur is, wil ik het dus niet kopen, en dat is nou precies wat ik wil! Een mooi LE kleur van MAC kopen. Mooie foto’s Vera, daar ligt het niet aan ;).

[Beantwoorden]


Door Marieke op 9 augustus 2014 10:26

Mooie kleur! …. voor een oogschaduw ofzo

Wel leuk dat MAC weer iets gewaagds doet. Het is immers ook een merk voor make-up artists. In een bepaalde shoot zie ik ‘m wel tot z’n recht komen.

[Beantwoorden]


Door Joy op 9 augustus 2014 10:27

Gister was ik in Amsterdam om ‘Heroine’ te kopen van MAC, maar die hadden deze ‘collectie’ van Rihanna al in de winkel staan! Was overigens bij de Douglas!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 9 augustus 2014 10:30

Voor mij persoonlijk is de lipstick geen succes, maar ik denk dat veel getinte dames hier erg blij mee zullen zijn! Top dat deze collectie eens een keer aan hen denkt! :) De lipglass lijkt me voor alle huidskleuren wel mooi trouwens, alleen zal ik hem zelf niet zo snel aanschaffen omdat ik hem voor wat het is (een niet supergepigmenteerde lipgloss) vrij prijzig vind, maar als je echt wat uit deze collectie zou willen is het natuurlijk fijn dat hij zo draagbaar is!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 augustus 2014 10:33

Mwah, zelf vind ik de lipstick niet heel erg mooi. De lipglass daarentegen vind ik wel erg mooi. Misschien wat normaal, maar wel tof!

[Beantwoorden]


Door Larissa Beets op 9 augustus 2014 10:36

Echt een hele bijzondere kleur.

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 augustus 2014 10:48

Dit is helaas niks voor mij!

[Beantwoorden]


Door maroussia op 9 augustus 2014 10:57

Hmm, ik had wel een leukere kleur verwacht. Jammer :(

[Beantwoorden]


Door Celia op 9 augustus 2014 11:00

Bijzondere kleur en inderdaad vernieuwend… maar echt totaal niks voor mij! Ik vind het een beetje jammer dat ze zo’n soort kleuren op de markt brengen die niet zoveel verkocht worden, het is immers voor het goede doel. Het is alsof MAC dit met opzet doet: producten op de markt brengen voor het goede doel die amper verkocht worden zodat ze er zelf meer winst uit kunnen halen. Moesten ze er nu eens een meer draagbare kleur van gemaakt hebben…
Maar goed, dit is natuurlijk wat ik ervan vind. MAC is een mooi merk, maar hiermee verliezen ze wel een beetje mijn sympathie. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 augustus 2014 11:01

Hmmmm, deze collectie is niet echt wat voor mij. Wel tof voor een feestje zo’n kleur, maar dan zou ik er niet zoveel geld voor over hebben.

[Beantwoorden]


Door Frederique op 9 augustus 2014 11:09

Ik vind dit lastig te beoordelen haha, hij kan bij sommige mensen waarschijnlijk super vet staan. Bij mezelf zou het echt een verschrikking zijn denk ik haha! XX (love)

[Beantwoorden]


Door AA Beautyaddicts op 9 augustus 2014 11:12

Gewaagd! Ik denk dat de lipstick rihanna inderdaad heel mooi zal staan, met haar donkere huidskleur, maar voor ons witte hollanders is het wel een gedurfde lipstick! De gloss vind ik mooi, maar niet zo speciaal…

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 augustus 2014 11:17

Een keertje iets anders, maar het is niet helemaal mijn ding.

[Beantwoorden]


Door Amy op 9 augustus 2014 11:20

De lipstick is niet echt mijn ding, maar de lipgloss vind ik eigenlijk best gaaf! :)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 9 augustus 2014 11:27

Ik vind de lipstick best wel mooi, alleen niet echt geschikt voor een daily look. Zou wel leuk zijn voor feestjes of voor Halloween. De Lipglass vind ik iets minder.

