Twitter Question #181

twitter_question_181_01

Een potje nagellak kost niet veel, maar kan een wereld van verschil maken. Toen ik nog op school zat, was er een periode dat ik elke vrijdag na school langs Kruidvat ging om één of meerdere flesjes nagellak van Essence te halen. Ze waren klein en kostten ongeveer een euro en maakten me heel erg blij. Ik droeg toen van alles, maar inmiddels weet ik wel wat ik de fijnste basics vind.

twitter_question_181_02

Rood, zwart en mintgroen. Het zijn de kleuren nagellak waar ik altijd een potje (of meerdere) van in mijn collectie heb en die ik graag op mijn handen draag. Ik draag sinds een paar jaar vrijwel nooit meer nagellak, omdat geen kleur het ook maar een dag op mijn slappe nagels uithoudt, maar heb nog steeds wel mijn favorieten. Ook lila vind ik een mooie basic, net als lichtgeel. Maar rood, zwart en mintgroen zijn de tinten die me nooit vervelen en die ik altijd mooi vind.

Op mijn teennagels draag ik bijna altijd rood of roze, maar mijn nieuwste ontdekking is een hele vale paars. Essie Urban Jungle of L’Oréal Gourmandise. Nét niet wit. Het ziet er verzorgd uit en mijn voeten lijken er bruiner door. Ik heb deze kleuren pas net ontdekt, maar ze zijn nu al niet meer van mijn teennagels af te slaan.

Welke kleuren nagellak zijn voor jou echte basics, die je vaak draagt en altijd moet hebben?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 9 augustus 2014 | 65 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Yudeska op 9 augustus 2014 15:06

Lilla is mijn lievelings kleurtje en op mijn teennagels doe ik ook altijd roze, een echte favoriete kleur heb ik nog niet echt eigenlijk! Lichtroze vind ik wel heel mooi staan, en doe ik regelmatig op! Maar ik laat me meestal verassen door het assortiment

[Beantwoorden]


Door Storm op 9 augustus 2014 15:10

Heeey,
In de zomer vind ik fel roze of koraal mooi en baby blauw, mint groen en wit! In de winter mooie diep donker blauw of heel donker rood! Oudroze vind ik ook mooi classi. (Waarschijnlijk lees je dit niet haha). Je bent echt een leuk spontaan Vera! Liefs ^^) .

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 augustus 2014 15:10

Roze, rood en paars! op mijn tenen meestal rood ^^)

[Beantwoorden]


Door sarah/myfantasticnails op 9 augustus 2014 15:11

Echt een vraag voor mij! Als echte nail art liefhebber heb ik natuurlijk veel en veel te veel nagellakjes, maar voor mij zijn de volgende kleuren echte basics: Zwart,wit en nude. Vooral omdat je deze kleuren het meeste gebruikt met een nail art. Daarnaast ook kleuren als groen, geel, rood, roze en blauw. Als je deze kleuren in je bezit hebt, kan je het meeste maken met een nail art. Oh en een holografische multiglitter (zoals China Glaze Fairy Dust) is ook wel echt een basic nagellakje, hier kan je zoveel mee!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 augustus 2014 15:12

Eigenlijk grijp ik vooral snel naar een mooie taupe kleur van Essie. Van de Wintercollectie van 2012 geloof ik. Prachtig kleurtje !

[Beantwoorden]


Door Susan op 9 augustus 2014 15:13

Ik draag bijna altijd (koraal)rood op mijn handen.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 9 augustus 2014 15:13

Ik ben gek op nagellak, maar ik heb meer rode lakjes dan van welke andere kleur dan ook, dus ik denk dat ik die kleur onmisbaar vind :)

[Beantwoorden]


Door Celia op 9 augustus 2014 15:16

Ik draag vaak roze kleuren en ook heel neutrale nude lakjes.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 9 augustus 2014 15:19

Ik heb het liefst een donkere, wijnrode kleur en een mooie, rozige nudekleur!

