My Life In 20 Questions Tag

my_life_in_20_questions_tag01

Een paar dagen geleden zat ik op de bank, met mijn laptop op schoot YouTube filmpjes te kijken, toen ik me bedacht dat ik wel weer eens een leuke persoonlijke tag kon gaan doen. Op Twitter kreeg ik als tip de ‘my life in 20 questions’ tag. Veelzijdige vragen over van alles en nog wat. Van mijn favoriete eten (kun je misschien wel raden) tot mijn favoriete parfum (kun je zeker raden).

Wat is je lievelingskleur?

Ik denk perzik, maar ik vind mintgroen ook heel mooi. Ik houd wel van pastelkleurtjes, zeker op mijn nagels, en ook wel in mijn kleding, of – in het geval van perzik – op mijn lippen. Maar ik vind het lastig, want ik houd bijvoorbeeld weer niet van pastel in mijn interieur, maar juist van veel bruin (hout), koper en wit.

Wat is je favoriete nummer?

6! Ik ben op 6 februari jarig, en 6 voelt ook gewoon als ‘mijn’ nummer.

Wat is jouw droom carrière?

Dit, wat ik nu doe. Maar misschien in de toekomst nog wel wat grootser. Dit is wel het leukste werk dat ik me kan voorstellen, ik doe het met heel veel plezier.

my_life_in_20_questions_tag05

Waar zou je op jezelf willen wonen?

Waar ik nu woon! Ik voel me gezegend dat ik nu in Amsterdam woon in zo’n mooi appartement. Ik knijp mezelf steeds als ik naar een event ga weer. Het is opeens zo dichtbij! Daarom lijken dat soort blog-gerelateerde zaken ook opeens veel gemakkelijker te gaan. Ik vind het heel gaaf dat ik hier woon, in deze te gekke stad.

Wat is je favoriete manier om te reizen?

Ik hou heel erg van fietsen, vooral als het straks weer wat lekkerder en warmer weer is. Voor lopen ben ik eigenlijk te ongeduldig en ik loop daarom ook heel snel. Maar ook in de auto zitten kan ik waarderen, zeker als ik met leuke mensen ben. Lekker kletsen en ondertussen naar buiten kijken. Zelf rijden kan niet, want ik heb geen rijbewijs.

Wat doe je in je vrije tijd?

Veelal afspreken met vriendinnen, lekker bijkletsen. Uit eten, of naar de film. En winkelen natuurlijk! Ook kijk ik graag series. Momenteel volg ik White Collar op Netflix.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels

H&M, maar ook Mango en Zara. En Forever 21, maar ik bestel bijna nooit online omdat ik al de hele dag achter mijn computer zit. Als ik dan ook nog eens online ga winkelen, kom ik straks helemaal niet meer buiten.

Naar welk concert zou je graag gaan?

Drake! Daar ga ik gelukkig ook heen op 5 maart. Beyoncé lijkt me ook te gek, maar helaas is het me nog nooit gelukt kaarten te bemachtigen. En Kanye West en Jay-Z, ik heb nog altijd spijt dat ik niet naar hun concert ben geweest. Tevens zou ik een moord plegen voor een concert van Aaliyah, maar dat zit er helaas niet in.

Wat is je favoriete thee smaak?

Geen. Ik hou niet van thee.

Verzamel je iets?

Leuke foto’s met vriendinnen, Limited Edition Coca-Cola flesjes en speciale pers dingetjes die ik krijg. Mooie Dior kaarten en dat soort dingen. Maar ik spaar bijvoorbeeld geen bioskoopkaartjes ofzo.

Je slaapt niet zonder…

Een dekbed. Al is het 30 graden, ik heb mijn dekbed nodig. Ook slaap ik ook liever niet zonder kleren. Voel me daar toch niet prettig in ofzo. Doe mij maar mijn fijne Drake shirt om in te slapen. Óók als het 30 graden is.

my_life_in_20_questions_tag03

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?

Als het zou kunnen, zou ik dit appartement kopen en de rest zet ik weg op de bank, denk ik. Of ik regel een auto met chauffeur, dat lijkt me ook wel wat.

Wat is je favoriete make-upmerk?

Dit kun je me niet vragen! Ik heb zoveel favorieten!

