Mijn eerste keer make-up

eerste_keer_make-up03

Via de ideeën en tips box kreeg ik een berichtje met het voorstel eens iets te vertellen over mijn eerste make-upproduct, de eerste keer MAC en het eerste pakketje dat ik kreeg voor mijn blog. Wat een tof idee! Ik besloot het te doen en er een soort tag van te maken. Misschien dat ik meer ‘eerste keren’ ga doen. Ik begin in ieder geval met make-up!

Mijn eerste make-upproduct

Als ik me niet vergis was dat een transparante lipgloss van Hema. Ik vroeg me af hoe vrouwen op TV zulke glimmende lippen konden hebben, waarop mijn moeder me vertelde over lipgloss. Dit zal in groep 6/7 geweest zijn. Ik had ook wat oude mascara’s en oogpotloden van mijn moeder liggen, die ik gebruikte voor schoolfeestjes en soms stiekem ook voor overdag.

Mijn eerste keer experimenteren met make-up

Ik weet dat ik in groep 7 al af en toe oogpotlood (zilver of roze) naar school droeg. Ik hoopte dat niemand het zag, want ik schaamde me wel een beetje. Maar omdat ik het mooi vond en leuk vond wat te proberen en te experimenteren, gebruikte ik het stiekem toch. Ook toen ik al veel jonger was, lakte ik samen met mijn moeder mijn nagels rood en kreeg ik soms ook een beetje lipgloss op. Zo leuk vond ik dat, het was voelde heel speciaal.

eerste_keer_make-up04

Mijn eerste rode lipstick

Deze kreeg ik op mijn 17e, toen ik mijn vorige blog nog had, van een webshop. Dat is nu zo’n 4 jaar geleden, maar ik heb hem nog steeds. Het is een L.A. Colors lipstick in Jazzy Red. Ik wilde al een tijdje rode lipstick proberen, maar ik durfde niet zo goed. Ik ben blij dat ik uiteindelijk toch de gok gewaagd heb. Rood vind ik de allermooiste lipstickkleur. Het is zo klassiek, stijlvol, tijdloos en sprekend.

Mijn eerste make-upkwast

Ik had al een oude make-upkwast van Hema (zo’n prikkende), maar als ik me niet vergis waren de eerste kwasten die ik kocht van Coastal Scents en zijn die ook in mijn allereerste filmpje te zien.

eerste_keer_make-up01

Mijn eerste keer MAC

Ik was 17 en kocht een foundation, concealer, oogschaduw en een blush. Studio Sculpt, Twinks en als blushkleur Dame. Ik weet nog goed hoe leuk en spannend ik het vond. Eindelijk MAC producten! Ik kocht ze in Maastricht tijdens een dagje weg. In Arnhem zat er toen nog geen MAC counter.

Mijn eerste keer zoenen met lipgloss/lipstick op

Jongens en make-up. Het is geen combinatie. Pas wanneer ze je een keer zonder make-up zien, hebben ze door dat die ellelange zwarte wimpers, perfect gevormde wenkbrauwen en glanzende konen niet van jezelf zijn. Een zachte kleur lipstick of een glanzende lipgloss herkennen ze dus ook niet zo snel. Mijn eerste keer zoenen met lipgloss op was toen ik 15 was. Hij keek even vies, veegde het van zijn gezicht af en toen was het weer goed.

Mijn eerste pakketje voor mijn blog

Kwam van Rituals. Die had ik toen zelf gemaild, gewoon om eens te proberen. Ik verwachtte niets, maar ze stuurden me een lipgloss en een blush op! De blush was vooral heel mooi, die heb ik erg veel gebruikt. Daarna kreeg ik geen pakketjes meer, het duurde een aantal jaar voordat ik ze regelmatig kreeg. Vraag me dus niet hoe je aan pakketjes kunt komen, het kost tijd.

eerste_keer_make-up05

Mijn eerste keer slapen met make-up op

Op kamp op mijn 14e. Ik was heel onzeker en durfde niet zonder make-up te slapen (ook niet zonder BH trouwens, super oncomfortabel!) Tegenwoordig heb ik er gelukkig geen moeite meer mee. Ik ben in talloze filmpjes make-uploos te zien!

Mijn eerste make-up bestelling online

Dat was bij NonPareilBoutique.com, waar ik een heleboel mooie low-budget producten bestelde. Kleancolor oogschaduwpaletjes en NYX Round Lipsticks bijvoorbeeld. Wat was ik daar ontzettend blij mee! Ik had een doosje blauwe, roze en bruine oogschaduw en elke ochtend probeerde ik weer wat anders.

