Uit huis/verhuis shoplog

Kleding en make-up kopen? Even niet! Ik shop momenteel liever voor servies, boordtrommels, gardes, spatels en leuke waxinelichthouders. Dit is de eerste ‘uit huis’ shoplog met Blond Amsterdam Blondelicious, Xenos, Action, Tiger en Wesco. Wat zit die afspeelknop weer op een goede plek hè?

Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door Laura op 5 september 2013 06:07

Heel leuk weer eens wat anders! Die broodtrommel is zo leuk! En zo zie je idd dat je echt heel veel spullen nodig hebt!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 5 september 2013 06:25

Hoi Vera,

Super tof dat je gaat verhuizen! En wat heb je leuke spullen gekocht!
Zelf vind ik die houten school er super mooi uitzien.

xNaomi

[Beantwoorden]


Door Naomi op 5 september 2013 06:26

Door martina op 5 september 2013 06:28

leuk om te zien! en suuuuper herkenbaar!
Ik haalde dan zoveel spullen en dan miste ik nog van alles waar ik niet aan gedacht had… maar dan stond ik ineens in de keuken zonder schoonmaakmiddel, of dan had ik geen wasrek om mijn was op te hangen…. Maar dat is natuurlijk ook geen ramp, was wel erg leuk om over na te denken en moeders hebben altijd praktische tips ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 09:28:

Nu ook, ik heb al veel gekocht (meer in de tweede shoplog) en heb nog een lijst met 100030 dingen die ik nog niet heb :O Gelukkig zit er bij mij wel een Blokker om de hoek, mocht ik wat nodig hebben.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 5 september 2013 06:41

Wat heb je veel leuke dingen gekocht! Lijkt me echt zoooo leuk om te gaan winkelen voor je eigen huis! De bordjes van Blond vind ik allemaal erg tof, dat is ook echt waar ik van hou, haha. En de doorzichtige glazen en kan zijn erg mooi. En die spatel met hartje, ahh! Ik vind eigenlijk alles leuk, haha.

[Beantwoorden]


Door Lidewij op 5 september 2013 06:53

Ik vind dit zoo leuk om te zien! :D je bent ook echt superenthousiast – maar dat is zoo logisch met dat fantastische appartement dat je hebt gescoord! Ik vind het echt supergaaf voor je dat je dit nu kunt doen, en ik vind het helemaal niet erg om nog veel meer van zulke shoplogs te zien! ;)

[Beantwoorden]


Door Hannah op 5 september 2013 07:05

Superleuk! Ik heb voor ik uit huis ging eerst per ”kamer” een lijst gemaakt met wat ik allemaal nodig had. En dan na alles wat ik kocht of kreeg lekker afstrepen, hihi. Succes met het inden van de rest van je uitzet!

[Beantwoorden]


Door Tineke op 5 september 2013 07:10

Ik ben zo benieuwd hoe het word! Je hebt hele mooie dingen gekocht!
Liefs <3

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 september 2013 07:11

Wat een leuke spulletjes allemaal! Je ziet er echt super vrolijk uit! :)
Die ontbijtbordjes zijn echt ontzettend schattig!

[Beantwoorden]


Door Tineke op 5 september 2013 07:13

Wat een leuke shoplog! Je hebt hele mooie dingen gekocht! Ik ben zo benieuwd hoe je huisje/appartement eruit komt te zien!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 5 september 2013 07:15

Superleuk om te zien wat je allemaal al hebt gekocht! Er komt zó ontzettend veel kijken als je naar huis gaat.. Ik heb voor mijn verjaardag van oma een compleet servies gekregen (die echt ZO mooi is :D), en mijn bestek heb ik ook al gekocht. Ik ben voor in de keuken al bijna klaar, maar voor de rest heb ik… Uhm… Alleen een superzacht knuffelkussentje :’). Ik ga vandaag hopelijk mijn tafel ophalen en hopelijk ook mijn DAR stoeltjes <3! Al weet ik nog STEEDS niet welke kleur ik wil..

Oh, over je muffinplateau: als je niet weet waar je 't voor gebruikt: je kunt er eventueel ook mooie stompkaarsen op zetten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 09:29:

Leuk! Wat voor servies? Bestek heb ik inmiddels ook! Als je twijfelt over de kleur, zou ik voor iets naturels als wit gaan. is eigenlijk altijd goed!

[Beantwoorden]

Anneloes antwoordt op 5 september 2013 om 15:10:

Ik heb het Jamie Oliver servies van de AH actie! Helemaal compleet, en van alles minimaal 8 stuks (behalve van de grote kommen en de serveerschalen, maar dat is logisch :P). Wit is inderdaad mijn voorkeursoptie, maar mauve en oceaan zijn ook echt prachtig, en die zijn nét iets unieker. Wel lastiger te combineren als je zou willen veranderen van interieur of tafel, maar wél net wat meer in het oog springend.

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 5 september 2013 om 21:07:

Ben erg benieuwd naar je bestek! Verkoop het zelf dus let altijd op het bestek wat mensen hebben, haha.

Anneloes antwoordt op 5 september 2013 om 21:41:

@Tessa

Mijn bestek? Ik heb het bestek “Oscar” van Villeroy&Boch!


Door dita op 5 september 2013 07:18

Wat een leuke spullen!

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 5 september 2013 07:19

Heel erg leuk! Je hebt een erg leuke smaak! Blond staat super mooi in je strakke witte keuken!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 5 september 2013 07:22

Spulletjes kopen voor je nieuwe huisje is zoo leuk! Ik ben verliefd op je wesco bolletje! Staat straks prachtig op je mooie aanrecht!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 09:29:

Ik ga hem er vanmiddag al neerzetten als ik naar mijn appartement ga ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 5 september 2013 07:23

Wat een leuke shoplog! De broodtrommel vind ik erg gaaf!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 september 2013 07:24

oh Vera ik ben zo ontzettend benieuwd hoe je huisje eruit gaat zien! Ik vind de broodtrommel in ieder geval helemaal leuk – echt een Vera item ;)!

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 september 2013 07:26

Superleuk, het lijkt me best lastig maar ook zo leuk om je eigen plekje helemaal in te delen en te stylen.

[Beantwoorden]


Door Tara op 5 september 2013 07:29

Superleuk om te zien! Ik vond uitzet shoppen zelf ook onwijs leuk!

[Beantwoorden]


Door Allissa op 5 september 2013 07:31

Suuuuperleuk om te zien! Wil zelf ook shoppen nu haha

[Beantwoorden]


Door Ayla op 5 september 2013 07:36

Super leuk! Ben benieuwd naar de 2de !

