The Body Shop Aloe Soothing Gel

the_body_shop_aloe_gel_soothing_gel01

Mijn huid raakt nogal eens geïrriteerd. Door make-up removers en hete douches bijvoorbeeld (die zijn nu juist zo lekker!) en soms is de oorzaak compleet onbekend. Mijn huid is daarbij ook nog eens vrij droog. Ik had al een lekker voedend gezichtsmasker van Paula’s Choice die mijn huid kalmeert en verzorgt, maar ik was nog opzoek naar een fijn product voor tussendoor. Zo kwam ik terecht bij de Aloe Soothing Gel van The Body Shop.

the_body_shop_aloe_gel_soothing_gel02

the_body_shop_aloe_gel_soothing_gel03

Een paar jaar geleden had ik een stuk Aloë Vera plant in de koelkast liggen en smeerde dat regelmatig op mijn gezicht. Heerlijk verkoelend en kalmerend was dat. Aloë Vera wordt vaak aan producten toegevoegd. Van body lotions, tot scheermesjes, als een verzorgende bestanddeel om je huid te kalmeren. In de Aloe Soothing Gel van TBS zit dan ook veel Aloe Vera. Geen stuk plant in de koelkast, maar een handige tube in de badkamer.

The Body Shop Aloe Soothing Gel € 12,00

the_body_shop_aloe_gel_soothing_gel04

the_body_shop_aloe_gel_soothing_gel06

the_body_shop_aloe_gel_soothing_gel05

De website van The Body Shop meldt dat er in de gel enkel biologische bestanddelen zitten. De ingrediëntenlijst ziet er vrij normaal uit, er zitten bijvoorbeeld geen parabenen of siliconen in de gel. Hij bevat zelfs wat hydraterende bestanddelen.

the_body_shop_aloe_gel_soothing_gel07

Net zoals in de tube, is de gel op de huid transparant. De substantie is heel licht, zacht en makkelijk smeerbaar. De gel geeft een verkoelend gevoel en trekt snel in, zit comfortabel en plakt niet. Daarom is de gel makkelijk en snel in gebruik.

the_body_shop_aloe_gel_soothing_gel08

the_body_shop_aloe_gel_soothing_gel09

the_body_shop_aloe_gel_soothing_gel10

The Body Shop Aloe Soothing Gel heeft een lichte en frisse Aloë Vera geur. Ik vind het een heel prettig product om ’s ochtends voordat ik dagcreme op smeer, nog even te gebruiken. Het verkoelt en kalmeert direct. Het is geen wondermiddel dat alle irritaties direct laat verdwijnen, maar ik merk wel dat mijn huid gelijk iets soepeler en zachter aanvoelt.

Heb je een huid die snel geïrriteerd raakt, en zoek je een product wat snel verlichting kan geven? Dan kan The Body Shop Aloe Soothing Gel je helpen. Een frisse gel die kalmeert, verzacht en zelfs ook een beetje hydtrateert. Een prettig product om zo nu en dan, naast je vaste huidverzorgingsroutine te gebruiken.

The Body Shop Aloe Soothing Gel € 12 – te koop bij The Body Shop winkels


Reacties

Door sofia op 19 februari 2014 15:01

Door Summer op 19 februari 2014 15:02

Het lijkt me echt een heel erg fijne gel!

[Beantwoorden]


Door Budgetproof.nl op 19 februari 2014 15:03

Een geïrriteerde huid als beautyblogger is echt zoooo balen! Ik zie wel een beetje verschil maar niet extreem. Zoals je schrijft dus geen wonderproduct. Ik ben ook wel fan van aloe vera. Voelt fijn op je gezicht :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 februari 2014 om 19:40:

Ja, heel vervelend. Vooral met close-ups van blush ofzo! Bleh.

