De verhuizing: hoe staat het er voor?

verhuizen_update01

Ik maakte drie uit huis shoplogs, en toen was het stil. Ga ik nog wel weg? Of ben ik er al? Het leek me wel handig en leuk even een update te schrijven over de stand van verhuis zaken. Ik ben namelijk al/nog druk aan het verhuizen, bezig met het in elkaar zetten van kasten, ophangen van rekjes en het vouwen van nieuwe handdoeken.

verhuizen_update02

Ik wilde eigenlijk afgelopen zaterdag al verhuizen, maar besloot dat mede doordat ik naar het buitenland geweest was, en dus aardig wat werk in te halen had, nog niet te doen. Ik heb het Katy Perry interview uitgewerkt, een shoplog gemaakt en mijn mailbox geleegd.

Zondag ben ik wel weer met mijn ouders en een kleine aanhangwagen richting Amsterdam gereden, om er net als de week ervoor, wat spullen neer te zetten. Zo staat mijn TV er nu ook al, net als mijn DVD-collectie, het nieuwe gangkastje en de boekenkast. Ook heb ik eerder al mijn nieuwe bed in elkaar gezet, dus ik kan er al slapen!

Ik hoop aanstaande zaterdag echt volledig te kunnen verhuizen, maar dat hangt heel erg af van wat de man van de glasvezel nu in mijn appartement aan het doen is. Internet werkt namelijk nog steeds niet, en zonder internet kan ik niet werken. Ik kan daarom pas echt in mijn appartement gaan wonen zodra ik een goedwerkende verbinding heb. De tweede maand huur is al betaald, dus ik hoop vurig dat het probleem vandaag echt opgelost wordt en ik over kan.

verhuizen_update03

Het is wel een gek idee dat ik straks ga wonen in het appartement. Dat besef ik me nog niet helemaal. Ik ben het eerste kind van mijn ouders wat uit huis gaat, dus het is ook wennen voor hen. Mijn moeder heeft het er volgens mij best moeilijk mee, die denkt op de een of andere manier dat ik nooit meer naar huis kom. Ze moet beter weten, ik wil zondags natuurlijk wel van haar verse jus en lekkere croissants kunnen genieten! Elk weekend kom ik naar huis (lees je dat, mam?).

Tot zover de update! Duim met me mee dat internet vandaag gaat werken. Dan hoef ik je ook niet meer met mijn geklaag lastig te vallen op Twitter. Hoewel mijn vader al helemaal vreselijk is, wees maar blij dat je die niet volgt ;)

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 2 oktober 2013 | 196 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Sophie op 2 oktober 2013 15:01

Heeeeel veel plezier in amsterdam!

[Beantwoorden]


Door marieke op 2 oktober 2013 15:02

Eerste reactie!, leuke update

[Beantwoorden]

ikwilnietzieligdoen antwoordt op 3 oktober 2013 om 21:25:

haha faal dat is niet de eerste maar de 2de reactie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yes: srry moest ff

Ik volg je verhuisding echt supergaaf appartement ik wil daar ook wonen :-)

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 oktober 2013 15:03

wat heb je het mooi ingericht al, super!

[Beantwoorden]


Door julia op 2 oktober 2013 15:05

Ziet er nu al zo leuk en sfeervol uit! Hopen dat je er zaterdag in kan, heel veel plezier en succes nog met verhuizen!

[Beantwoorden]


Door florence op 2 oktober 2013 15:05

veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Jantine op 2 oktober 2013 15:10

Alle moeders vinden het vlg mij moeilijk als hun kind uit huis gaat, eerste, tweede of deree maakt niks uit. ;-) je huis ziet er super uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:23:

De eerste is denk ik wel anders, omdat je het dan nog niet eerder meegemaakt hebt. Maar natuurlijk, het is bij alleen kinderen moeilijk.

[Beantwoorden]


Door Paulien op 2 oktober 2013 15:10

Ik vind het echt supergoed van je dat je op jezelf gaat wonen! En je appartement is ook nog eens prachtig en ik hou van je huisstijltje!

[Beantwoorden]


Door Yunaa op 2 oktober 2013 15:16

Het ziet er prachtig uit! Ik rij er elke dag langs met mn trein, bija de neigig km te gaan zwaaiem! Haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:23:

Doen! Naar de treinen kijken is nu al mijn nieuwe hobby :D

[Beantwoorden]

Dewi antwoordt op 3 oktober 2013 om 15:46:

Haha,die van mij ook lol! :lol: :-)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 2 oktober 2013 15:17

Ik ben zó benieuwd hoe het totaalplaatje er uit gaat zien! Ik vind jouw stijl echt heel leuk! Ik zit nog altijd in oude spullen van mijn ouders en opa en oma, omdat oa mijn bank er pas over 9 weken is…

[Beantwoorden]


Door k.r op 2 oktober 2013 15:22

Ik hoop dat je Internet snel gaat werken! Het ziet er al erg leuk uit, nu heb ik een vraagje, waar komt die salon tafel vandaan, ik vind hem zoo mooi en apart echt een uniek stuk! Good luck en enjoyy

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:23:

Die komt van iccoon uit Arnhem. Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 oktober 2013 15:24

Ik vind je appartement er echt prachtig uit zien. Zelf wil ik over een tijdje ook uit huis, lijkt me ook wel erg raar hoor. Het is natuurlijk ontzettend leuk maar zal toch even wennen zijn haha. Succes met de laatste spuletjes verhuizen! :D

[Beantwoorden]


Door Sofie op 2 oktober 2013 15:24

Wat tof! (love)

[Beantwoorden]


Door Aranka's Passies op 2 oktober 2013 15:28

Wauw! Ik vind het er echt supermooi uitzien. Die boogramen, en de gepleisterde muren. Echt heel sfeervol dat authentieke gecombineerd met modern. Daar zou ik ook wel willen wonen!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 2 oktober 2013 15:29

Leuk om te horen hoe het er voor staat.
Hopelijk werkt je internet snel, zodat je echt van je huisje kan genieten!
Ik vind je appartement echt leuk ingericht.

