Interieur inspiratie – meubels shoppen + laminaat kiezen

woning09

Nu ik uit huis ga heb ik meubels nodig. Meubels uitkiezen is heel leuk, maar toch ook wel lastig. Ik vind veel mooi, maar wat vind ik ook echt mooi voor mij? Wat past bij me? En niet alleen nu, maar ook over 5 jaar? En dat wat ik mooi vind, past dat ook bij elkaar? Zoveel vragen, en gelukkig ook zoveel inspiratie. Dankzij woonwinkels, tijdschriften en… (mijn persoonlijke favoriet) Pinterest!

woning03

In dit artikel heb ik foto’s van inrichtingen verzameld als inspiratie, de meeste foto’s komen van Pinterest. Ook laat ik al wat meubels zien die ik op het oog heb, en de vloeren waar ik donderdag uit moet gaan kiezen.

Hoe ik het wil gaan inrichten: Warm, met veel hout en contrasterend wit. Ik vind de combinatie van strak en industrieel leuk. Dus bijvoorbeeld een mooie eikenhouten eettafel met stalen onderstel, bij de strakke witte keuken. De industriële stijl spreekt me aan, maar ik wil niet dat het te kil wordt. Ik ga het combineren met warm hout, druipende kaarsen, bloemen, mooie lampen, kleden, kussens en koperkleurige accessoires.

De eerste afbeelding in het artikel geeft wel aardig goed weer wat me aanspreekt, maar iets stoerder vind ik het nog mooier. Ik vind de planten erin ook erg leuk trouwens, ik houd erg van natuur. Ik heb al een foto van een loopbrug in de jungle op doek bij Ikea gekocht, die komt in de slaapkamer.

woning01

Kartell en Zara

Bij de stoere, industriele eettafel die ik al heb, wil ik doorzichtige kunststof stoeltjes gaan zetten. Die van Kartell (rechts bovenin) vind ik al jaren heel erg leuk. Ikea heeft trouwens ook toffe doorzichtige kuipstoeltjes, een goedkoper alternatief. Toch denk ik dat ik hierin ga investeren.

Met de stoel begon een kleine obsessie. De Kartell lamp vind ik ook echt heel tof. Het is een perfecte mix van klassiek en toch modern, net als de stoelen. Ik denk dat deze te gek is voor bij de bank (die zie je hierna). Het klaptafeltje is van Zara. Ook die vind ik heel mooi, maar heb ik niet nodig.

woning08

Lamp, salontafel en bank

Ik ben nog niet naar lampenwinkels geweest, maar de koperen lamp vind ik aardig perfect. Industrieel, maar dankzij de kleur toch ook warm. Hij komt van Loods 5, een winkel uit Alkmaar. Ik ga in Arnhem nog opzoek naar iets vergelijkbaars.

De bank die ik waarschijnlijk koop, is van Ikea. Ik vind hem heel mooi, en hij is helemaal aan te passen naar mijn smaak. Ideaal! Ik wil in ieder geval twee gedeeltes nemen die je kunt omtoveren tot een bed (een slaapbank dus) voor vriendinnen en familie die blijven slapen. Ik twijfel nog wel over de kleur. In de winkel vind ik de lichtblauwe kleur duidelijk het mooist, het past ook perfect bij de bank, maar het is wel een erg koele kleur.

Een mooie salontafel ben ik nog niet tegen gekomen, maar een lage, houten salontafel vind ik erg mooi.

woning10

Xenos en pinterest

De sieradenkast van Xenos is echt ideaal, waarom wist ik niet eerder dat deze bestond? Aan de voorkant zit een grote passpiegel, ik zie hem al helemaal in de slaapkamer staan. Daarbij vond ik nog twee plaatjes van mooie kasten op Pinterest. Kasten vind ik maar lastig. Ik vind ze niet snel mooi en ik weet eigenlijk ook niet zo goed welk formaat en afmetingen het beste zijn.

woning07

Ikea Pax

Ik heb al een Ikea Pax kast en die wil ik verder gaan uitbreiden. Heel erg bedankt voor alle tips bij de video van zondag! Ik weet nog niet precies wat ik wil en wat het handigst is. Gordijnen, schuifdeuren? Ik moet er nog maar eens goed over nadenken en ook in de winkel gaan kijken wat het mooist staat. Ik denk wel dat een kast met een hanggedeelte boven en onder, en een kast met vakken voor tassen, eventueel schoenen, en lades voor ondergoed het handigst zijn.

woning05

Laminaat

Donderdag heb ik een afspraak om het laminaat voor mijn woning uit te kiezen. Ik wilde eerst zelf laminaat kopen en leggen, maar omdat er vloerverwarming door het hele appartement ligt, blijkt dit toch wel aardig lastig te zijn. Bovendien merkte ik dat het zelf doen, of laten doen nauwelijks tot niets scheelde in de prijs. Dan laat ik het liever door een bedrijf leggen met verstand van zaken.

Donderdag moet ik gaan kiezen, maar ik vind het nog best lastig. Ik zat zelf te denken aan de laatste of een na laatste houtsoort. Het laatste hout is volgens mij vrij standaard, de een na laatste iets lichter, wat ik ook wel erg mooi vind. Ik moet nog maar eens goed kijken en overleggen met het bedrijf. Het is nu ook zo lastig om je een goede voorstelling te maken van wat mooi is, met een compleet leeg appartement.

woning02

woning04

woning06

Nog wat inspiratie

Ik ben (waarschijnlijk net als jij), heel benieuwd ben hoe het gaat worden. Welke meubels er wel en niet in komen natuurlijk, en hoe alles bij elkaar gaat passen. Ik vind het heel leuk dit met jullie te delen, deze grote stap in mijn leven.

Eergisteren had ik na een weekend verven even een twijfelmoment, is dit wel de juiste plek voor mij? Maar dat hoort er denk ik allemaal bij. Ik moet nog erg wennen aan de woning, ik ben er nog maar 4 keer in geweest! Met straks de meubels erin, vriendinnen die zijn blijven slapen en de eerste pannenkoeken die gebakken zijn komt het vast helemaal goed.

Liefs!

Bron foto’s: Pinterest.com/Ikea.com/Kartellstorela.com


Reacties

Door Michelle op 3 september 2013 15:02

Kei leuk artikel! xx

[Beantwoorden]


Door Ellen Oosterveen op 3 september 2013 15:04

Super leuk, zou ik zelf ook wel willen (H)

[Beantwoorden]

Demi antwoordt op 27 februari 2014 om 19:32:

Ja, ik ook is. Het is echt kei mooi en ook mijn stijl ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Veerle op 3 september 2013 15:05

Hè ik woon in Alkmaar! Leuke stad om te shoppen, Loods 5 ligt trouwens net iets buiten Alkmaar. X

[Beantwoorden]


Door Danielle op 3 september 2013 15:05

Leuk artikel. Inrichten vind ik heel leuk, maar ook enorm lastig. Ik vind alles apart vaak heel leuk, maar het moet ook bij elkaar leuk staan. Ik vind trouwens de eerste kleur laminaat erg mooi. Ik ben heel benieuwd hoe je huisje gaat worden en hoe je pannenkoeken zullen smaken.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 3 september 2013 15:06

Tof! Erg leuke inspiratie (love)

[Beantwoorden]


Door Tara op 3 september 2013 15:07

Mooie inspiratie. Ik houd heel erg van houten meubels :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 3 september 2013 15:07

Super leuk! Ik zou gaan voor een warme kleur vloer, dat geeft meteen een goede sfeer. Verder heb je leuke ideeen! Komt er ook nog een shoplog van de wat kleinere aankleding voor in je huis enzo? Lijkt me leuk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:31:

Ja, morgen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 3 september 2013 15:08

Pinterest is ideaal om inspiratie op te doen, ben erg benieuwd hoe je huisje gaat worden!

[Beantwoorden]

sexmaatjj antwoordt op 27 februari 2014 om 19:33:

Ja he!

[Beantwoorden]


Door Monique op 3 september 2013 15:08

Heel leuk!
Ik vind qua laminaat de laatste het mooist.
Is vrij algemeen, en daar passen dan ook snel de meeste meubelen bij denk ik.

Ben super benieuwd naar de rest van de updates hierover!
Iniedergeval, heel veel succes met schilderen, klussen en keuzes maken!

