Hoe is het om weer terug te zijn? + nieuwe kast en meer

Vrijdagavond ging ik voor het eerst sinds ik verhuisd ben, terug naar ‘huis’/Arnhem. Hoe voelt dat? Vooral heel gek. Mijn vader had mijn kamer een beetje gezellig gemaakt (heel lief hoor, pap!) en zondag gingen we naar Ikea. Dat eindigde helaas niet helemaal zoals gehoopt… Dat, en nog meer zie je in de video van vandaag.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life Video | 15 oktober 2013 | 142 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Martina op 15 oktober 2013 06:05

Balen van die ruzie, maar komt vast wel weer goed toch?
Iedereen moet vast ook wennen aan de nieuwe situatie..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 oktober 2013 om 08:39:

Het is in tussen al weer goed gelukkig :-)

[Beantwoorden]


Door Lilly op 15 oktober 2013 06:05

Oh jammer dat ok je niet hij de ikea zag…

[Beantwoorden]


Door Laura op 15 oktober 2013 06:15

Leuk filmpje! Je kamer ziet er zo echt heel anders uit, met de ‘gezellige’ meubels. ;-) Het lijkt me ook een beetje gek dat je niet precies weet wat je thuis is, maar dat komt wel. :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 oktober 2013 om 08:40:

Ja, gek he? Helemaal niet meer mijn plekje meer.

[Beantwoorden]


Door krommenacker op 15 oktober 2013 06:22

Onthoud:
nobody can go back and start a new beginning, but you can start today and make a new ending

[Beantwoorden]


Door Marleen op 15 oktober 2013 06:24

Jammer van die ruzie inderdaad, veel bellen deze week dan maar! En gek zo’n kamer, woon nu 4 jaar op mijzelf, ze gaan mijn kamer waarschijnlijk volgend jaar verbouwen tot inloopkast. Ook raar ;)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 15 oktober 2013 06:46

Ahh, dat lijkt me ook echt heel raar, als beide plekken niet helemaal zoals ‘thuis’ voelen. Ik heb dat -nog steeds- een beetje met mijn kamer doordeweeks. Het voelt alweer íets normaler, maar het is nog steeds niet ‘thuisthuis’, ook nog niet na 3 weken. Mijn thuis in Nederland voelt wel nog echt als thuis gelukkig, maar dat komt omdat mijn kamer daar nog helemaal intact is (op een lampje en het kussen van mij bed na) en omdat mijn ouders en broertje daar zijn, en omdat mijn opa en oma en mijn vriend in de buurt zijn.

[Beantwoorden]


Door marion op 15 oktober 2013 06:51

Wow, door jou filmpjes zie ik altijd hoe het echt is om op jezelf te wonen. Heb namelijk de laatste tijd heel erg vaak het gevoel dat ik weg wil uit huis, pauur omdat de sfeer thuis niet meer prettig voelt. Maar als ik dan dit zie dan weet ik weer hoe moeilijk dat is en dat het echt niet een makkelijke oplossing is. Hoop wel dat je je snel thuos gaat voelen in je eigen woning en dat deze week het ook weer beter gaat tussen jou en je ouders.

[Beantwoorden]

Tasja antwoordt op 15 oktober 2013 om 07:36:

Het is voor iedereen anders hoe ze op jezelf wonen vinden. Dus hoe Vera het ervaart is niet “hoe het echt is” dat verschilt per persoon ;) Toen ik op mezelf ging wonen heb ik bijvoorbeeld de overgang wat soepeler ervaren dan Vera. Was super blij met mn plekje en had geen heimwee of wat dan ook. Had ook geen behoefte om mijn ouders meteen elk weekend te bezoeken (ik heb wel gewoon wel een goede band met ze btw dus daar lag het niet aan). Dus iedereen is anders :) Al herken ik wel het gevoel dat als je thuis komt het niet meer echt als “thuis” voelt (al voelde ik me in tegenstelling tot Vera in mn nieuwe woning wél al binnen 2/3 dagen echt thuis)

[Beantwoorden]

kim antwoordt op 15 oktober 2013 om 10:22:

Wat Tasja zegt had ik ook. Ben 5 jaar geleden uit huis gegaan en vond het heerlijk! Kwam pas voor het eerst weer thuis na 5 week. Nu woon ik al een tijd niet meer in een studentenhuis en echt helemaal alleen en ik merk wel dat ik nu wat meer op mezelf aangewezen word. Belangrijk is om ergens weer een sociaal netwerk op te bouwen. Dat kan bijv. door er naar de sportschool te gaan. Uiteindelijk vind iedereen na een tijdje zijn draai vaak wel.

[Beantwoorden]

antoinette antwoordt op 15 oktober 2013 om 08:35:

Zoals Tasja al zegt, verschilt het echt van persoon tot persoon. Ik vond het direct héérlijk om op mezelf te gaan en het heeft de relatie tussen mij en mijn ouders juist enorm verbeterd :)

[Beantwoorden]

Marion antwoordt op 15 oktober 2013 om 14:28:

Fijn dat jullie je wel meteen goed voelde, bedoelde voor met “hoe het echt is” dat Vera niet bang is om ook de minder positieve kanten die je kunt hebben te laten zien. Vind het erg knap dat ze haar kwetsbare kant laat zien en hierdoor ben ik wel meer gaan nadenken over of het wel de goede stap voor mij zou zijn en denk ik juist dat ik er nog niet klaar voor ben.

[Beantwoorden]

me antwoordt op 15 oktober 2013 om 15:05:

Maar het kan dus ook gewoon tegenvallen om op jezelf te wonen. Het heeft zo zijn voor- en nadelen maar het komt altijd goed, ook al duurt dat bij de ene persoon wat langer dan bij de andere. ;-)


Door Serberry op 15 oktober 2013 06:51

Mijn kamer bij mijn ouders voelt ook niet meer echt als mijn kamer omdat mijn spullen die ik dagelijks om me heen heb, niet meer bij me heb. Ik herken dat tussengevoel! Hoe meer je went aan je eigen nieuwe spullen, hoe meer het als je thuis gaat voelen. Je ouders balen waarschijnlijk ook van de ruzie, lekker bellen/facetimen deze week en voor je het weet zie je ze weer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 oktober 2013 om 08:41:

Dankjewel Seren :-) En het is intussen al weer goed gelukkig.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 15 oktober 2013 06:52

Ahh, wat naar dat je ruzie kreeg! :( Kan me voorstellen dat dat het allemaal even extra moeilijk maakte, zeker nu je je op beide plekken nog niet helemaal thuis voelt. Je oude kamer ziet er wel schattig en gezellig uit nu, haha!

[Beantwoorden]


Door Lexi op 15 oktober 2013 06:57

Balen van de ruzie! Is het inmiddels al weer goed?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 oktober 2013 om 08:41:

Ja, gelukkig wel!