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 2 oktober 2013 15:29

Het ziet er heel mooi uit! Kan me voorstellen dat het nog gek voelt om er echt te gaan wonen, maar ik denk dat het vrij snel went :) Hopelijk is je internetverbinding snel geregeld!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 2 oktober 2013 15:31

Ik mag toch hopen dat je internet het inderdaad gauw gaat doen, zodat je snel van je paleisje kan gaan genieten!

[Beantwoorden]


Door Silvy op 2 oktober 2013 15:31

Ik vind je appartementje echt prachtig, daar mag je echt trots op zijn!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 oktober 2013 15:32

haha, lijkt me ook een beetje raar als ik je vader zou volgen.
Fijn dat het, op het internet na, allemaal goed vooruit gaat. De laatste spulletjes en het belangrijkste jezelf naar Amsterdam verhuizen.
Ik denk dat veel ouders het moeilijk vinden, zowel bij het eerste als het laatste kind.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:24:

Natuurlijk is het altijd moeilijk, dat zeg ik niet, enkel dat je bij het eerste kind het nog niet meegemaakt hebt dus daarom misschien extra wennen is.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 2 oktober 2013 15:32

Ik duim me rot haha! Wat een fijn en sfeervol plekje heb je er al van gemaakt. Ontzettend nieuwsgierig als je er eenmaal helemaal in zit :-)

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 2 oktober 2013 15:34

Ontzettend leuk, ben benieuwd naar de rest! :ja:

[Beantwoorden]


Door Judith op 2 oktober 2013 15:34

Ik zou bijna (bijna, dus toch maar niet) een moord plegen voor zo’n appartement! :o

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:24:

*draait alles op slot*

[Beantwoorden]


Door Robin op 2 oktober 2013 15:34

Heel leuk om te lezen weer. Ziet er veel belovend uit:)

[Beantwoorden]


Door Savannah op 2 oktober 2013 15:37

Leeuke update, we duimen met je mee voor snel internet! (A)

[Beantwoorden]


Door Melle op 2 oktober 2013 15:37

Superleuk! Heel veel succes en plezier gewenst met de verhuizing. Het huis is prachtig dus dat is een erg goed begin. Amsterdam is even wennen (althans, dat vond ik) maar daar ga je vast ook erg van houden. Veel geluk in je nieuwe woning! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anita op 2 oktober 2013 15:38

Het ziet er al erg leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 2 oktober 2013 15:40

Leuk om even weer wat te lezen over je appartement. Hopelijk werkt het internet snel en kan je er daadwerkelijk gaan wonen.

[Beantwoorden]


Door Linda op 2 oktober 2013 15:42

Oh wat spannend! Hoop dat het internet snel geregeld wordt :)
De foto’s zien er echt leuk uit, vooral die ramen zijn prachtig! (love)

[Beantwoorden]


Door Tara op 2 oktober 2013 15:45

Wauw, wat begint het er mooi uit te zien! Het moment dat je écht het huis uit gaat is even moeilijk, maar moeders wennen snel hoor!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 2 oktober 2013 15:48

Aww, dat is typisch voor moeders, toch?

[Beantwoorden]


Door femketje op 2 oktober 2013 15:49

ouders zullen het altijd moeilijk vinden om hun kroost uit te zien vliegen :) ik was 17 toen ik uit huis ging als jongste en enige dochter, dan vonden ze eerst ook helemaal niet relaxed!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 2 oktober 2013 15:49

Ik duim voor je dat het internet gaat werken! Tja, als bloggen je baan is, dan heb je dat echt nodig. Ik vind het zo laskdjflk;ajsfdlsajdf tof om dit allemaal lezen en ben zoals ik al 123123 x zei heel blij voor je. Deze foto’s zien er al goed uit :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:25:

Dankjewel joos!

[Beantwoorden]


Door DIonne op 2 oktober 2013 15:50

Ziet er al heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Jitske op 2 oktober 2013 15:50

Je huis lijkt me erg mooi! Ik ben erg benieuwd hoe het er uiteindelijk uit komt te zien, vind het altijd heerlijk om bij anderen de inrichting te bekijken haha!

[Beantwoorden]


Door carolina op 2 oktober 2013 15:51

nou je woning komt er echt al heel erg leuk uit te zien ik kan niet wachten op de roomtour :P

[Beantwoorden]


Door Beau op 2 oktober 2013 15:54

Ziet er echt leuk uit! Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat :)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 2 oktober 2013 15:57

Ik duim mee voor je! Stom is dat, als er geen internet is!

[Beantwoorden]


Door Jill op 2 oktober 2013 16:01

Ik duim voor je! We need WiFi ofcourse :)

x

[Beantwoorden]


Door Cindy op 2 oktober 2013 16:02

Leukleukleuk!

Succes met het internet, wel balen zeg. Maar als het werkt zal de snelheid vast een verademing zijn!

Internet was hier echt plug&play, nog voordat er überhaupt een vloer in lag. Mijn verhuistegenvaller was dat door de vondst van asbest in de douche en vensterbanken ik er pas een maand later in kon. Maaaar daardoor had ik wel een gloednieuwe douche, geen overbodige luxe in een sociale woningbouw gebouw waar een erg hoog verloop is. ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:26:

Ooooh, dat lijkt me ook super rot! :( Asbest! Bah.

