The Beauty Scenario tag

Vandaag doe ik een tag in videovorm! Het is The Beauty Scenario tag, waarin ik vertel hoe ik in bepaalde situaties gerelateerd aan beauty, zou reageren. Wanneer mijn haar veel te kort geknipt is bijvoorbeeld. Ook zijn er vragen over favoriete foundations, all-in-one make-uppaletten en wat ik nu anders gedaan zou hebben met mijn make-up en haar in mijn tienerjaren.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 1 mei 2014 | 73 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Svenja op 1 mei 2014 07:10

Wat een super leuke tag! Deze ben ik nog niet heel vaak tegen gekomen. Zelf vind ik het altijd heel lastig om te kiezen haha. Er zitten leuke & bijzondere vragen tussen. Rode lipstick is echt prachtig, kan je mij jou inderdaad niet voorstellen zonder. Aaaah het lijkt me zo erg als de kapper je haar verpest, wat erg dat je dat een keer hebt moeten meemaken. Prachtig palette van Make-up studio is het ook die je hebt, logisch dat je die zou meenemen! Leuk om je aan de hand van dit filmpje weer wat beter te leren kennen :)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 1 mei 2014 07:30

Wat een super leuke, orginele tag! LD

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 mei 2014 07:31

Ik heb deze tag idd niet voorbij zien komen. Weer even wat anders, leuk!

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 1 mei 2014 07:39

Leuke vragen! Dat is niet fijn dat je kapsel niet geknipt werd hoe jij je wilde.

[Beantwoorden]


Door Roos op 1 mei 2014 07:40

Mooie nieuwe intro en outro! Wat jammer dat de spiegels in het huisje van je Dolce parfum zijn gebroken! Maar er wordt weleens gezegd dat gebroken spiegels 7 jaar geluk brengt dus de komende jaren wordt je make-up stash vast niet overhoop gehaald of je haar weer te kort geknipt ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2014 om 21:34:

haha, ik hoop het!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 1 mei 2014 07:42

Leuk om deze TAG! in videovorm te doen.. Ik zou ook liever een geplunderde make-up stash zien dan dat ik een teen zou moeten missen (grappige uitspraak)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 1 mei 2014 08:00

Leuke tag die ik nog niet eerder was tegengekomen! Je intro en outro zijn zo overweldigend mooi, het is net een videoclip :)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 1 mei 2014 08:05

Leuk dat je van de tag een video maakt! Ik vind gezondheid en vrienden en familie ook belangrijker. Wauwie je palette van make-up studio is echt vet!
En wat een super leuke into en outro! Hartstikke gaaf Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2014 om 21:34:

Dankjewel Daniëlle!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 1 mei 2014 08:05

Echt een leuke tag is dit!

[Beantwoorden]


Door Renee op 1 mei 2014 08:12

:O Suuuperleuke tag! Ik vin de videos van llg altijd superleuk en ook die van jou jullie zijn zon goede ytbers grappig om te horen dat je hun volgt! Weer een superleuke video vera! Xx

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 mei 2014 08:32

WAt een super leuke tag is dit. Nog niet eerder gehoord!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 1 mei 2014 08:53

Superleuke tag! Ik ben hem nog niet eerder tegengekomen (en dat wil heel wat zeggen over een tag) en ik vind dat je de vragen superleuk hebt beantwoord. Sowieso vind ik de video erg leuk geworden (oh, en nogmaals: je nieuwe intro en outro zijn mooiii ^-^).

[Beantwoorden]


Door Roos op 1 mei 2014 09:11

Leuke tag zeg! En wat kun jij gezellig kwebbelen (heb het opstaan terwijl ik de afwas doe, hihi).

