De producten die ik in mijn haar gebruik

Ik ben niet zo handig met haar. Ik was het, borstel het, giet er wat olie overheen en schuif er een speldje in. Soms gaat de stijltang erin, doe ik een klein vlechtje ofzo, maar dat is het dan. Geen haarsprays (ik heb het laatst wel geprobeerd, maar er gebeurde weinig), Heidi vlechten of wax kapsels. Houd ik in mijn make-up van de meest felle kleuren, qua haar ben ik saai.

Photobucket

De verzorging vind ik wel belangrijk. Ik gebruik niet veel, maar ik wil er ook niet teveel rommel in smeren. Wat ik nu gebruik vind ik precies goed. Ik ben momenteel wel aan het experimenteren met haarmousse en dergelijk, omdat ik mijn slag wat meer wil benadrukken.

‘Ik heb gewoon niet zo heel makkelijk haar’, het is mijn vaste excuus. Haarproducten doen in mijn haar vaak erg weinig. Bovendien houd ik gewoon van simpel, los haar, zonder toeters en bellen. Lekker ermee zwieren en het bij andere mensen in het gezicht slaan. ‘Sorry! dat ging per ongeluk!’

Photobucket
L’Oréal Elvive Arfinine Resist X3 shampoo en conditioner

Dit zijn een shampoo en conditioner voor ‘kwetsbaar haar met neiging tot uitvallen’. Ik heb totaal geen kwetsbaar haar, het valt ook niet uit. Toch gebruik ik deze producten graag, omdat ze mijn haar zacht maken en mijn hoofdhuid niet irriteren.

Van de meeste shampoo’s krijg ik enorme jeuk en een raar soort roos, maar bij de L’Oréal Elvive shampoo’s heb ik daar geen last van. En dat terwijl ik toch echt Sodium Laureth Sulfate in het lijstje ingrediënten zie staan. SLS is meestal de boosdoener van de klachten waarvoor ik het net had, maar bij mij ligt het blijkbaar ergens anders aan.

Photobucket
Alterna Bamboo haarmasker

Dit haarmasker kreeg ik samen met andere Alterna Bamboo haarproducten (een shampoo en conditioner van €29 waar ik alsnog enorme jeuk van kreeg. De prijs zegt echt niet alles). Ik gebruik gewoon alle maskers die ik krijg, omdat ze eigenlijk allemaal mijn haar (net iets) zachter maken. Het Bamboo haarmasker is speciaal voor gekleurd haar.

Photobucket
L’Oréal Extraordinary Oil

Wanneer ik mijn haar gewassen heb met shampoo en conditioner, en ook het masker eruit gespoeld is, ga ik aan de slag met de Extraordinary Oil van L’Oréal. Ik ben verliefd op dit spul. Ik gebruik het in nat haar, in droog haar, voor het stijlen en na het stijlen. Heerlijk vind ik het. Mijn haar kan na het wassen nog wel eens droog zijn, maar deze olie gaat de droogheid en pluis goed tegen. Lees hier mijn uitgebreide review.

Photobucket

Ik heb nog wel meer haarproducten staan. Verschillende sprays en serums, maar die gebruik ik maar af en toe. Ik houd er niet van teveel producten in mijn haar te smeren. I like it natural and soft. Ik moet wel zeggen dat ik steeds meer naar een flinke bos krullen à la Carrie in Sex And The City verlang. Ik vind haar haar zo mooi! Ik droomde vannacht zelfs dat ik net zo curly als Carrie was….

Welke producten gebruik jij in je haar?

Twitter Facebook
Categorie: Haar | 31 augustus 2012 | 111 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Summer op 31 augustus 2012 16:16

Ik vind de producten van Elvive ook altijd heel fijn, ik gebruik de nutri-gloss shampoo en conditioner. Heb je die ook ooit getest? (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 18:17:

Nee, nog niet getest!

