Lange nagels: ik heb ze eindelijk!

Ik heb er een eeuwigheid voor gespaard, het staat al jaren op mijn wishlist en nu heb ik ze eindelijk: lange nagels! Met lange nagels beweeg je handen sierlijker en er is meer ruimte voor nagellak. Nooit wilden mijn nagels lang worden (ze scheurden alleen al wanneer ik er naar keek), maar nu zijn ze dan toch eindelijk lang!

Photobucket

Photobucket
Mijn nagels zijn niet zomaar lang geworden, dat is met behulp van Herome Nagelverharder gelukt. Een tijdje geleden kreeg ik 3 flesjes in soft, sterk en extra sterk opgestuurd en momenteel gebruik ik sterk op mijn nagels.

Ik heb de nagelverharder van Herome een aantal jaar geleden ook al gebruikt en toen werden mijn nagels ook al een stuk langer en sterker. Nadat ik er mee stopte werden mijn nagels weer slap en dus ook weer kort, maar nu gebruik het wondermiddeltje weer en schieten mijn nagels de lucht in.

Photobucket
Ik draag twee laagjes nagelverharder. Mijn nagelriemen zijn wel wat droog. Sorry!

Hoe werkt het? Op dag 1 breng je een laagje van de nagelverharder aan en op dag 2 nog een laagje. Op dag 3 verwijder je de verharder weer (het is gewoon een lichte nagellak) en breng je weer een nieuw laagje aan. Zo ga je twee weken door.

Er komt door de nagelverharder minder zuurstof bij je nagel, daarom worden ze hard. Breng je teveel laagjes aan (bijvoorbeeld 5 over elkaar) dan kunnen je nagels pijn gaan doen omdat er te weinig zuurstof bijkomt. Hou je dus aan de bijsluiter.

Heel sterk zijn mijn nagels nog niet. Nagellak chipt nog steeds snel (binnen 2 dagen). Ook merk ik dat als de kuur af is, mijn nagels toch vrij snel weer slap worden en dus scheuren. Maar voor een aardige tijd werkt het toch goed en heb ik mooie lange nagels. Ik kan altijd nog eens de extra sterke variant proberen.

Herome nagelverharder sterk kost ongeveer €13 en is te koop bij de drogist.


Reacties

Door Laura op 2 oktober 2012 16:17

wauw wat een handige tips! ik wil ook zulke nagels!

[Beantwoorden]

anoniem antwoordt op 20 juni 2015 om 12:13:

voor droge nagel riemen :week je handen in een olijfolie badje of smeer er vaseline op

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 oktober 2012 16:18

Super gaaf ik die nagel verharder ook maar kopen denk want ik heb vaak dan een lange nagel en die breekt dan gelijk weer af

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 2 oktober 2012 16:21

Gefeliciteerd met je lange nagels (is dat bijpasselijk haha?) Ik mis ook mijn lange nagels, ik had vroeger álways van die stevige, lange nagels maar het laatste jaar is dat echt van een toppunt naar een minpunt gezakt. Bah. Is het zo dat als je nagels sterker zijn het minder snel chips? Daar heb ik nog nooit van gehoord. :o Deze lijkt me fijn, maar over die van Trind hoor je ook veel goeds! Ik wil ze beiden wel proberen hahaha. :$

[Beantwoorden]

Hester antwoordt op 2 oktober 2012 om 16:44:

Ja, dan is je nagel minder flexibel dus buigt hij ook minder snel, en als je nagel buigt breekt de nagellak ook, en dat heb je dan dus niet :)

[Beantwoorden]

Trâm antwoordt op 2 oktober 2012 om 19:38:

Yay! Ik zoek ook nog een oplossing om mijn nagels weer lang te ‘maken’ Dus ik veil ze nu maar ja..

[Beantwoorden]


Door Rolien op 2 oktober 2012 16:22

Hoe krijg je de randjes van je nagels zo wit? Smeer je daar iets op ofzo?
xxx je nichtje :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 22:51:

Haha, hoi nichtje ^^) Ze zijn van mezelf zo wit, heb ik geluk mee… Maar kan ook liggen aan dat ik veel melkproducten binnen krijg.

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 3 oktober 2012 om 00:33:

Oeh, dan heb ik misschien een beetje een onrelevante suggestie waarvan ik ook niet weet hoe bruikbaar hij is aangezien je huid er steeds beter uitziet de laatste tijd.. Maar ik heb gemerkt dat ik acne (en dan echt van de onderhuidse) krijg van zuivel! Het is niet dat ik nu opeens helemaal pukkeltjes vrij ben, maar het is in ieder geval iets minder oncontroleerbaar dan eerst. :) En áls ik dan nu eens zuivel neem dan zie ik al meteen weer wat verschijnen op mijn gezicht!

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 oktober 2012 16:23

Wat leuk dat je nagels weer lang zijn, fijn! Nu kan je natuurlijk ook beter testen en dat is weer leuk voor ons, je bezoekers :)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 2 oktober 2012 16:26

Wow dat werkt zeker goed! Zelf heb ik het niet nodig, want ik heb van mezelf mega sterke nagels. Wat soms ook nog vervelend kan zijn, het knippen gaat lastig en mijn teennagels zijn ook héél sterk en groeien héél snel. Maarja, ben er wel heel blij mee hoor ^^

[Beantwoorden]


Door Lisa - Une Belle Vie op 2 oktober 2012 16:29

Wauw onwijs mooie nagels! <3 Ik herken mezelf ontzettend in je als je over je nagels praat. Ik ben ook aan het 'sparen' maar het wil niet lukken. Wil ik 1 ding pakken wat wat moeilijk gaat en dan is mn nagel alweer gescheurd.
Ik geloof dat wij Herôme wel in huis hebben. Straks maar even snuffelen en gaan gebruiken!
Dankje voor de tip ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:03:

Good luck!

