Likes/dislikes maart ’14

Ook in maart swatchte, smeerde, stiftte, blendde en reviewde ik beautyproducten. Daar zaten goede en minder goede mascara’s/lipsticks/oogschaduws tussen. In de video van vandaag vertel ik welke producten die ik in maart probeerde, me wel en niet bevielen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 3 april 2014 | 89 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Mandy op 3 april 2014 08:03

Leuk hoor xx

[Beantwoorden]


Door Svenja op 3 april 2014 08:05

Het Zoova palette ziet er echt mooi uit! Daar ben ik erg benieuwd naar. Naar de lipsticks van H&M ben ik ook erg benieuwd, al veel positieve verhalen over gehoord/gelezen. En de flacon van V&R is idd echt prachtig, daar heb ik echt een zwak voor. En sowieso ben ik wel dol op die zwaardere, zoete geuren <3 Naar de laatste,het highlight potlood ben ik ook erg nieuwsgierig. Leuk filmpje weer Vera!

[Beantwoorden]


Door esmeee op 3 april 2014 08:06

wat verveeld van je duim, en die donker paarse lipsticks : ik weet het nog niet helemaal!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 3 april 2014 08:07

Ik heb het filmpje gisteravond voor het slapen al even gekeken. Ik snap ook niet echt dat ze zo’n rare grijze-met-metallic lipstick maken, want ik denk dat rozige en rode tinten de meeste mensen veel meer aanspreken. Misschien moet ik het Zoeva palette ook maar eens ga kopen, ik blijf hem overal tegenkomen en hij is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Esther op 3 april 2014 08:10

Ik vergeet steeds te zeggen dat ik je foto op je site prachtig vind. Nu kon ik er een paar minuten naar kijken omdat je dezelfde look had!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 april 2014 om 09:25:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anneleen op 3 april 2014 08:13

Ik vind dat Zoeva palette zo verschrikkelijk mooi! En dat parfum van victor en rolf is zo schattig!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 april 2014 08:15

Die highliter kan je die als concealer gebruiken ?? Groetjes Mandy

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 april 2014 om 09:25:

Alles kan, maar het lijkt me niet mooi.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 3 april 2014 08:20

Leuke video! Het palette van Zoeva vind ik er ook wel erg mooi uitzien :) Wel stom van die mascara van Lancôme, dat had ik niet verwacht. Grappig trouwens dat je aangeeft dat je als je een product hebt getest en het je niet aanstaat zoals de mascara je er dan alsnog de hele dag mee rond loopt; dat vind ik wel heel herkenbaar. Voor mijn blog heb ik dat ook wel eens. Dan wil ik bijna tegen de mensen gaan zeggen van: zo gek zie ik er normaal niet uit hoor haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 april 2014 om 09:26:

Haha, ja! Als ik daarna naar buiten ga en word aangesproken denk ik ook ‘shit, dit is niet mijn normale look hoor!’ :D

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 3 april 2014 08:33

Leuke video! altijd fijn om te zien wat je aan- en afraadt. Er zijn zoveel mooie nieuwe lipproducten deze maand!

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 april 2014 08:36

Ik vind dat palette met die bordeaux rode/roze kleurtjes echt ontzettend mooi! Ik had laatst ook een snee in mijn duim, ZO IRRITANT :@

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 3 april 2014 08:39

Wat staat dat rood je mooi :)
xx Julie

[Beantwoorden]


Door Marloes op 3 april 2014 08:51

Wat gek van die lancome mascara!! Dat probleem heb ik nog nooit gehad!

[Beantwoorden]


Door pamela op 3 april 2014 08:55

wat een mooie producten! ik vond het wel grappig dat je je echt moet verontschuldigen als je een product niet fijn vind. het is gewoon best wel raar dat mensen boos worden omdat jij een gehypet product niet fijn vind :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 april 2014 om 09:27:

Ik begrijp het ergens wel, dat als ik een favoriet product niet goed vind, het misschien lijkt alsof ik vind dat jij niet weet wat wel en niet fijn/goed is. Hoewel ik het natuurlijk helemaal niet zo bedoel!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 3 april 2014 08:56

Dat Zoeva palette ziet er echt heel mooi uit. Die donkere lipsticks vind ik ook altijd heel erg mooi, ookal vind ik het bij mijzelf totaal niet passen. Telkens als ik zo’n kleur bij iemand anders zie dan denk ik: wauw!

