Uit huis/verhuis shoplog 3

Dille & Kamille, Xenos, de Bijenkorf, Rituals en Ikea zijn de winkels waar ik naartoe ben geweest voor de laatste uit huis shoplog! Bekijk hier deel 2 en 1. Uit verhuizen gaat nu echt bijna beginnen… Eeek!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 19 september 2013 | 167 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Martina op 19 september 2013 06:23

Leuke shoplog! Als jij de spullen nodig/mooi vind dan is het allemaal nuttig voor jou! Maakt helemaal niet uit of anderen het daarmee eens zijn of niet.. Ik vind het ook belangrijk dat een woning gelijk sfeervol is. En over de stijlen zou ik me niet deuk maken… Passen de kussentjes toch niet op de bank? Gebruik je ze lekker in de slaapkamer of werkkamer. Je hebt toch meerdere kamers in huis dus dat gaat vast goedkomen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 september 2013 om 09:02:

Precies! Dat is dus wat ik ook dacht. 3 kamers, dat komt wel goed :-)

[Beantwoorden]

me antwoordt op 19 september 2013 om 13:14:

Plus het feit dat als je al een tijd op jezelf woont het toch allemaal door elkaar gaat lopen…je smaakt kan namelijk ook veranderen en omdat de meeste mensen niet ineens hun complete huis gaan veranderen krijg je vanzelf een mengelmoes.

[Beantwoorden]


Door Summer op 19 september 2013 06:32

Leuke spulletjes! Als je nog wat leuke hebbedingetjes wil, moet je zeker eens naar Blokker gaan! Ze hebben leuke vintage koekdozen en andere leuke vintage dingetjes. Ze hebben ook zo’n bekers zoals die van Starbucks in plastic, maar dan met hot chocolate,… erop. En qua geurkaarsen zijn die van Airwick echt heel erg fijn, zeker voor deze herfst. Twee kaarsen die ik er zelf van heb gekocht zijn de geur van bladeren, die heel lekker is hoewel je dat niet zou verwachten, en rode appel en kaneel!

Veel plezier in je nieuwe huisje!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 september 2013 om 09:02:

Leuk! Dankjewel voor de tips Summer!

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 19 september 2013 06:48

Je hebt zoveel moois geshopt! Meid trek het je niet aan wat een ander vind van je diverse combinaties van woonaccesoires etc..
Je smaak qua woninginrichting is tof.
Ik heb een tip voor je want over de spatel….. je hebt er bij de hema en bij ikea 1 met een metalen handvat. Omdat je niet van koken houd is een combimagnetron toch heel handig voor je met grill en stoom. Er zitten allerlei accesoires bij en is niet duur. Je kan er ook etenswaren en gerechten in ontdooien. Bv als je per ongeluk iets uit de vriezer vergeten bent te halen.
Het is niet duur en is te koop bij een grote elektronazaak.
Heb je al pannen denk er dan aan dat je op de doos en/of het etiket aan de onderkant van de pannen kijkt of dat je wel kan gebruiken voor je kooktoestel. Sommigen zijn nog alleen voor gas. Anderen voor inductie, gas etc..
Funny gieter. ;-)

Succes met verhuizen…..

Xoxo

[Beantwoorden]

Caylee antwoordt op 19 september 2013 om 07:02:

Helemaal mee eens! Als jij het maar mooi vind, jij moet er in wonen.

(love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 september 2013 om 09:04:

Dankjewel voor de tips Chucky! Heel handig!

[Beantwoorden]

cora-m antwoordt op 19 september 2013 om 21:27:

Idd! Mee eens! En handdoeken en theedoeken eerst wassen! Al ben i. Bang dat twee theedoeken onhand ig is. Ik zou er twee bijhalen. Wij zijn me zijn twee. En erg blij met onze zes. Hadden met drie net iets t vaa dat ze in de was zaten

[Beantwoorden]


Door Sofie op 19 september 2013 06:50

Wat een leuke items heb je gescoord! Tof om te zien :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 september 2013 07:00

Volgens mij gaat je huisje er zo tof uitzien!

[Beantwoorden]


Door Lexi op 19 september 2013 07:01

Heel veel plezier in Amsterdam! Helaas woon ik er niet meer (deze zomer verhuisd), ik had je graag willen ontmoeten ):

[Beantwoorden]


Door Leonie op 19 september 2013 07:03

Superleuke dingetjes weer!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 september 2013 07:11

Wat een leuke spulletjes heb je weer geshopt! Jij bent er klaar voor zo te zien. Heel veel succes met de verhuizing!

[Beantwoorden]


Door Jelka op 19 september 2013 07:13

Wat een leuke spulletjes je geshopt hebt! Een klein tip over nieuwe theedoeken/badhanddoeken ed. : was ze alvorens het 1e keer het gebruik anders drogen ze niet goed af :) Heel veel plezier met het inrichten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 september 2013 om 09:05:

Ik kreeg de tip bij Dille & Kamille al, verklaarde wel een boel omdat ik laatst bij een vriendin met nieuwe theedoeken moest afdrogen en ik niet begreep waarom dat totaal niet lukte. Daarom dus :D

[Beantwoorden]


Door laura op 19 september 2013 07:15

2 handdoeken en 2 theedoeken maar??
Ik heb er minstens 6 nodig! hahaa!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 september 2013 om 09:05:

Maar als de ene set vies is doe ik die in de was, kan ik de andere set gebruiken, en wanneer de eerste set droog is kan die weer!

[Beantwoorden]

me antwoordt op 19 september 2013 om 13:21:

Gewoon een rekje wat je met dubbelzijdig plakband kan vastmaken, zit hier al jaren vast, geen enkel probleem en dat rekje van Ikea heb ik erbij, hangt aan de stang van het douchegordijn. Dille en Kamille moet ik ook nog eens heen maar dan voor de zeepjes en een vleesthermometer voor het maken van zeep hahaha

En alles bijpassend in één stijl gaat echt vanzelf wel veranderen, weinig mensen die na 10-20 jaar nog alles in één stijl hebben hoor, dingen gaan kapot en moeten vervangen worden en dan gaat het toch weet wat anders worden dus je kunt er beter meteen mee beginnen. ;)

[Beantwoorden]


Door cmyfashion op 19 september 2013 07:16

^^) op jezelf wonen is echt chill. Trust me !
Ondanks dat ik het bij mn ouders altijd zoooo leuk heb gehad.

