Twee nieuwe MAC lipsticks

MAC heeft de mooiste tinten lipstick. Hun lipstickschap is een waaier aan vele kleuren en finishes. Romig, shimmery, naturel, opvallend, mat… Nou wist je waarschijnlijk al wel (of had je in ieder geval een rood met oranje ondertoon vermoeden), dat mij in een MAC neerzetten erg gevaarlijk is. Je weet hoe dat gaat: Even rondkijken, beetje swatchen, praten met de MUA’s en dan naar buiten lopen met twee nieuwe lipsticks.

Photobucket

Photobucket
Ik kocht twee lipsticks (oops, i did it again inderdaad). Een Sheen Supreme en een ‘gewone’ matte lipstick. De hulzen zijn erg verschillend. Strak, glimmend en recht vs. Kogelvormig en mat. Ook de kleuren zijn heel anders! Romig perzikkleurig vs. mat rood. Want opposites attract en ik ben net zo veelzijdig als de Hema.

MAC Sheen Supreme Gotta Dash! € 19,50
MAC Matte Lipstick Lady Danger € 18,50

Photobucket

Photobucket
Gotta Dash! is een lieve perzikkleur. Een zachte tint die prachtig matcht bij heftige oogschaduw of gewoon een herfstige middag. Sheen Supreme lipsticks zijn erg romig en voedend, dat wist ik al dankzij de Sheen Supreme lipstick in Insanely It.

Lady Danger is de lipstick die ik al heel lang in het vizier had en eindelijk heb gekocht. Ik weet het, ik heb al een triljoen rode lipsticks, maar dat is niet voor niets. Ik draag het heel vaak en matte tinten zijn momenteel favoriet. Alleen de prachtige Illamasqua Liable rode lipstick is zo stroef, dat ik toch opzoek was naar een ander vurig alternatief.

Photobucket

Photobucket
Gotta Dash! – Lady Danger

Photobucket

Photobucket
Gotta Dash!

Ik wilde graag een zachte perzikkleur, een vrij lieve en naturelle, bijna nudetint. Ik kwam uit bij Gotta Dash! Gotta Dash! is de lente in de herfst. Nu staat hij nog wat flets, ik zou hem dan ook eerder dragen bij een heftige make-uplook waarbij de ogen echt knallen, en de lippen zacht en onopvallend moeten zijn. De lipstick blijft aardig goed zitten, maar het is een erg creamy lipstick, dus na 2 uurtjes moet er wel bijgestift worden.


Photobucket

Photobucket
Lady Danger

Ik ben verliefd op deze kleur! Elke keer als ik hem draag en in de spiegel kijk ben ik weer verrast over hoe mooi Lady Danger is en hoe goed hij bij me past. Rood is niet gewoon rood, er zijn heel veel soorten rood en dit is momenteel mijn favoriet. De matte kleur voelt ook nog eens erg zacht en comfortabel aan en blijft goed zitten.

Photobucket
Ik ben erg happy met mijn nieuwe lipsticks. Vandaag ga ik naar een event van Kruidvat (natuurlijk komt daar weer een Mee met Vera vlog van!) en ik ga lekker de hele dag Lady Danger dragen. Verklaar me voor gek, maar naar zoiets kan ik nu – op maandagavond, vlak voordat CSI begint – echt naar uitkijken. Een hele fijne dag iedereen!

MAC is te koop in de counters, Pro Stores en via MACCosmetics.nl


Reacties

Door Lisa- Une Belle Vie op 2 oktober 2012 07:07

Wauw wat een super mooie kleuren! Vooral Lady Danger is mooi (love) Gimme pleeaase <3 (hmm, eerst maar even sparen…)
xxx

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 2 oktober 2012 07:08

Lady Danger is práchtig! ik vind hem ook heel leuk bij je passen, looovely. Gotta Dash vind ik wel een lief en schattig kleurtje, mooi bij herfstlooks inderdaad. Ik krijg gelijk inspiratie ervan, haha. Ik wil ook nog wel een MAC lipstick, maar de prijs houd me een beetje tegen. Sowieso nu ik een beetje zuinig wil doen, maar ik ga er zeker weten een keer eentje kopen. :D Veel plezier vandaag bij het event (met la Lady Danger)!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 2 oktober 2012 07:18

Wauuww,
Echt gaaf! Wil ik ook well !!!
xx
Veel plezier met je nieuwe liefdes hihi .

