Benefit They’re Real! Push-Up Liner

benefit_they_re_real_push-up_liner01

Het nieuwste product van Benefit is wel heel bijzonder. Het is namelijk een gel liner in de vorm van een eyeliner pen. Geen vloeibare eyeliner, maar ook geen gel liner in een potje. Het is een pen eyeliner van rubber waar je een gelachtige substantie uit draait. Ik had nog nooit zoiets gezien en ik kon dan ook niet wachten om het te proberen.

benefit_they_re_real_push-up_liner02

benefit_they_re_real_push-up_liner03

De They’re Real! mascara was al een grote hit, waardoor Benefit heeft besloten met het They’re Real! succes verder te gaan en ook een eyeliner (en een make-up remover) onder dezelfde naam uit te brengen. Het merk presenteert dit product als een ‘lash-hugging eyeliner pen’. Het aanbrengen zou ‘beyond easy’ moeten zijn.

Benefit They’re Real! Push-Up Liner € 25,00

benefit_they_re_real_push-up_liner04

benefit_they_re_real_push-up_liner08

De pen heeft aan het uiteinde een een AccuFlex kwastje. Een zachte en flexibelen rubberen applicator met een smal gat, waar de gel eyeliner uitkomt. De gel eyeliner draai je er aan de onderkant uit. Voorzichtig draaien, want als er teveel gel eyeliner uit de applicator komt, kun je geen gladde lijn zetten. Een, twee, misschien drie keer draaien is genoeg.

(Behalve wanneer je voor het eerst de Push-Up Liner gaat gebruiken dan, dan moet je een keer of 20 keer draaien om de eerste hoeveelheid gel eyeliner uit de verpakking te krijgen).

benefit_they_re_real_push-up_liner09

Dunne lijntjes in het matzwart.

benefit_they_re_real_push-up_liner10

Geen eyeliner – Benefit They’re Real! Push-Up Liner aangebracht

benefit_they_re_real_push-up_liner11

Met het swatchen was een dun lijntje zetten makkelijk. De zachte textuur gleed over de rug van mijn hand en een mooi lijntje was zo gezet.

Ik gebruik al best wat jaren gel eyeliner, waardoor ik weet hoe belangrijk een goed kwastje is, voor een strakke en intens zwarte applicatie. Intens zwart is de Benefit gel eyeliner zeker, maar strak niet. De lijn is hobbelig en bobbelig. De wing zetten was best lastig en ook een mooi dun lijntje krijgen was niet zo makkelijk als ik na het swatchen gehoopt had.

benefit_they_re_real_push-up_liner07

De They’re Real! Push-Up Liner blijft heel lang zitten en is alleen te verwijderen met waterproof make-up remover of (kokos) olie. Wanneer ik er geen oogschaduw onder draag wil hij soms na een paar uur een klein beetje vlekken, maar met een oogschaduw eronder zit hij sowieso de hele dag muurvast. De verpakking vind ik prachtig en ook over de intens zwarte kleur ben ik te spreken, maar de applicator…

Die vind ik helemaal niet fijn werken. Beyond easy? Voor mij niet. Ik vind het lastig een dun lijntje te zetten, laat staan dat die ook nog eens mooi strak uit de verf komt. Voor mij werkt deze eyeliner niet. Ik ga weer terug naar mijn ouderwets fijne eyeliner pennen.

Benefit They’re Real! Push-Up Liner € 25 – te koop bij Douglas.


Reacties

Door Laura op 7 juli 2014 06:28

Wat ontzettend jammer! Heel innovatief, maar dus niet fijn. Dit is dus ook niet echt iets voor mij aangezien ik altijd een dun lijntje wil. :/

[Beantwoorden]


Door Natasja op 7 juli 2014 06:32

Jammer dat hij toch tegen valt. Of is het een kwestie van oefening baart kunst? Wel een goede kleur!
Ik zit toch te twijfelen of ik hem ga bestellen…

[Beantwoorden]


Door Lotte op 7 juli 2014 06:33

Zo, jij bent de eerste van wie ik lees dat de applicator eigenlijk helemaal niet zo makkelijk werkt. Het is allemaal leuk bedacht, maar lijkt me toch niet heel handig in de praktijk. Wel mooi intens zwart! Ik vond de They’re Real mascara trouwens ook helemaal niet fijn, haha.