[Beantwoorden]


Door Dita op 19 september 2013 07:30

Leuke spullen meid

[Beantwoorden]


Door Angela op 19 september 2013 07:42

Wat zit jij jezelf te verdedigen dat je teveel onnodig koopt of dat je stijlen door elkaar heen doet. Het is jouw huis en jij gaat er wonen toch? Laat iedereen lekker ouwehoeren en koop wat je wil!

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 19 september 2013 om 13:00:

Helemaal mee eens! Verdedigen is helemaal niet nodig! Je hebt een prachtig appartement en hoe fijn is het dat je deze nu al met accessoires en al helemaal naar jouw stijl kan inrichten! Heerlijk toch? Ben heel benieuwd naar het eindresultaat en geniet lekker!

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 19 september 2013 om 13:41:

Nou, inderdaad. Al had je er niet voor gespaard… het is jouw geld. :-) En ik vind dat je het goed besteedt!

[Beantwoorden]


Door Nem op 19 september 2013 07:42

Leuke shoplog weer! Ik blog zelf heel veel over interieur en kende de meeste van je spulletjes, zou ik ook zo kunnen kopen. Op je “beauty” reageer ik eigenlijk nooit; daar ligt mijn interesse niet helemaal. Ik vind wel dat je echt oprecht bent in je video’s en gewoon vragen stelt en dingen uitlegt en de onzekerheid gewoon laat zien. Dat siert je :)

Ben benieuwd hoe je appartement er straks uit gaat zien :)

Liefs Nem

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 september 2013 om 09:06:

Grappig/leuk dat je dan toch mijn blog leest, waar het 90 beauty is ^^)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 19 september 2013 07:42

Ik vind het echt leuk om te zien! Ik heb ook veel gespaard en zit nu te twijfelen of ik nog op kamers wil (ik zit in het laatste jaar van mijn studie) of dat ik beter kan wachten tot ik ben afgestudeerd en echt mijn eigen appartement kan gaan zoeken. Als ik zie wat voor leuke dingen jij nu allemaal kan doen neig ik toch naar de 2e optie, haha :)

[Beantwoorden]


Door Alies op 19 september 2013 07:50

Wat heb je leuke spulletjes gekocht!

Liefs
Fashialies

[Beantwoorden]


Door Milou op 19 september 2013 07:52

Wat een leuke aankoopjes weer! Ben zo benieuwd naar je totale inrichting. :)
Je hebt igg flink geshopt en veel leuks ingeslagen, dus dat komt vast helemaal goed. :)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 19 september 2013 07:56

Wat een leuke spullen heb je gekocht! Leuk artikel :)

[Beantwoorden]


Door Abi op 19 september 2013 07:56

Ik ben echt super benieuwd naar het resultaat! :D

[Beantwoorden]


Door Hester op 19 september 2013 07:58

Mooie dingen! En nu lijken het misschien veel verschillende stijlen, maar dat heb je toch al snel in een huis en omdat dat een veel groter oppervlak is dan een kamer, gaat dat gewoon prima samen. Is juist leuk. Heel veel plezier ermee!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 september 2013 om 09:06:

Ja, dat denk ik dus ook! Dankjewel Hester :-)

[Beantwoorden]


Door Caro op 19 september 2013 08:10

Leuke spulletjes heb je gekocht! Die vlinder schilderijtje gaan denk ik heel leuk staan! Die blond amsterdam vorkjes kocht ik laatst voor een vriendin, zijn echt schattig! :-)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 19 september 2013 08:11

Super leuke aankoopjes! Zoals anderen ook al zeggen: je mag best verschillende stijlen in huis hebben. Gewoon lekker doen!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 19 september 2013 08:20

Superleuke spulletjes heb je gekocht Vera! En het is jouw smaak en jouw appartement, dus blijf gewoon kopen wat jij leuk vindt. Als anderen hier opmerkingen over maken, vind ik al raar, want het is jouw geld die je besteed en je moet lekker kopen wat je wil! Ik vind je stijl juist leuk! Het hoeft niet allemaal perfect bij elkaar te passen, dat maakt het gezellig en leefbaar en anders moet je jezelf ook zo beperken als je alles in een stijl moet kopen toch? Ik kijk alweer uit naar je volgende filmpje :).

[Beantwoorden]


Door Tara op 19 september 2013 08:21

Wat een leuke spulletjes weer! En ik vind verschillende stijlen juist tof! En ach.. tis uiteindelijk jouw huis ;)

[Beantwoorden]


Door xMoniek op 19 september 2013 08:25

Hoi Vera,
Super leuke spulletjes (alweer) haha.
Ik vindt het super tof dat je bij je eigen stijl(en) blijft!
Maar even een vraagje.. Wat gaat er met jou slaapkamer in het huis van je ouders dan gebeuren?

X Moniek

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 september 2013 om 09:07:

Daar gaat mijn broertje slapen!

[Beantwoorden]


Door Imke op 19 september 2013 08:29

Leuke spullen! Ik vind die verschillende stijlen juist leuk. Ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 19 september 2013 08:30

Wat weer een leuke spulletjes!!! Je huisje wordt volgens mij ontzettend knus!
Je hoeft je gekochte spulletjes echt niet te verantwoorden hoor! Ik kan me heel goed voorstellen dat je je huisje in 1x leuk wilt hebben. Als je eens wist wat ik allemaal wel niet gekocht had toen ik voor het eerst op mijzelf ging!
Gewoon lekker doen! Ik weet zeker dat het leuk gaat worden!

[Beantwoorden]


Door yuna op 19 september 2013 08:31

Krijg helemaal zin om uit huis te gaan!