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 5 september 2013 07:39

Wat een super leuke aankoopjes!!! :D Ben benieuwd naar deel 2

[Beantwoorden]


Door Sophie op 5 september 2013 07:40

Wat een leuke aankopen! Lijkt me echt heerlijk je huisje inrichten. Heb nu al zin in de 2e shoplog:)

[Beantwoorden]


Door Rachelle op 5 september 2013 07:50

Je hebt echt een mooie smaak, Vera! Jammer dat er ik belgie geen xenos is want die schaal vind ik echt super mooi! Over een jaar ga ik ook samenwonen (moet eerst nog een jaar studeren) en mijn moeder koopt af en toe wat voor mijn uitzet. Zo heb ik al een servies, pannenset,.. Zelf heb ik ook al wat spulletjes gekocht. Op deze manier zijn de kosten wat verdeeld over de tijd en ga ik het niet zo hard voelen dan dat ik alles in eens moet kopen. Dit is misschien een tip voor andere lezeressen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 09:31:

Leuk! Heel slim, hoef je het niet in 1 keer allemaal te kopen (doei geld). Had ik ook moeten doen, maar ik dacht altijd: ik ga nog laaaaang niet uit huis ;-)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 5 september 2013 07:55

Echt heel erg leuk om te zien! Ik ben echt benieuwd hoe je huisje er uiteindelijk uit gaat zien :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 september 2013 08:05

leuke aankopen allemaal :D

[Beantwoorden]


Door rivka op 5 september 2013 08:06

Wat leuk dat je uit huis gaat! En wat een leuke spulletjes heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 5 september 2013 08:06

Wat een enthousiast filmpje! Toen ik uit huis ging, nam ik veel bakspullen mee. De leukste cupcake vormpjes en tulband bakblikken, maar toen had ik geen beslagkom… Vergeet je zo de basis!
Verder zweer ik bij schoonmaak borstels van de Wibra. Daar verkopen ze een afwaskwast met een (verwisselbare) schuurspons eraan. Krijg je alles mee schoon zonder dat je handen vies worden ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 09:31:

Goede tip! Dankje! ik heb trouwens wel een beslagkom (volgende shoplog :D)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 5 september 2013 08:06

Heel leuk om te zien! Ik vind Blond Amsterdam ook zo’n leuk merk ^^) Als ik uit huis ga wil ik er ook nog wat spulletjes van kopen.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 5 september 2013 08:12

Wat een leuke items!
Die hartjes spatel is mooi!

[Beantwoorden]


Door adinda op 5 september 2013 08:14

Het is echt zo leuk om te zien. Je bent zo happy en je lijkt echt heel goed in je vel te zitten. Je straalt helemaal. Echt leuk!!
En leuke spulletjes natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Anne op 5 september 2013 08:18

Als eerst, wat zit je haar leuk zo! Mijn ouders hebben de vuilnisbak van Wesco, ook in die kleur. Heel mooi! Misschien kun je wel als je huisje helemaal af is weer een tour geven? Dan kunnen we toch nog al je meubels zien en hoe het is geworden. :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 09:32:

Ja, die vuilnisbakken vind ik ook zo tof! Als het af is komt er natuurlijk een tour!

[Beantwoorden]


Door Lieze op 5 september 2013 08:29

Ik vind je nieuwe huis echt supermooi, en je hebt hele leuke dingen geshopt!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 5 september 2013 08:30

Aaah wat ben je toch een cutie :)! Geniet ervan meid & heel veel succes met inrichten verven klussen het wordt vast een heel mooi paleisje!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 5 september 2013 08:35

Die borden heb ik ook allemaal! Als je nog veel meer leuke dingen van Blond Amsterdam wilt kun je het beste naar de Blond Flagship Store in Amsterdam gaan, bij de Albert Cuypmarkt in de buurt. Daar hebben ze ook allemaal ‘speciale’ dingen die ze in de bijenkorf niet verkopen en het is ook gewoon een hele leuke winkel! Daar in de buurt ligt ook Duikelman, daar kun je alles, maar dan ook echt alles voor je keuken kopen. Dus als je iets specialers zoekt wat je in de gewone winkel niet kunt vinden, daar gaan kijken! En de molenmesjes zijn daar heel fijn en niet zo duur, dat zijn echt óntzettend scherpe mesjes. Haha, ik heb echt zó veel tips want ik woon zelf al meer dan een jaar in Amsterdam

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 09:33:

Dankjewel!!! Goed idee, ik weet nu al dat ik de Blond Amsterdam winkel met veel te veel servies ga verlaten.

[Beantwoorden]


Door Edmee op 5 september 2013 08:50

OOhh wat heb je toch allemaal leuke spullen gekocht. Kan niet wachten tot het klaar is! Als je nog eens goedkope kookspulletjes wilt, kun je gaan kijken bij dille en kamille. Daar hebben ze echt super veel leuke dingen voor een zacht prijsje!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 09:33:

Ik dacht dat Dille & Kamille juist duur was! Zit ook in Arnhem, ga ik er dit weekend gelijk even heen. Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 5 september 2013 08:51

Die broodtrommel, pure liefde! Hij is onwijs leuk. Krijg na het zien van dit filmpje zelf ook weer zin om te gaan shoppen voor in huis haha

[Beantwoorden]


Door Jorien op 5 september 2013 08:51

Misschien is de kringloop nog een idee? Omdat je ook wel fan van retro bent… Wij hebben ook veel kringloop spullen, we moesten iets hebben om de dure bank te compenseren :D maar serieus, je hebt zoveel leuke en handige dingen bij de kringloop voor een schijntje! Wij hebben bijv veel manden, een wijnrek, bloemen vazen en mooie tafelkleden gekocht, om maat even iets randoms te noemen. In A’dam weet ik niet wat goede kringlopen zijn, in Arnhem vind ik die bij de Rijn (wel nog noord) wel fijn.
Oh en vergeet niet: je huis hoeft niet in één keer perfect te zijn met allemaal perfecte spullen. je groeit er ook in en na een maand of twee merk je al snel wat je mist.
Shop ze!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 09:35:

Er zit hier alleen nergens in de buurt een Kringloop. Wel in Arnhem, maar ik kan er niet met het OV heen. Oh, bij de rijn, daar bij het industrie terreintje? Zal eens kijken of ik iemand met een auto kan tackelen. Thanks! En nee, het hoeft ook niet in een keer perfect te zijn, dat is niet realistisch.

[Beantwoorden]

Jorien antwoordt op 5 september 2013 om 10:30:

Ja inderdaad die bij dat industrie terrein. Ik weet wel dat ik een keer met de bus naar de gamma ben geweest aan dezelfde weg. Maar makkelijk is het niet. Toen ik 2 jaar geleden in Arnhem woonde had je ook een kringloop in het centrum, aan de zijkant vd mediamarkt (niet de bios kant, de andere) maar dat was altijd chaos en soms wel duur. Maar dat is wel een optie evt. Heb daar wel ooit voor 5€ een belachelijke hoeveelheid echte glazen kerstballen gekocht :lol:

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 5 september 2013 om 17:21:

In Amsterdam ken ik nog wel wat leuke kringloopwinkels:
Juttersdok, Postjeskade 23
De Lokatie, Camperstraat 42
De Boemerang, Maalderij 8 in Amstelveen (bij het bedrijventerrein)
En in Amsterdam Noord zit ook een toffe retrowinkel, Neef Louis Design, daar hebben ze leuke jarenzestigmeubels enzo.

[Beantwoorden]


Door loui op 5 september 2013 08:52

wat zie je er mooi en blij uit!! vera on fire

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 09:35:

Haha, dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Annamarie op 5 september 2013 09:04

Super leuke dingen voor in je huisje!
Ik vind dat blond servies echt gaaf. leuk dat het allemaal verschillende bordjes zijn!
Het is een heleboel shoppen. en als je er in zit zal je in het begin nog vaak tegen dingen aanlopen zo van ships… dat heb ik nog niet.

geniet er van.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 5 september 2013 09:11

Dat is hartstikke leuk, zulke shoplogs. Je hebt echt leuke dingen gekocht en je bent zo lekker enthousiast met alles. Leuk om te zien! :-)

[Beantwoorden]


Door MYK op 5 september 2013 09:14

Echt super leuke dingen :)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 5 september 2013 09:17

Haha, met dingen die je niet zeker weet zou ik maar eerst de nodige dingen kopen en zodra je er woont, langzaam de ‘extra’s’ kopen! Maar aahh , die Wesco trommel wil ik ook! Ik zat er vorige week nog naar te kijken! (zolang ik op kamers zit koop ik het niet!)

