Carmen Straight To Go – Mini stijltang voor onderweg

carmen_straight_to_go_mini_stijltang_voor_onderweg01

Hij is niet zo klein dat hij in je broekzak past, maar gaat in een handtas of clutch gemakkelijk mee: de Straight to Go stijltang van Carmen voor onderweg. Hij is mini, draadloos en perfect als je je ’s ochtends perfect gestijlde coupe, na een dag school/werk of voor een feestje ’s avonds ook nog perfect in toom wilt hebben en houden.

carmen_straight_to_go_mini_stijltang_voor_onderweg02

carmen_straight_to_go_mini_stijltang_voor_onderweg03

Carmen staat bekend als een betaalbaar elektronisch haarmerk en is te koop bij verschillende (online) winkels. Straight to Go is één van de nieuwste producten. Je neemt hem mee en je kunt overal je haar stijlen. De tang is slecht 19 CM lang en heeft drie standen. Er zit een snoer bij, maar die gebruik je alleen om de tang op te laden. Hij is namelijk draadloos!

Hoe moet dat hete ding na gebruik dan weer in je tas? Bij de Carmen Straight to Go zit een hitte bestendige etui. Die bergt de kleine stijltang netjes op en houdt de hitte binnen.

Carmen Straight to Go € 49,99

carmen_straight_to_go_mini_stijltang_voor_onderweg05

carmen_straight_to_go_mini_stijltang_voor_onderweg04

De stijltang is klein en licht. Nadat ik hem heb uitgepakt, moet ik hem opladen. Opladen kost 2,5 uur voor ongeveer 25 minuten gebruik. Dat vind ik best lang voor een korte tijd. Ik heb veel, lang en dik haar, in 25 minuten mijn haar stijlen is bijna geen doen. De tang is dan ook eerder geschikt als je je haar al met een normale stijltang gestijld hebt, en het onderweg na een paar uur wilt bijwerken omdat er weer wat slag in je haar is gekomen.

De Carmen Straight To Go is erg makkelijk in gebruik. 1 keer op de aanknop zorgt voor stijlen in de laagste stand (140 graden), 2 keer in de midden stand (160 graden), 3 keer in de hoogste stand (180 graden). De knop een paar seconden ingedrukt houden zorgt ervoor dat de stijltang uit gaat.

carmen_straight_to_go_mini_stijltang_voor_onderweg06

carmen_straight_to_go_mini_stijltang_voor_onderweg07

Voor mijn dikke haar moet de stijltang bijna altijd op de heetste stand, wat in dit geval 180 graden is. Binnen een paar minuten stopt het rode knopje met knipperen en is de stijltang op temperatuur. Dat is snel! Nu kan het echte werk beginnen.

Wat ik gelijk merkte toen ik begon met stijlen, is dat de platen van de tang elkaar niet goed raken, waardoor is het wat lastig haar er tussen te klemmen. Het vergt best wat kracht. Maar het vervelendste vind ik dat hoe weinig of veel haar ik ook tussen de platen doe, hoe lang ik de tang ook op een plek vast houd en hoe vaak ik ook over een pluk heen ga: mijn haar wordt niet steil.

carmen_straight_to_go_mini_stijltang_voor_onderweg08

carmen_straight_to_go_mini_stijltang_voor_onderweg09

Mijn haar heeft nog steeds slag.

carmen_straight_to_go_mini_stijltang_voor_onderweg10

Ik was er al een beetje bang voor, hoewel ik enthousiast begon met het testen van de Straight To Go. Ik realiseer me dat ik één van de lastigste haarsoorten heb. Het is erg dik; 180 graden is gewoon niet heet genoeg. Ik heb andere reviews op Google opgezocht en las daar wel een aantal goede verhalen.