Wat is je favoriete seizoen?

De lente. Wel zonnig, maar niet te heet. Perfect!

Slaap je met de deur open of dicht?

Open. Ik heb eigenlijk altijd de deur van mijn slaapkamer, kantoor en woonkamer open. Ik weet niet echt waarom, ik vind dat gewoon het fijnst. Kan ik voor mijn gevoel ook alles een beetje in de gaten houden.

my_life_in_20_questions_tag04

Wat eet je het liefst?

Ik ben dol op Italiaans, ik eet moeiteloos de hele week pasta. Vooral met pesto, wat ik volgende week ga proberen zelf te maken (eerst een blender kopen). Maar ik ben ook dol op pannenkoeken, en een bak frisse kwark met cruesli in de ochtend.

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik wilde het gewoon eens proberen. Ik wilde meer schrijven en tegelijk mijn Nederlands verbeteren. Ook was ik zo enthousiast over make-up en met de make-uplooks die ik maakte, dat het me wel leuk leek ze op een blog te zetten. Gewoon om eens te proberen.

Heb je een abonnement op een tijdschrift?

Ja, op LINDA. Wat een geweldig tijdschrift is dat toch, ik ben groot fan.

Wat deed je gisteravond om 12 uur?

Toen sliep ik.

Wat is je favoriete parfum?

Chanel Chance Eau Tendre en Marc Jacobs Daisy. Parfums die ik altijd heerlijk vinden en die nooit vervelen. Waarschijnlijk draag ik die mijn leven lang.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 31 januari 2014 | 154 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Maureen op 31 januari 2014 06:08

Heey Vera,

Wat een superleuk artikel!!!

Liefs,
Maureen

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:36:

Dankjewel Maureen!

[Beantwoorden]


Door Joli op 31 januari 2014 06:25

Erg leuke TAG!

[Beantwoorden]


Door Lidewij op 31 januari 2014 06:30

Wat een toffe tag! Ik vind het zo leuk voor je dat je naar Drake gaat :D en wat grappig dat je gewoon voor de lol bent begonnen met bloggen destijds..je had niet kunnen dromen dat je aan de top zou komen! Echt heel gaaf!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:37:

Ik heb er ook al ZO veel zin in! Ben al eens eerder geweest, 3 jaar geleden, en dat was ook te gek ^^)

En ja, grappig he! Vind het nog steeds heel moeilijk om me te realiseren hoe het is gelopen. Heb het nooit zien aankomen.

[Beantwoorden]


Door Hannah op 31 januari 2014 06:31

Leuke tag! Oeeh pasta pesto, heeeeeeeeeerlijk! :D

[Beantwoorden]


Door Sofie op 31 januari 2014 06:33

Super leuk om te lezen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 31 januari 2014 06:34

Haha ah, ik vind het zo leuk voor je dat je naar Drake gaat. Ik slaap trouwens ook áltijd met dekbed, kan echt niet slapen als er geen deken over me heen ligt.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 31 januari 2014 06:37

Leuke tag :) Ik kan ook echt niet zonder dekbed of slaapkleding, daar hou ik echt niet van. Vaak haal ik in de zomer het ‘dekbed’ gedeelte eruit, zodat je alleen de hoes overhoud en dan ga ik daar onder slapen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:38:

Ja precies, dat doe ik ook!

[Beantwoorden]

Beautyjuf antwoordt op 31 januari 2014 om 10:21:

Ik doe precies hetzelfde ;-) Ik kan ook niet zonder dekbed. Erg leuk om je antwoorden te lezen, Vera!

[Beantwoorden]

Martina antwoordt op 31 januari 2014 om 10:46:

+ 1 !

[Beantwoorden]

Natasha antwoordt op 2 februari 2014 om 19:09:

ik ook!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 31 januari 2014 06:41

Wat een superleuke tag! Leuke vragen. Mintgroen is denk ik nu ook mijn favoriete kleur. Haha, een eigen chauffeur met auto klinkt heel verleidelijk! Je appartement is zo mooi! Ik denk dat je geen seconde spijt hebt^^

[Beantwoorden]


Door Malou op 31 januari 2014 06:46

Leuk! En voor die pesto.. Ik zou als ik jou was een magic bullet kopen. Die is zooooo goed en kan je echt perfect pesto en andere sausjes en dips mee maken! Een blender is daar toch wel iets te groot voor. En het is echt zo’n tell sell ding, maar hij werkt echt Suuuper!! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:38:

Klinkt goed! Ik ga eens opzoek.