[Beantwoorden]


Door Kim op 5 september 2013 09:22

Wat een leuke dingen heb je geshopt!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 5 september 2013 09:22

Oh Vera, wat is dit heerlijk om te zien zeg! Je bent zo ontzettend enthousiast en je straalt helemaal! Ik wens je zo mega veel geluk en blijdschap in je nieuwe appartementje! Je hebt trouwens super leuke dingen gekocht, ik ben echt verliefd op de waterkan en de glaasjes (cute!). Ik kijk nu al uit naar de volgende uit huis shoplogs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 09:36:

Dankjewel!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Hester op 5 september 2013 09:34

Het lijkt mij ook lastig om in te schatten wat je moet kopen en wat niet, zeker omdat je geen lullig kamertje van 16m² maar een heel appartement huurt! De spulletjes die je hebt gekocht zijn in elk geval superleuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 09:37:

Precies. Ik vind het ook wel lastig te weten hoe alles in de ruimte staat. Zo wilde ik eigenlijk geen te grote bank kopen, maar dat moet ik juist wel doen, anders valt het zo weg. Is allemaal passen en meten, maar ik kom er wel :-)

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 5 september 2013 09:35

Leuke spulletjes heb je gekocht. De broodtrommel vind ik gaaf zeg.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 5 september 2013 09:54

Haha dit doet me zo denken aan toen ik net het huis uit ging (alweer bijna 8 jaar geleden…). Ik heb toen bijna alles bij de kringloop gehaald, of tweedehands gekregen. Ik heb toen een hele dure pannenset gekocht, in Wageningen bij de kringloop, voor 3 euro. Ik gebruik ze nog steeds, echt een super aankoop :)

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 5 september 2013 09:55

Ga eens langs bij Ikea en Hema.
Misschien tref je daar nog leuke spullen :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 september 2013 09:58

Een handige keukenwinkel is Dille & Kamille. Is allemaal een beetje rustiek en ze hebben er heel veel mooie borden, keukengerei, wekpotten en ook glazen en borden. Ik ga meestal naar Dille & Kamille voor de dingen die ik niet bij de Xenos kan vinden.

[Beantwoorden]


Door Lin op 5 september 2013 10:04

Super om te zien hoe oprecht blij je bent met alle spulletjes! Ik werd er zelfs blij van :)
En wat staat een staart of knot je toch leuk!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 5 september 2013 10:05

Omg, die broodtrommel! Die zag ik niet aankomen, je zei wel dat het een bolletje was maar toch, ik had iets heel anders in gedachten. Meer een broodtrommel zoals je in je tas stopt, dus het duurde even voordat het kwartje viel ondanks het formaat. :P
Maar ik vind hem wel supervet! Volgens mij gaat je huisje echt heel mooi worden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 10:07:

Haha ja, die reactie kreeg ik ook al op YouTube :D maar het is wel gewoon een broodtrommel!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 5 september 2013 10:05

Wat een leuke spulletjes en een grappige broodtrommel!

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 5 september 2013 10:06

Wat ben je héérlijk vrolijk:D! Ontzettend fijn en tof en leuk om te zien dat je zo enthousiast bent over de volgende stap in je leven! Het is ook leuk, je eerste huisje:D! Ik was net zo vrolijk als jij! Je hebt hele leuke dingen gekocht Vera! Die broodtrommel vind ik buitensporig duur, maar echt heel gaaf, haha! Aliendoosje:). Ik heb echt genoten van je filmpje!

[Beantwoorden]


Door me op 5 september 2013 10:08

En nu maar hopen dat je bordjes niet te snel sneuvelen, ik heb in ze de loop der jaren zoveel laten sneuvelen dat ik tegenwoordig gewoon lekker bij de kringloop en spotgoedkope winkels als de Action een paar bijpassende haal, scheelt weer heel wat geld haha Als je een tijdje op jezelf woont merk je vanzelf dat je veel te veel zooi hebt en nog erger….het gaat nog meer worden en op een gegeven moment heb je een stijl die uh…van jezelf is laten we maar zeggen.. :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 11:17:

Ik laat gelukkig bijna nooit borden vallen, dus als de kwaliteit een beetje goed is, gaan ze wel even mee. We gaan het merken ^^)

[Beantwoorden]


Door me op 5 september 2013 10:13

Hele dure brooddtrommel trouwens, ik betwijfel of die lang als broodtrommel dienst gaat doen met dat formaat maar dan berg je er gewoon je beatyspullen in op. :cool:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 11:17:

Hahahah ^^)

[Beantwoorden]


Door Ruth op 5 september 2013 10:15

Allereerst: gefeliciteerd met je eerste woning Vera! Het is je ontzettend gegund. En wat vind ik het leuk dat je ons zo op de hoogte houdt tijdens het hele proces! Ik lees/kijk je artikels en videos over je woning met heel veel plezier.

Dan je shoplog; wat een leuke dingen! Ik heb vrijwel het zelfde uiltje van de xenos. Ik gebruik er altijd wax melts in van http://www.puresoap.nl en http://www.fairyfair.nl Op deze sites hebben ze ontzettend lekkere parfum en lush dupes! Echt een aanrader :)

[Beantwoorden]

Ruth antwoordt op 5 september 2013 om 10:26:

Oh en ik heb nog een paar tips:

http://www.accessoireswebshop.nl/
Ontzettend leuke accessoires voor overal in huis. Ik vind vooral de keukenspullen van het merk Joseph Joseph leuk!

Het wel bekende http://www.wehkamp.nl
Hebben heel veel leuke dingen voor in huis en vaak ook goede aanbiedingen!

Mocht je nog handdoeken etc nodig hebben; bij de hema hebben ze heel veel mooie kleuren en helemaal niet zo duur!

[Beantwoorden]


Door El op 5 september 2013 10:18

bordjes van 9 euro pp?!?!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 11:18:

Met 30% korting

[Beantwoorden]

charlotte antwoordt op 5 september 2013 om 11:34:

blond amsterdam is altijd wel prijzig maar dan heb je wel wat! niet laten vallen he hihi gebeurd mij zovaak namelijk :-(

[Beantwoorden]

El antwoordt op 5 september 2013 om 15:02:

Sorry ik vind dat zelf wat jammer geld, vandaar.
Ik kocht bij de IKEA voor 40 euro een starterspakket: 6 ontbijtbordjes, 6 dinerborden en 6 schaaltjes.