[Beantwoorden]


Door Lari op 3 september 2013 15:09

Ooh wat zou ik graag je woning willen inrichten ! Super locatie, prachtige woning
en je smaak is ook geweldig ! İk ben heel erg blij voor je :)

[Beantwoorden]


Door Estbella beauty op 3 september 2013 15:09

Wij zijn ook net verhuisd en hier zijn een paar winkels waar wij zijn geweest.
-woon xl
-kwantum
-ikea
-leen bakker
en nog een paar andere.
Pas wel op want wat wij hebben gemerkt ondanks dat je goed heb gespaard vliegt je geld de deur uit. Succes en geniet van het op jezelf wonen dat doen wij nu ook.
XoXo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:31:

Ja, dat merk ik nu ook. Gaat erg snel, maar die 3 maanden huur als waarborg helpt ook wel erg…

[Beantwoorden]

Cha antwoordt op 4 september 2013 om 22:51:

3 maanden? Wow zag je woning op funda staan. Zit je zo op 4200 borg!!!! Bizar!
Je verdiend aardig met je blog als je in je eentje zon woning kunt betalen. Wij zijn tweeverdieners en vinden 700 al een hoop! Je doet het goed dus! Top! Als je meubeltjes er in staan went het vanzelf! Ik had dat ook met mijn eerste woning. Als het straks af is heb je het vast nog wel eens! Na een langere tijd wil je nooit meer weg!

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 3 september 2013 15:11

Dat is het leukste, het inrichten van je huisje. Zo te zien gaat het erg mooi worden, je hebt een leuke smaak! Een tip: ik zou niet voor een al te lichte vloer gaan. Hier zie je echt alles op liggen..
Liefs

[Beantwoorden]


Door Sophie op 3 september 2013 15:12

Je maakt er vast en zeker een prachtige woning van! Veel plezier met het inrichten:)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 3 september 2013 15:14

Je hebt een mooie goede smaak! Ik ben ook gek op hout in combinatie met wit. Je huisje gaat echt prachtig worden!

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 september 2013 15:19

oeh lovely inspiratie :D

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 3 september 2013 15:24

Whiee, ook al (ongeveer) dezelfde interieursmaak! Ik wil mijn kamer ook wit met eikenhout inrichten. Ik heb helaas wel een tegelvloer (maarja, dat is gelukkig wel weer makkelijker schoon te maken denk ik dan maar), en verder heb ik nog stéééééds geen duidelijk beeld van welke meubels ik erin wil (en kan) zetten, maar wat ik wél al weet is dat ik voor mijn eettafel graag de Eames DAR stoeltjes wil hebben! En dan wit, denk ik. Al is Ocean of Mauve ook ontzettend mooi! Ze zitten echt fantastisch (toch wel erg belangrijk), zijn tijdloos en ontzettend mooi.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:32:

Jaaa, die stoeltjes! Daar heb ik ook nog over getwijfeld. Die vind ik ook zo tof! ^^)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 3 september 2013 15:25

ah vind het zo leuk voor je Vera!
Ik denk dat het echt heel erg mooi gaat worden.
ik vind die een na laatste vloer echt heel mooi! Denk dat dat minder snel verveeld en staat lekker strak.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Dilan op 3 september 2013 15:25

Hey Vera leuke artikel!

Ik kwam laatst een salontafel tegen op internet, zelf vind ik hem heel mooi, misschien ook iets voor jou? Het is strak, maar ook warm tegelijk.

http://www.goossenswonen.nl/wonen/salontafels/salontafel-toulon/131001133/

XX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:33:

Mooi inderdaad, wel iets donker! Helaas hele slechte ervaring met Goossens, dus daar ga ik liever niet/zeker niet heen.

[Beantwoorden]


Door Janilee. op 3 september 2013 15:28

Ik vind het zo leuk voor je dat je gaat verhuizen naar Amsterdam! En ook stoer dat je er , ondanks je angsten, helemaal voor gaat! Ik zou er ook heel graag willen wonen, ik woon er nu heel dichtbij, dus de stap zou voor mij wel veel kleiner zijn.

De inrichting van je huisje gaat zeker heel mooi worden, als ik je inspiratie foto’s zo zie! Allen zou ik zelf nooit voor die kunststof stoeltjes gaan, ik vind ze er niet zo comfortabel uit zien. Maar de combinatie tussen wit en hout vind ik super (love)

Heel veel succes met het inrichten van je huisje lieve Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:34:

Dankjewel Janile! En ze zitten gelukkig wel lekker, maar ik snap wel wat je bedoelt.

[Beantwoorden]


Door Nem op 3 september 2013 15:30

Die lamp is nu look-a-like bij de praxis in de aanbieding! <3 die foto op doek vind ik niet zo, die hebben al teveel mensen!

[Beantwoorden]

Nem antwoordt op 3 september 2013 om 15:31:

Er zit trouwens een teak outlet in boven-leeuwen! Daar zit ook een meubel outlet (beneden leeuwen) met dat soort spullen en tafels. Niet zo gek ver vanaf Arnhem en het scheelt je echt 600 op een tafel en 1000 op een bankstel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:34:

Vind ik niet erg, ik vind hem mooi! Dankjewel voor de tips!

[Beantwoorden]


Door Minke op 3 september 2013 15:33

Wauw! Het wordt vast super mooi, ik ben erg benieuwd! En die doorzichtige stoeltjes zijn echt super leuk :) daardoor lijkt gelijk ook de ruimte nog groter!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 3 september 2013 15:34

Ik zou het laatste laminaat nemen.. Daar kan alles eigenlijk wel bij en het is wel een mooie warme kleur :) SUcces meid

[Beantwoorden]


Door Kika op 3 september 2013 15:36

Ahh wat leuk zit jij ook op pinterest, ik ben hier echt helemaal verslaafd aan!!! Ik zou voor de garderobe kast schuifdeuren nemen, dan blijft het stof uit je kledingkast. Maar je moet maar even kijken wat jou smaak daarin is, ik ben benieuwd!! X

[Beantwoorden]


Door Anne vdh op 3 september 2013 15:39

We hebben echt dezelfde smaak! Wat leuk om te zien :D Ik vind alles prachtig!
Heb ook echt sinds een maand een nieuw huis en ben alles aan het inrichten, zo leuk vind ik dat!
En dan twijfelen hoort er naar mijn idee echt bij! Elk huis en elke plek heeft nadelen en daardoor twijfels. Als je miljonair bent kun je je droomhuis laten bouwen precies daar waar je wil en alles zo precies doen als je wil maar dat kunnen we helaas niet ;)
Het zal ook zeker een paar maanden duren voordat je je echt thuisvoelt. Wat voor mij in het begint goed werkte was gewoon in de weekenden in mijn huis blijven, niet elk weekend naar je ouders. Vrije dagen (die jij natuurlijk anders hebt omdat je 7dagen per week eigenlijk blogt) thuis doorbrengen en chillen zorgen ervoor dat je je thuis gaat voelen!:)
Heeel veel plezier, inrichten is leuk!:D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:36:

Dankjewel Anne! En inderdaad, ik ga in ieder geval wel ieder weekend naar Arnhem :-)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 3 september 2013 15:40

Wat een prachtige inspiratie foto’s heb je gevonden op Pinterest! Voor het laminaat zou ik persoonlijk voor een wat ‘donkere’ kleur gaan, omdat de rest al vrij licht is. Hierdoor maak je het gelijk ook al een stuk warmer in huis.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:36:

Ja, ik denk dat je daar wel gelijk in hebt….

[Beantwoorden]


Door Mariette op 3 september 2013 15:42

Echt super leuk! Ik vind een salontafel ook echt heel mooi. Ben zo benieuwd hoe je het gaat inrichten.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Indya op 3 september 2013 15:43

Hi Vera!
Heel leuk artikel, ik vind meubelen van het merk ‘moooi’ heel tof.
http://www.moooi.com/
Super leuke spullen hebben ze! In de westerstraat van Amsterdam, wel prijzig.

Liefs xx

[Beantwoorden]


Door Michelle op 3 september 2013 15:44

Dat gaat helemaal goed komen hoor! Je hebt een super leuke smaak.
Je kan natuurlijk ook alles in etappes kopen he, dan kun je het even goed bekijken en bedenken of het er bij past ja of nee.

X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:37:

Precies, dat ga ik ook doen. Ook kijken hoe het in de ruimte past etc. Dankjewel Michelle!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 3 september 2013 15:45

Heeeeej wij hebben die Kartell lamp op een bijzettafel staan. Het is een erg gave lamp! Vangt ook niet veel stof ^^)

[Beantwoorden]


Door Silvy op 3 september 2013 15:46

Leuk artikel! :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 september 2013 15:47

Wauw, ik ben echt fan van je stijl, zo mooi dit!

[Beantwoorden]


Door Claire op 3 september 2013 15:47

Precies mijn smaak

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 3 september 2013 15:50

Wat een mooie inspiratiefoto’s! Ik ben inderdaad benieuwd naar het eindresultaat. En als je het mij vraagt dan horen die twijfels er gewoon bij, maar dat komt vast goed.

[Beantwoorden]


Door Janna Kooistra op 3 september 2013 15:50

wauuuw erg benieuwd en lekker licht en vrouwelijk maar toch stoer!

