Twitter Question #176

twitter_question_176_01

Onder het artikel van de Catrice Metallure collectie reageerden een aantal lezeressen dat ze eindelijk weer een leuke collectie van Catrice zagen, want het afgelopen jaar vonden ze de collecties maar weinig aan. Ik zat ja-knikkend achter de computer. Dat herkende ik wel, en het bracht me op het idee van deze TQ. Weten wij het echt beter?

twitter_question_176_02

Het is natuurlijk makkelijk commentaar te hebben op de merken, de producten en collecties die ze uitbrengen. Saai, niet vernieuwend, geen goede kwaliteit, te duur… Maar doe het ze maar eens na! Meerdere keren per jaar weer op de proppen komen met spannende collecties van geweldige kwaliteit, en dan ook nog eens één of twee keer per jaar het huidige assortiment een update geven. Dat lijkt me niet makkelijk.

Natuurlijk heb ik wel een paar leuke ideetjes voor collecties. Een glitter collectie, met verpakkingen bezaaid in glitters. In verschillende kleuren, ombre effect en 3D effect. Een collectie in samenwerking met beautybloggers zou ik ook enorm gaaf vinden. Het is een droom van me in de drogist te liggen met mijn eigen make-up en/of kwastenlijn. Perfecte matte rode lipsticks, eyeliners, kneiter lichte foundation en goede bronzer/foundation/oogschaduwkwasten.

Ik zou ook naar de winkel rennen voor een collectie in samenwerking met Drake. Hoewel hij me niet echt het type lijkt voor blush, lipgloss en mascara. En oh ja, Jeffrey kwam nog met het idee van eetbare make-up. Mannen…

Wat zou jij een te gek idee vinden voor een (limited edition) make-upcollectie?


Reacties

Door Fashion meets Beauty op 5 juli 2014 15:05

Een dupe collectie met allerlei populaire producten lijkt mij ook wel wat!

[Beantwoorden]

Diede antwoordt op 5 juli 2014 om 18:16:

Mij ook! Bespaard je een hoop geld én zoeken.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 5 juli 2014 15:07

Wat een leuke twitter question! Ik zou het leuk vinden als er LE’s uit zou komen waarmee je je eigen palettes zou kunnen samenstellen ofzo. Dat lijkt me echt leuk!

[Beantwoorden]

Paulien antwoordt op 5 juli 2014 om 21:08:

ja dat is een goed idee!!!

en een collectie waar een witte foundation inzit. Nooit meer te donkere foundations of een winter en een zomer foundation.

Een bronzer speciaal voor het shapen, niet te oranje

een handig klein pallet waar een paar oogschaduws, blush, bronzer en highligter in zitten. zodat je die makkelijk mee kunt nemen op reis.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 5 juli 2014 15:08

Leuke ideetjes! Zelf ben ik nooit zo goed in het verzinnen van originele ideetjes. Maar een make-up lijn waarvan de verpakkingen etc. helemaal met bloementjes bedekt zijn zou mijn hartje wel sneller doen kloppen! En wat Mira zegt vind ik inderdaad ook een erg leuk idee; een Nederlands make-up merk die samen gaat werken met Nederlandse beauty bloggers, dat zal denk ik echt een groot succes worden!

[Beantwoorden]


Door De Blogster op 5 juli 2014 15:10

Hmm… Een dupe-collectie, of een collectie geinspireerd op verschillende muzieknummers.

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 juli 2014 15:17

leuke ideen vooral van GOT!

[Beantwoorden]

annebelle antwoordt op 8 juli 2014 om 17:03:

jaa he dat zou zo gaaf zijn

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 5 juli 2014 15:20

Die dupe collectie is een leuk idee zeg!

Ik zou het eigenlijk zo gauw niet weten. Een basics LE? Met perfecte basics? Of een extreem uitgebreide concealer collectie met zeeeer uiteenlopende kleuren (heeel licht svp :D)

[Beantwoorden]


Door Elja op 5 juli 2014 15:24

Het zou leuk zijn als twee merken samen een collectie maken in de stijl van het andere merk. Maar die met bloggers is ook super leuk!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 5 juli 2014 15:30

Vroeger rende ik altijd meteen naar de kruidvat als er een nieuwe collectie was, maar nu doe ik dat idd niet meer. Ik zou een collectie met bloggers idd heel leuk vinden!

[Beantwoorden]


Door Ltbamom op 5 juli 2014 15:36

Hahahah eetbaar ook. Typisch man. Om de een of andere reden moet alles dan weer eetbaar zijn.

[Beantwoorden]


Door Emilia op 5 juli 2014 15:44

Hier zitten serieus goede ideeën tussen! Vooral een dupe-dollectie en make-up geïnspireerd op Game of Thrones zou ik nog best kopen. Misschien moeten jij en je volgers die collecties van Catrice voortaan maar verzinnen. ^^)

[Beantwoorden]


Door Eilish op 5 juli 2014 15:59

Een Demi Lovato of Lorde collectie! Zoiets wat ze bij MAC ook met de lipsticks doen!

