Twitter Question #152

TQ_152_01

2013 kan natuurlijk niet achtergelaten worden zonder dat we de beste producten van het jaar besproken hebben. Wat waren jouw ontdekkingen, nieuwe favorieten? Mascara, highlighter of gezichtscreme. Wat gaat er mee 2014 in en is here to stay? Heel vele tweets kwamen er binnen! Wat waren volgens jou de beste producten van 2013?

TQ_152_02

De Benefit They’re Real! Mascara werd meerdere malen genoemd. Ik heb deze mascara ook gehad en vond hem erg fijn. Maar ook MAC highlighter en blush en Catrice lipsticks kwamen een aantal keer voorbij.

Ik vind het erg moeilijk om van alle producten die ik afgelopen jaar getest heb, te zeggen welke ik het beste vond. Daarom heb ik besloten te vertellen wat voor mij persoonlijk de beste producten waren. Producten die ik nu nog steeds veel gebruik.

Catrice All Matt Plus Powder. Super fijn, dekkend en matterend. En helemaal niet duur! Etos Hypo Allergeen mascara saved my life. Ik zou veel liever de Big Eyes mascara van Maybelline gebruiken (die vind ik heel erg fijn), maar met eczeem op mijn ogen ben ik heel blij dat de Hypoallergene mascara van Etos er is.

Tom ford en MAC oogschaduwpaletjes. Tom Ford in Burnished Amber MAC met Gleam, Cranberry, Amber Lights en Espresso. Zulke mooie warme kleurtjes! Ook het Catrice Eyebrow Set hoort erbij. Daar teken ik nu elke dag mijn wenkbrauwen mee bij. Essence Match 2 Cover! vind ik een erg fijne concealer voor onder de ogen. Wet n wild lipstick in Coral-line, Catrice lipsticks It’s A Matt World en Matt About Pink heb ik afgelopen jaar veel gedragen.

Wat waren volgens jou de beste producten van 2013?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 4 januari 2014 | 84 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Astrid op 4 januari 2014 15:01

Door Kimberley op 4 januari 2014 15:01

Ik vind het altijd zo lastig om te kiezen… Ik ben heel blij dat ik afgelopen zomer Nars Orgasm heb gekocht (maar die is niet nieuw) en ik heb het Sleek Oh So Special palette heel veel gebruikt :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 4 januari 2014 15:02

Ik ben echt super blij met mijn Naked 2 en ook met ‘uitvinding’ van de eyeliner pen.
xx

[Beantwoorden]


Door Miss Nagellak op 4 januari 2014 15:04

Ik kan niet kiezen!

[Beantwoorden]


Door Madebyuna op 4 januari 2014 15:08

MUA undressed palette is een ontdekking uit 2013. Het palette bestond al langer, maar wauw wat een fijne kleuren en een prettige prijs. Ik ben er zo blij mee!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 januari 2014 15:08

Ik vond alle liquid sand-lakjes heel leuk! Drogen lekker snel, zijn lekker sparkly en die textuur blijft leuk!

[Beantwoorden]

Kimmetje antwoordt op 4 januari 2014 om 22:10:

O ja!!! De liquid sand lakjes! Geweldige uitvinding en ook heel fijn dat er steeds meer budget varianten komen

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 4 januari 2014 om 22:34:

Ja, vind ik ook! OPI is me iets te duur, maar Essence, p2 etc. hebben ze nu ook! :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 4 januari 2014 15:09

Ik ben het meest blij met een nagellak die ik afgelopen jaar heb gekocht: Alacatraz Rocks! van OPI. Als ik deze op m’n nagels heb, kan ik niet stoppen met kijken naar mijn nagels haha. Zo’n mooie kleur! (love)

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 januari 2014 15:10

Leuk om van een aantal meiden te zien! De Catrice Liquid Metal eyeshadows zijn echt mijn favoriet van 2013 (en 2014..)! :-)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 4 januari 2014 15:12

Lastige vraag! Ik moet zeggen dat ik de Batiste droogshampoos wel heel fijn vind (love)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 4 januari 2014 15:12

Mijn favoriete uitgebracht product is het Urban Decay Vice 2 palette! Naked 3 is ook wel mooi, maar die vind ik was lastiger in het gebruik. Oké, Vice 2 is ook niet gemakkelijk, maar die is wat aparter qua kleuren!