[Beantwoorden]


Door Sintha op 3 september 2013 15:51

Wat een leuke inspiratie foto’s!! De tafel met ijzeren onderstel heb ik thuis ook staan, het staat echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Anna op 3 september 2013 15:51

Wat een fijne inspiratie! Die spiegel kast van xenos wilde ik eerst ook maar toch voor qat anders gekozen. En logisch dat je twijfelt het is ook zo anders en je moet wennen, maar dat komt wel goed!

[Beantwoorden]


Door Smoortje op 3 september 2013 15:54

Leukleukleuk! Ik hou van huisjes inrichten! :D Je kan een hele serie van artikelen schrijven over het inrichten van je huis, als je dat wilt delen. Ik vind het iig superleuk om te lezen. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:38:

Als ik weer iets kwijt ‘moet’, doe ik dat zeker! Ik houd jullie up to date ^^)

[Beantwoorden]


Door Robin op 3 september 2013 15:56

Lijkt me moeilijk, zo’n beslissing maken. Het is toch iets waar je voor ’n langere tijd tegenaan moet kijken.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 3 september 2013 15:56

Prachtige inspraite!
Ik vind het heel leuk om te zien! :D

[Beantwoorden]


Door marlot op 3 september 2013 15:57

Super leuk artikel. Ik ben ook bezig mijn mijn huisje… inspiratie kan ik wel gebruiken! Het is zo lastig om wat te kiezen. Ik vind zoveel stijlen leuk of ik heb een foto gezien op internet waar ik verliefd op ben geworden maar niet in de winkels kan vinden haha…

[Beantwoorden]


Door Marissa op 3 september 2013 16:01

Ik ben de laatste tijd helemaal in de interieur mood. Heb echt zin om zelf iets in te kunnen richten! Staan echt leuke dingen bij en het lijkt me voor jou inderdaad handig om je Paxx kast uit te breiden.

[Beantwoorden]


Door Syl op 3 september 2013 16:01

Ik kan geen genoeg krijgen van dit soort inspriatie!

[Beantwoorden]


Door julia op 3 september 2013 16:05

de combies vind ik helemaal niks. qua laminaat vind ik de eerste het mooist. de spullen zijn ook wel mooi maar niet met elkaar. een houten tafel met stalen onderstel en plastic stoel vind ik geen geslaagd iets. in mijn huis zijn mijn meubels rustig en netjes en accessoires zijn wat drukker met prints etc. want idd je moet het over 5 jaar ook nog mooi vinden

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:39:

Ik vind dat over 5 jaar ook nog wel mooi hoor, maar smaken verschillen natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 3 september 2013 16:07

Heerlijke inspiratie!

[Beantwoorden]


Door Savannah op 3 september 2013 16:12

Wat leuk, ik hou ook wel van deze style maar zou de bank dan ook in een warmere tint houden. :) :cool: Liefs, Savannah

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:40:

Alleen de beige kleur was dus zo ‘saai’, daarom twijfel ik. De bank is in het licht duidelijk het mooist.

[Beantwoorden]

MiriamH antwoordt op 5 september 2013 om 13:20:

Kussentjes maken elke neutrale bank minder saai :-)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 3 september 2013 16:13

Mooie inspiratie!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 3 september 2013 16:15

Mooie inspiratie! Ben benieuwd naar het resultaat! ^^)

[Beantwoorden]


Door Barbara op 3 september 2013 16:16

Heey leuk artiekel

Die exenos sieraden kast heb ik ook en is heeeel fijn en mooi en makkelijk in rlkaar te zetten heb het helemaal zelf gedaan (k ben 12) en is heel mooi en past ook veel in en is fijn omdat je um in erachillende standen kan zetten

Veel plezier met verhuizen

XOXO Barbara

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:40:

Klinkt goed! Dankjewel Barbara!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 3 september 2013 16:19

Heerlijke inspiratie!!! Ik ben net terug van de kringloop opzoek naar leuke spulletjes om op te knappen voor in mijn kamer, maar helaas niks gevonden… Ik hou echt van leuke inspiratie, woon dingen, alles!! hihi

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 3 september 2013 16:19

Zo’n fijne spullen allemaal, supertof voor inspiratie uit te halen ^^) Je hebt een goede smaak dus je nieuwe woonst wordt zeker en vast superleuk :) x

[Beantwoorden]


Door pretty beauty land op 3 september 2013 16:20

je gaat het vast helemaal geweldig vinden! =)

[Beantwoorden]


Door Josie op 3 september 2013 16:23

Wat een mooie inspiratie, ik hou er zo van! Ik vind dat tafeltje van de ZARA geweldig!!

[Beantwoorden]


Door melissa op 3 september 2013 16:24

wauw die ikea pax wil ik ook! jammer dta ik een kleine kamer heb ..
je kan ook een paar gekleurde dingen in je apartement zetten, want zo ziet het er koel uit..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:41:

Ik vind kleur persoonlijk niet zo. Hout is warm, dus te koel wordt het niet. Maar op een andere manier ;-)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 3 september 2013 16:27

Leuk om al die verschillende stijlen en inspiratie foto’s te zien. Ik woon ondertussen al een flinke tijd samen dus heb m’n huis ondertussen al ingericht, maar als ik het weer opnieuw zou mogen doen zou ik misschien toch voor een net wat andere stijl kiezen denk ik als ik zo naar deze foto’s kijk.

[Beantwoorden]


Door MYK op 3 september 2013 16:37

Leuk! Beetje zelfde smaak als mij :)

[Beantwoorden]


Door Evelien DV op 3 september 2013 16:42

Niets leukers dan een eigen plekje inrichten! Mijn pinterest staat ook vol interieurinspiratie (zie linkje bij website).

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 september 2013 16:43

Hoi Vera,

Ik kan mijn eerste appartementje ook nog goed herinneren. Hoe blij ik was met het inrichten en het verven en hoe alleen ik me voelde de eerste nacht in mijn huisje. Gelukkig heb ik er wel snel een thuis van heb kunnen maken en je weet niet met hoeveel liefde en weemoed ik nu terug kijk op mijn eerste huisje. De leuke avonden met vriendinnen, en soms lekker alleen. Het krijgen van je eerste echte appartementje is een bijzonder moment waarin je altijd wel wat ups en downs hebt, maar zodra je er echt een thuis van weet te maken, wil je nooit meer weg! Let maar op!

Grtjs,
Maaike

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:41:

Dankjewel Maaike, mooi verhaal :-)

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 september 2013 16:47

De foto’s zien er allemaal echt geweldig uit! Ik ben ontzettend benieuwd naar het eindresultaat!

[Beantwoorden]


Door Anna op 3 september 2013 16:51

Denk goed na over schuifdeuren! Ik heb namelijk een kast met schuifdeuren alleen ik vind het zwaar irritant omdat ik nooit een geheel overzicht van mijn kast heb (en dus ook niet van mijn kleding). De deuren zitten altijd voor een deel van de kast. Vind ik heel vervelend. Succes met inrichten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:42:

Daar zat ik ook mee inderdaad… Thanks!

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 3 september 2013 16:53

Qua kleur voor de vloer: 1 of 4.
Je moet zo iets altijd eens op een groter stuk kunnen zien dan zo een klein plaatje maar die 2 tinten lijken me het beste.
Denk ook aan de kleur van meubels.

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 september 2013 16:54

Echt super tof! Ik ben ook net verhuisd en mijn interieur is in dezelfde stijl als jij je huis gaat doen. Ik ben ook nog bezig met zelf meubels opknappen die in de woonkamer moeten komen dus het is nog niet helemaal af, leuk om hier dan wat inspiratie op te kunnen doen!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 3 september 2013 16:55

Wauw, hele mooie foto’s allemaal!
Ben benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden.

Ik denk zelf trouwens dat die lichtere houtsoort voor je vloer het mooiste is.
Met een lichtere vloer kun je wat meer kanten op wat betreft meubels, maar vooral het kiezen van houten kastjes e.d. wordt makkelijker. Met een donker houten vloer ben je snel geneigd ook donker houten accessoires te kiezen, terwijl je met een lichte vloer lichte en ook makkelijk donkere accessoires kan kiezen.
Het is niet zo dat ik hier heel veel ervaring mee heb, maar ik vind het altijd interessant om ingerichte huizen te zien en merk altijd dat een donkere vloer leidt tot een donkerdere aankleding van de rest van het huis, wat het hele huis/de hele kamer donker maakt. Een lichte vloer kan veel meer hebben zonder dat het te licht of te donker (door accessoires) wordt.

Natuurlijk moet je het helemaal zelf weten, dit is alleen bedoeld als een beetje advies hihi. Je appartement zal ongetwijfeld mooi worden!