[Beantwoorden]


Door Lisette op 31 augustus 2012 16:18

Die producten zien er allemaal heerlijk uit!
ik gebruik op dit moment een shampoo van herbal essences iets met volume en een haar masker van dove voor gekleurd haar.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 31 augustus 2012 16:21

L’Oréal Extraordinary Oil lijkt me zo ontzettend fijn. Ik moet hem toch echt maar eens een keer gaan kopen! ^^)

[Beantwoorden]


Door rosa op 31 augustus 2012 16:23

jij noemt jezelf saai ? is het niet warm, altijd los haar?
ik gebruik helemaal niets voor me haar, alleen shampoo en anti-klit.
Ik heb ook dik, lang en vooral droog haar, maar doe er niks aan.. te lui denk ik hah

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 18:17:

Het is wel warm, maar op een prettige manier. Het is niet te heet ofzo ^^)

[Beantwoorden]


Door Sara op 31 augustus 2012 16:29

Ah je haar ziet er super mooi uit! Weet je alleen wel dat Elvive op dieren test? (Ik gebruikte het eerst ook hoor, tot ik daar achter kwam) dus nu ben ik maar overgestapt naar olie van de bodyshop, werkt op zich ook prima, is alleen helaas net iets vettiger.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 18:18:

Ik durf gewoon nog even niets anders te proberen omdat ik het al zie gebeuren dat ik weer jeuk krijg. Bovendien staan er nog 100 flessen shampoo hier in de kast…

[Beantwoorden]


Door Patricia op 31 augustus 2012 16:38

Ik ga die L’Oréal Extraordinary Oil wel kopen denk ik! Lijkt me heel handig, omdat het ook op droog haar kan, en ik krijg vaak vet haar als ik iets op droog haar doe! De shampoo en conditioner lijken te trouwens ook heel fijn, want mijn haar valt best snel uit! Bedankt voor de tip! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nine op 31 augustus 2012 16:48

Je bent een beauty! Ik gebruik altijd wax, een haarmasker, shampoo en soms een leave in conditioner, heb kort haar. xx

[Beantwoorden]


Door Lytje op 31 augustus 2012 16:53

Je hebt mooi haar hoor! :ja:

[Beantwoorden]


Door Eliza op 31 augustus 2012 17:00

Wat een mooie foto van je vera! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 18:18:

Dankjewel! Is al wel een oudje ^^)

[Beantwoorden]

Lotte antwoordt op 1 september 2012 om 00:27:

Dit vroeg ik me dus net af haha! Kan het zijn dat je huid nu een stuk rustiger is? Ik heb het gevoel dat die de laatste tijd echt heel mooi egaal is en ik dacht te zien dat het op de foto nog wat onrustiger was. Ik meende het al te zien aan je haarkleur, maar even checken ;)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 31 augustus 2012 17:04

Ik gebruik ook niet veel producten voor mijn haar. Ik hou het graag lekker stijl en als ik er haarlak inspuit zie ik geen verschil, maar dan merk ik wel dat mijn haar sneller vet word. Heeft ook niet veel zin dus. Ik gebruik alleen nog geen haarmasker. Misschien maar eens uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Shirley op 31 augustus 2012 17:06

Ik gebruik de shampoo die op dat moment in de douche staat haha. Wel ben ik verslaafd aan orifluido haarolie. Het liefst zoveel mogelijk zodat het lekker ruikt. En dan de volgende dag weer moeten douchen ivm vet haar haha

[Beantwoorden]


Door Sophie (mademoisellesophistique.wordpress.com) op 31 augustus 2012 17:06

ben wel benieuwd naar de olie, momenteel heb ik er eentje van redken, die is ook heel erg goed maar zeker even duur, dus als die op is ga ik deze van l’oreal toch eens proberen denk ik.

