Winter foto’s #3

winter_fotos_03_0

Ik ben een groot Instagram fan (en een klein beetje obsessed), dus toen ik vorige week de 50.000 volgers op mijn account haalde, sprong ik een gat in de lucht. Ik vind fotograferen leuk, en als het met zoiets simpels als een telefoon kan, al helemaal. Toch zijn er ook een boel foto’s die ik niet op Instagram of Twitter plaats, en die belanden hier! Een kijkje in mijn leven, in Winter foto’s #3.

winter_fotos_03_01

winter_fotos_03_02

Ik kocht bij Mango in de opruiming deze twee jasjes. Een baseball jack van leer (glad leer en suède) voor €35, en een Isabel Marant look-a-like voor €20. Ik hou heel erg van jasjes, dus van deze aankopen word ik erg blij.

winter_fotos_03_03

Sushi als lunch. Lekker!

winter_fotos_03_06

Een paar dagen later ging ik gezellig lunchen met Sanne.

winter_fotos_03_12

winter_fotos_03_05

Bij Flormar kwam ik deze paletjes met bordeauxrode oogschaduws tegen. Ik vind de andere kleuren erin niet zo mooi, maar als je nog een mooie bordeauxrode oogschaduw zoekt, is dit misschien een tip.

winter_fotos_03_08

Massageroller van The Body Shop.

winter_fotos_03_07

Na het winkelen namen we een shoplog op.

winter_fotos_03_09

En meteen daarna gaf ik mijn nieuwe handdoekje en badmat een plek. Zo leuk! De badmat slaat wel de hele tijd om, dus ik moet nog even opzoek naar een handig onderkleedje.

winter_fotos_03_10

’s Avonds aten we sushi bij Sumo met Jeffrey.

winter_fotos_03_11

Café Americain waar RTL Late Night wordt opgenomen, zit om de hoek en dus gingen we daar ook heel even kijken. We konden niet naar binnen, maar van buitenaf zag het er gezellig uit.

winter_fotos_03_14

Ik vind de doorzichtige Starbucksbekers zo leuk!

winter_fotos_03_15

Mascara op mijn broek, hoe krijg ik het voor elkaar?

winter_fotos_03_18

Tip voor alle fans van Yankee Candle: in Magna Plaza zit een winkel die ze verkoopt!

winter_fotos_03_19

Tot zover mijn kruiden.

winter_fotos_03_21

Sharon, Lotte en Jiami kwamen eten, Mean Girls kijken en logeren. Heel erg gezellig! Daar hoort natuurlijk popcorn bij.

winter_fotos_03_22

De volgende ochtend aten we een ontbijtje met broodjes en croissants.

winter_fotos_03_23

Ze gingen weer naar huis, en ik ging mee. Naar Arnhem, mijn ouders bezoeken. Natuurlijk met een lekkere Starbucks in de trein.

winter_fotos_03_24

Heel burgerlijk op zondag wandelen, maar fijn was het wel.

winter_fotos_03_25

Mooi stilleven ;-)

winter_fotos_03_27

En weer naar huis! Er zijn nieuwe banken op Arnhem centraal station.

winter_fotos_03_28

Ook ik heb sinds kort Netflix en ik ben al helemaal verslaafd. Lekker films en series kijken, jaaa!

winter_fotos_03_29

Ook zo’n fijn momentje: even op bed liggen met de warme zon die op mijn benen schijnt.

winter_fotos_03_30

Lunch proberen. Dit was best lekker!

winter_fotos_03_31

Ik heb vanaf het begin problemen gehad met mijn externe harde schijf van Samsung. Hij reageerde vaak niet, werd zomaar ‘onveilig verwijderd’ als ik mijn computer uitzette, ik kreeg hem niet in de Time Machine, etc. Vorige week hield hij er opeens helemaal mee op. Al mijn foto’s en muziek… *poef*, weg. Gelukkig heb ik wel heel veel foto’s op mijn site en op Instagram geplaatst, en heb ik nu Spotify om muziek te luisteren. Er zijn ergere dingen, maar leuk is het niet. En ook een beetje mijn eigen schuld, want ik had een andere, goede externe harde schijf moeten kopen als vervanging. Nu is het te laat.

