Twitter Question #144

TQ_144_01

Een paar weken geleden vroeg ik op Twitter wat jou onzeker maakt. Dat draaide uit op een hele mooie, open Twitter Question. Het was een gevoelig onderwerp, soms ook wel droevig. Jullie stelden je kwetsbaar op, dat raakte me. Vandaag heb ik besloten het tegenovergestelde te vragen. De positieve kant, waardoor je verleidelijk naar jongens durft te lachen, die presentatie durft te houden of waardoor je kunt zeggen dat je goed bent in wat je doet. Wat geeft jou zelfvertrouwen?

TQ_144_02

Vooral andere mensen geven ons zelfvertrouwen. Complimentjes die we krijgen, vooral. Aan de ene kant vind ik dat best heftig. Dat we andere mensen nodig hebben om ons goed te voelen. Maar ik herken het wel. Als jullie zeggen dat ik een leuk artikel heb geschreven, dan geeft me dat zelfvertrouwen. Als ik geen reacties krijg, kan ik soms dat zelfvertrouwen alsnog wel hebben, maar als jullie echt niet enthousiast zijn, kakt dat zelfvertrouwen snel in.

Toch zijn er ook andere dingen die me zelfvertrouwen geven, dingen die ik zelf doe. Als ik denk dat ik iets niet kan bijvoorbeeld, er enorm tegenop kijk, het dan toch doe en het hartstikke goed gaat, geeft dat mijn zelfvertrouwen een enorme boost. Dat gaat van angsten overwinnen, tot lekkere pasta maken, een jongen zeggen dat ik hem leuk vind, of charmant op hoge hakken lopen.

Dus onthoud: geef veel complimentjes! Merk je iets leuks/moois aan iemand op. Zeg het! Wie vindt het nou niet leuk om een compliment te krijgen? Complimenten krijgen is altijd leuk. Sommige mensen vinden het wel moeilijk om er mee om te gaan, dus misschien dat het een beetje weggewimpeld wordt. Maar reken maar dat jouw lieve opmerking wel degelijk invloed heeft.

Wat geeft jou zelfvertrouwen?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 2 november 2013 | 88 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Summer op 2 november 2013 15:01

Ik dacht dat jij rode lipstick ging zeggen! ;)

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Lexi op 2 november 2013 15:04

Dit gaat raar klinken, maar ik krijg zelfvertrouwen door te schrijven, omdat ik weet dat ik in het schrijven van teksten en verhalen best wel goed ben.
Aangezien je vindt dat we meer complimentjes moeten geven (ik ben het volkomen met je eens!) geef ik jou nu even een complimentje (: Ik vind je blog echt geweldig, stiekem ben je zelfs mijn “grote voorbeeld” haha!
x

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 2 november 2013 15:04

Ik krijg ook vooral zelfvertrouwen als mijn familie/vriend zegt dat ze trots op me zijn, of als ik iets heb gedaan waarvan ik eerst nooit dacht dat ik het zou durven :)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 2 november 2013 15:05

Ik kreeg best wel een boost toen ik je tegen kwam in Arnhem en je tegen me zei dat me make-up mooi zat! Ik ben de rest van de dag echt alleen blij en vrolijk geweest! Gewoon dat ik je tegen kwam en wat je tegen me zei..!! ^^)
You made my day! (love)

Liefs, Fabienne

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 november 2013 15:05

Ik ben het met de meeste wel eens van de reacties op twitter! Zeker als je uit je comfort zone stapt, maar het juist heel goed doet!

[Beantwoorden]


Door lisa op 2 november 2013 15:10

als mijn ouders trots op me zijn…

[Beantwoorden]


Door Merel op 2 november 2013 15:12

Moeilijke vraag, maar ik denk vooral van familie en vrienden. Daarnaast ook van rode/roze lipstick haha.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 november 2013 15:14

Complimentjes en lieve reacties geven veel zelfvertrouwen. Wat ook zelfvertrouwen geeft is je angsten overwinnen. Stel je ziet heel erg tegen iets op, maar je gaat er gewoon voor en het is goed gegaan. Dan kun je daarna zo trots zijn op jezelf!