[Beantwoorden]


Door Linda op 31 augustus 2012 17:07

Ik gebruik die olie van L’oreal ook, verder standaard shampoo en conditioner van Andrélon, af en toe een masker, héél soms haarmayonaise en heel vaak het geweldige serum van Action. Ik doe ook nooit wat met m’n haar; het is lang en heel dik en m’n kind gaat er toch altijd met beide handen inhangen ;-)

[Beantwoorden]


Door Femke op 31 augustus 2012 17:14

Wat een mooie foto van jou Vera! Ik blijf je haar echt ontzettend prachtig vinden. En het lijken me allemaal fijne producten trouwens :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 31 augustus 2012 17:14

Ah een vrouw naar mijn hart. Ik ben ook niet zo van de toeters en bellen. Mijn haar zit of los en als dat er niet uitziet draai ik het snel in een knot of een staart. Ik was het, gebruik af en toe een masker, en knijp er wat mousse in als het nog nat is. Als het wat droger aanvoelt gooi ik er leave-in conditioners in na de mousse. Hangt het los dan doe ik er nog wat in (dat noem ik mijn krullenspul, geen idee hoe het heet maar het is van Kerastase). Ennuh dat was het. Ik ben niet zo’n haar mens. Nooit geweest ook. Maar voor een feestje (lees thema party met als thema jaren 20) wil ik nog wel eens wat proberen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 18:19:

Haha, dankjewel Maaike :D Ben ook geen haar mens… Vind het me ook niet snel staan, als ik het opsteek of er iets anders mee doe.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 31 augustus 2012 17:15

Yes to Tomatoes! Sinds kort gebruik ik ook de Gliss Kur anti-klitspray, wat het wel lekker zacht maakt. In de winter is mijn haar best statisch vaak (zeker als het erg koud is), dan smeer ik er Andrelon creme in wat je er niet uit hoeft te spoelen; misschien stap ik dit jaar wel over op de Elvive oil die jij zo geweldig vind!

[Beantwoorden]


Door Emma op 31 augustus 2012 17:17

Ik draag mijn haar altijd los, maar dan komt omdat ik flaporem heb en die wik verberen :roll:

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 31 augustus 2012 om 17:18:

Okay wat was dat… *flaporen *wil *verbergem

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 31 augustus 2012 om 17:19:

Lekker typen met de iPad… *verbergen

[Beantwoorden]

Jolien antwoordt op 1 september 2012 om 15:15:

Dat is ook bij mij de reden dat ik het altijd los draag:(
houd wel van een knot of paardenstaart maar doe het dus niet.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 31 augustus 2012 17:18

L’oréal Extraordinary Oil lijkt mij ook een fijn product. Ik gebruik shampoo van Andrélon voor haar&hoofdhuid, omdat ik ook last had van een geïrriteerde hoofdhuid, nu gelukkig niet meer. Verder gebruik ik een conditioiner en masker van Andrélon en haarserum van Action. ’s Morgens doe ik nog een crème/gel van de kapper in mijn haar om mijn krullen in model te brengen.

[Beantwoorden]


Door Nannick op 31 augustus 2012 17:18

Leuk artikel! Die laatste foto is super gaaf! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 18:19:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Charile op 31 augustus 2012 17:20

Erg leuk om te zien! Die laatste foto is echt mooi :D

[Beantwoorden]


Door Beautyxkusjex op 31 augustus 2012 17:22

L’Oréal Extraordinary Oil is super fijn! Ook is kokosvet fijn voor in de punten.

[Beantwoorden]


Door nicole op 31 augustus 2012 17:27

Oe! Nu ben ik echt benieuwd naar die olie!

[Beantwoorden]


Door Milou / LounaBeauty op 31 augustus 2012 17:28

Nice! Ik gebruik ook zo’n oil voor mijn haar. Heerlijk product vind ik dat. Laat je haar glanzen en je merkt dat je haar gewoon veel prettiger aanvoelt. Verder gebruik ik een fijne shampoo voor krullen en een pomp flacon om krullen erin te kneden, haarlak en zat af en toe een haarmasker. :) Liefs xx

[Beantwoorden]


Door Nicky op 31 augustus 2012 17:35

Nou, saai zou ik je absoluut niet noemen! Je hebt gewoon zo’n prachtig, vol haar dat het haast zonde is om het op te steken en niet los te laten zodat iedereen er van kan genieten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 18:20:

Dankjewel Nicky!