[Beantwoorden]


Door Anne op 2 oktober 2013 16:02

Wat je nu laat zien ziet er al zo mooi uit! Ik hoop voor je dat internet het snel doet!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 2 oktober 2013 16:05

Wat een prachthuis heb je toch :-) heel veel plezier veer! x

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 oktober 2013 16:07

Jouw huisje wordt volgens mij zo geweldig mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Mireille op 2 oktober 2013 16:10

Ziet er goed uit! Alvast succes met verhuizen en ik hoop heel erg voor je dat het internet het snel doet… Want anders is het verhuizen een stuk minder leuk…

liefs Mireille

[Beantwoorden]


Door Nena op 2 oktober 2013 16:13

Ik vind het allemaal zo spannend! Dat is trouwens een heel erg mooi boeken/cd’s/dvd’s-rek! :)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 2 oktober 2013 16:17

Wat leuk! Hopelijk kun je er snel in, je huis is prachtig :D

[Beantwoorden]


Door Sabine op 2 oktober 2013 16:18

Leuk om even een update te lezen, spannend allemaal! Ik duim voor internet. ;)

[Beantwoorden]


Door Marissa op 2 oktober 2013 16:19

Echt slecht dat het internet het nog niet doet. Hopelijk zijn ze na vandaag klaar ermee. Ik vind het er mooi uitzien. En maak je moeder maar heel goed duidelijk dat je wel terug komt. Ik begrijp wel dat ze het moeilijk heeft, maar kleine meisjes worden groot, gelukkig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:27:

Er is een glasvezel kabel gebroken, vandaar :-( Ze gaan ermee aan de slag…

[Beantwoorden]


Door Naomi op 2 oktober 2013 16:24

Het ziet er al gezellig uit in je nieuwe appartement, ben benieuwd hoe het wordt als het helemaal af is! Wel vervelend dat het internet ’t nog niet doet zeg, hopelijk is dat snel opgelost!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 2 oktober 2013 16:25

Wat vervelend zeg van het internet. Ik hoop dat het snel opgelost is zodat je in je mooie huisje kunt gaan wonen:)

[Beantwoorden]


Door Tosca op 2 oktober 2013 16:34

Komt er ook nog een filmpje door je mooie huis?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:27:

Natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door amaya op 2 oktober 2013 16:36

Wat een mooi appartement! :O
Ik wens je veel suc6 & plezier!

byebye , :wave:

amaya

[Beantwoorden]


Door Martina op 2 oktober 2013 16:37

Ik ben zoooo benieuwd! Het gaat vast prachtig worden!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 2 oktober 2013 16:38

Spannend hoor, het komt nu wel heel dichtbij! :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 oktober 2013 16:39

Ziet er goed uit zeg, ben benieuwd hoe het uiteindelijk word en ik hoop dat het internet het snel doet! :)

[Beantwoorden]


Door My Linh op 2 oktober 2013 16:42

Wauw, ziet er heerlijk uit op de foto! Ik krijg er een beetje arabian-nights-gevoel bij :D Ik hoop dat je er snel in kan. Super vervelend met je internet >.<" Succes ^^

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 2 oktober 2013 16:44

Ik hoop met je mee dat je internet het snel doet! Toen mijn vriend en ik gingen samen wonen hadden we ook pas na een paar weken internet, dat was ook echt vreselijk, maar gelukkig konden we wel heel langzaam internetten door mijn mobiel als hotspot in te stellen.

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 oktober 2013 16:56

Heel leuk om te lezen, ik woon zelf al 2 jaar op kamers maar reis nog zo goed als elke week naar huis wat ruim 3,5 uur reizen is maar ik heb het er voor over ^^) Ik ben heel benieuwd of het uit huis gaan je gaat bevallen maar ik denk wel goed!

[Beantwoorden]


Door Linsy op 2 oktober 2013 16:58

Ah Vera wat ziet je appartement er toch schitterend uit.
En de artikelen en filmpjes over je nieuwe woonruimte vind ik ook super leuk om te lezen.
Ik zou het echt suuupppperrr leuk vinden als je een house tour zou doen als alles helemaal af is en al lekker genesteld bent.
Je hebt echt een super leuke smaak met inrichting!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:27:

Natuurlijk! Dankjewel Linsy!

[Beantwoorden]


Door Summer op 2 oktober 2013 17:02

Je hebt echt een fantastisch uitzicht, het ziet er echt heel leuk uit!
Nog eens gefeliciteerd!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Jana op 2 oktober 2013 17:09

Het ziet er echt super uit! Hopelijk heb je snel internet!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 2 oktober 2013 17:12

Wat ziet het er al leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 2 oktober 2013 17:14

Herkenbaar, zo’n moeder haha. Toen ik het huis uit ging, heeft mijn moeder een aantal traantjes gelaten. De band met mijn ouders was erg goed, maar is sinds ik op mezelf woon (en ook nog eens 200 km. verder) nóg sterker geworden!

Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat!! Het ziet er al prachtig uit. Ik duim met je mee voor het internet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:28:

Dat is mooi om te horen! Daar hoop ik ook op! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 oktober 2013 17:20

Zo’n moeder heb ik dus ook. In begin ging ik ook trouw heen en weer. Ik had toen ook nog een baantje in het dorp van mijn ouders, maar toen dat afliep zat ik binnen een aantal weken voor een half jaar in de States en toen werd het bezoek aan mijn ouders steeds minder. Ik moet nu af en toe plannen wanneer ik weer ga omdat ik ze anders gewoon 3 maanden niet zie.