[Beantwoorden]


Door Summer op 4 januari 2014 15:18

Er zijn zo veel leuke dingetjes uitgekomen!

[Beantwoorden]


Door José op 4 januari 2014 15:25

Dr Pierre Ricaud mascara, het maakt mijn wimpers zoveel langer! Geen idee waar je het kunt kopen..

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 januari 2014 15:26

dan ga ik toch voor sleek palettes! ook al heb ik echt zoveel leuke dingen gekocht dit jaar ^^)

[Beantwoorden]


Door Iris op 4 januari 2014 15:28

Zeker weten de Catrice Camouflage Cream!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 januari 2014 15:28

Ik heb wel een lijstje!
– Gosh X-Ceptional Wear (Gekocht door jouw review!)
– De roze mascara van Essence
– Wenkbrauwpotlood van de Hema
– Rode nagellak
– Rimmel lipstick in 107
– Rimmel Apocalips
– Maybelline Color Tattoos

En nog heel veel anderen, ik ben dit jaar veel meer make-up gaan gebruiken. Eerder droeg ik vooral mascara, maar nu draag ik ook graag oogschaduw, lipstick en dergelijke.

[Beantwoorden]


Door Veerle op 4 januari 2014 15:32

Voor mij echt BabyLips en Carmex! Ik kan niet meer zonder.

[Beantwoorden]


Door roos op 4 januari 2014 15:37

Ik heb aardig wat favoriete producten uit 2013. Yes to carrots dagcrème en shampoo heb ik echt de laatste twee maanden met veel plezier gebruikt.
Oh, Lola! van Marc Jacobs’ is ook ’n favoriet, ook al blijft Daisy mijn all time favorite.
Een wenkbrauwpotlood van Pupa en liquid sand nagellak van Essence en Barry M.
(love)

[Beantwoorden]


Door Zina op 4 januari 2014 15:37

Zonder enige twijfel Gosh X-Ceptional Wear Foundation in de kleur Porcelain. De enige foundation die nagenoeg perfect matcht bij mijn huidskleur!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 4 januari 2014 15:39

Fijn om zo’n overzichtje te zien. Ik denk dat ik voor wenkbrauwpotlood zou gaan en dan specifiek van Catrice. Je ziet er meteen heel anders uit met bijgetekende wenkbrauwen! :)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 4 januari 2014 15:40

Mijn ontdekkingen in 2013 waren de color tattoos van Maybelline, het Respect palette van Sleek en de stickdeo’s van Secret (love)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 4 januari 2014 15:42

Wat een leuk artikel. Bij mij is het absoluut de Essence I love extreme mascara :)

[Beantwoorden]

nous antwoordt op 4 januari 2014 om 18:06:

O daar ben ik ook zo fan van.. :wave: !!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 4 januari 2014 15:42

Leuk om te lezen! De VisaPure en Sensationails vind ik zelf echt twee aanwinsten van het afgelopen jaar.

[Beantwoorden]


Door Ashley op 4 januari 2014 15:44

Destijds las ik jouw review over de wenkbrauwpoeder van catrice, heb het toen gekocht en ik kan niet meer zonder! Wat een wereld van verschil, mijn wenkbrauwen zien er verzorgder uit en het is binnen een paar seconde aangebracht! Zelfde geld voor de concealer van catrice die je gereviewd had, ik kan niet meer zonder

[Beantwoorden]


Door Marlijn op 4 januari 2014 15:44

Voor mij is ook het catrice wenkbrauwset een nieuwe favoriet!