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 november 2013 15:14

Ik het er mee eens dat als ik iets doe wat ik nooit van mezelf had verwacht, dat dat me zelfvertrouwen geeft. Of als iemand waar ik tegen op kijk een compliment over me maakt. En ja, natuurlijk kijkt iedereen tegen anderen op. Het geeft me zelfs zelfvertrouwen als ik een nieuw setje kleren draag, nieuwe schoenen of als m’n makeup goed zit die dag.

[Beantwoorden]


Door isa op 2 november 2013 15:19

ik krijg zelfvertrouwen als ik complimentjes krijg over mijn uiterlijk (love)

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 2 november 2013 15:26

Ik kan er niks aan doen, ik ben dol op TQ time:D! Ik krijg zelfvertrouwen van van héél veel dingen maar het kakt ook als sneeuw voor de zon weer in bij de kleinste tegenslagen jammer genoeg. Complimentjes over mijn uiterlijk of over mijn blog vind ik ontzettend fijn om te krijgen en dan kan ik ineens de wereld weer aan! Als mijn man me aankijkt nadat ik een hysterische huilbui heb gehad en hij zegt dat ik prachtig ben… <3. Maar het voornaamste is wel dat ik zelfvertrouwen krijg van dingen doen die ik eng vind en dan dat het ook nog goed blijkt te gaan, dat gevoel is echt goud waard!

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 2 november 2013 15:27

Heel leuk artikel! Ik krijg meer zelfvertrouwen als ik zie dat ik steeds meer berichtjes krijg op mijn DIY’s. :$

[Beantwoorden]


Door Hey op 2 november 2013 15:35

Leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Isabella op 2 november 2013 15:40

Leuk artikel! Ik krijg altijd meer zelfvertrouwen door het applaus na een optreden (ik zing&speel piano :-) ), dat geeft gewoon zo’n goed gevoel!
x Isabella

[Beantwoorden]


Door Esmay op 2 november 2013 15:44

Oh complimentjes vind ik juist soms ook vreselijk want dan is het echt zo van “hm… ja, uh bedankt?!” ik kan daar niet zo goed mee omgaan haha. :”D Ik krijg ook vertrouwen als ik reacties krijg dat ze mijn blog leuk (of leuker/beter dan eerst) vinden!

[Beantwoorden]


Door rachel op 2 november 2013 15:48

dat iets gelukt is waarvan je dacht dat je het niet kon, of als mensen zeggen dat je het niet kan en hun het tegendeel bewijzen ^^)

xo rachel

[Beantwoorden]


Door Susan op 2 november 2013 15:49

Wat mij zelfvertrouwen geeft?
Mijn ex die mij terug wilt. Blijkbaar ben ik leuk genoeg dat hij spijt heeft dat hij mij nu kwijt is. Eigen schuld, ik blijf nu lekker single!

Susan xx

[Beantwoorden]


Door emma op 2 november 2013 15:49

Mijn lieve vriendinnies om me heen, een nieuw kledingstuk aan, haar gedipt in verschillende kleurtjes, een hoed op mn hoofd & een fijn liedje in mijn hoofd, jup, dan ben ik toch echt het meest zelfverzekerd :-)

[Beantwoorden]


Door kim op 2 november 2013 15:50

Jongens die me complimentjes geven of als ze met me praten

[Beantwoorden]


Door Milou op 2 november 2013 15:53

Ik vind het altijd erg leuk om complimenten te maken. Ik merk alleen vaak genoeg dat mensen me gek aan staan te kijken. Offff.. als ik een compliment maak dat mensen zich gaan ‘verontschuldigen’ of dat ze een argument zoeken. Wat heb je een lekker luchtje op! “ohhh die heb ik al heel lang hoor’. :) Mensen vinden het soms ook lastig om complimenten te krijgen. Denk dat iedereen zichzelf daarin wel eens kan herkennen. :)

[Beantwoorden]

Martina antwoordt op 2 november 2013 om 17:25:

Klopt! Ik heb ook moeten leren om gewoon een compliment te accepteren :)

