A Touch Of Fashion – Modebloggers met tatoeages

atof0_575

Suzanne blogt dagelijks op fashionisaparty.com en om de maandag hier op veracamilla.nl. Vandaag is het weer zover en lees je in haar eigen rubriek A Touch Of Fashion over haar passie voor, en kijk op mode.

Al langer twijfel ik erover of piercings, tatoeages en andere “lichaamsversiering” nou bij mode hoort of niet. Ik denk steeds vaker van wel, omdat ik steeds vaker voorbeelden (de MoBA is er zo één) tegenkom die bewijzen dat mode bijna altijd weer een breder begrip blijkt dan je denkt. Bovendien schreef de Nederlandse VOGUE een tijdje terug een paar pagina’s vol over piercings. Voor mij genoeg aanwijzingen die laten zien dat ik het in ATOF wel degelijk over tatoeages kan hebben. Bij deze.

Tatoeages (en hoeveel mensen eigenlijk één of meerdere tatoeages hebben) vallen extra op nu het zomer is. Niet alleen “gewoon” op straat, maar ook bij modebloggers. Kijk maar!

atof01

Stylegenda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ocjulia.

atof03

FASHION-FEVER.

atof04

ChocolateChipCouture.

atof05

little chief honeybee.

atof06

Depois dos Quinze.

atof07

hoard of trends.

atof08

Tina Maria.

atof11

The Blonde Salad.

atof09

Jean Greige

atof10

BLEED FOR FASHION.

Er zijn er natuurlijk nog véél en veel meer, maar dit is een selectie van modebloggers met subtiele en minder subtiele tatoeages. De meesten van deze bloggers hebben meer tatoeages dan dat je op de foto ziet, maar bijna nooit zijn alle tatoeages op één foto zichtbaar.

Ik vind het altijd erg fascinerend om tatoeages te bekijken en probeer er altijd – zonder het te vragen- zelf de betekenis, aanleiding of zoiets dergelijks achter te zoeken. Tatoeages vind ik bij modebloggers vaak mooi omdat ze aan hun stylish voorkomen wat meer “edge” geven.

Mijn favoriete “modeblogger tatoeage” (qua vormgeving) is die van Pernille. En – als ik mezelf ook even tot de modebloggers reken- niet te vergeten die van mezelf natuurlijk.

Ken jij nog meer modebloggers met tatoeages? Heb je zelf een tatoeage?

Wil je meer lezen en zien van Suzanne? Volg haar dan op Twitter, Facebook en/of Bloglovin.


Reacties

Door Laura op 29 juli 2013 16:05

Zelf heb ik geen tatoeages, maar een aantal kleintjes (zoals bij The blonde salad) vind ik best mooi!

[Beantwoorden]

martina antwoordt op 29 juli 2013 om 16:33:

die vind ik ook het mooiste!

[Beantwoorden]

Matloes antwoordt op 29 juli 2013 om 17:41:

Ik ook!!

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 29 juli 2013 om 17:42:

Haha ik heet MaRloes ;)


Door Lytje op 29 juli 2013 16:06

Leuk om te zien! Zelf wil ik geen tattoo’s, ik heb er niet zo veel mee, maar sommige tattoo’s zijn wel heel mooi.

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 29 juli 2013 16:08

Ik wil ook ooit een tatoo. Ontwerp is er al, maar waar ik die ga plaatsen? Da’s pas de vraag. :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 29 juli 2013 16:16

Zelf heb ik ook 2 tatoeages ( 1 grote en 1 kleine) , binnenkort komt er nog 1 bij. sommige vinden het mooi andere niet, dat mag ik zelf hou er wel van en vind dat het een toevoeging aan je lichaam kan zijn.
Maar dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 29 juli 2013 16:18

Super gaaf! Ik wil er ook nog dol graag 1!

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 29 juli 2013 16:20

Ik heb zelf geen tatoeages, maar het infinity-teken vond ik heel lang wel erg aantrekkelijk om te laten zetten.