[Beantwoorden]


Door Rosa op 19 februari 2014 15:03

Dit ziet er erg goed uit! Fijn ook dat het parfum vrij is, lekker als aftersun denk ik :)

[Beantwoorden]


Door Keytothefuture op 19 februari 2014 15:04

Oh dat klink best wel fijn :D

[Beantwoorden]


Door Wendy op 19 februari 2014 15:04

Het lijkt me een heel fijn product!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 19 februari 2014 15:05

MIsschien ook wel een fijn product als je huis onrustig is

[Beantwoorden]


Door Lexi op 19 februari 2014 15:06

Dit product lijkt me erg lekker!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 19 februari 2014 15:09

Klinkt goed zeg! :)

[Beantwoorden]


Door Shoppingsarah op 19 februari 2014 15:11

Klinkt erg lekker, met name omdat er aloë vera in zit! Je ziet inderdaad niet vel verschil, maar soms zie je het ook niet, maar voel je het wel.

[Beantwoorden]


Door Lizzie op 19 februari 2014 15:12

Ik wil hem zelf ook super graag proberen, lijkt me fijn!

[Beantwoorden]


Door Fenja op 19 februari 2014 15:19

Ja hij is fijn ik heb de foam versie heel erg gentle ::)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 19 februari 2014 15:20

Klinkt erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Oum Feerozah op 19 februari 2014 15:22

<3 klinkt fijn , en niet duur ! Thanks voor een super artikel weer vandaag!! X

[Beantwoorden]


Door Marlies op 19 februari 2014 15:22

Mooie foto’s met die bloemen!
Het lijkt me echt een fijn product, mijn huid is de laatste tijd helaas ook erg geïrriteerd en ik heb de oorzaak nog niet kunnen ontdekken maar dit klinkt dus erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 19 februari 2014 15:22

Lijkt me een fijn product. Is het alleen voor je gezicht of kan je het ook voor bijvoorbeeld je handen gebruiken? Ik heb namelijk nogal last van droge handen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 februari 2014 om 19:40:

Het is bedoeld voor je gezicht, maar kan ook zeker geen kwaad op je handen.

[Beantwoorden]


Door Raya op 19 februari 2014 15:23

Ziet er een fijne gel uit! Heb een beetje dezelfde problemen als jij, dus ik denk dat ik dit maar eens moet proberen. :) xoxo

[Beantwoorden]


Door Beau op 19 februari 2014 15:26

Hij klinkt enorm fijn! :)

[Beantwoorden]


Door emma op 19 februari 2014 15:27

Oeeh, klinkt heel fijn & inderdaad zoals hierboven gezegd werd, ook in de zomer zal dit fijn aanvoelen als je net iets te lang in de zon hebt doorgebracht!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 19 februari 2014 15:28

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 februari 2014 15:28

Klinkt heel erg goed, fijn ook zo’n pompje!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 februari 2014 15:28

Ik was beniewd naar deze! Mijn huid is ook erg gevoelig en ik heb soort gelijk product van Dr. Organics geprobeerd. Die ingrediëntenlijst was nog korter, maar helaas kreeg ik daar dus een allergische reactie van. Mijn hoofd werd vuurrood en kreeg ook zo’n branderig gevoel. Alsof ik last had van acute zonnebrand. Heel naar. Ik ben er mee terug gegaan en heb mijn geld teruggekregen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 februari 2014 om 19:41:

Wel fijn dat je je geld terug kreeg, maar balen dat je ook op dat soort producten dus heel slecht kan reageren.

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 19 februari 2014 15:36

Oh jeetje, dit klinkt wel heel erg goed. Ik ben er wel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Melike op 19 februari 2014 15:37

Lijkt me best fijn, ik vind normaal aloe vera wel fijn dus!

[Beantwoorden]


Door Dianne op 19 februari 2014 15:40

Klinkt als een super product!!

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 februari 2014 15:40

Is voor mijn huidje wel fijn denk ik!

[Beantwoorden]


Door monica op 19 februari 2014 15:40

Ziet er superlekker uit, maar ik ben allergisch voor aloe vera….. heel jammer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 februari 2014 om 19:42:

Dat is balen! Juist zo’n fijn verzorgend product. Lijkt me ook wel lastig, want het zit in veel producten…

[Beantwoorden]


Door Daphne op 19 februari 2014 15:46

Wauw, ziet er fijn uit. ik zit de hele tijd te kijken naar de before en after. ik begin nog wel eens te gloeien, misschien iets voor mij :) x

[Beantwoorden]


Door Vanilles op 19 februari 2014 15:47

Ziet er gaaf uit Vera! Hele mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Carina op 19 februari 2014 15:48

Helaas zit er meer conserveermiddel in dan aloe vera gel. Dan neem ik liever een gel met 98% aloe vera dan dit.
Sowieso valt TBS me mometeel écht heel erg tegen. Ingredientenlijsten veranderen opeens, werkzame stoffen zitten er opeens stukken minder in dan vroeger. En de prijzen blijven maar stijgen. Echt niet leuk.