[Beantwoorden]


Door Hester op 4 januari 2014 15:46

De bruine eyeliner van miss sporty vind ik ook hele fijn. Ik dacht bijna dat ik de enige was!

[Beantwoorden]


Door wies op 4 januari 2014 15:58

Wenkbrauwpoeder van Anastasia, Mac pro long wear concealer, Benefit Hoola, Benefit Highbeam, Benefit Porefessional primer en porefessional agent zero shine poeder. Oh en Mac kwasten: 217, 239, 208, 216, 219
<3

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 januari 2014 16:01

Wel handig deze vraag, zie je direct welke producten er volgens de meeste uitspringen;)

[Beantwoorden]


Door Lindsey op 4 januari 2014 16:25

De gel nails van sensationails vond ik wel eentje die er voor mij uitspringt:D

[Beantwoorden]


Door kim op 4 januari 2014 16:26

Leuke vraag met leuke antwoorden! Voor mij is het wel mijn soft and gentle highlighter van MAC. oh en het naked 2 palet!

[Beantwoorden]


Door Rani op 4 januari 2014 16:38

De beste ontdekking van 2013 was voor mij zeker en vast de highlighter van MAC in de lichtste kleur lightscapade. Deze geeft zo een heerlijke, prachtig en mooie gloed op je gezicht. Je straalt er helemaal door. Ik heb zoveel highlighters getest maar deze is echt perfect, je ziet hem echt op je gezicht, niet enkel wanneer er licht op je gezicht valt. Niet zo goedkoop maar elke cent waard!

Ook met de estee lauder blockbuster van dit jaar ben ik super tevreden! vooral de lipsticks zijn pareltjes en helemaal perfect :) x

[Beantwoorden]


Door pamela op 4 januari 2014 16:42

ik vind het heel erg leuk dat dit jaar de baby lips naar nederland zijn gekomen! ook mocht ik dit jaar de they’re real mascara testen die ik ook echt een aanrader vind!

[Beantwoorden]


Door Megan op 4 januari 2014 16:42

Ik gebruik hem nog maar kort, maar de collection concealer is echt top! En ook echt niet zonder de nacht en dagcreme van kruidvat !

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 januari 2014 16:43

Leuke Twitter Question :) Ik vond de highlighter pen van Catrice echt en een uitvinding en het nude paletje van Catrice!

[Beantwoorden]


Door Jacquelien op 4 januari 2014 16:47

Catrice wenkbrauw poeder, heb m pas net maar ben er nu al blij mee, alleen het min puntje vind ik als ik het op doe dat er poeder van het kwastje valt en dan onder me ogen beland.. Maar voor de rest toppiee.

[Beantwoorden]


Door Eva op 4 januari 2014 16:57

Moeilijk kiezen, hihi. Liefs

[Beantwoorden]


Door Xenia op 4 januari 2014 17:01

Ik vind de Maybeline Fit me stick foundation echt heel fijn!Die brengt echt heel makkelijk aan. En de Catrice wenkbrauw poeder vind ik ook heel fijn.

xx

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 januari 2014 17:03

Ik zou dan gaan voor tools? Mag dat ook? De Tangle Teezer en mijn Tweezerman zijn echte favorieten! Oh ja, en de lady speedstick deodorant!

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 4 januari 2014 om 19:40:

Jaaaaaa, ook zeker de Tangle Teezer!!!! Wat een ontdekking was dat ook! Love it!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 4 januari 2014 17:16

Mijne was toch echt de dagcreme van etos uit de young skin lijn, die is echt geweldig! Maar ook zeker het naked basics palette van urban decay. Ga je nog een video van jouw favorieten maken?