[Beantwoorden]


Door Gaby op 19 september 2013 08:42

Oh Vera! Wat een leuke dingen koop jij toch? Je geeft me de vibes om mijn huis weer helemaal opnieuw in te richten!
Wat stijlen betreft: Mijn huis is een mix van zeker 4 verschillende stijlen :P En het oogt toch wel netjes… ;)

I like your style! ;)

xxx Gaby

[Beantwoorden]


Door Elle op 19 september 2013 08:50

Superleuk Vera!! Volgens mij krijg jij een superschattig huisje!

[Beantwoorden]


Door MYK op 19 september 2013 09:08

Tip: bij xenos hebben ze ook thee lepeltjes en vorkjes met gebakjes en kopjes er op!
Passen echt perfect bij die van blond, maar stukken goedkoper ;)

[Beantwoorden]


Door Charile op 19 september 2013 09:11

Mooie aankoopjes weer :D

[Beantwoorden]


Door Tjuly op 19 september 2013 09:27

Leuke items! Ben heeeel benieuwd naar hoe het er straks allemaal uitziet!

[Beantwoorden]


Door Nena op 19 september 2013 09:30

Wij zijn gek op vloerverwarming, maar er is één nadeel. In de slaapkamer kunnen wij het niet al te warm verdragen. Maar als je de verwarming af zet, vloerverwarming koelt heel traag af. Dus wij liggen echt ’s nachts vaak te zweten. Wij willen het later nog terug, zeker in de badkamer is het heerlijk. Maar nooit meer in de slaapkamer :)

Je hebt echt superschattige dingen gekocht! Je hebt een goede smaak :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 september 2013 om 09:39:

Ik kan de temperatuur per kamer aanpassen, dus die ga ik in de slaapkamer dan op tijd uitzetten. Ik heb het ook snel heet ’s nachts, dus ik voel je pijn! Dankjewel voor de tip! :-)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 19 september 2013 09:37

Leuk de retrostijl!! En over alle accessoires, je moet gewoon kopen wat je wil! Heerlijk om het lekker in te richten en huiselijk te maken succes!

[Beantwoorden]


Door Amber op 19 september 2013 09:39

Ik ga binnenkort ook verhuizen en heb al behoorlijk wat inspiratie opgedaan dankzij jouw filmpjes, ben benieuwd naar het resultaat :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 19 september 2013 09:47

Die prullenbak is zo leuk! Hoe duur was die eigenlijk? Je hebt echt een leuke smaak vind ik. Ik word met de shoplog nieuwsgieriger naar je huisje.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 september 2013 om 11:04:

€19 dacht ik!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 september 2013 09:53

Superleuke spulletjes.
Ik vind het juist leuk dat je niet alleen maar begint bij de basics! Juist dat je allerlei accessoires koopt, maakt de shoplog interessant.
Je hebt gewoon het voordeel dat je het geld nu hebt, geniet ervan! ^^)
En succes met verhuizen alvast.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 19 september 2013 10:09

Snel gaat het he! Ik verhuis zondag ook al! Mijn appartementje is nog niet echt ‘klaar’, maar dat komt oa omdat ik nog 11 weken wachten op mijn bank en nu een beetje leef in oude spullen van mijn ouders en opa en oma :’).

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 19 september 2013 10:16

Wij hebben exact de zelfde klok in onze keuken, wat leuk:)! Hele leuke prullenbak! Maar ik had ook in mijn eentje echt een 60 liter versie nodig. Maar je hebt deze nu al gekocht dus ach! Ik denk dat hij erg snel vol zal gaan zitten! Maar leuk is hij wel:). Die geurstokjes staan hier constant! Ze zijn zo lekker, vooral die geur! Goeie keuze Vera, haha!:) Je keuken zal trouwens echt in een hele leuke retro jaren ’50 stijl uitkomen! Erg leuk al die spulletjes, ik heb genoten! Veel succes met daadwerkelijk verhuizen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 september 2013 om 11:22:

Ohhh, ik hoop het niet! :-( Nou ja, we zullen het zien. Hij was niet heel duur, maar ik vind hem zo leuk!

[Beantwoorden]

Shanti antwoordt op 19 september 2013 om 20:52:

Ik heb wel een 60 liter prullenbak (ook alleen) maar zeker in de zomer kan ik als hij half vol zit toch al een nieuwe zak erin doen omdat hij dan gewoon stinkt en mijn keuken dan op een gegeven moment ook vies gaat ruiken

Ik wordt helemaal vrolijk van je shoplogs, moet weer denken aan de tijd dat ik uit huis ging: wat is het leuk om alles nog aan te moeten schaffen en te kopen wat je zelf wilt. Heerlijk. Ben benieuwd naar het resultaat :)

[Beantwoorden]

Marrie antwoordt op 20 september 2013 om 14:53:

Als dat zo is, dan koop je toch een grote en zet je die kleine op de badkamer of werkkamer.

[Beantwoorden]


Door Marissa op 19 september 2013 10:26

Leuke shoplog! Super leuke spulletjes weer.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 19 september 2013 10:34

Ah jammer dat het alweer de laatste is.
Ik vond het in ieder geval heel erg leuk, de shoplogs. Je hebt echt een leuke eigen stijl.
Heb me gelijk geabonneerd op je andere kanaal, ben heel benieuwd naar filmpjes van hoe het uiteindelijk wordt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:37:

Dankjewel Sanne!

[Beantwoorden]


Door Simone op 19 september 2013 10:46

Ik ben al anderhalf jaar uit huis, maar zulke shoplogs blijven gewoon leuk! Sowieso is het altijd leuk om interieurs en dergelijke te zien :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 september 2013 10:48

je hebt stiekem nog veel nodig joh als je uit huis gaat ^^ heb dat gelukkig allemaal al 5 jaar geleden gehad XD

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 september 2013 10:57

Weer zo’n leuke shoplog! Ik vind je uit huis shoplogs echt heel erg leuk Vera en ben heel benieuwd naar hoe je het in gaat richten. Ik heb helaas de pech gehad dat ik echt 0,0 euros had toen ik uit huis ging, dus mijn meubels zijn echt een beetje bijelkaar geraapt. In de loop der tijd heb ik wel een aantal meubels toegevoegd of vervangen, maar als ik verhuis dan wil het ook gewoon meteen goed doen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:37:

Dankjewel Maaike!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 19 september 2013 11:57

Leuk om te zien wat je allemaal voor je appartement koopt. En geniet ervan, je hoeft namelijk maar 1 keer alles te kopen. Later vervang je soms maar een paar dingen.
Waar komt je leuke jurkje of shirtje vandaan die je aan hebt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:38:

Van H&M!