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 oktober 2013 07:00

ruzie met m’n ouders heb ik eigenlijk nog nooit gehad :O
het komt wel weer goed hoor, het zijn en blijven altijd je ouders en zullen altijd van je houden :3

[Beantwoorden]


Door Allissa op 15 oktober 2013 07:19

Aaw zuur van het einde. Dat lost zich wel weer op.
Nog steeds tof dat je je eigen plekje hebt..

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 oktober 2013 07:47

Mêh, ruzies zijn stom. Ik heb overigens zoveel respect voor het feit dat je zoveel met ons deelt! Hopelijk is het allemaal een beetje goedgekomen!

[Beantwoorden]


Door Iris op 15 oktober 2013 08:13

Krijg helemaal de neiging om je een dikke knuffel te geven, haha. Dat ruzie zoeken gaat wel weer over! In het begin (ik woon nu 2,5 maanden in Tilburg in een studentenhuis) waren mijn ouders vooral chagrijnig omdat ik er niet meer was. Zodra ze mij zagen als ik naar huis kwam werd dat op me afgereageerd… Eigenlijk is het alleen maar een goed teken dat ze je missen! Het komt goed, je gaat je ‘nieuwe’ huis vanzelf als je vaste plekje zien en dan wordt het ook steeds fijner om naar te komen! Good luck with everything x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 oktober 2013 om 08:42:

Ah pfoe, dat is ook niet fijn :-( Ik denk dat het voor mijn ouders nu ook wel heel raar is.

[Beantwoorden]


Door Esther op 15 oktober 2013 08:20

Iedereen moet gewoon wennen. Jij moet wennen aan het alleen wonen en in een andere stad en zij moeten wennen aan het feit dat hun dochter uit huis is en niet meer verantwoordlijk zijn. Ze zien je volwassen worden ipv dat je hun kleine meisje blijft. Mijn moeder belde letterlijk tien keer per dag toen ik uit huis ging. Alles went, behalve een vent :duh:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 oktober 2013 om 08:42:

Haha ^^)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 15 oktober 2013 08:23

Jammer van die ruzie, maar wel superlief dat je vader geprobeerd heeft het gezellig te maken in je oude kamer.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 15 oktober 2013 08:28

Wat jammer van die ruzie, maar alles komt weer goed meid! Ik vond het wel weer een heel leuke en persoonlijke video

[Beantwoorden]


Door Hilde op 15 oktober 2013 08:29

Fijn dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt (van de tweets & whatsapp) :)
En die regen inderdaad,, om gek van te worden :p Ik zit echt veel te vaak op buienradar de laatste tijd om erachter te komen hoeveel regen ik die dag zal meemaken (ben postbode) :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 oktober 2013 om 08:42:

Ahhh, postbode! Nou, succes :-(

[Beantwoorden]

Hilde antwoordt op 15 oktober 2013 om 10:22:

Dankje! :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 oktober 2013 08:30

Ik herken het, ruzie met de ouders. Heel vervelend idd als je ze dan even niet ziet, maar aan de andere kant heeft iedereen dan even tijd om af te koelen en erover na te denken. Boosheid zakt dan weer.
Dan thuisgevoel herken ik wel, m’n vader belde me toen ik net op mezelf woonde regelmatig met de vraag: ‘wanneer kom je weer thuis?” en dan werd ik boos, want ik wás toch al thuis!? namelijk in mijn eigen huis! Hij begrijpt niet dat het woord thuis voor mij niet meer hetzelfde huis betekent als voor hem. Op een gegeven moment voelt je eigen huis als thuis en dingen als je eigen spullen helpen daarbij mee, maar ook vrienden en familie die over de vloer komen, feestjes, dinnerparty’s, dat soort dingen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 oktober 2013 om 08:43:

Ja, vrienden die langs komen helpt inderdaad. Gelukkig heb ik aardig wat bezoek, dat is fijn :ja:

[Beantwoorden]


Door Tamara op 15 oktober 2013 08:38

Wat balen van die ruzie. Ik herken dat wel hoor. Je krijgt het gevoel alsof je je nergens echt thuis voelt. Ik ben in 2008 op mezelf gaan wonen en had precies hetzelfde. Ook dat er spanningen gingen ontstaan en dat je met een niet gelukkig gevoel in je huisje of in mijn geval destijds mijn kamertje zat.
Het is misschien wat oubollig om te zeggen, maar het komt goed. Je moet je gewoon echt nog even settelen in Amsterdam en alles je eigen maken. Wat mij wel heeft geholpen is om niet elk weekend naar huis te gaan en veel leuke dingen te gaan doen. Nodig vriendinnen uit om ’s avonds te komen eten en zorg dat je dezelfde dingen blijft doen die je thuis ook deed. Had je bijvoorbeeld altijd muziek aan, doe dat dan nu ook. Het is tenslotte jouw paleisje!
Liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 oktober 2013 om 08:44:

Ja, muziek doe ik de hele tijd aan! Erg fijn, helpt ook echt. Maakt het gezellig :-) en veel lampen, filmpje erbij, tijdschrift.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 15 oktober 2013 08:40

Balen Vera! Maar het komt vast wel goed. Super leuke lamp die je als eerste liet zien!

[Beantwoorden]


Door sara op 15 oktober 2013 08:44

Brrrr zo een omgeving als de ikea vraagt ook gewoon om ruzie. Ik krijg daar altijd de kriebels en wil zsm weg, ken ook stellen die daar altijd geirriteerd raken van elkaar hehe. Duss bel lekker je ouders en maak het goed, jklinkt raar om te zeggen maar je hebt echt lieve ouders dat ze je zo helpen, das niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Enn wat ik me afvraag.. Waarom houdt de regen je tegen om te wandelen? Een paar dagen terug wandelde ik in het donker, door de regen onder mijn bruine paraplu en het was zo mooi. Hoe de regel te zien is onder de lantaarnpaal, de herfstkleuren op de grond door de blaadjes en om je heen.. Kortom probeer het een keer ik kan het iig aanraden! XD

[Beantwoorden]


Door Minke op 15 oktober 2013 08:53

Hele goede vlog! Ik denk dat het wel snel komt dat je je thuis voelt hoor, zeker als de inrichting af is enzo, dan is het ook al meer je eigen plekje :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 15 oktober 2013 09:02

Bij was het juist de ruzies waardoor ik uit huis ben gegaan. Ik heb er zelfs nog vaart achter moeten zetten, omdat het anders echt niet goed met mij was gegaan. Ik ben juist blij met de rust die ik nu heb en het idee dat ik zelf contact op kan nemen als ik dat zou willen.