[Beantwoorden]

Martina antwoordt op 7 juli 2014 om 10:09:

Nikkie van nikkietutorials was er geloof ik ook niet helemaal weg van… Ik moet zeggen dat ik nu echt mijn twijfels heb of ik deze aan moet schaffen, maar toch ben nog steeds heel erg benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 juli 2014 06:50

Dit is de eerste negatieve review die ik erover lees, het lijkt me inderdaad niet zo’n praktisch ding! Fijne review verder!

[Beantwoorden]


Door Kelly caresse op 7 juli 2014 07:20

Wat een goede eyeliner lijkt mij, mooi dat hoekje dat zo is afgepunt zodat de wing wat eenvoudiger te maken is. Ik draag heel vaak een wing eyeliner, ik vind dat heel vrouwelijk staan

[Beantwoorden]

Oum Feerozah antwoordt op 7 juli 2014 om 07:23:

Maar vera je hebt zo een mooie Wing gezet haha, hij staat je echt heel mooi alleen jammer dat het niet goede rechte lijnen zet!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 7 juli 2014 07:23

Ik heb verschillende reviews hier over gehoord. Van fantastisch tot mwoahhh. Ik was echt zo benieuwd, maar begin steeds minder enthousiast te worden…

[Beantwoorden]

eugenia antwoordt op 7 juli 2014 om 22:47:

Ik ben t helemaal met je een :yes: :-)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 7 juli 2014 07:30

Een leuk idee, maar jammer dat het lijntje niet mooi strak wordt!

[Beantwoorden]


Door Julia ~ Stateoftrends op 7 juli 2014 07:34

De swatches op je hand zien er goed uit, jammer dat het niet goed lukt op het oog waar het juist moet lukken….

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 7 juli 2014 07:39

Ik hoorr hier echt hele gemixte verhalen over, de een vind het fantastisch, de andere niks. Zelf ben ik nog steeds wel benieuwd. xxx

[Beantwoorden]


Door esmee op 7 juli 2014 07:57

lijkt me gewoon een erg fijn product, eindelijk zie ik nu ook een foto van dichtbij. Ik zag vele revieuws voorbij komen maar nergens een close up… Het ziet er goed uit, lijkt me apart maar fijn werken!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Amy op 7 juli 2014 08:16

Jammer dat hij voor jou niet werkt. Er zijn sterk wisselende reviews over dit product, zoals hier ook al werd aangegeven en nu denk ik: nee… Toch maar niet :)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 7 juli 2014 08:38

Jammer dat de eyeliner niet fijn vind werken. Het resultaat ziet er wel heel erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 7 juli 2014 08:42

Ik vind hem wel erg mooi zwart, maar wel jammer dat een strakke lijn trekken met deze eyeliner niet zo makkelijk gaat! Ik had namelijk juist gehoopt dat dat hiermee supereasy zou zijn haha!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 7 juli 2014 08:43

Jammer dat ie tegenvalt! Ik gebruik sowieso geen eyeliner, maar potlood. Vind ik veel fijner werken omdat je de hardheid zelf kunt bepalen. Gaat ook minder snel mis. Eyeliner vind ik alleen mooi staan op die perzikjonge huidjes. En die heb ik niet meer, haha. ;-)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 7 juli 2014 08:48

Ah, wat zonde! Toen je in de video zei dat er gelliner uit zou komen leek het me een ideale liner, maar blijkbaar niet dus. Jammer.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 7 juli 2014 09:12

Ik was hier zo benieuwd naar maar ik sla hem toch over x

[Beantwoorden]


Door lonneke op 7 juli 2014 09:14

Toch zonde!
Ik gebruik zelf graag de eyeliner in het potje van maybelinne.
Liefs lonneke

[Beantwoorden]


Door Angela op 7 juli 2014 09:17

Wat jammer ik heb het al een poos en ik moet toe geven dag het geweldig is ik heb het ook al paar weken dagen lang geprobeerd het is wennen en oefenen er mee ja gaat het zeker de eerste x niet van houden wie weet moet je wat meer er mee oefenen en het een paar x meer gebruiken ??? Groetjes Angela

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 12 juli 2014 om 15:43:

R.I.P. interpunctie…..