[Beantwoorden]


Door Esmée op 9 augustus 2014 11:39

Hmm.. Ik zou de lipstick nooit durven dragen, veel te heftig voor mij. De lipglass vind ik overigens wel erg mooi. x

[Beantwoorden]


Door Bo op 9 augustus 2014 11:44

Niet helemaal mijn kleur dit. Ik denk dat het bij getinte mensen wel heel mooi kan staan, maar bij mijn spierwitte huid ziet het er waarschijnlijk niet uit (dat rijmt ^^) )

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 9 augustus 2014 11:48

De lipstick is voor mij wel heel erg donker. Ik las net Brooke Shields ook een lijn voor MAC gaat ontwerpen. En dat ze verbaasd was dat ze ook echt zelf producten mocht ontwerpen ipv alleen haar gezicht aan de campagne koppelen :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 9 augustus 2014 12:00

Uhm, ik vind dit niet een heel mooie kleur. Zoals je zelf ook al zei: Het heeft wel iets. Maar erg draagbaar vind ik hem niet. De kleur is desalniettemin wel prachtig, helaas niet heel draagbaar…

xx

[Beantwoorden]


Door Melissa op 9 augustus 2014 12:03

Mooie kleur alleen ik vind hem wel een beetje gewaagd maar zeker geen verkeerde kleur

[Beantwoorden]

Camilla antwoordt op 9 augustus 2014 om 12:10:

Vind ik ook^^ :)

[Beantwoorden]


Door Moniek van Bussel op 9 augustus 2014 12:04

Wauw, heftige kleur! Zou ik niet zo snel dragen denk ik, maar het is zeker vernieuwend. Ben benieuwd of de lipstick mooi in een look verwerkt kan worden. Dan kan het misschien wel een draagbare kleur worden.

[Beantwoorden]


Door Camilla op 9 augustus 2014 12:09

Die lipstick is echt heel erg mooi vind ik! Alleen zou ik zoiets nooit kunnen dragen haha. Die lipglass vind ik ook prachtig en ook draagbaar (voor mij). Lekker herfstig en heftig deze collectie. Love it!

Xoxo Camilla

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 9 augustus 2014 12:20

Absoluut niet mijn kleuren, maar jou staan ze nog wel oke vind ik :-)

[Beantwoorden]


Door Silke op 9 augustus 2014 12:36

Ik vind dat je er echt enorm stoer uitziet met de lipstick! Hij ziet er echt speciaal uit.

[Beantwoorden]


Door merlin op 9 augustus 2014 12:42

Ik vind de liptick echt niet mooi. Maarndat is mijn mening de lipgloss vind ik dan wel weer mooii

[Beantwoorden]


Door Sanne op 9 augustus 2014 12:45

Heel apart, nee niet iets waar ik mijn geld aan uit zou geven

[Beantwoorden]


Door Eva Realitijd op 9 augustus 2014 12:46

Hmmm dit wordt ‘m niet voor mij denkik. Jammer ! :(

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 augustus 2014 12:47

Hm, dit is niet helemaal mijn ding. Ben al vrij bleek van mezelf en ik denk dat deze kleur dan niet erg geschikt is.
Ik vraag me wel af, nu er een nieuwe viva glam komt, verdwijnt dan de rode viva glam van Rihanna? Of blijven ze beide in het assortiment?

X

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 augustus 2014 13:23

De lipstick… Trés horrible! Bij een lichte huid dan. Ik ben wel benieuwd hoe die bij een donkere huid staan, want dan is het doodse goth-effect er waarschijnlijk niet, maar kan die juist wel heel fierce staan. De lipglass is inderdaad verrassend draagbaar. En de combinatie van de twee producten samen valt me eigenlijk niet eens tegen.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 9 augustus 2014 13:48

Duistere en mysterieuze collectie die ik helemaal bij Rihanna vind passen!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 9 augustus 2014 13:48

Nee, echt niet mijn ding!