Fijn dat ik net tussen de reacties las dat het nu weer goed is met je ouders. Ik hoop dat je je snel helemaal thuis voelt in je eigen huisje. Het is vooral al fijn dat je internet hebt en dat je gewoon je werk kan doen. De dagelijkse zaken helpen je toch al snel weer thuisgevoel te krijgen en maak het gezellig!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 15 oktober 2013 09:03

Het komt allemaal vast goed!! Het lijkt me af en toe best lastig, maar Vera kan het wel! (love)

[Beantwoorden]


Door Emma op 15 oktober 2013 09:10

Ahh ik leefde helemaal met je mee dit filmpje.. Vorige jaar woonde ik voor een half bij een gastfamilie vanwege stage, maar ik heb eigenlijk dat hele half jaar last gehad van precies wat jij zegt. De situatie was wel iets anders, ik wist zeker dat ik na 5 maanden weer bij mijn ouders zou wonen, maar ik had wel last van die vreemde tegenstrijdige gevoelens.
En die ruzie klonk wel heftig als ze niet mee eten. Maar ik las ergens hierboven dat je al geschreven had dat het weer goed is, dat is fijn om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 15 oktober 2013 09:28

Aaaww vind het wel heel lief van je vader dat hij je oude kamer gezellig heeft geprobeerd te maken, ook al zag het er misschien een beetje vreemd uit. Wel naar dat je ruzie kreeg met je ouders, gelukkig zag ik in de reacties al dat het alweer goed is ondertussen. Lijkt me inderdaad niet fijn als je een hele week moet wachten voor je het goed kan maken anders.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 15 oktober 2013 09:37

Ontzettend jammer van de ruzie, maar gelukkig dat het weer opgelost is! Ik hoop heel erg dat je nieuwe huisje snel als thuis zal voelen!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 15 oktober 2013 10:02

Dat dubbele gevoel blijft denk ik nog wel even, maar na een tijdje komt dat vast wel goed. Wel balen dat je ruzie had met je ouders zeg :( Maar ik denk niet dat ze zo lang boos kunnen blijven haha!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 15 oktober 2013 10:04

Hoi Vera,

Toen ik op kamers ging moest ik ook heel erg wennen. De eerste avond zat ik in mijn kamer, keek om mij heen en dacht echt: “Oke en nu moet het dus allemaal gebeuren?” Ik denk dat het wel 2 maanden heeft geduurd voor ik mij helemaal op mijn plekje voelde. Dat duurt even, maar dat komt bij jou vast ook wel!
Ook vond ik het moeilijk wat thuis was en wat thuis was… haha. Wanneer ik naar mijn ouders ga zeg ik dan ook altijd nog steeds ik ga naar huis. Want dat is ook gewoon mijn huis, ondanks dat ik er geen kamer meer heb!
Het komt wel Vera! Geniet ondertussen van je mooie uitzicht, experimenteer wat met koken, kijk gossip girl en ga naar je afspraken en je werk en dan komt alles met de tijd!

Groetjes,
Charlotte

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:30:

Dankjewel Charlotte!

[Beantwoorden]


Door Nena op 15 oktober 2013 10:09

Hopelijk is het gauw opgelost met je ouders. Komt wel goed! Ik ben op m’n eentje gaan wonen in ruzie, nog minder leuk… Sinds ik niet meer thuis woon, kom ik beter overeen met m’n moeder. We zitten niet meer op elkaars lip, daardoor komt het denk ik!

Als je nog een mooie kaptafel zoekt:

http://www.dunelm-mill.com/shop/toulouse-white-bedroom-furniture-collection-194856?utm_source=awin&utm_medium=affiliates&utm_content=milkbubbletea.blogspot.be&utm_campaign=78888&cm_mmc=awin-_-Sub+Networks-_-78888_Skimbit_milkbubbletea.blogspot.be-_-http://www.awin1.com/tclick.php?mid=3769&id=78888&awc=3769_1381824391_6bf0239c8427ab662737564b154d0900

Jezus, wat een link. Maar goed, ga zeker eens een kijkje nemen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:30:

wauw, die zijn gaaf! dankjewel nena!

[Beantwoorden]


Door Nadien op 15 oktober 2013 10:09

Waarom zeur je zo ? sorry hoor maar je moet toch hartstikke blij zijn met je appartement?
Hier heb je voor gespaard en het is een super mooi huisje en dan richt je je alleen maar op negatieve dingen… Ik zou echt ongelofelijk mega blij zijn als ik eindelijk op m’n eigen kon wonen!

[Beantwoorden]

Maria antwoordt op 15 oktober 2013 om 11:55:

Gevoel en verstand zijn 2 verschillende dingen….
In de filmpjes kun je ook wel echt zien dan Vera blij is met haar appartement!!
En het is juist knap dat ze ook haar gevoel laat zien over de minder leuke kant van op jezelf wonen.
Het leven bestaat echt niet alleen uit leuke dingen….En dat hoeft ook niet.
Juist door de even iets minder leuke dingen ga je de leuke dingen/ kanten van iets nog meer waarderen!

[Beantwoorden]

Nadien antwoordt op 15 oktober 2013 om 15:33:

Ten eerste is het aan vera gericht maargoed er bestaan veel bemoeials op deze aard jammer genoeg..
Ik weet nu ook dat ik haar filmpjes of vlogs niet meer ga kijken want ik hoef al die persoonlijke en emotionele bullshit niet te zien. Dan kijk ik wel naar gtst….
Kom op zeg je kan ook gewoon ff slikken en doorgaan maar dat hoeft niet heel de wereld te weten !!!
Sorry vera maar ik vind het raar…

Ps. mischien moet je hier een keer heengaan ?

http://www.robertschoemacher.nl

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 15 oktober 2013 om 21:42:

Volgens mij moet je zelf maar eens kijken. Wat verwacht je op een persoonlijke blog? Sommige mensen hebben hier wel wat aan, als je geen persoonlijke dingen wilt moet je niet op blogs kijken. In plaats van zo negatief en bot te reageren kan je het ook anders verwoorden.

Ik vind het niks geks dat Vera haar gevoelens wil uiten op haar blog, heeft ze groot gelijk in want gevoelens uiten lucht op en kan bepaalde zaken op een rijtje zetten

Vera ik vind het knap dat je je gevoelens toont. Bij mij was het uit huis gaan best makkelijk (ging ook gelijk samenwonen, dus was ook niet alleen) en ik had daardoor juist minder ruzie met mijn ouders, maar ik merk dat ik me nu juist af en toe erger aan mijn ouders, misschien juist omdat ik nu alles zelf regel en het soms als bemoeizucht beschouw

Anouk antwoordt op 16 oktober 2013 om 00:11:

Jammer dat mensen zo gemeen kunnen zijn.
Hou de volgende keer je commentaar voor jezelf.