[Beantwoorden]


Door Ayla op 9 augustus 2014 15:23

Leeuk! Ik draag bijna geen nagellak, maar rood is sowieso een must! Vooral bordeux (love) Leuke TQ :)
xx Ayla

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 augustus 2014 15:31

Ik draag elke dag nagellak maar ik grijp heel erg vaak naar Soul Mate van SinfulColors of Peach van de Action. Prachtige kleuren en heel erg draagbaar ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrna op 9 augustus 2014 15:44

Ik hou vooral veel van roze, koraal en blauw, helemaal in de warmere periodes. In het najaar draag ik meer donkere en warmere tinten.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 augustus 2014 15:54

Als ik het niet weet dan ga ik voor een neutraal lakje en gooi daar dan een glitter topcoat overheen. Momenteel is City Love van P2 mijn favoriet: een grijs met een paarse ondertoon. Verder zit ik altijd goed met Discreet van een Catrice LE of een Barry M Gelly Shine lakje. De fel blauw en rood die ik uit die lijn heb zijn niet van mijn nagels af te slaan. Op mijn tenen ga ik voor een LE van Catrice in Virgin Forest. Een donkergroen met een metallic finish. Op mijn handen vind ik het lelijk. Op mijn tenen ’s zomers en vrolijk.

[Beantwoorden]


Door bo op 9 augustus 2014 16:02

Als ik nagellak draag is het zwart, maar ik heb er eigenlijk niet zo heel veel tijd meer voor. Ook heb ik heel slappe, broze nagels en chipt de meeste nagellak al na een dag..

[Beantwoorden]


Door imane op 9 augustus 2014 16:03

mijn favoriete kleur voor op mijn nagels is absoluut wit. Het liefst gebruik ik die van Rimmel, echt prachtig ( vooral met een gebruinde huid ) en op mijn teennagels een donkerblauw tintje. :)x

[Beantwoorden]


Door beautyjuf op 9 augustus 2014 16:15

Door Isabel Cristina op 9 augustus 2014 16:18

Momenteel draag ik niet zo heel veel nagellak maar als ik het wel draag dan is het nude, rood of bruintinten, past altijd bij je kleding! (love)

[Beantwoorden]


Door beautyjuf op 9 augustus 2014 16:19

Wat een leuke vraag! Rood :-) Fel, donker, helder, …het maakt me niet uit. Als het maar rood is ;-)

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 9 augustus 2014 16:43

Roze & mintgroen! Maar eigenlijk kan ik niet kiezen ;-)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 9 augustus 2014 16:55

Als ik geen spannend kleurtje neem, kies ik altijd voor rood of knalroze. Dat zijn mijn basics :)

[Beantwoorden]


Door EdgyElisa op 9 augustus 2014 17:18

Als ik het niet meer weet dan doe ik eigenlijk altijd een oud roze matte kleur op of rood!

[Beantwoorden]


Door Danique op 9 augustus 2014 17:18

Coral sunset van sensationail is mijn all time fave :duh: . Ik draag nooit nagellak, maar wel Gel nagellak hahaha ik vind de kleur taupe tullis (weet niet precies hoe hij heet) ook echt AWESOME het is gewoon een nude kleurtje die overal bij staat maar ik vind hem super leuk.

ik vind blauwe tinten niet zo mooi op mijn handen maar juist WEL op mijn tenen, op mijn tenen draag ik dan ook meestal lila

love,
Danique :wave:

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 augustus 2014 17:21

Leuke vraag! Ik hou heel erg van pastel tinten zoals dir van de L’Oreal Les Blancs collectie en roze kleuren.

[Beantwoorden]


Door Noor op 9 augustus 2014 18:03

Een donkerrode kleur van de HEMA! Love it!

[Beantwoorden]


Door Amy op 9 augustus 2014 18:11

Ik ben echt helemaal fan van de Rimmel 60 seconds collectie. Ik heb er verschillende en voornamelijk de donkerroze tinten behoren bij mij tot mijn basis collectie :)

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 9 augustus 2014 18:50

Als roze fan kan ik natuurlijk niets anders zeggen. Roze :)

[Beantwoorden]


Door Marie op 9 augustus 2014 18:54

Mintgroen is één van mijn favoriete kleuren, maar de meeste kleuren roze vind ik ook heel mooi en daar heb ik er ook een hoop van. :-)

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 9 augustus 2014 18:59

Meestal heb ik een dekkende nagellak op mijn tenen, de laatste tijd vaak goud of blauw. En op mijn nagels maak ik altijd een nail art. Zeker in de zomer vind ik dat extra leuk :) Mintgroen is echt mijn favoriete kleur voor de zomer en voor de winter kies ik bordeaux rood!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 9 augustus 2014 19:07

Roze tinten en pastels als lila en mintgroen. Helaas net ontdekt dat ik een cosmetica allergie heb en ik denk dat het van nagellak komt. Sinds ik geen nagellak meer gebruik, is de eczeem boven mijn ogen eindelijk weg. Als iemand tips heeft voor goede hypoallergene nagellak zonder formaldehyde ed, let me know!