[Beantwoorden]

emma antwoordt op 4 november 2013 om 09:38:

jaaa, het ontvangen van een compliment is stiekem ook moeilijker dan het geven van 1 (vind ik dan)
Best stom eigenlijk!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 2 november 2013 15:53

Een onverwacht complimentje krijgen :-)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 november 2013 15:55

Wat mij absoluut veel zelfvertrouwen geeft is mezelf bewijzen tegenover anderen.
Op school bijvoorbeeld hebben leren nooit echt vertrouwen in mij gehad. Al vanaf groep drie hebben ze me meerdere keren (indirect) verteld dat ik nooit veel kan, dat ik wat langzamer ben dan de gemiddelde persoon en dat ik me (qua cijfers en studielast) op het ergste voor moet bereid en als ik eenmaal ga studeren.
En nu ? Cum Laude afgestudeerd voor technische geneeskunde, zonder onvoldoendes of vertraging. Dat soort dingen geven me toch best veel zelfvertrouwen.

[Beantwoorden]

Jen antwoordt op 3 november 2013 om 23:27:

Wauw:)!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 2 november 2013 15:56

Het moment dat je ak-lerares je presentatie onderbreekt met: STOP SOPHIE (ik kreeg een hartverzakking) vervolgens zegt: je doet het super goed, weg met die spanning en iets langzamer praten (die zinnen van haar gaven mij zelfvertrouwen). Uiteindelijk kreeg ik er een 9 voor :) Ook de lieve reacties op mijn blog geven mij zelfvertrouwen.

[Beantwoorden]


Door Natalie op 2 november 2013 15:57

Yaaay ik sta ertussen!!! :yay: (H)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 2 november 2013 16:06

Hele goede TQ weer! Wat mij zelfvertrouwen geeft. Voldoende afgevallen zijn zodat ik mezelf niet constant dik hoef te vinden. Een outfit dragen die me écht mooi staat. Een lastige klus geklaard hebben waarvan ik dacht dat het me niet zou lukken.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 2 november 2013 16:08

Als (onbekende) jongens naar me glimlachen (:

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 2 november 2013 16:09

Als iemand waarvan ik denk dat die nooit aan me denkt, me spontaan iets vraagt.l

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 2 november 2013 16:29

Super leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Fien op 2 november 2013 16:33

Ik ben altijd in voor complimenten geven, geven is nog leuker dan krijgen! Als iets me (positief) opvalt, flap ik het er meteen uit! Zo kan je iemands dag helemaal maken, doen!!

[Beantwoorden]


Door Fran op 2 november 2013 16:34

Altijd leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Anne op 2 november 2013 16:37

Hele mooie reacties, leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 2 november 2013 16:42

Erkenning. Zo begrijpelijk!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 2 november 2013 16:44

Leuk artikel :)

[Beantwoorden]


Door Wyona op 2 november 2013 16:50

Als mijn ouders me een complimenten geven over iets.

[Beantwoorden]


Door Julia op 2 november 2013 16:54

Hee Vera

Ik zag je vanmiddag bij de bijenkorf parfumafdeling inArnhem.
Samen met je moeder?
Je zag er weer heel mooi uit en je moeder ook.

Xx juul

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2013 om 14:15:

Wat lief Julia, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Nina op 2 november 2013 17:02

Complimentjes geven mij zelfvertrouwen :)

[Beantwoorden]


Door Mariette op 2 november 2013 17:03

Heel slecht, maar wat jij zelf al zei. Van anderen.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Kiki op 2 november 2013 17:03

Wat een goede rubriek is dit Vera! (love) ik merk inderdaad dat andere mensen mij ook echt zelfvertrouwen kunnen geven, dat is zo raar eigenlijk! Ik zou best wel wat meer zelfvertrouwen willen hebben want ik weet dat ik me dan om kleine dingen veel minder slecht zou voelen. Misschien iets om aan te werken :) Liefs

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 2 november 2013 17:04

Ik krijg veel zelfvertrouwen door mijn vriend; hij zegt altijd als ik mijn make-up heb afgehaald dat ik er zo mooi en lief uitzie. Complimenten krijgen en geven geeft mij trouwens beide wel zelfvertrouwen: als ik zie dat iemand heel blij is met een compliment dat ik geef, voel ik me stiekem best wel trots dat ik diegene een goed gevoel heb bezorgd.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 2 november 2013 17:19

