Dr. Organic Aloë Vera

dr_organic_aloe_vera01

Aloë Vera, de plant met mijn naam erin wordt al jaren veel gebruikt in talloze beautyproducten. Van de strips in scheermeisjes, tot dagcrème. Hij heeft daarom al een glansrijke carriere achter de rug, maar de populariteit gaat gewoon door. In deze producten van Dr. Organic is Aloë Vera het belangrijkste ingrediënt.

dr_organic_aloe_vera02

dr_organic_aloe_vera04

De Dr. Organic Aloë Vera product range is heel breed. Grote kans dat het product wat je wilt hebben, hierin verkrijgbaar is. Creme, lip balm, deo, tissues, shampoo en conditioner zijn een aantal van de producten die verkrijgbaar zijn, met als laatste de Eye Gel en Skin Lotion.

Waarom Aloë Vera? Omdat Aloë Vera verzacht en kalmeert. Aloe Vera gel uit de plant heeft enorm veel hydraterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen en werkt heel goed voor de droge en gevoelige huid.

Dr. Organic Aloë Vera Eye Gel € 12,59
Dr. Organic Aloë Vera Skin Lotion € 8,99

dr_organic_aloe_vera05

dr_organic_aloe_vera06

dr_organic_aloe_vera07

dr_organic_aloe_vera14

dr_organic_aloe_vera08

PicMonkey Collage

Aloë Vera Eye Gel

Ik vind verkoelende producten voor mijn ogen heerlijk. Als ik niet goed heb geslapen dan geeft het een oppepper. Ze voelen gelijk weer fris en fruitig aan. De Aloë Vera Eye Gel werkt daarnaast ook hydraterend en zorgt dat wallen, donkere kringen en fijne lijntjes rond de ogen verminderen.

Ik zie het inderdaad iets minder worden, maar vooral dat dit product mijn ogen verkoelt en verfrist vind ik fijn. Wanneer ik ’s ochtends nog een beetje wakker moet worden is dat heel prettig. Voor mij niet echt een product wat ik gebruik omdat het zichtbaar iets verandert, maar vooral voor comfort. Omdat het een prettig gevoel geeft. Bevat o.a komkommer, paardenkastanje en haverpit.

Dr. Organic Aloë Vera Eye Gel € 12,59

dr_organic_aloe_vera09

dr_organic_aloe_vera10

dr_organic_aloe_vera11

dr_organic_aloe_vera15

dr_organic_aloe_vera12

Aloë Vera Skin Lotion

Ook de Skin Lotion voelt verkoelend aan. Ik heb vroeger wel eens pure Aloë Vera geprobeerd, recht uit de plant en ik herken het gevoel dat de gel van de plant me gaf, in deze producten. Het is zacht en fris. De Skin Lotion is wit, terwijl ik eigenlijk had verwacht dat deze doorzichtig zou zijn, met als de Eye Gel en de gel uit de plant. Dit is dan ook geen gel, maar een lotion.

Het voelt een beetje aan als zonnebrandcreme. De lotion is vrij dik en moet op mijn lichaam daarom goed uitgesmeerd worden. Vet vind ik hem niet, en hij trekt dan ook wel snel in. Het verkoelende gevoel waardeer ik wel, net als dat hij mijn droge huid goed hydrateert. Heerlijk voor de zomer!

Dr. Organic Aloë Vera Skin Lotion € 8,99

dr_organic_aloe_vera13

Ja, heerlijk voor de zomer zijn deze frisse en hydraterende producten met Aloë Vera van Dr. Organic. Ze ruiken ook nog eens heerlijk fris. De Aloë Vera geur is zacht en aardig neutraal. Spannend zijn de Eye Gel en Skin Lotion niet, verkoelend, verfrissend en verzorgend wél. Prima producten!

Dr. Organic is te koop bij de Tuinen.