[Beantwoorden]


Door Diede op 31 augustus 2012 17:36

Fijn dat je het even met ons gedeeld hebt! Ik gebruik zelf altijd een andrelon blond shampoo en een andrelon care & repair masker. Daarnaast smeer ik net als jij de l’oreal olie op jou aanraden in mijn haar. Top spul!

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 31 augustus 2012 17:37

Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 31 augustus 2012 17:41

wat een leuk artikel =)

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 31 augustus 2012 17:42

oe, erg leuk ^^. Laatste foto doet me echt denken aan een l’oreal reclame :p. Je moet er nog onder de slogan erbij zetten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 18:21:

Haha, dat zie ik nu ook wel! ‘Omdat je het waard bent’ :D

[Beantwoorden]


Door Bonita op 31 augustus 2012 17:54

Je maakt altijd mooie foto’s, heb je daar een special doek voor waar je voor staat dat ook de achter grond zo mooi naar voor komt! :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 18:21:

Dankjewel! Ik maak de foto’s gewoon op mijn bureau. Wel gebruik ik een externe flitser en verschillende soorten lenzen, dat heeft wel veel effect.

[Beantwoorden]


Door Lana op 31 augustus 2012 18:06

leuke blogpost vera!

even een vraagje,
toevallig heb ik vandaag de extraordinary oil voor gekleurd haar gekocht, en ook een voor een vriendin. maar op de achterkant stond met dik gedrukte letters: vóór het wassen. ik heb het toevallig net een uurtje geleden gebruikt, voor het wassen dus. en toen verder geen conditioners meer.
maar jij verteld dus dat je het als serum gebruikt! na het wassen etc.
heb je dit zelf verzonnen of gehoord dat dit kon?
liefs!

[Beantwoorden]

Siem antwoordt op 1 september 2012 om 09:29:

Bij mij staat er dat je het voor het wassen kan doen of na het wassen op nat of droog haar..

[Beantwoorden]


Door Miranda op 31 augustus 2012 18:12

Wat heb jij een leuk setje kleren aan op die laatste foto, Vera! :)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 31 augustus 2012 18:15

Allereerst, erg leuke foto onder aan je artikel, en ik vind oprecht dat je haar er prachtig uit ziet! Je het helemaal geen Carrie Curls nodig! Ik zelf gebruik de producten van Syoss voor gekleurd haar, en deze bevallen mij erg goed. Ik moet zeggen dat ik wel erg nieuwsgierig ben naar de Extraordinary Oil van L’Oréal. Misschien moet ik die binnenkort maar eens uit gaan proberen.
Leuk artikel hoor!

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 31 augustus 2012 18:37

Het is toch heel erg slecht om olie in te doen als je je haar gaat stijlen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 19:21:

Juist niet, deze olie beschermt tegen de hitte :-)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 31 augustus 2012 18:44

L’Oréal Extraordinary Oil klinkt super fijn (love) *gaat volledige review lezen* ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 31 augustus 2012 18:45

Ik moet die Extraordinary Oil nog steeds eens proberen, klinkt namelijk echt heel goed! Zelf gebruik ik altijd verschillende producten, ik heb mijn holy grails nog niet echt gevonden.

[Beantwoorden]


Door Annabel op 31 augustus 2012 19:07

Wat een leuk artikel! Zelf gebruik ik nu de lijn van Guhl in combinatie met de aussie lijn! :)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 31 augustus 2012 19:20

Ik heb shampoo en conditioner van Syoss en olie voor in me haar van Syoss voor mij werkt dit erg goed!
Zelfs vind ik maskers ook altijd erg fijn liefst gebruik ik die van Elvive! ^^)

[Beantwoorden]


Door Alicia op 31 augustus 2012 19:22

Wat een prachtige outfit op je laatste foto.
Ik doe nooit wat aan mijn haar, ik was het, laat het drogen (ik föhn amper) en that’s. Toch ben ik er altijd tevreden mee.
Het zijn meer de anderen die zeuren over mijn kapsel.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 31 augustus 2012 19:25

Leuk om te zien! Die L’Oreal olie wil ik ook nog steeds proberen! Ik zelf gebruik eigenlijk alleen de 3 Aussie colour mate producten!