[Beantwoorden]


Door saskia op 19 september 2013 12:06

super leuk om te zien allemaal!!! en ook hoe enthousiast jij steeds bent!!
dat van de rillingen heb ik ook, ik let er op dat het hout glad is en niet ruw. misschien is dat een goede tip! verder heb ik het ook nog met theedoeken stof (maar ik heb een man en die laat ik gewoon dingen doen met theedoeken en ik sla dat over haha en we hebben een vaatwasser dat scheelt!!).
ik heb zelf ook veel stijlen door elkaar. ik hou erg van brocante maar ook van strak, mijn meubels zijn veel strak (malm, expedit etc). maar kleuren en accessoires zijn weer brocante, en zelfs hintjes oosters erin zoals lantaarntjes en orgideeen, en Marokkaanse theeglaasjes als waxinelichthouders, een budhabeeldje etc. maar ik kan je vertellen alles klopt bij elkaar!! en ik weet zeker (ook gezien het feit dat je slaapkamer er al heel leuk en gezellig en warm uit ziet) dat het bij jou gaat kloppen!!

veel succes met verhuizen!!

succes met verhuizen!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:38:

Leuk! Marokkaanse theelichthouders vind ik ook zo leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Céline op 19 september 2013 12:18

Wat grappig dat je zo last hebt van hout in een pan. Wat zijn mensen toch rare wezens he? Ik kan er echt niet tegen om appels te wassen. Dan piept dat een beetje en brrrrr.
Verder wil ik die ovenwanten ook! Ik ga ook maar eens langs dille &camille denk ik ;)
Die schilderijtjes van IKEA vond ik ook heel schattig. Ik ga die met de paarse achtergrond kopen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:38:

Haha! Ieder zo zijn ding ^^)

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 19 september 2013 12:33

Leuke shoplog weer! Als ik dit zie wil ik zo graag uit huis en ervoor shoppen haha. Zou je ook weer eens een filmpje willen maken over je dvdcollectie? Door jou ben ik ook ooit begonnen met verzamelen.

Succes met verhuizen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:39:

Zal eens kijken wat ik kan doen! Wel een leuk idee voor de koude dagen misschien…

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 19 september 2013 12:44

Die prullenbak is leuk, maar waarom zo’n weegschaal en niet een kleine digitale?

[Beantwoorden]

michelle antwoordt op 19 september 2013 om 13:17:

omdat dit haar smaak is

[Beantwoorden]


Door Wendy op 19 september 2013 12:55

Leuk om te zien weer! Toen ik Dille en Kamilla binnenliep dacht ik echt ‘ik wil alles meenemen’, totdat ik de prijzen zag ‘hmm, toch maar niet’. Ze hebben wel hele leuke en handige dingetjes voor in de keuken!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 19 september 2013 13:03

Leuek video! Ik ben zo benieuwd om je interieur te zien eens het volledig klaar is! En je kan nooit genoeg decoratiestuff hebben joh, het zijn de details die een huis gezellig en uniek maken.

[Beantwoorden]


Door Judith op 19 september 2013 13:13

Geniet van al je spulletjes Vera! Uit huis gaan doe je meestal maar 1 keer, en daarom is het zo leuk om te genieten van spulletjes en meubels kopen. Je hebt er hard voor gewerkt, en je bent ons eigenlijk geen verantwoording schuldig ;-).

Ik ben razend benieuwd naar je huisje! Het zal vast prachtig zijn & je gaat het erg naar je zin krijgen.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 19 september 2013 13:26

Dat met die houten spatels heb ik ook! Dat voelt zo naar. xD

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 september 2013 13:37

Wat leuk! Ik vond het ook zo leuk om spulletjes te kopen voor mijn kamer destijds! Het kopen én inrichten ♥

[Beantwoorden]


Door Minke op 19 september 2013 13:37

Leuke video weer!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 19 september 2013 13:54

Super leuke items!

[Beantwoorden]


Door merel op 19 september 2013 13:58

Hoi Vera, je hebt echt een enorm leuke site! Al je filmpjes zijn heel leuk.
Wil je asjeblieft een rondleiding van je huis maken als het helemaal is ingericht?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxmerel

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:39:

Ja, dat doe ik!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 19 september 2013 14:13

Je hebt weer leuke dingen gekocht! Ik vind het juist ook wel leuk dat je een beetje meerdere stijlen met elkaar combineert.

Ben zelf ook laatst voor het eerst naar Dille & Kamille geweest, ik keek mijn ogen uit!

[Beantwoorden]


Door Britt op 19 september 2013 14:31

ik moest zo lachen toen je die ovenwanten aandeed :’)
wel leuke dingen geshopt! en ik snap het wel dat je veel accesoires koopt, je wilt toch dat het je eigen huisje wordt en het allemaal een beetje gezellig is. en geef toe acessoires kopen zijn gewoon de leukste dingen om te kopen toch? :ja:

[Beantwoorden]


Door xeleah op 19 september 2013 14:34

:hey: vera
huis is echt mooi het is vast nog duizend keer mooier als je het hebt ingericht. :!: :$

[Beantwoorden]


Door Smoortje op 19 september 2013 15:05

Hey, als je nog meer boorloze doucherekjes e.d. zoekt, kijk hier eens: http://www.marskramer.nl/badkamer-accessoires
Superhandig, kan je met een lange stang de plankjes tussen je muur en plafond klemmen bijvoorbeeld.
Je hebt ook van die zuignapmatten, maar die kon ik even nergens vinden op internet. Daar kan je je flessen aan plakken terwijl de zuignappen aan de muur vastzitten. (Valt er wel zo nu en dan af, is mijn ervaring, maar wilde hem toch even noemen.)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:40:

Er zit hier alleen geen marskramer :-(

[Beantwoorden]


Door Hilde op 19 september 2013 15:08

Gesmaakt heeft het zeker ;) leuk om te zien! Ik ben benieuwd naar hoe je appartement straks is als het af is.