[Beantwoorden]


Door Monique op 4 januari 2014 17:17

Ik heb niet zozeer een product maar een merk ontdekt afgelopen jaar. Ik had nog niks van mac omdat ik het altijd te duur vond maar nu snap ik waarom iedereen er dol op is. Ik heb inmiddels een oogschaduw een blush en een mineralized skin finish!

[Beantwoorden]


Door Tiff - The CineFiles op 4 januari 2014 17:17

Poeh lastig kiezen! Maar zonder de BB cream van Garnier en mijn #59 lipstick van Make Up Studio ga ik al paar maanden het huis niet uit!

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 januari 2014 17:23

Wat een hoop fijne producten, ik ben echt gek op sensationail en de Matt-erial Girl lipstick van Catrice :)

[Beantwoorden]


Door esmee op 4 januari 2014 17:24

absoluut het too faced natural eye pallet, ooh al had ik hem maar 2 maanden in 2013…
ik gebruik hem elke dag en vind hem werkelijk prachtig!!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Nina op 4 januari 2014 17:27

Waar zijn de vc beauty awards eigenlijk gebleven?

[Beantwoorden]


Door Martina op 4 januari 2014 17:55

Ik heb bergen fijne producten ontdekt maar de clump defy mascara vind ik onwijs fijn!

[Beantwoorden]


Door 100cilia op 4 januari 2014 18:17

Hey Xxx
Ik had niet echt veel ontdekkingen gedaan dit jaar, behalve een nieuwe obsessie:
Eye pencils!! In zwart en bruin, maar ook vooral met kleurtjes!! En dan met name paars en zilver. Die van essence om precies te zijn, echt zo ontzettend fijn!! Het staat me echt super goed!! Verder ook nog iets, de catrise liquid metal oogschadus”s Mijn favoriete is echt zeker weten 029 gold n”n roses, wat een prachtige oogschaduw is dat zeg!! Verder oefen ik erg veel met eyeliner maar ik krijg het echt niet onder de knie. En o ja, ik ben echt lipglossverslaafde!! Ik gebruik zonnebrandcreme het hele jaar door een concealerpalet van catrise. Toedels!!
-xxx-XOXO-xxx-

[Beantwoorden]


Door behealthybehappy op 4 januari 2014 18:46

Dan ga ik voor sensationails! Dat vind ik toch de uitvinding van 2013! Hierdoor kan ik makkelijk en lang mooie nagels houden!

[Beantwoorden]


Door Hester op 4 januari 2014 18:49

Pfoeh ik heb hier niet echt over nagedacht. MaxFactor CC Cream, Naked 2, Sleek Candy Collection blush by 3 palette en dan de middelste (gewonnen bij jou ^^)), Gosh Mineral Eyeshadow als oogschaduwbasis, PUPA mono oogschaduw (highlighter) en Catrice mono voor mijn wenkbrauwen denk ik.

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 januari 2014 18:53

The Rocket mascara van Maybelinne vind ik heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Lookbookofstyles op 4 januari 2014 18:54

De Lancôme Teint Miracle is zeker de ontdekking van het jaar voor mij. Kost een hoop maar is echt één van de betere foundations!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 4 januari 2014 18:59

heel leuke producten! ik vind de dream fresh bb cream van maybelline erg goed, en mini max mascara van catrice!

[Beantwoorden]


Door Lies op 4 januari 2014 19:25

Voor mij zijn het toch wel de producten van The Body Shop. Ik had er zelf nog nooit iets van geprobeerd en besloot vorig jaar toch eens de winkel binnen te stappen tijdens de sale en wat mee te nemen en ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Ook de Andrélon haar & hoofdhuid producten zijn zeker een favoriet van mij, want ze doen zoveel goeds voor mijn hoofdhuid.