En hey: als je stijl haar hebt, wil je krullen en als je krullen hebt wil je stijl, dus niks ergs dat jij droomt van een bos krullen!

[Beantwoorden]


Door linda op 31 augustus 2012 19:31

ik vind de outfit op de laatste foto erg mooi vera!

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 22:46:

Dankjewel Linda!

[Beantwoorden]


Door Nina op 31 augustus 2012 19:34

Oooh wat ben ik blij met dit artikel ! Ik heb hetzelfde soort haar als jij, heel dik (inmiddels niet meer zo lang, maar dat was het wel..) en droog, en ik krijg ook jeuk van de meeste shampoos. Inmiddels is de jeuk verdwenen door mijn SLS-vrije shampoo, maar de droogheid kon ik nog niet oplossen. Ik was al van plan de olie van L’Oreal te kopen, maar ik hoopte dat hij nog even bij je favorieten langskwam zodat ik wist dat ie nog steeds goed beviel (ik bedoel, als ie bij jou werkt zal het bij mij vast ook wel werken!). Ik ben nu dus overtuigd haha, op naar de winkel!

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 31 augustus 2012 om 20:14:

Oh, welke shampoo gebruik je? ^^)
Ik zoek namelijk ook een volledig SLS-vrije shampoo.

[Beantwoorden]

Daniela antwoordt op 31 augustus 2012 om 22:05:

haha ik heb vandaag de l’oreal olie gekocht, is heel fijn. ik zou alleen niet die ene voor gekleurd haar kopen want daar zit alcohol in.

[Beantwoorden]


Door Hester op 31 augustus 2012 19:40

Ik heb hetzelfde als jij, make-up opvallend? Prima, leuk! Maar met mijn haar vast voel ik me als snel ongemakkelijk of overdressed, dat heb ik ook als ik een rokje aan heb. Heel gek, maar dan heb ik liever los haar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 22:48:

Misschien ook even wennen, maar ik herken het wel. Als ik mijn haar in een staart heb denk ik dat iedereen naar me kijkt :lol:

[Beantwoorden]


Door Meral op 31 augustus 2012 19:45

Ik durf gewoon geen olie in mijn haar te smeren. Ik ben bang dat mijn haren super vetting zullen worden, haha. Ook zit ik er echt heel vaak aan, dus het is vooral irritant als mijn handen ‘meevetten’. :/

Morgen zal ik eens kijken naar de olie en het toch maar proberen. Misschien valt het bij deze reuze mee (want ik had in je review gelezen dat het niet vet maakt). (love) Maar dan niet over de bovenste laag van m’n haar, maar meer naar de onderkant. Daarmee bedoel ik het onderste laagje haar dat tegen je nek aan ligt, zeg maar. Dat laagje is superdroog en elk haartje ‘knakt’ er gewoon van af + de punten daar zijn erg gespleten. :-|

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 22:48:

Ik vind echt dat deze olie mijn haar niet vet maakt, vind hem erg fijn. En natuurlijk wel onderaan gebruiken, maar dat begreep je al ^^)

[Beantwoorden]


Door marijke op 31 augustus 2012 19:45

Ik gebruik sowieso 2 keer per week een masker van een wat duurder merk van de kapper zelf! Dit omdat ik nog dikker haar heb dan jij, het is erg zwaar!

[Beantwoorden]


Door marijke op 31 augustus 2012 19:46

Het heeft gewoon veel verzorging nodig om het glazend en soepel te houden naast een conditioner!