winter_fotos_03_33

In bed met een lach na het leuke NYC event. Dit was vorige week maandag, een goed begin van de week!

winter_fotos_03_34

Met de post kreeg ik dit leuke bord van Guhl met kleine hints voor de producten die aankomend jaar gelanceerd worden. Origineel!

winter_fotos_03_35

Gebroken eitjes koken…

winter_fotos_03_36

…en een lekker broodje maken. Ik begin eindelijk meer tijd in mijn maaltijden te stoppen. Als iets dan goed lukt en lekker is, geeft dat me alleen maar meer energie om de volgende dag ook weer goed aan de slag te gaan. En het is veel gezonder dan elke dag weer pannenkoeken.

winter_fotos_03_37

Ik maakte quesadilla’s uit het Bodieboost kookboek.

winter_fotos_03_38

Ook ik draag wel eens een dag geen make-up.

winter_fotos_03_39

Tulpjes!

winter_fotos_03_40

Deze zebrasokken maken me altijd blij.

winter_fotos_03_41

Weer sushi eten met Sanne en Jeffrey! Ze wonen allebei in Rotterdam, en toch komen ze bijna elke week hier heen voor sushi. Super leuk vind ik dat, ik geniet er van.

winter_fotos_03_42

De volgende dag ging ik lekker lunchen met Marissa bij Bagels & Beans.

winter_fotos_03_43

Ik ken Marissa doordat ze mij jaren geleden eens noemde in een aantal NRC.next columns die ze toen schreef. Dat vond ik zo leuk, dat ik haar ben gaan volgen op Twitter. Van het één kwam het ander, en nu hebben we regelmatig contact.

winter_fotos_03_44

’s Avonds ging ik naar het kantoor van Bliep/Young Creators, waar ik deze enorme muurschildering van Alwin zag. Super gaaf!

winter_fotos_03_45

Ik ben een aantal keer gevraagd om er te komen spreken tijdens het Young Creators Live event, maar ik durf nog niet zo goed. Ik besloot daarom eerst maar eens een keer te gaan kijken. Ik ging er samen met mijn nichtje Daphne heen, die ook in Amsterdam woont. Kelvin en Peter vertelden over hun werk als Cinemates, wat erg leuk en inspirerend was.

winter_fotos_03_46

Ook heel tof: Bertrand Carette vertelde over zijn werk als copywriter bij Apple.

winter_fotos_03_51

Het publiek bestond voornamelijk uit jongens, jongens… en nog meer jongens.

winter_fotos_03_47

De volgende dag was het zaterdag en ging ik weer naar mijn ouders in Arnhem.

winter_fotos_03_49

winter_fotos_03_48

Daar was het tijd om mijn oude slaapkamer te gaan schilderen, zodat mijn broertje er kan slapen. Doei, mooie paarse muren! Ik vind het helemaal niet moeilijk of raar dat mijn kamer nu echt ‘weg’ is. Ik ben zo blij met mijn plek in Amsterdam, en ik gun mijn broertje de fijne, ruime zolderkamer.

winter_fotos_03_50

’s Avonds keken we een film. Met Nine hielden we het niet vol, dus uiteindelijk ging This Means War in de DVD speler.

winter_fotos_03_52

Thijs zijn vrienden Marc en Bas kwamen nog even kletsen voordat ze uit gingen.

winter_fotos_03_53

Dit was op zondag bij MyCom, waar mijn externe harde schijf getest werd. Hij kan alleen gemaakt worden met een ‘recovery’, en dat kost € 900…

winter_fotos_03_54

Bij iCentre kocht ik een goede nieuwe externe harde schijf van Lacie, waar mijn andere externe harde schijf met back-up (die is niet stuk) ook van is. Lacie vind ik het fijnst in combinatie met Apple apparaten.

winter_fotos_03_55

De zon scheen heerlijk, het was een hele mooie dag. En dat begin februari!

winter_fotos_03_57

Zondagavond ging ik weer naar huis. Ik keek nog even lekker White Collar in bed en ging toen slapen. De afgelopen weken waren zo druk, ik was er best moe van. Aankomende week wordt ook chaotisch, met leuke afspraken en natuurlijk mijn verjaardag! Ik heb er ontzettend veel zin in.