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 29 juli 2013 16:20

Ik heb zelf niet zoveel met tatoeages, maar ik vind het altijd heel gaaf om bij anderen te zien :-)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 29 juli 2013 16:21

Zou er wel één willen, maar ben een chicken

[Beantwoorden]


Door Robin op 29 juli 2013 16:24

Ik ben zelf niet zo van de tatoeages, maar sommige zijn nog wel mooi.

[Beantwoorden]


Door Nieke op 29 juli 2013 16:33

Ik vind het echt per persoon verschillen, vind het bij de meeste in deze post wel erg tof. Maar ik zelf ben te perfectionistisch ik zou de keuze nooit kunnen maken haha.

[Beantwoorden]


Door martina op 29 juli 2013 16:34

ik vind kleine tatoeages echt wel mooi, maar ik twijfel ook of ik het mode vind of niet.. lastig om te ontdekken… ben bang dat ik spijt zou krijgen!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 29 juli 2013 16:45

Vind het best mooi bij anderen, maar zou er zelf geen willen.

[Beantwoorden]


Door Debby op 29 juli 2013 16:52

Ik zit al redelijk onder (zie blog, dat ga ik hier niet spammen) en ik wil nog veeeeel meer. Maar op dit moment loopt mijn hoofd zo over van ideeën dat ik niet kan kiezen. In oktober een afspraak staan, yeah! Wat een leuke post zeg :-)

[Beantwoorden]


Door melissa op 29 juli 2013 16:55

Staat hun echt mooi die tatouages vind ik! heb zelf tatouages maar ben zo dom geweest om ze te laten zetten bij iemand die er blijkbaar niks van kent want mijn tatouages zijn uitgelopen en ipv zwart zijn ze lichtblauw, de kleur is aan het vervagen.. was trouwens bij iemand die dat bij haar thuis deed maar een collega had me dat meisje aangeraden, pf niet dus. Ben gwn verminkt en schaam me enorm want heb meerdere tatouages
Voor diegene die nog twijfelen, denk twee keer na maar vooral laat het doen bij een iemand die een goede reputatie heeft

[Beantwoorden]

justme antwoordt op 29 juli 2013 om 17:59:

Tatoeages lopen áltijd wat uit en vervagen ook áltijd. Ze blijven nooit zwart, jammer genoeg :) Ik heb zelf redelijk veel grotere tatoeages, bij goede shops laten zetten en dit gebeurd altijd helaas.
Je hebt natuurlijk wel gelijk dat je twee keer (of wel 100x) na moet denken voor je iets laat zetten en bij wie!

[Beantwoorden]

romah antwoordt op 29 juli 2013 om 18:52:

Tattoos vervagen na verloop van tijd, maar geen enkele van mijn tatt’s is ooit uitgelopen hoor :)

[Beantwoorden]

justme antwoordt op 30 juli 2013 om 16:32:

Uitgelopen is natuurlijk een groot woord he! ;) Niet dat ze helemaal lelijk zijn of niet meer duidelijk. Maar kleine details in grotere tattoos gaan wel iets uitlopen (of hoe je het ook wilt noemen)
Gelukkig is de inkt tegenwoordig beter dan de inkt van vroeger…. die werd lelijk hee :crazy:

Romah antwoordt op 30 juli 2013 om 19:16:

Dan heb ik ongelofelijk veel geluk gehad met al mijn tattoos.. als je een beetje een bekwame tattoeeur hebt kan dat probleem echt wel omzeilt worden! En ja ik kan uit ervaring spreken :-)

[Beantwoorden]


Door Maureen op 29 juli 2013 16:56

Ik vind grote tattoo’s en hele vol gegraveerde armen niet echt mooi: maar dit is gewoon mijn smaak. Kleine tattoo’s die een echte betekenis voor iemand hebben vind ik het allermooist, of een kleine tekst/symbool. Zelf zou ik alleen geen tattoo nemen, of nog lang niet, ik wacht al een paar jaar af tot ik 18 ben en dan wil ik heel graag bloed gaan doneren, dit mag niet als je een tattoo heb. Dat vind ik net een extra reden om geen tattoo te nemen, maar het is ook gewoon niet helemaal mijn ding. :-)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 juli 2013 om 20:45:

wat mooi van je!

