A Touch Of Fashion – The final sale challenge (2)

Eén keer in de twee weken vind je hier een blogpost van Suzanne, in haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suz haar schrijfkunsten en liefde voor mode.

Twee jaar geleden ‘deed’ ik het al: the final sale challenge. Een uitdaging die ik ter plekke verzon en ter plekke uitvoerde. Net zoals ik jullie gisteren liet raden naar de prijs van mijn outfit, deed ik dat twee jaar geleden ook. Die A Touch Of Fashion, waarbij ik jullie eerst uitvoerig liet raden en toen het verlossende antwoord kon geven, heb ik zelf altijd één van de leukste ooit gevonden. Waarom zou ik dus niet eens voor een vervolg zorgen? Het duurde even voordat ik de moed had verzameld om opnieuw de uitdaging aan te gaan (en onder het bedrag van de vorige keer te blijven, als het even kon) maar de tijd begon, in deze zomer in ieder geval, te dringen. De sale, en ook de final sale, loopt al bijna tot een einde en dus besloot ik er afgelopen week dan toch echt voor te gaan!

Photobucket

Voor wie twee jaar geleden deze site en/of mijn rubriek nog niet las (foei, maar alsnog welkom!): the final sale challenge bedacht ik omdat ik doordat ik niet blij was met mijn outfit, en ter plekke wilde weten hoeveel het me zou kosten een compleet nieuwe outfit te kopen. Gelukkig overkomt het me niet meer zo vaak dat ik niet blij ben met mijn outfit en daarmee is de uitdaging een wat overbodige luxe geworden, maar zeker geen vervelende luxe. De reden waarom ik deze uitdaging herhaalde heeft er vooral mee te maken dat ik het belangrijk vind te laten zien dat mode (en er leuk uitzien) écht niet duur hoeft te zijn. Kijk gewoon wat verder dan je neus lang is, en vooral: buit de uitverkoop goed uit. Oefening baart kunst en ik ben vandaag graag je lerares!

Tijd voor de regels. Want welke uitdaging had ik mezelf nou precies opgelegd?

– Voor zo min mogelijk geld winkelen in de sale; er is geen minimum en geen maximum bedrag, gewoon voor zo min mogelijk.

– Ik mag niet alles kopen bij één winkel, maar moet minstens gebruik maken van twee winkels (wat in de praktijk ook bijna altijd nodig is overigens).

– Alles moet daadwerkelijk in de sale zijn (het heet niet voor niets de final sale challenge) en mag dus niet gewoon goedkoop zijn.

– Er moet een totale outfit worden gewinkeld (inclusief schoenen en accessoires), die leuk en af is en die ik zou dragen. Het aantal stuks maakt niet uit.

– Tijdens het winkelen mag ik niet tussendoor passen om te zien hoe mijn geshopte dingen bij elkaar staan. Dit om het inlevingsvermogen te trainen!

– Alles moet op één dag in één shopsessie bij elkaar worden gezocht.

– Hulplijnen zijn toegestaan.

Vooral van deze laatste maakte ik graag gebruik. Ik nam mijn zusje in eerste instantie mee zodat zij, in haar eeuwig lijkend durende vakantie, wat te doen zou hebben. Maar ze kwam knap goed van pas! Om een voorbeeld te noemen: waar ik een blauwe panty bij mijn toch al zo blauwe outfit wilde kopen greep zij in en zei ze: ‘néé, dit wordt veel te blauw!’ en na drie keer extra denken besloot ik dat ze gelijk had.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Toch was uiteindelijk ik het (ja, hier spreekt enige trots door mijn stem) die alle koopjes bij elkaar zocht en er bovenstaande outfit mee combineerde. Koopjes jagen kan ik, maar nu willen jullie natuurlijk weten hoe góed ik dat dan wel kan, oftewel: hoeveel mijn outfit kostte?