Winter foto’s #2
Winter foto’s #1
Herfst foto’s #4


Reacties

Door Bianca op 4 februari 2014 15:01

Die flormar oogschaduws, precies wat ik zoek!

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 februari 2014 15:04

Wat een goede tip van Yankee Candles! Ik wil ze al zo lang proberen.. Ze lijken me echt heerlijk <3

[Beantwoorden]


Door Michelle op 4 februari 2014 15:05

Ik heb het al een paar keer gezegd maar het blijft leuk om een kijkje in het leven van een ander te krijgen! Ondanks dat er geen sneeuw te vinden is zien deze winter foto’s eruit als een geslaagde winter!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2014 om 15:48:

Dankjwewel Michelle! De winter is tot nu toe heel geslaagd ^^)

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 februari 2014 15:07

Echt weer super leuke en mooie foto´s weer Vera! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2014 om 15:48:

Dankjewel Vera!

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 5 februari 2014 om 14:00:

Hahaha, dit klinkt heel droog.

[Beantwoorden]


Door Rosa op 4 februari 2014 15:09

Ik vind de bagels and beans ook zo fijn:) vooral die met avocado

[Beantwoorden]


Door Hilde op 4 februari 2014 15:14

Hihi die kruiden zien er wel een beetje zielig uit ja :p gebeurt bij ons ook altijd :p
Leuk dat je meer plezier krijgt in koken! :) Ik vind het ook altijd super leuk als ik weer eens heb geëxperimenteerd in de keuken en dan een lekker nieuw gerecht heb ontdekt :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 februari 2014 15:15

Ik hou van White Collar, geweldige serie. Moet nu wachten op het nieuwe seizoen, dat is minder.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2014 om 15:48:

Ik ben nu in seizoen 2, maar er staan maar 3 seizoenen op Netflix, dus dat wordt pijnlijk straks :-(

[Beantwoorden]

Ien antwoordt op 4 februari 2014 om 17:36:

Ik zit nu in seizoen 4, aflevering 2. Als je het niet erg vind om zonder ondertiteling te kijken kom je een heel eind..

[Beantwoorden]


Door Melle op 4 februari 2014 15:33

Ik besefte me na de laatste foto van dit artikel dat ik even helemaal weg aan het dromen was met jouw blogpost. Zo fijn, die winterfoto’s ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2014 om 15:49:

Wat een compliment! Dankjewel Melle :-)

[Beantwoorden]


Door sophiee op 4 februari 2014 15:34

Ik moest een beetje lachen om ” tot zover mijn kruiden” Gelukkig staat er eentje nog redelijk omhoog:) Leuke foto’s Vera.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 4 februari 2014 15:36

Dat jasje van de Mango is super leuk! Ik had bij de Flormar ook zo’n soort rode kleur gekocht, maar dan een mono. Die starbucks bekers zijn trouwens echt heel leuk! Waar kun je die kopen? Ah wat een heerlijke lunch met dat eitje. Hmm, lekker!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2014 om 15:49:

Bij Starbucks zelf gewoon! Ze alleen niet altijd op voorraad.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 4 februari 2014 15:39

Leuk om te zien! Ik word altijd heel blij als ik de titel ‘winterfoto’s’ zie staan ^^)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 4 februari 2014 15:40

Wat een leuke foto’s. Wat leuk dat je Sanne en Jeffrey zo vaak ziet. En natuurlijk super dat het je zo goed bevalt in Amsterdam :D

[Beantwoorden]


Door Juliette op 4 februari 2014 15:40

Ik vind het heel fijn dat je niet elke week een artikel met foto’s maakt, maar gewoon af en toe, per seizoen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 februari 2014 15:40

Weet je wat je kan proberen? Een nieuwe behuizing voor je harde schijf kopen. Aangezien je aangeeft dat je computer de schijf niet herkent, hoeft je schijf zelf namelijk niet kapot te zijn, maar kan het ook aan de USB verbinding van de behuizing liggen. Als je een nieuwe behuizing koopt stoppen ze de schijf in een nieuwe buitenkant en dan heb je kans dat je harde schijf het gewoon weer doet, al is het maar voor even om alles over te kunnen zetten. Ik heb hetzelfde probleem gehad en idd recovery kost klauwen met geld en dan nog heb je niet alles terug. Een behuizing kost een paar 10tjes. Het proberen waard misschien?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2014 om 15:50:

Ja, kreeg de tip toevallig al en dat ga ik inderdaad ook proberen. Hopelijk helpt het!