Leuke vraag!
Ja complimenten geven is zeer belangrijk :)

[Beantwoorden]


Door Martina op 2 november 2013 17:24

leuk om alle reacties van anderen te lezen, dat maakt de TQ altijd zo’n fijn artikel. Mijn antwoord staat al onderaan de twitter reacties in het artikel zelf :)

[Beantwoorden]


Door Robin op 2 november 2013 17:39

Complimentjes inderdaad!
Of het moment dat iets lukt.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 2 november 2013 17:48

Leuke twitter question weer! Risico’s nemen inderdaad, en complimentjes krijgen geeft mij ook zelfvertrouwen. Of dat ik dacht dat die leuke jongen niet echt interesse in me had, maar hij me gisteren mee naar de bioscoop vroeg :D

[Beantwoorden]


Door Layla op 2 november 2013 17:53

Sporten, complimenten krijgen en mooie (nieuwe) kleren aanhebben!

[Beantwoorden]


Door Abi op 2 november 2013 18:04

Deze vraag laat je echt eens goed nadenken, ik vind het best moeilijk. Het klinkt misschien raar, maar als mensen me rare opmerkingen geven en vervelende dingen zeggen, krijg ik soms wat meer zelfvertrouwen. Ik heb dan gewoon het gevoel dat ze jaloers zijn en dan denk ik:”met wat voor kinderachtig gedoe houden ze hun bezig”. Het is moeilijk om uit te leggen, maar daar krijg ik vaak wat meer zelfvertrouwen door. Ik zeg nu ook niet dat ik meer zelfvertrouwen krijg als mensen lelijke dingen zeggen en echt heel gemeen zijn, maar van die kleine opmerkingen laat ik mijn hoofd zeker niet hangen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2013 om 14:15:

Dat het je power geeft om het tegendeel te bewijzen, dat ken ik wel! En als het je dan lukt… dat voelt fantastisch ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 2 november 2013 18:04

Misschien een gek antwoord. Maar ik krijg vertrouwen door aan vrienden en mensen te denken die mij leuk vinden om wie ik ben. Bijvoorbeeld aan vrienden of jongens die mij leuk vinden/vonden. Als ik die niet had, was ik diep ongelukkig.
Maar ook door muziek krijg ik vertrouwen. Dat is toch wel een steuntje in de rug! ;-)

[Beantwoorden]


Door charile op 2 november 2013 18:06

Leuke vraag weer! Complimentjes, helemaal mee eens! En als mijn make-up goed zit voel ik me ook zekerder :)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 2 november 2013 18:31

Angsten overwinnen. Dat geeft mij echt een boost.
Ook complimentjes krijgen doet vaak wat goeds.

[Beantwoorden]


Door Anne op 2 november 2013 18:36

Superleuke TQ weer!

Vraagje!
Sinds kort draag ik heel af en toe rode lipstick. Ik droeg al wel wat andere, maar nooit echt rood rood, zeg maar. Haha. Maar het probleem is dat ze zo enorm afgeven en als ik m´n vriend dan een paar kusjes heb gegeven heeft hij een rode baard op z´n gezicht staan.. Welke rode lipstick is niet peperduur maar blijft goed zitten/geeft niet veel af? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2013 om 14:16:

Maybelline 24HR! Echt super :ja:

[Beantwoorden]


Door Angelique op 2 november 2013 18:41

Wanneer ik lekker in mij vel zit kan ik barsten van de zelfvertrouwen, wanneer ik mij niet zo goed voel, voel ik mij toch wat zwakker merk ik, bizar is dat

[Beantwoorden]


Door someone op 2 november 2013 18:53

Als ik iets heel goed doe, als ik klaar ben met sporten. Of gewoon met m´n hondje wandel ^^) En een goed rapport doet ook wonderen haha!