[Beantwoorden]


Door Nora op 31 augustus 2012 20:10

Ik gebruik af en toe Argan olie. Voedt mijn droge haar enorm! Soms doe ik er niets in en dan is het een heel klein beetje handelbaar :-P

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 31 augustus 2012 20:23

Leuk artikel!
Ik gebruik producten van moroccan oil, biosilk en voor onder de douche J beverly Hills

[Beantwoorden]


Door Isabel op 31 augustus 2012 20:24

Ik gebruik naast shampoo & conditioner mousse en serum, en een beetje haarspray af en toe.

[Beantwoorden]


Door Mirell op 31 augustus 2012 20:26

Wat een leuke out-fit heb je aan op die laatste foto zeg ! En een super leuk artikel !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 22:49:

Dankjewel Mirell! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 31 augustus 2012 20:33

Jij hebt mooi haar, haha. Die olie lijkt me echt heeeeel fijn! Die ga ik onthouden. In het review klinkt en ziet hij er zo fijn uit.
Ik vind haarproducten altijd wel moeilijk, haha. Het ene moment gebruik ik veel… dan minder en ja, ben er eigenlijk een beetje een kluns in. Volgens mij heb ik hét ideale nog niet gevonden. Alhoewel ik een paar dagen geleden samen met mijn vriendin een solid shampoo bar had gemaakt en die werkt fijn. Ik denk dat zoiets wel prettig is, dan weet ik wat ik in mijn haar smeer wat betreft oliën en vetten en is het lekker zonder troep! ^^)
Ik vind dat van SLS bij jou trouwens wel heel raar, maar oké. Ons lichaam heeft (jammer genoeg) geen gebruiksaanwijzing.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 22:50:

Ik vind het ook heel raar, maar het is echt zo :/

[Beantwoorden]


Door thirza op 31 augustus 2012 20:47

Ik gebruik een head and shoulders shampoo en nutri-glos crème spoeling werkt perfect ^^)

[Beantwoorden]


Door Jana op 31 augustus 2012 21:12

Lijken me fijne producten :D x

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 31 augustus 2012 21:13

Enkel shampoo en conditioner, degenen die in de douche staan =]. Soms gebruik ik ook wel eens anti-klit haarspray van Jip en Janneke, die geurt heerlijk naar aardbeien!! (love)

[Beantwoorden]


Door Zwaan op 31 augustus 2012 21:23

Ik gebruik in de zomer producten tegen de verkleuring van mijn haar door de zon. Afgelopen maanden gebruikte ik de shampoo en crème van Guhl. Ze maakten m’n haar heerlijk zacht en het rook er ook super lekker door. Nu in de winter zoek ik eigenlijk naar producten die pluis tegen gaan.

[Beantwoorden]


Door Dilara op 31 augustus 2012 22:24

Ik hou van jou haar Vera haha en die laatste foto is echt leuk :)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 22:50:

Dankjewel Dilara ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 31 augustus 2012 22:27

Dat jeuk/roos komt mij erg bekend voor, bij mij lag het ook niet aan de zeep (SLS of SLES), maar aan de parfum.
Ook een deel van de natuurlijke shampoo’s, degenen met ‘natural parfume’ kan ik niet hebben!
Bij mij is een kwestie van 2 of 3 goede shampoo’s afwisselen, zodat je niet voor andere dingen allergisch wordt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 22:51:

Ja daar zat ik inderdaad wel een beetje mee, dat ik eigenlijk moet afwisselen omdat de kans anders groot is dat ik een allergie ontwikkel. Hmm… Welke shampoo’s gebruik jij?

[Beantwoorden]


Door Michaela op 31 augustus 2012 22:29

Ik heb die L’Oréal haarolie ook tijdens de vakantie in het buitenland voor een koopje gekocht, hij is zo fijn hé! En er zit veel meer in dan een haarserum, dus je hebt er ook weer lang plezier van :)

[Beantwoorden]


Door Amarens op 31 augustus 2012 22:49

Ik heb ook erg moeilijk haar, ik heb heel donkerbruin lang krullend haar wat echt heel erg pluist als ik er niks mee doe of als het heeft geregend. Ik gebruik elke dag mousse van wella en krulcontrolcreme van andrélon omdat ik mezelf graag wijsmaak dat het werkt haha.. voor een paar minuten in ieder geval.