[Beantwoorden]


Door Nena op 4 februari 2014 15:43

Leuke foto’s! Ik ben ook echt gek op Netflix, ken je Suits al? Dat is echt een aanrader :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2014 om 15:50:

Wel van gehoord, heb het toevallig gisteren aan ‘mijn lijst’ toegevoegd!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 4 februari 2014 15:44

Wat een leuke foto’s! Haha, mascara in je broek?! Zo heb ik eens geknoeid met haarverf en dat zit nu in een wit gordijn?! Tsja…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2014 om 15:50:

Hahaha, ook knap!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 4 februari 2014 15:45

Leuk overzicht!

[Beantwoorden]


Door Ella op 4 februari 2014 15:45

Zo leuk om een beetje in jou leven te mogen kijken. Je maakt ook zo veel foto’s! Zou je misschien ook een keer een dag willen ploggen? Liefs XX

[Beantwoorden]


Door Wendy op 4 februari 2014 15:55

Leuke foto’s weer! Ik vind het altijd heel gezellig om je te volgen op twitter en instagram. ^^) <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2014 om 10:13:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Isabella op 4 februari 2014 15:57

Ahh leuke foto’s! Gaaf dat je langs het café kwam waar RTL late Night wordt opgenomen!
X

[Beantwoorden]


Door Laurie op 4 februari 2014 16:03

Wat een leuke foto’s weer allemaal Vera. Volgens mij heb jij je draai wel gevonden daar in Amsterdam, en je straalt ook op elke foto, met en zonder make-up! Het is fijn om te zien dat het goed met je gaat en dat je geniet van leuke dingen, je vrienden/familie en werk! Keep going! :)
Liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2014 om 10:13:

Dankjewel Laurie! Heb het heel erg naar mijn zin ^^)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 4 februari 2014 16:04

Volgens mij moet ik binnenkort eens naar A’dam om een bezoekje aan Flormar en Magna Plaza te brengen ^^)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 4 februari 2014 16:12

Leuke foto’s weer maar wat gaat de tijd toch snel!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 4 februari 2014 16:13

Leuke foto’s weer!!! Maar het is heel raar ik volgde jou op instagram en nu opeens niet meer en ik probeerde je weer te volgen, maar dat lukte niet en ik kan je foto’s ook niet zien, omdat hij zegt dat je nog geen berichten hebt geplaatst terwijl er wel naast het aantal volgers staat hoeveel foto’s je hebt geplaatst, heel erg raar.

[Beantwoorden]


Door aniek op 4 februari 2014 16:16

heel leuk om te lezen vera!

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 februari 2014 16:21

super leuke foto’s :D

[Beantwoorden]


Door Melike op 4 februari 2014 16:28

Wauw Sanne’s haar, super mooi! XO

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 4 februari 2014 16:28

Die zebrasokken zijn zeker leuk!
xx Julie Joanne

[Beantwoorden]


Door Hester op 4 februari 2014 16:30

Leuke foto’s weer maar ahh wat balen van je harde schijf! Wij hebben ook zo’n back up ding en het is toch wel heel handig dat daar alles op staat, maar ik houd het ook nog gewoon op mijn computer hoor. Zou je trouwens nog eens willen nadenken over een ‘dag in het leven van…’ video? ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2014 om 10:14:

Een dag in mijn leven video is al vaak gevraagd, misschien toch eens doen!

[Beantwoorden]


Door Marissa op 4 februari 2014 16:33

Leuke foto’s! Allemaal lekker eten ook!

[Beantwoorden]


Door Floor op 4 februari 2014 16:36

Ik vind het zo leuk om een kijkje te nemen in jouw leven! Inspirerend! Wat is je huis trouwens mooi ingericht!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2014 om 10:14:

Dankjewel Floor!