[Beantwoorden]


Door yasminatje op 2 november 2013 19:06

:hey: sporten :-P :lol:

[Beantwoorden]


Door Hester op 2 november 2013 19:19

Toffe TQ, ik vind het antwoord van Kimberly zo lief <3

[Beantwoorden]


Door Lies op 2 november 2013 19:31

Complimentjes geven vind ik zelf ook heel belangrijk. Dat is ook hetgeen waar ik toch wel veel zelfvertrouwen door krijg als ik van anderen ergens een compliment over krijg. Ook krijg ik zelfvertrouwen door dingen te doen die ik niet echt durf. Als het mij dan toch is gelukt voelt dat gewoon zo goed en durf ik het ook weer een volgende keer sneller te doen.

[Beantwoorden]


Door Noa Rianne op 2 november 2013 19:32

Door sporten, zingen, dansen.. Je kan eigenlijk alles doen om je zelfvertrouwen te verbeteren. Je moet geloven in jezelf, je bent net zoveel waard als alle anderen en trek je niks aan van je haters en zet door! Er zijn echt wel mensen die je mogen, en die mensen geven om je! Ook al denken andere mensen dat ze beter zijn dan jou, dan hebben ze het mooi mis! :wave:

[Beantwoorden]


Door Delanghaarkapster op 2 november 2013 20:14

Mijn lange haar natuurlijk (love)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 november 2013 20:14

Complimentjes, make-up, nieuwe kleding/schoenen, optreden, een leuk kapsel… :)

[Beantwoorden]


Door Sheela op 2 november 2013 20:27

Jongens, ik vind dat ze heel veel zelfvertrouwen kunnen geven maar ook enorm kunnen afnemen gewoon door je mooi of lelijk te noemen x

[Beantwoorden]


Door Amanda op 2 november 2013 20:37

Als iemand me een compliment geeft. Als ik een prijs heb gewonnen met een wedstrijd. Natuurlijk geeft mijn vriend mij enorm veel zelfvertrouwen en nieuwe kleding of een nieuw kapsel en eerlijk gezegd ook make up opdoen geeft mij zelfvertrouwen. En soms als iemand je begroet op straat met een glimlach dan word je er zelf ook vrolijk van en geeft je dat ook een positieve vibe. ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 november 2013 21:03

Een kickass outfit aantrekken (meestal een jurk) waarin ik me geweldig voel. Maar ook het wegwerken van stapels werk. Lekker koken, opruimen. Alles eigenlijk waarbij ik mijn hoofd even ‘uit’ kan zetten. Daardoor voel ik me goed: zolang ik het gevoel heb controle te hebben over situaties voel ik me zelfverzekerd. Raak ik die controle kwijt (al is het maar voor mijn gevoel) ga ik twijfelen aan mezelf.

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 november 2013 21:52

Mijn ogen geven mijn zelfvertrouwen , ik hoor vaak dat ik mooie sprekende ogen heb en ik heb al heel wat meegemaakt en hier ben ik goed doorheen gekomen dus ik denk nu er kan van alles komen , maar ik kom er toch wel goed doorheen, mijn doorzettingsvermogen is wat mij ook zelfvertrouwen geeft

[Beantwoorden]


Door Hanne op 2 november 2013 22:06

Moeilijke vraag! Ik heb op dit moment niet super veel zelfvertrouwen omdat ik het de laatste tijd nogal vrij moeilijk heb. Het enige waar ik me echt nog goed bij kan voelen, is werken voor m’n blog. Gewoon alle gevoelens van me af schrijven en dan dat bezoekersaantal naar omhoog zien gaan, top!

[Beantwoorden]


Door Karin op 2 november 2013 22:23

Complimentjes! Vooral van mensen die ik niet zo goed ken. Ik hou ervan om complimenten te krijgen, wordt er gewoon blij van. Daarom deel ik ze ook aan anderen uit, haha. Ik denk dat iedereen dit wel heeft. Of als mijn make-up mooi zit, en blijft zitten (meestal zit het op school minder). Of als mensen aardig tegen me doen en me het gevoel geven dat ik er ook ‘mag zijn’. En als ik een presentatie heb gehouden, en ik eigenlijk best van binnen zenuwachtig was, heb ik ook wel eens zo’n gevoel van, yes het is gelukt!

