Spring has sprung tag

spring_has_sprung_tag01

Vorig jaar rond deze tijd was de sneeuw nog maar net aan het smelten, maar gelukkig is het dit jaar wel echt lenteweer nu het lenteweer hoort te zijn. Het is vaak nog warmer zelfs! Ik ben dol op de lente, omdat het niet zo heet is dat alles plakt, maar de zon wel lekker schijnt, de bloemen in bloei zijn en je op blote voeten kunt rondlopen. Wat mij betreft het fijnste seizoen, en ik ben dan ook heel blij met de lente en de bijbehorende ‘Spring Has Sprung’ tag!

spring_has_sprung_tag05

Naar welke lente trends kijk je het meeste uit?

Ik vind pastelkleuren heel mooi en die zie je elke lente weer. Vooral mintgroen, lila en perzik. In kleding, make-up en op mijn nagels, maar ook in bloemen, ijsjes en de lucht zie je pastel terug. Ik weet niet wat het is, maar ik vind die lieve kleuren heel mooi.

Verder ben ik niet zo op de hoogte van de trends, maar ik kijk er ook naar uit mooie peplumtops met bloemenprint of in zachte poederkleurtjes te dragen. Oja, en lekker veel armbandjes bij mijn horloge in alle soorten en maten.

Wat is je favoriete kledingstuk voor de lente?

In de lente draag ik veel jasjes. Ik ben dol op jasjes. Leren jasjes, colbertjes, vestjes, ik leef erin. Ik kijk er naar uit die weer te dragen, of nou ja, ik draag ze al. Ik heb aardig wat exemplaren en ik wissel ze veel af. Dus ja, een (leren) jasje is favoriet.

Wat ga je doen tijdens de vakanties in de lente?

Sinds ik drie jaar full-time blog en niet meer op school zit, ben ik slecht op de hoogte wanneer de vakanties zijn. Voor mij is er geen vaste vakantie’s, ik kan zelf bepalen wanneer ik vrij neem. Ik merk het wel heel duidelijk wanneer het vakantie is in de zomer, omdat er dan vanuit PR heel weinig gebeurt. Geen nieuwe producten of events, persoonlijk vind ik dat best lastig en niet leuk. Het is dan zo stil! In de lente valt het mee en stoom ik dus ook lekker door.

spring_has_sprung_tag02

Wat is je favoriete lente lipkleur?

Nude, lichtroze of perzik. Veel zachte kleuren dus, die mooi staan bij een bruine ooglook. Natuurlijk draag ik ook nog steeds rode lipstick en heb ik pas donkerpaarse/berry lipsticks ontdekt, dus die zitten ook regelmatig in mijn tas. Op de foto draag ik Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo DC34.

spring_has_sprung_tag03

En je favoriete lente nagellakkleur?

Wéér pastel. Het begint saai te worden. Lila, mintgroen, lichtgeel of babyroze. Het liefst creamy, zonder glitter. Op de foto draag ik Essie maar de nieuwe Les Blancs van L’Oréal vind ik ook echt te gek.

Hoe zit het met je favoriete lentekleur in het algemeen?

Dat kun je nu wel raden.

spring_has_sprung_tag04

Favoriete Starbucks drankje om te drinken in de lente?

Caramel Frappuccino, zo lekker verkoelend en mierzoet! Het liefst drink ik hem het hele jaar door, maar in de winter is het wel erg koud. Dan kies ik toch voor een macchiato. Voor in de zomer is een koude frappuccino perfect. Ik kies standaard voor karamel, dat vind ik het allerlekkkerst. Lekkerder dan chocolade!

spring_has_sprung_tag07

Merk je dat je meer kleur gaat dragen nu de lente er is?

Ik probeer het wel, maar ik vind het lastig. De kledingstukken die ik mooi vind zijn er vaak alleen in het zwart of wit. Ik vind nudekleuren bijvoorbeeld prachtig, net als (verrassing!) pasteltinten. Toch kom ik dat naar mijn idee veel te weinig tegen. Misschien kijk ik verkeerd, maar ik vind het moeilijk te vinden. Ik draag wel vaak felle lipsticks, en ook jasjes heb ik in alle kleuren. Ik houd wel echt van kleur.

Waar heb je het meeste zin in als het gaat om de lente van dit jaar?