Wil je de vragen ook beantwoorden op je blog, neem de ‘tag’ dan gerust over!

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 16 juli 2013 | 111 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Laura op 16 juli 2013 06:05

Heel erg leuk om te lezen van dingen voor de eerste keer! Mijn eerste make-up product was een mascara. Ik denk niet dat ik hem ga doen op mijn blog want een aantal dingen heb ik nog nooit gedaan/gehad. ;)

[Beantwoorden]


Door dita op 16 juli 2013 06:38

Leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Danielle op 16 juli 2013 06:49

Wat leuk om te lezen dit. Ik heb ook nog steeds mijn eerste oogschaduw palette. Ik hele kleine van de kruidvat. Ik heb hem vroeger heel vaak gebruikt

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 juli 2013 07:01

Volgens mij was mijn eerste eerste product een bruin oogpotlood van de hema. Daar kleurde ik mijn hele ooglid mee in om er daarna donker bruine oogschaduw overheen te doen…dus… Een soort van panda-look haha

[Beantwoorden]


Door Tessa op 16 juli 2013 07:04

Super leuk! Mijn eerste make up product is een Mascara voor mijn verjaardag. Daar was ik super blij mee en ziens dien draag ik make up

[Beantwoorden]


Door Martina op 16 juli 2013 07:08

Leuk om te lezen! Ik weet sommige dingen echt niet meer ;)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 16 juli 2013 07:19

Heel leuk om te lezen en te zien! (love)

[Beantwoorden]


Door Diedeke Karlijn op 16 juli 2013 07:38

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Theresa op 16 juli 2013 07:56

Hi wat leuk dat je dit doet,
Volgensmij had ik dat idee ingestuurd of nie? ;)
XO
Haha, grappig om te lezen ook zeg!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 16 juli 2013 07:56

Heel leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Britt op 16 juli 2013 07:59

Super leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 16 juli 2013 08:04

Leuk artikel ^^)

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 16 juli 2013 08:06

hahaha mijn vriend vind het net grappig als ik lipstick op heb, net omdat ik heb dan niet wil zoenen want dan is het verpest :p

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 juli 2013 08:13

Voor de dames die graag gratis pakketjes zouden willen ontvangen;
Je kan je ook inschrijven bij bedrijven die producten laten buzzen door mensen. Merken huren zo’n bedrijf in als ze een nieuw product hebben en daar de mening over willen weten of een buzz er over willen creeeren. Buzzer.nl is een voorbeeld hiervan. Het zijn verschillende soorten producten, maar soms ook cosmetica!

[Beantwoorden]

L antwoordt op 16 juli 2013 om 10:27:

Je krijgt echt nooit wat. Of eens in de 100 jaar ofzo bij Buzzer.

[Beantwoorden]

Mariska antwoordt op 16 juli 2013 om 11:13:

Oh echt waar? Ik heb wel meerdere dingen gehad, maar misschien had ik dan gewoon geluk?
Ik sta ook ingeschreven bij nog 2 andere, waar ik even de naam niet van weet.
Oke je krijgt niet elke maand wat aangeboden, maar alles is leuk mee genomen toch?

[Beantwoorden]


Door Sophie op 16 juli 2013 08:45

Super leuk om te lezen en haha zoenen met lipgloss op;) Ik snap best dat die jongen even dacht: whaatt?

[Beantwoorden]


Door sara op 16 juli 2013 08:45

Hele leuke tag !!

[Beantwoorden]


Door Nena op 16 juli 2013 09:08

Door Resy op 16 juli 2013 09:17

Erg leuk om dit eens te lezen!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 16 juli 2013 09:21

Wat een leuke tag, heel erg leuk om te lezen Vera!

[Beantwoorden]


Door Yara op 16 juli 2013 09:25

Heel leuk om te lezen (en ook handig! ;-))

[Beantwoorden]


Door Yin op 16 juli 2013 09:42

Erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Amy op 16 juli 2013 09:46

Dit is nu nog eens een leuke en unieke tag! Ik herinner me mijn eerste aankoopjes bij MAC ook nog alsof ze gisteren waren en dat is ondertussen toch ook alweer 4,5 jaar geleden.

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 16 juli 2013 09:50

Wat een ontzettend leuk artikel! Leuk idee van dat meisje in de ideeënbox! En ook leuk dat je er daadwerkelijk wat mee doet, top!