[Beantwoorden]


Door femke op 2 oktober 2012 16:33

Waauwie Vera you did it!!! (love) Het staat je heel erg mooi!!!!! Kben zo jaloers op jou, hahahah. Weet jij misschien of er nog ergens mintgroenen nagellak te koop is???(budget) x

[Beantwoorden]

femke antwoordt op 2 oktober 2012 om 16:36:

*mintgroene

[Beantwoorden]

Diede antwoordt op 2 oktober 2012 om 17:55:

hebben ze eigenlijk bijna overal wel. Bv. bij de Etos of het Kruidvat

[Beantwoorden]

Anouk antwoordt op 2 oktober 2012 om 22:20:

Bij catrice hadden ze laatst een mooie maar dat zag ik net te laat want ik had net een dag daarvoor mintgroene nagellak gekocht van essie (€10,-) !!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:04:

NYC heeft een hele mooie, te koop bij Kruidvat!

[Beantwoorden]


Door M op 2 oktober 2012 16:36

Super mooi, Veer! Bij jou vind ik het er erg netjes uitzien. (love)

Ik zag laatst een Herôme actie, 1+1 gratis, volgens mij bij de Etos… maar het kan zijn dat het al vervallen is. :-| If so, excuses daarvoor. D:

[Beantwoorden]


Door Fleur op 2 oktober 2012 16:42

Die heb ik ook! In een actie (1+1 gratis) gekocht. Hij werkt bij mij ook heel goed. X

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 2 oktober 2012 om 16:42:

Bij de kruidvat, 2 maanden gelden ofzo.

[Beantwoorden]


Door Hester op 2 oktober 2012 16:45

Gefeliciteerd! Ik wil dit ook graag, mijn nagels zijn zooo slap. Wel jammer dat het maar tijdelijk werkt en ik vind het ‘afsluiten voor zuurstof’ idee een beetje eng, ik hoorde van veel mensen ook dat het pijn ging doen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:04:

Heb er nog nooit last van gehad!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 2 oktober 2012 16:48

Hmm, misschien wel eens interessant om te proberen! :D

[Beantwoorden]


Door Merel op 2 oktober 2012 16:49

Hmmm, ik heb eerlijk gezegd slecht ervaringen met nagelverharders. Je moet namelijk altijd goed uitkijken dat er geen formaldehyde in zit, maar dit zit er 9 van de 10 keer wel in. Die stof is de reden dat je nagels weer slap worden als je stopt met de verharder. Formaldehyde onttrekt namelijk vocht aan je nagels, hierdoor worden ze inderdaad harder maar ook breekbaarder wanneer je weer stopt met de kuur. Dat was voor mij een reden om te stoppen met het gebruiken van nagelverharders.
Sinds een paar maanden ben ik (na jaren) eindelijk af van het nagelbijten en mijn nagels zijn nu mooi lang. Het enige wat ik daarvoor hoef te doen is ze niet te lakken en af en toe een laagje nagelolie gebruiken et voila.

[Beantwoorden]

Natasja antwoordt op 3 oktober 2012 om 01:07:

Ja precies! Formaldehyde is ook giftig en wel een heftig goedje waar ook bijv. dingen mee ontsmet worden, en aangezien je met je vingers toch ook wel bij je mond of in je mond komt gebruik ik het niet als het in nagellak zit. Dat zijn sterkere nagels me niet waard hoor. Voor iedereen die geinteresseerd is: google er eens op :)

[Beantwoorden]


Door Saar ♥ op 2 oktober 2012 16:53

Oeh, ik heb hem ook! Werkt heerlijk! ^^) Ik heb er eigenlijk nooit zo veel tijd voor om iedere dag mijn nagels te lakken, daarom gebruik ik hem ook graag in plaats van een kuur, als een basecoat. Ik zweer ook bij mijn knoflooknagellak, waar mijn nagels prachtig lang van worden! :ja:
Gefeliciteerd met je lange nagels en hou ze sterk he ;)
Kusjes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:05:

Dankjewel, ik ga mijn best doen ^^)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 2 oktober 2012 16:54

Aw wat leuk dat je nagels lang zijn! Ik heb best sterke nagels, maar ik kan ze nooit heel erg lang houden omdat ik gitaar speel

[Beantwoorden]


Door Miranda op 2 oktober 2012 16:59

Je nagels zien er echt mooi uit;D

[Beantwoorden]


Door Renee op 2 oktober 2012 17:00

Ik had precies hetzelfde als jij, nagellak bleef nog geen twee dagen mooi. Toen ging ik dat kuurtje doen met de extra sterke variant, en nou zijn mijn nagels mega sterk en blijft nagellak bijna een week mooi op mijn nagels! Ik gebruik het nu iedere keer als ik mijn nagels lak als basecoat, love it! (love)

[Beantwoorden]


Door Elise op 2 oktober 2012 17:01

Gefeliciteerd! Ze zien er echt gezond uit ook. Jammer dat het effect erna wel minder wordt… Zelf heb ik best sterke nagels en ze groeien ook snel, maar gitaar en volleybal met lange nagels spelen is niet handig.

[Beantwoorden]


Door Alida op 2 oktober 2012 17:01

Ik gebruik deze nagelverharder ook al een tijdje, een tip is om de verharder als basecoat te gebruiken. Dus twee weken de normale kuur en zodra je weer kleurtjes gaat dragen deze er onder gebruiken. Mijn nagels zijn er iig erg van opgeknapt!