Ik blijf het wel een stijltang voor erbij vinden. Ga je deze zomer 2 weken feesten in Chersonissos dan zou ik wel een gewone stijltang meenemen, met dit kleintje voor in je tas voor onderweg. Tenzij je je kort, dun en weinig haar hebt, denk ik namelijk niet dat je deze tang gebruiken kunt voor je volledige haar. Gebruik je de Straight To Go om je eerder al gesteilde haar een opkikker te geven, dank denk ik dat hij je wel zal bevallen. Mits je haar niet te dik is.

Carmen Straight To Go € 49,99

Twitter Facebook
Categorie: Haar | 30 april 2014 | 57 reacties

Reacties

Door Kim op 30 april 2014 15:02

180 graden is ook niet veel. Handig idee wel, om je haar zo bij te werken.. maar nee.

[Beantwoorden]


Door Martina op 30 april 2014 15:02

Het idee is heel erg leuk, maar 2,5 uur opladen…. Nee dat ga ik zeker vergeten om te doen en dan heb ik er nog niks aan haha

[Beantwoorden]


Door Safiya op 30 april 2014 15:02

Helaas is de stijltang niks voor mij. .Ik heb zelf ook erg dik haar :(

[Beantwoorden]


Door Sophie op 30 april 2014 15:03

Ideaal; ook nog eens draagloos! Ik sleep mijn CHI stijltang overal mee naartoe (net zoals mijn krultang haha)! Is het niet heel schadelijk voor jouw haar om hem dan superheet te zetten?

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 30 april 2014 15:06

Het idee is leuk, maar deze stijltang is niets voor mijn dikke haar.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 30 april 2014 15:06

Wat jammer dat hij niet zo goed werkt, maar de temperatuur is ook niet zo hoog.
volgende keer beter :)

[Beantwoorden]


Door Kathie op 30 april 2014 15:07

Eh, ik zou het nooit kopen. 50 euro voor zo’n klein prutsding. Misschien goed voor mensen met drie plukken haar, maar ik heb juist redelijk vol haar… jammer :no:

[Beantwoorden]


Door Lotte op 30 april 2014 15:07

Het idee is leuk, maar de uitvoering duidelijk wat minder. Met mijn dikke haar dat eigenwijs is en vooral doet wat het zelf wil denk ik ook niet dat deze stijltang iets voor mij is. Misschien als ‘ie net wat warmer zou kunnen worden wel! Helaas.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 30 april 2014 15:10

Hmm, wat een tegenvaller! Ik had meer van deze stijltang verwacht.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 30 april 2014 om 15:22:

Als je een ponny of lok hebt die je elke dag moet stijlen zodat hij in model zit, is de tang denk ik heel erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Quinty op 30 april 2014 15:21

Leuk idee, maar jammer dat het zo tegenvalt. Bij de Action hebben ze ook zo’n kleintje (alleen dan niet draadloos) en daarmee krijg je hetzelfde resultaat: wel gladder, maar nog steeds een slag erin. En die kost véél minder ;)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 30 april 2014 15:25

Het is een leuk idee maar ik denk niet dat het voor mijn haar zal werken. Ik heb heel veel krullen en als het bij jou al niet werkt denk ik dat het al helemaal niet bij mij werkt, haha.

[Beantwoorden]


Door saskia op 30 april 2014 15:28

Jammer dat het niet goed werkt op jou haar! hij ziet er wel heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 april 2014 15:29

Wat jammer zeg! Ook vast niets voor mij, aangezien ik echt groffe krullen van mijzelf heb.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 30 april 2014 15:30

klinkt erg fijn voor mijn haar! heb met een ‘gewone’ stijltang slechts 5 minuten werk!

[Beantwoorden]


Door Roos op 30 april 2014 15:33

jammer… Misschien alleen gebruiken ten behoeve van bijwerken? Maar daar zou ik hem dus nooit voor aanschaffen. Leuk geprobeerd, Carmen.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 30 april 2014 15:35

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 30 april 2014 16:05

Jammer dat ‘ie zo tegenvalt! Het lijkt superhandig voor onderweg inderdaad, maar als het niet goed werkt heb je er ook niks aan. Ik denk dat je dan beter kan investeren in een iets duurdere die gewoon altijd werkt, dan zo eentje te kopen. :) Maar het idee is leuk!