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 16 juli 2013 09:57

Wat een toffe tag! Ik denk dat deze voor veel bloggers ook leuk is om over te nemen!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 juli 2013 10:00

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 16 juli 2013 10:01

Wat ik me meteen afvroeg bij het lipgloss-zoen stukje, veegde hij daarna zijn plakkerige hand af aan zijn shirt/broek?

Zo’n typische gewoonte is dat! Ik betrapte mezelf er laatst ook op, had ik toch bijna met mijn verfvingers mijn jeans bevlekt. Nou was het wel een oude, maar toch! Op de een of andere manier heb ik die neiging niet bij mooie of nette kleding.
Zou dat ooit een van de marketingtrucjes geweest zijn toen ze honderdmiljoenmiljard jaar geleden het concept ‘kleding’ introduceerde, dat het zo ingebakken lijkt te zitten in onze automatische handelingen (vast niet iedereen heeft dit, maar toch zie je vooral kleine kindjes het standaard doen)?

‘Jaja, niet alleen beschermd deze handgeweven mammoetwollen trui optimaal tegen de kou, maar als je handen weer eens bloederig zijn van je volgende kill, heb je altijd wat in de buurt om ze weer schoon te krijgen! En als je nu deze trui koopt, krijg je gratis dit lendendoekje erbij, the ladies love that look!’

[Beantwoorden]

Chriss antwoordt op 17 juli 2013 om 14:27:

Bwahaha. Moest hier erg om lachen :-P Zo is het vast gegaan ja!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 16 juli 2013 10:01

Wat leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Caro op 16 juli 2013 10:07

Wat leuk om dit te lezen, en die oude foto’s te zien hihi! :-) Mijn eerste make up product was denk ik mascara, en daarna een eyepencil die je omhoog kan draaien. Mijn moeder gebruikt dat altijd en toen ik naar de middelbare school ging wilde ik dat ook! :-)

[Beantwoorden]


Door Eva Gabrielle op 16 juli 2013 10:17

Leuk om te lezen ! Alleen je moet nog even een foutje bijwerken “Jongens een make-up” Jongens en make-up moet het denk ik zijn hihi

X (love)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 16 juli 2013 10:21

Leuk om te lezen! Sommige dingen weet ik niet meer.

[Beantwoorden]


Door Britt op 16 juli 2013 10:25

Leuk artikel! Mijn eerste make up product was zo’n hele make up koffer van de intertoys ;)

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 juli 2013 10:37

super leuk om te lezen :D make-up begon ik pas aan op m’n 18e zoiets maar nagellak had ik al sinds ik een jaar of 5 was :3 true nailpolish addict in the house!

[Beantwoorden]


Door Beyouthful op 16 juli 2013 10:42

Erg leuk artikel!!
Liefs, Ans

[Beantwoorden]


Door Vienna op 16 juli 2013 10:43

Super leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 juli 2013 10:49

Wat een leuk artikel! Zou je ’t erg vinden als ik ‘m over zou nemen? ;-)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 16 juli 2013 10:51

Haha, dat met die BH herken ik (nog steeds wel, maar mijn haar is lang genoeg om genante momenten te bedekken..). Ik krijg wel altijd de opmerking: ‘zo anders zie je er niet uit zonder make up’, en als ik een keer wat minder make up op heb merkt blijkbaar ook niemand het verschil op. -_-; (is dat een goed teken, of doe ik het verkeerd?)

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 16 juli 2013 om 18:13:

dat is een goed teken vind ik want dat betekent dat je van jezelf ook zonder make-up mooi kan zijn.(;

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 juli 2013 11:00

Heel erg leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Fran op 16 juli 2013 11:00

Wat leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 16 juli 2013 11:02

Ahh dit vind ik echt een leuke tag! Die ga ik ook doen denk ik, superleuk om te lezen :D Haha, slapen met bh deed ik ook altijd, echt stom eigenlijk. En mijn eerste kwast was ook van Hema! Heel prikkelig inderdaad, brr.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 16 juli 2013 11:08

Zo leuk om te lezen.
Haha eerste keer zoenen met lipgloss, die jongen blij :D haha.
Die rode lipstick is echt leuk om te bewaren omdat dat je eerste rode lipstick kleur was :D

[Beantwoorden]


Door Frances op 16 juli 2013 11:14

Hele leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Dresses and Daisies op 16 juli 2013 11:33

Enorm tof! Mijn eerste make-up heb ik helaas al in de vuilnisbak gekieperd wegens te oud. Ahjah! Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Jeanette op 16 juli 2013 11:42

Super leuk om te lezen hoe jou eerste keren waren met make-up! erg leuk artikel :)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 16 juli 2013 11:46

Super leuk artikel Vera! Misschien dat ik hem ook wel ga gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Lies op 16 juli 2013 11:50

Wat leuk dat je er een soort van tag van hebt gemaakt! Ook erg leuke vragen en antwoorden om te lezen. Mijn eerste make-up product was volgens mij een kindermake-up setje die ik van mijn ouders kreeg haha.