[Beantwoorden]


Door beautyinsideandoutNL op 1 mei 2014 09:16

Leuke tag en nog niet eerder in videovorm gezien ^^)

[Beantwoorden]


Door Beau op 1 mei 2014 09:25

Wat een leuke tag zeg! Je hebt hem echt leuk beantwoord :) Ik vind dit soort video’s altijd heel leuk, gewoon gezellig babbelen ^^

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 1 mei 2014 09:30

Echt een superleuke tag!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 1 mei 2014 09:42

Leuke tag, leuke antwoorden ook!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 1 mei 2014 09:46

Wat een leuke tag, leuk om je antwoorden te horen! Je intro en outra zijn prachtig! ;)

[Beantwoorden]


Door Desmain op 1 mei 2014 09:56

Wat een super leuke tag, zeg!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 1 mei 2014 10:04

Superleuke tag! Misschien ga ik hem ook nog wel doen! Het zijn ook echt van die moeilijke vragen waar je over na moet denken. Ook die laatste, pff ik denk dat mijn reactie heel erg af zou hangen van welk product het is dat een vriendin dan kapot maakt; als het een budgetproduct is zou ik me er niet zo druk om maken, maar stel dat iemand mijn Naked 3 kapot terug brengt, dan zou ik het denk ik wel heel erg vinden omdat ik dat palette niet zo makkelijk opnieuw kan kopen.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 1 mei 2014 10:08

Leuk om te zien, ik kende deze TAG nog niet. Je beantwoord erg leuk en Goes op de vragen!
XOXO Esmee

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2014 om 21:34:

Dankjewel Esmee!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 1 mei 2014 10:08

Leuke tag! Die heb ik nog niet vaker voorbij zien komen. X

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 mei 2014 10:24

Leuke tag en leuke antwoorden gaf je

[Beantwoorden]


Door Axelle op 1 mei 2014 10:27

echt een leuke video!

[Beantwoorden]


Door Aidin op 1 mei 2014 10:42

Wat een leuke tag! Zou ik mogen vragen welke lipstift dat je draagt? Het staat je mega goed en is ook super mooi! Grtjes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2014 om 21:36:

Matte lipgloss van Essence in de lichtste kleur.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 mei 2014 10:52

Je intro en outro zijn super geworden. En ik kan bij dit soort dingen ook nooit kiezen.

[Beantwoorden]


Door Jana op 1 mei 2014 10:52

Toffe tag :D

[Beantwoorden]


Door Sophiee op 1 mei 2014 10:54

Wat een super leuk filmpje! Had de tag nog nooit gehoord, ik vind hem heel erg origineel en leuk:)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 1 mei 2014 11:01

Wat een leuke tag. Leuke uitgebreide antwoorden geef je ook! Misschien ga ik deze ook wel doen.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 1 mei 2014 11:05

Super leuke tag! Ik had hem inderdaad ook al bij Willemijn en Martine gezien. Lijkt me heel lastig hoor om sommige te beantwoorden. Ik ben ook zo slecht in keuzes maken, haha.

[Beantwoorden]


Door Vera op 1 mei 2014 11:15

ahh super leuke tag!
Maar effe serieus, heb je een realtie met Jeffrey?
zo ja, echt super leuk!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2014 om 21:36:

Ja ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 mei 2014 11:31

Waarom niet je Skin79 BB cream als high-end favoriet? ;o. Die was zo fijn! Ik gebruik die ook elke dag..

[Beantwoorden]


Door Saartje op 1 mei 2014 11:36

Super leuke tag! Een keertje wat anders, met leuke originele vragen! Ik denk dat ik de enige ben die het wel zou zeggen wanneer die vrouw lipstick op haar tanden zou hebben haha.