[Beantwoorden]


Door Roos op 19 februari 2014 15:54

Vera,
Ik had zelf heel veel last van acne en ben hier dankzij jetske ultee helemaal van af!
Je zou echt eens op haar site moeten kijken. Ik denk dat het voor jou huid slim is om parfum, alcohol enz. te vermijden! Haar site staat vol informatie en heeft mijn huidprobleem opgelost!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 februari 2014 om 19:42:

Heb al eens eerder over Jetske gehoord. Dankjewel voor de tip, Roos!

[Beantwoorden]

Jik antwoordt op 19 februari 2014 om 21:04:

Waar! Voor mijn gezicht heb ik nu alles JU-proof, en wat is mijn huid verbeterd! Ik moet zeggen dat ik mezelf soms wel moe maak, met het checken van allerlei ingrediënten, maar ik vind het ook heel interessant! Heb zelfs nagedacht om dermatoloog te worden! Enige nadeel voor jou is dat je genoeg producten test voor je site die toch weer een – al dan niet zichtbare – reactie veroorzaken…
Fijne foundation vinden is trouwens nog niet gelukt, maar echt ongelooflijk: Jetske gaat er zelf één ontwikkelen.

[Beantwoorden]

eva antwoordt op 20 februari 2014 om 23:45:

Welke producten gebruik je nu? En welke producten kun je allemaal gebruiken?
Soms word ik er zo moe van, als ik naar de ingredientenijst kijk, en er zit weer iets in wat niet goed is ;).

Willemijn antwoordt op 19 februari 2014 om 22:29:

Jep Veer, ik kan het je ook aanraden om je te verdiepen in de Jetske Ultee materie! Het heeft mijn huid zo opgeknapt!

[Beantwoorden]

Jik antwoordt op 21 februari 2014 om 08:06:

Eva ik heb van TBS (sla je slag, er is nu korting (love)) Aloe Calming Facial Cleanser en de Aloe Calming Toner. Ze zijn normaal gesproken 10 euro volgens mij (pin me er niet op vast). Als dag en nachtcrème gebruik ik Olaz Total Effects 7-in-1 antiveroudering parfumvrij. Een exfoliant gebruik ik niet, omdat het toch wel een shock kan zijn voor je huid. Misschien dat ik dat ooit ga doen, maar voor nu ben ik tevreden. Daarbij heeft niacinamide (dat in hoge concentratie aanwezig is in de dagcrème) ook al een licht exfoliërend effect. Als zonnebrand kom ik toch uit op die van Jetske’s eigen lijn. Normaal vind ik haar producten te duur, maar (de grote fles) Suncover is non-profit, dus dat is prima te doen!

Voor de rest ben ik echt vergeten welke producten nog meer geschikt zijn. Ik weet dat Paula’s Choice vaak goede producten heeft. Verder kan ik je als tip meegeven om op jetskeultee.nl te kijken: ze raadt daar producten aan. Zo ben ik ook begonnen, en via googlen en reviews (die van Willemijn waren ook erg behulpzaam (A) ) ben ik uitgekomen op de producten die ik nu heb.

Helaas ben ik nog niet zo blij met mijn douche en lichaamsverzorgingsproducten, maar ik blijf zoeken (;.

Succes! X


Door Beautyjuf op 19 februari 2014 15:56

Wat een mooie en frisse uitstraling heeft de verpakking. Wat fijn dat het een verkoelend en kalmerend effect heeft. Ik smeer op dit moment mijn gezichtshuid iedere avond met olie in (‘pareltjes’ van Weleda). Mijn huid is ietwat ‘vlekkerig’ op het moment. Dit komt door het weer. Door de olie voelt mijn huid zachter aan en het werkt ook kalmerend.