Wat ik ontzettend fijn vind is dat het zo lang licht is. Ik heb niet zoveel problemen met de winter, ik houd bijvoorbeeld ook heel erg van sneeuw, maar ik vind het moeilijk dat het zoveel donker is. Nu het lekker licht is kan ik langer doorwerken, ook na het eten nog een filmpje opnemen (deze week toevallig al gedaan!) en ’s ochtends kom ik een stuk makkelijker uit mijn bed. ’s Avonds ga ik ook makkelijker nog even de deur uit. Wandelen, boodschappen doen, of een terrasje pakken met vriendinnen. Het is nu nog niet heel warm zoals in de zomer, wat ik heerlijk vind.

spring_has_sprung_tag06

Ik zag deze tag voor het eerst in het Nederlands bij Teske. Dankjewel Tes! Wil je de tag ook overnemen voor je eigen blog, dan mag dat natuurlijk!

Foto’s: instagram.com/veracamilla

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 4 april 2014 | 74 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Roos op 4 april 2014 06:11

Leuke tag! De lente is echt mijn favoriete seizoen!! Vooral een lente zoals we die dit jaar hebben. Ook al is het nu 6 uur sochtends, vind ik het dankzij de vogeltjes die ik nu al hoor, een stuk minder erg om op te staan. Ik krijg zoveel meer energie van de zon en het feit dat het langer licht is…heerlijk! En het allerleukste moment is toch altijd als die winterjas weer naar zolder kan en de jasjes weer aan kunnen :-D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2014 om 18:39:

Jaaa, alle winterkleding weer opbergen ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 april 2014 06:12

Hele leuke tag en je hebt ‘m ook leuk ingevuld! Pasteltinten zijn gewoon zo mooi! ;-) Misschien neem ik deze tag ook wel over op mijn blog!

[Beantwoorden]


Door Shoppingsarah op 4 april 2014 06:27

Wat een leuke tag! Ik hou ook super erg van de lente, mijn favoriete seizoen! De pasteltend vind ik ook heel mooi. De lipstick van flomar die je op de foto draagt is ook super mooi! Love it!

[Beantwoorden]


Door anne op 4 april 2014 06:31

Leuke tag, en je hebt hem ook leuk ingevuld ! Er is niks mis met zoveel liefde voor pastel tinten haha.

[Beantwoorden]


Door TrendyMommy op 4 april 2014 06:49

we zijn allemaal gek op pastel denk ik!
zelf vind ik het ook zo moeilijk, aangezien ik me erg comfortabel voel in donkere kleuren, maar doe mijn best :D

[Beantwoorden]


Door Joli op 4 april 2014 06:50

Leuke TAG!!!!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 4 april 2014 06:52

Super leuke tag!Ik ben ook helemaal happy dat de lente weer is begonnen <3 . De fijne pasteltinten trend en het zonnetje maken mij echt gelukkig!

[Beantwoorden]


Door adinda op 4 april 2014 07:14

Leuke tag! Ja de pastelkleurtjes, peplum tops en langer licht, ik kan me er helemaal in vinden. I ♡ spring!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 4 april 2014 07:16

Ik heb deze tag nog nooit eerder gezien, hij is leuk! Ik hou ook van pastelnagellak in de lente :)

[Beantwoorden]


Door Ines op 4 april 2014 07:22

Wat leuk!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 4 april 2014 07:26

Jaaaa, pastelkleuren! Ik hou er ook zo van, so I don’t blame you :D
Leuke tag trouwens :)

[Beantwoorden]


Door Desmain op 4 april 2014 07:34

Leuke antwoorden!

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 april 2014 07:42

Leuke tag! Ik ben ook echt dol op jasjes:)

[Beantwoorden]


Door Todayslife op 4 april 2014 07:44

Heerlijk die pastelkleurtjes, jasjes, en het zonnetje natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 4 april 2014 07:47

Ik vind het ook veel fijner nu het wat langer licht is en wat mooier weer. Ookal is het nu wel weer waarbij ik niet zo goed weet wat ik aan moet doen. Soms lijkt het warm en is het koud en soms andersom.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2014 om 18:40:

Ja, dat heb ik ook!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 4 april 2014 07:49

Leuke tag Vera en mooie foto xxxx

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 april 2014 07:51

Jaaa, caramel frappuccino! Die heb ik gisteren nog besteld, haha. Mét slagroom, om het nóg lekkerder te maken. Ik vind deze tag leuk, word er vrolijk van.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2014 om 18:40:

Altijd met slagroom!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 4 april 2014 08:01

Leuke tag! En je kleur voor deze lente is wel duidelijk inderdaad, haha!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 4 april 2014 08:09

Hele leuke tag en leuk ingevuld!
Liefs,

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 4 april 2014 08:10

Leuke tag! Lange dagen en buiten zitten in de zon vind ik heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 4 april 2014 08:15

Leuke tag en natuurlijk die mooie foto”s weer!! (love)
Leuk beantwoord!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Dita op 4 april 2014 08:28

Wat een leuke tag.