Reacties

Door Kimberley op 5 juli 2014 06:02

Die ooggel lijkt me lekker voor de dagen dat ik moeilijk op kan staan, haha! En ik vind aloe vera producten fijn als ik een beetje verbrand ben :)

[Beantwoorden]


Door Emilia op 5 juli 2014 06:03

Klinkt goed! Die skin lotion wil ik wel proberen, lijkt me heerlijk verkoelend na een dagje in de zon. ^^) Sowieso ben ik gek op alles waar aloë vera in zit, dat heeft me echt ontzettend geholpen toen ik nog heel erg last had van acné!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 5 juli 2014 06:26

De skin lotion lijkt me fijn! Ik ben ooit op een Aloë Vera plantage geweest en heb ook echte, pure Aloe Vera mogen voelen en dat is zeker verkoelend en verzorgend. Dat deze lotion het zo goed nabootst is echt superfijn. Daarnaast zie ik ook dat het ’t hoofdingrediënt is, wat niet zo vaak voorkomt. Meestal zit er maar een klein beetje in en deze heeft dat niet, super!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 5 juli 2014 07:10

Die oogcreme lijkt me heerlijk. Mijn ogen zijn soms wat opgezwollen id ochtend. En de lotion is denk ik ook fijn ipv een aftersun omdat zo verkoeld.

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 juli 2014 07:56

Het lijken me allebei echt hele fijne producten.

[Beantwoorden]


Door Lisette op 5 juli 2014 07:57

Lijken me echt heerlijke producten voor de warme zomer dagen. De oogcreme lijkt me het fijnst voor op de dagen dat ik moeilijk kan wakker worden.

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 juli 2014 08:09

Vooral die ooggel lijkt me heerlijk!! Zeker verfrissend ook met dit weer!

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 juli 2014 08:12

Fijne review! Zelf heb ik nog nooit echt producten op basis van aloë vera geprobeerd. Ik ben wel heel benieuwd geworden en de oogcreme ga ik sowieso aanschaffen. :-)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 5 juli 2014 08:13

de producten klinken allebei erg fijn! ik smeer wel eens pure gel uit de plant op m’n gezicht haha!

[Beantwoorden]


Door Tesjebesje op 5 juli 2014 08:20

Het lijken mij echt heerlinke producten want ik ben gek op aloe vera!

[Beantwoorden]


Door Oum Feerozah op 5 juli 2014 08:23

Wat goed dat ze zulke producten verkopen! Hou heel erg van verzorging spullen , deze lijn ga ik zeker checken

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 juli 2014 08:35

love dr. organic :D heeft ook erg fijne tea tree producten

[Beantwoorden]


Door Carina op 5 juli 2014 08:37

Aloe vera is bij zowat alle producten van Dr. Organic ern hoofdingredient. Ook bij andere lijnen dan de Aloe vera lijn zelf. Ik ben vooral fan van hun argan shampoo en conditioner en verder vind ik de olijf bodyscrub er fijn. Van de aloe lijn ben ik dol op hun pure aloe vera gel, perfecte aftersun :)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 5 juli 2014 08:37

Ik heb onlangs maar mijn eerste Aloë Vera product in huis gehaald. Onbewust dan nog, de oogcrème was op basis van Aloë Vera, vandaar. :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 5 juli 2014 08:38

Heb eigenlijk nog nooit iets van dit merk geprobeerd. De producten lijken me wel heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Griet op 5 juli 2014 08:39

Ik heb hier ook een gel van gehad tegen littekens en irritaties enz. Vond hem heel fijn en idd heel verfrissend!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 juli 2014 09:02

Klinkt goed! Ik heb zelf de aloe vera lijn van The Body Shop. Daarin zitten sowieso hele fijne ingredienten in die goed zijn voor mijn huidje :)

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 5 juli 2014 09:05

Wat gek dat er alcohol zit in een ooggel? Juist de huid rond de ogen is gevoelig. Verder ziet het er goed uit wat ingrediënten betreft! Het hoofdbestanddeel van al hun sulfaatvrije shampoos is trouwens aloe vera. Wel zo fijn voor je hoofdhuid. :-)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 5 juli 2014 09:05