[Beantwoorden]


Door Todayslife op 3 april 2014 09:19

Leuke video Vera! Dat palette van zoeva is echt een plaatje!

[Beantwoorden]


Door Angele op 3 april 2014 09:22

Hee Vera! Wat een leuk filmpje weer, ik denk dat je pech hebt gehad met de Lancôme mascara. Bij mij zitten die klonten er niet. En is het verder gewoon een fijne mascara waarbij je geen irritaties krijgt rondom de ogen. Verder weer leuke producten ga zo door!! Groetjes angele

[Beantwoorden]


Door Daphne op 3 april 2014 09:25

Leuke video!

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 april 2014 09:28

jaaaa leuke video :D

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 3 april 2014 09:48

Leuke video! Je ziet er super zelfverzekerd uit, staat je prachtig! :)
Jammer van die Lancôme mascara, fingers crossed dat het alleen aan die van jou ligt (: voor dat geld, tjees…

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 april 2014 10:09

Jammer dat de mascara niet fijn is. Ik ben nu wel erg benieuwd naar de Essence producten. Oh en ik ben het helemaal eens met Flormar lipstick. Wat een goede producten zijn dat zeg.

[Beantwoorden]


Door Elise op 3 april 2014 10:10

Wat zie je er weer prachtig uit, mooie favorieten. Moet toch eens bij het Essence schap goed kijken, de 3D oogschaduw staat nog op m’n verlanglijstje

[Beantwoorden]


Door Miranda op 3 april 2014 10:11

Wat een leuke video. Onwijs jammer van de Lancome mascara, dat lijkt me namelijk niet echt de bedoeling, en helemaal voor zo’n prijs verwacht je wel wat. Het zoeva palette lijkt me echt onwijs mooi. De highlighter van Essence is zo fijn, ik gebruik hem ook met heel erg veel plezier. Essence is de laatste tijd goed bezig! :D

[Beantwoorden]


Door saskia op 3 april 2014 10:31

je brengt het altijd zo leul, kijk met plezier naar je filmpjes! wat betreft de mascara denk ik dat er iets mee mis is, ik heb hem ook gehad en had dat niet, maar heb het wel gehad met mijn tweede diorshow mascara de eerste was perfect en de tweede zat het borsteltje onder de mascara, kon hem zo weggooien! denk dus echt dat er iets mis is met je mascara!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 3 april 2014 10:40

Ik vind jouw likes/dislikes video’s zo leuk! Op andere blogs laten ze vaak alleen maar de favorieten zien, maar het is juist ook handig en leuk om te zien welke producten er absoluut niet goed zijn. Van jouw likes vind ik het Zoeva palette echt prachtig en van de dislikes.. tja, die lipstick van the Body Shop is denk ik de lelijkste kleur lipstick die ik ooit heb gezien, haha.

[Beantwoorden]


Door Roos op 3 april 2014 10:53

Haha, het eerste wat bij mij te binnen schiet na het zien van dit filmpje is niet dat ik één van de producten nu ook graag wil uitproberen, maar: “O Mijn God, wat zal jou lipstick stash inmiddels een waar walhalla zijn voor lipstick liefhebbers zoals ik!” (love)
Leuk filmpje weer en vooral doorgaan met het testen van budget producten! :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 april 2014 10:56

Ik vind de mascara juist super van Lancôme. Had ooit een keer een proefje gekregen en daarna nooit meer wat anders gehad. Naar de palette daar ben ik wel erg benieuwd naar. Die ga ik eens opzoeken.
Verder leuk gedaan en leuk filmpje.

[Beantwoorden]


Door beautyocean op 3 april 2014 11:13

Wat zou ik dat zoeva palette graag uitproberen! ik ben gek op natuurlijke kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 3 april 2014 11:15

Tja die lipsticks. Vond ze niet allemaal mooi hoor.