[Beantwoorden]

Ninja antwoordt op 30 juli 2013 om 11:25:

Je kunt gewoon bloed doneren als je een tattoo hebt hoor.
Alleen moet je een aantal weken wachten na het zetten.

[Beantwoorden]

Macblogster antwoordt op 30 juli 2013 om 20:38:

Zo zie je maar hoe persoonlijk het beoordelen van een tattoo is. Ik ben nl het tegenovergestelde van mening :-) Zelf vind ik kleine tattoos niet erg mooi. Ik vind het slordig ogen, vooral een aantal kleine zwart wit tattoos bij elkaar. Vaak zijn dit trendgevoelige tattoos. ‘Ondergekalkte armen’ met grotere kleuren tattoos vind ik daarentegen erg mooi. Mannen met tattoos vind ik super aantrekkelijk! Oehlalaa.
Ik heb zelf 2 grote tattoos en wil er nog wel een paar bij. Kwestie van mijn moed bij elkaar rapen (de laatste deed erg pijn a/dbinnenkant arm) en ff sparen. Het liefst zie ik mijn hele arm vol.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 29 juli 2013 17:09

Zelf zou ik zeker geen tattoo nemen, maar heel soms vind ik het bij anderen wel mooi staan als het iets subtiels is.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 29 juli 2013 17:11

Ikzelf heb een kleine tattoo op mijn rug, net boven mijn bh- bandje. Tot op de dag van vandaag heb ik er absoluut geen spijt van. Het heeft voor mij ook een zeer persoonlijke en waardevolle betekenis.

Ik raad iedereen wel aan om er echt heel erg goed over na te denken, omdat het iets is dat je je hele leven op je lichaam hebt zitten. Ikzelf heb er circa 2 a 3 jaar over nagedacht.

[Beantwoorden]


Door Nena op 29 juli 2013 17:12

Er zitten heel knappe vrouwen tussen, waarbij de tattoos een mooie aanvulling zijn. Maar vrouwen zoals Jean (met de felle lipstick en de lijkenhuid), waarbij het haar alleen maar lelijker maakt :(

[Beantwoorden]


Door Dionne op 29 juli 2013 17:12

Anders mensen moeten het zelf weten, maar voor mij hoeft dat niet..

[Beantwoorden]


Door emma op 29 juli 2013 17:16

wauw sommige modebloggers hebben echt mooie tattoo’s. Zeker die van Tina Maria, al moet ik eerlijk zeggen dat die foto ook helpt, haha. Ik let eigenlijk niet heel erg op de tatoeages van de verschillende bloggers, maar als er een kort stuk over geschreven wordt/als de betekenis aan bod komt in een post vind ik dat wel tof om te lezen. :)
Zelf wil ik wel een tatoeage, maar ik weet nog niet zo goed wat een waar (&stiekem ben ik ook best wel een watje en heb ik een hoge pijngrens (of is het nou lage?), haha)

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 29 juli 2013 17:22

Ik heb zelf geen tattoo’s, maar ik vind kleintjes wel erg mooi!! Ik hou het bij de neppers van Bourjois!

[Beantwoorden]


Door Indya op 29 juli 2013 17:43

Ik vind grote, opvallende tatoeages niet zo mooi, maar de subtiele, kleine tatoeages weer wel! Zoals met die kleine vogeltjes, een sleutel, een klein ankertje, kruisje, infinity tekentje vind ik wel weer cute en mooi. Op bijvoorbeeld je arm of tussen de vingers. Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door danique op 29 juli 2013 17:48

ik vind ze heel tof :)
stiekem wil ik er zelf ook een maar ik wacht toch nog even hihi ^^)

[Beantwoorden]


Door Vera op 29 juli 2013 17:55

Wat een mooie tattoos! Ik vind die van jou zelf ook erg leuk. Ik wil er volgend jaar eentje nemen!