Wat klinkt dat ontzettend fijn!
Ik ben gekbop aloe Vera.
Liefs lonneke

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 5 juli 2014 09:21

Ik ben gek op aloë vera, het is echt zo’n bijzonder ingrediënt dat mijn huid altijd goed doet! Deze producten lijken me dan ook erg fijn! Zelf heb ik de Aloë Vera Gel van Dr. Organic (en een heel scala aan aloë producten van andere merken haha), die vind ik ook erg fijn en verkoelend om als een soort after-sun te gebruiken :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 5 juli 2014 09:37

Lijken mij fijne producten, alleen jammer dat de lotion wat aan de dikke kant is.

[Beantwoorden]


Door Saartje op 5 juli 2014 09:43

Het lijken me heerlijke producten, met name lekker verkoelend. Ik ben echt gek op aloe vera, zowel in lichaamsproducten als in drinken. Het is ook zo lekker als after sun, werkt echt super goed!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 5 juli 2014 09:43

Klinkt allemaal erg fris en verkoelend! Ik gebruik nu een oog gel an Yes to cumcumbers, die is ook lekker verkoelend. Maar ik ben nu ook wel heel erg benieuwd naar deze eye gel geworden!

[Beantwoorden]


Door Elisejoanne op 5 juli 2014 09:49

Haha, ik moest gewoon echt hardop denken over de zin ‘ de plant met mijn naam erin..’ Ik dacht “hoe dan?!”. OK. Vergeef mij, het is vroeg(ish). :cool:

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 juli 2014 10:00

Klinkt heel erg fijn. Fijne blogpost Vera.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 5 juli 2014 10:07

Die ooggel lijkt me heerlijk, die kan ik ’s ochtends wel gebruiken. Zit er ook zonnebrand en Aftersun in de lijn of moet ik daarvoor bij No Ad blijven? Dat zijn nu mijn favoriete aloë vera producten, maar niet organic…

[Beantwoorden]


Door Lotte op 5 juli 2014 10:21

Wat goed dat het eerste ingrediënt in beide producten daadwerkelijk aloë vera is! Vooral voor in een oogcrème lijkt me dat heel fijn, inderdaad super verkoelend.

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 5 juli 2014 10:22

Nou de oog gel vind ik wel n fijn resultaat. De eerste foto is echt wel wat donkerder. Zelf heb ik veel last van donkere kringen , dus deze zou ik heel fijn vinden.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 juli 2014 10:29

De lotion lijkt me erg fijn! Daar ga ik binnenkort eens naar op zoek.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 5 juli 2014 11:12

Klinkt fijn! Ik vind het ook heerlijk om iets verkoelendst onder mijn ogen te doen in de ochtend. Pept je meteen op!

[Beantwoorden]


Door Celia op 5 juli 2014 11:16

Lijken me fijne producten! Wanneer ik verbrand ben, is aloë vera echt een hel voor mij, haha. Het prikt dan altijd enorm! Maar om gewoon te gebruiken lijkt het me wel lekker.

[Beantwoorden]


Door Neeltje op 5 juli 2014 11:21

Die eyecream lijkt me zo fijn! Zeker als ik last heb van irritatie, hou ik ervan om eyecream onder mijn ogen te smeren voor een verkoelend gevoel :)

http://www.thoughtsinstyle.wordpress.com

[Beantwoorden]


Door Beau op 5 juli 2014 11:23

Wauw, de gel voor onder je ogen klinkt echt fijn :)

[Beantwoorden]


Door Luna op 5 juli 2014 11:25

Vond je pure aloë vera prettig op je gezicht? Want ik zou graag irts proberen zonder chemise bijvoegingen en parfum enz. Ik krijg soms puisten van producten, misschien bij aloë vera niet.

