Twitter Question #97

Het regent nog steeds regen in plaats van mannen, en gebarste lippen zijn ook weer gewoon aan de orde van de dag. Net als kriebeltruien, een droge huid waarmee je een houten kast kunt schuren, warme sokken van vorig jaar waar opeens gaten in zitten en chocomelk waaraan je je tong verbrandt. We zitten in het najaar.Ik vroeg je gisteravond op Twitter welke producten in de herfst en winter nou echt must-haves zijn, maar ik kreeg vooral veel tweets over sjaals, warme truien en beenwarmers terug. Die zijn natuurlijk ook veel belangrijker dan make-up. Lekkere warme kleding, een toffe muts (ik wil deze!) of een set oorwarmers en een net gezette, warme kop thee met kruidnoten erbij. Maar ondertussen is je haar ongelooflijk statisch en je huid zo droog, dat je eens niet de hele tijd aan je benen wilt zitten wanneer je ze net geschoren hebt.

In dat geval… Zijn mijn must-haves absoluut veel body butter, lip balsem en handcrème. Dat las ik ook in de meeste tweets terug. Maar daarnaast is goede haarverzorging ook belangrijk. Hoewel ik nu nog stug volhoud dat mijn droge haar gewoon deel uitmaakt van mijn beach look ‘Is het zonnetje toch nog een beetje in huis!’ moet ik gewoon weer even in mijn ‘koud weer haar routine’ komen. Maskers, oliën, conditioners, serums…

Ik ga het najaar in met een verzorgende dagcrème, standaard een potje Elizabeth Eight Hour Cream in mijn tas (wonderspul voor zowel droge lippen als andere droge plekjes) en een aantal haarmaskers in de badkamer. Oh, en als het even kan; ook met wat kruidnoten, Haribo kikkertjes en een kop warme cup-a-soup champignon binnen handbereik.

Wat zijn jouw must-haves voor de herfst en winter?


Reacties

Door claire op 6 oktober 2012 08:36

truien en sjaals ook! Ik lijd elke winter jou omdat ik er leuk uit wil zien, maar dat ben ik zat. ook met truien kan je er leuk uitzien.

[Beantwoorden]


Door Charile op 6 oktober 2012 08:43

Een lippenbalsem en sjaals! :)

[Beantwoorden]


Door Juliaa op 6 oktober 2012 08:52

Ik wil zomer in de winter en herfst ;-)

[Beantwoorden]


Door roos op 6 oktober 2012 08:52

DIE MUTS (love) !! en lipsmackers vliegen er vaak door heen de winter

[Beantwoorden]

martina antwoordt op 6 oktober 2012 om 09:35:

hihi eens met de muts ^^)

[Beantwoorden]


Door Femke op 6 oktober 2012 08:53

Tja, bij mij ook een sjaal… En Body Butters vind ik ook heel fijn, omdat ik nog weleens last krijg van een droge huid. Kan ik me even insmeren! ;)

[Beantwoorden]


Door Hester op 6 oktober 2012 08:55

Lippenbalsem, mijn lippen staan elke morgen weer op springen! Maar ik raak mijn lippenbalsems altijd kwijt en vergeet ze op te doen. Maar ik moet wel smeren, want als ik lipstick opdoe kan ik de volgende morgen gewoon velletjes van mijn lippen afhalen, terwijl ik wel lipstick wel dragen. Confessions…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2012 om 10:18:

Aiii :-(

[Beantwoorden]


Door coco op 6 oktober 2012 08:57

heeel veel lipbalsems en een heerlijke dikke sjaal!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 oktober 2012 09:08

Aangezien ik al een droge huid hebt verandert er weinig voor mij qua producten. Maar idd, meer bodybutter, flink veel lippenbalsem (Rosebud Salve!) en een heerlijk kruidig geurende showergel maken het wel af. Net zoals met een dekentje en een kopje thee lekker een boek lezen.

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 6 oktober 2012 09:08

Goed voedende handcreme. Mijn handen gaan altijd stuk in het najaar!

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 oktober 2012 09:09

een anti-pluis haarmasker en een blikje vaseline ^^

[Beantwoorden]


Door Marije op 6 oktober 2012 09:09

Lekker warme kleding natuurlijk, en een regenpak!
Maar qua producten zullen het wel verzorgende producten zijn als bodybutters, lippenbalsem en een goede dagcrème.