[Beantwoorden]


Door Rosa op 3 april 2014 11:19

Super leuk filmpje, en wat zie je er stralend mooi uit!

p.s. Dat van die hypnose mascara ligt niet aan jou, verschrikkelijke dikke klonter mascara!

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 3 april 2014 11:24

Leuke video! Ik ben zelf ook heel erg benieuwd naar Bonbon, de geur lijkt me fantastisch.

[Beantwoorden]


Door Call it release! op 3 april 2014 11:33

Wat een leuk filmpje weer Vera! Ga zo door! :ja:

[Beantwoorden]


Door Gaëlle op 3 april 2014 11:51

Super leuke video :wave:

[Beantwoorden]


Door inga op 3 april 2014 11:52

leuk om te zien welke producten je wel fijn vond, helpt goed als je twijfelt in de winkel!
en de highlighter van essence is ook heel fijn te gebruiken op je waterlijn.
veel van dat soort potloodjes vervagen na een tijdje maar deze blijft echt heel fijn zitten de hele dag. ^^)

[Beantwoorden]


Door Susan op 3 april 2014 12:14

Ben het zooooo met je eens over de mascara van Lancôme. Hij doet zijn naam eer aan: DRAMA!!!!!! Ligt dus niet aan jouw mascara want ik had dezelfde ervaring! Complete spinnenwebben had ik aan m’n ogen hangen! En dat voor dat geld!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 3 april 2014 12:49

Wat een leuke video weer! Rode lipstick staat je echt ontzettend mooi! En wauw dat palette van Zoeva, die moet ik echt hebben, prachtig is die!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 april 2014 12:51

Leuke video! Wat jammer van Lancôme Hypnôse! Ik heb zelf de Doll Eyes variant en ik vond hem echt ontzettend fijn! Het effect was bij mij heel mooi, natuurlijk en licht, wat ik echt nodig heb omdat ik contactlenzen draag. Misschien kan je die variant eens proberen en als je die nog niet fijn vind zou ik Hypnôse opgeven! Er zijn nog genoeg andere goede mascara’s! ;)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 3 april 2014 12:55

leuke video weer! overigens die mascara van lancome drama, die moet je een beetje leren gebruiken. ik gebruik hem nu al een jaartje of 2 en ik vond hem in het begin helemaal niet fijn maar dan denk je best wel zonde eerst 31 euro betalen en dan werkt die niet goed dus ik ben hem langer gaan gebruiken en uiteindelijk werkt hij echt heel fijn!!

[Beantwoorden]


Door Joli op 3 april 2014 12:58

Rood is echt jouw kleur!!!

Leuk filmpje.

[Beantwoorden]


Door Annelies op 3 april 2014 13:08

Hey!
Ik ben superfan van de hypnose drama mascara van Lancôme vind hem echt heel mooi, hij is idd wel drama dus je ziet hem wel doe maar kan me niet vinden in dikke spinnenpoten en klonten, het zou idd kunnen dat je stopper niet werkt! :yes: weer een superleuk filmpje vera!! X ^^) <3 <3

[Beantwoorden]


Door Maud op 3 april 2014 13:11

De ‘gewone’ hypnose mascara vind ik wel heel fijn! Echt een aanrader

[Beantwoorden]


Door Marije - BakingBeautyNL op 3 april 2014 13:12

Ik weet niet waarom maar de Flormar trekt mij totaal niet! Gisteren in Amsterdam kon ik er ook echt niet blij van worden. Blij dat de MAC er was.. Dat Zoeva palette lijkt me wel echt fantastisch! Maar dat zei ik ook al bij je review ;-)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 3 april 2014 13:19

Leuk filmpje weer. Wat jammer van die mascara! Ik heb trouwens heel erg moeten lachen om je uitspraak 3D haha. :D
Die oranje lipstick staat je trouwens prachtig.

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 3 april 2014 13:37

Ik vind deze filmpjes altijd geweldig! Dat palette van Zoeva wil ik ook echt heel graag :)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 april 2014 13:41

Weer een fijn filmpje. Ik vind het ook super fijn dat je zoveel budget producten een review schrijft. Het palette van Zoeva lijkt me erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 3 april 2014 14:28

Superleuke video!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 april 2014 14:59

Leuk filmpje. Je hebt weer fijne likes (en minder fijne dislikes. ;)

[Beantwoorden]


Door Shoppingsarah op 3 april 2014 15:13

Super leuke likes en dislikes video weer! Ik ben nog steeds zo benieuwd naar de lipstick van de H&M. De lipstick die je in de video op hebt is ook super mooi!