[Beantwoorden]


Door Lexi op 31 januari 2014 06:53

Leuke vragen zijn het!

[Beantwoorden]


Door hester op 31 januari 2014 06:53

Oeeh, ik ben ook dol op Italiaans eten :)
leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Nina Michelle op 31 januari 2014 06:54

Ah echt een toffe tag!! Haha en leuke antwoorden ook!

[Beantwoorden]


Door Summer op 31 januari 2014 06:55

Ik kan ook niet zonder dekbed slapen, het voelt zo leeg. :) Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 31 januari 2014 07:17

Mintgroen en perzik vind ik ook echt mooie kleurtjes, vooral perzik ook op mijn lippen :D Ik snap echt dat je appartementje echt je droomhuisje is, het is ook gewoon helemaal perfect vind ik :D En tof dat je naar Drake gaat zeg, en het is al bijna zover! En zonder dekbed en kleding slapen.. Ik hou er ook totaal niet van. Ik lig in de zomer ook helemaal ingerold in bed

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:38:

Nog maar een maandje! ^^)

[Beantwoorden]


Door esmee op 31 januari 2014 07:22

zo leuk om te lezen, leuke TAG!
en ja je favoriete eten en parfum, kan ik raden haha. gek omdat ik je nog nooit heb ontmoet! moet snel gebeuren!!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door sophie op 31 januari 2014 07:30

Wat een leuke persoonlijke tag:) Een auto met een chauffeur, nou nou ^^)

[Beantwoorden]


Door Angela op 31 januari 2014 07:30

Vera super leuke gedaan .
ik heb ervan genoten echt

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:39:

Dankjewel Angela <3

[Beantwoorden]


Door Littlebibsy op 31 januari 2014 07:31

WAAAUW! Jij bent gewoon binnen een week al jarig! :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:39:

Jaaaa, aaaah!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 31 januari 2014 07:41

Leuke tag! Ik kijk ook White Collar, erg leuke serie!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:39:

Matt Bomer (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 31 januari 2014 07:43

Pasta kan ik ook altijd eten, njam! Zo lekker!!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 31 januari 2014 07:43

Ik slaap ook steeds met een dekbed :) Ik kan echt niet zonder !

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 31 januari 2014 07:44

Wat een enorm leuke tag, misschien dat ik deze van het weekend ook maar ga doen. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Marielle op 31 januari 2014 07:45

Wat een ontzettende leuke Tag zeg!

[Beantwoorden]


Door pamela op 31 januari 2014 07:57

heel erg leuk artikel!!! ik kan ook echt niet zonder een dekentje!!

[Beantwoorden]


Door Nena op 31 januari 2014 08:00

Super leuk om te lezen! Pesto maken is niet zo moeilijk als het lijkt, en zelfgemaakt is natuurlijk veeeeeel lekkerder dan uit een potje :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:39:

Daarom! Ben niet zo goed begonnen met koken hier, maar begin nu op gang te komen.

[Beantwoorden]


Door adin op 31 januari 2014 08:21

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Carien op 31 januari 2014 08:23

Wat een leuke tag en leuke antwoorden. Toch snap ik niet dat je geen thee lust, zo lekker!! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:40:

Ik snap het ook niet! Iedereen vindt het lekker! Maar ik niet.

[Beantwoorden]


Door Manon op 31 januari 2014 08:24

Oh ja ik zou ook een moord doen om naar een concert van aaliyah te kunnen, maargoed, niet alles kan. Leuke antwoorden heb je gegeven!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 31 januari 2014 08:29

Heel leuk ingevuld, Vera!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 31 januari 2014 08:31

Grappige tag, leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Carina op 31 januari 2014 08:31

Leuke tag :D heb je echt geen favoriet make-upmerk? Of een top drie ofzo? Nja voor een volgende tag zou je je top 10 of 20 aan make-up merken kunnen doen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:40:

Elk merk heeft zijn goede en minder goede producten, vind het echt lastig :ja:

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 31 januari 2014 08:32

Wat een leuke tag! Leuk om jouw antwoorden te lezen ^^

[Beantwoorden]


Door vanessa op 31 januari 2014 08:32

Leuk om jouw antwoorden te lezen! Ik slaap ook nooit zonder dekbed en kan ook de hele week pasta eten ^^)

[Beantwoorden]


Door Caro op 31 januari 2014 08:35

Heel leuk om jou antwoorden te lezen! Leuke foto van jou en Teske! :-)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 31 januari 2014 08:35

Leuke tag!!