€27,90

Well done, huh? Ik had niet gedacht dat ik onder het bedrag van de vorige keer(€28,95) zou blijven, maar I did it! Waar bestaat die outfit precies uit en hoeveel kostte wat?:

– Coolcat topje met muntjes en veertjes. Maat 170/176. €5,-.
– New Yorker stoffen schoentjes met palmbomen. Maat 37. €1,-.
– The Sting sjaal met ananassen. €1,-
– New Yorker blauw effen rokje. Maat 34. €2,95
– Zara jasje met palmbomen. Maat L. €16,95
– New Yorker blauw, plastic riempje. Maat 85. €1,-

Photobucket

Zoals je ziet is het mijn jasje die vrij veel roet in het eten gooit en alleen nog meer kostte dan de rest bij elkaar. Toch wist ik vrij snel zeker dat ik het jasje nodig had om de outfit nog enigszins “chic” te houden. Het basic rokje en de stoffen schoentjes hebben immers toch een vrij goedkope uitstraling, en het jasje haalt hen, naar mijn idee, helemaal op. Niets is wat mij betreft dan ook ‘lelijk’ of ‘goedkoop’ op zichzelf: het is de manier waarop je iets combineert wat een item stijl geeft, vind ik. Ik was en ben ontzettend tevreden met het eindresultaat en heb het geheel met veel voldoening gedragen!

Mocht je dit ook eens willen proberen, wat voor tips kan ik je dan geven?

– Wees niet ál te kritisch.

Ik ben de eerste die kritisch is, maar tijdens de sale moet je soms over je hart strijken, vind ik. Artikelen zijn niet voor niets afgeprijsd. Dat betekent niet dat je alles moet pikken, maar dat betekent wel dat ik vind dat je je niet ‘om het principe’ moet laten tegenhouden als iets niet perfect is. Zo miste het topje twee muntjes aan één sliertje, maar ik vind het totaal niet storend en het viel me ook thuis pas op. De sfeer van de top wordt er niet minder door.

– Trek eens een andere maat aan.

Dit jasje is dus maat L, maar hij is niet eens te groot (kleding van de Spaanse Zara valt natuurlijk sowieso wat kleiner) en het oversized gevoel dát ‘ie heeft vind ik het alleen maar leuk en bij het model passen. Laat je dus niet afschrikken door iets wat je maat niet is, maar probeer het eens en probeer er creatief over te denken!

– Laat je artikelen-to-be scannen voordat je verder nadenkt of je ze wilt kopen!

Vind je iets in de sale wat je eigenlijk alsnog een beetje te duur vindt? Laat het dan scannen bij de kassa! Vaak zijn er artikelen die ze zijn vergeten te stickeren en dus goedkoper blijken te zijn dan op het kaartje staat. Ik had dit bij het topje (het kaartje gaf €10,- aan in plaats van €5,-) en de sjaal (het kaartje gaf €5,- aan in plaats van €1,-).

Oja: en als je pech hebt gebeurt het ook andersom (dat een item verkeerd gestickerd is, en dus duurder blijkt te zijn dan je dacht – waarna ik vind dat de winkel het je gewoon voor de gestickerde prijs zou moeten meegeven, maar dat is een ander verhaal…).


Denk jij dat je een outfit bij elkaar zou kunnen winkelen voor zo weinig geld? Waarom wel/niet? Ga jij het de volgende final sale ook eens proberen?

P.S. Wil je meer van mij lezen en/of zien? Volg dan ook mijn blog.


Reacties

Door Maaike op 13 augustus 2012 16:07

Ik denk dat ik met schoenen erbij toch gauw op iets meer uit zou komen. Maar het lijkt me leuk om het te proberen om voor zo weinig geld iets uit te zoeken. Alleen moeten ze wel dingen in je maat hebben. Ik heb een beetje een doorsnee maat en dat is al snel weg in de sale.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:37:

ben ik niet met je eens. wat is ‘je maat’. dat vind ik persoonlijk zo’n vaag begrip. kijk: officieel heb ik 34, maar ik trek gewoon alles aan. be creative, en probeer gewoon eens een andere maat, zoals ik hier ook heb gedaan.