Ik wil je niet aanvallen, maar op jezelf wonen kost al genoeg. Huur, ga/water/licht/internet/tv, telefoonrekeing, verzekeringen (zorgverzekering, inboedelverzekering, enz), eten, drogisterij spullen, vervoer/ov/auto. En dan nog onverwachte kosten: huurverhoging, wasmachine oid wat kapot gaat, rioolrecht, afvalstofheffing enz.
Ik weet niet hoe je al die dingen gaat betalen, of dat je ouders helpen, maar dan zie ik het nut van 9e pp, ja met korting maar dan nog, niet in. Sorry

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 15:14:

Dat is natuurlijk persoonlijk. Ik geef graag wat meer uit aan die bordjes, omdat ik ze al lang wil, en heel leuk vind :-)

saskia antwoordt op 5 september 2013 om 14:12:

vind het wel meevallen 6,30€ voor een bordje. mijn nichtje kreeg van dr ouders toen ze op kamers ging wedgewood servies en dat was 40€ per bord!!!! :O :X je zou maar zo’n bord laten vallen!!!

[Beantwoorden]


Door Imke op 5 september 2013 10:27

Wat een superleuke spullen! Ben heel erg benieuwd naar de rest!

[Beantwoorden]


Door Karin Éénig Wonen op 5 september 2013 10:29

Bij Hema, V&D en natuurlijk Ikea kan je veel keukenspullen e.d. vinden voor weinig!

[Beantwoorden]


Door Nieke op 5 september 2013 10:33

Super leuk om te zien! Ik ben zelf iets minder dan een halfjaar geleden ook mijn eerste appartementje (met mijn vriend) in gegaan. Ik vond het super leuk om daar ook voor te shoppen. Heb iets minder ruimte als jij in je appartement maar wij hebben heel veel in de retro/moderne stijl. Vind de broodtrommel die je gekocht heb prachtig! En voor design betaal je… Helaas! (Wij hebben een toaster en waterkoker in die stijl) Vind de houten schaal die je gekocht hebt ook prachtig. Hele leuke dingetjes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 11:18:

Tof!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Fenna op 5 september 2013 10:53

Leuke shoplog!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 5 september 2013 10:55

Ik zag het filmpje gisteravond al. Onwijs leuke spulletjes en ben erg benieuwd naar de rest en natuurlijk het uit eindelijke resultaat. Erg leuk dat je zo blij bent en er zoveel zin in hebt. !! :D

[Beantwoorden]


Door Elle op 5 september 2013 11:15

Superleuk Vera!!! Je ziet er ook heel happy uit!! ^^) Geniet ervan

[Beantwoorden]


Door Kathy op 5 september 2013 11:16

Hey there,
First off, I really don’t want to bother anyone.So, Vera, if you decide to delete my comment because you think it might bother you or your subscribers, I’ll understand.

BUT…this is not any kind of spam, tricking people into something, nor am I trying to promote my own channel/ blog.

Yet, I am asking you a favour. I am currently writing my bachelor’s thesis, and I am lucky enough to do so about a topic I am really interested in : Social Media Activities and how they are used by the Beauty & Sporting Goods Industries.
As a survey related to the topic is part of my thesis, every genuine participation means the world to me. I promise, it won’t take you longer than 8 minutes and every participant has the chance to win one of two prizes.
The lucky winner can choose between a make up bag filled with various beauty goodies or a pair of brand new Nike trainers.
Simply click the link below and answer all questions.

Again, this means so, so much to me. A big thank you to everyone helping me out!

http://fluidsurveys.com/surveys/lionk/social-media-activities/

ps.: Sorry for my lack of dutch language skills ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 11:20:

Next time, email me. Maybe I could help you, tweet the survey to my followers. I’m not a big fan of this kind of comments, because they are not about the video or review that I posted.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 5 september 2013 11:18

Als ik dit zo zie ben ik echt ZO benieuwd hoe het nou precies gaat worden haha! Je koopt wel toffe dingetjes. Maar 55 EUR voor die broodtrommel? WHUT! Haha, maar als je er blij mee bent, en dat is toch wel het belangrijkst :D

[Beantwoorden]


Door charlotte op 5 september 2013 11:32

Aahh erg leuk al die spullen, de bordjes van blond amsterdam aah (love)
Je kan ook kijken bij de action die heeft ook keukengerei,schoonmaak spullen en washandjes en theedoeken enzo en best goedkoop!

[Beantwoorden]


Door Renate op 5 september 2013 11:33

Wat leuk om te zien! En je hebt zeker leuke spulletjes gekocht, vooral die Blond Amsterdam bordjes! Nu wil ik ook uit huis! ( alleen voor de spullen haha :-P )

[Beantwoorden]


Door Renee op 5 september 2013 11:39

die houten schaal is zo leuk! misschien is het leuk om daar je kaarshouders in te zetten. zelf ben ik fan van ittalla pannen, maar die zijn ook wel vrij prijzig. als ik uit huis ga wil ik heel graag van die ronde glazen met een dubbele bodem ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 13:11:

Ik ga er nog mee spelen! Ja, die zijn mooi, die met dubbele bodem! Ik drink zelf geen thee, maar zit wel altijd vol bewondering naar die glazen te kijken.

[Beantwoorden]


Door Maria op 5 september 2013 11:53

Hoi,

Dit is geloof ik mijn eerste reactie, maar ik volg je al wel een tijdje.
Echt leuk om te zien dat je zo enthousiast bent over je spulletjes. Je gaat helemaal stralen als je erover verteld!:-).
Zelf ben ik afgelopen mei verhuist naar een appartement.
Hiervoor woonde ik al niet meer thuis. Eerst in een studentenhuis en daarna in een studio (gedeeld). Dus ik dacht dat ik eigenlijk niet zo veel meer nodig had maar dat viel nog wel tegen.
Wat volgens mn ouders ook echt niet mocht ontbreken:
– strijkplank en strijkbout
– huishoudtrapje
– stofzuiger en dweil
– emmers, schoonmaakmiddel en wc papier
– kleine schroevendraaier set

Waar ik zelf erg blij mee was, dat ik dat al opgespaard had was een keukeset van Brabantia.
Dat is een rek waar je alles aan kan hangen: opscheplepels, garde, gasaansteker(!), enz.

Veel plezier nog met het winkelen voor de rest van je spulletjes!
en het geeft echt niet als je nog niet gelijk alles hebt wanneer je gaat verhuizen. Het is juist ook wel leuk om als je er woont nog dingetjes erbij te kunnen kopen en zo je huis echt helemaal af te kunnen maken en het zo te zien groeien.

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 13:16:

Huishoudtrapje is ook wel een goede! Emmers, schoonmaakmiddel en zelfs een gereedsschapskistje (dankjewel pap) :D En je hebt gelijk, er komen vast nog vaak genoeg momenten dan ik dingen nodig heb die ik niet heb, komt wel goed!

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 5 september 2013 11:54

Superfijn om je nieuwe spulletjes te zien, je hebt zo’n leuke smaak :) x

[Beantwoorden]


Door Olijfje op 5 september 2013 12:04

Leuke spulletjes, vooral die bordjes en de houten schaal.
En ook erg leuk om te zien hoe enthousiast je bent over het verhuizen, dat maakt het filmpje heel leuk om te zien.