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 september 2013 15:18

Ik vind je Blond Amsterdam spulletjes heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 september 2013 15:25

Leuke dingen heb je weer gekocht! Vond je uit huis shoplogs erg leuk. Kleine tip: je maakt heel veel verkleinwoorden waardoor het soms irritant wordt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:40:

Zal er op letten, thanks!

[Beantwoorden]


Door Ninaaaa op 19 september 2013 15:40

YESS ! Ik wachte hier al zo lang op (love)

Super leuk !!!! :DDDD

Lovee nina xx

[Beantwoorden]


Door Robin op 19 september 2013 15:51

Je huisje gaat zo leuk worden! (love)

[Beantwoorden]


Door Maria op 19 september 2013 16:13

Ik geloof dat je stijl retro, modern en ontzettend gezellig en knus is en dat je huisje ook zo wordt ingericht. Leuke spullen koop je allemaal, echt gaaf dat je op jezelf gaat wonen. Veel plezier alvast in je huisje!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 19 september 2013 16:37

Super leuk om je Shoplog te zien :D Ik vind dat je echt een hele leuke stijl hebt! En alles hoeft inderdaad niet zo bij elkaar te passen, dan wordt het allemaal veel te netjes, haha :D

Heel veel succes met verhuizen alvast!

[Beantwoorden]


Door Linda B op 19 september 2013 16:40

bij.de.xenos.zijn.deze.week.alle.lade.en.opbergkastjes.halve.prijs

[Beantwoorden]


Door Robin op 19 september 2013 16:48

Super leuke shoplog weer. De prullenbak past idd goed bij je broodtrommel. Jammer dat dit de laatste shoplog uit huis was vond ze super!!!
X

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 19 september 2013 16:53

Echt heel leuk! Door al jouw uit huis shoplogs krijg ik zin om te verhuizen!

[Beantwoorden]


Door Meghan op 19 september 2013 16:58

Hey Vera !
Voor de zoveelste keer weer een perfecte uit huis shopblog! Ik ben er verslaafd aan geraakt ( alleen die van jou :) ) en wil niet stoppen met kijken! Ik hoop dat er nog veel komen ^^)
Je huisje gaat er sowieso G E W E L D I G uitzienn dat weet ik zeker !

IloveYouVera ! Kisses Meghan :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:40:

Dankjewel Meghan!

[Beantwoorden]


Door pup op 19 september 2013 17:07

je sukt :doh:

[Beantwoorden]


Door lotte op 19 september 2013 17:22

de dok 2 in veenendaal is ook echt een super leuke winkel.
op te shoppen voor je huis!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 19 september 2013 17:22

ahhh superleuk!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 19 september 2013 17:29

Erg leuke dingen heb je gekocht! Ik vind je schilderijtjes erg leuk ^^) (love)

Aan de ene kant snap ik het wel wat mensen bedoelen met ‘onnodig’, maar ik zou ook van alles gekocht hebben als ik het geld ervoor had gehad. Ik ging op mijn 17e op kamers en ik zit er nog steeds. Vind mijn kamer echt heel lelijk ingericht, allemaal gebruikte/marktplaats spulletjes.. en tja. Het is een studentenkamer, dus dat is toch anders vind ik! Als ik straks ga samenwonen wil ik het ook meteen heel leuk inrichten en dergelijke! :D Dan ga ik ook helemaal los, haha!
En je hebt dus groot gelijk dat je los gaat met spulletjes kopen haha, zeker als je er hard voor gespaard hebt! :yes:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:42:

Op kamers is ook heel wat anders vind ik. In je studententijd heb je weinig geld. Ik werk full-time, dus dat is een heel ander verhaal. Net zoiets als je gaat samenwonen inderdaad!

[Beantwoorden]


Door TimeForBlues op 19 september 2013 17:33

De yoghurt/fruit bakjes van Blond zijn echt gaaf! De quote ‘an apple a day keeps the docter away’ vind ik zo leuk! haha xx

[Beantwoorden]


Door Roos op 19 september 2013 17:39

Ik vond je uit huis/verhuis shoplogs echt heel erg leuk! Krijg al helemaal zin om later mijn eigen huisje in te richten hihi ^^) En ben benieuwd hoe het gaat worden Vera!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 19 september 2013 17:46

Leuke spulletjes weer! Ik had ook ooit een badkamerrekje van Ikea, maar die ging helemaal roesten :( Ik hoop niet dat dat bij jou gebeurd, ik heb daarna een vrij duur doucherekje bij Karwei gekocht, die gebruik ik nu 4 jaar en hij is roestvrij.

Je theedoeken moet je wel een keertje wassen voor gebruik, zo absorberen ze meer vocht tijdens het afdrogen! *tip van de dag haha*
En je prullenbak is erg leuk, maar ik denk zelf dat ie toch wel een beetje te klein is voor in de keuken. Misschien hebben ze bij Leen Bakker grotere in die stijl? Leen Bakker heeft ook wel leuke interieurdingetjes..

Ben heel benieuwd hoe het gaat worden! Ik wens je veel succes dit weekend met het al oververhuizen van wat spulletjes! En een hele fijne tijd met veel geluk in Amsterdam!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:43:

Die tip van de theedoeken kreeg ik gelukkig bij Dille & Kamille al ^^) Dankjewel Cindy!

[Beantwoorden]


Door Sandra-Fonken op 19 september 2013 18:10

Ik vond deze video’s echt heel leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Olijfje op 19 september 2013 18:17

Leuke spullen weer, vooral de weegschaal en het vergiet.
En niks aantrekken van wat anderen zeggen, als ik jou was en het geld en de tijd zou hebben om mijn huis leuk mijn eigen plekje te maken met allerlei dingen die ik leuk vind, ook al ze zijn ze niet nodig of gewoon goedkoper verkrijgbaar in een saaiere vorm, dan ha had ik dat zeker weten ook gedaan.