[Beantwoorden]


Door me op 1 mei 2014 11:50

Als iemand geleende spullen niet teruggeef ga ik heel vervelend worden en zeker leen ik nooit meer wat uit aan deze persoon. Als iets kapot is ligt het aan de houding van de persoon, als dat is “Het interesseert me niet” dan heeft die persoon ook een probleem hahahaha

[Beantwoorden]


Door Safiya op 1 mei 2014 12:02

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Robin op 1 mei 2014 12:27

Wat een leuke tag! Deze kende ik nog niet.
Leuk om je antwoorden te lezen!!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 1 mei 2014 12:44

Wat een leuke tag! Ik kende hem nog helemaal niet. En ook deze intro en outro zijn heel mooi geworden :) Wat balen trouwens dat en kapper je haar een keer verkeerd had geknipt. Bij mij is het ook een keer te kort geknipt en ik vond het te kort, maar mijn ouders vonden het geweldig, dus ach.. er was in ieder geval iemand blij mee, haha. Ik vond het erger toen de kapper mijn pony een keer te kort had geknipt. Het kwam echt nog een stuk boven mijn wenkbrauwen en heb twee weken lang constant met opgetrokken wenkbrauwen rondgelopen om het minder op te laten vallen :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2014 om 21:37:

Awh! Ik moest wel een beetje liggen om je bericht, twee weken met opgetrokken wenkbrauwen lopen. Maar het lijkt me vreselijk!

[Beantwoorden]


Door saskia op 1 mei 2014 12:58

hele leuke tag! ik ben een keer een hele kerst van slag geweest omdat mn haar verpest was door de kapper net daarvoor, kon niks meer aan gedaan worden want het was sluitings tijd! mn moeder heeft gelijk na kerst een afspraak gemaakt bij haar kapper (veel te dure) die het gefixt heeft voor me! voortaan zeg ik het dus wel hoe moeilijk ook maar als je haar niet goed zit…

[Beantwoorden]


Door Martina op 1 mei 2014 13:08

Sommige vragen zijn echt heel erg lastig! Leuk om te zien Vera!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 1 mei 2014 13:09

Leuke tag! Ik had hem inderdaad ook alleen nog maar bij hun gezien ^^)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 1 mei 2014 13:30

Leuke tag, deze ga ik ook een keer doen!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 1 mei 2014 14:15

Hahaha, deze tag is zo leuk! Ik vind de antwoorden soms wel moeilijk om uit te kiezen hoor, die zijn het dan allemaal net niet. Die vraag over de lipstick op je tanden is wel echt supermoeilijk. Ik zou het misschien juist wel zeggen. Wie weet nemen ze je dan juist aan vanwege je eerlijkheid en stelt ze het juist op prijs! Maar aan de andere kant: straks vindt ze je brutaal, haha. Lastig!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 1 mei 2014 14:21

Wat een leuke en originele tag!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 1 mei 2014 14:30

leuke tag! Ik heb nu pas je nieuwe intro gezien, mijn complimenten! Tegen mijn vriendinnen zeg ik wel als ze lipstick op hun tanden hebben of mascara onder hun oog, maar tegen mensen die ik niet goed ken zou ik dat echt niet durven zeggen. x

[Beantwoorden]


Door Dita op 1 mei 2014 14:53

Leuke tag! :)

[Beantwoorden]


Door Jane Doe op 1 mei 2014 15:40

Hey Vera,

Ik weet niet of je er wat aan hebt maar mijn huid is ook erg licht (lichter dan NC15 van MAC). Ik gebruik de L’oreal True Match Super Blendable Foundation in W1 en die is erg goed voor lichte huidjes en drogere huidjes ;-)
Deze lichtste kleur kleur is helaas niet in Nederland te verkrijgen maar kan je wel gewoon op Ebay scoren. Ik dacht ik laat het je weten gezien ik het zelf ook altijd een drama vond om een foundation te vinden die enigsinds goed matched.

JD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2014 om 21:38:

Dankje voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 mei 2014 15:54

Wat een super leuke tag Vera!