[Beantwoorden]

RE antwoordt op 15 augustus 2012 om 14:07:

Ben ik wel met jou eens Maaike, ik heb maat s of m en dat is altijd snel weg in de sale. Ik ga me niet in en xs proppen of rondlopen met een slobberige L. Ik heb denk ik ook gewoon het geduld niet om dingen die mijn maat niet zijn toch gewoon te gaan passen ;-)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 13 augustus 2012 16:07

Wuuut, okay ik dacht misschien dat het goedkoper zou zijn omdat het echt zo’n vraag daarvoor was, maar onder de 30 euro is nog steeds cheap! En dat jasje vind ik helemaal niet storend dat het een maat L is! Well done!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:36:

ik ook niet! thanks!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 13 augustus 2012 16:08

Heel leuk gedaan! Ik shop ook heel erg veel in de sale (love)

[Beantwoorden]


Door Marielle op 13 augustus 2012 16:08

Leuk! En proficiat! Bam, wat een score!

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 13 augustus 2012 16:11

Hmm, voor zo weinig waarschijnlijk niet haha. Zou het wel is willen proberen :’). Bij new yorker hebben ze inderdaad zoveel goedkope dingen in de sale! <3 Had daar laatst een blazer en bloes gescoord wat eerst €45 bij elkaar was en had er maar €15 voor betaalt :D.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:36:

maar niet alleen bij new yorker hoor. echt een hoop winkels als je aan het einde van de sale gaat zoeken :).

[Beantwoorden]


Door Hester op 13 augustus 2012 16:11

Wauw, echt heel erg goedkoop en toch een superleuke outfit!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:36:

dankje!

[Beantwoorden]


Door xMarteee op 13 augustus 2012 16:11

Wow ik dacht dat het €28,- had gekost, had ik toch goed gegokt dan!
En ik vind het een geslaagde outfit, zeker voor dat bedrag! :D

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:35:

jaaaaa, jij zat het dichtst in de buurt! congrats!

[Beantwoorden]


Door Merel op 13 augustus 2012 16:12

Ik was iets te optimistisch met mijn 5 euro :’) Maar als je het vestje weg denkt zit ik al dichter in de buurt. Ik denk dat je met een jurkje nog goedkoper uit kunt zijn. Ziet er al snel leuk uit, dus heb je alleen nog maar schoenen en een leuke ketting en evt. een riem nodig. Maar wel een hele leuke challange!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 augustus 2012 om 19:43:

Haha, €5 was wel heeeeeel knap geweest!

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 13 augustus 2012 om 20:52:

‘Suz kan alles’ was mijn gedachten ^^)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:35:

was me ook wel gelukt als het moest, maar belangrijker vond ik dat het nog steeds een leuke outfit was, en ik wilde niet allerlei trucjes bedenken om goedkoper uit te zijn (ik realiseer me ook dat een jurkje één stuk is – dus goedkoper kan zijn). het moest realistisch winkelen zijn, zodat een ander theoretisch ook voor dit geld wat bij elkaar kan vinden.


Door Emmely op 13 augustus 2012 16:14

Dan zat ik toch verrassend goed met mijn 28 euro! :D
Maak ik een keer kans om bij de beste tien te zitten, zit er geen winactie aangekoppeld! Haha.
Leuke blogpost meiden! Lees het elke keer weer met veel plezier.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:38:

eigenlijk vond ik het wel leuk een prijsje weg te geven, maar toen dacht ik: nee, niet aan alles hoeft een prijs te worden gekoppeld. dus toen heb ik het niet gedaan. maar je krijgt wel eeuwige roem ;).

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 13 augustus 2012 16:15

Wow, haha dat is goedkoop! Als je elke dag nagaat wat je eigenlijk aan hebt qua prijs aan kleding is dat best veel altijd… sta er eigenlijk nooit bij stil. :’)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:38:

dat hangt er maar net vanaf hoe duur de kleding is die je koopt ;)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 13 augustus 2012 16:17

Oh wauw wat goedkoop! Dat had ik dus echt niet verwacht, top :D

[Beantwoorden]


Door Magda op 13 augustus 2012 16:20

Heel leuk! Dat is inderdaad erg goedkoop als je ook een vestje oid voor 30 euro of meer kan kopen. Maar ik zat erg in de buurt gisteren met mijn 30 euro :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:39:

nog wel voor 1000 als het moet ;). ja, well done!

[Beantwoorden]


Door roxanne op 13 augustus 2012 16:23

Wouww! Wel done! Zat ik er toch ver naast met mijn 75,-!