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 januari 2014 08:37

:omg: wat een leuke tag! Mag ik de tag overnemen op mijn blog met natuurlijk wel jouw link erbij!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:40:

Ja hoor! En linkje hoeft niet hoor, heb de tag niet verzonnen.

[Beantwoorden]


Door Mer op 31 januari 2014 08:41

Oh wat leuk! Sommige dingen wist ik helemaal niet. We hebben veel gemeen zo te lezen, alleen ben ik wel een echte theeliefhebber. Drink letterlijk nooit koffie haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:41:

Ik drink ook niet veel koffie, ik drink vooral water en cola (cola alleen ’s avonds)

[Beantwoorden]

Marlie antwoordt op 31 januari 2014 om 16:55:

he! ik ook! :roll:

[Beantwoorden]


Door Budgetproof.nl op 31 januari 2014 08:45

Super leuk om dit te lezen :D persoonlijke artikels zijn toch wel een van m’n favorieten!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 31 januari 2014 08:46

Hoi Vera
Ik ben ook op 6 februari jarige ^^)
Alvast gefeliciteerd! Omdat ik donderdag geen tijd heb om het te doen. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:41:

Ah jij ook! Hele fijne b’day gewenst!

[Beantwoorden]


Door What's with Wendy? op 31 januari 2014 08:52

Wat een super leuke tag! En leuke antwoorden ook.

[Beantwoorden]


Door saskia op 31 januari 2014 08:54

wat een grappige tag!! en je verzameling klinkt heel leuk!! en 5 maart naar drake, kende heel drake niet tot jou en nu kom ik hem overal tegen haha. nou ja niet drake zelf natuurlijk maar in de media!!

[Beantwoorden]


Door Laurie op 31 januari 2014 08:58

Leuk artikel Vera!
Leuk om je op deze manier toch weer ietsje beter te leren kennen! En natuurlijk sommige dingen zijn erg herkenbaar ;)
Liefs!

[Beantwoorden]


Door leonie op 31 januari 2014 09:01

EINDELIJK, iemand die me begrijpt! ik lust ook geen thee! HAHA :nod:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:41:

YES! High five!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 31 januari 2014 09:04

Wat heb je een leuke antwoorden gegeven. Ik heb deze TAG gisteren gedaan :) ^^)

[Beantwoorden]


Door Dita op 31 januari 2014 09:05

Wat een leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Tjuly op 31 januari 2014 09:09

Leuk om te lezen Vera!

[Beantwoorden]


Door Maartje op 31 januari 2014 09:09

Jaaah! De 6, :D daar denk ik exact hetzelfde over. De lente ook. :) Ik ben dan ook met beide jarig (april), dus het voelt ook echt zo als “van mij”. Gek eigenlijk.

Erg leuk artikel! ^.^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:42:

Begrijpelijk! ^^) De winter voelt ook wel als ‘van mij’ maar dan vooral als er sneeuw ligt. Love sneeuw!

[Beantwoorden]


Door Susanne op 31 januari 2014 09:10

Echt leuke tag! En geen thee lusten?! Ik had dat vroeger ook maar moet je me nu zien :$ haha. En zonder dekbed kan ik ook niet slapen! Niet erg makkelijk want als het 30 graden is moet ik én een dekbed hebben én mijn lieve knuffel (jaja, echt waar). Maar ik haal tegenwoordig dan met dekbed eruit zodat ik allen nog het hoeslaken heb! Werkt gelukkig ook perfect en is en stuk minder warm.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:42:

Ja, dat doe ik ook!