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 februari 2014 16:39

Leuke zebrasokken hihi, ik word ook blij van leuke sokken. Je ziet er ook prachtig uit zonder make-up!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 4 februari 2014 16:42

Leuke foto’s, woaah je gaat vaak lunchen en sushi eten, heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 4 februari 2014 16:43

Wat een leuke foto’s

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 februari 2014 16:50

Ik vind dat Isabel Marant look-a-like jasje zooo leuk! En dat moodboard van Guhl trouwens ook. En is €900,- niet een beetje overdreven voor een harde schijf…?

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 februari 2014 16:53

Dat broodje ziet er lekker uit, ik krijg er honger van! En leuk om over onze sleepover te lezen, was zo gezellig! :D

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 4 februari 2014 16:57

Allemaal leuke foto’s vera, de lunch die je maakt zien er heerlijk uit!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 4 februari 2014 17:06

Leuke foto’s allemaal! Die doorzichtige starbucks bekers zijn inderdaad érg leuk.

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 februari 2014 17:07

super leuke foto’s

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 4 februari 2014 17:08

Ik word altijd zo vrolijk van jouw foto’s! Het zijn niet zo de standaard foto’s die je overal ziet vind ik hihi. Ik vind de lacie harde schijven ook heel fijn! Wij hebben er eentje en die doet ’t echt geweldig. 900 euro voor het repareren is echt veel, jeutje mina! En sushi.. door jou heb ik daar nu ZO’N zin in, niet normaal hehe

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 februari 2014 17:12

Wat heb je een leuk leventje Vera! (A)

[Beantwoorden]


Door Nina op 4 februari 2014 17:13

Ik ben ook verslaafd aan Netflix :ja:

[Beantwoorden]


Door Jildou op 4 februari 2014 17:26

Ik ben z’n groot fan van White Collar. Net seizoen vijf afgekeken en een Cliff hanger van hier tot de Noordpool. Zo spannend! En het ziet eruit alsof je een hele fijne tijd hebt gehad en wat fijn dat je het zo lekker vindt in Amsterdam. Op jezelf wonen is leuk hé?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2014 om 10:15:

Ik vind het ook ZO leuk! En alleen maar leuker worden! Op mezelf wonen is heerlijk ^^)

[Beantwoorden]


Door Maartje Anna op 4 februari 2014 17:28

Hele leuke serie weer, Vera (: Die massagerollerfoto is echt random haha.

[Beantwoorden]


Door Sterre op 4 februari 2014 17:28

Aaah White Collar is zoo verslavend! Ik heb seizoen 1,2 en 3 al gekeken, nu wachten tot december wanneer seizoen 4 komt en het jaar daarna waarschijnlijk pas seizoen 5. Spannend !

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 4 februari 2014 17:29

Wat een leuke foto’s weer. Echt een heleboel ook. Ik vergeet echt constant foto’s te maken, ik moet daar echt meer aan proberen te denken. En ja, ook ik ben een grote Netflix verslaafde geworden, zoveel leuke films en series!!! xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door martina op 4 februari 2014 17:33

ik heb dezelfde harde schijf, maar ik heb er gelukkig nog nooit problemen mee gehad.. Ik zou wel heeeeeel verdrietig zijn als hij het niet meer zou doen! pfff balen!!!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 4 februari 2014 17:42

Leuke foto’s! 900,- voor het repareren is echt veel zeg!

[Beantwoorden]


Door Summer op 4 februari 2014 18:02

Leuke foto’s! Nou heb ik zin in Starbucks, haha.

[Beantwoorden]


Door Lin op 4 februari 2014 18:02

Wat ontzettend kak van je harde schijf.. Balen als zoiets gebeurt!

