Mijn valentijn favorieten

Valentijnsdag vind ik heel erg leuk. Ik ben vlak ervoor (6 februari) jarig, en dus hangen er een week van te voren al jaren hartjesslingers, eet ik hartjessnoepjes en zijn de plasticbekers waaruit de partygangers moeten drinken roze. Op wehkamp.nl is er deze week een speciale veracamilla Valentijn shop ingericht, met kadotips voor Valentijnsdag!

Tip: laat de pagina als hint op je computer open staan voor je vriendje. Maar kijk er zelf ook even rond, want er zijn natuurlijk net zo goed kado’s voor mannen te vinden.

Advertorial.

wehkamp.nl is misschien niet de eerste webshop waaraan je denkt als het komt op het kopen van een (Valentijns)kado, maar er is veel keus. Er zijn geursets, geschenksets, lingerie, horloges, sieraden en accessoires. En het zou zo maar kunnen dat er bij je bestelling nog een extra kadootje zit… Bovendien wordt het assortiment wekelijks aangevuld, zodat het kado op tijd binnen zal zijn.

Je kunt natuurlijk ook wat voor jezelf kopen! Eindelijk die mooie rode lipstick, om je de moed te geven de persoon waar je al een poos een vette crush op hebt, te vertellen wat je van hem of haar vindt. Succes!

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 4 februari 2014 | 69 reacties

Reacties

Door Kim / Vintage & Beauty op 4 februari 2014 10:03

Ik vond het altijd leuk om een heerlijke taart te maken als toetje (gewoon als extraatje). Bij de Action hebben ze een bakvorm in de vorm van een hartje. Misschien ook leuk voor jouw verjaardag Vera?

xx Kim

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 februari 2014 10:04

Ik vind de sieraden erg mooi ^^)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 4 februari 2014 10:20

Ik boycot Valentijnsdag uit principe.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2014 om 11:00:

Hehe :D

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 februari 2014 10:24

wat een mooie bh ^^) ik moet leren op valentijnsdag helaas

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 februari 2014 10:24

Ik vind Valentijnsdag een beetje commercieel, ik en mijn vriend doen vaak alleen een kaartje…

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 februari 2014 10:26

De sieraden vind ik echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Bente op 4 februari 2014 10:28

Ik vind Valentijn leuk! Een beetje romantiek op zn tijd kan geen kwaad ;)

[Beantwoorden]


Door Jessie op 4 februari 2014 10:29

Ik heb Valentijn altijd te commercieel gevonden en dit jaar ben ik voor het eerst in 4 jaar single dus doe ik er zeker niet aan mee. Mijn mams heeft me wel gevraagd om muffins in de vorm van een hartje te maken maar daar houdt het dan ook op lol

[Beantwoorden]


Door Petra op 4 februari 2014 10:31

Hi Vera. Ik heb onlangs voor het eerst iets bij Wehkamp besteld en was ook echt verbaasd over het leuke aanbod. Vind de tv-campagnes overigens ook altijd heel mooi. Heb alleen wel nog een opmerking mbt de uitspraak “als hint voor je vriendje”. De aanhalingstekens doen mij geloven dat dit jouw uitspraak is, maar dat wil ik bijna niet geloven aangezien ik denk dat jij er je goed van bewust bent dat er ook genoeg meiden zijn met een vriendinnetje. Ook onder jouw lezers. Zelf word ik altijd een beetje droevig van dit soort uitspraken, omdat het lijkt alsof ik (en andere lesbische meiden) niet “meedoen”. Ik denk dat je je er totaal niet van bewust was en dat dit een quote is die in alle onschuld werd gemaakt – maar het blijft belangrijk om niemand uit te sluiten. Pak het niet te zwaar op, maar ik had het gevoel dat ik hier even iets over moest zeggen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2014 om 11:03:

Hee Petra, de TV campagnes vind ik ook mooi inderdaad :ja: Als hint voor je vriendje is wel mijn uitspraak. Natuurlijk weet ik dat er ook lezeressen zijn met een vriendin, daarom refereer ik later in het artikel ook naar hij/zij, omdat ik er wel bij stil stond toen ik dat schreef, maar ik kan niet altijd met zoiets rekening houden. Natuurlijk doe je als vrouw net zo goed mee, en is de zin net zo goed bedoeld voor je vriendin.