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 2 oktober 2013 17:29

Je bent dus al best wel ver! Wat goed! Heel irritant dat van die verbinding, is wel echt essentieel zeker voor jou. Hopelijk kun je zaterdag helemaal over, ik ga in ieder geval voor je duimen. Enne .. mijn moeder had er ook moeite mee maar ze is er snel aan gewend. Komt helemaal goed!

[Beantwoorden]


Door Renate op 2 oktober 2013 17:31

Het ziet er al heel erg mooi uit, ik ben vooral benieuwd hoe het eind resultaat eruit ziet! Wel vervelend van die internetverbinding!

[Beantwoorden]


Door roos op 2 oktober 2013 17:36

Ik vind de shoplogs en updates erg leuk om te zien en te lezen :)
Wel erg vervelend van die internet zeg!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 2 oktober 2013 17:37

Kinderen die uit huis gaan is altijd moeilijk voor ouders denk ik.
Mijn ouders hadden een grote mond, maar hadden het er volgens mij best moeilijk mee.

Maar hee, het is super leuk om op je zelf te wonen, geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Julia op 2 oktober 2013 17:40

Wauw! Het wordt zo mooi! Ik vind jouw style echt heel leuk en ik verheug me op komende uit huis shoplogs! (als die er nog komen)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 2 oktober 2013 17:47

Wat leuk! Ik weet zeker dat jouw huisje echt prachtig wordt :)

[Beantwoorden]


Door Griet op 2 oktober 2013 17:58

Zo spannend allemaal! Ik vind het altijd leuk om te zien hoe iemand anders alles inricht :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 2 oktober 2013 18:08

Ik zou ook echt niet zonder internet kunnen, denk dat ik dan ook zou wachten met verhuizen haha. En voor jou is het natuurlijk echt je werk dus dan heb je een goed excuus om nog even in Arnhem te blijven (omdat mensen het misschien raar vinden als je zegt ‘ik verhuis nog niet, want m’n internet daar doet het niet’)! Ah whatever, nog veel plezier met verhuizen en ik ben benieuwd naar je updates!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:29:

Gelukkig begrijpen de meeste mensen het wel, want hallo, ik kan niet werken anders! waatttt :D

[Beantwoorden]


Door Sarah op 2 oktober 2013 18:08

Hoop dat het internet het gaat doen!
x :wave:

[Beantwoorden]


Door Nicky op 2 oktober 2013 18:11

Ik zit m’n ouders al 3 jaar voor te bereiden op het feit dat ik vroeg of laat het huis uit ga en gelukkig beginnen ze het nu eindelijk te accepteren (al zal het nog min. 1 jaartje duren voor het effectief kan gebeuren) maar ik begrijp je helemaal :)
Ik duim mee dat de glasvezel er spoedig ligt zodat we kunnen genieten van filmpjes en vlogs vanuit je nieuwe woonst :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 oktober 2013 18:12

Wat vervelend dat je internet het nog niet doet. Ik heb het ook gehad bij UPC toen ik ging verhuizen, UPC beweerde dat ik wel internet had terwijl ik het toch écht niet had. Stomme telecombedrijven ook.
De foto’s zijn prachtig, je gaat het vast enorm naar je zin hebben!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 2 oktober 2013 18:16

Ik vind je slaapkamer er nu al gezellig uitzien! Hopelijk schiet het op met dat internet, daar kun jij echt niet zonder! Je had toch juist extra betaald zodat het meteen aangesloten werd?

[Beantwoorden]


Door Axelle op 2 oktober 2013 18:19

oh vind het zo spannend hihi!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 2 oktober 2013 18:22

Wauw, ik vind het zo’n prachtig appartement. Die foto van de slaapkamer… WAUW! Veel plezier daar! :-)

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 2 oktober 2013 18:23

Het ziet er al zo leuk uit :) Ik vind het super dat je dit deelt met ons :) x

[Beantwoorden]


Door charile op 2 oktober 2013 18:28

Wat gaaf! Veel plezier :D

[Beantwoorden]


Door Marieke op 2 oktober 2013 18:34

Als ik nu op je site kom word ik elke keer eerst zo pissig op die mega-reclame van Nike. Nee, ik kan niet “one more mile”. Ik mag niet meer hardlopen en zal het ook nooit meer kunnen verdomme! Iets met knieën. Maar met een diepe zucht ga ik dan opzoek naar dat minuscule kruisje.
En dan kan de pret beginnen, want ik vind jou appartementje zo gaaf! Vooral de ramen, ik ben echt jaloers op die vorm en de lichtinval. Jammer dat ze zo met het internet lopen te kloten. Dat gaat ook nooit eens soepel he?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:32:

:-( Ik dacht Nike weg was trouwens!

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 3 oktober 2013 om 15:42:

Zelfde hier… Stront vervelend die reclame!
(Had je al gemaild, maar je zei dat het nu makkelijker weg te klikken was, niet dus.. :( ) :hmm:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 15:45:

Hij is in de rechter bovenhoek weg te klikken. Heb het geprobeerd en dat gaat makkelijk :)

Daphne antwoordt op 3 oktober 2013 om 22:55:

Niet bij mij.. Maarja zal dan wel aan mij liggen.. :-|


Door Marlijn op 2 oktober 2013 18:37

Ziet er supergaaf uit! Heel veel plezier in je nieuwe huis.

[Beantwoorden]


Door Myrna op 2 oktober 2013 18:45

Hoop voor je dat het internet snel is opgelost. Het ziet er al goed uit, vind je ramen ook erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Linda op 2 oktober 2013 18:49

Begint er al super uit te zien!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 2 oktober 2013 18:56

Hee wat begint je appartement er al mooi uit te zien! Gaaf zo’n update, leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Tjuly op 2 oktober 2013 18:58

Erg leuk om te lezen hoe de stand van zake nu is ! Ik hoop dat je internet snel geregeld is!