[Beantwoorden]


Door joelle op 13 augustus 2012 16:27

ik zat er 10 cent naast. =) :ja:

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:39:

handje klap!

[Beantwoorden]


Door Christel op 13 augustus 2012 16:28

Wow super dat deze outfit maar 27 euro koste!
Daar zat ik toch een eind van af met mijn €65!
De outfit is toch wel heel erg leuk!:)
Vooral de schoentjes en sjaal zijn erg tof!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:40:

dankjewel!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 13 augustus 2012 16:30

wow dat is echt veel goedkoper dan ik verwacht had!

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 augustus 2012 16:30

Wauw super leuk!! Ik had gedacht rond de 40 euro, zeker omdat er schoenen bij zitten!! Ik vind het erg knap wat je doet nu heb ik nog een blog waar ik elke dag op moet kijken haha xxxxx

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:40:

yay, gezellig!

[Beantwoorden]


Door Klarieke op 13 augustus 2012 16:31

Die sjaal is zo gaaf!
Ik zou zo’n outfit niet kunnen shoppen haha, sowieso omdat het bij mij al een wonder is als ik uberhaupt iets leuks zie. En dna een complete outfit in 1x EN in de sale. Noway

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:41:

ik denk dat je dan gewoon érg kritisch bent. probeer een beetje openminded te zijn en doe eens iets aan wat je eigenlijk niets vindt. als je het nog steeds niets vindt kun je het altijd weer terughangen. wat heb je te verliezen?

[Beantwoorden]


Door Carmen op 13 augustus 2012 16:33

Leuk gedaan, maar ik zie het mezelf niet zo snel doen. Sale/solden betekent voor mij vooral dure stuks kopen aan minimum -50%… En dure stuks zijn dan echt topjes van 100 euro en pulls van 150 euro. Ik probeer in de sale mijn kleerkast aan te vullen met duurdere basics en laat alle trendgevoelige/niet volledig mijn stijl dingen liggen.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:42:

dat is inderdaad ook een tactiek, maar ik zou nog steeds geen topje kopen voor 50 euro (vind het niet erg als je het wel doet hoor; sommige – veel- mensen stellen gewoon meer/andere/betere eisen aan kleding), dus het is maar net hoeveel geld je aan kleding uit wilt geven.

[Beantwoorden]


Door daydreamers op 13 augustus 2012 16:36

Wauw, voor zo weinig geld zo’n mooie outfit!
liefs,

[Beantwoorden]


Door Kim op 13 augustus 2012 16:36

WHAHA ik had 40 euro geschat.. hoezo ik kan niet schatten?
Wel super knap! Mij zou het niet lukken

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:44:

dat valt reuze mee! sommigen schatten 110 ;)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 13 augustus 2012 16:36

Wow, wat een bedrag joh! Ik heb nog nooit een complete outfit voor zo weinig geld gekocht, volgens mij. Lijkt me wel leuk om eens te proberen!

[Beantwoorden]


Door Lies op 13 augustus 2012 16:44

Wat een leuke oufit en ook nog voor zo weinig geld. Zelf probeer ik ook altijd zoveel mogelijk in de sale kleding te kopen. Alleen voor dit bedrag een complete outfit kopen is mij nog niet gelukt haha.

[Beantwoorden]


Door dita op 13 augustus 2012 16:45

Erg leuk

[Beantwoorden]


Door charile op 13 augustus 2012 16:48

Goed gedaan! Ik had 30 euro gister geschat, dus dat had ik aardig goed geschat :)

[Beantwoorden]


Door Martine op 13 augustus 2012 16:51

Dat is inderdaad echt niet veel, super knap gedaan eigenlijk.
De outfit zelf vind ik niet echt geslaagd, maar smaken verschillen natuurlijk :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:45:

nou, dat heb je heel sportief uitgedrukt! dankje!

[Beantwoorden]


Door Suus op 13 augustus 2012 17:09

Ik doe dit vooral met echte high-end en designerkleding. Mijn geheime adresjes ga ik niet verklappen (nee, écht niet!), maar mijn lievelingsen zijn momenteel wat spullen van Rick Owens (jurk, spijkerjasje), een legging & body van Maison Margiela, en wat shirts/tunieks van Moniek van Heist – allemaal gekocht voor rond de €50 à €75. Eh, per stuk uiteraard, maar dat ia logisch.