[Beantwoorden]


Door Fien op 2 oktober 2012 17:03

Nu ben ik overtuigd! Het gaat nu best goed met mijn nagels; ik vertelde je laatst dat ze zo slap waren en ik dacht zelfs; ik ga een blogpost maken over dat ze sterker zijn, en wat zie ik nu bij jou! Fijn zeg, en ze zien er goed uit! Ik wil ook die nagelverharder!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Soesja op 2 oktober 2012 17:04

Wauw, ze zien er echt mooi en sterk uit! Toch hou ik zelf liever m’n nagels kort, vind dat toch fijner :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:06:

Ja, moet wel zeggen dat ik mezelf nu steeds krab enzo :D

[Beantwoorden]


Door Rose op 2 oktober 2012 17:06

dit is echt de oplossing! Ijammer van de prijs…

[Beantwoorden]


Door Irene op 2 oktober 2012 17:06

Wow, je nagels zien er echt heel erg goed uit! Ik heb best sterke nagels maar ze zijn wat gelig. Echt niet mooi :( Denk dat het komt doordat ik geen basecoat gebruik, dus daar moet ik maar eens aan beginnen!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 2 oktober 2012 17:07

Wow, je ziet inderdaad goed verschil! Ik wil graag nog het Trind Perfect System proberen, want mijn nagels zijn ook nog niet hoe ik ze wil. Ik vind het alleen zo jammer, dat je dit soort producten moet blijven gebruiken om ze sterk te houden!

[Beantwoorden]


Door Sigrid op 2 oktober 2012 17:09

Hoelang doe je met zo’n flesje?
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:07:

Ik heb er nog geen opgemaakt, dus dat kan ik niet zeggen…

[Beantwoorden]


Door Amy & Laura op 2 oktober 2012 17:10

Gefeliciteerd! Ik kan me vreselijk ergeren aan mijn nagels. Ze kunnen behoorlijk lang worden, maar ze breken zó snel af. Echt verschrikkelijk. Wanneer ik nagellak draag is er niks aan de hand en zijn ze duidelijk veel sterker. Maar zodra de remover z’n rondje doet, verdwijnt dat als sneeuw voor de zon. Vroeger heb ik volop Trind Nail Repair gebruikt, maar dat hielp ook niet echt. Misschien moet ik maar eens Herome gaan proberen.
xoxo

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 2 oktober 2012 17:14

Ik ga hem denk ik ook aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Charile op 2 oktober 2012 17:16

Wauw, heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 oktober 2012 17:22

Wauw, je nagels zijn echt prachtig. Daar mag je zeker trots op zijn

[Beantwoorden]


Door Teske op 2 oktober 2012 17:23

Ik zei ’t toch :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:07:

Hehe, i know :D

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 2 oktober 2012 17:32

Die heb ik ook en het werkt idd erg goed ! Ik merk het meteen aan mijn nagels wanneer ik deze niet meer gebruik, dan beginnen ze af te breken enz, brrr.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 oktober 2012 17:35

oehlala, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Milou op 2 oktober 2012 17:35

Yay! Ze zien er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Anneke op 2 oktober 2012 17:38

Ik heb dat spul ook al een tijdje in huis, maar ik vergeet dus altijd het erop te doen of af te halen…

[Beantwoorden]


Door Nicky op 2 oktober 2012 17:39

Hihi door dit wondermiddeltje zijn mijn nagels nu ook mooi lang ^^

[Beantwoorden]


Door Linda op 2 oktober 2012 17:40

Oke, het is misschien vloeken in de kerk, maar ik vond de lengte van je nagels juist altijd erg mooi. Ik hou van korte nagels :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:08:

Haha, snap ik wel hoor. Het is ook handiger, maar ik ben zo blij dat ik lange nagels heb!

[Beantwoorden]


Door Annemarije op 2 oktober 2012 17:41

Klinkt goed! Maar ik blijf trouw aan Trind.. lange nagels woehoee! :D

[Beantwoorden]


Door Annagreet op 2 oktober 2012 17:44

Goeie tip! Ga ik ook eens proberen! ;-)

[Beantwoorden]


Door femketje op 2 oktober 2012 17:49

ik heb van mezelf al sterke lange nagels maar dit lijkt me wel een uitkomst voor dames die dat niet hebben :D

[Beantwoorden]


Door martina op 2 oktober 2012 17:50

mooie foto !!
je nagels zien er heel goed uit !

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 2 oktober 2012 17:55

Gaaf, wat een mooie nagels !!
Ps. Het is toch wishlist en niet wislist ? Hihi xx

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 2 oktober 2012 17:55

Mijn nagels worden harder door ze simpelweg te vijlen in plaats van knippen. Helpt echt!

[Beantwoorden]


Door Juliette op 2 oktober 2012 17:59

Ik weet nu niet of het nog steeds zo is. Maar ik heb laatst die nagelverharderner gekocht bij de kruidvat. Het was een 1+1 gratis actie en heb er twee gekocht. Die andere heb ik aan mijn zus gegeven en koste het maar €6. Deel het bedrag! Dat scheelt veel geld! Xx

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 2 oktober 2012 18:03

Volgens mij krijg je er ook prachtige witte nagels van! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:09:

Moet heel eerlijk zeggen dat ik die al van mezelf heb :$

[Beantwoorden]


Door femke op 2 oktober 2012 18:03

ik ga hem denk ik ook kopen ! en dan extra sterk want mijn nagels zijn echt super slap!
Dankjewel voor de tip
Liefs femke

[Beantwoorden]


Door Marloes op 2 oktober 2012 18:05

Nee, niiet de extra sterke variant gebruiken Vera! Tenzij je het niet erg vindt om ’s nachts wakker te worden van de pijn aan je vingers. Dat had ik dus en het kwam door die rotzooi. Het voelde alsof ik mijn vingers tussen de deur had gehad, heel drukkend en pijnlijk. Nooit meer die rommel, dan nog liever scheurende nagels.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:09:

:/ Oei…. Ook niet als 1 laagje onder een gekleurde nagellak? Als een soort stevige basecoat?