Laura antwoordt op 16 oktober 2013 om 10:21:

Wooowww, haters gonna hate zullen we maar zeggen?

me antwoordt op 15 oktober 2013 om 15:29:

Mag ze ven wennen aan haar nieuwe situatie? Als je er aan ergert kun je dit soort filmpjes altijd overslaan hè, niemand zegt dat je ze moet kijken. ;-)

[Beantwoorden]


Door Magali op 15 oktober 2013 10:10

Ah Vera, ik had zo met je te doen toen je vertelde over die ruzie :(( echt heel rot.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 15 oktober 2013 10:22

Komt wel weer goed Vera! :D

[Beantwoorden]


Door Hilde op 15 oktober 2013 10:27

Ik vind het knap van je dat je dit zo durft te vertellen,
Ik bedoel het is niet altijd makkelijk om je gevoelens te uiten.
Vooral je negatieve gevoelens. Ik vind het knap.
Maar geloof me het komt allemaal goed, het heeft gewoon tijd nodig!
Heel veel liefs!

[Beantwoorden]


Door Aranka's Passies op 15 oktober 2013 10:30

Oh die lamp is echt heel tof! Ik wil nu ook graag naar de IKEA!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 15 oktober 2013 10:33

Die lampen met bomen vind ik heel erg gaaf! Lijkt me inderdaad een raar gevoel om niet echt een te weten hoe je oude huis en je nieuwe huis voelt. Ik hoop dat je snel helemaal een ‘thuisgevoel’ hebt en ruzie met je ouders is nooit leuk. Probeer van het fijne en het mooie te genieten dan komt alles goed! ^^)

[Beantwoorden]


Door Claire op 15 oktober 2013 10:33

Hee Vera,
Ik ga binnenkort ook uit huis voor mijn opleiding.
Ik ben net 17 en heb het gevoel er nog niet echt klaar voor te zijn omdat ik nu in nijmegen woon en ik over een paar maanden in Utrecht en dan bv ookijn vriend moet missen. Ik wilde eigenlijk alleen even zeggen dat ik wel wat steun uit je video’s kan halen. Ik heb vriendinnen die alleen maar zeggen dat ze het juist alleen maar leuk vinden. In jou video’s zie ik nu ook dat wel meer mensen last van een beetje heimwee hebben hihi.
Het komt vast wel goed met ons,
Groetjesxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:31:

Heel veel sterkte en succes Claire! Utrecht is een super leuke stad, komt vast helemaal goed.

[Beantwoorden]


Door José op 15 oktober 2013 10:38

Hey,
het valt me op dat je echt super open bent over dit soort dingen. Hoe moeilijk het is om het huis uit te gaan en hoe vervelend het is om ruzie te hebben met je ouders. Ik vind dat heel stoer van je, het maakt dat ik me meer hetzelfde voel als jij. Gelukkig heb ik een stuk minder ruzies met mijn ouders sinds ik het huis uit ben haha, maar ik begrijp je gevoel gewoon. Het is niet fijn. En ik heb een hekel aan de IKEA ;).

Groetjes,

xxx

[Beantwoorden]


Door Roos op 15 oktober 2013 10:46

Even geen reactie op de video, maar iets anders: ik krijg je video’s niet meer in mijn subbox op youtube terwijl ik wel op beide kanalen ben geabonneerd. Bij de vorige had ik er al last van en dit keer weer. Hebben meer mensen hier last van?
XXX

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 15 oktober 2013 om 21:43:

Gebeurt vaker bij Youtube, even rapporteren en vaak wordt het dan wel opgelost

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:32:

Ah ships, is het weer zo ver :-( Ik kan daar niets aan doen, YT moet dat fiksen…

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 16 oktober 2013 om 22:19:

Ah, nou ik check je kanalen gewoon iedere do & zo (of stiekem al de avond ervoor) hoor, en je site ook iedere dag, dus ik zal geen video missen haha! Maar toch vervelend indd!

[Beantwoorden]


Door heartshapedrosepetals op 15 oktober 2013 10:56

Heerlijk, gezellig kletsfilmpje weer :D

[Beantwoorden]


Door Savannah op 15 oktober 2013 10:56

Ahw ik kan me helemaal vinden in je verhaal!
Alles is nu zo dubbel. Maar je mag trots zijn op je eigen plekje! Het ziet er super uit!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 15 oktober 2013 11:14

Ahh meisje :( Kan het me heel goed voorstellen hoe je je voelt. Ik heb ook heel lang gedaan over het thuis voelen in mijn eigen huis. Pas sinds ik echt alles voor mezelf heb, voelt het echt als thuis voor mij. En die ruzie is ook echt jammer. Ik herken dat zo. Door de stress ga je ruzie maken met de mensen die juist voor je klaar staan. Dat gevoel daarna is zo beroerd. Ik woon nu 11 jaar op mezelf maar vind het nog steeds raar om weg te gaan bij m’n vader als ik bij hem ben geweest. Bijna altijd bel ik nog even als ik dan thuis ben. “Om te zeggen dat ik veilig thuis ben” ;)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 15 oktober 2013 11:33

Ahh ken het gevoel! Uiteindelijk zal bij je ouders altijd wel thuis blijven heb ik na 2 jaar ook nog wel! Hoop dat je nog een final hometour doet!!

[Beantwoorden]


Door Rooo op 15 oktober 2013 11:58

Je hebt zo’n mooi appartement! En nu al een ontzettend leuke inrichting, mag je echt trots op zijn :) en die ruzies met je ouders.. Die zullen heus nog wel vaker voorkomen en dan ben je blij dat je je even terug kunt trekken in je eigen appartement, dan kunnen jullie beiden even afkoelen en nadenken over wat er is gebeurd en dan kun jij in ’t weekend weer met goede moed, vrolijk op bezoek gaan bij je ouders denk ik zo.. Everything happens for a reason, het hoort er allemaal bij en je went er op een gegeven moment aan! Dan denk je terug aan die momenten dat je je ontzettend rot voelde omdat je ruzie had met je ouders en dan lach je erom, omdat je dan wel beter weet en ook weet dat je ze in ’t weekend terugziet en vraag je je af waar je je zo’n druk om hebt gemaakt. Pfoe lange comment, maar aangezien je in een dipje zat en ik je een super leuk persoon vind probeer ik je graag te helpen :) heel veel liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:33:

Dankjewel Ro! Ik ben ook heel blij met alle mooie meubels, daar ben ik wel mee gezegend en maakt het een stuk fijner. Het is in tussen weer goed gelukkig en ik kijk er naar uit dit weekend weer naar Arnhem te gaan ^^)

[Beantwoorden]

Rooo antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:39:

Haha zie je wel! Vind het trouwens heel tof dat je op me reageert, haha!