[Beantwoorden]


Door Heartshapedrosepetals op 29 juli 2013 18:04

Ik zou er zelf geen hoeven maar vind het wel altijd heel interessant. Ben ook altijd bang dat ik te lang blijf staren, maar ik ben gewoon nieuwsgierig :P

[Beantwoorden]


Door Nora op 29 juli 2013 18:24

Tatoeages vind ik persoonlijk niet zo mooi, maar sommigen in dit artikel zijn echt prachtig!Vooral die van de eerste foto’s ^^)

[Beantwoorden]


Door Heather op 29 juli 2013 18:42

Ik heb zelf een tattoo op mijn pols/vinger.
Op mijn pols staat Believe. Niet origineel maar ik vind het mooi :P
En op mijn middelvinger staat aan de zijkant een kruisje.
I<3Kruisjes.
x

[Beantwoorden]

Heather antwoordt op 29 juli 2013 om 18:43:

Het viel best mee met de pijn haha.
Ze vallen niet echt op alleen mensen die mij kennen-
Weten ervan haha soms zien mensen het snel soms niet.

[Beantwoorden]


Door Simone op 29 juli 2013 18:54

Alleen kleine vind ik mooi :)

[Beantwoorden]


Door romah op 29 juli 2013 18:54

Ik hou echt van tattoos. Heb zelf een halve sleeve, onderkant van mijn arm vol, op mijn vingers een deel, en mijn benen langs de voorkant staan praktisch vol. Never going to stop! Nuja, ik vind het ook wel leuk als mensen zo van die kleine tattootjes hebben, maar ik ben meer van het type ‘go hard or go home’ haha. :D

[Beantwoorden]


Door Moniek op 29 juli 2013 19:03

Ik denk dat het best aan mode trends te linken is soms. Ik heb er zelf ook drie, maar die zitten alledrie verstopt.

[Beantwoorden]


Door Lys op 29 juli 2013 19:16

Aan mode linken doe ik zelf niet, omdat ik tattoos een vorm van zelfexpressie vind. Tattoos kunnen mooi staan bij outfits maar ik merk ze volledig los van kleren/accessoires/enz op.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 juli 2013 om 20:46:

maar vind jij kleding geen zelfexpressie dan? ik wel hoor! mode is niet per se trends hè, mode is veel meer dan dat. een breed begrip, zoals ik schrijf :)

[Beantwoorden]

Lys antwoordt op 29 juli 2013 om 21:30:

Oh ja, natuurlijk! Beide zijn vormen van zelfexpressie, net zoals zoveel andere manieren. Ik ben er zeker van dat tattoos tegenwoordig vaak tot mode gerekend worden, ik doe het gewoon zelf niet.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 29 juli 2013 19:41

ik vind het altijd leuk dat je opeens tattoo’s ziet bij mensen waarvan je dat helemaal niet wist!

ik heb zelf een anker, op de zijkant van m’n pols, maar deze zie je eigenlijk het hele jaar door wel

[Beantwoorden]


Door Gaby op 29 juli 2013 19:45

Ik heb 5 tattoos.
ik wil er nog veel meer

[Beantwoorden]


Door Esmee op 29 juli 2013 19:49

Hmm… Wat een vraag!! Ze staan echt heel erg mooi bij sommige bloggers!!
Zelf zou ik dan iets aan de binnenkant van mijn arm zeten maar, als je dan wat (heel wat) ouder bent dan krijg je rimpels en zie je de tatoo niet meer… :eww:
Mijn vader en moeder zijn gescheiden en toen mijn vader een nieuwe vriendin had hebben ze bijde hun namen op hun buik getatoeëerd en nu mijn vader niet meer verlieft op haar is… Tja…namen zet ik dus nooit op mij lijf!!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 29 juli 2013 19:50

Ik heb zelf geen tattoo! Maar vind het wel mooi staan ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmeé op 29 juli 2013 19:51

Wat leuk dat ik er tussen sta! Dankjewel! Ik ben nog steeds super blij met mijn tattoos, heb er ondertussen 3 maar die op mijn been (die je hier ziet) is toch nog steeds favoriet (love)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 juli 2013 om 20:47:

alsjeblieft ^^)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 29 juli 2013 19:54

Kleine tekstjes met een mooie betekenis vind ik best mooi. Heb zelf geen tattoo’s.