[Beantwoorden]


Door Madelon op 4 januari 2014 19:59

Mac pro longwear concealer (mijn eerste mac product ook dit jaar) en alle liquid sand achtige lakjes :D

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 4 januari 2014 20:11

Echt heel moeilijk om te kiezen! Mijn smoked palette van UD die ik afgelopen zomer in Frankrijk van mijn vriend kreeg ben ik super blij mee, maar ook de essence stay all day concealer is voor mij de uitvinding van het jaar! En mijn MAC studio fix powder is ook niet meer te missen sinds dit jaar :D

[Beantwoorden]


Door Ilona op 4 januari 2014 20:25

Matt about Pink van Catrice is mijn absolute winnaar haha! Ik ben dól op die kleur en draag hem veel.

[Beantwoorden]


Door Dita op 4 januari 2014 20:27

Erg lastig, er zijn zo veel mooie fijne producten

[Beantwoorden]


Door Sarah op 4 januari 2014 20:50

Erg moeilijke vraag! Ik heb eigenlijk alle producten uit mijn make-up routine wel op het lijstje staan! Van foundation tot lipstick. In 2012 gebruikte ik eigenlijk nog geen make-up, alleen wat likjes mascara, dus nu is 2013 een enorme revolutie voor mij in de make-up wereld geweest. Ik gebruik nog elke dag mijn make-up me liefde en ik hoop dat, dat niet snel stopt! :roll:
Ik ben trouwens ook erg fan van de philosophie hope in a jar nachtcreme, die crème doet wonderen voor mij! Ook geniet ik nog elke dag van de baby lips. Ik heb al en hele grote collectie verzameld dit jaar! Eos lipbalms zijn ook niet verkeerd, maar die kende ik al voor 2013. Ik hoop dat ik nog veel meer ga leren op het gebied van beauty en misschien start ik wel mijn eigen blog, op een dag! Haas heb ik het momenteel erg druk met school!

‘Keep on bloggin’
Sarah :wave:

[Beantwoorden]


Door Kimmetje op 4 januari 2014 22:09

Wow, er waren heleboel goede nieuwe producten dit jaar. Voor mij persoonlijk was Paula’s Choice Bha gel de uitvinding van de eeuw. Maar die was niet per se dit jaar uitgebracht, maar mijn eigen ontdekking.
Verder vond ik de Andrelon droogshampoo, de Essence long lasting lipstick, de Catrice all matt plus foundation en de Sigma flat kabuki brush de ontdekking van 2013.

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 4 januari 2014 22:26

Eh… Mijn BabyLips in de mintsmaak!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 4 januari 2014 22:33

Mijn favoriete producten van 2013 waren de volgende producten die lekker budget zijn: de oogschaduwbasis van Essence, een klein palette van ELF, de oogschaduw potloden van Essence, de I Love Extreme mascara van Essence – wow, wat krijg ik daar lange wimpers van! – en de lipsticks van ELF. :D

[Beantwoorden]


Door Angelique op 5 januari 2014 00:24

Onwijs leuk om mijzelf terug te zien in de question, ik kan er echt niet zonder meer mee nee, mijn elizabeth 8 hour cream <3

[Beantwoorden]


Door Amily op 5 januari 2014 00:58

Caviaar nails! (love) en de biologiese crème van de tuinen en de chanel foundation. (A) (A)

[Beantwoorden]


Door patttttt op 5 januari 2014 04:30

Voor mij was toch echt nivea voor onder de douche het toppunt! (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 5 januari 2014 11:14

Het catrice eyebrow set is zeker een favoriet! Ik vind de Benefit they’re real mascara helemaal niet zo fijn. De spray en go body lotions waren ook fijn :)

[Beantwoorden]


Door Enya op 5 januari 2014 12:07

Yay! Ik sta ertussen! :D
MAC Soft and Gentle vind ik ook echt heel fijn. Die prachtige glans die hij afgeeft,… Ik word er blij van!