[Beantwoorden]


Door Dionne op 7 juli 2014 09:22

Hij lijkt mij heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 juli 2014 09:23

Ik heb dat altijd, zonder oogschaduw gaat mijn eyeliner heel erg vlekken. Fijne review vera.

[Beantwoorden]


Door Take-a-bow op 7 juli 2014 09:45

Hm jammer.. ik was er zo benieuwd naar, maar dit wordt ‘m niet voor mij

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 juli 2014 09:49

Oh wat jammer dat hij niet werkt voor je maar ik ben wel blij dat ik dit nu lees want ik had er zoveel lovende verhalen over gehoord dat ik bijna van plan was hem te gaan kopen, nu wacht ik dus maar even!

[Beantwoorden]


Door saskia op 7 juli 2014 09:54

jammer zeg ik had er meer van verwacht!

[Beantwoorden]


Door Natalie op 7 juli 2014 10:00

Wat jammer, ik hoopte op zoveel goeds! :D

[Beantwoorden]


Door Neeltje op 7 juli 2014 10:04

Mm door jouw review krijg ik zelf een beetje mixed feelings erover… Want 25 euro is best veel voor een eyeliner. Ik ga hem denk ik zelf in de winkel even swatchen etc en misschien is het dan makkelijker om een keuze te maken om hem aan te schaffen of niet :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 07:49:

Ja, dat ook. Hij is aardig aan de prijs.

[Beantwoorden]


Door Meike op 7 juli 2014 10:05

Zonde dat jij hem niet fijn vind, het is op zich een goed doordacht concept. Ik lees er wisselende verhalen over, dus ik weet nog niet of ik deze zal aanschaffen of niet. Het idee is goed, maar misschien is de uitwerking wat minder!

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 7 juli 2014 10:08

Jij bent de eerste bij wie ik lees die ‘em niet fijn vind! Ik ben er nu zelf wel heel benieuwd naar geworden. Hij is wel erg mooi zwart trouwens. Dat vind ik van de They’re real mascara ook; geen bijzonder effect, maar wel intens zwart.

[Beantwoorden]


Door Denise op 7 juli 2014 10:18

Ik heb deze Push-Up liner – je hebt een klein typfoutje in je titel zie ik nu! – ook gerevierd en ik heb ongeveer dezelfde mening als jou. Zo jammer dat ‘ie niet strak is! Liefs en geniet van je dag <3

[Beantwoorden]


Door Manouk op 7 juli 2014 10:32

Heheeee eindelijk iemand met duidelijke foto’s van de applicator! Ik twijfel nog of ik deze ga halen… Ik denk het toch niet hoor. :no:

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 7 juli 2014 10:34

Jammer zeg! Het zag er net zo leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 7 juli 2014 10:56

Wat jammer. Ik las ook al dat hij wel fijn moet zijn. Alleen als ik dit zo hoor, dan nee, dan vind ik hem echt veelte duur.

[Beantwoorden]


Door Esmée op 7 juli 2014 10:57

Wat jammer van de applicator! Ik heb zelf ook de mascara ervan en die is inderdaad echt super!

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 7 juli 2014 11:05

Oei… nog een negatieve review erover. Dat zegt genoeg.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 7 juli 2014 11:15

Wat een interessant product. Jammer dat het aanbrengen niet gemakkelijk gaat. Dit is iets waar ook ik toch echt wel naar op zoek ben.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 7 juli 2014 11:22

Hmm… Hij leek fijn wat uitzicht betreft van dat pennetje. De werking ervan is dan wel een dompertje..

[Beantwoorden]


Door Esmée op 7 juli 2014 11:34

Oeh, wat jammer! Ik was eigenlijk van plan om hem aan te schaffen, maar nu begin ik te twijfelen. x

[Beantwoorden]


Door Danielle op 7 juli 2014 11:40

Had gehoopt dat je er wat positiever over zou zijn. Heb hem ook sinds kort, maar nog niet gebruikt. Ben benieuwd wat ik ervan zou vinden.