[Beantwoorden]


Door coby op 5 juli 2014 11:43

Dat voor mijn ogen wil ik ook proberen. Groetjes van Coby.

[Beantwoorden]


Door Tina op 5 juli 2014 11:50

Wel jammer dat er in de eye-gel alcohol denat. en parfum zit, niet bepaald geschikt voor de gevoelige huid rond de ogen. Gelukkig zit dit niet in de skin lotion, die heb ik zelf ook en vind ik aangenaam werken ^^) Ik gebruik hem als aftersun, super verfrissend! Aloe vera is namelijk zeer geschikt om de huid te verzorgen na het zonnebaden.

[Beantwoorden]


Door Frederique op 5 juli 2014 12:17

Aloe Vera vind ik altijd een heerlijk! Vooral de eye gel lijkt me erg fijn! X (love)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 5 juli 2014 13:13

Het lijken me fijne producten, zeker voor de zomer!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 5 juli 2014 14:07

Ik vind deze lijn ook erg fijn! Inderdaad niet heel bijzonder zoals je schrijft maar wel echt prima. De Eyegel wil ik misschien nog wel een keer proberen, deze kende ik nog niet.

[Beantwoorden]


Door Eva Realitijd op 5 juli 2014 14:49

HMmm, ik ben gek op aloe VERA ;)

[Beantwoorden]


Door Jana op 5 juli 2014 15:04

Die lotion lijkt me fijn om te gebruiken! :)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 5 juli 2014 16:22

Klinkt als een paar fijne producten! Ik heb zelf een handcrème met Aloë Vera, die vind ik erg fijn. Dit lijkt me ook wel wat!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 5 juli 2014 17:33

Klinkt goed! Vooral de oog gel lijkt me fijn. Zijn dit de enige producten uit de lijn of zit er toevallig ook een gezichtscrème bij? :)

[Beantwoorden]


Door Sara op 5 juli 2014 19:56

He Vera!
Even een vraagje…
Ik heb vaak nogal last van wat donkere kringen onder me ogen, of ik nou goed geslapen heb of niet, ik heb ze altijd. Ik probeer ze te verbergen met concealer maar zo’n goede concealer heb ik nou niet (een van de Hema)…
Zou dit product er goed tegen werken? Het zijn namelijk niet echt wallen wat ik heb, maar vooral continu donkere kringen…
Ik hoop op een antwoord!
– Sara

[Beantwoorden]


Door Romy | Big Cozy Sweater op 5 juli 2014 20:16

Klinken als erg fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Anna op 5 juli 2014 21:08

Wat een prachtige foto’s! Dit lijken me heel fijne producten. Je ziet ook duidelijk verschil onder je ogen!

[Beantwoorden]


Door Emke op 5 juli 2014 21:57

ziet er goed uit! vooral die eye gel ziet er goed en verfrissend uit! x

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 5 juli 2014 23:23

Die eye gel spreekt me erg aan!

[Beantwoorden]


Door Hester op 6 juli 2014 11:27

Je donkere kringen lijken echt wel iets minder! Heerlijk verfrissend inderdaad. Toen ik vroeger als klein meisje heel veel last van eczeem had, smeerde mijn moeder me ook altijd in met aloë vera crème.

[Beantwoorden]


Door Sascha op 6 juli 2014 23:18

De ooggel lijkt me erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Bernadette op 7 juli 2014 15:30

Jammer dat het 3de ingredient van de eyegel alcohol is… Dat is voor mij echt een dikke no go!

[Beantwoorden]


Door Shanna op 8 juli 2014 19:46

Heerlijke producten.. ik gebruik zelf de pure aloe vera gel voor als ik in de zon ben geweest en van dr. Organic gebruik ik de hele Arganolie verzorgingslijn (ook een echte aanrader) !!

[Beantwoorden]


Door Roos op 22 juli 2014 11:27

Hoi Vera
Wil je hier over een filmpje maken???

[Beantwoorden]