[Beantwoorden]


Door wendy op 5 januari 2014 12:16

Ik ben zo blij met mijn riri woo lipstick van mac, ik kan niet meer zonddr en hij staat zo mooi!! Ook de h&m highlighter is een beste aankoop van 2013.
Ik heb ook de nieuwe foundation van l’oreal ik weet even niet meer hoe die heet maar die is perfect! <3 Hij is niet te dik en precies de juiste kleur!! Schaamtelijk eigenlijk datik een jaar met de verkeerde kleur foundation op gelopen.heb. (A)
liefs!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 5 januari 2014 12:22

ik ben echt heel blij met de sensationail en ik lak nu niet anders dan op deze manier mijn nagels LOVE IT <3

[Beantwoorden]


Door Amy op 5 januari 2014 13:02

Ik weet niet of dit product in 2013 uitkwam, maar heb eindelijk een natuurlijke foundation gevonden, de Bourjous healthy mix serum foundation! Hij is zo natuurlijk dat mensen zeggen dat ik een “egaal huidje’ heb zonder foundation, dus hij is echt perfect :D

[Beantwoorden]


Door Marion op 5 januari 2014 13:04

Mijn favoriet was is denk ik de wenkbrauw producten die ik in combinatie met elkaar gebruik. Vind ze zo fijn bij elkaar. Hierbij behoren een blond potloodje van Catrice en een willekeurige donkere bruine poeder met rode ondertoon. Heb eindelijk iets wat voor mijn wenkbrauwen werkt.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 januari 2014 14:42

Mijn favoriete producten van 2013 zijn onder andere The Eraser Eye Concealer (Maybelline) en The Naked Palette 1! In dit filmpje laat ik al mijn favorieten zien: http://www.youtube.com/watch?v=fOxL4evCCyY&feature=youtu.be

[Beantwoorden]


Door Emma op 5 januari 2014 14:42

Ik lees dat je de mascara van de etos gebruikt omdat je exceem op je oog had. Ikzelf gebruik de mascara van maxfactor, die ik al meerdere jaren gebruik (wel steeds een nieuwe :) ), maar sinds een paar dagen merk ik dat ik ook een soort exceem op mijn rechter ooglid heb (rood, pijnlijk, jeukerig, dik). Zou dat ook door de mascara kunnen komen?

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 5 januari 2014 om 14:44:

Ik lees net je review, haha sorry. Ik ga die mascara ook maar eens proberen :)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 5 januari 2014 15:23

Mac soft and gentle vind ik echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Jitske op 5 januari 2014 17:20

Ik vind het zo leuk om te lezen wat iedereens ultieme favorieten van het jaar zijn!

[Beantwoorden]


Door Farah op 5 januari 2014 18:21

Nars albatross heb ik dit jaar gekocht en daar ben ik erg blij mee. En ook de sensationails heb de set samen met me zusjes gekocht zo was het helemaal niet zo duur ik vind het wel elke cent waard! Het is gewoon geweldig!!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 5 januari 2014 21:42

Lastig om daar een antwoord op te geven, ik hou nooit echt bij welk product wanneer is uitgekomen. Ik zweer nog steeds bij de Maybelline Lasting Drama gel eyeliner maar die was er in 2012 ook al. :)

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 5 januari 2014 21:49

Nars albatross, mufe aqua brow en mac lipstick in diva! Mn nieuwe make up uniform

[Beantwoorden]


Door Nora op 6 januari 2014 18:55

De Lush toothy tabs! En de lippenbalsem van Kruidvat Pure & Nature, werkt fantastisch (love)

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 7 januari 2014 16:12

die catrice concealer uit een potje. Echt… ik kan niet niet niet meer zonder

[Beantwoorden]


Door Debbyd6 op 8 januari 2014 13:16

Super leuk dat je mijn tweet hebt gebruikt!

[Beantwoorden]


Door lola op 14 januari 2014 12:18

‘Nude magique eau de teint’ van L’oréal paris. Ik kan niet meer zonder deze foundation! Zo licht, dun maar toch super goed dekkend.

[Beantwoorden]