[Beantwoorden]

R. antwoordt op 4 september 2013 om 09:09:

Helemaal mee eens!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:43:

Dankjewel Mirte, ik denk dat je wel gelijk hebt! Een donkere vloer had ik ook niet op het oog. En als je van donker houdt, dan is het natuurlijk wel heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Hixxo op 3 september 2013 17:00

Hoi vera,

Je hebt echt een super leuke stijl. Ik hoop dat je het erg naar je plezier krijgt in je nieuwe huis. En dat je met veel plezier alles inricht, en leuke spullen vind. Veel succes in je nieuwe huis!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 3 september 2013 17:03

Oeh zo leuk! Ik ben inderdaad benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Cindy op 3 september 2013 17:08

Ik ging in de fout bij mijn appartement door een hele lichte laminaatvloer te kiezen, omdat het een klein appartementje was, zodat het wat lichter was. Nu ben ik blij dat wij in ons huis een warme houttint hebben (antiek grenen ofzoiets), voelt gelijk warmer aan, we hebben donkere meubels (de donkerbruine LACK-salontafel zeg maar in die kleur) en houten accessoires. Mooie stijl trouwens, ik hou daar wel van.. Rust is altijd fijn. Succes met het inrichten!

[Beantwoorden]

R. antwoordt op 4 september 2013 om 09:10:

Gek hoe dat per persoon/smaak kan verschillen. Ik ben juist ontzettend bij dat ik voor een lichte vloer ben gegaan. Het voelt zo schoon, fris en licht aan. Bvendien is het een neutrale basis. Juist door goed gebruikt van andere kleuren en warme texturen maak je een ruimte gezellig.

Maar dat is mijn persoonlijke ervaring.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:43:

Ik denk dat het een kwestie van smaak is :ja:

[Beantwoorden]


Door Isabel op 3 september 2013 17:09

Prachtig! Misschien kun je de vloer en de eettafel laten matchen? Hout vind ik altijd zoo mooi bij wit… Goede keuze haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:44:

De eettafel is eiken, dus dan zou het de laatste vloer worden! En ja, vind ik dus ook ^^)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 3 september 2013 17:09

Zo’n dipje hoort erbij. Ik denk dat het altijd even wennen is, zo’n plek voor jezelf ook echt zo maken dat je je er thuis voelt. Bij mij duurde dat echt een aantal maanden. (en ik heb maar 23 vierkante meter! ;)

Ik HOUD echt van Loods 5 (ben alleen bekend met de vestiging in Zaandam) en vind dat je hierboven echt al hele leuke dingen hebt uitgezocht.
En hoewel het erg fijn is om alles nieuw te kopen, kun je ook altijd even gaan kijken bij kringloop winkels. Oudere meubeltjes geven je huis persoonlijkheid! Ik vond het idee om te shoppen bij de kringloop eerst ook niet prettig en heel vaak staat er ook alleen maar troep. Maar soms loop je tegen iets heel leuks aan.

Anyway, het is jouw plekje en richt het dus lekker in zoals je zelf wilt ;) (ik ben jaloers! wilde dat ik zulke mooie ramen had en zoveel ruimte voor mezelf)
Veel succes met inrichten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:44:

Dankjewel voor de tips! En ja, die ramen… Daar ben ik ook zo blij mee :-)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 3 september 2013 17:14

Ik vind het allemaal heel erg bij je passen! Het heeft echt de Vera style haha! Al klinkt het misschien gek omdat ik je niet in het echt ken, maar alleen via internet zo. Maar ik hou ook wel van deze style! Ik denk dat ik later mijn huisje of appartementje ook zo ongeveer inricht, veel hout, clean kleurtjes en hier en daar mooie accent kleuren!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 september 2013 17:15

Verhuizen is altijd eng. Je raakt nu eenmaal gehecht aan je eigen oude vertrouwde stekkie. Dus om dat los te laten is altijd moeilijk. En tof dat je voor hout gaat: ik hou van hout!

[Beantwoorden]


Door Hester op 3 september 2013 17:22

Inrichten lijkt mij zo leuk maar inderdaad ook wel spannend, en al die keuzes! Maar als ik je kamer nu wel eens zie dan denk ik dat dat helemaal goed moet komen, je hebt genoeg stijl!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 3 september 2013 17:23

wauw mooie items, ben erg benieuwd! :)

[Beantwoorden]


Door Ayla op 3 september 2013 17:26

Wauw hele mooie meubels! Vera het komt helemaal goed. Anders komen alle lezers eens gezellig bij je langs om pannekoeken de bakken en. Te makeuppen :smak:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:45:

Gezellig :D

[Beantwoorden]


Door Lies op 3 september 2013 17:26

Hele mooie interieurs! Ik kan me ook heel goed voorstellen dat je twijfel momenten hebt. Het is ook best een grote stap en het is allemaal nieuw wat het ook spannender maakt, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen en jij straks helemaal op je plek bent in je huisje! Van het laminaat vind ik van de middelste rij de linker heel erg mooi. Ik vind die kleur van het laminaat namelijk veel rust uitstralen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:45:

Dankjewel Lies!

[Beantwoorden]


Door Ina op 3 september 2013 17:35

Komt er nog een revieuw van de lippenstiften van essence
En nog een DIY <3

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 3 september 2013 17:36

Dat wordt vast en zeker een mooi appartementje! Pinterest is echt geweldig, ik zit er hele dagen op, haha.

Kwam op Pinterest een foto tegen van iemand die haar favoriete lipsticks had geswatcht en in een Ribba lijst had ingelijst. En ook kwam ik iets tegej van iemand die winkeltasjes (Chanel, Mac en dat soort merken) had ingelijst en bij haar kast had gehangen. Is voor jou als beautyblogger misschien ook een erg leuk idee!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:46:

Dat is ook een tof idee inderdaad, thanks!

[Beantwoorden]


Door Lexi op 3 september 2013 17:37

Ik hou van precies dezelfde spullen als jij, haha!

[Beantwoorden]


Door Floortje op 3 september 2013 17:46

Heel leuk! Ik denk dat de schuifdeuren mooier bij de kasten staan, gordijnen lijken mij niet zo mooi :).

[Beantwoorden]


Door Anouk op 3 september 2013 17:49

Pannenkoeken oeeeeeh.. Haha van een heel artikel over wonen onthoudt ik pannenkoeken..
Ik zou als ik jou was voor de lichtere kleur hout gaan. Mijn ouders hebben afgelopen jaar de hele benedenverdieping onder handen genomen en uiteindelijk voor een lichte houten vloer gekozen en dat is echt prachtig. Een lichtere kleur maar het wat rustiger en lichter en je trekt de aandacht niet heel erg naar de vloer. Hij is er natuurlijk wel, maar minder aanwezig. Waardoor je met andere kleinere items nog een eye-catcher kunt creëren. En een vloer is minder snel vervangen dan een lamp oid. Maar van wat ik zo zie lijkt me wel dat je huisje in Amsterdam heel mooi wordt! had ik maar zo’n huisje ipv m’n studentenkamertje in Zuid-Oost.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:46:

Hahaha, het pannenkoeken-syndroom, ik ken het ;-)

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 3 september 2013 17:53

Erg mooi! Ik kijk er ook naar uit wanneer ik mijn eigen plaatsje kan inrichten.

[Beantwoorden]


Door Nora op 3 september 2013 17:54

Ik ben echt super benieuwd naar wat het gaat worden!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 3 september 2013 18:10

‘Met straks de meubels erin, vriendinnen die zijn blijven slapen en de eerste pannenkoeken die gebakken zijn komt het vast helemaal goed.’ Ik denk dat je helemaal gelijk hebt! Pannenkoeken bakken laat je overal thuisvoelen ;) Nee maar serieus. You’re right! Ik vind deze inspiratie er echt heel mooi uit zien, vooral voor je kledingkast. Wauw! Ik ben inderdaad benieuwd hoe het gaat worden :)

[Beantwoorden]


Door Nicky op 3 september 2013 18:16

Zo te zien heb jij ongeveer dezelfde stijl in gedachten als ik voor mezelf! Met als verschil dat ik nog LANG niet alleen kan gaan wonen (ik ben aan het sparen om te kopen). Een goede tip: in de meeste winkels kan je een proefstukje laminaat vragen, ik zou dit doen met de kleuren waartussen je twijfelt en deze ergens in je apartement leggen. Zo kan je ook zien hoe het licht effect heeft op die kleuren doorheen de dag. In de winkel is de belichting vaak anders dan thuis, wat ook een vertekend beeld geeft van de kleur…
Ik ben erg benieuwd hoe het er allemaal gaat uitzien!

[Beantwoorden]


Door Monique op 3 september 2013 18:20

Gave stijl heb je! :)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 3 september 2013 18:32

Leuk artikel! Ik ben echt heel benieuwd hoe je huisje eruit ziet uiteindelijk :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 3 september 2013 18:33

Ik vind dat ook wel bij je passen inderdaad! ben benieuwd hoe het uiteindelijk word :D

[Beantwoorden]


Door Martina op 3 september 2013 18:38

Mooie inspiratie, mooie stijl! Veel succes met alle keuzes!