[Beantwoorden]


Door Charile op 4 februari 2014 18:16

Leuke foto’s :D

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 4 februari 2014 18:23

Wat een heerlijke foto’s. Ik wil zelf ook graag nog eens naar de Flormar. :)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 4 februari 2014 18:27

oeh dat tweede jasje van de mango is mooi, leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Anne op 4 februari 2014 18:30

Oh Vera, heb toevallig gister Nine gekeken, je moet absoluut wel even de scène van Fergie opzetten, echt heel gaaf! Be Italian heet haar lied, echt heel tof.
Groetjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2014 om 10:16:

Ik ga hem nog wel een keer kijken, maar dan niet met mijn ouders :D

[Beantwoorden]


Door Daphne op 4 februari 2014 18:42

Leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Angele op 4 februari 2014 18:55

Lacie werk idd erg fijn met Apple, maar toch lijkt het mij voor jouw erg belangrijk een goede back up te hebben. Waarom neem je niet de echte time machine van Apple? Of back uppen in THE cloud. Xx

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 februari 2014 18:58

Die Flormar oogschaduws, ja dat zocht ik! Dat word binnenkort even langs ;)

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 februari 2014 19:02

Oh help.. ik heb precies dezelfde externe harde schijf van Samsung… en bij mij reageert ie vaak ook niet.. moet hem er geregeld meerdere malen uithalen en weer instoppen wil m’n laptop hem zien.. Misschien moet ik maar eens een andere gaan aanschaffen voor het te laat is :O

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2014 om 10:16:

Zou ik echt doen :ja:

[Beantwoorden]


Door Cindy op 4 februari 2014 19:10

Marissa, komt zij niet uit Roosendaal? Zij heeft zo’n bekend gezicht, volgens mij heeft ze daar een column in de plaatselijke krant gehad (die ik bij mijn ouders las die nog steeds daar wonen). Je broodtrommel blijft superleuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2014 om 10:16:

Klopt, dat is d’r!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 februari 2014 19:15

Leuke foto’s. Je jasje, van de eerste foto’s, lijkt een beetje op die van mij. Bij mij zijn de details net iets anders.

[Beantwoorden]


Door Derieke op 4 februari 2014 19:16

Hihi, superleuk artikel ! :)

(Ik had nog een idee voor in je kamer, omdat je vond dat je muren zo kaal zijn . Misschien is het leuk als je een mooie foto (die je ook als achtergronden hebt enzo van make-up, die suuuupermooie foto’s die je maakt ) op canvas laat afdrukken bij de HEMA , en die vervolgens ophangt op je muur) ^^)

[Beantwoorden]


Door AnnechiensBudgetBeauty op 4 februari 2014 19:34

Wow, wat een hoop foto’s weer. En dat van 1 week.. Heerlijk om naar te kijken. Ik vind je zebrasokken echt ge-wel-dig!!

[Beantwoorden]


Door Elise op 4 februari 2014 19:54

super leuke winter foto’s aah je sokken zijn zoo cute! Ik ben gek op Yankee Candle, moet binnenkort weer eens een bestelling plaatsen

[Beantwoorden]


Door Sofie op 4 februari 2014 20:09

Die vlinderring is zo mooi! Jammer van de kruiden :D M’n vriend wil ook graag zo’n paar potjes hebben, maar ik ben bang dat we ook zo’n weg op gaan :D

[Beantwoorden]


Door Miranda op 4 februari 2014 20:14

Leuke foto’s! Wij hebben sinds zaterdag ook Netflix. Ik en m’n vriend zijn he-le-maal verslaafd!

[Beantwoorden]


Door agneta op 4 februari 2014 20:15

Je kruidenplantjes hebben wat zonlicht nodig. Die van ons staan overdag heerlijk van de zon te genieten en groeien als kool!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2014 om 10:17:

Ja, was er al bang voor. Ik ga ze even verplaatsen.

[Beantwoorden]


Door BeautyTIL op 4 februari 2014 20:27

Wat een foto’s zeg, heel leuk gedaan!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 februari 2014 20:28

Super leuke foto’s!! Lekker sushi (love)

[Beantwoorden]


Door Dana op 4 februari 2014 20:42

Leuke foto’s! Recovery voor die harde schijf 900 euro, van dat bedrag kan je tig harde schijven kopen en bijna een mac book, beetje overdreven :wave:

[Beantwoorden]


Door pamela op 4 februari 2014 21:05

super leuke foto’s!!

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 4 februari 2014 21:15

White Collar is tof!