[Beantwoorden]

Pretty antwoordt op 4 mei 2013 om 17:19:

Klopt heb ik ook gehad, en dan als je het eraf hebt gehaald duurt het ook nog een tijdje voordat het afzakte. x

[Beantwoorden]


Door Amanda op 2 oktober 2012 18:07

Deze heb ik ook een tijdje gebruikt, hij hielp wel maar wat echt wonderen voor mij heeft verricht is de Essence extreme nail hardener. Kan ik iedereen aanraden!

[Beantwoorden]


Door Katja op 2 oktober 2012 18:11

Leuk dat je nagels nu langer zijn! Op de basisschool beet ik echt ontzettend vaak op mijn nagels, tot ik er in de eerste klas van de middelbare mee was gestopt. Ik liet ze erg lang groeien, maar de laatste tijd laat ik ze iets korter, ongeveer zoals bij jou nu. Is net iets prettiger :’) Ik weet ook nog dat ik pas geleden alles had kort geknipt bij mijn nagels en wow dat voelde zó appart, echt het deed bijna pijn zelfs om niet meer een langere nagel te hebben, hahaha. Verder zijn mijn nagels wel vrij hard, dus nagelverhardener heb ik niet nodig, maar deze zou me wel fijn lijken, maar Herome lijkt me gewoon ook een fijn merk voor nagels.

[Beantwoorden]


Door Tedje op 2 oktober 2012 18:17

Klinkt goed. Kun je er dan ook nagellak overheen dragen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:10:

Ja :ja:

[Beantwoorden]


Door larissa op 2 oktober 2012 18:18

Wauw jou nagels zijn nu echt mooi (love) Snel ook maar dat gaan kopen, want mijne scheuren en breken ook steeds.

[Beantwoorden]


Door Nora op 2 oktober 2012 18:18

Ik wil ook lange nagels! Maar er komen dan altijd super veel viezigheden in waardoor ik groene/grijze nagels heb en dat is not done! En korte nagels vind ik dan weer zo mannelijk…

[Beantwoorden]


Door Chantal op 2 oktober 2012 18:19

Handig artikel, misschien ga ik deze ook maar eens proberen.

[Beantwoorden]


Door Janique op 2 oktober 2012 18:26

Netjes! misschien toch mr eens proberen (A)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 2 oktober 2012 18:30

Ziet er echt mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Lana op 2 oktober 2012 18:31

Wow, eindelijk! :) Ik ga ‘m ook kopen, mijn nagels scheuren constant. :(

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 oktober 2012 18:44

Mooie nagels!

[Beantwoorden]


Door beautyxkusjex op 2 oktober 2012 18:47

Je nagels zijn echt mooi, vroeger beet ik altijd nagels maar dan ben ik al heel lang mee gestopt, het zag er vreselijk uit, tegenwoordig heb ik gewoon lange verzorgde nagels, doe er meestal een nagelverharder op.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:10:

Ik beet vroeger ook! Nu al een hele tijd niet meer gelukkig.

[Beantwoorden]


Door Sanja op 2 oktober 2012 18:49

Ik had hem ooit eens gekocht, en nu dankzij dit artikel terug bovengehaald ;) poging 100 ofzo.

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 2 oktober 2012 18:49

Wat een geweldig effect! Mijn nagels zijn ook eindelijk wat langer en sterker.

[Beantwoorden]


Door Renate op 2 oktober 2012 18:55

Mooie nagels! Ik heb ook vaak gedacht aan om deze producten van herome te kopen, maar voor mij zou het eigenlijk een beetje heel erge geldverspilling zijn. Ik ben gezegend met mooie sterke nagels!

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 oktober 2012 18:56

Mooi! Ik dacht toen ik die foto op bloglovin zag dat ze nep waren :O Herome werkt inderdaad supergoed, maar ik heb laatst Trind gebruikt en dat werkt ook fijn :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:15:

Haha wow! Dat is wel een tof compliment :D

[Beantwoorden]


Door Nikita op 2 oktober 2012 19:01

Ik ben echt zo blij dat ik sterke nagels van mezelf heb,
maar helaas: vandaag bij het omhoog trekken van een college-tafeltje dat heel stroef was, scheurden twee van mijn nagels rats eraf :( en omdat ik altijd lange nagels heb, is dit natuurlijk hartverscheurend, haha! Ik wil ook niet de rest van mijn nagels helemaal kort vijlen, dillemma.. Hopelijk groeien ze snel!
Lange nagels vind ik ook altijd verzorgd staan op een of andere manier..

[Beantwoorden]


Door Ester op 2 oktober 2012 19:07

Netjes hoor! Ikzelf hou niet zo van lange nagels, ik vind het op zich wel mooi staan (mits niet té lang, dat vind ik gewoon smerig) maar zelf begin ik er niet aan. Ik heb het weleens geprobeerd maar mijn nagels zijn niet sterk genoeg. Een keer van die nepnagels geprobeerd en die een eind afgeknipt maar ik was gelijk helemaal onthand. Ik doe veel met mijn handen en ik vind lange nagels totaal niet praktisch, dan kom je er opeens achter dat je je handen eigenlijk nog meer gebruikt dan je dacht…. Ik gebruik overigens bijna nooit nagellak.

[Beantwoorden]


Door jana op 2 oktober 2012 19:08

Je nagels zien er mooi uit :D x

[Beantwoorden]


Door Iva op 2 oktober 2012 19:08

De sterkte van mijn nagels hangt sterk samen met mijn voedingspatroon. Als ik ‘goed’ eet zijn mijn nagels zo sterk, dan kan ik 5 dagen met lange nagels chipvrij… Vooral de toevoeging van superfoods (gojibes, chiazaad, hennepzaad) aan mijn voeding hebben ervoor gezorgd dat mijn nagels super sterk zijn.