[Beantwoorden]


Door Marit op 3 september 2013 18:45

Wauww super leuk artikel! <3
En wat een leuke stijl heb je bedacht voor je meubels! Dat idee met koperkleur vind ik heel erg gaaf! Het komt helemaal goed als je huisje eenmaal is ingericht. Xoxox

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 september 2013 18:45

Je hebt echt een hele mooie smaak! En die twijfels zijn begrijpelijk, het is natuurlijk iets anders, maar dat komt zeker helema goed! :)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 3 september 2013 18:57

Wauw, je hebt echt goede smaak! Ik vind het ook heel leuk om naar zulke inspiratiefoto’s te kijken:) Ik ben heel benieuwd hoe je huis er uiteindelijk uit gaat zien!

[Beantwoorden]


Door Shirley op 3 september 2013 19:04

Bij vloerverwarming kan je het beste een pvc vloer nemen! Lijkt net laminaat maar dan is het van heel hard plastic. Omdat het veel dunner is dan laminaat komt de warmte er beter door!

Me vriend heeft net een nieuw huis… heb t allemaal uitgezocht..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:47:

Ik heb een bedrijf wat er gespecialiseerd in is, dus dat komt wel goed!

[Beantwoorden]


Door Raagje Paagje op 3 september 2013 19:06

Gefeliciteerd met je mooie appartemen! Volgens mij ga je het er heel fijn hebben…

Leuk hè? Dat zoeken naar mooie spullen voor je stekkie.
Ik ben helemaal gek op Pinterest en haal er veel inspiratie vandaan.
Dit plaatje vond ik ook op Pinterest, doet me erg denken aan die mooie raampartij van je! Mooi!

http://imgfave.com/view/1390299

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:47:

Wow, inderdaad! mooi!

[Beantwoorden]


Door berna op 3 september 2013 19:08

Veraa neem alsjeblieft geen donkere kleurr!!
Je krijgt er super veel spijt van , zelf heb ik het als ik het 2 dagen niet stofzuig dan zie je witte stof hoopjes op liggen , ziet er gwn niet uit!
Het is wel een mooue bruin maar niet handig voor iemand die werkt…
Met vriendelijke groeten
Berna

[Beantwoorden]

berna antwoordt op 3 september 2013 om 19:10:

Laminaat bedoel ik

[Beantwoorden]

R. antwoordt op 4 september 2013 om 09:14:

Wij hadden in ons vorige huis inderdaad ook een donkere vloer… ja zag ALLES!

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 september 2013 19:10

Wij hebben pvc op de vloeren liggen, legt super snel en makkelijk en is erg geschikt voor vloerverwarming! Lijkt ook echt op echt hout! Een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 3 september 2013 19:14

Wat een leuke smaak heb jij wat inrichting en meubels betreft. Echt heel apart! Ik weet zeker dat je huis mooi gaat worden. En begrijpelijk dat je nu nog onzeker bent af en toe, het is ook een behoorlijke stap. Dat zou ik ook hebben! Maar het komt vast helemaal goed, zoals je zelf ook al zegt. Heel veel succes met de verdere voorbereidingen en natuurlijk ook heel veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 3 september 2013 19:25

Hoi hoi,

Logisch dat je het lastig vindt om al deze keuzes te maken. Zelf doe ik opleiding interieuradviseur en richt daar huizen in, op papier en in het echt. Als je hulp nodig hebt dan help ik graag! Ben een trouwe volger (die nooit reageert, ik schaam me) dus denk wel een beetje te weten wat je leuk vindt. Succes met alles!

liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:48:

Leuk, ik herken je nog omdat je eens een look hebt nagemaakt! ^^)

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 3 september 2013 19:28

Super leuk artikel!! Snap het wel dat je het lastig vind

[Beantwoorden]


Door Loridana op 3 september 2013 19:33

Ik zou gaan voor een donker eikenhouten vloer, dat staat echt super mooi in combinatie met wit en daarmee zorg je voor mee warmte in huis.

OFfff je kan ook een White wash doen, dan is het hout wittig van kleur. Echt super mooi vind ik dat! De houtnerven en alles zie je der nog doorheen, een heel tof effect!

Maar tis jou keuze natuurlijk haha, veel suc6 ermee!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:48:

Ja, dat vind ik ook tof! Heb die keuze alleen volgens mij niet.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 3 september 2013 19:35

Hii,,

Heel veel succes met het inrichten zelf vind ik denk ik de laminaat links bovenin het mooist.
Hopenlijk komen er nog veel shoplogs online :))

xNaomi

[Beantwoorden]


Door Seva op 3 september 2013 19:39

Hele mooie smaak qua inrichting heb je Vera..

Voor de laminaat zou ik zelf voor rechtsboven in kiezen de donkere..
Dat staat super bij wit.. het toont dan ook warm.. want een lichte vloer is ook mooi maar ik denk dat de donkere het gaafst zou passen bij jou doorzichtige keuken meubels en koper..

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 3 september 2013 19:42

Leuk artikel Vera! Hier kan ik inspiratie uit op doen :) Afgelopen donderdag gaan kijken voor een huisje voor (en met) mijn vriend en vrijdag moet hij het contract tekenen. Dus vanaf zaterdag verven, laminaat leggen etc. Jij bent net iets eerder met deze dingen, maar wel leuk om inspiratie op te doen zo. En dat van laminaat uitkiezen, snap ik helemaal! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:49:

Leuk, gefeliciteerd! Veel plezier en succes ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 3 september 2013 19:42

Oh, wat geweldig leuk om deze inspiratie foto’s te zien Vera! Zo te zien gaat je huisje prachtig worden, als dit jou smaak is :). Mijn vriend en ik willen het komende jaar ook gaan samen wonen, dus een beetje inspiratie is altijd leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 september 2013 19:44

Leuk! Inrichten kan best moeilijk zijn, maar ik ben er zeker van dat het eindresultaat de moeite waard zal zijn :)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 3 september 2013 19:46

Leuk om te lezen! Mooie inspiratie! Ik snap dat je er nog een beetje aan moet wennen, maar het gaat helemaal goed komen!

[Beantwoorden]


Door Irene Desiree op 3 september 2013 19:46

Super leuk artikel! En je gaat het vast allemaal heel mooi maken! Ik ben benieuwd!
Xx

[Beantwoorden]


Door Steffie op 3 september 2013 19:51

van die houten doosjes aan de muur hangen met de bodem tegen de muur zegmaar ziet er ook super leuk uit! je kan ze eventueel ook nog verven :)

[Beantwoorden]


Door Leonie op 3 september 2013 20:01

Ooh superleuk dit, ik heb namelijk nu ook eindelijk een kamer! Geen appartement, oke oke, maar een studentenkamer van toch maar mooi 16m2! Vanaf 1 oktober kan ik erin, dus ik ben nu ook druk op zoek naar inspiratie en zulk soort artikelen hebben dus een perfecte timing!

ps: zelf zou ik voor de een-na-laatste houtsoort/laminaat gaan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:49:

Leuk, veel plezier en succes! ^^)

[Beantwoorden]


Door BeautybyCynthia op 3 september 2013 20:02

Oh, hier krijg je toch zelf ook de kriebels van om uit huis te gaan? Super leuk artikel weer Vera!

Zelf zou ik voor een donkere vloer gaan, omdat je hier toch makkelijker witte meubels op kunt zetten. Jouw idee met kaarsen en planten is echt waanzinnig leuk! :D
Veel succes donderdag!!

Liefs, Cynthia

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 september 2013 20:03

Super leuk artikel, goede smaak heb je! Geweldig dat je de mogelijkheid hebt om zo’n mooi appartement te mogen huren! Op http://www.welke.nl kun je ook heel veel inspiratie op doen, staan ook leuke DIY :) Ben benieuwd hoe het wordt!

[Beantwoorden]


Door Aida Schrijver op 3 september 2013 20:04

Ik heb een super handige tip voor het uitzoeken van je vloer. Neem een stuk laminaat mee naar buiten, binnen is er kunstlicht en ziet je vloer er heel erg anders uit.