[Beantwoorden]


Door Desmain op 3 april 2014 15:49

Leuke video, vind het fijn dat er ook low-budget producten in komen!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 3 april 2014 15:50

Ik heb de mascara hypnose Lancôme een aantal maanden geleden ook gekocht, en ik vind hem ook vreselijk. Hij klontert echt super veel en laat mijn wimpers aan elkaar plakken. Dus je bent zeker niet de enige!

[Beantwoorden]


Door Ceciel op 3 april 2014 15:51

Heel leuk filmpje!!

[Beantwoorden]


Door Jeske op 3 april 2014 16:10

Leuke video weer! ^^)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 april 2014 16:29

Leuke producten! Ik vind de producten van Zoeva echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 3 april 2014 16:44

altijd handige videos! weet ik ook weer wat ik kan skippen in de winkel (bespaart me veel geld!)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 3 april 2014 16:49

Ik weet wat je bedoelt. Ik heb ook een mascara van Lancôme gehad, die was perfect. Daarna kreeg ik er een voor mijn verjaardag (Eentje met glitter er op) en die is zo klonterig! Valt niet mee te werken helaas.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 3 april 2014 16:57

Ik vind dat palette van Zoeva echt heel mooi! De perfecte kleurtjes :D Ik vind die lipstick van TBS ook niet mooi, brrr! Dat potlood van Essence gebruik ik trouwens elke dag, i love it!

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 april 2014 17:01

Zonde van die mascara..
Gebruik zelf altijd Lancome Hypnose Drama en heb dat probleem nog nooit gehad! (Gelukkig maar)

[Beantwoorden]


Door Robin op 3 april 2014 17:06

Wat een heerlijke video haha! Heel leuk :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 april 2014 17:07

weer een super leuk filmpje, die palette van zoeva is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Jessie op 3 april 2014 17:18

Zoals eigenlijk altijd weer een leuk filmpje, ik vind de dislikes trouwens heel handig weet ik ook wat ik beter niet kan kopen qua make-up!

[Beantwoorden]


Door Sara op 3 april 2014 18:10

Wat een leuke video. Het palette van Zoeva ziet er super mooi uit. Door dit filmpje werd ik er weer aan herinnerd dat ik echt de Bonbon geur van Victor en Rolf moet gaan ruiken! Het flesje is inderdaad echt een pareltje. Het straat echt luxe uit.

[Beantwoorden]


Door giulia op 3 april 2014 18:28

Ik weet het, ik had het eerder ook al in een comment gezegt, maar neem je maskara borstel voor gebruik met een tissue af . Zo zit er nog genoeg mascara op maar klontjes en eveel mascara is niet echt het probleem meer haha!

[Beantwoorden]


Door Marloes / GLAMOURMOES op 3 april 2014 19:07

Mooie video weer! Zonde dat die Lancome mascara zo tegenvalt.

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 april 2014 20:16

Hey misschien een raare vraag kan je concealer ook op poeder aan brengen ????

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 3 april 2014 20:56

Leuk filmpje weer! ik vind het echt top dat je ook zoveel low budget producten reviewd!

[Beantwoorden]


Door Dita op 3 april 2014 20:59

Leuke video, ik had deze al eerder even gekeken. :)

[Beantwoorden]


Door Juultje op 3 april 2014 21:03

Heei,
Wanneer komt je nieuwe audio?? Ik dacht dat die er al was:) x

[Beantwoorden]

Juultje antwoordt op 3 april 2014 om 21:04:

Uuu ik bedoel intro’s haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2014 om 18:52:

Duurt nog even, het zijn er meerderen. Maar ze komen eraan!