[Beantwoorden]


Door Minke Maria op 16 juli 2013 11:51

Wat een super leuke tag! Ik moest ook meteen denken aan een foto van mezelf toen ik 6 was en voor het eerst naar ‘de disco’ mocht (was de disco-avond van de kindervakantie week). Ik en mijn beste vriendin in onze mooiste jurk, met dikke (WITTE!!) poeder op, blauwe oogschaduw en rode wangen en lippen.

Knap dat we onszelf vonden!

[Beantwoorden]

Clauwntjeee antwoordt op 16 juli 2013 om 15:13:

Haha:) Ik ging een keer toen ik jarig was met knalbouwe oogschaw en rode lippenstift op naar school XD vond het zelf erg mooi maar iedereen zat mee aan te kijken:)

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 16 juli 2013 11:58

Heel leuke tag :) Ik vind het trouwens super dat je jezelf toont zonder make-up in de filmpjes.

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 16 juli 2013 12:12

Wat een leuke tag heb je ervan gemaakt! Misschien dat ik hem wel ga overnemen, leuk!

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 juli 2013 12:17

Wat een leuke tag Vera! Mijn eerste make up product was een oogschaduw duo van Essence met een witte highlighter en een licht bruine kleur. Hij ligt in mijn stash en heb ik super veel gebruikt!

[Beantwoorden]


Door Emma op 16 juli 2013 12:20

Wat leuk om te lezen.
De eerste keer dat ik make-up gebruikte was het van mijn zus. Dat heb best een tijdje gedaan: beetje gebruiken van mijn zus zonder dat ze het wist.
Ik kreeg voor het eerst make-up op mijn verjaardag.

[Beantwoorden]


Door Maureen op 16 juli 2013 12:27

Wat een leuk artikel! Zelf heb ik geen idee meer wat precies het eerste product was, maar het was sowieso lipgloss of oogschaduw. Waarschijnlijk plakkige-doorzichtig-met-glitter-lipgloss. Of brokkelende oogschaduw waar na den kwartier al niets meer van te zien was.

[Beantwoorden]


Door Lytje op 16 juli 2013 12:54

Erg leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Nina op 16 juli 2013 13:09

Ah, super leuk om te lezen. Ook omdat het bij mij herinneringen terug brengt, zoals inderdaad op schoolkamp niet zonder beha durven slapen (make-up haalde ik er wel af, omdat mijn moeder er altijd bij mij op heeft gehamerd dat je anders oog- / huidontstekingen kunt krijgen).

Mijn allereerste ‘eigen’ make-up heb ik gekregen van mijn moeders hulp in de huishouding. Die had een abonnement genomen om een damestijdschrift en daar krijg ze een make-updoosje bij met oogschaduw, blush, oogpotlood in twee kleuren en mascara (een blauwe, heel fout, maar dat was in de 90’s natuurlijk helemaal de trend). Oh man, ik voelde me er helemaal tof mee. Al durfde ik het niet op naar school.

De eerste producten die ik van mijn zak- / kleedgeld kocht waren een lippenbalsem met kleur en creme oogschaduw (stapelbaar, drie kleurtjes blauw) van HEMA. :-)

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 16 juli 2013 13:15

Leuk zeg! x

[Beantwoorden]


Door BUMBT op 16 juli 2013 13:33

heel erg leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 16 juli 2013 13:47

Mijn eerste make-up product was een oranje lipgloss die ik kocht in CenterParcs toen ik een jaar of 7 was, haha! Ik kwam hem pas geleden tegen en heb hem weggegooid… Hij stonk nogal. Dat mag ook wel na 10 jaar :’)
Xoxo

[Beantwoorden]


Door Felicia op 16 juli 2013 13:53

Aah wat leuk om te lezen!! Ik ben een beetje een buitenbeentje op make-up gebied. Toen ik 16 was ging ik nog vrolijk zonder enige vorm van make-up op naar school en ik denk pas op mijn 18e/19e dat ik foundation ben gaan dragen maar ook niet altijd. Toch vind ik beauty een van de leukste dingen die er is!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 16 juli 2013 14:07