[Beantwoorden]


Door Nora op 9 augustus 2014 19:16

Malaga Wine van OPI! Topkleur, ook volwassen genoeg voor naar kantoor :-)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 augustus 2014 19:31

Koraal-/neonkleuren (het liefst roze) op mijn vingernagels: knallend en vrouwelijk! Donkere kleuren (donkerblauw, -paars) op mijn teennagels: lekker flatterend! :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 9 augustus 2014 19:36

Bijzonder eigenlijk dat je bijna nooit meer nagellak draagt! Als ik moest kiezen dan zou ik voor wit, nude, (donker)rood, taupe, mintgroen en oudroze gaan. Oh en heel donkerblauw.

[Beantwoorden]


Door lisanne op 9 augustus 2014 19:57

Ik heb in de zomer/lente standaard lichtroze op mijn vingernagels meestal is dat romper room van Essie en op mijn teennagels vaak blauwe tinten mijn favoriet is breezy blue van Sally Hansen

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 9 augustus 2014 20:03

Ik draag in principe elke week wel een andere kleur maar rood is al sinds ik 14 ofzo ben mijn favoriete kleur nagellak! In de zomer vind ik wit dan weer heel mooi en in de winter zwart ter afwisseling.

[Beantwoorden]


Door carly op 9 augustus 2014 20:04

Zilver glitter en bordeaux rood. en teennagels altijd bordeaux rood.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 9 augustus 2014 20:11

Ik ga eigenlijk altijd voor een nude, liefst Glints of Glinda uit de Oz collectie van OPI. Verder draag ik veel bruine tinten, en in de winter ga ik voor donkerpaars.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 9 augustus 2014 20:22

Door m’n enorme nagelbijten heb ik al tijden geen nagellak meer op. Maar als ik het weer zou doen zou ik beginnen met een clear lakje. Zo eentje van Herome die je nagels wat witter/roze maken zodat het er wat gezonder en netter uit ziet. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 augustus 2014 20:46

Wat een leuke vraag! Voor mij zijn dat wit, een nude kleur en lichtroze. X

[Beantwoorden]


Door Elise op 9 augustus 2014 21:25

Koraal/peach, mint en rood! ^^

[Beantwoorden]


Door Ilse op 9 augustus 2014 21:41

Rood natuurlijk! Iets anders dan rood heb ik eigenlijk niet nodig. :-)

[Beantwoorden]


Door Bibianne op 9 augustus 2014 22:05

Ik vind de lichtroze kleur van essence echt een supermooi basic kleurtje. Goed te combineren en lakt goed :)

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 9 augustus 2014 22:22

Mijn collectie blauwe nagellakjes overschaduwt alle andere kleuren. Dus ik denk dat ik voor blauw moet gaan, haha! Blauw valt gewoon zo lekker op!
Hoewel een mooi creamy grijs ook niet verkeerd is.

[Beantwoorden]


Door eva op 9 augustus 2014 22:28

ik draag altijd verschillende kleurtjes meestal roze of mint groen.
ik hou ook van nail art

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 9 augustus 2014 22:32

Ik draag de laatste tijd eigenlijk geen nagellak meer op de nagels van m’n hand, ik merk namelijk sta m’n nagels er heel slecht tegen kunnen. Op m’n teennagels heb ik wel tijd nagellak, vind het er anders minder verzorgd uitzien, aangezien ik altijd blauwe plekken onder m’n nagels heb, doordat ik m’n teen stoot of iemand er op gaat staan, haha. Mijn to go nagellak is koraal of rood!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 9 augustus 2014 23:41

Misschien een goede tip voor je Vera!

Ik had vroeger ook ontzettend slappe nagels, tot ik ben begonnen met het dragen van nail hardner van de Hema. Hierdoor heb ik mooie sterke nagels gekregen, maar let wel, geduld is een vereiste.
Nu heb ik al jaren prachtige sterke nagels, echt een aanrader !