[Beantwoorden]


Door Jana op 7 juli 2014 11:40

Voor zo’n prijs is het best jammer dat hij niet makkelijk strakke lijntjes laat zetten :) Ik blijf bij mijn budgetliner :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 juli 2014 11:41

bummers, ik denk toch dat ik bij mijn favoriete liquid liner blijf!

[Beantwoorden]


Door Anne op 7 juli 2014 11:42

Jammer dat het Beyond Easy niet zijn werk doet, want wil ik ooit weer een eyeliner aanschaffen, dan is dat toch echt een vereiste..

[Beantwoorden]


Door Shaz op 7 juli 2014 11:50

Rubber glijdt sowieso niet gemakkelijk, laat staan op oogleden. Jammer dat dit product niet zo goed werkt, want het was wel een leuk idee.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 07:50:

Dat merk je heel erg, het is niet zacht genoeg.

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 juli 2014 11:51

Het ziet er niet strak uit.. jammer! Ik blijf bij mijn Essence eyeliner haha :D

[Beantwoorden]


Door Daphne op 7 juli 2014 12:08

Wat jammer! Deze slaan we even over, haha!

[Beantwoorden]


Door Minke op 7 juli 2014 12:21

Erg jammer! Anders was het wel echt een ideale eyeliner geweest!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 7 juli 2014 12:37

Hij is wel erg mooi zwart! Maar strak is het inderdaad niet.. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 7 juli 2014 12:45

Jammer! Al was ik sowieso niet bereid geweest 25 euro voor n eyeliner neer te tellen..

[Beantwoorden]


Door Celia op 7 juli 2014 12:55

Jammer dat hij niet zo fijn is qua aanbrengen, maar de kleur is wel mooi intens en ook fijn dat hij zo lang blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 7 juli 2014 13:07

Ziet er wel erg goed uit moet ik zeggen ja!

[Beantwoorden]


Door Jane Doe op 7 juli 2014 14:14

Hoi Vera,

Ik heb zelf een super goede gel eyeliner van Urban Decay (zwarter kan bijna niet) alleen nog geen goed kwastje. Ik heb een kwastje maar die brengt al snel de eyeliner in een te dikke streep aan. Wat is jouw all time favorite kwastje om gel liner aan te brengen?

JD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 07:50:

MAC!

[Beantwoorden]


Door Anna op 7 juli 2014 14:22

Wat jammer dat ‘ie niet zo goed/fijn werkt!

[Beantwoorden]


Door Loïs op 7 juli 2014 14:23

Hij ziet er wel heel fijn uit, maar ook ik ben tevreden met de eyeliner die ik nu heb.

Liefs,
http://www.lovesbeautyfashion.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Romy op 7 juli 2014 14:40

Ah, wat jammer dat ‘ie tegenvalt, het leek zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 7 juli 2014 15:04

Vera, je hebt 5x pusp geschreven ipv push, zelfs in de titel :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 07:50:

Ik snap NIET hoe ik dat nou weer voor elkaar krijg!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 7 juli 2014 15:06

Ik heb ook last van het ‘hobbelige’ lijntje :(. Bij mij zit de eyeliner trouwens wel verder muur en muurvast. Heb er laatst mee gezwommen, en zelfs toen ik het water weer uit kwam én per ongeluk door mijn ogen had gewreven, was alleen het hobbelige randje nog net iets rafeliger, verder zat ‘ie er nog vrijwel perfect op!

[Beantwoorden]


Door Eva Realitijd op 7 juli 2014 15:16

Hm, zo’n hobbelig lijntje is natuurlijk niet echt mooi naast een perfecte wing. Het is wel een bizar dingetje!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 7 juli 2014 15:38

Jammer dat hij zo tegenvalt. Het idee klonk zo handig! Wel leuk dat ze echt een nieuw soort eyeliner hebben bedacht. Ik vind het wel leuk als merken wat nieuws proberen te maken.