Echt leuk om te lezen hoe dat zo allemaal begonnen is!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Jana op 16 juli 2013 14:08

Wat leuk om te lezen :D x

[Beantwoorden]


Door Dionne op 16 juli 2013 14:24

Wat super leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Mo_uniqu op 16 juli 2013 14:34

Wat leuk om te lezen! Mijn ouders verkochten make-up dus ik pakte daar wel eens wat van toen ik vrij jong was, maar het echt dragen naar school was pas in de tweede klas denk ik? Ik ben er nu veel meer mee bezig dan toen eigenlijk..

[Beantwoorden]


Door Denice op 16 juli 2013 14:34

Leuke kleine weetjes :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 16 juli 2013 14:56

Wat leuk om te lezen (: Ik heb sommige make-up producten ook nog bewaard, ik weet niet meer precies of het echt mijn eerste oogschaduw was , maar toch zitten er aan sommige producten leuke herinneringen :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 juli 2013 15:04

Super leuk om dit te lezen! Ik vind het zo stom dat ik niet goed meer weet wat mijn allereerste make-up product nou was.. volgens mij een oude, hele slechte mascara haha :-P

[Beantwoorden]


Door Kit op 16 juli 2013 15:26

haha leuk!! ik weet nog toen ik jong was mijn ogen heel veel pijn deden van de oogpotlood en daarna heel blij was dat ik het nog de volgende dag niet weg was!! :$ :):)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 juli 2013 15:31

Wat een leuk artikel! Mijn vriend vraagt altijd voordat hij mij kust: ‘geeft da kleur af?’ hehe :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 16 juli 2013 15:39

Wat een leuke tag ;D

[Beantwoorden]


Door Anouk op 16 juli 2013 15:52

Leuk bedacht deze TAG!

[Beantwoorden]


Door pia 10 jaar op 16 juli 2013 15:59

leuke tag!
ik doe hem ook! (ik vertel er wel bij dat ik hem van veracamilla.nl heb)
gewoon omdat ik het leuk vind! (ben ook een blogger)

[Beantwoorden]


Door linda op 16 juli 2013 16:11

Echt super leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 16 juli 2013 16:13

Superleuke tag! Ik zou zelf echt niet meer weten wat mijn ‘eerste keren’ waren met make-up, is te lang geleden en ik heb niet zo’n goed geheugen haha :P

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 16 juli 2013 16:17

Super leuk en grappig om te lezen. Mijn eerste make-up producten: lipgloss, oogschaduw (blauw, hoe fout!) en mascara. Ik was toen +/- 12 jaar. Als ik de foto’s terugzie, zag het er nog aardig goed uit voor een +/- 12-jarige ;-)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 16 juli 2013 16:52

Ahh wat leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 16 juli 2013 17:21

Oh wat leuk :)
Mijn oogmake-up zit helemaal onder m’n ogen wanneer ik bij m’n vriend kom. Hij plakt er gwn tegenaan. x

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 16 juli 2013 om 17:31:

mijn eerste make-up product als ik me niet vergis was een mascara van rimmel een blauwe. ik was er zo blij mee! 1 van de dingen ( wat geen mascara is ) wat ik had gekocht was met mijn vriendje bij de kruitvat voor 1 euro het was een oude blush van catrice. hij is zo mooi! ik heb de pen al geraakt maar wil hem niet weggooien! oog zou ik nog wel eens naar een MAC store willen gaan. toch is het wel allemaal heel duur! HAHA
xoxo romy

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 16 juli 2013 17:57

Wat een geweldige tag is dit! Je moet dit soort vragen vaker doen, is onwijs leuk!

[Beantwoorden]


Door Lieve op 16 juli 2013 19:21

Dit is echt super leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Nora op 16 juli 2013 19:47

Enorm leuk om te lezen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 16 juli 2013 19:52

Hele leuke tag! Geweldig dat van het zoenen met lipgloss op haha. :D

[Beantwoorden]


Door LifestyleBeauty op 16 juli 2013 19:54

Super leuk artikel!! Jou artikels zijn altijd zo leuk om te lezen! Ik krijg er nooit genoeg van haha. Mijn eerste keer dat ik make-up op had was toen ik werd opgemaakt in de Rituals. Ik heb daar meteen mijn eerste oogpotloodje gekocht en dat was een paarse! Die had ik toen elke dag op hahah. xxx (love)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 16 juli 2013 20:06

Jah jongens en lipgloss is niet altijd een feest, zelf zou ik het ook maar een plakkerige boel vinden. ^^)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 16 juli 2013 20:17

Super leuke tag!
Mijn eerste make-up product was een mascara.
(love)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 16 juli 2013 20:48

Wat een ontzettend leuk artikel! Sommige dingen zou ik al niet meer weten, haha! Ik heb pas make-up besteld bij Eyes Lips Face. Dat is toevallig ook de eerste keer dat ik make-up online bestel!