Nog een vraagje: hoeveel kost de L’Oréal Extraordinary Oil?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 augustus 2012 om 22:51:

€10 :-)

[Beantwoorden]


Door Robin op 31 augustus 2012 23:46

Kan je een review maken van de Lady Gaga parfum?!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 september 2012 om 11:02:

Ja, daar ga ik nog over schrijven :-)

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 1 september 2012 00:11

Die olie wil ik ook nog graag proberen. Ik vind zelf het masker van elvive heerlijk en dan vooral de oranje pot ^^)

[Beantwoorden]


Door dita op 1 september 2012 01:25

Leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Danique op 1 september 2012 07:30

Ik gebruik altijd verschillende XD

[Beantwoorden]


Door Luise op 1 september 2012 07:57

Mijn haar was ik met een kruidvat shampoo tegen roos en conditioner in 1, en een shampoo van Andrelon tegen gespleten haarpunten. Na het was wassen droog ik mijn haren zo goed mogeljk met een handdoek, vervolgens gaat er een borstel doorheen en meer doe ik niet. Is ook niet nodig, mijn haren zijn wel lang en stijl, er zit toch aardig wat krul (en volume) in.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 1 september 2012 09:40

Ik heb ook niet bepaald makkelijk haar. Daarom draag ik het altijd in een staart, omdat het anders niet mooi zit. Mijn haar zit eigenlijk alleen goed als ik het gewassen heb, en door de lucht heb laten opdrogen. Dan heb ik lekker veel slag!

[Beantwoorden]


Door Louise op 1 september 2012 10:19

Die outfit op de laatste foto is echt heel erg leuk!
Liefs

[Beantwoorden]


Door anne op 1 september 2012 18:39

mijn haar pluist altijd heel erg ook ziet het er droog uit meer stro achtig :$ vaak gebruik ik oli en antie pluis spul maar dan verandert er weinig heb jij enig idee wat ik hier tegen kan doen xoxo

[Beantwoorden]


Door annet op 1 september 2012 19:16

Ik gebruik een natuurlijke anti roos shampoo van de tuinen.. veder een kleurenschermende condition van de etos enschede voor het stylen haarlak van syoss.. die is zo fijn! (De roze bus :P)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 1 september 2012 19:36

Veel van andrélon gebruik ik haha,
– perfecte krul spray
– perfecte krul creme
– heat protected mousse
– schitterend steil heatprotector
– haar en hoofdhuid shampoo volume maxx
– perfecte krul shampoo
– perfecte krul cremespoeling
– volume & care shampoo
– volume & care cremespoeling

Ik denk dat ik alles heb opgeschreven, dit werkt prima voor mijn haar :D

xoxox

[Beantwoorden]

Samantha antwoordt op 1 september 2012 om 19:38:

Ooh dit is zijn alleen de dingen van andrélon maar ik gebruik ook:
– got2be volume poeder
– mousse (het merk ben ik vergeten)
– himalaya shampoo
– en oowja andrélon droogshampoo

xoxox

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 1 september 2012 20:42

Leuk om te lezen! Ik gebruik als ik mijn haar laat zoals het is (krullend) de Andrélon Perfecte Krul shampoo en conditioner. Als ik mijn haar stijl gebruik ik een gewone shampoo, volgens mij 2 in 1 shampoo van Andrélon. Hoewel ik niet geloof in 2 in 1 producten is die shampoo toch wel fijn. Die haarolie heb ik ook gekocht, op jouw aanraden en wat een fijn spul! Ik heb die voor normaal haar, dus niet geverfd en ik ben er zo blij mee! Bedankt dat je daar een review over hebt geschreven, anders had ik het waarschijnlijk niet gekocht :) Thanks!

xx

[Beantwoorden]