[Beantwoorden]


Door Fleur op 9 augustus 2014 23:46

Oehh wat een leuke twitter question dit keer! Ik heb bijna altijd taupe, heel donker groen, wijnrood of grijs op mijn nagels van mijn handen. Teennagels kies ik wel vaak voor een fel kleurtje, maar er gaat geen dag voorbij dat ik geen nagellak op heb.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 augustus 2014 23:50

Ik vind koraal kleurtjes of mint kleuren heel erg mooi om te dragen. Alleen dat zien veel mensen toch niet als basickleurtjes. Ik ben gek op kleur en draag gewoon graag kleur op mijn nagels! Ik vind witte nagellak erg tof de laatste tijd, of een heel licht pastelkleurtje dat ook bijna oogt als wit!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 10 augustus 2014 01:05

Wat een leuke vraag dit! Ik houdt zelf heel erg veel van rood en roze. Beetje standaard haha

[Beantwoorden]


Door Martina op 10 augustus 2014 01:09

Ik voel me weer vereerd met een plekje in de TQ van deze week! Ook leuk om alle reacties/meningen van anderen te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 10 augustus 2014 10:26

Als ik twijfel neem ik meestal rood

[Beantwoorden]


Door Lytje op 10 augustus 2014 11:23

Mintgroen, lichtroze, nude, koraalroze, lichtblauw en transparant doen het altijd goed bij mij. Rood draag ik alleen tijdens kerst omdat ik het eigenlijk een te chique kleur vind voor mezelf, maar met kerst vind ik het wel weer leuk.

[Beantwoorden]


Door coby op 10 augustus 2014 12:33

Ik pas de kleuren aan wat voor kleding ik aan doe dus dat zijn dan heel veel kleuren.bij elkaar die ik heb.

[Beantwoorden]


Door Sannek op 10 augustus 2014 13:37

Eerst moest ik niks weten van bijna witte kleuren, maar de laatste tijd neig ik daar toch steeds meer naar. Verder zijn mijn nagels bijna altijd een tint roze, het staat zo leuk!

xx

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 augustus 2014 13:45

knalroze, wit en zwart :D

[Beantwoorden]


Door Danique op 10 augustus 2014 15:46

Het ligt bij mij ook wel aan het seizoen, maar rood of roze is altijd mijn favoriet.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 10 augustus 2014 15:53

Zwart en rood zijn mijn absolute favoriete kleuren, vooral zonder zwart kan ik echt niet.

[Beantwoorden]


Door Roos op 10 augustus 2014 17:58

Rood, roze en zwart.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 10 augustus 2014 18:06

Ik kies een kleur die afhangt van mijn stemming. Ik heb wel altijd een lichtgrijze kleur en een rode paraat

[Beantwoorden]


Door Tahnee op 10 augustus 2014 20:19

Aaaltijd blauw! Of groen haha. Maar meestal een mooie blauwe kleur. Denim moore van Catrice heb ik nu op, en ben zo verliefd op m’n Essie lakje Lapiz of luxury

[Beantwoorden]


Door niek op 10 augustus 2014 20:35

geel wit paars blauw groen roze bijna alles (love)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 augustus 2014 00:36

Een donkerrode nagellak die naar het paars neigt, van Kiko, is mijn favoriete kleur. Ik kan hem heel het jaar dragen, omdat het een mooie donkere kleur is voor in de winter, maar ook licht genoeg genoeg is om in de zomer te dragen (als onderbreking van de hele felle typische zomerkleuren). Toch vind ik mintgroen (Mint Candy Apple van Essie) en knalroze (Las Vegas van WIC Herôme) ook heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Dinieke op 11 augustus 2014 09:18

Ik ga dan gewoon voor een simpele base of top coat!

[Beantwoorden]


Door Savitri op 11 augustus 2014 20:55

Mijn basics zijn rood (when in doubt…), nude-roze en een laagje doorzichtig wit (basecoat, haha).

[Beantwoorden]


Door Elienn20 op 11 augustus 2014 22:28

In de zomer vooral koraal en muntgroen. En in de winter rood en taupe. ^^)

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 13 augustus 2014 14:21

Zwart, wit, grijs en rood.

[Beantwoorden]