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 oktober 2013 19:02

Je hebt zo’n mooi appartement, hoop echt voor je dat je snel kunt verhuizen. Maar ik snap wel dat internet een cruciaal punt is ;-)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 2 oktober 2013 19:12

Wat leuk zeg! Ik hoop dat je snel terug een filmpje maakt over spulletjes die je nog hebt gekocht & dat je je snel thuis voelt in je nieuwe huisje.

[Beantwoorden]


Door Minke op 2 oktober 2013 19:28

Het ziet er super mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Renske op 2 oktober 2013 19:35

Ik hoop dat t bij jou niet zo is, maar bij ons heeft glasvezel, nadat t is aangesloten nog een half jaar zegmaar ” kut ” gedaan. Internet viel de hele tijd weg etc.

K hoop dat t nu verholpen is! Veel plezier in je nieuwe appartementje! <3
Ik vind t erg mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:33:

De kabel is gebroken, maar wordt gemaakt! Hopelijk snel… Heb inmiddels wel een dongel, voor 3G.

[Beantwoorden]


Door Sandra-Fonken op 2 oktober 2013 19:38

Leuke update! Ik ben erg benieuwd naar hoe jouw appartement er uit komt te zien als het helemaal is ingericht. :)

[Beantwoorden]


Door MYK op 2 oktober 2013 19:43

Leuke update :)

[Beantwoorden]


Door Esmée op 2 oktober 2013 19:58

Ziet er al heel leuk uit! Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. x

[Beantwoorden]


Door Anouk op 2 oktober 2013 20:04

Tof hoor, ben benieuwd hoe je het gaat vinden!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 2 oktober 2013 20:08

Wat leuk ingericht tot nu toe zeg! Veel geluk!
Mijn moeder vond het ook vreselijk toen ik op mezelf ging wonen, al ging ik maar naar de andere kant van de stad. Nu woon ik wel ong. 50km verder en ook daar had ze heel veel moeite mee. Maar ik zie haar zeker 1x in de 2 weken, soms zelfs vaker!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 2 oktober 2013 20:13

Kan me goed voorstellen dat het nog wat onwezelijk aanvoelt dat je daar niet alleen aan het klussen bent maar er ook echt gaat wonen, dat had ik ook, maar je went snel genoeg! Je hebt in elk geval een erg mooi stekje gevonden!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 oktober 2013 20:14

Wat een gedonder met dat internet, soms lijkt het wel alsof het niet gewoon goed kan gaan. Ik hoop dat het snel geregeld gaat worden. Ik vind het zo leuk om je updates te lezen!

[Beantwoorden]


Door lala op 2 oktober 2013 20:16

:doh: ;-) :smak: :-) :no: (love) (H) (A) (: :kiss: :lees: :lol: (love) :love: :!: :$ :no: :+

[Beantwoorden]


Door Briiiiitt op 2 oktober 2013 20:24

Veraa , wil je aaalsjeblieft de wronghanded make-upchallenge doen? (love) :yes: :yay: :duh: xxx

[Beantwoorden]


Door Diepvriessnacks op 2 oktober 2013 20:25

Voor een schoolopdracht dienen wij enquetes af te nemen over diepvriessnacks. Graag willen wij daarbij jullie hulp. Bij voorbaat dank!
http://www.thesistools.com/web/?id=368256

[Beantwoorden]


Door Karlien op 2 oktober 2013 20:25

Je bent een super knap meisje!!!
En een goede stijl. En je hebt hele hele leuke filmpjes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:31:

Dankjewel Karlien :$

[Beantwoorden]


Door Nina op 2 oktober 2013 20:36

ah super leuk je appartement! Ik vind dat je een hartstikke leuke inrichting hebt uitgekozen, helemaal mijn smaak. Superrrr leuk, I love it. Ahh als ik uit huis ga, ga ik sowieso ook elk weekend naar huis. Leuk om bij te kletsen met je familie en natuurlijk weer even ouderwets thuis. Heerlijk huisje Vera!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 2 oktober 2013 20:44

Leuk!! Ik ben wel echt heel erg benieuwd naar het eindresultaat straks! Heel veel plezier alvast voor de eerste nacht slapen, spannend!

[Beantwoorden]


Door Anna op 2 oktober 2013 20:44

ik vind je appartement heel erg leuk, mooi ingericht ook. Heel veel succes met het alleen wonen, en blijf leuke blogposts schrijven!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 2 oktober 2013 20:49

Aww wat lief van je moeder! Mijn moeder bereidt zich allangzaam voor op het moment dat ik uit huis ga door soms dingetjes te kopen voor mijn uitzet :P

[Beantwoorden]


Door Silke op 2 oktober 2013 20:55

Hopelijk wordt het internet snel geïnstalleerd & kan je lekker verhuizen naar je appartement!
Veel plezier daar alvast ;-)

xx

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 oktober 2013 21:08

Ahh ja moeders en kinderen die uit huis gaan..het blijft een lastige combinatie ^^) Ik ging in het begin een paar keer per week nog ‘even langs’. Daarna iets steeds iets langer ertussen, konden we allemaal wennen haha

[Beantwoorden]


Door lisa op 2 oktober 2013 21:11

ik houuuuuuuuuuuuu van je je ramen vera x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:31:

Ik ook! Ben er zo blij mee! Vind ze prachtig (love)

[Beantwoorden]


Door Antoinet op 2 oktober 2013 21:13

Leuk! Ik vind die ramen in je huis zo mooi, dat alleen al overtuigt me ervan dat ik daar ook wil wonen. Is er toevallig nog ruimte voor buren? (grapje hoor) ^^)

Liefs
Antoinet

[Beantwoorden]

Britt antwoordt op 2 oktober 2013 om 21:18:

Ik duim met je mee ;-) (:

[Beantwoorden]


Door Anna op 2 oktober 2013 21:16

Leuk! Voordat je het écht helemaal hebt ingericht ben je een jaar verder, bij mij komen er af en toe nog nieuwe dingen bij (na 2 jaar). Je blijft er mee bezig! Ik ga in het weekend ook gewoon lekker naar huis en mijn moeder komt af en toe logeren :) Ook heel gezellig!