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 08:00:

Haha, dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 2 oktober 2012 07:26

wat een prachtige kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 2 oktober 2012 07:27

Gotta Dash vind ik echt geweldig! Ik vind rode lipstick bij mezelf niet echt heel erg mooi staan..
Haha, veel plezier vandaag! Ben benieuwd naar je vlog :)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 2 oktober 2012 07:32

Heeel mooi! Vooral de rood natuurlijk ^^

[Beantwoorden]


Door Nina op 2 oktober 2012 07:33

Wauw, beide kleuren staan je erg goed! Alleen, bepaalde hulzen van MAC laten me nog steeds denken aan tampons…

[Beantwoorden]


Door Tasja op 2 oktober 2012 07:35

Beide vind ik echt prachtig! Krijg nu een onbedwingbare neiging om naar MAC te rennen om nieuwe lipsticks in te slaan haha

[Beantwoorden]


Door Fien op 2 oktober 2012 07:36

Die rode! Smelt!

[Beantwoorden]


Door Charile op 2 oktober 2012 07:39

wauw, beide staan je weer prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 2 oktober 2012 07:45

Wauw pretty! Ik vind voor mezelf vooral die perziktint heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 2 oktober 2012 07:47

Inderdaad een prachtige kleur rood! Die zou ik stiekem wel willen hebben.. (love)

[Beantwoorden]


Door Nadine op 2 oktober 2012 07:52

Oeh, mooie lipsticks. Vooral Gotta Dash vind ik van een afstandje heel erg mooi. Staat heel schattig haha. ^^)

[Beantwoorden]


Door Hester op 2 oktober 2012 07:55

Veel plezier ermee! Ze staan je allebei heel mooi. Haha, ik heb dat ook hoor, als ik dan morgen wat nieuws aan ga trekken, dan heb ik daar ook al zin in de avond van tevoren! ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 oktober 2012 07:56

lady danger is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 2 oktober 2012 07:57

Wat een mooie lipsticks zeg!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 2 oktober 2012 07:58

Hele mooie lipsticks, staat je goed Vera! Veel plezier bij het Kruidvat event! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 08:00:

Dankjewel Jessica!

[Beantwoorden]


Door Mathilde op 2 oktober 2012 08:04

Wat een leuke aankopen! Heel veel plezier bij het Kruidvat Event, ik kijk al uit naar je vlog :)

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 2 oktober 2012 08:08

Gotta Dash is prachtig! Misschien dat ik ook eens heeeel even langsga :-)

[Beantwoorden]


Door Rosanna op 2 oktober 2012 08:15

Ah! Met die Die Lady Danger zie je er ook gevaarlijk goed uit. :D Ik heb maar één rode lippenstift, maar omdat ik een vriendje heb draag ik maar heel soms lippenstift. Want, anders is het no kiss for me, en da’s natuurlijk niet zo gezellig als je samenwoont.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 22:45:

Haha awww :+

[Beantwoorden]


Door Céline op 2 oktober 2012 08:30

Hele mooie kleuren! En inderdaad een groot verschil. Maar dan heb je er ook het meeste aan toch?

[Beantwoorden]


Door Dita op 2 oktober 2012 08:39

Erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Selina op 2 oktober 2012 08:39

Oh wauw! Lady Danger is echt een kleur gemaakt voor jou. Staat je zo goed! Gotta Dash staat al een tijdje op mijn wishlist,.. is ook zo’n beauty!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 2 oktober 2012 08:46

Beide zijn echt zo’n mooie kleuren. Ze staan je erg goed.
Ik lig ook al een tijdje te lonken naar Gotta Dash

[Beantwoorden]


Door debby op 2 oktober 2012 08:47

Oeh Lady Danger wat een pracht. Ik wil zelf graag de ruby whoo hebben ook een pracht van een rode lipstick. russian red is trouwens momenteel mijn favoriet en van Dior Ange blue…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 22:46:

Ruby Whoo is ook erg mooi, net als Russian Red!