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 5 september 2013 12:05

Hihi, zo leuk! Ik kijk er ook al naar uit wanneer ik alleen ga wonen. Nog een jaartje :-)

[Beantwoorden]


Door Ashley op 5 september 2013 12:07

Leuke dingen, alleen sommige dingen zijn echt zonde van je geld zoals de pizzasnijder die heb je voor 1 a 2 euro bij goedkopere winkels. Ik hoop dat je genoeg gespaard heb want dat soort kleine aankopen die je nog eens wat duurder hebt gescoord hakken er in lijkt mij. In iedergeval veel plezier en succes met je woning en de voorbereiding ervan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 13:17:

Ik had die bijvoorbeeld ook bij Action gezien, maar vond hem er daar niet zo sterk uitzien. Dus vandaar. Ah, het is de eerste keer. Moet het ook nog leren :-) Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 5 september 2013 12:12

Wat een leuk filmpje! Je bent ook zo lekker enthousiast, heerlijk! Toen ik vorig jaar op mezelf ging dacht ik: ik ga even snel wat uitzetspulletjes kopen, nou niet dus. Ik schrok echt hoeveel ik nodig had en nog meer van de prijs in totaal. Al die goedkope spulletjes zijn bij elkaar nog best veel haha! Heel veel plezier met shoppen en ik kijk uit naar je volgende shoplog!

[Beantwoorden]


Door Eva op 5 september 2013 12:13

ikeaaaa!!!

[Beantwoorden]


Door Janilee. op 5 september 2013 12:14

Het lijkt mij ook wel heel erg fun om je inrichting bij elkaar te shoppen! En straks dan alles mooi in te richten. Je filmpje tovert een lach op me gezicht, je straalt helemaal! Leuk om te zien ^^)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 5 september 2013 12:16

Zoals je weet woon ik alweer heel wat jaren op mezelf maar ik herken mezelf echt ontzettend in jou toen ik op mezelf ging. Het is zo fijn om zelf spulletjes te kunnen kopen en je huisje in te richten naar je eigen smaak. Ik heb voordat ik uit huis ging voor mijn verjaardag al veel dingen cadeau gevraagd.

Zo kreeg ik van mijn oma een prachtige bestekcassette (die ik anders voor mezelf nooit had gekocht) van mijn ouders een set met BK Pannen met glazen deksels die ik dolgraag wilde en van andere familieleden en vrienden allemaal beetjes Blond Amsterdam servies.

Ik kan me nog goed herinneren dat ik soms aan het koken was en ineens iets miste zoals een garde, knoflookpers of blikopener. Gelukkig had ik ook een Blokker om de hoek dus kon ik vrijwel altijd even naar de winkel om ’t ontbrekende item te kopen. Ik was ook hele praktische dingen vergeten te kopen zoals een WC borstel en kookwekker. Van die dingen die je dagelijks gebruikt maar helemaal niet bij stilstaat dat je ’t gebruikt.

Als je tips nodig hebt waar je (goedkoop) goede huishoudelijke tools kan kopen of als je andere dingen wil weten over op jezelf gaan mag je me altijd mailen. Ik weet hoe moeilijk en spannend ’t is.

Geniet er van Vera! Voor je ’t weet woon je alweer een jaar (of in mijn geval 6 jaar) op jezelf ;)

[Beantwoorden]

Priscilla antwoordt op 5 september 2013 om 12:16:

Oh, en was ik nog helemaal vergeten te zeggen dat ik je vershoudtrommel voor brood en fruitschaal helemaal ’t einde vind. Ik hou ook van retro items maar helaas zijn deze vaak zo duur. Ik denk dat 55 euro een hele goede koop was voor zo’n mooie trommel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 13:18:

Ah, zo leuk En heel toevallig: ik heb ook een Blokker om de hoek ^^) Dus die gaat nog wel van pas komen. Heb daar vorige week toevallig ook een WC borstel gekocht, haha.

Dankjewel voor je lieve reactie Pris, ik mis je bij de events (love)

[Beantwoorden]

Priscilla antwoordt op 5 september 2013 om 13:20:

Ben druk met school/afstuderen maar ben aan ’t eind van de maand wel bij Pupa. Zie ik je daar?


Door Sabine op 5 september 2013 12:20

Wat een leuke spulletjes! Ik denk dat je er een heel gezellig huis van gaat maken!

[Beantwoorden]


Door Anna op 5 september 2013 12:29

Wat een super leuke aankopen, echt wauw! En een knot staat je zo leuk hè.

[Beantwoorden]


Door Merin Veronique op 5 september 2013 12:33

Awhh wat een leuke aankopen! Me so jealous. Ik kan ook echt niet wachten tot ik op mezelf ga en allemaal leuke dingen bij elkaar mag shoppen! (love)

[Beantwoorden]


Door Rowan op 5 september 2013 12:41

Hey Vera ^^)

Ik ga over 4 maandjes ook op mijzelf wonen, en ben eigenlijk een jaar geleden al begonnen spulletjes te vragen voor Kerst en mijn verjaardag! Ik heb al redelijk veel dingen, maar het komt super goed uit die shoplog van jou hierover! Dat brengt mij nog op ideëen. :D
Alhoewel ik een wat lager budget heb, ik wil ook zo graag die Blond servies ik ben er verliefd op!!
Ik kan niet wachtend op je volgende shoplog!!
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2013 om 13:19:

Heel slim! En je kunt misschien ook sparen, een apart potje voor Blond servies wellicht? En kijken of er aanbiedingen zijn ook ^^) Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 5 september 2013 12:53

Superleuke aankopen heb je gedaan voor je huisje. De broodtrommel is echt heel tof! ^^)
Een tip, koop voldoende glazen van iets wat je mooi vind. Het gebeurt altijd dat er wel een sneuvelt en dan wil je weer dezelfde halen die er niet meer is. Zoiets is mij al overkomen!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 5 september 2013 14:08

Wat een leuke aankoopjes! Fijn om je zo gelukkig te zien ^^)

[Beantwoorden]


Door Charile op 5 september 2013 14:12

Ah, super leuk ;D

[Beantwoorden]


Door senna op 5 september 2013 14:14

echt super leuk om te zien! ik wil later intrieur adviseur worden dus ik vind dit super leuk om naar te kijken! xxx

[Beantwoorden]


Door saskia op 5 september 2013 14:16

hey vera,

jemig word echt blij van het kijken naar dit filmpje. haha je bent zo enthausiast!! helemaal leuk!!!! ben zelf ook bezig met her decoreren van mijn slaapkamer. super leuk om te doen!!

ik was net trouwens bij leenbakker en daar zag ik een krukje van het zelfde idee als je “fruitschaal” moest gelijk aan je denken haha. ook met dat groffe hout!!

vind het leuk om jou proces op jezelf wonen…zo te volgen!! leuk om meer filmpjes te zien!!

[Beantwoorden]


Door Iris op 5 september 2013 14:24

Super leuke spullen! Ik denk dat je woning heel mooi gaat worden. En die borden zijn echt heel schattig :)

[Beantwoorden]


Door lisanne op 5 september 2013 14:32

ga naar de IKEA!!

héél goedkoop en super leuk!!

en alles wat je nu gekocht heb kan je daar voor 2x zoveel halen..
een broodtrommelvoor 55 euro? WAT haha omg

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 5 september 2013 14:44

Ik HAAT verhuizen, lol :-) Heb het in juli gedaan en ik was zo blij toen het voorbij was. Heeft bloed, zweet en tranen gekost. Niet dat ik je wil ontmoedigen hoor :-) Veel succes en plezier met de verhuis.