[Beantwoorden]


Door Manon op 31 januari 2014 09:11

Wat leuk om je beter te leren kennen :)

[Beantwoorden]


Door Esther op 31 januari 2014 09:11

Super leuk om meer van jezelf te laten horen, ik ben blij dat je erbij stil staat dat je nu makkelijker naar events kunt! Je maakt de drempel voor jezelf nu een stukje lager! Good job!’ X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:43:

Ja, heel fijn! Ik merk echt dat ik nu vaker met (nieuwe) vriendinnen en vrienden afspreek ook, het gaat hier zoveel makkelijker. Geniet er echt van :ja:

[Beantwoorden]


Door Romana op 31 januari 2014 09:15

Haha, wat toevallig, ik had deze tag ook ingepland staan voor deze ochtend! Ik vind het zo’n leuke tag en ik heb natuurlijk ook aandachtig naar al jouw antwoorden geleden, haha. Het voelt toch alsof ik je op deze manier wat beter heb leren kennen. (:

[Beantwoorden]


Door marieke op 31 januari 2014 09:34

Leuk dat je dingen over jezelf verteld. Waarom ben jij trouwens niet naar Dubai gegaan voo Lancaster?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:43:

Dankje! En ik heb geen uitnodiging.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 31 januari 2014 09:34

Oeh, je bent bijna jarig! Dat heb ik ook, de dag waarop ik jarig ben is mijn favoriete nummer. De lente is ook mijn favoriete seizoen, ik kijk er echt naar uit als het weer lente is!

[Beantwoorden]


Door Flo op 31 januari 2014 09:39

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Misveer op 31 januari 2014 09:44

Ik zou geen blender kopen om een pesto te maken. :-) Ik zou gaan voor een staafmixer met een bakje eronder om mee te beginnen. Zijn iets van €30,-.

En zelfgemaakte pesto is heerlijk, hoewel ik niet zo van pittig houdt dus ik de knoflook er niet meer in doe tegenwoordig. :-)

Succes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2014 om 09:51:

Dankjewel voor de tip! Ik dacht aan een klein blendertje, maar misschien is een staafmixer ook wel een idee. Ik ga even kijken!

[Beantwoorden]

I antwoordt op 31 januari 2014 om 11:41:

Kijk anders even bij de v&d, daar hebben ze voor erg weinig geld zo’n basis assortiment en daarin zit ook een set met zegmaar 1 handvat en vervangbare onderstukken – een staafmixer, zo’n keukenmachine-achtig hakding (prima geschikt voor pesto, marinade en sausjes!) en een garde om te mixen (Ik zie het niet zo snel niet op de site maar als je met de roltrap in de kalvertoren omhoog gaat, vanaf de kalverstraat kant, staan die dingen meestal voor de ingang links!). Je merkt natuurlijk wel dat-ie niet superduur is, maar hij doet z’n werk prima.

Bij een blender vind ik goedkope vaak een beetje crap (plastic kom, kan niet in de vaatwasser, messen kunnen harde dingen niet aan etc., gedoe!). Dan investeer ik liever in een betere die ook bijv. ijs aankan.

[Beantwoorden]


Door Daantje op 31 januari 2014 09:47

Leuke tag! White collar kan ik hier in Belgie niet ontvangen. :/

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 31 januari 2014 09:51

Leuk om te lezen, van mij mag het gauw weer lente worden !

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 31 januari 2014 09:58

Onwijs leuke tag! Ik ben benieuwd naar de zelfgemaakte pesto, maar die zullen we zeker wel voorbij zien komen op Instagram!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 31 januari 2014 09:59

Ik vind deze tag zo leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Manon op 31 januari 2014 10:08

Leuk om te lezen! Leren we je toch weer een beetje beter kennen (A)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 31 januari 2014 10:09

Het blijft een leuke tag! En jaa, je appartement in Amsterdam is echt prachtig! <3

[Beantwoorden]


Door Kim op 31 januari 2014 10:19

Leuke tag en hele leuke en open antwoorden

[Beantwoorden]


Door Maaike op 31 januari 2014 10:20

Leuke tag! Een tip: koop geen blender om pesto te maken. Dat gaat namelijk niet. Blenders lopen vast als ze eenmaal het onderste deel hebben fijngemalen bij dikkere soorten eten. Soepen en smoothies gaat prima, maar zodra je pesto of koekkruimels oid wilt maken is een hakmolen of een staafmixer veel beter. Ik heb zelf een staafmixer van Hema (van een 10tje!) waar een hakmolen bij zit. Veel handiger!