[Beantwoorden]


Door Sara op 2 oktober 2012 19:31

jaa die is zo goed! Ik gebruik die ook als ik ‘lange’ en sterke nagels wil! alleen draag ik zelf graag rood en dat vind ik persoonlijk dan weer mooier bij korte nagels.

[Beantwoorden]


Door Claire op 2 oktober 2012 19:33

oeee jaloers alles ;P

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 oktober 2012 19:37

Ipv de kuur te doen kun je dit soort nagelverhardener ook gewoon als basecoat gebruiken. Duurt het langer, maar het effect blijft langer merkbaar. Ik doe dit nu 2 jaar met de cheapy versie van de Etos en mijn nagels kunnen eindelijk uit zichzelf lang worden. Duurt ff maar dan heb je ook wat.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:15:

Ja, ik las het al van de basecoat in de beschrijving. Ga ik ook proberen!

[Beantwoorden]


Door Helen op 2 oktober 2012 19:38

Ik meende het gisteren of vandaag ook al te zien in een artikel! Gelukkig heb ik van mezelf vrij sterke nagels dus kan ik ze redelijk lang laten groeien (maar ik vind dat vaak maar onhandig eigenlijk :P )

[Beantwoorden]


Door Mariette op 2 oktober 2012 19:46

Nice! Gelukkig heb ik van mijzelf sterke nagels.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 2 oktober 2012 19:47

Wat leuk, good for you ^^)

[Beantwoorden]


Door dita op 2 oktober 2012 19:59

Mooi hoor!

[Beantwoorden]


Door m. op 2 oktober 2012 20:03

Ik wil ook lange nagels maar ik moet ze kort houden anders zit ik met een nagel in me oog als ik mijn lenzen uit doe.

[Beantwoorden]


Door adinda op 2 oktober 2012 20:04

handig!
zelf gebruik ik van superdrug cosmetics(kan je kopen bij de trekpleister) 3 in 1 base coat, ridge filler & growth enhancer.
misschien heb je er al van gehoord maar het is echt een wondermiddel!
het is 2 euro en ik doe het 1 a 2x per dag voor 3 a 4 dagen achter elkaar op mn nagels en het is zo’n enorm verschil..! ze groeien dan echt keihard! Echt millimeters in die paar dagen!
Naja, kijk maar of je er wat mee doet, maar ik heb altijd mn nagels gebeten en groeide daardoor amper meer.. en dit werkt echt perfect! daarna gebruik ik het trouwens een tijdje niet meer.. Wel gebruik ik dan een nail hardener omdat ze anders splijten omdat ze niet zo sterk zijn als anders..
maar goed, ik wilde je mijn tip even meegeven :)
liefs Adinda

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:16:

Oeh, klinkt goed! Ga ik zeker eens naar kijken.

[Beantwoorden]


Door Natascha op 2 oktober 2012 20:04

Ik ben gek op de nail hardener van Herome! De extra strong variant gebruik ik altijd als basecoat wanneer ik mijn nagels lak. Dat zou jij ook kunnen proberen Vera. Dan blijf je de hardener toch gebruiken maar niet in een keur vorm ;-)

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 2 oktober 2012 20:04

Ik heb er al zoveel over gehoord en ik ben nu overtuigd, ik ga ze kopen! Mijn nagels zijn op zich best lang maar niet echt sterk ofso, ook chipt nagelak inderdaad binnen 2 dagen!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 2 oktober 2012 20:11

Aah, wat fijn Vera! ^^) , ik gebruik ook nagelverharder en het is voor ook echt een wondermiddeltje!

[Beantwoorden]


Door pretty beauty land op 2 oktober 2012 20:20

goed product lijkt mij :)

[Beantwoorden]


Door me op 2 oktober 2012 20:25

Ik ben ze net weer aan het kwijtraken…onvrijwillig. De hele boel besluit maar weer eens af te kanppen en te scheuren….zucht, we beginnen weer opnieuw.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:17:

You can do it!

[Beantwoorden]


Door Barbara op 2 oktober 2012 20:28

Een tip is om als je klaar bent met de kuur de nagelverharder als basecoat te gebruiken (staat ook in de bijsluiter). Doe ik al ruim een jaar en werkt top!

[Beantwoorden]


Door Esther op 2 oktober 2012 20:35

Ik heb hem ook liggen, maar om het 2 weken vol te houden lukt me niet…. Toch maar eens met volle moed beginnen

[Beantwoorden]


Door Lytje op 2 oktober 2012 20:47

Gefeliciteerd Vera! Zelf heb ik het niet nodig, ik heb behoorlijk sterke nagels van mezelf (op wijsvingers na :-( ) en om nou voor 2 nagels nagelverharder te kopen… nee. Sowieso heb ik geen hoog budget.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 2 oktober 2012 20:50

Ik deed een week geen nagellak op, alleen een verzorgde base coat, en ‘opeens’ ging ik geen nagels meer bijten, zo houden nu ! Hoop dat het lukt, vind die swatches met lange nagels enzovoorts heel mooi ! :hiya:

[Beantwoorden]


Door johanneke op 2 oktober 2012 20:51

Erg mooi! Vind ook dat je ze mooi gevijld hebt en het randje is onwijs mooi wit! Misschien kun/wil je hier een artikel/filmpje over maken? Mij lukt het nooit om ze mooi te vijlen qua vorm en mn randjes worden ook nooit zo mooi wit.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:17:

Ik weet niet hoe ik ze zo wit krijg! Veel melk?