[Beantwoorden]


Door Karin op 19 september 2013 18:19

Leuke video! Maar wat heeft iedereen toch veel te zeuren!! Waar zijn je lepels, je koopt overbodige dingen, enz… WTF?!?! Het is toch lekker jouw huis. Jij koopt wat je wilt kopen en dat hoef je toch niet uit te leggen! En tuurlijk moeten er accessoires bij! Die maken het juist. Je hebt hartstikke leuke dingen gekocht vind ik in ieder geval.

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 september 2013 18:21

Ik woon nu 2 jaar op mezelf en vooral in het begin wilt iedereen je advies geven ‘je moet dit, als ik jou was zou ik dat, ik doe het zo’ en ik werd daar GEK van! Gewoon doen wat JIJ wilt, het is jouw huisje en je moet doen wat voor jou goed voelt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:43:

Haha, ja, je hebt helemaal gelijk!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 19 september 2013 18:25

Superleuk!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 september 2013 18:26

Weer een heleboel mooie aankoopjes!

[Beantwoorden]


Door Alette op 19 september 2013 18:30

Leuke shoplog en leuke dingen heb je gekocht. Wat suf dat je zoveel reacties hebt gekregen dat je onnodige dingen hebt gekocht! Het is toch juist heerlijk dat je meteen een huis vol mooie, nieuwe spullen kunt betrekken? Ik ging op mijn 17e het huis uit en heb altijd met de afdankertjes van anderen geleefd. Helaas is dat niet altijd in mijn smaak… Ben benieuwdnaar je huisje :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 september 2013 19:08

Wat jammer dat je niet vaker verhuist;) Ik vind deze shoplogs echt heerlijk om te zien! geweldige items heb je gekocht:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:44:

Haha! Dankjewel Sophie ^^)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 19 september 2013 19:25

Heej,

ik hou echt van je shoplogs!! Super leuk om te kijken wat je allemaal koopt voor je appartement!!

xxx

[Beantwoorden]


Door Gayana Laura Emilia op 19 september 2013 19:28

(love) vond het weer erg leuk om te zien!! je hebt idd verschillende stijlen, maar dat maakt het weer net jou/jezelf. doen wat je zelf het leukst vind meid!

[Beantwoorden]


Door Celine op 19 september 2013 19:32

Leuk leuk leuk!
Ik ben toevallig gister in de IKEA geweest om servies en zo te kopen!
Heb jij een compleet blond servies? Ik combineer mijn blond servies namelijk met ‘gewoon’ servies.
Zelf merk ik ook dat ik dingen niet in een stijl koop. Ik vind het leuk om landelijk met modern te combineren. Zo heb jij ook je eigen combinatie, wat je gerust je eigen stijl kan noemen dus daar is helemaal niks raars aan!
Nog succes en vooral veel plezier dit weekend! Kan niet wachten op je ‘eind’ filmpjes!
xo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:44:

Nee, ik doe hetzelfde als jij! Een paar leuke blond bordjes en de rest basic.

[Beantwoorden]


Door Annelies@Boekboetiek op 19 september 2013 20:09

Leuke spulletjes allemaal! Die badmat is echt fijn, hebben wij ook in gebroken wit. Lekker zacht.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 september 2013 20:11

Leuke shoplog! Vind het trouwens wel grappig dat je ook rillingen krijgt van hout in de keuken, dat heb ik namelijk ook! Weet niet wat het is maar fijn voelt het niet aan.

[Beantwoorden]

Cece antwoordt op 19 september 2013 om 21:00:

Eindelijk! Ik dacht dat ik als enige raar was! Mijn moeder zegt altijd dat ik niet zo moet zeuren.. maar ik kan er ook niet tegen :O..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:45:

Mijn moeder lacht zich altijd rot als ik weer sta te gillen omdat ze me een houten lepel geeft :D

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 september 2013 20:42

Echt superleuk vera! Kan bijna niet wachten op je nieuwe video!

[Beantwoorden]


Door Sam op 19 september 2013 21:17

Hoiiii.

Als ik naar jouw video’s kijk wordt ik er echt vrolijk van! Ben benieuwd hoe je appartement eruit ziet!

[Beantwoorden]


Door Sharity Sameya op 19 september 2013 21:53

Hey Vera,

Ik kijk elke shoplog uit huis met veel plezier!
Ik hou van shoppen van nieuwe dingen voor mijn woning. Ook ik woon pas ongeveer zo 2 jaartjes op mij zelf. En hierbij kom ik er nog steeds wel eens achter dat ik iets mis! De stijl die je in je hoofd hebt terwel je beig bent met shoppen en aanschaf voor je nieuwe woning word uiteindelijk altijd leuk! Het is jou smaak en zo heeft ieder zijn eigen ding. Ook ik had voordat ik de belangrijkste dingen had gekocht echt to much accessoires gekocht ! Geloof me ik koop het nog steeds en geniet elke x weer van een kleine verandering in huis. Met de accessoires verander ik het seizoen, fris in de lente, knallend ik de zomer, wat warmer in de herfst en knus in de winter. I LOVE IT!
Meid geniet van je eerste woning, ben stik jaloers want die ramen zijn fantastisch !

Groetjes Sharity Sameya.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:45:

Dankjewel Sharity! Leuke reactie ^^) Ik geloof er ook in dat het helemaal goed komt!

[Beantwoorden]


Door Veerlz op 19 september 2013 22:07

Ik heb hetzelfde kleedje, prachtig is ie ;)

[Beantwoorden]


Door Mira op 19 september 2013 22:21

Ben benieuwd naar je stoofpot ;-)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 19 september 2013 22:22

Ik zie leuke dingen! Tof ook dat je heel veel van Blond hebt!! Ben zo benieuwd naar het resultaat :D

[Beantwoorden]


Door Dewy op 19 september 2013 22:42

Je bent echt leuk Vera! Haha, vind ook deze shoplogs helemaal leuk. Leuk om ideetjes op te doen voor mijn eigen huisje. Veel plezier met dingetjes kopen en inrichten! Liefs

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 september 2013 23:03

aah Vera… ten eerste wil ik even zeggen dat je echt niet het gevoel moet hebben dat je je moet verantwoorden hè? Ik vind dat zo vervelend. ”Ja veel bezoeksters zeiden dat ik best wat onnodige spullen koop maar dat komt omdat… ”, ik snap dat je misschien die drang hebt. Vera, het is jouw leven, jij moet doen wat je leuk vind, en je bent helemaal niemand een verantwoording schuldig. Super mooie spulletjes! Leuk juist die stijlen door elkaar!