[Beantwoorden]

Petra antwoordt op 4 februari 2014 om 11:53:

Top! :ja: Goed antwoord! En dan wil ik ook nog even zeggen -wel zo eerlijk- dat jij een van de weinige blogs hebt waarin je in artikelen altijd naar hij+zij refereert. En dat vind ik supertof! En dat was denk ik ook de reden waarom ik zo viel over de quote. Nou ja, fijne dag en peace en <3 voor en door iedereen!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 februari 2014 10:34

Oeh dat wordt een kijkje nemen bij de wehkamp!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 4 februari 2014 10:37

Wat super leuk zef

[Beantwoorden]


Door vera op 4 februari 2014 10:40

Leuke dingen uitgezocht! ik ga er zeker over denken

[Beantwoorden]


Door Lotje op 4 februari 2014 10:46

Leuke dingen heb je uitgezocht! X

[Beantwoorden]


Door mira op 4 februari 2014 10:52

leuke dingen heb je uitgezocht!

[Beantwoorden]


Door Anita op 4 februari 2014 11:05

Ik doe eigenlijk nooit aan Valentijn.. Vind het wel leuk om altijd wat aan me zusje te geven hihi!

[Beantwoorden]


Door Tara op 4 februari 2014 11:20

Leuke dingen! Ik doe eigenlijk niet aan valentijn, maar mijn vriend staat er altijd op een cadeautje voor me te kopen, haha! Misschien moet ik hem dit dan maar eens laten zien. ;)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 4 februari 2014 11:30

Hele leuke dingen! De bh ziet er mooi uit. Ik ga eens een kijkje nemen!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 4 februari 2014 11:34

Wauw de sieraden zijn erg mooi. Ik doe niet aan Valentijn met mijn vriend, spontaan verrassen vinden wij leuker!

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 februari 2014 11:34

Het is dan misschien wel commerciaal maar valentijnsdag laat ik niet zomaar voorbij gaan, het is juist leuk om toch wat extra’s te doen die dag :)

[Beantwoorden]


Door Joli op 4 februari 2014 11:43

Altijd leuk Valentijn. Commercieel of niet een kaartje of een roos is altijd leuk om te krijgen of om te geven.

[Beantwoorden]


Door saskia op 4 februari 2014 11:52

Helaas doet mijn man niet aan valentijn, heb het een paar keer geprobeerd op gang te helpen door een cadeau te kopen voor hem maar dan kreeg ik zo’n gezicht van wat een onzin… helaas! gelukkig verwen ik mezelf genoeg met leuke spulletjes ;)

[Beantwoorden]


Door Amy op 4 februari 2014 11:56

Mijn vriend doet niet aan Valentijn én ik heb een no buy, geen cadeautjes voor mijzelf dus hahaha :-P

[Beantwoorden]


Door Josanne op 4 februari 2014 12:05

Leuk! :yes:

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 februari 2014 12:32

Die ring van DKNY met al die kleurtjes vind ik echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 4 februari 2014 12:49

Dit jaar wordt het een cadeautje kopen voor mijzelf. Als kersverse vrijgezel is dat wel iets wat ik ga en wil doen. Je moet het toch een beetje leuk houden voor jezelf. Bedankt voor deze tips, ik ga zeker eventjes kijken. xxx Lucinda

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2014 om 15:51:

Gelijk heb je :ja:

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 februari 2014 12:50

Wat leuk dat je een eigen veracamilla ‘webshop’ hebt gemaakt!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 4 februari 2014 12:54

Die hartjesbadjas is zo leuk! :D

[Beantwoorden]


Door Mandy op 4 februari 2014 13:10

De roze camera is echt heel cute! Ik zie hem alleen niet terug in de shop. Niet zo heel erg hoor, ik ben toch aan het sparen voor een spiegelreflexcamera.