[Beantwoorden]


Door Rani op 2 oktober 2012 21:00

Handig,!!
ik ben blij voor je Vera !! :-)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 2 oktober 2012 21:06

Heee,
Ik wil niks oproepen ofzo, maar ik wou deze kopen en toen zei de verkoopster van het kruidvat dat het kanker opwekkend kon zijn. En het lijkt me niet dat ze dit verzint want ze wel nartuurlijk dat het verkocht wordt.

x

[Beantwoorden]


Door Bianca op 2 oktober 2012 21:13

Ik vind dat er een groot verschil is tussen sterk en Extra sterk. Bij sterk merkte ik amper verschil maar bij extra sterk werden mijn nagels echt veeeel steviger. Ik ga me binnenkort nog eens een flesje aanschaffen. Alleen ik doe het niet in die kuur, het werkt echt enkel als je de lak op hebt. Ik gebruik hem zelf als basecoat en dat gaat prima.

[Beantwoorden]


Door LynSelStyle op 2 oktober 2012 21:15

Ik mag helaas geen lange nagels ivm me werk ;( Maar de jouwe zien er leuk uit zo!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 2 oktober 2012 21:20

echt leuk!
ik ga die verharder ook kopen, heb al verschillende geprobeerd, maar lang niet alles werkt daar van helaas..
mijn nagels willen ook snel scheuren enzo, en ik zou graag wat langere nagels willen!
weer leuk artikel <3.
xxx.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:18:

Dankjewel Daniëlle!

[Beantwoorden]


Door Noor op 2 oktober 2012 21:27

mijn nagels gingen eerst altijd ‘vervellen’ zeg maar :P maar toen ging ik ze vijlen in plaats van knippen, en nu zijn ze sterk! Ook gebruik ik een nagelolie van de kruidvat, daar worden je nagels sterk van, maar je nagelriemen zacht :)
Je hebt echt een leuke blog Vera, ik kijk elke dag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:18:

Dankjewel Noor :$

[Beantwoorden]


Door Merel op 2 oktober 2012 21:44

niet gebruiken als je net nepnagels hebt gehad of broze nagels. Dat doet zo vreselijk veel pijn!!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 2 oktober 2012 21:57

Wat bij mij echt heeft gewerkt is mavala scientific nailhardner. Ik heb ook herome gebruikt maar helaas qerkte dat bij mij niet. Mavala heeftjjn nagels waarmee ik soms nieteens kon typen omdat ze zo vreselijk diep waren gespleten kei en keihard gemaakt.

Ps ik volg je nu al stilletjes vanaf het begin. Gefeluciteerd met de b-day van veracamilla.nl ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:19:

Dankjewel Bianca! ^^)

[Beantwoorden]


Door Amanda92love op 2 oktober 2012 21:59

Ik heb de kuur ook gedaan maar ik gebruik nagel verharder nu nog steeds elke keer als basecoat dat is bij mij is het dan 2x in de week zo blijven je nagels na de kuur ook gewoon goed is misschien een tip voor je om ook te proberen

[Beantwoorden]


Door Rosa op 2 oktober 2012 22:07

Heb het laatst gekocht toen het 1+1 gratis was! Vind het normaal wel prijzig.. maar 1+1 was een goeie actie!

Die jij gebruikt heb ik ook! En inderdaad, het is zo goed spul!! mijn nagels zijn ook al een stuk langer! En ik gebruik het nog maar een weekje:)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 2 oktober 2012 22:10

Ik vind het echt heel erg mooi. Heel verzorgd staat ’t , ook omdat jou tip zo mooi wit is! Gefeliciteerd met your loooong nails :D
Nu maar hopen dat ze zo mooi blijven!

[Beantwoorden]


Door Shira op 2 oktober 2012 22:13

Super handig! Ik denk dat ik ook nagelharder ga halen, want mijn nagels breken heel snel!
Xxx Shira

[Beantwoorden]


Door Micky op 2 oktober 2012 22:29

Hey! Kun je een keer trind uitproberen?
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2012 om 23:20:

Misschien wel, wel goede verhalen over gehoord :-)

[Beantwoorden]


Door Makeupsensation op 2 oktober 2012 22:33

Ik typ dit serieus met nep nagels op haha. Omdat mijn eigen nagels te slap zijn, en dan zie ik dit haha. Dat is lachen.

Liefs ik ben trouwens wel blij voor je hoor!

[Beantwoorden]


Door Lies op 2 oktober 2012 22:40

Wat geweldig dat je nu eindelijk langere nagels hebt nadat je er zo lang op hebt moeten wachten! Mijn nagels zijn op dit moment echt een ramp. Ze breken achter elkaar af en heb zelfs al bij mijn middelvinger een scheur erin zitten die te laag zit om het weg te kunnen vijlen.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 2 oktober 2012 22:42

Moet je de nagelak blijven dragen wand je zegt als de kuur af is maar dan kan je nog 1-2 x per week verharder er op doen

[Beantwoorden]


Door Tessa op 2 oktober 2012 22:43

Dan blijft het resultaat beter

[Beantwoorden]


Door Laurence op 2 oktober 2012 22:43

zelfde idee, maar nog beter en blijvend effect: trind nail repair. ik heb nog nooit van mn leven zulke sterke lange en gezonde nagels gehad! normaal gesproken zijn alleen mn ringvinger en pink lang sterk en mooi, maar nu alle nagels. ik had eerst ook dat mn nagels scheurden als in dat ik er laagjes vanaf kon trekken, nu niet meer:) aanrader dus xx

[Beantwoorden]


Door Sandra op 2 oktober 2012 22:54

ik heb daar van de extra sterk versie van. ik heb de kuur nu af en gebruik hem gewoon als basecoat en afentoe alsik gewoon een natuurlijke glans wil gebruik ik hem ook en daardoor blijven mijn nagels sterk. ik ben er heel te vreden over ^^)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 2 oktober 2012 23:30

Maar hoe verwijder je dat dan? Met nagellakremover gewoon? Dat is toch ook niet goed als je sterke nagels wilt?