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 april 2014 22:41

Die Lancôme mascara gebruik ik altijd! Jammer dat er bij jou van die klonten in zitten. Bij mij is dat gelukkig niet zo. Het is alleen wel een vrij extreme mascara, dus daar moet je van houden. Wat ik zelf wel heb gemerkt, is dat je echt een paar keer met je borsteltje over je wimpers heen moet wil het goed zitten. Anders zit het inderdaad soms wat spinnenpoterig.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 4 april 2014 02:35

Ik heb die mascara een jaar geleden ook gekocht bij de ici paris en die van mij was ook precies zo. Ik snapte de goede reviews echt niet. Het borsteltje afvegen hielp bij mij ook niet.

[Beantwoorden]


Door Elske op 4 april 2014 10:02

Dat zoeva palet ziet er echt super uit!

[Beantwoorden]


Door Beautygeek op 4 april 2014 10:11

Ik had precies hetzelfde met die mascara! Vreselijk spul vind ik. Veel klontjes en aan elkaar geplakte wimpers. Ik vind de (helaas dure) mascara van Chanel heel goed. Immitable intense heet die. Nog geen goedkopere dupe voor gevonden helaas.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 4 april 2014 14:32

Wat gek! Ik heb de mascara ook en bij mij doet hij niet zo gek. Ik vind hem super mooi. Er komt wel veel mascara vanaf maar als je voorzichtig laagjes opbrengt klontert hij niet.

[Beantwoorden]


Door Iesje op 4 april 2014 15:23

Dat paletje van Essence is echt heel erg mooi met die oranje kleur, love it! Wel jammer van de Lancome mascara.

Vera, heb jij je wenkbrauwen in twee verschillende kleuren gedaan, of ligt dat aan de lichtinval? Het viel me zo op ineens!

[Beantwoorden]


Door Lotte Schwalb op 4 april 2014 17:01

https://www.youtube.com/watch?v=jPUTyPU5CDI Sam van Pixiwoo heeft een tutorial met het Zoeva palette en ook gelijk over donkere lippen :) aanraderrrrrrr

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2014 om 18:51:

Leeeuk, ga ik kijken!

[Beantwoorden]


Door Joy op 4 april 2014 17:36

Hoi vera, ik ben joy en ik ben nog best jong. En ik wil low bugget foundation kopen maar ik weet niet welke goed is weet jij meschien een aanrader ? groetjes joy

PS. De foundation moet niet heel dekkend zijn want je mag mijn huid nog wel een beetje zien. :-P

[Beantwoorden]


Door Melisa op 4 april 2014 21:46

Dat palette van Zoeva ziet er te gek uit!

[Beantwoorden]


Door Parwa op 4 april 2014 22:11

Die Lancôme mascara moet je bij de eerste keer gebruik als je hem er uit haalt helemaal schoonmaken met een tissue, en je moet hem met de kant zonder van die haartjes gebruiken

[Beantwoorden]


Door Romy op 5 april 2014 09:16

Hoi!
Super leuke video weer!
Ik reageer eigenlijk nooit, maar nu moet ik toch wat kwijt haha
Die lancome mascara heb ik ook, ik vind hem echt geweldig.
Jouw borsteltje ziet er wel heel anders uit, die van mij is meer kegelvormig,
Ik denk dat het dus een fout is. Ik heb van mezelf wel lange wimpers dus bij mij klontert hij helemaal niet.
Jammer dat hij je niet bevalt!
X Romy

[Beantwoorden]


Door Nicky op 5 april 2014 09:41

Neee, heb ik ook..
De Lancome mascara die geeft echt ontzettend veel klonten bij mij ook.
Dus zal niet aan joun mascara liggen!
kus

[Beantwoorden]


Door lisa op 5 april 2014 14:29

hoe heette die prachtige lipstick van bobbi brown?

[Beantwoorden]


Door Axelle op 5 april 2014 14:52

heel leuke video weer!

[Beantwoorden]


Door Wendy @ Wensend op 5 april 2014 19:49

Leuk! Ik heb me al eventjes niet zoveel meer met nieuwe collecties bezig gehouden omdat ik het zo druk heb, maar ik denk dat ik maar eventjes naar de winkel moet rennen ;)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 6 april 2014 00:09

Leuke favorieten! Dat zoeva palette is prachtig!

[Beantwoorden]