[Beantwoorden]


Door Devi op 9 augustus 2014 13:49

Sorry RiRi, maar dit is niet mijn ding.

Wel mooie verpakking.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 augustus 2014 13:51

Ik vind het echt een apart kleurtje en totaal niets voor mij! Jammer, want ik koop wel graag altijd een lipstick uit de Viva glam collectie! Ik zag toch liever een bijzondere rode of roze kleur hihi, maar aan de andere kant vind ik het wel weer vernieuwend!

[Beantwoorden]


Door Take-a-bow op 9 augustus 2014 13:53

De lipstick vind ik drie keer niks.
De lipglass daarentegen is wel mooi! Maar over elkaar…No-go!

[Beantwoorden]


Door Nicole - Lipstickzone op 9 augustus 2014 14:09

Goede en duidelijke review Vera! Maar wat een draak van een lipstick!!!! :no: :no: Helaas niet zo mijn ding, het lipglossje is leuk, maar die heb je ook wel van Essence haha! Nee, de matte rode kleur van Rihanna staat nog wel altijd op de wish list :) (love)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 augustus 2014 14:24

De lipglass vindt ik om enkelt te dragen wel mooi, alleen ik zou de lipstick niet zo snel kopen. Is niet echt mijn kleur.

[Beantwoorden]


Door Eilish op 9 augustus 2014 14:30

Wat een gewaagde collectie! Wow!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 augustus 2014 15:08

Wel tof dat ze eens compleet iets anders uitbrengen dan standaard rood. Niet dat ik het snel zou dragen, maar wel tof.

[Beantwoorden]


Door Joséphine op 9 augustus 2014 15:15

Wow, en nog eens wow! Het is een apparte kleur, maar het heeft wel iets. Liefde op het tweede gezicht denk is zo :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 augustus 2014 15:29

zou deze nooit kopen, vond riri woo ook veeel mooier! Maarja, eens wat anders?

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 9 augustus 2014 16:54

Geen mooie kleur voor blanke dames, maar juist wel voor donkere dames!

[Beantwoorden]


Door imane op 9 augustus 2014 17:04

het is best wel heel erg gewaagd ja, en ik denk dat het voor de iets getinte dames mooi zou staan. Zelf ben ik er niet heel erg wild van
:)x

[Beantwoorden]


Door Danique op 9 augustus 2014 17:29

Hmm, eerlijk gezegd vind ik de lipstick niet mooi. Vast een leuke lipstick voor de echte verzamelaars, maar ik denk dat veel meiden deze lipstick gaan overslaan. Dat doe ik in ieder geval wel!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 9 augustus 2014 20:07

Ben benieuwd hoe hij zal staan met een rood lippotlood er onder. Misschien dat ie dan voor de lichtere huidjes iets draagbaarder wordt?

Liefs, Michelle

Ps, wilde trouwens ook nog ff kwijt dat ik je schrijfstijl heel erg vooruit vind gegaan. Heel leuk en spontaan! Chapeau!

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 9 augustus 2014 20:31

Dit zijn overduidelijk producten die prachtig staan bij donkere huidjes!

[Beantwoorden]


Door Brenda op 9 augustus 2014 20:37

Ik vind de lipstick niet echt mooi, te donker en te metallic. De lipgloss daarin tegen vind ik wel weer heel mooi. Mixed feelings dus over deze collectie.

[Beantwoorden]


Door Diana op 9 augustus 2014 20:37

Echt belachelijk dat ze steeds enorm ondraagbare kleuren voor deze actie (donatie) bedenken. Zo kopen veel minder mensen het. -.-

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 9 augustus 2014 20:48

Ondanks dat dit hem totaal niet wordt voor mij, vind ik dat jij dit echt prima ken hebben en dat het nog best wel draagbaar lijkt ook nog. Staat je goed hoor! xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Fje op 9 augustus 2014 21:20

Die lipgloss is verschrikkelijk! Lijkt op een kinderlipgloss van de Intertoys ofzo.