[Beantwoorden]


Door Zejneb op 31 januari 2014 10:22

Wat een leuk artikel!
En toevallig zeg, mijn zusje is op dezelfde dag jarig als jij! Zal ze leuk vinden hihi.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 31 januari 2014 10:26

Wat een leuke antwoorden!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 31 januari 2014 10:27

Wat een leuke antwoorden! leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 31 januari 2014 10:30

Leuke tag om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 31 januari 2014 10:33

Leuke tag is dit! Ga hem ook overnemen op m’n blog! Ik kan trouwens ook echt niet slapen zonder iets over me heen. Al is het maar een laken.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 31 januari 2014 10:37

Ik kan ook echt niet zonder een dekbed slapen, hoe warm het ook is. Ook ben ik verzot op pasta en kan ik het net als jij de hele week eten. Het is gewoon te lekker! En ohja, mijn lieveings luchtje is ook tegenwoordig chanel chance eau tendre! Zo fris! (love)

[Beantwoorden]


Door Natalie op 31 januari 2014 10:40

Wauw! We hebben nog best veel hetzelfde
Lievelingskleur (of kleuren), favoriete eten, favorite seizon maar nog veel meer!
:yay: :wow:

[Beantwoorden]


Door Martina op 31 januari 2014 10:45

Ik heb ook een abbonement op de linda, zo’n leuk blad!

[Beantwoorden]


Door Jitske op 31 januari 2014 10:55

Leuke tag en antwoorden! Ik ga hem overnemen :D

[Beantwoorden]


Door androgynes op 31 januari 2014 11:04

Vera als je zo graag dat open gevoel hebt in je huis denk ik dat je eens naar modernistische architecten moet kijken als Mies Van der Rohe, Gerrit Rietveld, …
Ik denk dat je daar nog wel veel inspiratie kan halen ^.^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2014 om 09:33:

Dankjewel voor de tip! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 31 januari 2014 11:04

Superleuke tag! Fijn dat het zo’n verschillende vragen zijn, vaak raak ik snel uitgelezen als er 20 bijna dezelfde vragen in een tag zitten ^-^.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 31 januari 2014 11:17

Ik kan ook echt niet zonder dekbed slapen! Zou je je rijbewijs trouwens wel willen halen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2014 om 09:34:

Gaat niet gebeuren helaas. Ik heb ongelooflijke rij angst en een tante die al jaren haar rijbewijs heeft en niet rijdt… Ik ga mezelf niet voor de gek houden. Misschien dat het over een paar jaar weggezakt is :-) Zou het wel fijn vinden.

[Beantwoorden]


Door Julia op 31 januari 2014 11:45

Wat een leuke tag! Typisch van dat dekbed.. volgens mij hebben heel veel mensen dat!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 31 januari 2014 11:52

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Flaviena op 31 januari 2014 12:36

Leuke gevarieerde tag :)

[Beantwoorden]


Door Hanna op 31 januari 2014 12:41

Hele leuke tag! Leuk om al die persoonlijke dingen over je te lezen. Knap waar je bent gekomen met je blog, echt iets om trots op te zijn!

[Beantwoorden]


Door Anita op 31 januari 2014 13:00

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 31 januari 2014 13:14

Ha ik hou ook niet van thee en zonder dekbed kan ik ook niet slapen, highfive! En pasta is geweldig, ik kan het niet elke dag eten haha maar wel heel vaak!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2014 om 09:34:

Jaaaa ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 31 januari 2014 13:23

Afsprekken staat er:) Wilde het eerst niet zeggen, want ik maak zelf behoorlijk veel typefouten… Dat plaatje met die vogel vind ik echt leuk gedaan! En wie weet wat je later gaat doen allemaal;) Blijft bijzonder dat bloggen je baan is denk ik. Fijn weekend alvast!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2014 om 09:34:

Nee hoor, fijn juist dat je het zegt! Kan ik het aanpassen.