[Beantwoorden]


Door Fien op 2 oktober 2012 23:34

Waauw! Ik kan geen lange nagels hebben omdat ik gitaar speel!

[Beantwoorden]


Door Nanda Love op 3 oktober 2012 05:15

Goodmorning!

Mooi hoor, gewoon zo laten en niet afknabbelen haha :wave:

[Beantwoorden]


Door claire op 3 oktober 2012 06:11

Ah wauw! Ik vind jouw witte randjes.zo mooi! Bij mij begonnen die randjes altijd halverwege mijn nagel, en meh, dat is niet zo mooi. Dit is echt perfect! Iemand nog tips voor langere nagelbedden?

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 3 oktober 2012 08:02

Dit is echt wonderspul inderdaad. Fijn in gebruik ook.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 3 oktober 2012 09:10

Wow Veer, ze zien er goed uit! Ik ga ook weer eens aan een nagelverharderkuurtje, is hard nodig….. :+

[Beantwoorden]


Door Desirée op 3 oktober 2012 09:37

Ik gebruik hiervan de sensitive versie en vind hem helemaal top om mijn nagels sterk te maken en te houden : )

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 3 oktober 2012 10:37

Mooie nagels! :D

[Beantwoorden]


Door Angelique op 3 oktober 2012 11:53

Pretty<3 gebruikte trind maar daar scheurde me nagels nog door:( ga denk maar eens deze van Herome proberen:-)

[Beantwoorden]


Door Su op 3 oktober 2012 11:54

Zoals waarschijnlijk al eerder is vermeld, zit er formaldehyde in de nagelverharder van Herome. Het moment dat er zelfs in de bijsluiter staat dat dit kankerverwekkend is bij dieren, ben ik al gauw klaar.

[Beantwoorden]

Ingetjoi antwoordt op 3 oktober 2012 om 12:37:

Maar het zit niet alleen in deze nagelverharder. Ook verpakkingen van fastfood-restaurants zijn een bron van formaldehyde. En wanneer je light-producten (gezoet met aspartaam) drinkt, breekt je lichaam het ook af in formaldehyde. Ook zit deze stof in sigarettenrook.
Maar ook in vaccinaties! En gebouwen schijnen deze ook formaldehyde uit te dampen, omdat het in bepaalde bouwmaterialen zit.
Kortom, het wordt veel toegepast. Ondanks dat het een giftige, kankerverwekkende stof is. Maar om alleen dit product van Herome te vermijden, maakt misschien niet eens zoveel uit…
Weet iemand trouwens of iedere nagellakverharder deze stof bevat? Werkt bijvoorbeeld Trind volgens hetzelfde principe? Want ik wil natuurlijk dolgraag zulke mooie nagels als Vera!

[Beantwoorden]


Door Bella op 3 oktober 2012 13:24

Ik hoef gelukkig geen producten te gebruiken, heb sterke nagels van mij zelf. Dus lekker laneg nagels is idd veeeel leuker als je nagellak gebruikt. Ziet er altijd net wat eleganter uit

[Beantwoorden]


Door Maria op 3 oktober 2012 14:04

kan je het gewoon over je ‘gewone’ nagellak heen doen?

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 oktober 2012 14:51

Dat heb ik misschien wel nodig, ik bijt nagels en als er dat spul op zit worden ze sterker harder, en dan bijt ik niet meer omdat het vies smaakt, haha :S Ik krijg ook altijd van die witte plekjes op mn nagel, weet iemand hoe je dat tegen kunt gaan ofzo

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 oktober 2012 16:28

Wat fijn dat ze wat langer zijn, ze zien er in ieder geval goed uit moet ik zeggen! Ze zijn ook mooi wit, bij mij lukt dat niet altijd..

[Beantwoorden]


Door Sandra op 3 oktober 2012 16:40

Ik zou de trind stappen systeem gaan doen.
Als je dan even een tijdje niks doet blijven je nagels mooi hard en lang. En volgendmij is het ook beter omdat daar geen formaldehyde in zit geloof ik.
Dus ik zou zeggen, TRIND ik heb daar nog nooit iets slechts over gelezen-gehoord.

[Beantwoorden]


Door amberrr op 3 oktober 2012 17:24

gheerlijk spul dit, ik gebruik deze hardener al jaren gewoon als soort van base-coat dus ik houd me niet aan de kuur maar ik merk wel duidelijk verschil als ik het een tijdje niet gebruik

[Beantwoorden]


Door eva op 3 oktober 2012 17:33

Ik heb de soft en die werkt niet goed genoeg

[Beantwoorden]


ik ben ook volop bezig met het laten groeien van mijn nagels, hoop dat ze ook een stuk minder snel zullen inscheuren met nagelverharder

[Beantwoorden]


Door Ann op 3 oktober 2012 19:12

wauw erg mooi !
wat bij mij ook erg goed hielp was het trind perfect system set, ik had namelijk ook super korte en lelijke nagels en nu zijn ze mooi lang !