[Beantwoorden]


Door Diana op 3 september 2013 20:06

Hoi Vera! Leuke vloeren, die lichte vind ik het mooist :)

Trouwens ik heb nagedacht, misschien is het fijn om als je er de eerste nacht slaapt, een vriendin ofzo uit te nodigen, samen chillen en dan samen slapen,
want de eerste nacht op mijn studentenhuis voelde ik me zo lonely, net afscheid genomen van pap en mam en dan bam alleen. Misschien heb jij er geen last van, hoop ik teminste :) Maar het is een ideetje :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:50:

Ja, die tip kreeg ik inderdaad. Is denk ik wel een fijn idee :ja: Hebben de meeste van mijn vriendinnen die op kamers zijn ook gedaan. Eerste nacht is toch spannend…

[Beantwoorden]


Door Dita op 3 september 2013 20:22

Mooie stijl, helemaal mijn smaak

[Beantwoorden]


Door Céline op 3 september 2013 20:22

Het is bijna creapy dit. Ik ben ook bezig met mijn eerste appartementje plannen en wil bijna exact hetzelfde als jij. Ik heb ook al een steigerhouten tafel met stalen frame uitgezocht. Twijfel over doorzichtige stoelen. en wil het witte en moderne ook graag combineren met het warme en houten. Zelf twijfel ik nog over de kleuraccenten die ik toe zal voegen. Wordt het bruin zodat ik ook wat nep bonte kussens op de bank kan toevoegen? of toch (licht) grijs? met een klein beetje lichtroze. Ook ik wil een houten vloer.

Spannend hoor! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:50:

Leuk (niet creepy)! Ik doe zelf ook veel nep bont, schapenvelletjes en dat soort dingen, met koperkleurige accessoires ^^)

[Beantwoorden]


Door Lys op 3 september 2013 20:33

Super mooie inspiratie, Vera! Veel van wat je hier schreef zou ik zelf ook kiezen :-) ik vind artikels als dit echt leuk om te lezen trouwens!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 september 2013 20:36

Ik ga je van de week de gordijnfoto’s mailen. Leuke inspiratie! Ik ben zelf gek van hele lichte vloeren, lichtgrijs of whitewash. Ik zou zelf het liefste een combi van landelijk en industrieel willen in mijn huisje.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:51:

Ben benieuwd! Whitewash vind ik ook tof.

[Beantwoorden]


Door Summer op 3 september 2013 20:38

Leuk artikel, ik kan niet wachten om je “after” house tour te zien!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Inge op 3 september 2013 20:58

Je moet zeker eens bij Maisons du Monde kijken, daar hebben ze heel mooie dingen en ook wel in de stijl die je hierboven laat ziet. Voor ons apartement hebben we hier ook enkele mooie dingen vandaan.
En dat je twijfelt is heel normaal toen ik een jaar geleden van thuis weg ging had ik het ook heel moeilijk maar na een week was ik echt zo blij dat ik de stap gezet had. Eens je er woont en alles is inorde qua papieren en meubels zal je er vanzelf helemaal thuis voelen.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 3 september 2013 20:58

Leuk artikel!
Ik heb de Xenos sieradenkast ook en ik ben er erg blij mee!

[Beantwoorden]


Door Anne op 3 september 2013 21:19

Wauw, prachtige dingen hè je ertussen staan!

[Beantwoorden]


Door Silke op 3 september 2013 21:25

Leuk om je inspiratie te zien!
Ik heb een zwarte, blinkende keuken met een zwarte strakke sofa. Toch is het helemaal niet “koud” of te strak.
Als je je hier zorgen over maakt raad ik je aan om te combineren met typische houtkleuren (dit gaf je zelf al aan) en een leuk tapijt. Dit brengt gelijk sfeer in je woonkamer!
Persoonlijk zou ik voor een lichtere laminaatkleur gaan (zoals de eerste of vierde), dat past bij alles en licht alles heerlijk op!

Maar het belangrijkste van al: doe gewoon lekker wat je zelf wil. Veel plezier ermee & ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 3 september 2013 21:26

Ik zie zoveel mooie dingen! Volgend jaar ga ik met m’n vriend samenwonen, dan kan deze post nog handig zijn :D Veel succes met je nieuwe woonst Vera!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 3 september 2013 21:28

Ik reageer niet vaak, maar ik wilde toch graag even zeggen dat ik je nieuwe woning erg tof vind en je er vast en zeker iets moois van gaat maken. Je zal nog wel vaker twijfelmomenten hebben (wie heeft dat niet?), maar ook dat zal wel goedkomen. Succes met deze grote, leuke stap en geniet ervan om beetje bij beetje je eigen plekje te maken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:51:

Dankjewel Melanie!

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 3 september 2013 21:35

Heel erg mooi! Rivièra Maison is echt een aanrader voor accesoires en kussens. Past erg mooi bij de stijl op de foto’s.

[Beantwoorden]


Door Jildou op 3 september 2013 21:38

Haha, die Louis Kartell stoelen die je graag wilt hebben komen me heel erg bekend voor. In het restaurant waar ik werk staan ongeveer vijftig van die stoelen. Ik vind ze er wel erg leuk uitzien in een stijlvolle omgeving, anders kan het heel erg goedkoop gaan ogen, maar ze zitten op zich best fijn. Beter dan mijn Ikea stoeltjes waar ik nu mijn billen op moet plaatsen aan mijn studenten eettafel :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:52:

Tof! En ja, ik vind ze dus ook fijn zitten. En goed gecombineerd zijn ze prachtig :D

[Beantwoorden]


Door Ellen op 3 september 2013 21:41

Wauw gaaf huis heb je…prachtig die ramen!! Mocht je naar Alkmaar gaan ga dan kijken bij de Woonoutlet.

[Beantwoorden]


Door Riot op 3 september 2013 21:53

Komt goed Veer <3. Als je er eenmaal in zit, kan je er echt thuis in gaan voelen.

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 3 september 2013 21:57

Heel erg leuk! Denk dat je een leuke stijl hebt gevonden om op door te gaan. Het is best lastig maar met wat hulp komt het allemaal goed en is het zelfs nog leuk ook! :)

[Beantwoorden]


Door inge op 3 september 2013 21:58

tipje voor een lamp!
vind hem zelf echt heel mooi, en gezien de foto’s past het goed bij jou stijl :)
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/60215205/

[Beantwoorden]


Door Mirja op 3 september 2013 22:05

Ik wordt zo happy van deze blogpost! Dit geeft mij ook weer inspiratie! Gelukkig heb ik een studie uitgekozen die helemaal om het interieur draait! Dus ik ben hier eigenlijk de hele dag mee bezig!

Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:52:

Leuk!! Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 3 september 2013 22:07

Fijn voor je Vera!!! <3

[Beantwoorden]


Door Monica op 3 september 2013 22:13

Hier een tip.
Die doorzichtige stoelen heb je ook bij Woon Expres ik kom zelf uit waalwijk waar een filiaal zit maar er zijn er meerdere.
Ik heb deze gekocht voor 80€

Op de site staat ze ook maar denk niet met aangepaste prijs.
Zeker het kyken waard want ik weet wat zr kosten;)
Heb ze zelf in de kleding kamer staan! Erg tof.

Succes met het aankleden van je huis.
Alles wat hier staat en je omschrijft is redelijk onze woning!!
Eiken gerookte houten vloer, steigerhouten tafel , industriele lampen. En een boomstronk lamp!! En grote potten met olanten er in.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:52:

Dankjewel, ik ga op de site kijken!

[Beantwoorden]


Door do op 3 september 2013 22:21

Ik vind de dingetjes die je hebt uitgekozen heel leuk!
wel moet ik zeggen, bij mij op het werk hebben ze ook die doorzichtige stoelen, en hier zaten nadat er 1 persoon op gezeten had al krassen op. erg jammer…
Ook zijn die stoelen goed om stof te vangen..

heel veel succes met je aankoopjes!

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 3 september 2013 22:24

Wauw super leuk artikel en even wat anders dan beauty, gaaf gedaan en echt inspirerend! Leuk!

[Beantwoorden]


Door Karin Éénig Wonen op 3 september 2013 22:42

Je hebt een goede smaak! Koper is nu helemaal hot, maar ik weet niet of dat over 5 jaar ook nog wel zo is. Ik zou er dus niet teveel van nemen. Maar sowieso is het maar lastig om te bedenken wat je over vijf jaar mooi vindt, helemaal als je in de 20 bent, je smaak kan snel veranderen. Ik hield eerst erg van brocante, maar nu ben ik juist meer van het retro en modern. De vloer is zo lastig, nu ik hier een tijdje woon had ik gewilt dat ik een andere (witte) vloer had gekozen, maar helaas!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:53:

Ja, dat vind ik dus wel lastig. Wel goed gezegd :ja:

[Beantwoorden]


Door the|avantguardian op 3 september 2013 22:54

Geweldige inspiratiefoto’s! Ik woon al ruim een jaar samen met mijn vriend in ons nieuw appartement, maar het is nooit af! Ik blijf kijken op Pinterest voor inspiratie en vind het leuk om het interieur eens in de zo veel tijd te veranderen.

[Beantwoorden]


Door Juul op 3 september 2013 22:54

Bij Zen Lifestyle ( http://www.zen-lifestyle.nl/ ) in Wijchen hebben ze prachtige teakhouten, stoere meubels! Ze hebben ook een mooie grote lage salontafel in verschillende maten! Ik heb die van mij nu 2 jaar en ben er nog steeds superblij mee!
Succes met inrichten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:54:

Ik ga kijken, dankje!