[Beantwoorden]


Door Floor op 4 februari 2014 21:26

Weer heerlijk om te zien! Goed bezig met die mascara :)

[Beantwoorden]


Door zwaan op 4 februari 2014 21:33

Hahaha, sorry maar ik moest zo hard lachen om je kruiden. Hilarisch hoe treurig ze erbij hangen ^^)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 4 februari 2014 22:00

Leuke fotos :) Ik heb ook netflix en vind t ideaal! Wel jammer dat ik modern family en new girl af heb gekeken en moet wachten tot er nieuwe seizoenen op komen.. Maar er staat gelukkig nog veel meer op haha

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 4 februari 2014 22:06

Leuk dat je zo goed overweg kunt met je broertje en jullie bijna net als vrienden zijn. Op die momenten mis ik het dat ik zelf geen broers of zussen heb.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 februari 2014 22:29

Waar koop je die starbucks bekers? Leuke foto’s trouwens! !

[Beantwoorden]


Door Sarah op 4 februari 2014 22:43

Aww, wat een superleuke foto’s allemaal! <3 Echt leuk om te zien. Ik ben ook een beetje instagram obsessed.. Oepsie.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 4 februari 2014 22:55

Gave foto’s! Fijn ook om te zien dat je het zo naar je zin hebt gehad de afgelopen tijd!

[Beantwoorden]


Door Merel op 4 februari 2014 23:07

Mooie foto’s!
Om sommige foto’s heb ik echt moeten lachen! :lol:
Xx

[Beantwoorden]


Door Whitley op 4 februari 2014 23:07

Haha dan lees je het artikel met dezelfde zebrasokken aan! Geweldig dit!

xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2014 om 10:17:

Haha, telepathie! ^^)

[Beantwoorden]


Door saskia op 4 februari 2014 23:37

Heerlijk sushi eten… maar als zij in Rotterdam wonen moet je eens met hun bij shabu shabu gaan eten, die is zooo lekker!!

wat balen van je externe harde schijf, ben je nu veel kwijt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2014 om 10:18:

We gaan meestal naar moshi moshi! Om de hoek van de Bijenkorf, ook errrg lekker.

En ja, al mijn muziek en foto’s….

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 5 februari 2014 02:17

Leuke foto’s! Wat een gedoe zeg met je harde schijf, kan me zo voorstellen dat je daarvan baalt. Ik wil ook graag Netflix een keer proberen alleen hoor ik heel veel gemengde verhalen, de een vind het goed en de ander vind het aanbod te magertjes.
Wat een tof shirt heb je trouwens aan ‘Breakfast in Bed’ waar heb je die vandaan?! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2014 om 10:18:

Ja, het aanbod is ook nog niet helemaal je van het. Maar je kan elke maand opzeggen, dus je zou het gewoon eens kunnen proberen.

En dat is een pyjama van Primark!

[Beantwoorden]

Anoeska antwoordt op 6 februari 2014 om 01:45:

Dat van dat opzeggen wist ik niet! Toch maar eens doen dan, dank je wel. ;)

[Beantwoorden]


Door Ruth op 5 februari 2014 09:34

Zo leuk om de meest gewone dingen in foto’s te zien op je blog! Haha, ik moest lachen om je stilleven :P Super leuke foto’s allemaal!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 5 februari 2014 10:21

Je maakt altijd echt super leuke foto’s! Leuk om te zien :)

[Beantwoorden]


Door Mariette op 5 februari 2014 10:52

Hahaha leuk dat massageding.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door BoredomTom op 5 februari 2014 11:22

Leuk Vera! Was leuk je te spreken bij YC. Ik heb nog een soort van tipje, als je graag geld wil besparen op een harde schijf zou ik voor een passport gaan van WD ipv een Lacie. Tunderbolt kan in principe sneller zijn dan USB3.0 maar in realiteit hebben ze allebei een maximale snelheid van 5400 RPM … Ik heb zelf een rode 2TB en was maar 130 euries op bol.com denk ik:)!! Ik vind die van Lacie wel sexy maar zooo duur haha Zie je vast wel weer eens ergens!! X

[Beantwoorden]


Door Jessica op 5 februari 2014 11:34

Leuke foto’s!! Haha op die ene foto met Sanne lijkt het net of ze heel kort haar heeft :P