[Beantwoorden]


Door Lina op 9 augustus 2014 21:27

Ik denk dat deze lippenstift heel mooi staat bij de donkere huid! Bij mij zou dit echt niet staan. Al vind ik het jou ook niet heel verkeerd staan!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 9 augustus 2014 21:57

Eindelijk een lipstick die Vera niet mooi staat! :)
Voor deze lipstick pas ik, bedankt voor de snelle review.

[Beantwoorden]


Door Jose op 10 augustus 2014 00:35

Ik vind het niet een mooie kleur. Je lijkt door deze lippenstift heel erg grauw.. Sorry!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 10 augustus 2014 10:53

Ik vind de lipglass echt heel erg mooi. Het is echt lang geleden dat bruine lipstick de kleur was, leuk dat alles altijd weer een keer terug komt.

[Beantwoorden]


Door Linda op 10 augustus 2014 13:16

Ik denk dat deze kleur bij een getinte huid ook erg mooi zal staan, voor mijzelf ga ik toch liever voor de rode versie ;)

[Beantwoorden]


Door Tessa_x op 10 augustus 2014 13:36

Mooie lipstick!! Ik denk dat hij wat meer getinte vrouwen beter staat dan bij jou, met je lichtere huid.( Niet stom bedoeld hoor!)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 10 augustus 2014 14:11

Hier houd ik van! Hele andere kleuren als dat we gewend zijn! Ik denk dat dit leuk is voor de herfst!

[Beantwoorden]


Door Milou op 10 augustus 2014 14:53

Je lipstick reviews zijn echt superleuk om te lezen zou leuk zijn als er vaker lipstick reviews komen

[Beantwoorden]


Door Roos op 10 augustus 2014 18:09

Dit vind ik een verschrikkelijke kleur

[Beantwoorden]


Door Kelly op 10 augustus 2014 19:47

Op de foto’s waar Rihanna hem draagt vond ik hem er mooi uitzien, maar ben erg dankbaar voor je review. Scheelt me toch weer wat geld. Jammer dat hij in het echt zo anders is!

[Beantwoorden]


Door Tatum op 10 augustus 2014 23:06

Ik denk dat die mooi is voor de getinte dames onder ons

[Beantwoorden]


Door Amy op 11 augustus 2014 09:11

De Lipglass vind ik wel weer erg mooi! :)

[Beantwoorden]


Door Romy op 11 augustus 2014 09:34

Ik vind deze bij jouw (en mijn) huidskleur niet zo mooi, maar bij donkerdere dames denk ik dat hij prachtig is!

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 11 augustus 2014 10:09

Ik vind de kleur niet erg mooi, jammer.

[Beantwoorden]


Door Julie op 12 augustus 2014 13:06

Ik vind de lipstick echt niet mooi. Verrassend genoeg sta jij er nog erg goed mee, maar toch denk ik niet dat veel mensen deze kleur kunnen dragen! :-)
De lipglass daarentegen vind ik wel echt erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Guusje op 13 augustus 2014 14:43

Ik vind ze echt gaaf! Vooral omdat het weer iets anders is dan rode lippen. Echt mooie foto’s en leuk verteld. Ik heb trouwens nog een vraagje, Als ik jouw site bezoek komen er allemaal virus dingen omhoog. Ik weet niet of dit aan mij ligt maar bij andere site’s heb ik het niet echt. Maar ik blijf je site wel bezoeken want ik vind hem echt te gek!!!. xx <3 :$

[Beantwoorden]


Door Merel op 14 augustus 2014 15:19

Als je een getinte huis hebt net als Rihanna zal de lipstick denk ik wel heel mooi staan.

[Beantwoorden]


Door Merel op 14 augustus 2014 15:19

Door Fashion meets Beauty op 14 augustus 2014 15:22

De datum staat in mijn agenda genoteerd! Ik ben bang dat ik beide producten moet gaan aanschaffen (love)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 17 augustus 2014 22:31

Bijzondere kleur maar het is toch niet zo mijn ding. :)

[Beantwoorden]