[Beantwoorden]


Door Nes op 19 september 2013 23:14

Het is echt onzin dat je overbodige spullen koopt en het rommelig is? Jou huis jou keus!

[Beantwoorden]


Door marjolein op 20 september 2013 00:33

hello,

Ik ben normaal niet echt van de reacties op iemand zijn blogs plaatsen.
Ook al houd ik nog steeds trouw wat blogs bij.
Maar toen ik op een van mijn favoriete sites aan het kijken was omdat ik ook wat dingetjes bij elkaar aan het verzamelen ben voor als ik uit huis ga. Moest ik toch ineens aan jou denken en dacht ik nou misschien is dit wel leuk om op te kijken.
Het is de site van http://www.hippe-hebbedingetjes.nl
Misschien ken je het al wel maar ze hebben bij Home&Living echt leuke dingen.
trouwens, deze shopblogs zijn echt leuk! Beetje afwisseling hihi

gr. Marjolein ;)

[Beantwoorden]


Door Mar op 20 september 2013 01:40

Leuke spulletjes!!
Succes met verhuizen!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 20 september 2013 08:15

Wat een leuke shoplogs weer! Je hebt echt hele leuke dingetjes gekocht en die kommen van blond wil ik ook al heel lang! Ik heb zelf ook meerdere stijlen door elkaar. Dat kan prima! Zolang er maar ergens een rode draad door zit en bij jou zijn dit de neutrale kleuren :)
Nog een tip voor het koken: de allerhande! Daar staan vaak makkelijke recepten die je dus in niet al te lange tijd maakt en alle ingrediënten zijn gewoon bij Albert Heijn verkrijgbaar. En wat ik zelf vaker deed: macaroni, pasta of nasi uit zo’n pak maken. Dan heb je een houvast, kan het bijna niet mislukken en wat over is is makkelijk in te vriezen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 september 2013 om 11:46:

Goeie! Die moet ik standaard in mijn mandje doen met boodschappen. Dankjewel voor de tips Anouk!

[Beantwoorden]


Door Flo op 20 september 2013 08:24

Hey Vera,
Je shoplogs zijn super leuk! Ik vind het super om te zien.
Nog veel succes verder.
Ik ben benieuwd naar wat er nog komt ;-)

Flo

[Beantwoorden]


Door Sofie op 20 september 2013 09:10

Maakt niet uit hoor dat je ‘nutteloze’ dingen koopt :D Ik zou net hetzelfde doen in jouw plaats :)

Oh, zoals je vertelt over die houten spatels… Ik krijg er zelf rillingen van :D

[Beantwoorden]


Door xeleah op 20 september 2013 09:44

heey vera
je hebt echt leuke dingen voor je nieuwe huis.
wat maakt het nou uit dat je “nutteloze” dingen hebt gekocht ze zijn leuk en ze komen vast wel een keer van past.
ik zou ook zoveel spullen kopen en spullen die ik misschien niet nodig heb

[Beantwoorden]


Door Janneke op 20 september 2013 13:44

Aawh! Echt leuke dingen allemaal! Ben benieuwd naar je home tour! :D

Wij hebben thuis ook zo’n tang. Die gebruiken we altijd om de kroketten uit de frituurpan te pakken haha

[Beantwoorden]


Door Emm op 20 september 2013 16:50

Is alleen maar leuk shoppen voor je huisje. Heb ik ook gedaan, ook de klok van ikea voor de keuken.
Ik ga weer verhuizen en ga gewoon weer shoppen.

Veel plezier met huis shoppen nog

[Beantwoorden]


Door Linda op 20 september 2013 17:11

Aah ik kreeg al meteen de rillingen toen je het erover had haha xD Echt super leuke spulletjes weer!

[Beantwoorden]


Door Judith op 20 september 2013 17:31

Dat aardbeienvergiet is zoooo leuk. Wij hebben hem thuis ook! (:

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 20 september 2013 17:44

Je hebt echt zulke leuke spullen gekocht! Ben benieuwd hoe alles er uiteindelijk uit komt te zien

[Beantwoorden]


Door Esra op 20 september 2013 19:57

Hoi Vera,
Ik volg je echt al jaren, maar heb nog nooit een reactie achter gelaten. Nu wilde ik wel graag zeggen dat ik je alles van harte gun, je bent een hele leuke meid en je komt altijd erg spontaan over! Ik hoop dat je het heel fijn gaat hebben in je woning en dat al je zorgen ook met de tijd verdwijnen. Ik weet toevallig waar je gaat wonen, omdat mijn ouders in de straat wonen (ik herkende het gebouw). Het is een super leuke buurt!!
Veel succes met de verhuizing!

[Beantwoorden]


Door Iris op 20 september 2013 21:17

Superleuk! Je hebt een goede smaak! En je kunt nooit alles in dezelfde stijl kopen, dat is bijna een mission impossible, en is saai. Ik ben 20 en al een paar jaartjes aan het sparen voor mijn uitzet, en ik heb ook lekker alles door elkaar. Bijvoorbeeld mijn servies, ik heb een vierkant servies wat ik erg mooi vind. Maar ondertussen denk ik, maar op zondagochtend gezellig ontbijten is toch een stuk leuker van een “gezellig serviesje” vandaar dat ik een “At home with Marieke” ontbijtservies erbij heb, en thee drink ik veel liever uit een Blond Amsterdam mok dan uit iets wat vierkant en wit is. Ook heb ik leuke schaaltjes van Blond Amsterdam voor chips, blokjes kaas en nootjes, en de leuke gebaksvorkjes. Om maar een voorbeeldje te noemen :)
Ik kijk er zoooo naar uit om uit huis te gaan en met mijn vriend samen te gaan wonen (we zijn 6 jaar samen dus dat wordt onderhand wel tijd). En als ik jouw artikelen/filmpjes zie begint het extra te kriebelen! Helaas is mijn vriend nog niet klaar met school en heb ik nog geen vaste baan, dus niet de zekerheid die we willen hebben voor het zover is :(

[Beantwoorden]


Door Rosa op 20 september 2013 23:38

Zo leuk om te zien hoe enthousiast je over elk dingetje kan vertellen!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 21 september 2013 13:15

Als je het toch kan kopen waarom koop je het niet in een keer. Dan kun je meteen je huis aanvullen met leuke asseccoires. Als je het niet zou kunnen betalen is het een ander verhaal maar je hebt er goed voor gespaard.