[Beantwoorden]


Door lieve op 2 oktober 2012 08:56

Wow Vera ze staan je prachtig!
Die 2e vind ik bij jou het mooist staan, maar bij mij juist echt niet ;p ik wil echt heel graag de 1e <3

[Beantwoorden]


Door Esmay op 2 oktober 2012 09:08

Wauw, GOtta Dash is zó pretty! Wauw <3
En ik zeg lekker niks meer over je rode lipstick haha!
Oh btw: bij de beschrijving: Korelvormig < is dat niet koGelvormig? (a)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 22:46:

Ik zag het, aangepast!

[Beantwoorden]


Door femketje op 2 oktober 2012 09:10

gotta dash is een super mooie tint :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 oktober 2012 09:13

Na de foto van de verpakkingen staat er een foutje in je tekst. ‘Op de verpakkingen zijn anders’. Op = ook?

MAC lipsticks zijn gewoon super. Ik heb er zelf ook een stuk of 8 en de matte variant zijn bij mij favoriet. Ik heb zelf de matte Russian Red in huis. Ook heel mooi maar wel wat donkerder dan deze die jij hebt. Heel fel rood maakt me namelijk erg bleek.

[Beantwoorden]


Door Deniseee op 2 oktober 2012 09:32

Wauw, wat een mooie lipsticks! Vooral de Lady Danger vind ik erg mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Valery op 2 oktober 2012 09:33

Ik heb maar twee MAC lipsticks, maar dat zijn dan ook meteen mijn favorieten. De lipsticks ruiken gewoon zo lekker, ze dekken goed en blijven lang zitten. Daarbij is er zoveel keus in de finish, kleur en soort. Lady danger is heel mooi. zelf ben ik ook gek op rode kleuren(ondanks mijn bleke huid). Ik heb best veel verschillende rode lipstick, elke rode lipstick is weer anders. Lady danger staat je heel mooi, ik denk dat deze kleur ook goed bij mij zou passen. Zelf vind ik matte lipsticks erg mooi, mooier dan een lipstick die glimt. Gotta Dash! staat je ook goed, zelf heb ik de MAC Sheen Supreme lipsticks nog niet geprobeerd. Ze zien er goed uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 22:47:

Rood bij een bleke huid kan juist hartstikke goed :ja: Steekt er lekker bij af!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 2 oktober 2012 09:41

Lady Danger staat je prachtig! Echt, andere rode lipsticks staan je ook erg mooi, maar deze geeft echt een wauw-effect. Gotta Dash! moest ik even een paar keer bekijken – waarschijnlijk omdat ik gewend ben je met fellere kleuren te zien – maar is ook echt supermooi. Alleen heb ik al een kleur die daar erg op lijkt, dus dat kan ik misschien beter laten. Maar Lady Danger: wauw!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 2 oktober 2012 09:42

Gotta Dash is echt een heel mooi kleurtje! (love) Beide kleurtjes staan je erg mooi Vera! :D Veel plezier vandaag bij het Kruidvat Event!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 22:47:

Dankjewel Kimberly!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 oktober 2012 09:49

Wat een prachtige kleurtjes heb je gekocht! Gotta Dash! heb ik al langer op het oog, maar nu ben ik helemaal om! Fijne dag vandaag bij het event!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 oktober 2012 09:50

Wauw, de lipsticks zijn echt supermooi!
Een tijdje geleden maakte ik een opmerking over het feit dat ik zoveel spel en typefouten tegenkom op jouw blog. Verder heb ik daar nooit meer iets over gezegd, maar nu zie ik een alinea met wat voorbeelden:

Ik kocht twee lipsticks (oops, i did it again inderdaad). Een Sheen Supreme en een ‘gewone’ matte lipstick. De hulzen zijn erg verschillen. Strak, glimmend en recht vs. Korelvormig en mat. Op de kleuren zijn heel anders! Romig perzikkleurig vs. mat rood. Want opposites attract en ik ben net zo veelzijdig als de Hema.

De hulzen zijn erg verschillend (ipv verschillen). Korelvormig ipv kogelvormig. Op de kleuren zijn heel anders? Ook?