[Beantwoorden]


Door dailyiriss op 31 januari 2014 13:28

wat een leuke tag!
ik heb precies hetzelfde, ik kan echt niet zonder dekbed slapen, ook niet wanneer ik stik van de warmte. dan heb ik echt het gevoel dat ik kaal ben ofzo? hehe

[Beantwoorden]


Door Romy op 31 januari 2014 13:37

Echt een super leuke tag!
Ik kan ook echt niet zonder dekbed ook al is het zo klef als maar wat hahah

(p.s. er staat veelal afsprekken met vriedinnen (dubbel k), denk dat is wel zo aardig om even te zeggen)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 31 januari 2014 13:37

Ik vind dit zo’n leuke tag. Ik heb hem zelf ook al ingepland staan. :)

[Beantwoorden]


Door Madelief op 31 januari 2014 13:50

Haha, overal een uitgebreid antwoord enzo en dan bij ‘favoriete thee smaak’ heel kort en droog ‘geen. Ik hou niet vanthee.’ Haha ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2014 om 09:34:

Haha ja, kan er niet veel meer over zeggen :D

[Beantwoorden]


Door Inge op 31 januari 2014 14:16

Vera! Het lijkt alsof je de pijnboompitjes niet geroosterd hebt, als dat echt het geval is, probeer het eens, rooster ze tot ze licht/goudbruin zijn en lekker gaan ruiken. Dan krijg je ZÓ veel meer smaak!! Leuke tag, maar weinig vernieuwend, haha. Zo goed kent iedereen je al ;)

[Beantwoorden]


Door Galaxy Teens op 31 januari 2014 14:29

Leuk om te lezen! Moet je vaker doen, zo’n tag. (A)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 31 januari 2014 15:43

Oh ik dacht dat jij al begonnen was aan je rijbewijs! Heb je dat bewust niet afgemaakt?
Erg leuk om je antwoorden te lezen in deze tag. Zie je maar weer wat je kunt bereiken door ‘zomaar’ een blog op te richten! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2014 om 09:35:

Heb wel rijlessen gehad, maar het ging echt niet helaas.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 31 januari 2014 15:54

Ik vind dit echt een hele leuke tag! :)
En pasta vind ik ook heerlijk <3 Ik ga vanavond weer pasta eten, hopelijk word het lekker want het is een beetje een experiment wat ik ga maken haha :p

[Beantwoorden]


Door elize op 31 januari 2014 16:40

Leuke tag! Drake lijft me ook erg tof, maar ik ga al naar Beyonce waar ik ook suuuperveel zin in heb! ^^) Liefs!

[Beantwoorden]


Door Randombeauty op 31 januari 2014 17:03

Wat een leuke tag! ik denk dat ik hem ook ga doen. :smak:

[Beantwoorden]


Door Eva op 31 januari 2014 17:19

Hebben we toch wel veel overeenkomsten eigenlijk :) en ja pasta met pesto, ook mijn favoriet, het liefst ook nog met zalm en spinazie. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Denise Farla op 31 januari 2014 17:43

wat leuk ik ben ook 6 februari jarig en 6 is ook mijn lieveling’s getal ik voel me fijn bij 6

[Beantwoorden]


Door Axelle op 31 januari 2014 18:38

heel leuke tag, heb hem ook al gedaan!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 31 januari 2014 19:22

Aaaah, mijn tag! Althans.. Ik heb de vragen van een paar ‘my life in 20 questions’-tags bij elkaar gevoegd tot deze! Super leuk Vera!

[Beantwoorden]


Door Eline op 31 januari 2014 19:33

Wat grappig dat je op 6 februari jarig bent! Ik ben namelijk op 7 februari jarig :) Leuke tag verder!

[Beantwoorden]


Door Floww op 31 januari 2014 20:29

Pannenkoeken! <3 ^^) (love)

[Beantwoorden]


Door Hester op 31 januari 2014 21:37

Vind het altijd leuk dat je Instagramfoto’s gebruikt voor dit soort artikelen, lekker persoonlijk. Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2014 om 09:35:

Dankjewel Hester!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 31 januari 2014 22:16

Leuke tag! Ik winkel ook het liefst ‘echt’ in plaats van online. Gewoon omdat je dan ook even lekker buiten komt en vaak ook met verschillende mensen een praatje maakt. Ook al is online ook wel weer leuk omdat je daar meer dingen hebt die niet iedereen draagt! Dus online winkelen doe ik dan heel af en toe. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2014 om 09:36:

Ja, en dan nog even lekker ergens lunchen! fijn!