[Beantwoorden]


Door kiki op 15 oktober 2013 12:39

Je appartement ziet er super mooi uit :) in het begin is het natuurlijk heel even wennen maar op een gegeven moment ben je gewend en hoef je je geen zorgen meer te maken. Als je echt de heletijd je zo alleen voelt moet je misschien een huisdier nemen??

[Beantwoorden]


Door Chia op 15 oktober 2013 12:50

Vera! Super leukom je verhuis blogjes te lezen maar ik ben eens gaan rondneuzen en kan de ikea lamp (met de takken) nergens vinden.. heb je misschien een naam of link?
Groetjes!

[Beantwoorden]

Amanda antwoordt op 15 oktober 2013 om 16:27:

Ben ik ook benieuwd naar!

[Beantwoorden]

Irene antwoordt op 16 oktober 2013 om 13:30:

Ik wil ook heeeel graag weten waar je de lampenkap hebt gekocht!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:33:

Welke lamp bedoel je? Die grote staande? Die is niet van Ikea, maar van Besselink, en de lampenkap ook.

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 15 oktober 2013 13:01

Je appartement ziet er zo leuk uit! (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne R op 15 oktober 2013 13:08

Het gaat helemaal goed komen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 15 oktober 2013 13:49

Dat lijkt me ook raar ja. Gelukkig komt dat allemaal goed. Je woon nog maar net op jezelf en het voelt nu nog niet echt als thuis maar dat komt uiteindelijk wel!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 15 oktober 2013 14:03

fijn dat die ruzie weer is opgelost! vind het heel erg knap van je dat je deze stap hebt gezet om op jezelf te wonen, en ik weet zeker dat je je over een tijdje echt wel thuis voelt! <3

[Beantwoorden]


Door Nienke V op 15 oktober 2013 14:06

Ik vind je zo’n bikkel.
Ik weet goed wat je doormaakt, ik heb ook een gegeneraliseerde angststoornis en dat maakt het niet makkelijker om grote veranderingen mee te maken.
Ik woon nu een jaar niet meer thuis en de eerste maanden had ik er echt moeilijk maar je zal ook gaan merken dat het je sterker maakt omdat het steeds duidelijker wordt wat je allemaal kan en dat je niet afhankelijk hoeft te zijn van anderen.
Ruzie’s zijn zo naar en geven zoveel onrust maar gelukkig zie ik dat het al is opgelost!
Misschien moet je een fijn feestje geven met allemaal leuke mensen dat helpt vaak ook om je meer thuis te voelen.
Zet ‘m op Vera!
Liefs Nienke

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:34:

Dankjewel Nienke! Ik heb gelukkig veel leuke mensen over de vloer, en veel toffe afspraken staan, dus dat maakt het wel fijner :ja:

[Beantwoorden]


Door Laurie op 15 oktober 2013 14:28

Lieve Vera!

Wat goed en eerlijk dat je dit allemaal zo met ons deelt en wat dapper ook van je! Het is een enorme stap wat je hebt genomen en je moet allereerst trots op je zelf zijn dat je het hebt aangedurfd en dat je het ook echt hebt gedaan, dat heb je toch maar mooi voor elkaar. En dat niet alles vlekkeloos verloopt dat is juist goed, het zou juist een beetje eng zijn als alles perfect zou gaan, er geen problemen waren toch? Jij kunt die struggles wel aan en het is goed dat je inziet dat het niet alleen voor jou, maar ook voor je ouders een grote stap is en dat het lastig is om daarmee om te gaan dat is zo, maar daar komen jullie vast en zeker alleen maar sterker uit! Ga er ook van genieten en wees trots op jezelf dat je dit hebt bereikt. Het leven geeft je geen dingen die je niet kúnt overwinnen, ook al is het zwaar, jij kunt het wel, maar dan moet je er wel voor werken. En zoals je ziet zijn er genoeg mensen die in je geloven en waar je op kunt bouwen dus dan komt dat helemaal goed! Ga lekker wennen aan je nieuwe plekje en koester de herinneringen aan je oude thuis ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:37:

Dankjewel Laurie! En je hebt gelijk, het hoort er ook bij. Ik zou ook wel raar op kijken als alles helemaal top was nu. Thanks! <3

[Beantwoorden]


Door Carine op 15 oktober 2013 14:28

Vind het tof van je dat je dit allemaal vlogt :) het zal vanzelf wel goedkomen. Je moet gewoon je leven opbouwen in Amsterdam, lekker bezig zijn. Denk dat het ook anders is omdat jij veel vanuit huis werkt, de meeste mensen zijn de hele dag weg met afleiding en andere mensen en dan komen ze thuis. Maar bij jou is ook je werkomgeving ‘leeg’ qua andere mensen als je niet op pad bent terwijl er in Arnhem wel meer leven rond je werkplek is. Dat is ook ineens anders.
Oh en studenten noemen bij je ouders ‘thuisthuis’ terwijl je kamer gewoon thuis is ;) als je het dan toch een naam wil geven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:38:

Dat is waar, maar gelukkig heb ik wel veel afspraken, bijna elke dag wel, dus kom ik alsnog wel onder de mensen en ben ik ook even buiten. En dan is lekker rustig thuiskomen wel weer heel fijn :ja: Thuisthuis, thanks, die ga ik onthouden als nep student, haha!

[Beantwoorden]


Door Mariette op 15 oktober 2013 14:39

Ik herken mij heel erg in jou hoor, heb dat ook gehad toen ik twee huizen had door de scheiding… Btw je lamp met die bomen binnenin is super awesome.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Hester op 15 oktober 2013 14:52

Jammer van de ruzie, maar eh… een grote winkel als Ikea is over het algemeen voor geen enkel gezin goed ;). Kan ook heel leuk zijn, maar meningsverschillen zijn daar niet uitzonderlijk (is mijn ervaring, gewoon vanwege alle keuzes die je daar moet maken enzo). Dan voelt het inderdaad ook veel meer als ‘ruzie’ lijkt me, als je het niet gelijk goed kan maken, maar dan leer je er in het begin juist mee dealen, ook wel weer handig! Always look on the bright side of life (je hebt weer internet!) en veel succes en plezier nog in je nieuwe huisje Vera! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:38:

Haha, true! Vooral als je dan al moe bent en die stomme kast gewoon niet besteld kan worden. Dankjewel Hester <3

[Beantwoorden]


Door Robin op 15 oktober 2013 15:37

Wat een leuk persoonlijk filmpje balen van die ruzie maar dat komt wel goed;) Je huisje is echt geweldig! Ik vind het echt super leuk zulke filmpjes dat we steeds iets van je appartement zien;) Je bent op het moment mijn favoriete youtubber lijkt me geweldig je een keer te ontmoeten.
x

[Beantwoorden]


Door Melanie op 15 oktober 2013 15:43

Jammer van de ruzie! Ik hoop dat het inmiddels is uitgepraat. Ik wil ook erg graag op mezelf, maar ik ben bang dat ik mn ouders heel erg ga missen :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:39:

Het is gelukkig weer helemaal goed :-)

[Beantwoorden]


Door Gabrielle op 15 oktober 2013 15:48

Superleuk! En respect dat je dit wilde delen.
X

[Beantwoorden]


Door Anouk op 15 oktober 2013 16:00

Ik woon sinds een paar weken op kamers en ik herken het aparte gevoel als je van je huis naar je ouders gaat en andersom. En ruzie met je ouders is nooit leuk, maar het komt (bijna) altijd weer goed :).