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 5 februari 2014 11:57

Hahaha die arme kruidenplantjes! En jeetje 900 euro, daar zou ik echt niet vrolijk van worden. Ik heb zoveel foto’s op mijn externe hardeschijf, daar kan ik echt niet zonder!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 5 februari 2014 12:59

Ahh White Collar. Matt is zo’n lekker ding! Ik kijk het gewoon online, wel zonder ondertiteling.. Ik kijk het nu een jaartje en heb op het begin een hele snelle inhaalslag gemaakt met zo’n 3 tot 4 afleveringen per dag. Ik weet niet waar je bent maar seizoen 5 is zó spannend!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 5 februari 2014 14:29

Je kruiden overleven een stuk makkelijker als je ze vlak bij een raam zet. ;) Die dingen hebben belachelijk veel licht nodig. ^^

[Beantwoorden]


Door Mandy op 5 februari 2014 15:10

Ik ben ook echt verslaafd aan Netflix. White Collar is ook een van mijn favo series, komt niet alleen door Matt. Ik denk dat je Suits ook leuk vindt, een andere verslavende serie.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 5 februari 2014 16:16

Heeele leuke foto’s en verhaaltjes weer!
Wat zijn die foto’s toch altijd leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Jeltina op 5 februari 2014 16:42

Die zebrasokken heb ik ook! Zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 5 februari 2014 17:06

Leuk om weer te zien! Ik heb die harde schijf ook gehad, na 8 maanden crashte die en was ik alles kwijt *huilt nog steeds*

[Beantwoorden]


Door Desirah op 5 februari 2014 18:40

hey lieve Vera wat een leuke foto´s! Ik vraag me af waar je die mat en dat handdoekje gekocht hebt? Vind ik erg mooi voor op mijn kot!

kusjes

Desirah

[Beantwoorden]


Door Elja op 5 februari 2014 18:54

Waar heb je die starbucks beker gezien????

[Beantwoorden]

Jennifer antwoordt op 5 februari 2014 om 20:09:

Ze verkopen die bij elke Starbucks

[Beantwoorden]


Door Ellen op 5 februari 2014 19:21

This Means War betekent Tom Hardy.. Heerlijke man! En wat een fijne film!

[Beantwoorden]


Door Janique op 5 februari 2014 21:13

Superleuk weer! En ik heb Nine ook een keer gekeken, vond m inderdaad ook tegenvallen :nod:

[Beantwoorden]


Door Elyse op 6 februari 2014 13:21

Ik heb dezelfde externe harde schijf en heb er soms ook problemen mee. Soms moet ik hem drie keer aansluiten voordat hij het doet. Nu ben ik bang dat die van mij het ook niet lang meer gaat uithouden :/

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 6 februari 2014 16:03

balen van die schijf zeg, mn vriend had het laatst ook en hebben we eigenlij kgelijk een nieuwe voor gekocht en via vele omwegen alles veilig kunnen stellen!

[Beantwoorden]


Door Jana op 6 februari 2014 18:37

Wat een leuke foto’s ! x

[Beantwoorden]


Door Annebelle op 8 februari 2014 18:29

Ik heb dezelfde pyjama van de Primark, echt leuk is die!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 9 februari 2014 13:51

Je ha dop de eerste 2 foto’s zeker net lipstick geswatch ^^)

[Beantwoorden]


Door Charel op 10 februari 2014 23:05

Leuke foto’s! Waar heb je de badmat gekocht? Vind hem erg leuk x

[Beantwoorden]


Door Estrella op 12 februari 2014 22:11

Leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 17 februari 2014 17:03

In welke winkel zijn al die starbucks bekers ?

[Beantwoorden]


Door Sanne op 25 februari 2014 03:34

Matt Bomer :love:
Wat is white collar toch heerlijk om naar te kijken! Inmiddels heb ik seizoen 5 ook helemaal gezien en het blijft ook super!

[Beantwoorden]


Door inkoop 2e hands kleding Amsterdam Leeuwarden op 15 augustus 2014 14:26

We’ve been a team of volunteers in addition to establishing a fresh program inside our group. Your web blog supplied all of us by using useful facts to figure for. You might have executed an outstanding task plus our full location would be grateful to you.

[Beantwoorden]