[Beantwoorden]


Door dita op 6 oktober 2012 09:14

Bodybutters en qua kleding sjaals en warme kleding

[Beantwoorden]


Door laura op 6 oktober 2012 09:18

Bodybutter, mooie dieprode lipstick en ik wil nog een mooie ‘winter blush’ :)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 6 oktober 2012 09:19

Een warme kop chocolademelk, duuuh. Haha, nee ehm waterproof mascara sowieso! Nu de regen er is, wil ik toch wel goed beschermd zijn tegen pandaoogies. En een lekkere bodybutter die me huidje goed verzorgt. Lipbalsem voor la droge lippen en voor de rest… mm moeilijk haha. Warme kleren toch wel ja! :D en een paraplu (y)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 6 oktober 2012 09:19

Sjaals! Ik heb er wel 100 :P maak ze nu ook zelf met knifty knitting! En ja, smeer me nu al rot met handcreme…

[Beantwoorden]


Door Rosanna op 6 oktober 2012 09:36

Hmmmm, kikkers met champignonsoep… :lol:
Ik ben nu ziek dus mijn musthave wordt: Fruit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2012 om 10:17:

Haha, apart graag!

[Beantwoorden]


Door Samyra op 6 oktober 2012 09:39

lippenbalsem, en sloffen ik haaat koude voeten hahah. En ik wil sneeuw, dat is het enige wat ik leuk vind aan de winter :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 6 oktober 2012 09:44

hahaha, leuk!! Wat ik echt nodig heb is sneeuw met kerst en sinterklaas!! OOOh en de echte chocolademelk, benco!!!! En natuurlijk mijn welgeliefde labello’s zonder hun zou ik geen rode lipstick meer op hoeven doen!!! Liefs, Femke

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2012 om 10:17:

Haha, i love kerst ^^)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 6 oktober 2012 09:46

Ik kom de winter niet door zonder:
Een nieuwe winterjas (de mijne heb ik net verkocht!)
Een paar laarsjes van taft met amerikaanse vlag erop :)!
Mijn cutie pandabeer handschoentjes.
make-up ga ik het rustig houden de ene dag wel en de andere dag niet, in ieder geval zal je mij niet zien met en heftige smokey-eye look haha! Nee ik ga het naturel houden :) Lipstick, mascara, een mooie blush en een luchtige bb cream!

xoxox

[Beantwoorden]


Door Nadine. op 6 oktober 2012 09:58

Ik heb mijn herfst kleding alweer in mijn kast liggen, lekkere warme kleuren en veel vestjes voor eroverheen te dragen. Mijn OV is ook weer nodig alhoewel ik het scooterrijden toch wel weer ga missenn. helaas heb ik gister de kou en de regen in myn gezicht en haar gekregen dus bus, Here I come again ! :wave:

[Beantwoorden]


Door Fleur op 6 oktober 2012 10:01

Lipbalms, heb er een stuk of 6, ik ben voorbereid. En een goede waterproof mascara.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 6 oktober 2012 10:06

Een lekkere warme sjaal en trui!! :love:

Ik had een idee.
Heel veel mensen moeten s’ochtends in de regen naar school fietsen, en hebben dan waterproof make up die uitloopt.
Mijn vraag was, zou je een keer een budget waterproof make up look willen laten zien? Of een goed waterproof merk ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2012 om 10:17:

Er is maar heel weinig waterproof make-up, dat zou alleen mascara en eyeliner worden en dat kan je zelf denk ik ook wel bedenken. Dus niet echt filmpjes materiaal :-(

[Beantwoorden]

Lotte antwoordt op 6 oktober 2012 om 16:44:

daar had ik inderdaad niet aan gedacht. ik heb nog wat ideeën !!