[Beantwoorden]


Door Malou op 4 februari 2014 13:32

Leuk!! Ik denk dat ik deze pagina even open op z’n laptop, om hem vervolgens weer dicht te doen

[Beantwoorden]


Door Marloes op 4 februari 2014 13:33

Wat een leuke spulletjes! Wehkamp verrast mij ook altijd op het gebied van interieur, leuker dan je denkt! :)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 4 februari 2014 13:34

haha leuke tip! Ik gok dat ik niets krijg aangezien wij Valentijn meestal overslaan, maar wie weet..

[Beantwoorden]


Door Tjuly op 4 februari 2014 13:34

Gave samenwerking Vera..
Erg leuk ideee!!

[Beantwoorden]


Door Det op 4 februari 2014 13:41

Mijn vriend is begin febr jarig, het blijft geen feest! Haha. Maar lekker uiteten of een dagje sauna kan natuurlijk altijd :)

[Beantwoorden]


Door Esther op 4 februari 2014 13:55

Erg leuk, ik ga meteen even ik de webshop kijken!

[Beantwoorden]


Door Husna op 4 februari 2014 14:48

Onwijs gaaf!
Je hebt een aparte smaak Vera!

[Beantwoorden]


Door Caro op 4 februari 2014 14:53

Haha echt een goede tip om de cadeaupagina open te laten staan’!

[Beantwoorden]


Door Renate op 4 februari 2014 14:58

Ik was alweer vergeten dat het bijna valentijnsdag is haha, ik ben dan ook single en doe ook niks met valentijnsdag! maar wel heel leuk voor de mensen die het wel vieren!

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 februari 2014 15:01

Leuke dingen! Ik en mijn vriendje geven elkaar vaak iets kleins.. Alleen een kaartje en nog iets erbij ofzo.. We pakken het niet groot aan alleen omdat het ‘valentijnsdag’ is. :)

[Beantwoorden]


Door sophiee op 4 februari 2014 15:16

Je weet van een advertorial toch nog altijd iets leuks te maken, dat (en natuurlijk nog veel andere redenen) maakt je echt een leuke en goede blogger! Ik doe niks met Valentijnsdag, misschien toch maar die donderdag een mooie lipsticks kopen :D

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 4 februari 2014 16:32

Ik krijg nu zo’n zin in hartvormige chocola (love)
xx Julie

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 4 februari 2014 16:34

Leuke tips, ik heb valentijn koekjes gemaakt en ga mezelf trakteren op een grote bos rode rozen :D

[Beantwoorden]


Door Summer op 4 februari 2014 17:59

Leuk! Alvast gelukkige verjaardag. :)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 4 februari 2014 18:04

Leuke tip, ik wil nog wel een cadeautje kopen voor mijn vriend maar ik weet echt nog niet wat.

[Beantwoorden]


Door Melike op 4 februari 2014 18:24

Die Quote is wel handig, alleen heb ik geen vriend. XO

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 4 februari 2014 18:28

Ik zou heel graag eens met jou willen ruilen, gewoon voor 1 dag in jouw schoenen staan, heerlijk lijkt me dat!

[Beantwoorden]


Door ellen op 4 februari 2014 19:03

Ik vind die blauw/paarse bh erg mooi die op de foto staat in dit artikel. Maar die zie ik niet op wehkamp staan. Waar is die te koop? :-)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 4 februari 2014 19:12

Ik vind sieraden altijd een leuk cadeau.

[Beantwoorden]


Door EdgyElisa op 4 februari 2014 19:40

Ik ben benieuwd wat mijn vriend gaat verzinnen (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 februari 2014 19:46

heb je die bovenste foto zelf gemaakt? zo mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Dita op 4 februari 2014 20:10

Oeh wat een leuke spullen

[Beantwoorden]


Door Marijne op 4 februari 2014 20:46

Waaauw echt super leuk! Maar helaas ben ik forever alone duss …. hahaha ;)

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 4 februari 2014 om 20:54:

Ach arme meid… :sexy:
Gelukkig kun je Valentijnsdag vieren met je vrienden (als je die hebt) en lekker eten (chocola en ander voedsel) mmm… <3
Maak er een mooie dag van :love:
xxxxxxxxxx :kiss:

[Beantwoorden]

Marijne antwoordt op 4 februari 2014 om 20:58:

Hee Eline,

Ben jij het ?
OMGGGG
Dit is zo cool.
We gaan wel samen voedselen op valentijsdag he?!

xxxxxxx

My milkshake brings al the boys to the yard

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 februari 2014 21:01

OMG MARIJNE JIJ BENT HET!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :omg:
NOOIT GEDACHT DAT IK JOU HIER ZOU VINDEN????????????????

jeetje man liefde <3
echt zuper coewl :O
ik wil wel eten met jou op valentijnsdag :doh:
ik hou van eten :hmm: :duh:
xxx :love: :love: :love:

started from the bottom now we here :omg: :roll:

[Beantwoorden]

Marijne antwoordt op 4 februari 2014 om 21:03:

OMGGGGGGGGGGGGG DIT IS ZO TOEVALLIG!
WE GAAN VOEDSELEEEENN
omg, dit is echt zooo super grappig!
Ik hou ook van eteeennn
xxxxxxxx :kiss: :kiss: :kiss:

MACSWAG

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 4 februari 2014 om 21:06:

jeeeeetje man
niet te geloven!!!!!!!!
voedselen is goed
goede dingen
liefde

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
wobbit

ECHTE LIEFDE :roll: :roll: :roll: :roll:
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

[Beantwoorden]

Marijne antwoordt op 4 februari 2014 om 21:07:

Wow, dit is echt zo vreemd!
Echt verbazingwekkend gewoon!
Super leukK!

xxx

ONVERWOESTBAAR :yay: :yay: :yay: :yes: :yes: :yes: <3 <3 <3


Door Birte op 4 februari 2014 21:14

Superleuke spullen, vooral die beha. Wat een mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Nadine op 4 februari 2014 23:15

Hey Vera,

Die bh is echt prachtig maar ik zie hem niet staan op je wehkamp pagina.
Al meer hebben in de comments gevraagd waar je hem kan kopen, maar nogmaals dus:
Waar kan je die mooie paars/blauwe bh van de bovenste foto kopen?

[Beantwoorden]


Door Tessa op 5 februari 2014 17:50

sowieso heeft wehkamp .nl nu vet veel bezoekers! ;)

[Beantwoorden]


Door Tiff - The CineFiles op 6 februari 2014 22:54

Ik ga Valentijn dit jaar vieren met een van mijn lieve vriendinnetjes en rond middernacht vertrek ik met een beste vriend naar Londen! Beste Valentijn everrr ^^) Who needs a boyfriend anyway ;-)

[Beantwoorden]


Door Linda op 8 februari 2014 10:25

valentijnsdag is gewoon de liefste dag van heel het jaar! beetje dat kleffe gedoe weer oppakken, kan geen kwaad, toch? (love) <3 :wow:

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 9 februari 2014 06:47

Vind de BH erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 15 februari 2014 20:01

Ik vind Valentijnsdag altijd erg leuk, ik hou niet van roze, maar word wel enorm aangetrokken door rood en hartjes. Meestal koop ik wel iets leuks voor mezelf. DIt jaar is dat er niet van gekomen omdat ik een no-buy afgekondigd heb en ik me daar écht aan wil houden. Tot nu toe lukt ’t aardig :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 25 februari 2014 14:32

Wat een vreselijke webshop is wehkamp!! Ooit heb ik daar wat besteld, er stond bij m’n bestelstatus ‘sorteerfout in sorteercentrum’ (of iets dergelijks) ik nam contact op wanneer het dan wel kwam, hun maken nieuwe bestelling aan. Maar ik kreeg nog gewoon rekeningen van dat product wat nog als sorteerfout stond. Ik moest maar een of andere formulier invullen. Heb ik niet gedaan omdat ik geen zin had om fouten van hun te gaan oplossen. Na 20 keer hebben gebeld en mails te hebben gestuurd (waarop ik geen reactie krijg) krijg ik nu fijn brieven van incassobureau’s over iets wat ik moet betalen wat ik nog nooit heb gezien!!! Dus zolang alles goed gaat bij wehkamp zal er geen probleem zijn, maar zolang ze daar iets kwijt raken, is de klant de dupe ervan. Nooooit geen wehkamp meer!!

[Beantwoorden]