Krijg je ooit fanmail? Zou je die een keer willen behandelen in een artikeltje? Of gewoon een unboxing van de pakketjes die je die dag binnen hebt gekregen??

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 21 september 2013 19:26

Ik hou echt van jouw stijl Vera! Ook al is het niet allemaal hetzelfde, ik hou van zo’n veelzijdige stijl. Als ik ooit een huisje voor mezelf heb wil ik die ook een beetje in de stijl van de spullen die jij gekocht heb doen. Ik vind trouwens dat je je niet hoeft te verdedigen, als je ervoor hebt gespaard is het juist fijn dat je al deze leuke dingen al kan kopen! Je huisje moet echt jouw plekje worden!

Aa vloerverwaming! Lekker lekker! oooo die gebaksvorkjes zijn ZO leuk! Die wil ik nu ook gaan kopen haha.

[Beantwoorden]


Door Anna op 21 september 2013 19:42

heey vera,
als eerste superrleuk filmpje, ik ben fan!
Maar ik had ook nog een tip, misschien is het een beetje out of the blue enzo.
Maar ik weet dat je last hebt van angststoornissen (en ik weet ook dat het veel beter gaat! :yay: ) maar ik dacht misschien kan je als je je heel erg alleen voelt een kat nemen… Ik weet niet eens of je van katten houdt ofzo, maar ik vind het heel erg fijn. En een hond heeft veel meer aandacht nodig. En als je een kan hebt kan je best een dagje (dagen) weg (persbericht) en bijna iedereen kan voor een kat zorgen. Een konijntje ofzo kan ook. Maar het is gewoonweg heerlijk als er een spinnende kat op je ligt te wachten… Zoals ik al zei, het is een beetje random en ook niet iets dat je zomaar doet. Maar misschien helpt het wel tegen het alleen voelen zegmaar. En nogmaals suuuuperleuk filmpje en keep up the good work!! ^^) xxxx
P.S. sorry als je deze comment heel raar vindt ofzo, maar ik moest er opeens aan denken omdat ik net een jaar en kat heb en er helemaal verliefd op ben hihi. En ze heel veel liefde geven en het enige wat je hoeft te toen is eten geven en kattenbak verschonen ( wat reuze meevalt!) en soms borstelen.

[Beantwoorden]


Door Anneke op 22 september 2013 11:10

Ahhhh, de laatste alweer… Ik vond deze shoplogs superleuk! En het is inderdaad zo dat je veel verschillende stijlen koopt, maar ik hou daar wel van. Uiteindelijk wordt het dan jouw stijl. :)
Ik ga nu snel de eerste uit huis vlog kijken. ^^

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 22 september 2013 13:24

Zo tof!
Echt hele leuke spulletjes :)
Die schilderijtjes zijn echt heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 22 september 2013 14:10

Jaaa leuk weer, mijn nieuwe favoriete videos haha. Dat aardbei vergietje is echt super schattig. Ik moest hardop lachen om je hout rillingen haha zo grappig, maar ik snap wat je bedoelt!

[Beantwoorden]


Door Esther op 22 september 2013 16:02

He Vera,

Ik vind dat je super goed om gaat met alle kritiek die meisjes geven via het internet. Echt respect!

Ik heb je gemaild trouwens over je woning, hopelijk heb je tijd om kort te reageren :)

Esther

[Beantwoorden]


Door siem! op 22 september 2013 16:32

ik hou van je shopblogs! :yay:

[Beantwoorden]


Door Ivy op 30 september 2013 18:53

Heb je een grotere prullebak nodig? Ja :P. In mijn appartementje had ik ook een kleine, maar dat was echt niet voldoende! Mijn kleintje staat nu in mijn werkkamer (voor droog afval alleen; dus die verwissel ik zelden).

[Beantwoorden]


Door Daphnehoi op 2 oktober 2013 01:21

Hey Vera! Wat ga jij in een super prachtige woning wonen zeg! Echt ook heel mooi al die leuke spullen die je hebt gekocht! Maar ik heb eigenlijk een vraag, zelf ben ik ook op zoek naar een leuke woning in Amsterdam het liefst dichtbij het centrum, en waar jij nu in gaat wonen spreekt mij ook ontzettend aan! Zou je misschien een linkje van een website waar meer informatie is over deze woningen kunnen beantwoorden? Ik zou het heel erg waarderen! In ieder geval, nog heel veel plezier met je woning, en voorbereidingen! Het gaat helemaal goed komen! ;) Ik kijk uit naar je volgende vlogs! Groetjes, Daphne!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 3 oktober 2013 18:50

Heb nu pas tijd gehad om deze video te zien en wat is het toch heerlijk en herkenbaar! Ik ben zelf een jaar geleden op kamers in Londen gegaan en toen ook heel wat spullen gekocht om van mijn kamer mijn thuis te maken. Accessoires helpen hier zeker bij (net als herkenbare geuren van thuis). Ik hoop dat je dadelijk ontzettend gaat genieten van je nieuwe huisje en kan niet wachten op nog meer leuke videos van je appartement en natuurlijk de videos gemaakt vanuit je nieuwe werkkamer. Zal dadelijk wel lekker zijn om alles echt gescheiden te houden.

Heb alleen een vraagje, weet je nog welke lipstick (of lipgloss al ziet het eruit als lipstick) je hier op had? Hij is zo ontzettend mooi!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 6 oktober 2013 14:25

Go Vera!

Welkom in Amsterdam. Geniet van alles wat deze mooie stad je gaat geven!

XXX

[Beantwoorden]