[Beantwoorden]


Door Chiara op 29 juli 2013 20:06

Ik vind zo’n subtiele tattoo echt prachtig, wil er zelf heel graag een op mn pols! (:

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 29 juli 2013 20:30

Het hoort bij de persoon zelf… Sommigen vind ik mooi, anderen vind ik een beetje too much, maar dat is persoonlijke smaak. Uiteindelijk draait het om hoe jij je voelt in je lichaam en niet wat anderen van jou denken…

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 29 juli 2013 20:46

Ik heb zelf geen tatoeage en zal er ook nooit eentje nemen (zeg natuurlijk nooit nooit maar voor nu zeg ik nooit!) maar dat wil niet zeggen dat ik enkele tatoeages van mensen niet kan waarderen. Voorliefde voor letters, gezegdes, talen en afbeeldingen snap ik heel goed maar het vereeuwigen op je lichaam minder. Desalniettemin vind ik jouw tatoeages op de onderkant van je voet erg leuk! Simpel, echt iets voor een modeblogger (sorry voor de generalisatie;) ) en de plek vind ik prachtig. Héél persoonlijk, alleen voor jouw, elke dag bij je met elke stap die je letterlijk neemt. Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door ChocolateChipCouture op 29 juli 2013 20:47

Wat een super leuke post meis! En wat ontzettend lief dat je mij ertussen hebt gezet :$ Het is begonnen met 2 relatief kleinere tatoeages maar was binnen 1,5 jaar uitgegroeid tot een volle sleeve hihi. Loop nog met genoeg ideeën rond dus er zal nog wel het een en ander bijkomen ;) Heb je zelf ooit gedacht aan meer tatoeages?

Veel liefs, Daphne

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 juli 2013 om 20:48:

you’re welcome ;). ja, ik heb het hard zien gaan bij jou, maar ik vind het helemaal bij je passen!

[Beantwoorden]


Door Wieneke op 29 juli 2013 21:01

Haha gaaf, wist niet dat je een hangertje onder je voet had. Ik zou het zelf nooit doen, maar ik vind het wel grappig. De betekenis heb ik alleen even gemist geloof ik.
Ik heb zelf drie kleine tattoo’s maar ik heb het gevoel dat ik nog niet klaar ben. Ik hou wel echt van kleine tattoo’s. EN ze moeten voor mij wel een betekenis hebben!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 juli 2013 om 23:10:

de betekenis is gewoon dat mode mijn passie is (ik kan het veel ingewikkelder maken, maar daar komt het wel op neer )en dat ik een hanger daar een mooi (qua vormgeving) symbool voor vind.

[Beantwoorden]


Door Merle op 29 juli 2013 21:29

KittehsCupcakes en Beautylab hebben ook hele leuke en subtiele !

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 juli 2013 om 23:08:

klopt, maar dat vind ik niet echt modebloggers (niet dat het veel uitmaakt wat voor label je eraan hangt, maar aangezien ik de titel naar modebloggers heb vernoemd en genoeg “echte” modebloggers met tatoeages zijn…)

[Beantwoorden]


Door Hester op 29 juli 2013 21:30

Ik vind heel subtiele tatoeages, echt van die kleintjes, wel erg mooi. Of die van Cynthia, een zwaluw op d’r pols! Oh en die van jou, die ziet de buitenwereld amper maar zie je zelf wel. Dat vind ik ook mooi. Het hoeft niet opvallend of pocherig van mij, als je het zelf maar mooi vindt.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 29 juli 2013 22:40

Ik heb wel een blogje die ik als uitlaatklep gebruik, en soms mijn outfit of the day op zet, maar een modeblogger kan ik mezelf dan denk ik niet noemen denk ik hè? Haha!

Ik heb zelf wel een tattoeage. Sinds maart pas! Een veer op mijn schouderblad die overloopt naar vogeltjes, en de vogeltjes lopen iets door tot over mijn schouder. Ik weet het, niet de orgineelste, maar als je hem zelf maar heel mooi vind! En dat vind ik! :)

X Lotte

[Beantwoorden]


Door CmyFashion op 29 juli 2013 23:22

I love tattoo’s!
Zelf heb ik er al een aantal en er zijn zeker nog een paar exemplaren die ik nog wil laten zetten. Heb van geen 1 spijt, alles heeft een betekenis en ik sta er helemaal achter.