[Beantwoorden]


Door Miranda op 15 oktober 2013 16:08

Wat vervelend van de ruzie met je ouders, snap dat het moeilijk is ( gelukkig is het weer goed) Het is logisch dat je moet wennen, andere stad, ander huis, op jezelf wonen, het is niet niks.

[Beantwoorden]


Door Amy op 15 oktober 2013 16:36

Ik heb je nog bij de IKEA gezien, wou super graag een foto maar had mn mond vol eten dus kon het niet vragen haha. Plus je leek wat druk en ineens was je weg haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:39:

Haha ah! Ik loop ook erg snel!

[Beantwoorden]


Door LIMWZ Beauty Blog op 15 oktober 2013 16:50

Heb je pretty little liars wel eens gekeken? Is ook heel leuk! (voor als je Gossip Girl zat bent)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 15 oktober 2013 16:54

Hee Lieve Vera, inderdaad balen van de ruzie, fijn om te lezen dat het inmiddels weer opgelost is. Wel herkenbaar dat je ouders dan niet met je mee aten en naar huis Arnhem gingen, dan is het altijd even afwachten hoe zich de situatie weer oplost.

Ik ben ook echt al maaaaanden opzoek naar een toffe kaptafel. Heb jij nog tips? (behalve uit Amerika halen, hahaha :D daar hebben ze echt super mooie!) Liefs.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:40:

In Amerika hebben ze zoveel mooie kaptafels, kasten, sieradenkasten, etc! Not fair! Ik heb helaas geen tip. Er zijn wel van die mooie klassieke kaptafels met spiegel eraan vast, maar dat is dus niet wat ik zoek :-(

[Beantwoorden]


Door Jose op 15 oktober 2013 17:00

“.. toen mijn halve gezicht aan gort lag..”. Hierom heb ik hardop gelachen, niet om de situatie, maar meer hoe je het vertelde. Zoooo droog :’)

Hoop dat de ruzie inmiddels is bijgelegd. Mijn moeder heeft me altijd geleerd: ‘nooit met ruzie of woorden de deur uit gaan, misschien krijg je nooit meer de kans om het goed te maken’. Klinkt dramatischer dan ze het bedoelde, maar zit zeker een kern van waarheid in, vind ik.

Prachtige kast trouwens! En die lamp… (love)

[Beantwoorden]


Door Céline op 15 oktober 2013 17:24

Oh, wat balen van die ruzie!! Ik hoop dat alles weer goed is! -xxx-

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 15 oktober 2013 17:36

Wat lief dat je vader die spulletjes in je oude kamer heeft gezet! Gelukkig is de ruzie weer goed :)

[Beantwoorden]


Door Lies op 15 oktober 2013 18:00

Ah ik vind het wel ontzettend lief dat je vader het zo gezellig heeft proberen te maken, maar snap ook zeker dat je er wel even om moest lachen hoor haha. Ook wel erg rot dat jullie op het laatst ruzie kregen, maar gelukkig is het alweer goed gekomen. Ik denk dat ruzie krijgen ook best wel normaal is in zo’n situatie. Het is toch voor jullie allemaal nu wennen.

[Beantwoorden]


Door Marissa op 15 oktober 2013 18:08

Jammer van die ruzie, maar het is wel te begrijpen omdat alles aan het veranderen is en iedereen moet wennen. Wel super lief van je vader dat hij je ‘oude’ kamertje weer een beetje heel opgevrolijkt!

[Beantwoorden]


Door Debby op 15 oktober 2013 18:22

Altijd vervelend zo’n ruzie, maar ik zie dat het gelukkig al weer is opgelost. Persoonlijk denk ik ook weer dat het gewoon een typisch ouders-kind ding is.. Zolang het maar weer goedkomt :)

[Beantwoorden]


Door sanne op 15 oktober 2013 18:41

Ik herken dat zo erg! Woon ook op mezelf en in het weekend thuis… en ik voel me op beide plaatsen thuis, maar ook niet thuis. Na 3 jaar. Als er ruzie is vind ik het juist heerlijk dat ik me terug kan trekken.. wat thuis lastig was. Waarschijnlijk ga je nu heel erg je eigen leven vormen en gewoontes aannemen, anders dan thuis. Als je dan weer thuiskomt en ziet dat het daar anders gaat, vind je het weer fijner om naar jouw eigen ‘thuis’ te gaan, denk ik… zo ging dat bij mij tenminste.

[Beantwoorden]


Door Emke x op 15 oktober 2013 19:25

ik ben nu al 14 en ik zou het heel raar vinden als ik dan 21, 22 jaar ben dat ik dan plots op mijn eigen ga wonen,maar wel leuk! je mag dan kiezen wat staat in u egen huis! wel hele leuke video Vera! grt Emke x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:41:

Haha, nou ja, je kunt ook je hele leven thuis blijven wonen natuurlijk, maar ik weet niet of dat nou zo leuk is ^^)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 15 oktober 2013 19:27

Ik snap dat het soms lastig is, soms voel ik me schuldig dat ik niet meer thuis woon.
En na een paar maanden blijft het nog gigantisch fijn om weer (bij mijn ouders) thuis te komen. Waar heb je die lamp met de bomen vandaag eigenlijk? Ikea?

Jammer dat sommige mensen zo vervelend reageren op dit filmpje, dat verdien je niet!
En plastische chirurgie is wel het laatste wat je nodig hebt! Dit is wat ik voorbij zag komen bij een reactie.. :O Keep ya head up!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:42:

Nee, de boomtak-lamp komt van Besselink uit Duiven!

En er zit altijd wel een rotte appel tussen. Die negeer ik lekker. De lieve reacties maken het goed!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 15 oktober 2013 20:00

leuke vlog, jammer van die ruzie..