Jouw tips zijn goed, vooral dat passen van een andere maat. Designerkleding heeft sowieso totaal bizarre en wisselende afmetingen, dus ik pas altijd gewoon alles wat ik leuk vind, of er nou maat 34 of maat 44 op staat.

Jouw outfit vind ik een tikje druk met die shawl erbij, maar dat is helemaal jpuw stijl, en daarom staat het je toch super. En dat voor €27!

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 13 augustus 2012 17:10

Mooie outfit! Ik zou het zelf niet kunnen denk ik :)

[Beantwoorden]


Door Mariel op 13 augustus 2012 17:22

Ik zat er heel ver naast met 110 haha! Leuk geshopt :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 augustus 2012 17:26

Haha wat grappig, ik dacht dat het veel duurder was! :)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 13 augustus 2012 17:29

Superleuke uitdaging, misschien ook eens leuk om met vriendinnen te doen! ^^

[Beantwoorden]


Door Anne Marie op 13 augustus 2012 17:33

Leuk outfit!Alleen vind ik schoenen wat minder maar wat een leuke uitdaging:)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 13 augustus 2012 17:39

Ja maar dit ziet er toch niet uit?

[Beantwoorden]

Mariska antwoordt op 13 augustus 2012 om 17:50:

Ieder zo zijn of haar smaak denk ik?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 augustus 2012 om 19:42:

Realiseer je je wel wat je zegt?

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 13 augustus 2012 om 20:32:

Inderdaad, ’t is niet zo dat als jij iets niet mooi vind het ook niet mooi is. Als Suzanne dit mooi vind ( wat ze vind, want dat is een regel van deze challenge ) dan is het toch goed?
Óf breng je mening op een nette manier óf houd het voor je ;)!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 13 augustus 2012 17:55

leuk artikel weer !
xx

[Beantwoorden]


Door Linda op 13 augustus 2012 18:43

Wat ik me afvraag is wat de originele prijs was, zonder de sale?

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:48:

ik twijfelde nog of ik die erbij zou zetten, maar ik vond het wat overbodig en niets zeggend eigenlijk. omdat ik eigenlijk vind dat veel kleding buiten de sale gewoon wáy overpriced is. maar goed, because you asked: ik heb de kaartjes weggegooid, maar ik weet het nog wel ongeveer. rond de 110/120 euro

[Beantwoorden]

Linda antwoordt op 14 augustus 2012 om 19:47:

Ik vind dat idd ook, niet alleen van kleding, maar ook meubels, make-up, etc. Ik vind het wel grappig om te weten, omdat je zo kan zien hoeveel je hebt bespaard. Vind het erg knap van je. Ik vind het jasje erg tof.

[Beantwoorden]


Door Nannick op 13 augustus 2012 19:13

Wow ik zat goed met mijn bedrag! Knap gedaan, ik shop ook al-tijd budget (love)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 13 augustus 2012 19:15

Geen gezicht dit!

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 13 augustus 2012 19:17

Wauw! Onwijs gaaf!

[Beantwoorden]


Door Zahra op 13 augustus 2012 19:21

Wauw, wat zitten er goedkope dingen bij!
Knap gedaan :)

[Beantwoorden]


Door Lise op 13 augustus 2012 19:22

Ik koop over het algemeen goedkope kleding, en heb dus outfits die rond die prijs hangen. Het is gewoon een kwestie van goed zoeken denk ik :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:49:

you go! klopt!

[Beantwoorden]


Door Samyra op 13 augustus 2012 19:32

leuke outfit voor echt heel weinig geld! ik vind de schoenen alleen echt niet mooi. Ik koop zelf bijna altijd goedkope dingen, een shirtje van 20 euro vind ik al snel te duur. Ik heb liever veel voor weinig dan weinig voor veel haha .

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:50:

me too!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 13 augustus 2012 19:57

Nice, lekker cheap en het ziet er helemaal niet goedkoop uit!! Ik denk als ik mijn best doe wel een hele outfit bij elkaar zou kunnen vinden, maar of ik die later dan ook nog werkelijk zou dragen is een andere zaak.