[Beantwoorden]


Door Dianne Overbeeke op 30 april 2014 16:06

Wat jammer! maar wel handig zo’n to go stijltang!!

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 30 april 2014 16:10

Tja wat kan ik hier nog op zeggen. 49 euro is erg veel geld voor een tang die eigenlijk niet zijn werk doet. Handig voor op reis. Maar 2,5 uur opladen? Dar ga ik vergeten. Nope dit is niks voor mij helaas.

[Beantwoorden]


Door Roos op 30 april 2014 16:18

Ik heb van nature al het “geluk” dat mijn haar zo steil is als steil maar kan zijn. Geluk staat tussenhaakjes want ik ben dus wel weer zo dat ik zo graag krullen wil en daardoor regelmatig met tangen en carmensets in de weer ben :cool: Het idee van deze tang is leuk om een mini tang to go te hebben en misschien dat het handig is als je weinig kofferruimte heb en je ga een weekendje weg? Maar wel jammer dat het apparaat niet voor alle haarsoorten en diktes geschikt is.

[Beantwoorden]


Door BeautyinsideandoutNL op 30 april 2014 16:47

Jammer dat hij niet zo goed werkt, lijkt me anders wel handig!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 30 april 2014 17:11

Hmm, jammer :/

[Beantwoorden]


Door Fenna op 30 april 2014 17:21

Jammer dat ‘ie bij jou niet goed werkt, hij zou mij wel bevallen denk ik. Carmen stijltangen zijn ook te koop bij blokker.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 30 april 2014 17:41

Toch jammer dat ‘ie niet werkt, ik denk dat het bij mijn haar ook niet werkt. Heb zelf ook dik haar!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 30 april 2014 17:47

180graden is helaas te laag voor mij. Jammer dat hij ook niet goed dicht klikt.

[Beantwoorden]


Door Robin op 30 april 2014 17:54

Dit is best handig, maar niks voor mij. Ik heb heel dik haar en hier ga ik veel te lang mee bezig zijn haha.

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 30 april 2014 18:08

Wat een tegenvaller. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Jill op 30 april 2014 18:45

Wat jammer dat hij zo tegenviel, toen ik het begin van het artikel las was ik helemaal enthousiast. Te mooi om waar te zijn dus, jammer!

[Beantwoorden]


Door Juut op 30 april 2014 18:54

Voor mijn korte dunne haar lijkt hij me juist wél heel ideaal. Even onthouden..

[Beantwoorden]


Door Mandy op 30 april 2014 19:07

Goede review. Ik heb een beetje hetzelfde soort haar als jij geloof ik, dik en met slag. Denk dat ik deze stijltang dus maar skip!

[Beantwoorden]


Door Romy op 30 april 2014 19:19

Jammer dat ‘ie niks doet voor je haar, goed review!

[Beantwoorden]


Door Marloes / GLAMOURMOES op 30 april 2014 19:29

Zonde dat het voor jouw haar niet werkt. Voor mijn haar werkt het dan ook zeker niet. Ik heb krullen en dik en veel haar.

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 30 april 2014 19:31

Ik vind het idee achter deze stijltang heel leuk, maar spijtig dat hij niet zo goed werkt…

~ Hannelore

[Beantwoorden]


Door Mandy op 30 april 2014 19:35

Het idee is goed. Het leek me in eerste instantie zelfs handig. Jammer dat het niet goed werkt.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 30 april 2014 19:50

Jammer dat hij niet geschikt is voor jou haar.

[Beantwoorden]


Door Desmain op 30 april 2014 20:09

Wel een ontzettend leuk concept! Alleen jammer dat het niet werkt..

[Beantwoorden]


Door Fleur op 30 april 2014 20:16

Wat jammer van het resultaat! Als die goed zou werken, zou het een top ding zijn!