[Beantwoorden]


Door Madelaine op 30 juli 2013 00:11

Tattoo’s zijn awesome. Vind vooral sleeves erg indrukwekkend. Ik heb zelf een ankertje op mijn enkel, staat voor hoop. En een zin uit Le Petit Prince op mijn rug, in mijn vaders’ handschrift.

[Beantwoorden]


Door Nina op 30 juli 2013 01:39

Ik vind tattoo’s Nice! Ik heb er zelf nog geen, maar ik zou er graag een willen. Nog effe een paar jaartjes wachten. Zou je misschien een keer de 20 dollar make-up challenge willen filmen, zou ik erg leuk vinden. Liefs

[Beantwoorden]


Door Purpurapapilio Nails op 30 juli 2013 02:14

Zelf heb ik geen tattoo maar overweeg er wel één!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 30 juli 2013 06:35

Hoi,

Zelf heb ik geen tattoeages maar vind iets kleins wel mooi.
Ik vind het heel janmer want ik vind deze artikelen altijd een beetje saai.. Het zou misshien leuker zijn als er meer tips over dingen stonden

[Beantwoorden]


Door lousaa op 30 juli 2013 09:45

Ik vind de ene nog lelijker dan de andere. Wat ik wel altijd grappig vind, is dat het zo gevoelig ligt bij de dragers, als je zegt dat je het niets vindt. Dan snap je de betekenis niet, of ben je ouderwets ofzo. Zou het een ketting zijn, of een haarkleur waar je niet helemaal fan van bent, dan zouden ze hun schouders erover ophalen, maar die plakplaatjes hebben altijd zo’n soort air van heiligheid eromheen. En dat is precies wat ik er niet zo denderend aan vind.

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 30 juli 2013 om 10:53:

Ik ben dan toch dat je de verkeerde mensen hebt getroffen. Heb namelijk heel wat mensen met tattoo’s in mijn omgeving. Als iemand daar over zegt dat ze het niet leuk vinden of gewoon belachelijk, komt er een onverschillige ‘ ja dat mag je vinden’. En zo reageer ik ook op personen die mijn rode haar lelijk vinden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 juli 2013 om 10:57:

Nou ja, als jij een tattoo ‘de ene nog lelijker dan de ander’ noemt. Zou ik het ook niet tof vinden. Hetzelfde geldt als je dat over mijn haar/kleding/schoenen zou zeggen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 juli 2013 10:51

Die kleine teksten e.d. vind ik maar niks. De benen van little chief honeybee vind ik geweldig!

[Beantwoorden]


Door Abi op 30 juli 2013 11:07

In het begin dacht ik echt dat ik nooit een tattoo ging nemen. Maar de laatste tijd denk ik er toch wel veel over na. Over een paar jaartjes zet ik er misschien toch eentje. Maar het blijft natuurlijk wel iets dat voor eeuwig op je huid staat… :)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 30 juli 2013 11:39

Ik wil zelf erg graag een tattoo en vind het vaak ook mooi staan bij anderen. Ik weet nog niet wat ik wil maar wel op plekken die ik kan bedekken. Eventueel later voor werk is dat handig.

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 8 augustus 2013 om 19:35:

ja voor je werk ofzo als advocaat bijvoorbeeld zou je niet echt serieus genomen worden met een wolf op je arm bijvoorbeeld ♥

[Beantwoorden]


Door Fame op 30 juli 2013 12:11

Ik zou zelf graag nog een ankertje en een hoefijzertje willen, de plek weet ik nog niet… maar ik vind die van The Blonde Salad heel mooi! :star:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 juli 2013 13:25

Ik vind het echt niks een tattoo. De gekleurde al helemaal niet, snap niet hoe mensen zoiets op hun huid kunnen laten zetten. Er zit soms een betekenis achter en dan versta ik het wel. Maar persoonlijk zou ik het nooit willen en dat simpelweg omdat het me weinig doet. Zou niet eens weten wat mooi en betekenisvol genoeg is om het op men huid te laten zetten voor de rest van men leven. No offence voor de mensen dat het wel doen.