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 4 april 2014 08:38

“Has Sprung” ik dacht even dat het Duits was :lol:
Ik deel je liefde voor pastel! Vooral bloesjes in zachtgroen, lichtblauw, perzik of een mooie print draag ik graag, wel met een jasje eroverheen want het is nog verraderlijk fris/wisselvallig af en toe.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2014 om 18:40:

Haha, nu je het zegt! :D

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 4 april 2014 08:42

Wat een superleuke tag!

[Beantwoorden]


Door pamela op 4 april 2014 08:51

wat een super leuke tag! ik vind de lente altijd zo een voorpretseizoen voor de zomer haha :P

[Beantwoorden]


Door IsabellaEliane op 4 april 2014 09:07

Leuke tag ! Ik vind het ook heerlijk dat het weer langer licht is buiten en dat ik leren jasjes aan kan doen naar buiten in plaats van die dikke winterjas.

X

[Beantwoorden]


Door Edith op 4 april 2014 09:18

Wat een leuke tag! Ben ook gek op de lente en op jasjes!

[Beantwoorden]


Door Linda op 4 april 2014 09:29

Ah de lente. Mijn humeur gaat er altijd op vooruit, ik ben blij dat de deuren weer open kunnen en ik buiten kan eten.

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 april 2014 09:30

Leuke tag, door de lente wil ik weer allemaal zomerschoenen en slippertjes aandoen, heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 4 april 2014 09:32

Ik hou ook heel erg van pasteltinten! Welk lakje van Essie heb je op, op die foto? Hij is echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 4 april 2014 09:35

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 april 2014 09:49

leuke tag :D mooie foto’s ook!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 4 april 2014 09:54

aaah, heel leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 4 april 2014 09:59

Wat een leuke tag, en prachtige foto’s. Ik vind pasteltinten ook prachtig (a)

[Beantwoorden]


Door Elske op 4 april 2014 10:01

Yes lente! Ik houd zo van de lente, het is lang licht, leuke pastelkleurtjes en lekker uitkijken naar de zomer, heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Call it release! op 4 april 2014 10:03

Leuke tag zeg! En wat heb je toch elke keer weer leuke foto’s (love). Het leukste aan de lente vind ik het moment waarop ik zonder jas op de fiets ergens heen kan. Heerlijk gevoel is dat!

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 april 2014 10:11

Leuke tag zeg! Die lila nagellakkleur is zooo pretty <3!

[Beantwoorden]


Door Emm op 4 april 2014 10:25

En hier blijft het maar sneeuwen! Kan niet wachten tot ik ook weer aan de pastels en de jasjes kan :)

[Beantwoorden]


Door Mireille op 4 april 2014 10:39

Leuke tag en antwoorden, de foto’s die je erbij hebt gedaan vind ik ook erg mooi!

Vandaag is de laatste dag dat je mee kan doen aan mijn winactie, doe je mee?
xoxo Mireille

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2014 om 18:40:

Niet spammen svp.

[Beantwoorden]


Door saskia op 4 april 2014 10:44

wat leuk ingevuld met prachtige foto’s erbij! ohw en wat woon je toch mooi!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 april 2014 10:55

Leuke tag! Ik hou idd van zachte kleurtjes in de lente. Vooral op mijn nagels en in ooglooks. Ook wel in kleding maar het maakt me wat flets waardoor het niet altijd een succes is.

[Beantwoorden]


Door Benay Vaneese op 4 april 2014 10:57

Leuke TAG :) Ben ook gek op het lente seizoen. Vooral als het weer, zoals nu, heerlijk mee zit.

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 4 april 2014 11:34

Heerlijk de lente. Zalig. De schuifpui weer open, wapperende witte gordijnen. De geur van bloemtjes en het gezang van de vogeltjes, kindjes weer heerlijk in de tuin aan het spelen, ijsjes eten, in je eigen tuin eten. En dan s’avonds een kop koffie buiten kunnen drinken in het ondergaande zonnetje met je grote liefde terwijl je hummeltjes liggen te slapen. Dat is de lente (en zomer) voor mij. Jippie. Im happy!!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 april 2014 11:48

Leuk dat je een keer een tag ingevuld hebt :) wat een mooi huisje heb je toch!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 4 april 2014 11:59

De ZARA heeft momenteel enorm veel pastel kleurtjes :)
Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 4 april 2014 12:20

Leuke tag! Ik vind het ook heerlijk dat het nu weer langer licht blijft, vooral ook als het gaat om filmpjes opnemen en foto’s maken, dat geeft je zoveel meer vrijheid qua wanneer je daar tijd voor pakt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2014 om 18:41:

Ontzettend fijn!