-What’s in my bag?
-Roomtour
-Stash
-Filmen als je opstaat en dan laten zien wat je dan gaat doen (bijvoorbeeld douchen,ontbijten etc.)
-Goedkope goeie make up

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2012 om 19:35:

What’s in my bag heb ik onlangs al gedaan, roomtour heb ik ook, stash doe ik niet meer, maar die andere twee filmpjes zijn wel leuk. Budget aanraders filmpje #3 stond sowieso al op de planning ^^)

Orla antwoordt op 7 oktober 2012 om 14:22:

Je zou toch je stash in stukjes kunnen laten zien? Bijvoorbeeld, per merk, of per gezichtsdeel ( dat klinkt raar, haha ) en dan af en toe zo’n filmpje plaatsen, dan hoef je niet alles in 1 keer te doen. :)

Vera Camilla antwoordt op 7 oktober 2012 om 15:17:

Ik laat niets van mijn stash zien. Voelt gewoon niet fijn.


Door Jenn. op 6 oktober 2012 10:10

Winter/herfstessentials zijn voor mij: Labello, dagcrème, een dikke bodybutter en een trui waarin ik verdrink om te cocoonen tijdens een GossipGirl marathon! ^^

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 6 oktober 2012 10:18

Een warme sjaal en een muts, een beanie-achtig iets. En natuurlijk een mooie dieprode warme lippenstift.

[Beantwoorden]


Elizabeth Arden 8 hour cream en dikke wollen sjaals, mutsen en handschoenen

[Beantwoorden]


Door Esmay op 6 oktober 2012 10:34

Handcreme, sowieso! En nagelriemcreme, uhhh mijn nagelriemen zijn ZO droog in de winter, bah! En uiteraard een dikke sjaal en trui zijn ook welkom!

[Beantwoorden]


Door tara op 6 oktober 2012 10:35

okergele broek! of iets wat okergeel is.. en een heel leuk kort bordeaux broekje die tot je taille gaat (gezien bij pull&bear)
verder natuurlijk een goeie lipbalsem en heel veel chocolademelk… i hou van de herfst!

[Beantwoorden]


Door marijke op 6 oktober 2012 10:36

Mijn 5 paare Uggs. Ugg sjaal/muts. Lippdroducten en een goeie mascara!

Van de week wat make- up GRATIS gehad van Chanel uit mijn moeders zaak, lekker uitproberen loveit!

En natuurlijk warme kleding, van de week in Amsterdam bij de Factory 2 leuke broeken gekocht:).

[Beantwoorden]


Door sophie op 6 oktober 2012 10:39

Handcreme en inderdaad veel lipbalsem

[Beantwoorden]


Door Britt op 6 oktober 2012 10:40

Vaseline, handcreme, waterproof mascara, bodybutter & lekker warme kleding ^^)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 6 oktober 2012 10:47

Sjaals, lipbalsem, body butter en warme kleding ^^)

[Beantwoorden]


Door Merel op 6 oktober 2012 10:52

Purol voor droge lippen en plekjes, een goede conditioner voor mijn altijd statische haar en ook heel veel body butter tegen de droge lucht! En verder sjaals, ik houd van sjaals <3.

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 6 oktober 2012 om 10:54:

Oja, en munt thee natuurlijk! :D

[Beantwoorden]


Door Helen op 6 oktober 2012 10:53

Wat leuk ik sta ertussen hihi :D

Mijn dingetjes heb ik dus al gezegd! Ik ga denk ik mijn Elizabeth Arden crème een tweede kans geven als ik jou zo hoor ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2012 om 19:37:

Absoluut doen! Wonderspul (love)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 6 oktober 2012 10:57

Voor mij een hele dikke jas MET capuchon, want ik bevries nu al met 14 graden en iets tegen de regen is ook wel handig!

[Beantwoorden]


Door wilma op 6 oktober 2012 11:09

Choclade pepernoten!! Jamjam daar krijg ik nu zin in haha.
mijn must have heb ik al binnen voor dit jaar. Roze huissokken! Haha, ze zijn echt mijn nieuwe liefde geworden (:

[Beantwoorden]


Door Milou / LounaBeauty op 6 oktober 2012 11:11

He jammer, sta er niet tussen haha! Ik had het ook over een dikke, warme sjaal.. niet echt een beautyproduct he! hahahahhaa OEPSIE. :)

Nouuuu als beautyproduct kies ik voor een goede bbcreme, foundation. ! mmm maar ja .. eigenlijk ook waterproof mascara als ik moet fietsen door de regen/ sneeuw! haha

[Beantwoorden]