[Beantwoorden]


Door Nicky op 15 oktober 2013 20:02

Je apartement wordt elke keer weer mooier en huiselijker :) Ik begrijp best wat je bedoelt dat je niet goed meer weet wat thuis nu eigenlijk is. Ik ben eigenlijk blij met deze vlog omdat ik bij een aantal dingen nu heb stilgestaan waaraan ik nog niet aan had gedacht. Wat je zegt over die ruzie bijvoorbeeld, normaal maak je ruzie, trek me met (of zonder) slaande deuren naar je kamer, je koelt wat af en gaat het weer goed maken. Maar als je een eind van elkaar woont gaat dat natuurlijk niet meer zo makkelijk! Ik weet niet of dit vreemd klinkt maar dat soort dingen vind ik echt wel interessant om te horen. Niet omdat ik van jou als persoon alles wil af weten maar gewoon om me op zulke dingen voor te bereiden tegen dat ik op mezelf ga wonen. Snap je?
Je was altijd al een van mijn favoriete (beauty)bloggers maar met dit hele avontuur volg ik je al helemaal met arendsogen omdat het zo dicht tegen mijn leefwereld aan staat momenteel. Keep up the good work!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:43:

Ja, ik snap het! En ik hoop je zo ook een beetje te kunnen helpen/voorbereiden, hoewel iedereen en iedere situatie natuurlijk anders is. Dankjewel Nicky! Vooral je laatste zinnen, heel lief :$

[Beantwoorden]


Door Simone op 15 oktober 2013 20:33

Wat naar van de ruzie, gelukkig is het weer goed nu!
Ik begrijp trouwens je gevoel van het niet thuis voelen ontzettend goed. Ik woon ook sinds dit jaar op mezelf en ik had precies hetzelfde, je voelt je een tijdje niet zo thuis, alsof je in een hotel slaapt vond ik altijd, maar geloof me dat komt vanzelf goed! Je doet het supergoed Vera! :)
xxx

[Beantwoorden]


Door rianne op 15 oktober 2013 20:34

Wat knap van je dat je deze persoonlijke dingen deelt en hier ook eerlijk voor uit komt. Ik heb het zelf niet zo zwaar ervaren toen ik uit huis ging, maar ik kan wel begrijpen dat je er last van hebt. Ergens ook wel een goed teken, want dat betekend dat je een fijn gezin hebt waar je in bent opgegroeid ^^) Over een tijdje gaan dingen gewoon als thuis voelen in je appartement hoor!

[Beantwoorden]


Door co op 15 oktober 2013 20:58

Meiske, ik zie de heimwee in je ogen… moeilijk is dat he! Je wil van iets genieten maar toch is het lastig, vooral dat ‘zwemmen’. Ik noem thuis ook nog steeds mijn ouderlijke huis. En mijn eigen woning ‘ons huis’. Mijn vriend zegt dan altijd: thuis is nu bij onze eigen huis hoor!
Rot dat je ruzie hebt, dat voelt niet fijn, vooral als je dan alleen zit, je kan je dan heel eenzaam voelen.
Mij heeft het geholpen om juist niet meer thuis te slapen, want dan voelde ik me daarna altijd rot!
Ik hoop dat je ogen snel weer wat meer gaan stralen, dat je hart zich weer opgelucht voelt en je huis je thuis wordt! Mooi mens!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 15 oktober 2013 21:04

Wat herkenbaar is je video. Goed dat je t weer goed hebt gemaakt met je ouders!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 15 oktober 2013 21:31

Fijn dat het weer goed is met je ouders! Wel balen dat jullie ruzie hadden, maar met je huis komt het zeker goed. <33

[Beantwoorden]


Door Tatiana op 15 oktober 2013 22:16

Je went wel aan het feit dat je bent verhuisd ;)
Sterkte met de ruzie tussen jou en je ouders. Je bent een sterke meid, maar denk dat je door het verhuizen en het ‘ alleen ‘ zijn daar zelf ook wel achter komt.

P.s, die nieuwe kast en nieuwe lamp zijn echt super!!. Je zei dat je de laatste kast had,.. Is die kast dan nog wel online verkrijgbaar ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:44:

Dankjewel! Die kast volgens mij niet… ik heb hem gekocht bij Woondock, maar er zijn vast wel winkels met een vergelijkbaar exemplaar :ja:

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 15 oktober 2013 23:14

Leuk dat je ons ook hierin laat mee kijken. Op je zelf gaan is niet altijd makkelijk en heeft zoals je zelf al zegt, tijd nodig! Dat komt vanzelf. De overgang is natuurlijk ook heel groot! Ik ging op mijn 17e op kamers van m’n ouders in Zutphen naar Arnhem. Je bent maar een klein treinreisje bij je ouders vandaan en hebt huisgenoten. Nu ik samenwoon heb ik weer een stap gedaan. Jij bent ineens van je ouders in Arnhem naar ‘alleen’ in Amsterdam gegaan, natuurlijk is dat wennen! Maar, ik twijfel er niet aan dat dat vast goed komt.

Je kast is trouwens echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Marshmallow op 16 oktober 2013 00:40

Ik zou ontzettend blij zijn, dacht ik. Tot ik daadwerkelijk op mezelf ben gegaan.
Gezellig thuis komen in een huis waar niemand is, gezellig in een stad waar je niemand kent en op een bepaald moment als je eenmaal een vaste baan hebt en niet al teveel sociale contacten of hobbies, dan kan je het op een bepaalde leeftijd vrijwel vergeten met sociale ondernemingen.

Ik mis de sociale contacten, maar zodra ik nu thuis kom bij mijn ouders, is het ook niets meer, want mijn kamer is al enkele jaren geleden opgedoekt, er staat niets meer van mij bij mijn ouders, het voelt ook heel stom om nu naar boven te lopen bij mijn ouders thuis, ik heb daar niks te zoeken, het is niet van mij, ik kom er nooit en wil dan ook niet naar boven lopen zonder toestemming (dat ligt wellicht ook aan mezelf, maar goed)

En nu ik op mezelf woon, nee hoor voel me hier totaal niet thuis, vind het doodeng om alleen in een huis te zitten (vandaar ook een flat, maar dan nog het is niet prettig)
En gewoon het constante gevoel hebben van er alleen zitten en geen kant op kunnen, totaal niet fijn. Er is niemand die even tegen je aan begint te praten zodra je binnenloopt. Maar het is een kwestie van tijd en hobbies. Ik hoop dat ik straks gewoon een aantal dingen kan oppakken, maar bij mijn ouders kan ik niet terecht, zou ik ook absoluut niet willen hoor, maar dat geeft me wel aan dat ik de enige ben die de situatie kan verbeteren.

Ik woon hier inmiddels een jaar, en het voelt nog steeds niet als thuis, maar het begint wel steeds meer te komen.

Het klinkt als een hele klaagzang, maar eigenlijk is het prima om tegen bepaalde punten van jezelf aan te lopen. Vera, ik hoop echt oprecht dat je huisje helemaal van jou wordt, dat je voldoende tijdverdrijf hebt om bepaalde dingen misschien niet te hoeven overdenken, en dat het uitgepraat is met je ouders. Ik wens je alle geluk in je woning, je maakt het ontzettend mooi dat geloof ik direct. Je bent een topwijf! Heel erg bedankt voor je verhaal, ik hoop dat je je gevoelens gewoon zo blijft uiten, want je doet het fantastisch!