[Beantwoorden]


Door sophie op 13 augustus 2012 19:59

dat jasje <3

[Beantwoorden]


Door Linda op 13 augustus 2012 20:01

Hè wat raar, ik dacht dat ik een reactie had geplaatst. Ik ben benieuwd wat de outfit had gekocht als hij niet in de uitverkoop was gekocht.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2012 om 00:14:

Hij stond in de spam!

[Beantwoorden]

Linda antwoordt op 14 augustus 2012 om 08:04:

Oh no!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:49:

you’ve got reply


Door Gewoon op 13 augustus 2012 20:12

Leuk artikel en leuke uitdaging!
Het is niet mijn stijl en zou het zelf alleen nooit kopen, maar toch knap dat je al deze kledingstukken voor zo weinig geld hebt kunnen kopen! Doe het je niet snel na, zeker ivm schoenen (expensive!).

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:49:

dankje! dat ik schoenen vond voor 1 euro had ik ook nooit verwacht, haha.

[Beantwoorden]


Door Mirell op 13 augustus 2012 20:22

http://www.fashionobsession.nl/witte-reptielenprint-sneakers-van-jacky-luxury/#.UClFXqHN_Lw

Echte schoenen voor Vera ! Moest gelijk aan je denken toen in deze zag vooral de studs (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2012 om 00:14:

Heeel gaaf! :D

[Beantwoorden]


Door Marloes op 13 augustus 2012 20:25

Ontzettend leuke challenge en je bent goed geslaagd!

[Beantwoorden]


Door BeautyShades op 13 augustus 2012 20:51

Wow dat heb je echt goed gedaan!

[Beantwoorden]


Door Imane op 13 augustus 2012 20:56

WOOOOOWWW! :O

Wat gaaf! En het ziet er zooo leuk uit! Dit kan ik je echt niet nadoen! :love:

Ongelofelijk, en dan te bedenken dat je normaal zoveel geld betaald aan 1 broek!

GE-WEL-DIG!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:50:

wat een enthousiasme, leuk (love)

[Beantwoorden]


Door lisa op 13 augustus 2012 21:54

Ha! Ik had m op 27 euro geschat, hoe dichtbij! Echt een leuke outfit(;

[Beantwoorden]


Door Beautyxkusjex op 13 augustus 2012 22:07

Ik vind het echt een leuke outfit! :smak:

[Beantwoorden]


Door My Linh op 13 augustus 2012 22:31

Wwoww ik zat er wel een beetje naast (€40).. De schoenen vind ik niet zo mijn ding, maar de rest is erg leuk! Ik vind het knap dat het voor zo’n prijs gelukt is! Well done, really!

[Beantwoorden]


Door Wing op 13 augustus 2012 22:43

Zonder jas gewoon tien euro!
I like the top!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 13 augustus 2012 22:48

Wat een ontzettend leuk artikel!! Winkels zijn trouwens verplicht om jou dr afprijsing te geven die op het kaartje staat, daar heb je recht op! :yay:

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:51:

WAAR STAAT DIE REGEL?! echt, ik neem het wetboek mee de volgende keer. beláchelijk ook als ze het niet doen vind ik.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 13 augustus 2012 23:12

Haha ik dacht 25 dus ik zat er niet heel ver naast. Ik vind alleen die palm print echt niet leuk. Die print op de sjaal dan weer wel!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:52:

die vind ik júist leuk <3. maar ja, smaken verschillen ;)

[Beantwoorden]


Door wendela op 14 augustus 2012 00:11

Zonder vestje was t leuker geweest, nu is het heel druk… Maar egt super dat t maar voor 27,90 euro was. :)

[Beantwoorden]


Door Monja op 14 augustus 2012 07:05

Aah, ik zat er maar tien cent naast!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 14 augustus 2012 11:19

Wow, you did a great job, wat goed van je ^^

[Beantwoorden]


Door Lin op 14 augustus 2012 12:39

OMG!!Je haarkleur! Geweldig!! (love) (love)
Bij de kapper laten verven, of zelf gedaan, of?? Ik ben heel erg benieuwd!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 augustus 2012 om 12:52:

nee niet zelf, sorry

[Beantwoorden]


Door Bertine op 14 augustus 2012 13:45

Dat meen je niet?? Wat goedkoop! Well done:) Vind alleen de schoenen niet echt mooi maar de rest is een super outfit!