Door Tamára op 6 oktober 2012 11:13

Het enige dat ik nodig heb in de winter is een kop thee, een goed boek en mijn eczeemzalf tegen de gortdroge plekjes.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 6 oktober 2012 11:26

Hahahaha, ‘Is het zonnetje toch nog een beetje in huis’! Leuke twitterquestion, zelf ga ik inderdaad ook voor bodybutters. Hoe dikker en vetter, hoe beter! Ook olie voor in m’n haar ja, en natuurlijk veel handcrème en lippenbalsem. En een muts zodat m’n oren er niet afvriezen.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 6 oktober 2012 11:34

Veel! Muts, tunnelsjaals, mooie sweaters, bodybutters van de Bodyshop en Etos, warme sokken, Uggs, donkere kleuren nagellak, gezichtsmaskertjes van dr. v/d Hoog, geurkaarsen, én natuurlijk chocomel en pepernoten ^^ Eigenlijk nog veel meer, maarja dan kan ik de hele commentpagina vol maken hihi ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 6 oktober 2012 11:38

Ja lippenbalsem, liters haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2012 om 19:37:

Ik heb een goede voorraad gelukkig :D

[Beantwoorden]


Door Nora op 6 oktober 2012 11:48

Haha, ik moest spontaan lachen met ‘kast schuren’. :-P

Heel veel lippenbalsems, een goede, vettige dagcrème en bodylotion. En dan ook iets voor mijn mega droge haar! Als ik de deur uitga en het regent dan is het een en al pluizenbol. Zo jammer, ik verzorg het goed en dan krijg ik dit!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 6 oktober 2012 12:12

Oeps, ik ben echt lui met bodybutters. Ik wéét dat ik het vaker moet doen. Daarbij ben ik gek op de Elizabeth Arden 8 hour cream. Dat is echt wonderspul!

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 6 oktober 2012 12:25

Hihi, ik heb net kruidvat gekocht. Ik kan ook niet in de winter zonder bronzer! Geeft je huid net wat kleur.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2012 om 19:38:

Kruidvat gekocht? Zal wel duur geweest zijn :D <3

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 6 oktober 2012 12:43

Mijn winter must haves zijn van die dikke slaapsokken (maar dan lekker voor overdag, uggs of andere winterbooties en sloffen. Ik heb een slechte doorbloeding in mijn voeten waardoor ik heel snel wintertenen heb, ik moet ze echt warm houden. Mijn beauty musthaves voor in de winter zijn: een goede scrub en een fijne bodybutter of lotion, lekkere bad dingen van Lush, goede lippenbalsem en een lipscrub, voedende gezichts- en oogcrème.

[Beantwoorden]


Door nienke op 6 oktober 2012 12:49

Heel veel dikke truien heeeeeel veel! Waar je lekker in weg kan zakken ;) Kraag hoog en iets te lange mouwen waar je je armen in kan doen Iloveitt!

[Beantwoorden]


Door Mirja op 6 oktober 2012 12:50

Ik ben een echte koukleum dus mijn dekentje voor op de bank me een kop chocolademelk! En beenwarmers, ook in de winter draag ik gewoon panty’s!

[Beantwoorden]


Door ineke op 6 oktober 2012 12:51

lippen balsem en tbs body butters hmmmmmmmmm chocomania <3
:ja:

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 6 oktober 2012 12:52

Warme winter kleding en bodybutters zijn mijn must haves!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 6 oktober 2012 13:05

mweh ik heb slotje op twitter, dus kan daar niet op reageren :(
maarja wel altijd leuk om te lezen!
myn must have’s makeup die goed blijft zitten, en een iets waardoor mn haar niet gaat ontploffen door de regen of de wind.
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2012 om 19:39:

Gewoon even op vrijdag je slotje eraf doen!

[Beantwoorden]

Daniëlle antwoordt op 7 oktober 2012 om 12:32:

okee ga ik dat wel doen op vrijdag (:
ik ga even je nieuwe filmpje bekijken!
x

[Beantwoorden]


Door Amanda op 6 oktober 2012 13:23

Zeker weten de bodybutter van TBS & mijn hemp handprotector van TBS (beste handcreme die er bestaat)

[Beantwoorden]


Door Marlin op 6 oktober 2012 13:34

Waterproof mascara, heb al vaak genoeg meegemaakt dat mijn mascara er helemaal af gaat door de regen en dat ik dan níets meer op heb waardoor ik er echt niet uitzie.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 6 oktober 2012 13:35

Mijn zwarte, fluffy oorwarmers! Gotta love zwart en fluffy..