[Beantwoorden]


Door Roos op 7 juli 2014 15:46

handige review! ik ben van plan om de Kat von D eyeliner te bestellen, volgens jou werkt hij zo goed ^^) heb je het 100 kleuren oogschaduwpalette van ELF al geprobeerd? aanrader! en heel goedkoop! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 07:51:

Nee, nog niet!

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 7 juli 2014 16:47

Ik was ook heel benieuwd naar de eyeliner, maar als ik het zo lees wordt het skippen. Jammer dat hij zo tegenvalt en voor dat geld!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 7 juli 2014 17:00

Gevalletje ‘het idee was er’…..

[Beantwoorden]


Door Sara op 7 juli 2014 17:15

De kleur is inderdaad helemaal intens zwart, maar ik zie inderdaad dat je lijn en wing niet zo strak is als anders. Jammer want het idee van deze eyeliner was leuk. Ik vind €25,00 persoonlijk sowieso te veel geld voor een eyeliner. Dan maar wat meer oefenen met een budget variant. Maar zo te lezen is deze eyeliner helemaal niet zo perfect.

[Beantwoorden]


Door Megin op 7 juli 2014 17:31

ziet er goed uit!

clothesarelikecandy.wordpress.com

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 juli 2014 17:56

Ik vind hem ook een beetje tegenvallen als ik eerlijk moet zeggen.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 7 juli 2014 18:37

Jammer zeg… Na alle veel belovende dingen van te voren had ik echt gedacht dat hij geweldig zou zijn. Niet dus. Echt balen. 25 piek is namelijk best veel geld

xx

[Beantwoorden]


Door Sylvana op 7 juli 2014 18:41

Ik heb juist veel Amerikaanse YouTubers gezien die helemaal enthausiast waren hierover. En hun hadden een perfecte wing ermee. Waaronder YouTubers ciaoobelllaxo, zij heeft een tutorial waarin deze eyeliner gebruikt word.
X

[Beantwoorden]


Door charile op 7 juli 2014 18:42

Jammer zeg!

[Beantwoorden]


Door maroussia op 7 juli 2014 19:07

Jammer van de applicator!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 7 juli 2014 19:25

hmm beetje jammer!

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 7 juli 2014 19:27

Wat een bijzonder product! Maar als jij het al moeilijk vindt om aan te brengen, dan zal het bij mij zeker en vast hopeloos zijn. Ik heb niet zo’n vaste hand ;-) Dus deze eyeliner is niets voor mij.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 juli 2014 19:59

Ik heb er tot nu toe weinig positiefs over gehoord (qua structuur & aanbrengen). Jammer! Deze sla ik over.

[Beantwoorden]


Door Rachel op 7 juli 2014 20:51

Ik had bij NikkieTutorials al gezien dat zij het product ook waardeloos vond. Ik was dus erg benieuwd wat jij er van zou vinden. Na ook jouw review te hebben gelezen ga ik hem echt never nooit kopen, ook al ziet de verpakking er stunning uit! :)

[Beantwoorden]


Door Luuke op 7 juli 2014 21:21

Wat jammer dat hij niet fijn is. Hij zag er veelbelovend uit..

[Beantwoorden]


Door inga op 7 juli 2014 21:22

wat jammer dat hij je niet beviel!
zelf vind ik hem wel erg fijn, ik vraag me af of je hem meer dan 1x hebt geprobeerd.. ik vond het de eerste keer ook een beetje lastig, maar ben nu enorm fan. misschien als je hem een paar keer hebt gebruikt dat hij beter bevalt. (:

[Beantwoorden]


Door pamela op 7 juli 2014 22:42

eerlijk gezegd lijkt het mij ook helemaal niets.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 7 juli 2014 22:57

Jammer van de applicator zeg. Lijkt me inderdaad niet zo praktisch!

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 7 juli 2014 23:58

Jammer dat de applicator niet fijn werkt..

[Beantwoorden]


Door Sisibel op 8 juli 2014 05:07

Ik ben juist erg tevreden, je kan er dunne lijntjes ermee trekken of juist heel aanwezig. Handig voor onder je oog of binnenlijn.

je moet weten hoe vaak je moet draaien en daarin handig worden.