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 november 2013 22:52

Zo’n leuke rubriek dit!

[Beantwoorden]


Door Anoniem op 3 november 2013 02:11

Als ik aan één stuk door schrijf, zonder na te hoeven denken over elke zin, voel ik me geweldig.

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 3 november 2013 09:01

Erkenning is inderdaad eeen mooie :)

[Beantwoorden]


Door Resy op 3 november 2013 09:40

Gemeende complimentjes! Het maakt niet uit waarover, maar een specifiek complimentje komt toch altijd gemeender over dan iets van “leuke outfit”. Ik vind het dan bijvoorbeeld veel leuker om te horen dat ik zo erg straalde tijdens mijn presentatie over mijn toekomst en dan zeker het gedeelte van mijn doelen, ja daar kreeg ik toch wel zelfvertrouwen door afgelopen week :)

[Beantwoorden]


Door Belle op 3 november 2013 10:08

Lingerie <3

[Beantwoorden]


Door Natasja op 3 november 2013 10:25

Mijn blog geeft me zelf vertrouwen. Waar ik in real life juist terughoudend ben, durf ik op mijn blog wel alles te zeggen. En dat terwijl iedereen dat kan lezen! Geen idee waar het vandaan komt, maar misschien omdat ik heel makkelijk schrijf?
De positive reacties hierop zorgen er voor dat ik zelfvertrouwen krijg en er dus mee door ga. And I luv it!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 3 november 2013 10:27

Angsten overwinnen, iets boven verwachting goed doen, en ik krijg ook altijd een zelfvertrouwen boost als ik positieve aandacht krijg van een jongen die ik dan ‘out of my league’ vind!

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 3 november 2013 om 10:28:

En als mensen vinden dat ik een goede eerste indruk achter liet! Leuk :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 november 2013 10:32

Misschien heel stom: maar mijn lange haar geeft me zekerheid. Ik heb het ooit eens heel kort gehad en toen was ik heel onzeker..

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 november 2013 10:55

Herkenbaar! Ik kan ontzettend veel zelfvertrouwen krijgen van een goedgekozen outfit, een run die goed ging. Gezellig met mijn vriendinnen iets doen, make up dat de hele dag goed blijft zitten of iemand die mij een compliment geeft.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 3 november 2013 16:37

Wat een mooi onderwerp! Interessant ook om alle reacties te lezen.

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 november 2013 19:13

Ik zou heel graag een revieuw willen lezen over de CC cream van Flomar!

[Beantwoorden]


Door Kiki op 3 november 2013 20:22

Door te sporten, of die nieuwe kleren aantrekken die ik laatst heb gekocht met een paar killerheels.

[Beantwoorden]


Door Rivka op 3 november 2013 21:34

haha leuk dat ik er tussen sta :)))

[Beantwoorden]


Door Rivka op 3 november 2013 21:36

Haha leuk dat ik er tussen sta :))

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 november 2013 16:34

Ah leuk dat de vraag precies andersom is dan vorige week! Iets doen waar ik tegenop zie vind ik altijd een goede, als mensen mij een compliment geven over iets wat ik helemaal niet zo bijzonder of mooi vind bij mezelf, als ik een goed cijfer haal voor iets wat ik lastig vind… dat soort dingen! :-)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 5 november 2013 12:36

Wat onwijs leuk dat ik erin sta!!! Wihoo (love)

[Beantwoorden]


Door June op 7 november 2013 15:10

Als mensen zeggen dat ik er leuk uitzie, of als ik een goed cijfer haal en een ander mij daar een compliment over geeft.
Vandaag mijn leraar btw!!!
XX

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 10 november 2013 16:42

Mijn vriend geeft me veel zelfvertrouwen. Zelfs na 3,5 jaar zegt hij nog iedere dag hoe mooi hij me vind (ja, ook zonder make-up in pyjama). Daarnaast geeft een uurtje me-time in de badkamer me ook veel zelfvertrouwen. Heerlijke producten uitproberen, lekker ruiken… Ja, dat doet me goed.

[Beantwoorden]