Natuurlijk is het niet erg dat er spelfouten voorkomen en dat je soms typefouten maakt. Het is alleen wel iets wat jouw blog meer professioneel zou maken! :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 22:48:

Hee Lisa, fijn dat je het zegt, ik heb het aangepast. Ik lees mijn teksten wel 5 keer door, soms zie ik het gewoon niet.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 2 oktober 2012 09:51

Ik heb op het moment 3 lipsticks van MAC en ik heb eigenlijk nooit gekeken naar de lipstick in de andere huls, maar nu ik deze swatch zie wil ik er echt heel erg graag ook één! Wat een prachtige kleur. Ik heb nog bonnen van mijn verjaardag, dus ik ga zeker even kijken of hij me ook staat! :D Vooral nu het winter wordt, worden mijn lippen erg droog en ik kan wel wat meer creamy lipsticks gebruiken. :$

[Beantwoorden]


Door Marieke op 2 oktober 2012 09:57

Awh, Gotta Dash is echt schattig! :) Staat eens lief, in plaats van pittig rood. Vind ze allebei echt heel mooi hoor!

[Beantwoorden]


Door Helen op 2 oktober 2012 10:08

Allebei de kleuren staan je prachtig zeg <3

[Beantwoorden]


Door elize op 2 oktober 2012 10:29

Ik vind ze echt super mooi allebei! En ze staan je weer super!

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 2 oktober 2012 10:30

Wauwie gotta dash! is echt heel mooi, helemaal mijn smaak :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 2 oktober 2012 10:38

Lady Danger is zó mooi, echt een perfecte rode kleur voor jou. Mooie finish ook! Gotta Dash is ook geweldig mooi, ik hou wel van zulke kleurtjes maar ik moet wel oppassen dat ze niet te flets gaan staan.

[Beantwoorden]


Door Danique op 2 oktober 2012 10:42

Wauw, beide zijn ze echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Nora op 2 oktober 2012 11:02

Lady Danger is echt voor jou gemaakt

[Beantwoorden]


Door Madeline op 2 oktober 2012 11:18

Hahaha, “zo veelzijdig als de Hema” ;-) De perzik staat inderdaad nog wat flets, maar mooie kleur hoor! En die knalrode, waaa heel mooi!!!

[Beantwoorden]


Door Angelique op 2 oktober 2012 11:23

Gotta Dash staat je prachtig meis! Al staat de andere je ook erg mooi! 2 prachtige kleuren in 1 post!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 2 oktober 2012 11:33

Staat je allebei prachtig!

[Beantwoorden]


Door Rose op 2 oktober 2012 11:41

De peach kleur is echt super mooi! Wauw, en wat staat de rode lipstick je goed! (like always)

[Beantwoorden]


Door Jildou op 2 oktober 2012 11:45

Gotta Dash staat je prachtig! Mooi zacht en meisjes-achtig. Me like!

[Beantwoorden]


Door Roos op 2 oktober 2012 11:55

Oh wauw wat zijn ze weer mooi!!! Ik ben echt verliefd op Lady Danger ;) en je foto’s zijn (zoals altijd) weer prachtig!!
trouwens, in het stukje tekst onder de eerste foto’s staan twee typfoutjes: verschillen zou verschillend moeten zijn en op (in ‘op de kleuren’) ook
Sorry, viel me gewoon op!

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 2 oktober 2012 om 11:57:

ziet er misschien een beetje raar uit, met ‘ook’ bedoel ik dat er ‘ook’ moet staan en niet ‘verschillend’ ;)
sorry voor al deze betweterigheid!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 22:49:

Ik zag het, heb het aangepast!

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 oktober 2012 12:07

Wauuuw lady danger staat je echt prachtig! Ik ben de laatste tijd ook erg van de rode lipsticks, hier ook maar eens naar kijken ^^)

[Beantwoorden]


Door Ann op 2 oktober 2012 12:53

Leuke post, maar wel even je spelling nakijken ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 22:49:

Het waren typefoutjes :-)

[Beantwoorden]


Door Ester op 2 oktober 2012 13:05

Mooie kleurtjes! Vooral die rode! De andere vind ik iets te licht. Ik heb zelf geen MAC lipsticks, om de simpele reden dat ik het te duur vind, ik ben echt van de budget make-up :)

[Beantwoorden]


Door My Linh op 2 oktober 2012 13:31

Beide staan je prachtig! Got a dash is heel liefelijk en staat je dan ook very sweet ;) en de rode.. Die staat je wederom fenominaal ;)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 2 oktober 2012 13:34

Oh wauw prachtig!:D

[Beantwoorden]