Je kan er in ieder geval 1 strakke lijn mee trekken , wat bij de rest moeilijker is

[Beantwoorden]


Door Marloes op 8 juli 2014 07:19

Ik heb hem zelf ook, en ben er ook niet kapot van. Strak aangebracht krijg ik hem niet!

[Beantwoorden]


Door Anne op 8 juli 2014 12:32

Jammer van de applicator! Ik wilde m eerst misschien kopen, maar denk toch niet dat ik het ga doen.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 8 juli 2014 12:41

Van ver lijkt het een heel mooi resultaat, maar dichtbij zie je inderdaad dat erg oneven is. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 8 juli 2014 14:38

Dit leek echt te goed om waar te zijn, helaas was het ook zo.

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 8 juli 2014 18:10

Wat jammer! Zoveel belovend. En overal lees ik hetzelfde: prachtig zwart, maar hell om aan te brengen… Maar ik lees ook overal dat het ff oefenen is en wel wat beter wordt. Ik betwijfel het toch of ik hem ga halen…

[Beantwoorden]


Door Femke op 8 juli 2014 19:28

Wat jammer dat de applicatie lastig is, bij de swatch zag het er heel erg goed uit!

[Beantwoorden]


Door Hester op 8 juli 2014 19:31

Ik heb tot nu toe alleen nog maar een review bij Aranka gelezen en die was super positief, en de lijn ook heel strak! Misschien ligt het er dus gewoon aan welke applicator voor jou het beste werkt. Het idee is wel heel goed vind ik!

[Beantwoorden]


Door Maya de Vries op 8 juli 2014 20:45

Wat jammer dat een veel belovende uitstraling zo uitpakt! Erg jammer, ook van het geld trouwens. Wel goed dat je eerlijk hebt gezegd wat je vond. Dat is iets wat ik bij jou heel fijn vind. Ook je foto’s, erg mooi! Mooi gedaan! X

[Beantwoorden]


Door Moviegloss op 8 juli 2014 21:38

Jammer dat het niet werkte zoals het moet horen want ik ben echt ni met goed met eyeliner, ik zeg altijd een te dik lijntje waardoor het helemaal niet meer mooi is. Ik hoopte dag dit een oplossing zou zijn voor mij. :-(

Moviegloss x

[Beantwoorden]


Door Kaylani op 9 juli 2014 16:27

Heh jammer, dit zou me veel tijd kunnen schelen

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 9 juli 2014 19:41

Wat jammer dat hij niet fijn werkt! Want de intensiteit van de eyeliner is echt prachtig, het lijkt haast wel of je fluweel op je ogen hebt geplakt in de full face foto… Maar als je er geen strakke lijnen mee kunt trekken heb je er eigenlijk niks aan!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 9 juli 2014 20:35

Had het artikel hierover nog niet gelezen maar was vandaag in de douglas en zag m daar liggen en herkende de foto, de vrouw die mij hielp was er helemaal larisch over (verkooptruc?) ze bracht hem op haar hand aan en ik was ook best onder de indruk. Tot ik hem zelf op mn oog mocht proberen. Hobbelig korrelig en lastig er wat uit te krijgen. De vrouw zei dat dat wennen was en of zij het anders mocht proberen. Ik liet haar haar gang gaan maar het eindresultaat zag er niet uit. Terwijl zij dus al wist hoe ke het product het beste kunt gebruiken. Zeker niet gekocht!!!

[Beantwoorden]


Door shirley op 10 juli 2014 23:28

Jammer dat je hem niet fijn vind werken. Zelf vind ik het ook wel een beetje overdreven z’n raar ”kwastje” waarom zou dit beter werken hihi. Maar toch vind ik hem er tof uit zien xxx

[Beantwoorden]


Door Julie op 22 juli 2014 15:42

Ik heb zelf een mini van dit product. Zelf ben ik er wel tevreden van, ik ben namelijk een kluns met eyeliner en met deze vorm lukt het me toch best goed! :-)

[Beantwoorden]