[Beantwoorden]

Cindy antwoordt op 6 juli 2014 om 13:40:

Er is al een Lorde collectie van MAC

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 5 juli 2014 15:59

Oeh, die Game of Thrones versie lijkt me vet!
Of een collectie van bloggers zelf, maar dan liever internationaal dan alleen nederland :)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 5 juli 2014 16:11

Ah wat een leuke en creatieve vraag! Ik denk dat een limited edition geïnspireerd op een aantal verschillende bekende zomer nummers wel wat is!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 5 juli 2014 16:12

Oeh een Nederlandse bloggers collectie, dat lijkt me leuk haha. Of inderdaad een dupe collectie <3

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 5 juli 2014 16:12

Ah wat een leuke en creatieve vraag! Ik denk dat een limited edition geïnspireerd op een aantal verschillende bekende zomer nummers wel wat is.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 juli 2014 16:13

Ah, die barbapapa collectie zie ik wel zitten! Ik ben van binnen nog steeds 5 jaar oud en mis barbapapa ontzettend! Een make-up collectie van hun zou echt ge-wel-dig zijn.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 5 juli 2014 16:27

Die dupe collectie vind ik wel een leuk idee!

[Beantwoorden]


Door Laya op 5 juli 2014 16:48

Het idee om een collectie van bloggers in de winkel te leggen is enorm tof! Maar dan moet de collectie ook wel te koop zijn in België want ik volg namelijk allemaal Nederlandse bloggers (ik volg maar 1 Belg). Ik zou direct een kijkje gaan nemen :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 5 juli 2014 17:02

Glitter, dupes en Game of Thrones lijken me echt fantastisch!

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 juli 2014 17:11

Wauw, toffe ideeën, vooral Barbapappa lijkt me heel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 5 juli 2014 17:12

Een lijn met enorm veel kleuren concealer of foundation hoort niet LE te zijn maar gewoon altijd verkrijgbaar graag.
Oogschaduwpaletten geïnspireerd op verschillende vlinders lijkt me gaaf. De dagpauwoog en weerschijnvlinders bijvoorbeeld. Prachtige kleuren en natuurlijk geweldige verpakkingen.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 5 juli 2014 17:15

Whahahahah, eetbare make-up. Hoe verzint ie het!

Zelf zou ik wel een collectie willen met kwalitatief allemaal goede producten. Niet dat er één slecht gepigmenteerd product in ziet. Nee, gewoon alles goed!

xx

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 5 juli 2014 17:22

Mira haar idee is inderdaad erg leuk. Ik ga het voorstellen op mn werk :)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 5 juli 2014 17:34

Ik van dat idee van de samenwerking tussen HEMA en Nederlandse beauty bloggers echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Jose op 5 juli 2014 17:50

JAAAA! Game of thrones mac collectie zou supertof zijn!!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 5 juli 2014 17:51

Hahaha Jeffrey! ‘Hmm ik heb best trek, zal even kijken of ik nog ergens een blush in mijn tas heb’

[Beantwoorden]


Door Lotte op 5 juli 2014 17:58

Ik zou een celeb collectie willen met vijf verschillende lakjes van verschillende bekendheden met hun eigen kleur. Het moet wel iets zijn wat echt goed bij hun past waardoor je bij die lak gelijk aan die bepaalde celeb denkt. Alleen lijkt het me moeilijker dan het lijkt, als ik het zo schrijf en in mijn hoofd overlees.. Misschien toch iets simpeler als een cocktail collectie haha. Dat klinkt leuk en lekker. Misschien lipsticks met een Sex On The Beach smaakje, of een Tequila Sunrise. Hmm…

[Beantwoorden]


Door brenda op 5 juli 2014 18:15

Een Pucca collectie (dat Japanse anime meisje) lijkt me erg leuk van een MAC. En van een Dior of Chanel een Angelic collectie. Lichte natuurlijke kleuren met witte nepwimpels (we mochten van alles verzinnen toch haha)

[Beantwoorden]


Door A op 5 juli 2014 18:51

HAHA eetbaars make-up :-P

[Beantwoorden]


Door Eva op 5 juli 2014 19:23

Die ideeën zijn wel superleuk!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 5 juli 2014 19:36

Een collectie in samenwerking met Nederlandse beautybloggers lijkt mij ook wel erg gaaf! Moet zeggen dat ik het altijd erg knap vind van merken om met leuke LE’s te komen, omdat er zo ontzettend veel ideeën en mogelijkheden zijn; ik zou moeite hebben met kiezen!

[Beantwoorden]


Door Livia op 5 juli 2014 19:51

Hahah, wat zitter er leuke ideëen tussen!

[Beantwoorden]


Door Emke op 5 juli 2014 21:59

die laatste vind ik goed! ik ben echt een bleekscheetje en ik hoop dat eens komen met een LE voor lichtere huidjes! ^^)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 5 juli 2014 22:06

Ja, die van die dupes! Of iets voor iedere haarkleur/oogkleur :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 5 juli 2014 22:35

aah :omg: ik sta erin! bedankt haha! :-) :-) :-) (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Wendela op 5 juli 2014 23:23

Iets van zeedieren. Ik hou van de zee en de oceaan.