[Beantwoorden]


Door Zazie op 19 februari 2014 16:03

Klinkt als een fijn product :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 februari 2014 16:08

Ik hou van Aloe Vera, heb nu een gel van de Tuinen die ook erg fijn is alleen het enige nadeel vind ik dat er alcohol in zit.. deze lijkt me ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 februari 2014 16:14

Ik heb nog nooit een reactie geplaatst, maar jij bent mijn favoriete beautyblogger. Je bent jezelf, en je vindt het geen probleem om zonder make-up op internet te verschijnen. Respect! Bij andere bloggers heb ik soms het gevoel dat ik zelf niet genoeg ben, dat zei de perfectie zelf zijn.(Beetje vaag, maar meer dat ik er onzeker van wordt omdat ze zo sportief zijn, gezond eten(havermout..) en dat ik niet aan ze kan tippen. Jij bent gewoon jezelf en dat is helemaal goed. Bedankt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 februari 2014 om 19:43:

Dankjewel Anne, wat een lief compliment! <3

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 februari 2014 16:16

Klinkt als een fijn product! Ook nog eens goed betaalbaar:)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 februari 2014 16:17

Dat klinkt lekker!

[Beantwoorden]


Door pamela op 19 februari 2014 16:19

deze lijkt me echt heel erg fijn! ook lekker betaalbaar

[Beantwoorden]


Door Mandy op 19 februari 2014 16:21

Klinkt goed, mijn super geïrriteerde huid kan wel wat extra’s gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Galaxy Teens op 19 februari 2014 16:23

Ziet er lekker verfrissend uit! En woow, het werkt ook nog eens super goed!

[Beantwoorden]


Door Linda op 19 februari 2014 16:24

Dit is ook zeker iets voor mij. Ik ben dol op aloë Vera en in de zonnige maanden smeer ik dit dan ook dagelijks op mijn huid. En dan het liefst de gels die zoveel mogelijk aloë vera bevatten. Ik ben dan ook erg benieuwd naar deze tube speciaal voor het gezicht!
Mooie review n fijn om te lezen dat jij er baat bij hebt. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 februari 2014 om 19:43:

Ja, dat is ook zo lekker verkoelend dan!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 19 februari 2014 16:29

Klinkt goed! Mijn huid is ook nog wel eens geïrriteerd, ik wil dit wel eens een keer gaan proberen :)
X

[Beantwoorden]


Door Angela op 19 februari 2014 16:34

Behalve de bodybutters gebruik ik geen producten van TBS, het is dat ik geen verkoelende gel nodig heb maar anders klinkt dit als een fijn product!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 19 februari 2014 16:40

Oeh dit klinkt echt goed, ik ben nu best benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 februari 2014 16:42

Ik vind hem er goed uitzien!

[Beantwoorden]


Door Martina op 19 februari 2014 16:44

Dit lijkt me zeker een product wat ik vaker zou willen proberen!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 februari 2014 16:47

Dit klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Marissa op 19 februari 2014 17:12

Klinkt best wel goed! Zeker wanneer je kijkt naar de bestandsdelen.

[Beantwoorden]


Door Monique op 19 februari 2014 17:13

Hij klinkt heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 februari 2014 17:29

Oh wat handig! Soms heb ik echt van die dagen dat mijn huid heel gek is en dat ik dan niet weet waarom, dit spul lijkt me dan wel handig!

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 19 februari 2014 17:38

Mijn huid raakt niet snel geirriteerd, maar is de laatste tijd wel enorm onrustig. Misschien dat dit dus ook wel daarbij kan helpen. Ik word knettergek van al die bultjes. Ben al wel wat Aloe Vera producten aan het testen nu van de Body Shop, maar deze klinkt nog net iets fijner.