[Beantwoorden]


Door Hanne op 4 april 2014 12:41

Leuke tag! Ik had hem bij Teske ook al gezien. Ik vind jouw schrijfwijze echt super goed. Elke keer dat ik jouw blog lees, krijg ik de kriebels om weer iets te schrijven. Je bent echt een inspiratie!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2014 om 18:41:

Wauw dankjewel, dat vind ik een heel groot compliment!

[Beantwoorden]


Door esmay op 4 april 2014 12:50

Leuke tag weer! ik word zo blij van jouw Instagram foto’s die erbij zitten haha! Ik weet niet, maar je hebt echt zo’n eigen stijl van Instagrammen en ik vind het leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2014 om 18:41:

Dankjewel Esmay :$

[Beantwoorden]


Door Denise op 4 april 2014 13:23

Aaah super leuk om te lezen !! X Denise

[Beantwoorden]


Door Estrella op 4 april 2014 13:33

Leuke tag! Vooral die foto van jou is heel mooi, heel ‘zacht’ en romantisch.

[Beantwoorden]


Door romy op 4 april 2014 14:14

Ahh, dit had ik even nodig! Even wat positive thinking!

Zat vandaag echt in een depri dip. Nu ben ik getriggerd om te denken aan leuke dingen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2014 om 18:42:

Hebben we allemaal wel eens, niet lekker. Hopelijk zit je snel weer in een goede vibe <3

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 april 2014 14:21

Hele leuke tag Vera!

[Beantwoorden]


Door Itziar op 4 april 2014 15:36

Eigenlijk is die tag gemaakt door thatfashiongirl03 op youtube! =)

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 april 2014 17:11

Super leuke tag ^^

[Beantwoorden]


Door Rosa op 4 april 2014 19:07

Fijne tag, fijn seizoen. Helemaal waar, lente gaat zo gepaard met pastelkleuren. Babykleurtjes en alle babydiertjes, zo lief! Kan niet wachten op alle mooie dagen. ^^)

[Beantwoorden]


Door Amelie op 4 april 2014 19:37

Leuke tag! lente maakt me altijd vrolijker, maar het mag van mij nog wel wat warmer worden!

[Beantwoorden]


Door Hester op 4 april 2014 20:09

Ik wil even zeggen dat ik je blog er altijd zo mooi uit vind zien Vera, met de vragen in hoofdletters, de Instagramfoto’s met toffe filters of gewoon scherpe foto’s… Super nice!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 4 april 2014 20:49

Wat een leuke tag! :)

[Beantwoorden]


Door Danna op 4 april 2014 22:39

Ik vind dit echt een hele leuke tag!
Het verbaast mij altijd dat als het lente is en de zon schijnt en de vogeltjes fluiten ik veel positiever denk! In de winter ben ik altijd vrij negatief en heb je minder zin om iets te ondernemen. Kortom ik ben gewoon dol op de lente (en zomer) en ik word er erg blij van ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 4 april 2014 23:06

Ik vind dit zo’n een leuke tag. Pastelkleuren schreeuwen wat mij betreft ook echt ‘lenteeee’. :D

[Beantwoorden]


Door Laurette op 5 april 2014 14:10

Dit is zo toevallig! Ik heb net voordat ik dit las, datzelfde Michael Kors horloge gekregen voor mijn verjaardag!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 5 april 2014 16:51

Super leuk tag en ik zag ‘em idd ook bij Teske voorbijkomen. Overgenomen op mijn blog, want deze is te leuk om niet te doen. De lente maakt mij blij. Zon, blauwe lucht (als het een beetje mee zit), vogeltjes die fluiten, zonder jas naar buiten en blote voetjes :) Love it!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 6 april 2014 00:11

Superleuke tag! Ik hou van de lente en alle pastel kleurtjes! Een daarmee frappuchino is inderdaad heerlijk maar je moet ook eens een refresha proberen ^^

[Beantwoorden]


Door Demi op 7 april 2014 20:17

super leuke tag! heb hem even van je gestolen als dat mag ^^)

[Beantwoorden]


Door Spring has sprung tag | Iris Reinders op 14 mei 2015 18:03

[…] zoek naar wat leuke tags om mijn blog te vullen op de donderdagen vond ik deze tag bij de blog van Vera Camilla. Het leek mij een ontzettende leuke tag, ook omdat het op dit moment lente is. Helaas merken we op […]