[Beantwoorden]


Door Chiara op 2 oktober 2013 21:21

Wow!Het ziet er nu al super leuk en sfeervol uit :) Maak je ook nog een soort van house tour als je erin zit?:D Dat we het helemaal kiunnen zien hoe het is geworden,begrijp het ook als je dat niet wil in verband met privacy,maar het lijkt mij wel erg leuk!En misschien ook een filnpje van hoe je al je make-up opnieuw indeeld?Of een update van je make-up stash. xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:30:

Die komt!

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 2 oktober 2013 21:30

Hopelijk lossen ze het probleem snel op en kun je snel verhuizen :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 oktober 2013 21:37

ik was net deze blogpost aan het lezen & toen zag ik je opeens op tv bij ‘de Avondploeg’ haha :-)

[Beantwoorden]


Door jasmijn op 2 oktober 2013 21:40

heyy
heel leuk! en erg warm ingericht! kan je nog een keer een filmpje maken van je hele woning nu???? xxxxxxxx

[Beantwoorden]


Door Purpura papilio op 2 oktober 2013 21:40

heeel mooi

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 oktober 2013 21:44

Leuk zo’n artikel, hopelijk kan je snel over verhuizen. alvast veel plezier in je nieuwe appartement

[Beantwoorden]


Door Esmay op 2 oktober 2013 21:48

Ohh ik hoop ook dat het internet het snel doet! Stom dat ze daar nog steeds niks aan hebben gedaan zeg.. En elk weekend naar huis, leuk :D hihi
Succes nog met de laatste loodjes!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 2 oktober 2013 21:51

Handig deze update! )Voordat ik weer denk dat de filmpjes in je nieuwe onderkomen zijn opgenomen ;-) ) Ik kan me indenken dat het wennen is voor je ouders (en met name je moeder). Hopelijk heb je snel internet en kun je genieten van je eigen ‘huisje’.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 oktober 2013 21:54

Aaah wat superleuk zeg! En van wat ik van de foto’s kan zien, heb je een supermooi appartement! We krijgen natuurlijk wel foto’s te zien als alles af is he :)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 2 oktober 2013 21:54

Zo leuk Vera!
Ik ben echt heel blij voor je :)
Je appartement ziet er nu al heel sfeervol en leuk uit, super!
Ik ga voor je duimen dat het internet het snel doet! <3

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 2 oktober 2013 22:17

Ik woon al 3 jaar op mezelf en het is echt geweldig, in het begin is het natuurlijk wennen, maar gewoon erop uit in Amsterdam en ontdek de stad nog dieper nu je er woont. Misschien heb je wel een leuke buurjongen met wie je samen kan eten (love)

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 oktober 2013 22:20

Het ziet er echt cosy uit! Ik hoop dat het je goed gaat bevallen :)

[Beantwoorden]


Door Nina op 2 oktober 2013 22:41

Oh man, wat een geweldig, heerlijk huis! Ik hoop dat je er heel gelukkig wordt. Geniet ervan, meis.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:30:

Dankjewel Nina!

[Beantwoorden]


Door TimeForBlues op 2 oktober 2013 23:57

Wat een mooi geschreven stuk :)
Ik begrijp je verhuisstress het is ook niet niks! Maar je zult je er straks vast helemaal thuis voelen.
Ik blijf het zeggen, maar je stulpje is zoo mooi smaakvol ingericht! Love it!
En ik duim mee voor je internet! Mega balen dat dat niet fatsoenlijk werkt!
Xx

[Beantwoorden]


Door Josanne op 3 oktober 2013 00:03

Zal wel wennen zijn, had ik ook. Bleeehh. Maar ben nu heel erg gewend.
En je hebt iig een prachtig plekje!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 3 oktober 2013 00:09

Uit huis gaan is zoveel stress en geregel, maar als je er eenmaal zit dan ben je zo blij met je eigen plekje :D

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 3 oktober 2013 07:25

De foto’s die je nu laat zien daarop ziet het er al zo leuk uit!! Ik hoop dat je internet het heel snel gaat doen!!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 3 oktober 2013 08:20

Ik vind alles in en rondom je appartement zo gaaf! Hele goed dat je nu de stap neemt door uit huis te gaan!

Toen ik uit huis ging had mijn moeder er ook veel problemen mee. Nu ging ik ook wat eerder het huis uit dan gemiddeld maar dat moet niet altijd een rol spelen. Ik geloof dat ze het nu wel heeft geaccepteerd en nu is ze gewoon heel enthousiast als ik weer een keertje langs kom!

[Beantwoorden]


Door Vintage & Beauty op 3 oktober 2013 08:25

Wat irritant zeg dat alles nog niet werkt! Heb het ook al een paar keer meegemaakt helaas.. vaak zijn huisbazen/ verhuurders geneigd om te zeggen dat alles geregeld is zonder dat dit daadwerkelijk zo is. Uit ervaring kan ik je zeggen: zeuren helpt! ;)

Succes met alles. Ik vind je appartement er btw echt heel tof uitzien, doe je goed!