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 19 februari 2014 17:57

Klinkt fijn. Mijn huid raakt snel geïrriteerd. Gelukkig weet ik nu wel ongeveer wel producten ik wel of niet moet gebruiken. Maar voor de dagen dat ik per ongeluk toch een verkeerd product heb gebruikt klinkt dit product erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 19 februari 2014 17:58

lijkt me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Esther op 19 februari 2014 18:02

Klinkt als een hele fijne soothing gel zeker door het Aloe Vera

[Beantwoorden]


Door Ella op 19 februari 2014 18:02

Fijn dat je het een goede creme vindt! Je huid ziet er al veel minder rood uit dan een paar weken geleden :)

[Beantwoorden]


Door Hannah op 19 februari 2014 18:08

Deze ga ik ook maar eens proberen! Mijn huid wordt heel snel rood en een beetje geïrriteerd, misschien helpt dit daartegen!

[Beantwoorden]


Door Carien op 19 februari 2014 18:10

Klinkt als een fijn product!

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 19 februari 2014 18:17

Klinkt als een fijne gel! Ik zou hem misschien wel durven kopen :)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 19 februari 2014 18:32

Klinkt goed, lijkt me wel een fijn product!

[Beantwoorden]


Door Yvette op 19 februari 2014 19:00

Top dat je de ingrediëntenlijst er ook duidelijk bij zet. Kan ik die even checken op dingetjes waar mijn huid op reageert. Lijkt me erg van van de zomer voor na het zonnen! Lekker verfrissend.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 februari 2014 om 19:44:

Soms vergeet ik het, maar het inderdaad belangrijk. Bij TBS vind je trouwens van alle producten ook de ingrediënten op de site, misschien handig om te weten :-)

[Beantwoorden]


Door Ines op 19 februari 2014 19:16

Ziet er fijn uit!

[Beantwoorden]


Door Emke op 19 februari 2014 19:18

ik heb nog nooit iets van TBS gehad, en ook nog niets Aloe Vera h-gehad. en dit lijkt me de perfecte combinatie. voor €12 heb ik het nog over.

zoals je zei het is geen wondermiddel maar ik hou gewoon van verfrissing hah :)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 19 februari 2014 19:21

Lijkt me erg fijn, zeker in de zomer – verbrande huid enzo.

[Beantwoorden]


Door claudia op 19 februari 2014 19:22

Gelukkig wordt je huid zachter! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jana op 19 februari 2014 19:45

Klinkt als een fijn product :) x

[Beantwoorden]


Door Edith op 19 februari 2014 19:53

Klinkt er goed. Vind de huidproducten van TBS altijd erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Eva op 19 februari 2014 19:53

Klinkt als een goed product ! X

[Beantwoorden]


Door Danai Vorgia op 19 februari 2014 20:05

Oh wat ben ik blij dat ik hierop gestuit ben! Ga hem snel kopen!

XXX

Danai (www.danaivorgia.blogspot.nl)

[Beantwoorden]


Door Joni op 19 februari 2014 20:14

De laatste paar jaren heb ik in de winter soms ook last van een geïrriteerde huid, dit lijkt me super handig dan! Ik ga ‘m ook halen denk ik :)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 19 februari 2014 20:17

Klinkt goed, al is mijn huid gelukkig niet snel geiriteerd.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 19 februari 2014 20:34

Ah dit zag ik laatst in de winkel! Was er wel benieuwd naar, goed om te horen dat het best een fijn product is :D.

[Beantwoorden]

Jessica antwoordt op 19 februari 2014 om 20:52:

hij is zooo fijn :wow: ,ik heb m ook gezien en ook gekocht

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 19 februari 2014 20:44

Klinkt heel erg fijn, ik wil hem zelf ook graag proberen :)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 19 februari 2014 20:50

:omg: mijn zus heeft m ook ! en ik ook ! voor de mensen die m uit willen proberen,hij is erg fijn voor mij .ooh zo lekker zacht.

[Beantwoorden]


Door iloveveracamilla op 19 februari 2014 20:53

:ahh: k heb m al

[Beantwoorden]


Door vera op 19 februari 2014 20:58

hoi vera ,ik heet ook vera toevallig :wave:
ik ben ook erg benieuwd,ik heb nooit een comment geplaatst, mr ja.ik vind jou de beste youtuber en blogger !! trouwens sinds vandaag volg ik je al een half jaar :yay: :yay: :yay:

[Beantwoorden]


Door Sara op 19 februari 2014 22:25

Ik heb werkelijk niks met gezichtsverzorging. Ik smeer ’s zomers wel eens een stukje meloenschil over mijn gezicht als verkoeling, maar mij zul je niet zo snel een oog/dag/rimpel/watisernormeercrème op mijn gezicht zien smeren. Oh well, ieder zijn ding natuurlijk :) Geef mij maar gewoon Aloe Vera (heuj heuj Aloe Vera Camilla mijn humor is zo slecht omg) om te drinken, dan ben ik een happy human :)

Fijne avond allemaal!