[Beantwoorden]


Door Silkee op 3 oktober 2012 22:00

Ik had een basecoat van essence, eentje die zei dat het je nagels 85% harder zou maken. Het heeft voor mij echt geweldig goed gewerkt, van zwakke, korte en afgebroken nagels naar superlang en sterk. Het kostte ook echt maar 3 euro:) alleen hij was op en ik ging dus kijken voor een nieuwe, alleen ik kon hem niet meer vinden (hij is van de studionails lijn btw)…. Dus misschien moet ik ook maar een herome gaan proberen ^^)

[Beantwoorden]


Door Bodhi op 3 oktober 2012 23:18

Gebruik gewoon nagelverharder als bace coat, maar smeer ze dan wel veel in want nagelverharder is best uitdrogent en dan gaan ze splijten.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 4 oktober 2012 00:35

Wow damn girl, je kunt bijna met die nagels op mijn rug krabben hier! :O Me likeeee! Serieus, ze zien er verdomd goed uit. Mooi verzorgd ook. ^^ Wow, niet vijf lagen doen.. dat is niet goed. xd Ik heb ook echt droge en zwakke nagels doordat ik altijd in het water zit, ondanks dat ik altijd handschoenen draag. :’) Mysterieus.

[Beantwoorden]


Door Jaimy op 4 oktober 2012 12:34

super! :yes:
ik ben gisteren gelijk naar de winkel gerend
kan je er nagellak over heen dragen?
bedankt al vast
gr

[Beantwoorden]


Door cindy op 4 oktober 2012 13:17

Ik ben eidenlijk gestopt met nagelbijten en ben zo trots op mezelf! Ik hb nu ook het zelfde probleem me nagels zijn nu niet gewend om lang te zijn waardoor ze snel inscheuren . Kan ik nu ook dit gewoon halen of is het niet zo handig aangezien mijn nagels het nog niet gewend zijn??

[Beantwoorden]


Door Nannick op 4 oktober 2012 18:53

Ik heb dat ook ooit gebruikt, maar bij mij werkte het voor geen meter ;(

[Beantwoorden]


Door Scha op 4 oktober 2012 21:13

Ik heb deze ook geprobeerdd en het werkte best goed. Ik heb nooit meer dan 2 lagen gedaan maar soms deed een nagel best veel pijn. Nu weet ik eindelijk waardoor het komt :)

[Beantwoorden]


Door Diana op 4 oktober 2012 22:09

yeeey mooie nagels!
Ik ga vanaf nu stoppen met nagelbijten!

Maar Vera Camilla, (hihi klinkt leuk!) Kan ik dan ook mijn nagelbed vergroten?
want heb nu echt kort gedeelte op mn vinger, en alles wat er iets langer wordt scheurt af..
&jij hebt superlange nagels op je vinger, dus lang nagelbedje..
Kan ik daar wat aan doen of is het gewoon van merp sucks to be me?

[Beantwoorden]


Door Jessica op 5 oktober 2012 17:06

Dat je nagels weer gelijk slap worden als je geen nagelverharder meer gebruikt is niet heel gek. Je houd ze kunstmatig hard met de verharder. Je kunt beter je vochtbalans etc. in je nagels weer op peil brengen dan dat je een verharder gebruikt.

Desondanks: fijn he, lange nagels! Ik ben ook zo blij dat mijne eindelijk weer netjes lang zijn. Ik moet ze nu zelfs bijvijlen. En wat zijn je nagelrandjes mooi wit!

[Beantwoorden]


Door Lara op 6 oktober 2012 21:28

De laatste tijd doe ik niet veel met mn nagels.
Nagellak zit we al 2 weken op en ziet er niet meer uit,
maar ik heb gewoon geen zin meer. M’n gedult is op.
Als ik een haal in m’n nagels heb duurt het 4 dagen voordat ik eindelijk wat ga vijlen. En ik heb nu vaak dat mijn kleding niet match met m’n nagels, daar irriteer ik me echt aan.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 8 oktober 2012 15:42

Kalk helpt goed tegen nagels, bij de Etos zijn er pilletjes voor sterk haar, nagels en botten. Super handig !

[Beantwoorden]


Door Cindy op 20 maart 2013 16:53

Na altijd kunstnagels te hebben gehad, heb ik vanaf december mijn eigen nagels weer geprobeerd te laten groeien! Wat een dramaaaaaaaaa is dat :(
Nu nogbsteeds scheurt het af, en dat doet zo verschrikkelijk pijn omdat het gewoon te kort af gescheurd is tot bloedens toe.
Na het lezen van dit verhaal, heb ik besloten om het ook maar te gaan proberen en laten we hopen dat dit DE oplossing is voor mijn nagels want ik wil zo graag weer sterke en gezonde lange nagels..

Groetjes!
Xx

[Beantwoorden]


Door Pretty op 4 mei 2013 17:15

Ik heb de extra strong geprobeert maar al met 1 laagje deden ze verschrikkelijk pijn, dus haalde ik het er direct weer af maar pas na 2 uur was de pijn afgezakt, en nadat ik het er afgehaald had werd het rondom mijn nagel helemaal rood.. ik ben er heel erg van geschrokken dus gebruik ik het niet meer.

[Beantwoorden]


Door lieke op 26 mei 2013 14:57

wanneer je klaar bent met de nagelverhader kuur in ster kun je het misschien afbouwen met de lichtste variant, en je nagels daardoor laten wennen aan het standaard zonder iets. :)

[Beantwoorden]


Door Kiki op 5 november 2014 17:39

:boo: hahaha wat een lelijke nagels heb ik hahaha vergeleken met mij zijn jou nagels de farao en ik de slaaf☺️

[Beantwoorden]


Door naomi op 1 november 2015 17:35

heeeey
dit artikel is waarschijnlijk al lang geledne gepost
maar mag je over nagelverharder gewone nagellak aanbrengen
xxx
naomi <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door junayra op 13 december 2015 18:02

wauw super mooi
ik ben nu ook bezig om zulke mooie nagels te krijgen
ik heb wel heel veel laagjes nagelverharder maar nu ik dit heb gelezen heb ik het meteen eraf gehaald ik hou je blog echt in de gaten
ik hou van je blog :love:

[Beantwoorden]