Liefs,
Kim

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:30:

Boos worden ook, heb ik gemerkt ;-) Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Marly's Diary op 3 oktober 2013 09:03

Ooh spannend he verhuizen! Ik ben sinds dit jaar samen gaan wonen met mijn vriend, gelijk vanuit mijn ouderlijk huis. En dat was wennen! Maar het is wel héérlijk om op jezelf te zitten en je eigen ritme te bepalen! Ik zelf zie mijn ouder 1x in de twee weken! (En dat terwijl ze in dezelfde woonplaats wonen haha)

Heel veel plezier met je appartement! Het is een prachtige woning waar je heel trots op kunt zijn!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 3 oktober 2013 09:26

Het komt steeds dichterbij. Ik ben benieuwd hoe je het gaat vinden als je er eenmaal woont. In het begin lijkt het me heel erg wennen. Hopelijk gaat je internet het snel doen! (:

[Beantwoorden]


Door margot op 3 oktober 2013 09:28

Hahaha, fijn om dit te lezen :)
Ik reageer altijd sporadisch op je blog maar wil dit even met je kwijt:
Moeders zullen zo blijven :p Ik woon nu al drie jaar op mezelf en mamsie heeft nog steeds het gevoel dat ik nooit meer thuis komt. Dus ja, het blijft erin (overigens hou ik ook van verse sap en croissantjes op zondag ;) ) (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2013 om 09:29:

Ahhhh! Wel goed om te weten, dan reken ik daar op ^^)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 oktober 2013 09:37

Prachtig, prachtig, prachtig! Wat een mooi appartement!

[Beantwoorden]


Door Leonie K op 3 oktober 2013 09:44

Ziet er echt leuk uit, ben benieuwd naar her eindresultaat!

[Beantwoorden]


Door Chanel op 3 oktober 2013 10:20

Geweldig appartement, ben echt super-duper jaloers!

Mag ik vragen wat jouw maandelijkse huurkosten zijn voor dit appartement? Ik snap het als je het niet wil vertellen, maar ik ben mezelf een beetje aan het oriënteren hierin, dus ik was zeer benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Magali op 3 oktober 2013 10:20

Ik ben ook net naar Amsterdam verhuisd! Ik had verwacht dat ik heel veel heimwee zou krijgen maar het valt heel erg mee, ik denk vooral omdat ik hier echt mijn eigen plek heb, en bij mijn ouders dan mijn ‘andere thuis’ is. Ik vind mijn ouders wel een beetje zielig, want ik ben enigskind en nu ben ik dus weg, haha. Veel plezier in Amsterdam, misschien zie ik je wel een keer ergens lopen :)

[Beantwoorden]


Door Amina op 3 oktober 2013 12:27

Wat leuk en super spannend lijkt het me, de eerste nacht alleen slapen! Als je je eenzaam voelt neem een huisdier! :D

[Beantwoorden]


Door Sofie op 3 oktober 2013 13:12

Het loopt best vlot toch? Op de internetverbinding na dan :)

Ik ga volgend jaar pas verhuizen en mijn moeder heeft het er nu al moeilijk mee. Al is ze wel erg lief en helpt me met de aankoop van kleine dingetjes. Zomaar :)

[Beantwoorden]


Door Cato op 3 oktober 2013 13:43

Waaaah! Ik hoop ZO voor je dat je er snel in kan, echt een droomhuis.

[Beantwoorden]


Door The Beauty Suitcase op 3 oktober 2013 13:54

Ik ben volledig nieuw op je blog en wilde even zeggen dat ik de ramen van je appartement echt heel gaaf vind! Ga je uiteindelijk een huistour doen?

[Beantwoorden]


Door Joyce op 3 oktober 2013 15:02

Wat vervelend dat het nog niet helemaal opschiet met het internet (al vind je moeder dat zo te horen lang niet erg)! (A) Ik hoop voor je dat hier snel verandering in gebracht wordt en je dan echt de kans krijgt om met je hele hebben en houden te verhuizen… Om wel weer terug te komen in de weekenden natuurlijk! :ja: Succes nog Vera, ik volg je verhuisproces op de voet!

[Beantwoorden]


Door Nora op 3 oktober 2013 15:09

Hopelijk heb je internet! Ik duim alvast mee ;)
Ik ben zo benieuwd naar het totale plaatje!

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 oktober 2013 15:23

Super leuk om te lezen hoe het gaat met je nieuwe appartement! :) En jemig, ik ben echt verliefd op je mooie grote ramen!! ^^)
Ik wilde trouwens nog even zeggen, dat dat dakraampje voor best veel warmte zorgt (uit ervaring) in de zomer. Dus ik zou er wel een soort van wit doek voor plaatsen, die het ligt doorlaat maar de warmte tegenhoudt. :) Liefs

[Beantwoorden]


Door Mariette op 3 oktober 2013 16:38

Waauuww ziet er al goed uit hoor Vera!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Alette op 3 oktober 2013 17:43

Als ik de foto;s zo zie beloofd het een mooi appartment te worden! Volgens mij las ik ergens dat je wel een huistour gaat doen. Of het is wishfull thinking. Hoe dan ook het lijkt me erg leuk eens in jouw huis rond te neuzen. :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 oktober 2013 18:14

wauw super gezellig heb je je appartement ingericht. Proficiat

[Beantwoorden]


Door Anneke op 3 oktober 2013 18:18

Ik hoop voor je dat het internet snel gaat werken!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 3 oktober 2013 18:27

Leuk stukje! Wat vervelend zeg dat die glasvezel het nog steeds niet doet.. las er ook al wat tweets over. Stom! Hoop dat het inmiddels gefixt is? Ik vind je appartement ZO mooi hè! Die ramen (love)

[Beantwoorden]


Door Hansje op 3 oktober 2013 18:34

Haha, dat van elk weekend thuis slapen zei ik ook eerst.. dat houd je een paar weken vol en dan doe je het eens per maand ;)

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 3 oktober 2013 19:47

Ik vind je huis er echt heel leuk uitzien! Die ramen zijn echt heel gaaf! Heel veel plezier in je huis! xxxxx

[Beantwoorden]


Door AnnikaACBBlogs op 3 oktober 2013 20:00

Ik vind het elke keer weer fantastisch om te lezen wat jij allemaal bereikt voor jezelf! Je blog is echt een opkikker waar ik elke keer weer inspiratie van krijg. Heel veel plezier in je nieuwe appartementje. Het ziet er al leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Isa op 3 oktober 2013 20:04

:wow: wat heb jij nu al een mooi huis! <3 veel plezier in Amsterdam!