[Beantwoorden]


Door Mireille op 5 september 2013 14:54

Hele leuke aankopen! Ik snap dat het inderdaad moeilijk is om dit allemaal te kopen en volgens mij zou ik heel veel vergeten.. Vooral de Blond borden zijn heel leuk, dat servies is sowieso altijd geweldig! En grappige broodtrommel, hij lijkt mij handiger voor fruit (qua vorm) maar erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Heartshapedrosepetals op 5 september 2013 15:19

wat een super leuke borden!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 5 september 2013 15:23

Wat een aparte broodtrommel, zoiets heb ik nog nooit gezien. Ik vind dit zo leuk om te zien, vooral die kaarsenhouders bij de Xenos. Heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Maud op 5 september 2013 15:26

Het ziet er zo leuk uit dat je helemaal blij wordt van je nieuwe spulletjes! Je hebt ook hele leuke spulletjes gekocht, vooral de schaal en de borden vind ik erg leuk. Ben benieuwd naar je volgende shoplog!

Liefs Maud

[Beantwoorden]


Door Esmiralda op 5 september 2013 15:33

Leuke spulletjes heb je gehaald! Ik vond bij ons dat planten het echt helemaal af maakte toen we gingen verhuizen. Ik ben dol op planten :)
Daarnaast hebben ze ook veel leuke spulletjes bij de intratuin! Voor op tafel etc. maar ook voor in de keuken. Meestal is het wel iets duurder, maar wij hebben bijvoorbeeld plantenpotjes gehaald die koelkastmagneetjes zijn (met levende planten) en die waren 5 euro. Dus ze hebben ook vaak wel goedkopere leuke dingen.

Mijn moeder gebruikt zo’n muffin/taart plateau vaak om een krans met bloemen en/of kaarsen en kerststukjes enzo op te zetten, in het midden van de eettafel :) Ziet er altijd wel gezellig uit!

[Beantwoorden]


Door Minke op 5 september 2013 15:40

Super leuke spulletjes heb je gehaald! dat lijkt me ook echt het leukste onderdeel van op jezelf gaan wonen haha :)

[Beantwoorden]


Door Marielle op 5 september 2013 15:49

Super leuk allemaal! Mijn moeder is echt een kookfreak en we hebben thuis dus al die producten van wesko e.d. Het leukst vind ik daarvan ook onze prullenbak! Wij hebben de rode, omdat dat er best in onze keuken past. (We hebben een rood blauwe keuken) ( volgens mij is het best apart om je daar iets bij voor te stellen;))
Ik zou vooral ook nog kijken naar dingen die je snel vergeet maar wel handig zijn zoals gebaksbordjes, houdbaarheidstrommels (zodat als je bijv. nog eten overhebt het daar in kan doen en dat je het de volgende dag opeet), ijszakjes, pannenlappen, een handig schap voor kruiden enzo, kussenslopen, wasknijpers…
Ik vind het echt gaaf dat je uit huis gaat. Ik wil dat ook echt graag, maar misschienoey ik eerst m’n school afmaken.. :(
Super veel plezier in je nieuwe huis en maakt het vooral zo dat jij je er thuis voelt!

(Btw ik vind de ramen echt zo mooi! En ik zou een schapenvachtje kopen voor op de bank! Dat heb ik ook en het is heeerlijk!)
Xxxx

[Beantwoorden]

Marielle antwoordt op 5 september 2013 om 15:54:

Aahh ik wist wel dat is het fout spelde-.-‘ wesco* sorry mijn autocorrectiecode veranderde het ook nog een en daar werd het niet beter op..

[Beantwoorden]


Door Anna op 5 september 2013 16:16

Hele leuke spullen! Die borden zijn echt tof! Het lijkt me zo leuk op die spullen te kopen ^^) Gefeliciteerd met je eigen plekje!
xxxxxx

[Beantwoorden]


Door Annebelle op 5 september 2013 16:16

Erg leuk om te zien, ik spaar nu ook voor mijn uitzet, inderdaad leuk om te kopen!

[Beantwoorden]


Door Mimau op 5 september 2013 16:22

Ikea en HEMA zijn misschien erg standaard maar daar hebben ze ook vaak zulke leuke dingen! Ben er zelf erg fan van, mede door de prijsjes :))

[Beantwoorden]


Door Robin op 5 september 2013 16:46

Leuke shoplog ik ben ook dol de spullen van blond.;) Ik kan niet wachten op de volgende uit huis shoplog.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 5 september 2013 17:04

superleuke spulletjes!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 5 september 2013 17:05

Wat leuk dit soort filmpjes! Woon nu alweer 1,5 jr samen en wij gaan over 2 maanden verhuizen. Nieuwe bank en meubels hebben we al maar wil toch wat andere accessoires. Ben enorm gek op Riviera Maison en Riverdale. Heb ik nu ook veel leuke spulletjes van. Succes met verhuizen en benieuwd hoe het allemaal eruit komt te zien

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 5 september 2013 17:09

Hee Vera,

Mijn tip kijk ook nog even bij de ikea. Hebben ze gewoon super veel handige dingetjes voor niet al te veel geld.

En wat ik je nog echt kan aanraden.
– Extra bakspatel
– Knoflookpers
– Gummispatel om schalen enz mee uit te schrapen
– Kwastje voor koken en invetten
– Een lekker kleed voor op de bank savonds
– Onderzetters voor op tafel, echt die kringen die kopjes hete thee kunnen veroorzaken, unbelievable
– Zo’n soort swiffersteel waar je een dweil en veeg doek op kan doen (ik heb mijne van de action) echt super handig als je even geen zin hebt om helemaal te gaan stofzuigen en dweilen met een mop is op een laminaat/parket vloer nooit verstandig (gaat ervan kapot)
– Wasmand voor op de gang en wasmand die je kan gebruiken om je was in en uit de machine te halen

Dat is alles wat ik echt wel onmisbaar vindt.
De meeste winkels die gewoon super handig zijn in dit soort dingen heb je al bezocht. Dus dat zelfstandig wonen gaat helemaal goedkomen :wave: ^^)

Groetjes, Stephanie

[Beantwoorden]


Door Lexi op 5 september 2013 17:31

Aah wat een leuke dingen allemaal!

[Beantwoorden]


Door SunshineCin op 5 september 2013 17:47

Aaah wat een enthousiasme! Jouw enthousiasme doet me denken aan toen ik op mezelf ging! Urenlang slenteren bij de meubelboulevard in Breda, 4x in de week naar Ikea, Blokker, Leen Bakker, V&D, Hema. En zelfs nú, nu ik 4,5 jaar uit huis ben, blijf ik dingen kopen die ik nog niet had in huis, maar wel handig zou kunnen zijn. De pizzasnijder heb ik echt pas 2 maanden in huis, sindsdien hebben wij eigenlijk geen pizza meer gegeten, maar goed, voor het geval dat.. Houten lepels voor in je keuken, daar kan je geen genoeg van hebben. En wat ik fijn vind zijn de magnetronbakjes van AH. Die gebruik ik om fruit in te doen voor op mijn werk en je kan ze vacuum dicht drukken. Enfin, de komende jaren ben je nog steeds bezig met fijne spulletjes voor in je appartement te kopen, althans, dat had ik wel. Erg leuke shoplog, leuk om jou zo vrolijk te zien (ik volg je nog maar net, heb je wel eens eerder gevolgd overigens). Heel veel succes en veel plezier en nog meer geluk in je nieuwe huisje!

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 5 september 2013 18:22

Ik moet eerlijk toegeven dat ik stiekem wel een beetje jaloers ben, het is echt een prachtig appartement, vooral die ronde ramen! En als ik dit filmpje zie begint het bij mij ook te kriebelen, het lijkt me zo leuk om hiervoor te winkelen! Alleen duurt het bij nog zeker 3 jaar voor ik uit huis ga, en waarschijnlijk zit ik dan in een of ander ieniemini studenkamertje, haha! Maar, super leuke video dus!