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 6 oktober 2012 13:40

hele dikke sokken haha.

[Beantwoorden]


Door Emily op 6 oktober 2012 13:57

Body butter bar van Sabon! Heerlijk, een soort goudstaaf van cacaoboter, sheaboter en een geurtje toegevoegd. Je wrijft ermee over je benen/armen/handen/ellebogen en er komt een heerlijke boterige olie vanaf en dat smeer je verder uit. Zelfs na douchen zit het er nog een beetje op.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 6 oktober 2012 14:03

Een boddybutter, om uit te testen en (voor mezelf) te reviewen. Ik durf namelijk niet mijn videos op Youtube te zetten, en ik mag nog geen eigen site van mijn ouders.
Ik wil ook nog een goede bodylotion + die bodybutter.
Welke Bodylotion en Bodybutter kan ik het best gebruieken.

[Beantwoorden]


Door Zahra op 6 oktober 2012 14:11

Inderdaad warme kleding zoals truien en sjaals. En geurkaarsen. <3 En warme choco !

[Beantwoorden]


Door Mina op 6 oktober 2012 14:27

een paar lekkere warme gebreiden truien
in mooie herfst kleurn

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 6 oktober 2012 14:40

Die mooie oversized truien vind ik echt super mooi gecombineerd met een beige/zwarte of donkerrode broek! Ik hou echt van die herfst kleuren. Vooral met een hele lekker dikke sjaal! En qua verzorging betreft, lekkere bodylotion’s en anti-pluis crème voor je haar!

[Beantwoorden]


Door Michelle. op 6 oktober 2012 14:41

Mijn Uggs (love)
Zonder mijn 2 paar geliefde schoenen, kom ik het najaar en de winter niet door !

[Beantwoorden]


Door Claudia op 6 oktober 2012 14:44

Handcreme van Rituals, bodylotion in Silk van Kruidvat, een goede voetcreme en badolie (love)

[Beantwoorden]


Door ihsane op 6 oktober 2012 14:46

handschoenen, dikke sokken en natuurlijk mijn fruity shine labello!

[Beantwoorden]


Door Roos op 6 oktober 2012 14:47

Whoop, leuke vragen, zou het antwoord niet weten. Ik hou van de winter haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2012 om 19:39:

Ik hou ook van de winter, maar niet zo erg van een droge huid en gure wind waarvan mijn hoofd zo rood als een tomaat wordt :D

[Beantwoorden]


Door Rose op 6 oktober 2012 14:57

Het liefst een bed, waarin ik een winterslaap kan houden, tot de zomer weer begint!

[Beantwoorden]


Door Vera op 6 oktober 2012 14:58

Wauw Vera, ik vind dat je altijd zo leuk je ‘verhaal’ kan brengen! Dat maakt het leuk om te lezen ^^,

1 vraagje, waar kan je dat Elizabeth eight hour spul halen ?

Tot je volgende blogpost! :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2012 om 19:40:

Dankjewel Vera ^^) Elizabeth Arden is te koop bij de Bijenkorf en Ici Paris XL en soms is het ook in de aanbieding bij Kruidvat, dus je zou het daar ook kunnen proberen. Een tip: schrik niet van de geur, went na een tijdje echt.

[Beantwoorden]


Door Marianne op 6 oktober 2012 15:06

Lippenbalsems, bodylotion en handcrème zijn in deze tijd musthaves voor mij.

[Beantwoorden]


Door jennifer op 6 oktober 2012 15:19

mijn musthave voor de herst/winter: Lipbalm, handcreme en Dove douchecreme :)

[Beantwoorden]


Door Angelique op 6 oktober 2012 15:37

Mijn must have, niet bepaald beauty maar warme chocolademelk met slagroom moet in de winter sowieso in mijn koelkast staan voor als ik thuis kom vanuit de kou!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 6 oktober 2012 15:39

Lippenbalm en handcreme;D

[Beantwoorden]


Door Merel op 6 oktober 2012 16:04

Heerlijke warme laarzen, een warme jas en een dikke sjaal sowieso. Maar ook mooie warme kleren, lipbalsem voor mijn droge lippen, Nestosyl om barstjes in mijn lippen minder te laten worden en Luuf tegen mijn verkoudheid.