Liefs, Sara.

[Beantwoorden]


Door saskia op 19 februari 2014 22:48

lijkt me heel fijn spul!! ik heb hetzelfde probleem als jij. er is van La Roshe posay (arg heb de tube niet bij de hand en weet niet eens hoe ik het moet schrijven!) ook iets wat tegen irritatie en roodheid helpt. binnen paar seconde is dan de roodheid weg!!

[Beantwoorden]


Door Lies op 19 februari 2014 22:50

Lijkt mij een heel fijn product! Ik ga er zeker eens even naar kijken, want ik heb toch ook wel een huid die heel snel geïrriteerd is door te warm douchen of reinigers te gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Lotje op 19 februari 2014 22:53

Ik sla m op! Ik heb altijd heel snel een geïrriteerde huid! X

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 20 februari 2014 00:04

Klinkt erg fijn! Mooie prijs-kwaliteit verhouding heeft het product ook, vind ik. Prima!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 20 februari 2014 06:32

Klinkt als een erg fijn product!

[Beantwoorden]


Door N op 20 februari 2014 11:53

De zuiverende lotion van het pure system van yves rocher lijkt hier erg op, die is echt heel fijn! Hij kost 8.9 maar ze hebben vaak kortingen.

[Beantwoorden]


Door jennifer op 20 februari 2014 15:29

Ik vind je blog een aanrader!

Ik gebruik veel producten van de tbs dus ga deze ook zeker proberen :-)

[Beantwoorden]


Door AnnechiensBudgetBeauty op 20 februari 2014 16:09

Goede tip. Ik heb ook last van een huid die snel geirriteerd is. Binnenkort maar eens bekijken bij TBS…

[Beantwoorden]


Door Denise op 20 februari 2014 19:59

Klinkt goed. Dit lijkt me echt een heel fijn product ! X Denise

[Beantwoorden]


Door Eva op 20 februari 2014 23:17

Misschien dan ook een goede tip. De aloe vera producten van De Tuinen. Vooral het masker is heerlijk! xx

[Beantwoorden]


Door Axelle op 20 februari 2014 23:57

klinkt erg goed !

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 februari 2014 10:06

Vervelend dat je vaak last hebt van een geirriteerde huid. Deze gel klinkt inderdaad heerlijk verkoelend! Aloë vera werkt zo kalmerend en fijn voor de huid. Wie weet ga ik deze ook wel kopen :)

[Beantwoorden]


Door Devi op 21 februari 2014 15:09

Hij klinkt errug fijn. Vooral na het ontharen.
Ben zelf al fan van tbs aloe vera masker. Zal deze in de gaten houden.

[Beantwoorden]


Door J op 21 februari 2014 15:42

Zou je hem bijvoorbeeld ook bij een verbrande huid of geirriteerde benen na het scheren kunnen gebruiken?

[Beantwoorden]


Door vera op 21 februari 2014 19:23

klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Liv op 21 februari 2014 20:57

Hey Xxx
lijkt me goed te helpen alleen… 12 euro is net ff wat over mijn budget. :yes: Niet heel erg.. Maar toch.
-xxx-XOXO-xxx-

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 22 februari 2014 11:40

Ziet er fijn uit!

[Beantwoorden]


Door Lotte Mulders op 12 februari 2016 14:28

Ik heb een vraag aan jou… Ik heb net zoals jou Rosacea in mn gezicht. Welke producten gebruik jij sinds je weet dat je dit hebt? Ik ben nog van alles aan het proberen. De Aloe Vera lijn van TBS lijkt me wel wat, adviseer je dit? Wat zijn jouw ervaringen?
Groetjes Lotte

[Beantwoorden]