[Beantwoorden]


Door Inge op 3 september 2013 23:18

hoi Vera, leuke inspiratie heb je opgedaan en deel je met ons.
Wat betreft je vloer zou ik voor een warme (maar niet te donkere) kleur gaan, niet te donker omdat je daar snel stofplukjes op ziet liggen denk ik en niet te licht omdat de rest van je huisje al zo licht is en het anders mss wat te kil wordt. Doe zeker ook navraag bij het laminaat-bedrijf naar wat dat met die pvc betreft zoals anderen al aangaven ivm je vloerverwarming.
Voorts twijfel ik er niet aan dat je het mooi zal maken.
En die twijfels, ja dat is normaal hé, het is echt een hele grote stap hé. Ik vind het knap van je, wetende ook dat je met je angsten zit, echt knap!!
Greetz, Inge.

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 september 2013 23:19

Supergave meubels! Mijn vriend en in wonen allebei op kamers, maar zijn er over aan het nadenken om te gaan samenwonen. We hebben alle meubels al maar over sommige dingen moeten we keuzes maken. Waar wij heel erg op letten is of het reflecteert wie jij als persoon bent en of je het over 5 jaar nog steeds leuk vind.
Over de vloer kan ik alleen het advies geven dat de laatste, dus de grotere, horizontale afbeelding erg kan gaan vloeken met donker hout of koper. Bij mijn appartement is dit namelijk het geval. Het ziet er een beetje uit als een bij elkaar geraapt zooitje.
Voor de rest vind ik het eeeerg gaaf. Wij zijn ook van de natuur combineren met stoer en industrieel! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:54:

Dankjewel voor de tips Eline! Hopelijk gaat het samenwonen met je vriend ook (snel) lukken ^^)

[Beantwoorden]


Door Annelies op 3 september 2013 23:20

Dit beloofd veel goeds! Het word vast heel mooi. Succes met alles uit kiezen!

[Beantwoorden]


Door saskia op 3 september 2013 23:24

Hey vera,

allereerst… maak je geen zorgen. het is een leuk appartement en het past echt bij je.

ten tweede… Home is where the heart is…

op jezelf wonen voor het eerst is altijd spannend, leuk maar brengt zeker twijfels met zich mee. maar als je er een week of twee zit strakjes dan is dat weg!! en gelukkig is nederland klein en is je “2e thuis” ook vlak bij. en een telefoontje, skypje, mailtje, appje, smsje, bezoekje etc.
komt allemaal goed… neem dat aan van een ervaringsdeskundige haha, ik ben twee keer het huis uit gegaan…

leuk hoe je bezig bent met je inrichting en je stijl.
je hoeft het natuurlijk ook niet meteen af te hebben. je kan ook beginnen met inrichten en als je er in zit kijken wat je om je heen mist.

wat ook leuk is om te doen is een moodboard maken. lekker groot om een canvas doek van action. met woonbladen, verf, samples van stofjes, samples van behang, staaltjes uit de woonmarkt en dan lekker knippen, plakken, verfen etc en dan kijken wat er uit komt.
ontwerpers doen dat ook vaak. en het is leuk om te doen.

ik vind het leuk dat je het zo met ons deelt. je hebt een leuke smaak!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2013 om 10:55:

Dankjewel Saskia! Je hebt ook helemaal gelijk.

[Beantwoorden]


Door Cath op 4 september 2013 01:51

Wat je vloer betreft zal de lichtste variant je het meeste ruimtegevoel geven. Gaat ook mooi samen met je keuze om het enerzijds licht en fris (wit, industrieel) maar toch warm (hout, koper) te houden.

[Beantwoorden]


Door Danielleeee op 4 september 2013 08:45

Leuke style ! Erg mooi !

[Beantwoorden]


Door Sjofel op 4 september 2013 08:48

Je mag wel in je handjes klappen dat je de mogelijkheid hebt alles nieuw aan te schaffen hoor. Dat kunnen de meeste starters niet. Bij mij is het ook een bijeen geraapt zooitje van dingen die ik gratis van familie kreeg haha!

Als ik de mogelijkheid had, was deze stijl ook echt mijn voorkeur geweeest. Super leuk!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 4 september 2013 09:41

Leuk om te zien :) ik ben inderdaad super benieuwd naar hoe het gaat zijn straks. Veel plezier met shoppen en uitzoeken van al je meubels.

[Beantwoorden]


Door Olga op 4 september 2013 10:51

Wij hebben onlangs Golv laminaat (de op een na laatste links op jouw laminaat overzicht) gelegd en we zijn er erg blij mee, het is staat heel rustig. Laminaat met veel contrast valt heel erg op en is nogal overheersend. Die proefstukjes die je mee kan nemen zijn eigenlijk niet genoeg om te kunnen zien wat mooi staat. In de winkel liggen de vloeren ook in de modelkamers waar de meubels staan. Dat was mij nooit opgevallen, maar zo kun je goed zien hoe een hele vloer eruit ziet. Succes met kiezen!

[Beantwoorden]


Door Wies op 4 september 2013 11:00

Hallo Vera!

Wat ben ik jaloers haha echt super leuke dingen heb je allemaal in gedachte!
Ik vind zelf de een na laatste kleur laminaat het mooist :)

Zelf woon ik in Bemmel en ik kijk vaak op http://woodstockwonen.com/ ze hebben daar af en toe ook hele gave goedkope meubels/lampen met een industriële of vintage look!

Heel veel succes met je leuke appartementje!

[Beantwoorden]


Door Wies op 4 september 2013 11:06

Door Wies op 4 september 2013 11:15

sorry voor de vele losse reacties haha maar ik bedenk me steeds meer tips,
ik ben zelf een enorme fan van dingen zelf maken omdat het goedkoop is, super leuk om te doen en je zo iets helemaal naar je smaak kan maken. Het is ook altijd leuk als mensen bij je thuis komen en zeggen ‘zo dat is gaaf! waar heb je dat gekocht?’ dat je kunt antwoorden met ‘dat heb ik zelf gemakt’ (A).

Zo kun je heel makkelijk en goedkoop een salontafel maken van een grote pallet die je voor een paar centen kan vinden op marktplaats. Plaats er van die stoere industriële zwenkwieltjes onder en tadaa!

Hier een voorbeeld: http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/72/09/2a/72092a22ce5acd5a23ee29b784a342e1.jpg

[Beantwoorden]


Door milou op 4 september 2013 13:28

Ziet er super leuk uit! Paar weken terug ben ik gaan samenwonen met mijn vriend, en we waren al bijna 2 jaar opzoek naar iets. Dus de afgelopen 2 jaar zijn we alvast bezig geweest met uitzoeken wat we mooi vonden en wat leuk bij elkaar zou staan. Maar als het dan zo ver is zijn die keuzes toch wel spannend! Vooral de vloer (laminaat) en de bank vonden we lastig maar uiteindelijk is het super mooi geworden. En geniet ook van het klussen en inrichten, het is hartstikke leuk maar ik had zelf ook de neiging om fiks te gaan stressen! veel plezier en succes!

[Beantwoorden]


Door MiriamH op 4 september 2013 14:00

Heerlijk hè, lekker snuffelen en zo van een huis je thuis maken! Loods 5 zit ook in Zaandam, en dat is lekker dicht bij Amsterdam. Verder een tip, iets waar ik tegenaan liep bij het voor het eerst spullen kopen. Spullen zoals een bank kun je het beste in een kleur kopen die makkelijk te combineren is. Mocht je smaak dan toch veranderen dan kun je met kleine aanpassingen een nieuwe stijl creeeren in je huis. Ik wasmop slag verliefd op een auberginekleurige bank. Rib uit mijn lijf maar het moest em worden. Na een aantal jaar was de bank nog in perfecte staat, maar ik was uitgekeken op mijn interieur. Dan is het met zo’n bepalende kleur welmerg moeilijk te veranderen. En erg zonde natuurlijk om een dure goede bank te moeten vervangen. Ik doe dat persoonlijk nooit keer. Persoonlijk natuurlijk, maar ik wilde het je toch even meegeven. Veel plezier met inrichten!

[Beantwoorden]


Door Eva op 4 september 2013 14:30

heey Vera er is in duiven bij de ikea in de buurt ook en winkel gekomen met alleen maak kasten! misschien heb je er wat aan!

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 4 september 2013 om 14:31:

*maar

[Beantwoorden]


Door Dana op 4 september 2013 14:48

Heel leuk Vera! Ook erg mooi trouwens!
Ik en mijn vriend hebben pas een huisje gekocht, dus het is leuk om je mee te volgen in je interieurzoektocht. Het zijn inderdaad heel wat beslissingen die je moet maken hé! Wij hebben ook even gezocht (wat is zijn smaak? wat is de mijne? hoe valt die te combineren? en hoe zorgen we ervoor dat het hele interieur met elkaar past?) maar hebben nu een duidelijk beeld wat we willen. De zoektocht is hier ook volop geopend!
Iets wat ons geholpen heeft is de website liever.com; hier kun je ook wat zoeken op stijlen, materialen, kleuren, … Heel tof!
In ieder geval nog veeeeeeeeeeeel succes met het inrichten van je appartementje!! Vind het echt super voor jou!!