Oh ps. Ik vind je vader echt ontzettend tof, dat hij dat zo heeft versierd, ook alle spulletjes van vroeger, dat zegt ontzettend veel!

Ik reageer haast nooit, lees je blog altijd met heel veel plezier en heeeel veeel geluk nogmaals. :yay:

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2013 om 15:47:

Hee Marshmallow, je reactie raakt me wel :-( Is er geen sportschool in de buurt waar je lid van kunt worden om mensen te ontmoeten, of een andere plek? School? Hopelijk vind je snel meer je plek, want ik kan me goed voorstellen dat je zo niet lekker leeft. Kus!

[Beantwoorden]


Door Agata op 16 oktober 2013 09:39

Vera, je bent tenminste even mooi, als niet mooier, zonder make up!

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 oktober 2013 10:24

haha ik vond de actie van je vader vet lief! vaders kunnen altijd een beetje onbeholpen zijn met dat soort ‘gezellige acties’, maar vind dit zo schattig haha!
allemaal van die dingetjes van vroeger, hahaha!

toen ik 5 jaar geleden op kamers ging vond ik het heerlijk om thuis weg te gaan omdat het niet zo lekker liep thuis. sinds ik weg ben is de band tussen mij en mijn ouders juist stukken verbeterd gelukkig! wat wel jammer is, is dat mijn zusje mijn kamer binnen 2 dagen geclaimd had, waardoor ik niet eens al mijn spullen rustig weg heb kunnen halen. als ik er nu logeer voelt het altijd een beetje onwennig haha

[Beantwoorden]


Door Nienke op 16 oktober 2013 10:48

Heey Vera,
Leuke spulletjes heb je weer gekocht! Ik kan niet wachten tot de hometour komt. Jammer dat het mis ging met je ouders! Heel veel sterkte en het komt vast weer goed! xxx Heel veel liefs!

[Beantwoorden]


Door Annebelle op 16 oktober 2013 16:09

Aahw vervelend voor je. Daar denk je natuurlijk helemaal niet over na als je nog thuis woont. Weer een reden om het snel goed te maken :)

[Beantwoorden]


Door Marrie op 16 oktober 2013 19:08

Hi Vera, Als ik je advies mag geven zou ik niet meer bij je ouders gaan slapen, wel op visite gaan en daar eten enzo. Anders blijft dat gevoel maar voortduren van nergens echt thuisvoelen. Je hebt ook niet meer al je eigen spullen daar. Ik denk dat het ook een proces is van volwassen worden is en “loslaten” van je kindertijd. Het kost tijd maar het heeft te maken met je eigen weg in het leven gaan.

[Beantwoorden]


Door lisha op 16 oktober 2013 20:53

haha zo lief van je pa! maar wel vervelend van de ruzie! :(
maar dat komt allemaal goed!! <3

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 oktober 2013 21:18

Vera, ik vind het zo stoer dat je dit hele avontuur aangaat!! ^^)
Ik denk dat je jezelf vooral de tijd moet gunnen om je heerlijk ”in te kunnen in nestellen” ;) in je nieuwe plekje. Het is toch hardstikke logisch dat je na al die jaren bij je ouders en broer wonen, je niet gelijk thuis kan voelen. Gewoon lekker veel leuke dingen blijven doen, met mensen afspreken, kokkerellen, hardop zingen en dan zal het ‘thuis komen’ al snel heerlijk vertrouwd voelen!! Ohh, en ik moest echt lachen om je vaders lieve actie haha! XLiefs

[Beantwoorden]


Door Nienke op 17 oktober 2013 11:23

Het komt wel goed meid. Ik vond het in het begin ook heel erg wennen toen ik op kamers ging. Ik heb nogsteeds (na 5 jaar) dat ik niet goed weet wat mijn thuis is. Maar ik voel me op beide plekken thuis en daar gaat het om toch :)

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 17 oktober 2013 14:14

Wat heb je een leuk appartement! Heerlijk een bank
Veel kussens. Het lijkt me ook wel raar dat je thuis in
Arnhem en weer thuis komt in Amsterdam..
Veel geluk in je appartement! Xx

[Beantwoorden]


Door tosca op 17 oktober 2013 17:36

Hoi ik heb net een site maar kan via wordpress geen video’s er op zetten via me ipod kan jij me helpen

[Beantwoorden]

Leila antwoordt op 17 oktober 2013 om 19:13:

Ik herken mijzelf helemaal in dat gevoel ik ben 3j
geleden gaan samenwonen en ik had het ook heel
moeilijk.. Wat is mijn thuis en ga ik mezelf ooit
hier zo goed kunnen voelen als dat ik me by myn familie
voelde..
Ik ging dagelijks ng thuis op bezoek maar het betert
we wonen nu niet meer op app hebben zelfs sinds paar maanden
een huis gekocht en voel me helemaal thuis!
Ik blijf toch ook wel mijn ouderlijke huis thuis noemen .
Dus heel normaal dat je je zo voelt en komt helemaal goed!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 17 oktober 2013 19:29

Oh vera,wat jammer dat je ruzie kreeg met je ouders! Ik woon nog thuis en ik vind het al zo lastig :(

Wel een leuke ‘bomenlamp’ :)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 18 oktober 2013 18:23

Leuk filmpje. Gek is dat he om je kamer dan weer terug te zien, had ik ook toen ik uit huis ging. Dan is het ineens zo kaal maar ’t voelt nog wel als je eigen kamer heel gek. En ruzie als je alleen woont lijkt me echt niet fijn. Ik woon dan samen maar heb soms ook ruzie met mijn ouders en dan ga je uit elkaar in plaats van dat je met z’n allen thuis bent. Maar ook dit komt heus goed, ik sms veel met mijn moeder en dan praten we alles gewoon uit.

Die lamp is trouwens heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 19 oktober 2013 20:26

Jammer van de ruzie maar dat komt wel goed. Ik heb ook heel erg veel ruzie met mijn ouders gehad toen ik uit huis ging (en toe ik verhuisde)

Verder leuke vlog, en je lamp is leuk!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 20 oktober 2013 07:38

Het is beide je thuis vind ik, het heeft inderdaad tijd nodig. Haha wat grappig van je vader! Ik herken de glitterkaars haha! Aaaaah internet werkt, WOOOHOOO, ik ben blij voor je. En ook met televisie, yes. Balen van de ruzie en stress, maar komt goed <3 Arghhh regen, do not like that. Leuk de lamp met bomen en het de kast na de koelkast is tof.

[Beantwoorden]