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 16 juli 2013 21:09

oh vera, heerlijk dit om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 juli 2013 21:10

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Axellea op 16 juli 2013 21:18

ooh wat leuk!

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 16 juli 2013 22:50

Heel leuk artikel en super leuk om te lezen! Like! Like!

[Beantwoorden]


Door me op 16 juli 2013 23:47

Mijn eerste make-up? Dat is zo’n 35 jaar geleden….ja, ik weet het, ik ben oeroud hahaha. Overigens waren er toen een heleboel dingen helemaal in die ik nu nooit meer zou dragen, ik ben nu meer van de rustige tinten i.p.v. de clowskleurtjes van destijds en bovendien draag ik minder en minder vaak make-up.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 16 juli 2013 23:53

Ik verfde mijn haar al in groep zes/zeven al, waardoor ik ook al rond zeven/acht redelijk ‘veel’ make-up droeg. Ik tekende mijn wenkbrauwen roze bij + mascara. Stiekem oogpotlood kapen van mijn zus en in de eerste zat ik al volledig in de make-up met een oranje foundation fttttw. De laatste drie a vier jaar is het enorm toegenomen, maar hay, ik blog ook al twee jaar, goed excuus om meer te kopen + meer te oefenen. ^^ HAHA, jaaa! Die prikkende kwasten, Hema. Uhu, ze prikte zowat je huid door, maar dat was wel dé allereerste poederkwast. xD

[Beantwoorden]


Door Floor op 16 juli 2013 23:59

leeuk artikel ! moet je zeker vaker doen ! x

[Beantwoorden]


Door Hester op 17 juli 2013 09:50

Superleuke ‘TAG’ Vera! Lekker persoonlijk again :D

[Beantwoorden]


Door keytothefuture op 17 juli 2013 10:40

Ahh wat een leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Anna op 17 juli 2013 11:43

Wat super leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Danique op 17 juli 2013 14:14

Mn eerste keer zoenen met lipgloss op… De kersen lipgloss die ik op had smaakte volgens die jongen erg lekker :omg:

[Beantwoorden]


Door Estrella op 18 juli 2013 00:53

Wat een leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door selena op 18 juli 2013 17:21

ik heb nog nooit gezoend. ik durf niet

[Beantwoorden]


Door Jennifer Joanne op 18 juli 2013 23:30

Super leuk artikel haha! Erg leuk bedacht en interessant om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Sanne - xminimuis op 19 juli 2013 11:47

Leuke tag! Erg leuke vragen!

[Beantwoorden]


Door Edmee op 20 juli 2013 09:27

Super leuke tag! Erg leuk bedacht. <3

[Beantwoorden]


Door Sanne op 20 juli 2013 13:07

Wat super leeuk!

[Beantwoorden]


Door Emke x op 20 juli 2013 15:04

Leuk review xx

[Beantwoorden]


Door Robin op 22 juli 2013 18:39

Leuk dit :D

[Beantwoorden]


Door Lara op 26 juli 2013 02:20

Wat leuk om te lezen! Knap wel dat je je dat allemaal nog herinnert, ik zou op de helft van de vragen het antwoord niet meer weten haha.

[Beantwoorden]


Door katrien op 12 augustus 2013 12:07

Zo leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door babette op 25 oktober 2013 16:29

ik kocht mijn eerste rode lipstick een paar dagen geleden, op mn twaalfde dus

:)

[Beantwoorden]


Door Jet op 14 december 2013 12:39

Mijn eerste make-up product was een lipgloss, toen wou ik ook graag mascara uitproberen. Ik ging naar de action en kocht daar een setje met mascara oogschaduw en oogpotlood. Op een gegeef moment ging ik alles dragen, en zo ben ik make-up gaan dragen. Ik ben nu nog maar 12 jaar. Oud, maar I LOVE IT!
<3

[Beantwoorden]