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 31 januari 2014 22:19

Superleuke tag en heel fijn om hem ook bij jou voorbij te zien komen :)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 31 januari 2014 22:23

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door A op 31 januari 2014 22:52

Aahhw :love: toen ik die pasta zag! Ik kreeg honger! En al bijna jarig! Alvast gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 januari 2014 23:56

thee. je weet niet wat je mist (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2014 om 09:36:

:eww:

[Beantwoorden]


Door Meike op 1 februari 2014 03:48

Wat schrijf jij toch op een leuke manier! Alleen vind ik geen thee lusten wel raar, hoe bestaat dat?! Hihi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2014 om 09:36:

Haha ja, i know! Maar echt, vind het niet te zuipen!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 1 februari 2014 12:41

Leuk artikel! Ik vind het leuk om persoonlijke tags te lezne.

[Beantwoorden]


Door Hesteranne op 1 februari 2014 13:19

Leuk artikel. Zo ben ik toch nog weer iets nieuws over je te weten te komen!

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 februari 2014 14:12

Wat leuk om te lezen, als het aan mij ligt zou je vaker tags moeten doen!

[Beantwoorden]


Door Britt op 1 februari 2014 16:32

Vera

Je bent echt een groot voorbeeld voor mij en ik weet zeker voor nogmeer mensen. Je doet het zo goed! Keep going !!

xx

[Beantwoorden]


Door Nadia op 1 februari 2014 19:44

Ik moet ook altijd ergens onder liggen, zelfs in Turkije in een hittegolf lig ik onder een deken. Mijn benen steken er dan wel weer uit, want anders vind ik het dan te warm. Maar ik wil altijd een deken over mijn bovenlijf wat ik vast kan houden hahaha

[Beantwoorden]


Door Ais op 2 februari 2014 01:06

Veeer ik weet niet of t hierboven al gezegd is, maar het lijkt mij verstandiger om een staafmixer te gebruiken als je pesto gaat maken! Je het van die handige staafmixers met zo’n ‘reservoirtje’ bovenop! Sowieso een handy apparaat om te hebben lekker zelf soupjes en sausjes mee maken :) Blender is niet zo geschikt voor pesto maken tenzij je superveel olie erbij doet mr dan maak je dus in 1x ook pesto voor een weeshuis ;-) leuk stukje verder! Ik hou ook absoluut niet van zonder deken slapen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2014 om 09:37:

Ja, kreeg de tip! Ga een staafmixertje kopen! Dankjewel Ais, leuk dat je me nog steeds soms volgt ^^)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 3 februari 2014 19:22

heey vera,
ik vind je filmpjes echt leuk om naar te kijken ,
ik kijk heel vaak of er nieuwe opstaan

van alle blogger vind ik jou toch echt de beste :wow:

xxxx Daphne <3

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 3 februari 2014 19:46

Leuke tag/artikel! :yay:

Ps. Wij eten heel veel spagetti pesto dus michien een recept:

– pijnboom pitten
– pesto
– olijfolie
– zongedroogde tomaaten
– kruiden [naar smaak]

:)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 5 februari 2014 21:21

Leuk om te lezen! Zeker vaker doen :D

[Beantwoorden]


[…] Vandaag vertel ik iets meer over mijn leven aan de hand van deze tag die ik vond op de blog van Vera Camilla. […]


Door Tag ▸ My life in 20 questions | op 5 april 2015 20:58

[…] Vandaag vertel ik iets meer over mijn leven aan de hand van deze tag die ik vond op de blog van Vera Camilla. […]


Door Bob op 18 april 2015 12:47

is het goed als ik de vragen van deze tag gebruik voor mijn Youtube kanaal BobGamesNL?

[Beantwoorden]


[…] Onder de blog (2014) van Vera Camilla las ik de volgende reactie van mezelf: “Aaaah, mijn tag! Althans.. Ik heb de vragen van een […]