Door Beautyraiseplace op 2 oktober 2012 13:55

Wauw die zijn mooi alle 2 en wauw ze staan je ook zo goed!
Ik heb ook nog een paar dingen van mac op mijn wishlist staan.
Ook een lipstick, maar ik ben best kieskeurig wat betreft lipstick en om dan zoveel geld er aan uit te geven als ik niet zeker weet of ik hem fijn vind.
Lijkt me niet zo handig.
Dus ik ga eerst maar is naar de mac store toe om een kijkje te nemen.
Voor ik iets bestel haha,
Leuk artikel en mooie lipsticks! <3

[Beantwoorden]


Door larissa op 2 oktober 2012 13:58

Got a dash is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 2 oktober 2012 14:19

Wat een prachtige kleuren! Vooral Gotta Dash vind ik erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 2 oktober 2012 14:33

Wauw, Lady Danger is echt heel mooi! Hij staat je ook goed! :)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 2 oktober 2012 14:58

Korrelvormig is volgens mij met twee ‘r’ en de zin erna, is het niet ‘ook’ in plaats van ‘op’?

Anyway. Het zijn echt prachtig kleuren!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 2 oktober 2012 15:04

Wauw, ik vind ze beide echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Trâm op 2 oktober 2012 15:05

Wauw mooie kleuren, die rood staat je goed :)

[Beantwoorden]


Door Lytje op 2 oktober 2012 15:35

Je blijft echt maar rode lipsticks kopen he Vera, foei ;-)
Het staat je zeker!
I lovvveee Gotta Dash!

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 2 oktober 2012 15:42

Yessss lady danger. Geweldig. Wissel ‘m graag af met russian red.

[Beantwoorden]


Door Marijn op 2 oktober 2012 15:55

Wauw. Ik moet zeggen dat ze je prachtig staan. Goede aankopen! :D xx

[Beantwoorden]


Door Silje op 2 oktober 2012 16:08

Mooie kleuren :)

[Beantwoorden]


Door Dqnique op 2 oktober 2012 16:16

Super mooii eigenlijk alles van jou is mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 oktober 2012 16:23

2 prachtige lipsticks zijn het! Wauwie. Ze staan je beide ook heel erg goed Vera! Rood blijft ook altijd zo leuk bij je staan, ik ken niet veel mensen waarbij rode lippen staan. Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd eigenlijk, maar bij jou staat het in ieder geval! :D

[Beantwoorden]


Door Soesja op 2 oktober 2012 16:25

Oooh ik wil Gotta Dash! Prachtige kleur en past ook nog eens bij m’n sitenaam :D en geen tamponvorm hulsel, yeah haha!

[Beantwoorden]


Door Cariena op 2 oktober 2012 16:33

Met Lady Danger op ben je zeker een Danger Lady!

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 oktober 2012 16:38

Lady Danger is echt killer, echt een gave kleur, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Amarens op 2 oktober 2012 16:46

Wauw ze zijn allebei echt heeel mooi! De rode staat je zoals altijd weer geweldig! (love)

[Beantwoorden]


Door Merel op 2 oktober 2012 16:47

Lady Danger staat je echt goed, maar ik vind rode lipstick sws mooi bij jou staan en dat vind ik niet bij veel mensen mooi. Gotta dash vind ik ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door adjara op 2 oktober 2012 17:44

Hoi! Deze kleuren zijn gorgeous! Ik heb vorige week mijn eerste mac liptick gehaald. Die heet ‘ruby woo’. Wat een pracht van een lipstick! Hij is mat en blijft goed zitten, ook is het mijn eerste rode lipstick. Waauw, ik ben erg blij! :-)

[Beantwoorden]


Door Hanne op 2 oktober 2012 17:47

Ik heb lady danger al een tijdje! Blijft mijn favoriet!!!

[Beantwoorden]


Door martina op 2 oktober 2012 17:49

wow ik vind ze beide echt prachtig !
die peachy is echt mijn ding, *zet op verlanglijstje ;-)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 2 oktober 2012 18:01

de mac lady danger lipstick is een van mijn eerste mac aankoopjes geweest samen met een blush in de kleur springsheen.
Ben er nogsteeds heel erg blij mee en grappig om te zien dat wij ongeveer dezelfde “make up smaak” hebben haha!!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 oktober 2012 18:01

Ooeh ze staan je goed, natuurlijk de rode maar ook Gotta Dash staat super! :wave:

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 oktober 2012 18:32

Nou ze staan je beide écht heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Lana op 2 oktober 2012 18:35

Ik hou van perzikkleurige lipsticks! :) En de rode is ook heeeeel erg leuk. Echt vurig rood!