Door Anouschka op 1 september 2012 21:01

als eerste, wat een leuke foto van jou!! Maar ik gebruik ook maar een paar producten voor mijn haar. Mijn haar is lastig :( maar ik probeer het zo goed mogelijk te verzorgen. ik gebruik schwartskop shampo voor zwaar haar en ik gebruik repair creme van de Action. En eens in de zoveel tijd een haar masker, Al moet ik het echte wondermiddel voor mijn haar nog vinden ;) liefs

[Beantwoorden]


Door M op 1 september 2012 22:04

Doe je soms iets in je haar als je het eens niet wast? Zo een anti frizz ofzo? Om het toch wat vorm te geven of “soepeler” te maken ? Ik weet et ik leg het niet goed uit maar hopelijk snap je me een beetj :)

[Beantwoorden]

M antwoordt op 1 september 2012 om 22:05:

Ik heb het over verzorging ;)

[Beantwoorden]

hoi antwoordt op 2 september 2012 om 12:34:

Ik krijg heel erg snel vet haar.
Ik heb vanalles geprobeerd; minder vaak wassen, vaker wassen, geen conditioner gebruiken enz.
ik heb wel gehoord dat droogshampoo of haarpoeder werkt.
weet jij welke ik moet gebruiken?
xxx

[Beantwoorden]

hoi antwoordt op 2 september 2012 om 12:47:

:wtf: huhh?

[Beantwoorden]

Marielle antwoordt op 5 september 2012 om 17:51:

Ik raad je de Yes To Tomatoes lijn aan deze heeft geen SL(E)S en ook geen siliconen want deze 2 stoffen maken het alleen maar erger voor mensen met vet haar.

[Beantwoorden]


Door Larissa op 2 september 2012 10:22

Ik gebruik vaak andrelon producten, maar ook vaak l’oreal.
Liefs.

[Beantwoorden]


Door hoi op 2 september 2012 12:27

hoi,

ik heb last van heel erg vettig haar.
ik heb vanalles geprobeerd, minder vaak wassen, vaker wassen, geen conditioner gebruiken enz.
maar niks helpt!
heb jij een tip voor mij??
xxx

[Beantwoorden]


Door hoi op 2 september 2012 12:46

Ik krijg heel erg snel vet haar.
Ik heb vanalles geprobeerd; minder vaak wassen, vaker wassen, geen conditioner gebruiken enz.
ik heb wel gehoord dat droogshampoo of haarpoeder werkt.
weet jij welke ik moet gebruiken?
xxx

[Beantwoorden]


Door Mariska op 2 september 2012 12:58

OH die shampoo en conditioner klinkt precies als wat ik nodig heb! Mijn haar is namelijk fijn en valt ook regelmatig uit.. gelijk proberen!

[Beantwoorden]


Door Vera op 2 september 2012 13:47

Echt een mooie foto van je!

[Beantwoorden]


Door Marielle op 5 september 2012 17:50

Jammer in al die producten die je gebruikt van L’oréal zitten siliconen. Ik gebruik liever haarproducten zonder siliconen ander ziet mijn haar er slierterig uit en heel dun terwijl ik helemaal geen dun haar heb. Ook moet ik mijn haar snel terug wassen hierdoor terwijl ik geen vet haar heb plus ik krijg er haaruitval door.

[Beantwoorden]


Door kirsten op 8 september 2012 19:39

Die L’Oréal Extraordinary Oil is echt een aanrader! Ik heb hem zelf ook gekocht omdat ik zo’n maand geleden ofzo jouw artikel zag en het werkt erg fijn voor mijn haar, super product en zeker omdat ik mijn haar redelijk vaak stijl! ^^)

[Beantwoorden]


Door eva op 24 november 2012 23:12

Hoe vaak in de week was jij je haar Vera?

[Beantwoorden]


Door Andrea op 11 maart 2013 20:53

Bedankt voor de info! Ik heb zelf ook een leuke site over verschillende kapsels. Dit is hem
http://www.kortekapsels.com/

[Beantwoorden]