Of iets van socialmedia. Da zou ook wel vet zijn

[Beantwoorden]


Door Angelique op 5 juli 2014 23:58

grappig om mijn tweet terug te zien had ik niet verwacht, zei het voor de grap, alhoewel als er een collectie ervan komt dan weet ik het wel!

[Beantwoorden]


Door Petra op 6 juli 2014 05:59

Mini lipenstift ,pallestes mini nagellak , etc

[Beantwoorden]


Door Mirosea op 6 juli 2014 09:26

Van speciaal voor lichte huid zou ik wel blij worden!

[Beantwoorden]


Door Hester op 6 juli 2014 11:15

Creatieve antwoorden weer! Leuk om te lezen.

[Beantwoorden]


Door Eva op 6 juli 2014 11:45

Lana del rey… Hoef niets anders te zeggen ;)

[Beantwoorden]


Door Noor op 6 juli 2014 12:19

Een Hunger Games collectie lijkt me ook wel gaaf, of eentje van Divergent ^^) !

[Beantwoorden]


Door Cindy op 6 juli 2014 13:42

Divergent collectie is er in samenwerking met Sephora

[Beantwoorden]


Door Teddy op 6 juli 2014 15:25

Het idee van een collectie van beautybloggers klinkt heel erg goed! Ook foundation en bronzer voor de lichte huid zou erg fijn zijn!

[Beantwoorden]


Door Marita op 6 juli 2014 20:22

Hahaha yeahh ik sta er bij ;)
Maar een lichte foundation vinden is ook gewoon heel moeilijk! Ik heb ook een hele lichte huid maar de Catrice All Matt plus foundation in 010 is voor mij de perfecte budget foundation. Heeft wel een gele ondertoon maar voor mij een match made in heaven! Misschien heb je er iets aan Vera? x

[Beantwoorden]


Door Fleur op 6 juli 2014 21:26

Wat een leuke en originele twitter question! Leuke antwoorden ook allemaal. Ik zou zo even snel niet ergens op komen.

[Beantwoorden]


Door Becky op 7 juli 2014 08:44

Laatst op Ebay een LE besteld van Disney’s Frozen (Peripera). Dat is helemaal mijn ding. Dus meer Disney LE’s please. Een nightmare before christmas LE lijkt me ook gaaf, finding Nemo, toy story, monsters en co… Lekker speels!

Barbapapa, glitters…fantastisch idee.

Eetbare make up… Hahahahaha. Wat zou de houdbaarheidsdatum zijn dan?

[Beantwoorden]


Door Zelda op 7 juli 2014 13:11

Ik zou het geweldig vinden als er een Bethany Mota make-up collectie zou komen! Natuurlijk ook te koop in NederlAND ;-)

[Beantwoorden]


Door Valérie op 7 juli 2014 15:10

Een makeup collectie volledig ingedeeld volgens koele en warme types.
Maar dan een keertje écht!
Niets erger dan met mijn roze ondertoon een budgetfoundation te vinden.

[Beantwoorden]


Door Hanny op 7 juli 2014 15:57

Leuke twittervraag! Ik zou zelf denk ik gaan voor een duochrome collectie, of zoals Sephora in Amerika deed vorig jaar; een Disney gerelateerde collectie met super mooie verpakkingen en kleurenkeuze!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 7 juli 2014 19:41

Wat mij supertof lijkt is een make-up collectie waarbij alles holografisch is. En dan bedoel ik niet alleen nagellak maar ook dingen zoals eyeliners.

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 8 juli 2014 00:14

Een collectie in samenwerking met beautybloggers lijkt me heel tof! Ook een collectie gekoppeld aan een celeb lijkt me heel leuk!

[Beantwoorden]


Door suus op 9 juli 2014 02:18

ik zou wel is een limited edition willen zien met allerlei verschillende soorten kwastjes. en dan niet van die basic dingen.

[Beantwoorden]


Door Julia op 9 juli 2014 18:49

Een lijn die gebaseerd is op wat een groot deel van de Nederlandse jongens leuk vind om te zien :yay:

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 18 juli 2014 20:31

Die dupe collectie is echt een goed idee haha

[Beantwoorden]


Door Zoe op 19 juli 2014 20:41

Een dupe edition lijkt me gaag! Ook een collectie voor mensen met een hele lichte huid lijkt mij te gek. Het lijkt me geweldig als er een budget merk is met een witte foundation.

[Beantwoorden]


Door Lieve op 22 juli 2014 10:09

Ik vind dat idee van samenwerken met beautybloggers echt superleuk! Net als die lipsticks van L’Oreál met die verschillende modellen, krijg je dan: de ideale lipstick volgens Vera Camilla (waarschijnlijk rood mat), en de ideale lipstick volgens Diana Leeflang, etc.
I like it

Een gave collectie lijkt me ook oogschaduwpaletjes afgestemd op oog- en haarkleur.
X

[Beantwoorden]


Door Heike op 22 september 2014 19:23

Jeffrey z’n idee, geweldig! Haha :lol:

[Beantwoorden]