[Beantwoorden]


Door kelly op 5 september 2013 18:29

Wat een mooie aankopen allemaal! Ik ben nog altijd ontzettend benieuwd hoe het allemaal gaat worden.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 5 september 2013 18:36

Leuke aankoopjes! Je ziet er zo enthousiast, blij en gelukkig uit, echt leuk om te zien.

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 5 september 2013 18:36

Super leuke dingen allemaal. Ben heel erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat straks.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 5 september 2013 18:59

Ik heb je video gisteren al bekeken in bed (a) Meestal is dat standaard, woensdagavond voor het slapen even jou video bekijken! Ik vind je Blond Amsterdam spullen zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Sjofel op 5 september 2013 19:02

Ik heb nog wel een goeie tip, omdat je zegt het lastig te vinden wat je moet kopen.
Op internet vind je veel lijstjes met dingen die je aan moet schaffen als je uit huis gaat. De broodnodige dingen. Die kun je eventueel zelf nog wat aanvullen.

Koop de dingen die je niet echt meteen nodig hebt (zoals bijv. die kandelaartjes :p) pas als je een beetje gesetteld bent. Je hebt dan een beetje kunnen wennen en weet dan beter waar je nog iets wil hebben, of wat je toch wel nog nodig hebt. Misschien wil je dat ene kastje toch ergens anders hebben en is dan die ene vaas die je in gedachte had toch wel een beetje raar…

Zelfde eigenlijk met het zetten van je meubels.. denk er even over na en zet ze dan gewoon neer. Je moet het toch echt ervaren om te merken of het zo fijn staat of niet :)
als ik nu foto’s bekijk van mijn kamer toen hij nét klaar was kan ik er erg om lachen dat er toen dingen stonden die totaaaaal niet handig bleken op die plek en het is ondertussen dan ook weer heel anders ;)

[Beantwoorden]


Door Shelly op 5 september 2013 19:35

Wat leuk om te zien zeg! En wat zit je haar leuk, staat je echt goed moet je vaker doen ^^)
Liefss

[Beantwoorden]


Door Danielleeee op 5 september 2013 19:36

Super leuke spulletjes heb je gekocht! Wordt vast een heel gezellig huisje !

[Beantwoorden]


Door Isabel op 5 september 2013 20:00

Met al die updates en shoplogs van je maak je me veel te nieuwsgierig naar het eindresultaat! Hahaha, super leuk Vera :)

[Beantwoorden]


Door Merel op 5 september 2013 20:14

Super leuke aankopen, zeker die boordtrommel, en proficiat met je nieuwe woning! :)

[Beantwoorden]


Door Céline op 5 september 2013 20:30

Wat een ontzettend leuke dingen! Ik kan niet wachten tot je volgende filmpjes. Ik heb voor dit filmpje ook al 6 keer per dag je blog en youtube kanaal gechecked. :P

[Beantwoorden]


Door lisa op 5 september 2013 20:33

wauw vera in deze video zie je er zowaar NOG mooier uit dan anders, ik denk dat je je gewoon heel lekker en gelukkig in je vel voelt en dat straalt uit :)

[Beantwoorden]


Door Lies op 5 september 2013 20:36

Hele leuke aankopen heb je gedaan! De brander in de vorm van een uiltje hebben wij er hier ook twee van staan en blijf ze leuk vinden. De geurolie die je erin kan doen vind ik van de Xenos ook erg lekker en dan vooral de geuren Relaxing, Calming en Stress Relief.

[Beantwoorden]


Door beautyforgirls op 5 september 2013 20:37

Je hebt leuke items geshopt vera.
Liefs, xxx

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 5 september 2013 20:59

OEH spannend!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 5 september 2013 21:00

Oh eindelijk staat-ie online! Ik hoop al een week iedere dag dat je uit-huis shoplog online komt en iedere keer was t iets anders, haha. Uitzet spullen shoppen is zo leuk! Ik ben samen met mijn vriend ook hard spullen aan t verzamelen, de grootste dingen hebben we nu wel, zoals servies en pannen en losse apparaten zoals broodrooster etc. En vind het zo leuk om te zien wat jij allemaal hebt geshopt! Leuke spulletjes heb je, ben benieuwd naar het eindresultaat straks! Veel plezier tijdens deze periode, geniet ervan! :D zo leuk, ik krijg hier ook echt NOG meer zin van om uit huis te gaan!

[Beantwoorden]


Door Nem op 5 september 2013 22:16

Leuk!! :wave: flying tiger keukenspullen is geen superkwaliteit hoor, maar boeiend je bent toch alleen!

Ps; ik keek je filmpje in de auto en mijn vriend zegt “goh, wie is dat? Jaaaa joh, de koningin van het koopjesjagen??!” Hij was helemaal verbaasd :)
Zie het maar als een compliment want ik kijk weinig filmpjes.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 5 september 2013 22:20

Leuke aankopen!

[Beantwoorden]


Door aida op 5 september 2013 22:26

Super leuk!
Tips voor goedkope en leuke spullen:

Hema vooral de stapelweken dan kan je echt voor weinig hele goede kwaliteit handdoeken kopen. Alle keukengerei is ook erg goed.

Kruidvat heeft ook echt heel erg veel kijk goed in de uitverkoop bakken.

Hema is ook goed voor gordijnen enz.

Kwantum en woonexpress. Blokker ook altijd even kijken ook heel goedkoop met schoonmaakspullen en als laatste de bigbazaar, die is echt geweldig! Ik heb daar vorige week een grote lijst gekocht waar je meerdere foto’s in kan doen voor nog geen 3 euro. En echt heel sterk en mooi.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 5 september 2013 22:57

Dit soort filmpjes vind ik echt zo leuk om te zien!! ^^) Hele leuke spulletjes! <3

[Beantwoorden]


Door Miranda op 5 september 2013 23:26

Super gave spullen heb je gekocht!
Ik had al een hele uitset voordat ik m’n huis gekocht had, maar als je er eenmaal woont heb je áltijd dingen die je nog nodig hebt.
Ik had bijv. geen maatbeker toen ik eenmaal ons huis gekocht had, maar de wc borstel houder lag al een jaar op zolder te wachten!
Toen we gingen tekenen bij de notaris kregen we 3 bossen bloemen, maar toen ik thuis kwam had ik geen eens vazen om ze in te doen, maar er stonden al wel 6 dozen met kerstspullen te wachten om opgehangen en gezet te worden.
Ik had zoooooveel decoratie en prulletjes, en toch echt te weinig praktische spullen.
Me vriend was ook heel blij toen ie erachter kwam dat ik alle vaatdoekjes, theedoeken etc in het roze gekocht had (A)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 6 september 2013 00:10

Die spatel wil ik ook!! Ik vind het altijd zo leuk om spulletjes te kopen om een kamer op te fleuren. Heerlijk.

[Beantwoorden]


Door mey op 6 september 2013 00:40

:shit: Die schaal is nu in de aanbieding voor 14,99

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 6 september 2013 03:36

Erg leuk filmpje! Lekker spontan weer :D! Altijd leuk om naar je filmpjes te kijken trouwens! Mooie spulletjes heb je gekocht! Ik woon sinds mijn 17e op kamers in een studentenhuis en ik woon er nog steeds! Het zijn alleen niet zulke mooie spulletjes als de jouwe haha, maar veel meer budget! (was toen jong en blut).