[Beantwoorden]


Door kim op 6 oktober 2012 16:15

warme sokken! (love)

[Beantwoorden]


Door Anne vdh op 6 oktober 2012 16:27

Mijn must haves zijn dikke oversized truien en bruine smokey eyes:D

[Beantwoorden]


Door Fashiable op 6 oktober 2012 18:02

Vaseline, sowieso nummer 1! Verder dikke truien en een leren jasje

[Beantwoorden]


Door michelle op 6 oktober 2012 18:14

Ik heb een vraagje, waar kan je het beste de 8hr Cream kopen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2012 om 19:40:

Elizabeth Arden is te koop bij de Bijenkorf en Ici Paris XL en soms is het ook in de aanbieding bij Kruidvat, dus je zou het daar ook kunnen proberen.

[Beantwoorden]


Door Merel op 6 oktober 2012 18:30

Klinkt een beetje raar misschien, maar bij mij staat winter gelijk aan jurkjes. Van die lekkere warme winter jurken dan he ^^), lekkere warme panty/maillot (of 2) aan en ik ben er klaar voor. In de zomer heb ik juist helemaal niks met jurkjes, dan trek ik er alleen één aan als het echt te warm is voor een broek

[Beantwoorden]


Door Joyce op 6 oktober 2012 19:24

een lekker voedende gezichtcreme, must-have!

[Beantwoorden]


Door Lara op 6 oktober 2012 21:19

Mijn musthaves voor deze herfst zijn zeker weten warme kleding in okergeel, bordeauxrood en kakigroen, love die herfstkleuren!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 6 oktober 2012 21:54

Heel veel lipbalm, handcreme en nagelriemcreme!!

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 6 oktober 2012 22:39

ik wil 24/7 een borstel bij de hand hebben zodat ik na het fietsen door een onweers/sneeuw-bui snel een meidenwc in kan duiken om mijn haar ietwat te fixen.

[Beantwoorden]


Door Lies op 7 oktober 2012 17:39

Mijn Herfst beauty musthaves zijn toch wel de extra voedende douchegels en bodylotion/bodybutter. Qua kleding moet ik nog op zoek naar lekkere warme sloffen. De slippers die ik nu nog steeds ’s avonds draag bezorgen mij toch wel erg koude voetjes. Ook al draag ik ze nu wel met sokken erin aan. Het staat wel niet geweldig, maar het geeft toch wel iets warmere voeten.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 7 oktober 2012 18:26

Heey dit is even helemaal anders ik keek net een oud filmpje en ik vind je bureau zo gaaf ik ben nu mijn kamer een make-over aan het geven en ik zou willen weten waar je hem hebt gekocht en hoe duur hij was xx

[Beantwoorden]


Door emma op 7 oktober 2012 23:12

Mijn onesie van de h&m, vorig jaar gekocht en het is heerlijk wegkruipen. Daarnaast kan ik ook niet zonder mijn regenponcho, ik draag hem met een tailleriem om het maar soort van fashionable te maken (A)

[Beantwoorden]


Door Ester op 7 oktober 2012 23:43

Mijn must-haves….. Nou, lekkere warme dingen! Knitted stuf (vind ik geweldig), lekkere (col)sjaals en iets met Aztec print. Ook zou ik er nog wel een lekker dik vest bij willen en iets wat niet echt herfst-gerelateerd is….. maar ik moet écht nieuwe spijkerbroeken. Ik loop al jaren in dezelfde spijkerbroeken rond die stuk voor stuk minstens een maat te groot zijn, maar ik háát het zo om spijkerbroeken te kopen….

[Beantwoorden]


Door Amber op 8 oktober 2012 00:39

Vitamine C van Roter in bosvruchtensmaak… zijn net snoepjes ^^) En de nieuwe Mumford&Sons helpt mij de winter door. Oh, en op beautygebied mijn nieuwe body butter van Rituals, Lemony Flutter van Lush en Carmex :P

[Beantwoorden]