[Beantwoorden]


Door Nina op 30 juli 2013 14:15

Ik zou denk ik zelf nooit zo’n hele ‘sleeve’ nemen, maar bij sommige mensen staat het wel heel gaaf! Met een kleine tattoo, niet te opvallend, zie ik mezelf nog wel rondlopen ^^)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 30 juli 2013 18:26

Ik vind tattoo’s echt ontzettend vet!

[Beantwoorden]


Door Louise - Dyadoire op 30 juli 2013 18:43

Ik vind die grote tattoos niet heel mooi, ik ben meer van de subtiele. Chiara heeft wel hele mooie, bijvoorbeeld die bij haar polsen links en rechts vind ik heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Jolijne op 30 juli 2013 22:13

Welke is pernille? (Mijn beste vriendinheet pernille) :wave:

[Beantwoorden]


Door Sabine op 30 juli 2013 22:19

Ik heb zelf 2 tattoos waarvan een grote met kleur, en de volgende komt over iets meer dan een week!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 31 juli 2013 13:26

Als het subtiel is vind ik het erg mooi
Maar bij sommige meiden en vrouwen staan grote en opvallende tatoeages ook erg goed.

[Beantwoorden]


Door Anna op 31 juli 2013 14:04

Ik heb geen tattoo, houd er echt totaal niet van namelijk.

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 31 juli 2013 14:18

Het verschilt per persoon wat ik mooi vind. Ik vind bijvoorbeeld de sleeves van chocolate chip couture en little chief honeybee geweldig, zeker in combinatie met hoe ze er uit zien. Zelf heb ik negen tattoos waarvan ook een sleeve. Dat past bij mij.
Maar bij andere meisjes zie ik dan die kleine, fragiele, lieve meisjestattoos en dan ben ik wel eens jaloers, ookal is dat helemaal niet mijn stijl!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 31 juli 2013 18:05

Wauw, ik heb dezelfde tattoo als Depois dos Quinze.
Bijzonder :)

[Beantwoorden]


Door Mariko Tulner op 1 augustus 2013 18:58

Ik vind tattoo’s geen mode, stel het is niet meer “in” dan zit je met die tattoo of je moet veel geld uit geven en hem weg laseren. Ik heb er zelf 4 en ik heb deze omdat ik gewoon een tattoo passie heb en omdat me vriend tattoeerd (freee jeeej). Onze toekomst zal dus ook met nog veel meer tattoo’s zijn.

[Beantwoorden]


Door Femke op 6 augustus 2013 14:03

Ik vind het er heel erg tof en stoer uit zien!

[Beantwoorden]


Door chanine op 6 augustus 2013 15:39

heb er zelf 1, maar wil er nog veel meer!

[Beantwoorden]


Door Carmen. op 6 augustus 2013 19:53

aah zooo gaaf !
ik wil ook heeel graag tattoo’s !

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 augustus 2013 19:32

ik vind het wel mooi bij anderen maar niet bij mij ik wil miss wel ooit een infinity teken op mn middel vin aan de zijkant of een vogeltje maar ik zou nooit een landschap of zo laten zetten ik vind dat je tatoo een waarde moet hebben of je aan iets laat denken maar ik vind het altijd belachelijk en niet echt slim als mensen de naam van hun vriendje of vriendin laten tatoeeren ♥

[Beantwoorden]


Door Joana Correia op 7 september 2013 20:16

Hallo Allemaal,

Zelf heb ik tattoos, om eerlijk te zijn ga ik mijn 6e a.s. woensdag zetten. Ik werk zelf ook in de zorg waar geen probleem van wordt gemaakt, mijn collega’s hebben zelf ook allemaal tattoos en of piercings.

Tegenwoordig is het normaal om piercings en of tattoos te hebben, althans dat vindt ik.
Het hoort eenmaal erbij =)

[Beantwoorden]