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 30 april 2014 20:39

Het leek me erg handig, maar ik denk dat het voor mijn haar ook niet geschikt is. Jammer!

[Beantwoorden]


Door jana op 30 april 2014 20:52

Beetje jammer, dit is helaas ook niets voor mijn haar :) x

[Beantwoorden]


Door Silke op 30 april 2014 21:48

Het lijkt me niet zo’n fijne tang helaas. :no:

[Beantwoorden]


Door Chantal op 30 april 2014 22:59

Super handig!! Maar wel duur zeg.

[Beantwoorden]


Door Vera op 30 april 2014 23:42

Mijn haar word ook zo moeilijk stijl. Ik vind hem wel wat duur voor zo’n kleintje, maar het kan heel handig zijn natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door alexa op 1 mei 2014 00:15

Voor mijn haar gaat dit niet werken. Het is namelijk super dik en heeft ook slag. Dat wordt een hele taak ook als ik een klein beetje haar neem dan ben ik zo 3 uur bezig. Maar mijn ‘grote’ stijltang van carmen is echt een super ding! Onwijs blij mee!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 1 mei 2014 07:47

Wat jammer dat ‘ie toch niet zo goed werkt. Ik heb zelf ook best dik haar en ben met mijn normale, grote stijltang al ruim een half uur/drie kwartier bezig om het enigszins stijl te krijgen. Wel heb ik dan soms onderweg dat ik denk: ‘Hmm, er zit weer een plukje niet goed’. Dus dan zou dit wel ideaal zijn. :) Vind dit een hele fijne en eerlijke review!

[Beantwoorden]


Door Susan op 1 mei 2014 09:25

Balen dat de stijltang niet werkt bij dik haar. Zelf heb ik dun, al redelijk stijl haar, dus ik ben benieuwd of hij bij mij wel zijn werk zou doen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 1 mei 2014 09:36

Lijkt me een super handig ding! Maar mijn haar is ook dik, dus helaas niets voor mij.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 1 mei 2014 09:42

Mijn haar is van zichzelf super steil, dus ik heb echt geen stijltang nodig…

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 1 mei 2014 17:41

dat opladen duurt echt waanzinnig lang, echt erover!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 mei 2014 18:21

Ik heb precies het zelfde haar als jou, lang dik en met slag stijlen is altijd zo lastig… Jammer dat t met deze stijltang niet lukt ik gad een kleine voor onderweg en tussendoor wel handig gebonden… Fijne reveiw

[Beantwoorden]


Door Anouk op 1 mei 2014 19:16

Jammer, ik heb namelijk ook héél erg dik haar. En ik vind €49,99 nogal duur voor een mini.

[Beantwoorden]


Door Hester op 1 mei 2014 20:27

Ik heb kort en fijn haar dat het mooiste valt als het even gestijld is. Dan zou dit wel een handige tang zijn! Maar ik snap dat het met jouw lange haar niet te doen is.

[Beantwoorden]


Door Judith op 1 mei 2014 20:41

Dat hij draadloos is, is wel echt superhandig!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 2 mei 2014 18:07

Zo een mini vind ik alleen perfect voor mensen met een pony ofzo, om die door de dag weer even te stijlen haha

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 3 mei 2014 09:47

Jammer dat die niet supergoed op dik haar werkt. Zelf heb ik redelijk dun haar dus zou het wel kunnen alleen houd ik het liever bij mijn eigen stijltang. Wel handig inderdaad om mee te nemen!

[Beantwoorden]


Door willemijnn op 8 mei 2014 11:16

super handig voor mij! ik heb lang, dun en weinig haar met slag. als ik het stijl is het na drie uur ong er uit. dus dit is ideaal! en ik ben bijna jarig :yay: (A) :lol:

[Beantwoorden]

willemijnn antwoordt op 8 mei 2014 om 11:17:

:lol:

[Beantwoorden]