[Beantwoorden]


Door Nena op 6 september 2013 08:59

Heel erg leuke shoplog! De kan van Xenos is €10, die hebben we zelf ook ;-) En een tip: zachtjes uitgieten, het is een klein ‘teutje’ waardoor alles erover klotst als je te hevig (of normaal?) giet ^^

De broodtrommel is super en het servies is echt zo schattig! ;)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 6 september 2013 09:16

Wat een leuk filmpje!! Ik ga binnenkort ook op zoek naar een eigen appartementje en kan nu al niet wachten om daarvoor te gaan shoppen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 6 september 2013 10:08

Je bent zo enthousiast echt super leuk om te zien! Vooral die bordjes van Blond vind ik top!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 6 september 2013 10:46

Er staat boordtrommel :lol:

[Beantwoorden]


Door Maxime op 6 september 2013 12:36

Vergeet vooral geen wasmanden te kopen..dat was ik namelijk vergeten :/

[Beantwoorden]


Door Iris op 6 september 2013 13:12

Wat denk het elke keer weer maar wat ben jij een ontzettend mooie vrouw :)

[Beantwoorden]


Door Mirthe op 6 september 2013 14:34

Hey Vera,

Ik heb ook alle 4 de grote borden van Blond Amsterdam. Die van mij is de I love you cherry much! :p

[Beantwoorden]


Door Wendy op 6 september 2013 16:31

Hee Vera !
In het krante van de Xenos staat al het keukengereik met 40% korting
En een 40 Delige serviesset voor €40
Dacht misschien als je nog wat zoekt!

:wave:

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 6 september 2013 16:42

Ik vind het heel leuk om nog meer shoplogs te zien! Super om te zien dat je zo enthousiast bent :) Ik ga morgen verhuizen, op kamers, en ik zeker dat ik nog heel veel dingen vergeten ben, dus jouw videos geven veel inspiratie :)

[Beantwoorden]


Door Robin op 6 september 2013 16:55

Leuk om te zien =) Je bent zo lekker enthousiast en oprecht blij!

[Beantwoorden]


Door Marita op 6 september 2013 16:57

Hey Vera ze hebben bij h&m ook leuke spullen zoals deze coole haken voor bijvoorbeeld een ochtendjas of je theedoeken ofzo
http://www.hm.com/nl/product/05020?article=05020-A
En een super lieve zeep pomp geval

http://www.hm.com/nl/product/05076?article=05076-B

Liefs

[Beantwoorden]


Door Janna Kooistra op 6 september 2013 17:02

Eindelijk de shoplog! :-) :-)
leuk spul maar best duur haha. Bij de blokker en marskramer heb je ook erg leuk spul voor je huisje!

X

[Beantwoorden]


Door Tara op 6 september 2013 17:56

Ik vind dit soort filmpjes geweldig om te zien, ik kijk uit naar je tweede en misschien derde uit huis shoplog! Succes met verhuizen.

Groetjes Tara.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 6 september 2013 19:59

Volgende zomer ga ik met m’n vriend samenwonen. Jouw verhuistips en huisshoplogs zullen ongetwijfeld van pas komen!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 6 september 2013 23:55

Superleuke shoplog!
Die bordjes van Blond zijn zo schattig <3
Haha, die broodtrommel, wooow!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 7 september 2013 12:04

Ja super leuk om te zien! Heel veel dingen zijn niet mijn smaak maar ik vind dat dan wel weer heel interessant om te zien haha! Ik vind die garde vooral heel leuk en die broodtrommel ook, doet me denken aan een globe, tof!

[Beantwoorden]


Door Loes op 7 september 2013 12:07

Dille en Kamille is een leuke winkel! (zit ook in Arnhem volgens mij) :) Super leuk deze shoplogs!!

[Beantwoorden]


Door Inge op 7 september 2013 12:11

Ooo, wat een heerlijk shoplog! Doet me denken aan de tijd dat ik zelf het huis uit ging.
En je uil-oliebrander is echt te gek.

[Beantwoorden]


Door Ashley op 7 september 2013 15:42

Wat spannend allemaal zeg dat je op jezelf gaat wonen! Ik kan niet wachten totdat ik uit ga en allerlei spullen kan kopen. Volgens mij is er bij de V&D ook nog sale op woning spullen misschien dat je daar even kan kijken?

[Beantwoorden]


Door anna op 7 september 2013 16:09

Echt super leuke dingen heb je gekocht Vera. Heel leuk om het allemaal te zien. Ik wil een opleiding doen zodat ik interieur adviseur kan worden en dan is dit heel leuk om te zien. Als je uit huis gaat komt er heel veel bij kijken. En je koopt super leuke dingen. x

[Beantwoorden]


Door lisa op 7 september 2013 17:40

echt super leuke dingen vera ook echt mijn smaak

[Beantwoorden]


Door lisa op 7 september 2013 17:44

ik volg jou blog al best lang en nu ook http://www.freshblossem.123website.nl (die is trouwens net begonnen maar wel heel leuk) allebei even leuk :lol: trouwens ik volg ook beautygloss
ik weet dit is echt geen info bij dit filmpje maar ja ^^)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 7 september 2013 20:45

Ik werk bij de Xenos en de Xenos bestaat nu 40 jaar, dus daarom heeft de Xenos nog extra veel aanbiedingen. Ook verkoopt de Xenos een feestboek voor 2 euro en daar staan 40 aanbiedingen in met veel korting!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Uit huis/verhuis shoplog 2 op 8 september 2013 10:00

[…] gedaan (pannen, bestek…) maar ook heb ik gezellige kussens, kleden en vazen gekocht. Bekijk hier uit huis shoplog 1. […]


Door Josephine op 8 september 2013 13:12

Eigenlijk wilde ik deze gisteren bekijken, maar toen zag ik op Youtube deel twee staan, dus besloot ik om vandaag alle twee achter elkaar te kijken! Hier had ik mij op verheugd, weeew. Oh vooraf, er staat boordtrommels onder de video! Wat fijn van al die korting bij de borden! Wooooow, de waterkan is prachtig! De garde is inderdaad leuk met de kleurtjes. De spatel met hartje is zooooo leuk ja! Pizza jaaaaa, daar hou ik ook van haha. Aaah zo leuk om te zien hoe blij je bent :D De broodtrommel is inderdaad heel gaaf.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 8 september 2013 15:48

Die ontbijtbordjes en borden zijn Zo leuk! Die wil ik ook haha! DIE HARTJESSPATEL! aa die is echt schattig! Die broodtrommel is ook zo leuk, dat bolletjes is geweldig! Ik ga nu heel snel deel 2 kijken! Trouwens super leuk om te zien hoe vrolijk je erdoor wordt!

[Beantwoorden]


Door Marlies op 13 september 2013 08:41

M’n baby in me buik is vanmorgen weer lekker door elkaar geschud van het lachen.
Je verteld altijd zo grappig! En volgens mij heb je iets met pannenkoeken en appels :-P haha (net ook shoplog 2 gezien)

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 13 september 2013 23:52

Blond Amsterdam bordjes zijn echt leuk en de hartjes spatel! Tiger heeft ook erg leuke spulletjes inderdaad

[Beantwoorden]