[Beantwoorden]


Door beautyxkusjex op 2 oktober 2012 18:44

OMG, lady danger is echt super! Het is echt zo n boemm lipstick, staat je beeldig vera!

[Beantwoorden]


Door jana op 2 oktober 2012 19:10

Het zijn twee mooie kleurtjes,maar rood staat je zo mooi :D x

[Beantwoorden]


Door xxfashionlove op 2 oktober 2012 19:30

rood blijft je het beste staan! super mooi.
liefs,

[Beantwoorden]


Door Moosz op 2 oktober 2012 19:39

Lady Danger staat je echt zo mooi!

[Beantwoorden]


Door carmen op 2 oktober 2012 19:41

bij jou staat die rode lipstick zo onwijs mooi !
het staat jou zoals niemand anders het staat !
je bent prachtig ! <3

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 2 oktober 2012 20:39

Je schrijfstijl blijft echt geweldig. Love it. :)

[Beantwoorden]


Door Rani op 2 oktober 2012 20:56

Prachtig, :wow:

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 2 oktober 2012 21:01

Wow! Lady Danger is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 2 oktober 2012 21:17

ik vindt beide lipsticks echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door Anne op 2 oktober 2012 21:35

Mooie kleuren! En het viel me ook weer eens op hoe ontzettend leuk je kan schrijven! Die vergelijkingen enzo, dat maakt je blog echt anders dan anderen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nena op 2 oktober 2012 22:06

Wauw! Lady Danger is echt amazing!! Staat je ook prachtig, vind het mooi hoe hij afsteekt bij je mooie lichte huidskleur (:

[Beantwoorden]


Door Lies op 2 oktober 2012 22:55

Hele mooie lipsticks! Vooral Lady Danger vind ik een erg mooi kleurtje.

[Beantwoorden]


Door Nadine op 2 oktober 2012 23:18

Wow die laatste kleur staat je goed! Toepasselijke naam ook! (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 3 oktober 2012 09:36

Gotta Dash! vind ik erg mooi, wat een lieflijk kleurtje (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 oktober 2012 19:33

Zoo mooi! maar de prijs :(

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 3 oktober 2012 23:52

Lady Danger is gewoon pornlipstickkleurpornblabluhbpwoamr! Echt, mooiste lipstick EVUR. Ik heb de lipstick zelf ook en echt.. de kleur die iedereen mooi staat, krijg je trouwens ook witte tanden van! :D Beide kleurtjes zijn weer lovely. :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 oktober 2012 14:15

Gotta Dash is prachtig! Lady Danger is zo mooi, Cynthia (comment boven mij, haha) die praatte er altijd zo lovend over, wauw!

[Beantwoorden]


Door Bo op 4 oktober 2012 19:50

Die is eerste is het mooist. Lijkt wel een beetje op lipglos (:

[Beantwoorden]


Door Beautiefull. op 4 oktober 2012 21:30

Staat je mooi!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 5 oktober 2012 16:18

[…] Eye Lashes DO2 Crystal Deo – review MAC Lady Danger Matte Lipstick – review Miss Sporty Clubbing Colors nagellak – review Rimmel Metal Rush Nail Polish – review […]


Door Esther op 8 oktober 2012 13:32

wooow je lijkt echt veel witter met rode lipstick hihi!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 16 oktober 2012 21:13

Wauw ‘gotta dash!’ is zoooooooooooo mooi! :O :love:

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 4 mei 2013 07:00

[…] Een andere matte rode MAC lipstick die ik ook erg mooi vind, maar die meer oranje van kleur is, is Lady Danger. Ook een […]


Door Emke x op 21 juli 2013 08:09

De rode kleur staat je erg goed x

[Beantwoorden]


[…] Woo op inspireerde. Ruby Woo is iets lichter en warmer dan de lipstick van Rihanna. Niet zo fel als Lady Danger, maar een mooie […]


Door Lotte op 1 juli 2014 08:39

Die lady danger van Mac zoek ik ook, heb je die gewoon in NL gekocht??

[Beantwoorden]