[Beantwoorden]


Door Indy op 4 september 2013 17:08

Hee Vera, je hebt de zelfde smaak als ik :!: :!: Echt mooi ik heb het filmpje van je woning gezien KEI LEUK!! ik zou voor schuifwand gaan een glanzende witte met posters erop :P
X

[Beantwoorden]


Door Jessica op 4 september 2013 17:11

Leuke afbeeldingen heb je gevonden. Ik vind ze ook echt bij je passen.
Als je nog een beeld van de Xenos sieradenkast wilt hebben, zou je even moeten kijken bij Marijke van http://www.projectnaturalbeauty.nl . Zij heeft er een volgens mij zelf een organiser filmpje over.

[Beantwoorden]


Door N op 4 september 2013 17:40

Hoi Vera, heel leuk om de foto’s te zien en logisch dat je een beetje twijfeld qua vloer. Ik vind persoonlijk de 1na laatste mooi, licht en toch warm. Verder wilde ik je nog laten weten dat er in Veenendaal een hele mooie en leuke woonwinkel zit: Dok2. Zeker dat ze jouw stijl lamp daar hebben, veel hout en wit combi’s en gewoon hele leuke frutsels. Ik vond het de moeite waard. Op internet kun je ze ook vinden :) veel plezier met shoppen en je huis wordt vanzelf jouw thuis! Xx

[Beantwoorden]


Door winny op 4 september 2013 17:54

ik geef je een tip… inloop kast achtige kasten met open vakken, zijn niet echt heel handig als je niet van stoffen houdt.. want er komt ongelofelijk veel stof in en op, maar het is wel mooi en je ziet je kleding goed en overzichtelijk ^^) :lol:

[Beantwoorden]


Door lotte op 4 september 2013 18:01

Loods 5 zit ook in Sliedrecht (omgeving Dordrecht), dus is denk ik een uurtje rijden vanaf Arnhem? Nog steeds niet om de hoek maar in ieder geval al iets dichterbij!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 4 september 2013 19:34

Gaaf Vera, ik snap en voel je stijl wel aan! Ik zou er ook naar toe neigen. HEel veel succes :D

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 4 september 2013 om 19:36:

Oh wat trouwens een vriendin van mij heeft in dr kamer, ze heeft van die ijzeren kettinkjes opgehangen die je in de bouwmarkt kan kopen. Daar heeft ze er twee van en in lussen bevestigd aan het plafond, en daarin weer een lange boomtak met uitstekende takken in gehangen. Daar kan ze vanalles aan ophangen zoals kleding en accesoires! Misschien is dat ook wel iets voor jou?

[Beantwoorden]


Door Denise op 4 september 2013 21:13

Zo gaaf allemaal, vooral die kledingkasten! i love it! (love)

[Beantwoorden]


Door kim op 4 september 2013 21:42

hoi vera! hoop dat je dit nog leest, er zijn al zoveel reacties
vt wonen heeft erg mooie laminaat vloeren , misschien vind je de kleuren te kil, maar ik vind het gecom bineerd met houten meubels erg mooi. en waarom perse een salontafel? ik zou kiezen voor een heerlijk ( grijs.?) vloerkleed, een bank met chaise lounge of hoekbank en dan losse krukjes. staat veel speelser! ik vind je woning erg leuk, heel veel succes. winkeltips:
vt wonen, combitex, basic label, sissy boy

[Beantwoorden]


Door Wendy op 4 september 2013 21:50

Hele mooie inspiratie, heel veel plezier met het inrichten van je huisje! Ik ben inderdaad erg benieuwd hoe het gaat worden. :)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 5 september 2013 11:50

Wat een mooie inspiratie! Ik ben er zelf niet zo goed in, mijn kamer inrichten in een consistente stijl. Ik zie heel vaak dingen bij anderen die ik erg mooi vind, maar ik kan het dan zelf niet goed toepassen, of zo. Irritant!

[Beantwoorden]


Door Celien op 5 september 2013 13:54

Heel leuk om te zien, op Pinterest kan je idd heel veel inspiratie opdoen! Ik kijk er zelf ook vaak op! :)
Verder heel leuke dingen, ’t zal wel moeilijk zijn om ’n keuze te maken uit die laminaat…

[Beantwoorden]


Door Fleur op 5 september 2013 14:22

Oh Vera, ik weet precies hoe jij je nu voelt. Ik ben vorige week op mezelf gaan wonen en het is zo moeilijk om een lege kamer in je hoofd te moeten inrichten! Bij leenbakker.nl kan je soortgelijke krukjes van je laatste foto kopen. tip! X

[Beantwoorden]


Door Anne op 5 september 2013 15:35

Je kan ook heel veel inspiratie halen uit weheartit!

[Beantwoorden]


Door Feride op 5 september 2013 18:15

Die Louis Kartell lamp staat al super lang in mijn ouders kamer. Nooit geweten dat het van Louis Kartell was haha!

[Beantwoorden]


Door Nena op 5 september 2013 20:59

Ik kan echt niet wachten op de foto’s van je afgewerkte appartement! Het gaat zo mooi worden <33

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 6 september 2013 09:37

Loods 5 is zo vet! Ik woon in Alkmaar en ben er al een paar keer geweest. Als ik daar kom wordt ik echt koopgeil ;)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 6 september 2013 23:36

Tof artikel.
Ik vind die stoel zo gaaf.
Laminaat is zeker heel mooi al vind ik chique witte, glanzende tegels ook modern en hip.
Leuke inspiratie.

[Beantwoorden]


Door Nootje op 7 september 2013 19:48

Wij hebben thuis zelf de lamp kartell! Hij is echt mega mooi ! Wij hebben hem voor mijn moeders verjaardag gegeven! Mijn moeder is er echt super blij mee! Xxxx noa
Ps.gefeliciteerd met je woning jouw huis is echt suppppeeerr mooi!

[Beantwoorden]


Door Bente op 8 september 2013 09:55

Ik heb misschien wel een leuk idee voor iets orgineels op de muur. Je kan oude LP platen op de kop tikken voor 50 cent bij de tweedehands winkel en die ophangen op de muur, dat heb ik ook gedaan in mijn kamer en het geeft een heel leuk effect. x succes nog met je nieuwe woning

[Beantwoorden]


Door Lara op 8 september 2013 11:00

Hee! Het sieraden kastje heb ik ook! heel handig ding! (love)

[Beantwoorden]


Door Jana op 14 september 2013 22:53

Hoi Vera, toen ik je filmpje over je nieuwe woning keek, vond ik het zo grappig, want jij wordt mijn nieuwe buurvrouw in dezelfde appartement! Ik ben net als jij ook zo druk bezig met verbouwen en spullen kopen. Het is leuk dat onze smaken hetzelfde zijn. Ik wilde ook industrieel en warm inrichten. Mijn vloer ligt d’r al en ik wacht op de meubels. Het lijkt mij erg leuk als je een keer langs komt!

[Beantwoorden]


Door Else Mulder op 15 september 2013 20:39

Hee Vera!
Kunnen wij je ook volgen op pinterest?
X

[Beantwoorden]


Door Anne op 13 december 2014 14:01

Heel leuk blog! Bedankt voor de inspiratie. Wij hebben thuis een wit getinte houten PVC vloer, dit brengt een erg fijne sfeer! Ik zag veel leuke ideeën voorbij komen die hier mooi op zouden aanvullen.

[Beantwoorden]


Door Iza op 18 februari 2015 23:12

Oooooh. Veel te veel leuke ideeën en artikelen hier. Ik zoek nog naar leuke stoelen. Zoiets als deze: http://www.leeff.com/living-room/meubels/details/item/woodie-stoel-grijs maar dan met een knalkleur (rood, geel, groen). Iemand een idee waar ik die kan vinden?

Groetjes,
Iza

[Beantwoorden]


Door auto insurance op 25 maart 2016 14:11

One of the excess that you may have because you wont be long. In this case, the uninsured they will reconsider based off of the vehicle wantinsurance are collision norms, personal injury protection, which will provide you with their families without creditor insurance, or simply do even better benefits. I am sure you’ve got to separate partinsurance for the rate you will likely be cheaper than other insurance policies offered by reputable organizations before you sign up. Use the internet to buy from the commercials every forchiropractor might recommend for me anyway). I’m not saying you should take the bus to work as named. These devices not only your information, therefore if you are in force. canyou can do all the difference. The basic difference between the balance of the mainstream sub prime lenders.

[Beantwoorden]