[Beantwoorden]


Door Justbeautiful op 1 mei 2014 17:08

Leuke tag, die had ik nog niet eerder voorbij zien komen ;)

[Beantwoorden]


Door Liza op 1 mei 2014 17:32

Super leuke tag!

ik had je een keer de foundation van Clarins aangeraden. Nou die hoef je niet meer te proberen want de kleur is niet mooi. Ik heb hem zelf aangeschaft en hij word na een tijdje heel oranje op de huid. Dus te donker helaas :( aangezien het geen goedkope foundation is. Ik wilde je dat even melden ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2014 om 21:39:

Ah bleh, wat stom! :-(

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 1 mei 2014 17:45

Heel leuke tag! Wat een moeilijke vragen, er zitten echt nachtmerriescenario’s tussen!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 1 mei 2014 17:54

Héél erg leuk!
Fijne in -en outro ook weer :)

[Beantwoorden]


Door charile op 1 mei 2014 18:04

Leuke video :D

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 1 mei 2014 19:06

Dit is zo’n leuke tag! <3

[Beantwoorden]


Door Martine op 1 mei 2014 19:11

Ahhh leuk dat je de tag hebt overgenomen Veer! Gezellige video en wat een mooie intro en outro hebben Alwin/Saske voor je gemaakt, ziet er heel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 mei 2014 20:53

leuk beantwoord :D

groetjes. http://dazzlingdots.weebly.com :wtf:

[Beantwoorden]


Door Sandra-Anna op 1 mei 2014 20:55

Leuke tag! Wat ik me afvraag; welke lipstick heb jij op? Hij is staat je echt heel goed! :love:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2014 om 21:39:

De lichtste kleur van Essence matte lipgloss.

[Beantwoorden]


Door tanja op 1 mei 2014 21:41

Je hebt echt een lieve persoonlijkheid zo te merken aan jouw antwoorden.
Leuke nieuwe intro en outro ^^)

[Beantwoorden]


Door Josanne op 2 mei 2014 10:38

Leuke Tag zeg! :yay:

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 2 mei 2014 13:07

Haha leuke tag! Maar met die lipstick op de tanden, die persoon komt er toch een keer achter? En die weet dan ook dat jij niks gezegd hebt. Ik zou het daarom wel zeggen denk ik. Ik moest lachen om dat “iedereen is veilig” haha.

[Beantwoorden]


Door obsessed with loveable things op 3 mei 2014 00:24

Hi Vera! Echt een hele leuke tag. Naast LLG en mezelf (reclame! Yeey! :)) heb ik hem tot nu toe alleen bij jou gezien. Ik vind het een leuke tag. Dat is wat ik heb te zeggen. (Eigenlijk heb ik heel veel te zeggen alleen dat kan ik me niet herrinneren. Hebben andere mensen dat ook?)

[Beantwoorden]


Door Roos op 3 mei 2014 16:57

Super leuke tag, ik hb nog 1 vraag die je misschien bij je volgende video video´s kunt gebruiken…
dus iedereen schrijf hieronder al jullie vragen!
bijv. wat zal je doen… of wat doe je als….

mijn vraag:
Als je mocht kiezen om in de verleden of in de toekomst te kijken welke zal je kiezen en wrm

mijn 2e vraag,

Je gaat op vakanie naar Suriname en je mag 1 ding meenemen wat neem je dan mee en wrm

mijn 3e vraag, welke krachten zoals,water,vuur,storm,steen, zal je willen hbben en wrm?

[Beantwoorden]

sveny antwoordt op 3 mei 2014 om 17:02:

Roos je hebt hele leuke vragen, mijn vraag is:

als je de klok kon veranderen naar een andere tijdstip om welke tijd zal je dan willen zetten

[Beantwoorden]


Door Tessa op 4 mei 2014 23:54

Hai Vera,
Mijn vraag is hieronder al een paar keer eerder voorbij gekomen, maar ik ben echt benieuwd wat voor lipstick je op hebt, hij staat ontzettend mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2014 om 21:40:

De lichtste kleur van de Essence matte lipgloss.

[Beantwoorden]