[Beantwoorden]


Door Kauthar op 3 oktober 2013 20:53

Ziet er mooi uit, die grote ramen lijken me echt heerlijk :).

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 oktober 2013 20:59

Die boekenkast is echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door Linda op 3 oktober 2013 21:28

Het ziet er echt al mooi uit meid. Ik hoop dat je inmiddels internet hebt. Ach ja, moeders… Mijn moeder was daar ook bang voor, terwijl ik echt super vaak terug naar huis ging. Wel lief :)

[Beantwoorden]


Door José op 3 oktober 2013 22:05

Als je s’nachts wat hoort dan ben ik het maar, die jouw ramen steelt! Echt super mooi
Alles tot nu toe. Hield manlief maar meer van deze stijl van inrichting…

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 oktober 2013 23:05

Ik duim voor je, Vera!

[Beantwoorden]


Door Sanneke op 4 oktober 2013 00:07

Ahhh ik vind t zo spannend, Vera! :D Elke keer als ik bij mijn ouders ben zegt mijn moeder ‘Je moet nog naar Vera toe, hoor!’ haha. Ik kan niet wachten om t te zien. Ik vind je smaak qua inrichting trouwens echt geweldig. Toen je t had over rustig en de kleuren dacht ik dat t totaal niet mijn smaak zou zijn maar I LOVE IT! Het heeft mij ook zeker geinspireerd voor mijn toekomstige huisje. Ik kom snel kijken en ik duim dat je zaterdag over kan.
Mijn vader stond te huilen toen ik weg ging dus dat was echt even heel zwaar. Maar ik ben om de paar weken een paar dagen bij ze en ik merk hoe fijn ze dat vinden.

[Beantwoorden]


Door Sjofel op 4 oktober 2013 00:18

Ach, je moet maar denken, als het internet het inderdaad nu doet heb je nog steeds geluk. Over het algemeen duurt het meerdere weken voor je internet hebt na een verhuizing ;) Voor jou natuurlijk wel vervelend omdat je er voor je werk van afhankelijk bent, al denk ik dat veel mensen dat tegenwoordig zijn (: (ik wel in ieder geval haha!)
:wave:

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 4 oktober 2013 11:49

Wauw! Ik vind het nu al heel mooi ingericht, ik kan stiekem niet wachten om zelf in een appartement te gaan wonen en alles lekker naar mijn eigen smaak in te richten. Hoop voor je dat het snel geregeld is met die glasvezel want ik kan me voorstellen dat je toch graag een keer daar wilt slapen.

[Beantwoorden]


Door Lovelovr op 4 oktober 2013 14:10

Ik vind deze huis echt zo mooi! Veel plezier Vera ik hoop dat je er leuke dagen zal meemaken. Ik zoek ook een appartement in Amsterdam maar serieus het is zo moeilijk! Zou ik mogen weten hoe deze gebouw heet of hoe ik het kan vinden om te zoeken of hoe ik het kan zoeken? Als ik daar een huisje vind beloof ik je niet lastig te vallen haha xx ^^)

[Beantwoorden]


Door yvonne op 4 oktober 2013 20:23

Wauw ziet er mooi uit! Ben benieuwd naar de house-tour! En mag ik vragen waar je je inspiratie vandaan haalt?

[Beantwoorden]


Door Jhemyla op 4 oktober 2013 21:04

Balen dat internet niet meewerkt :S

[Beantwoorden]


Door iris op 4 oktober 2013 21:29

Wauw wat een super huis heb jij!
Komt er ook een huistour? :smak:

[Beantwoorden]


Door Emke x op 4 oktober 2013 22:46

veel verhuis geluk Vera! grt Emke x

[Beantwoorden]


Door Sophie op 5 oktober 2013 09:43

Het ziet er nu al super gezellig uit! Ik duim voor je!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 oktober 2013 20:48

hahaha! ik dacht in de bus nog vanmiddag: echt raar dat je nu echt in amsterdam woont. dat ga ik waarschijnlijk ook hebben als yara in utrecht woont. ik weet niet beter of jullie wonen hier, dus zo’n raar idee.

ik ben donderdag in amsterdam, maar heb dan beetje strakke planning dus denk niet dat ik dan kan komen, maar ik wil echt zo snel mogelijk (love)

[Beantwoorden]


Door Adinda op 6 oktober 2013 10:58

je hebt echt een super mooi huis ziet er echt heel leuk ingericht uit

[Beantwoorden]


Door Lauryn op 6 oktober 2013 16:43

wanneer is t het klaar?

[Beantwoorden]


Door Scha op 7 oktober 2013 16:09

Wauw is op die laatste foto dat je uitzicht? Ziet er echt nice uit. :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 1 december 2013 12:58

Waar is de boekenkast van?

[Beantwoorden]


Door Peggy op 29 september 2014 15:40

Zou je me kunnen vertellen, waar je boekenkast van is. Vind hem erg gaaf!

[Beantwoorden]