[Beantwoorden]


Door Barbara op 14 augustus 2012 14:59

Wat zijn je outfits toch altijd lekker kleurrijk, word er vrolijk van!

[Beantwoorden]


Door Carmen op 14 augustus 2012 16:40

Wat ik me afvraag: Ben je wel eens op de IJmarkt in Amsterdam geweest? Meer dan 500 kramen, héél veel klering, juist voor jonge meiden zoals jij (en zo’n beetje alle lezeressen hier). Als je een nog uitdagerende challenge wil, kun je daar denk ik wel voor een tientje een outfit scoren die niet voor deze onderdoet. Ik vind deze wel leuk, maar het bedrag was niet echt dat ik dacht ‘wow wat bizar laag’. Wel goedkoop, maar sinds ik zo’n beetje al mijn kleren op de IJmarkt haal vind ik 30 euro al veel geld ;). Dit zijn dan trouwens wel tweedehands kleren waar ik het over heb.

[Beantwoorden]


Door H. op 14 augustus 2012 17:04

Knap dat je voor zo weinig geld een outfit bij elkaar krijgt, ik doe het je niet na. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de outfit er toch een beetje goedkoop uit vind zien( wat die ook was, maarja). Ik had zelf denk ik het jasje weggelaten en er dan andere, iets duurdere, schoenen onder gedaan. Maar toch erg knap gedaan :)

[Beantwoorden]


Door ... op 14 augustus 2012 17:07

Wowww dat is echt heel weinig geld voor zo’n super leuke kleding.
Maar ik heb een vraagje aan jou:
Sommige hoe goedkopere kleding hoe slechtere kwaliteit en hoe duurdere kleding hoe beter de kwaliteit.

Klopt dit???…….

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 augustus 2012 17:12

Best mooie outfit voor zo weinig geld, dat had ik niet verwacht! Knap gedaan! :)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 14 augustus 2012 19:52

Ontzettend wauwwie!!!
Jij krijgt ook alles voor elkaar he ;) Ik ga het zeker eens proberen lijkt me erg leuk! Ik moet zeggen dat *bijna* alles jou ook staat. Net als Vera een mooi mens!
x

[Beantwoorden]


Door Samantha op 14 augustus 2012 21:21

Ik vind de outfit persoonlijk echt verschrikkelijk, een bij elkaar geraapt zooitje. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben sowieso al geen print-persoon. Voor 27,- zou ik best een complete sale-outfit kunnen shoppen, die zou er alleen heel anders uit zien. Ik ben meer het type simpel jurkje (10 euro), cheap ass slippertjes (5 euro), armbandje (3 euro), oorbellen (4 euro) riempje (5 euro): 27,- en dus klaar. Ieder z’n ding, right?!

[Beantwoorden]


Door Nora op 15 augustus 2012 00:38

Ik vind het altijd zo jammer dat je niet een klein beetje makeup op doet, zou je er echt (nog) mooier mee uitzien!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 15 augustus 2012 16:22

Wow dat heb je goed gedaan! Ik heb gisteren van die simpele gympjes gekocht bij Scapino in de sale voor 3 euro. :)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 16 augustus 2012 14:06

Ik zou denk ik dat jasje dan gewoon niet gekocht hebben, ik vind het zonder dat een stuk zomerser!

[Beantwoorden]


Door marjolein op 19 augustus 2012 12:43

Leuk! ik winkel zelf bijna alleen in de sale of tweedehands en heb dus vaak gewoon een outfit aan van onder de 20 euro!
Deze zomer heb ik 3 jurken, 2 wollen truien, een casjmier truitje, 2 tassen, een bloes, een jasje, slippers, schoenen, een vest, een rok, een sjaal en 2 jasjes (hele waslijst haha) gekocht voor ongeveer 60 euro!

[Beantwoorden]


[…] Oké, oké: het paste natuurlijk óók altijd omdat ik gewoon bepáálde of dat het paste. In deze post draag ik bijvoorbeeld een jasje in maat L (niet de kleinste maat inderdaad), waarvan ik had […]


Door veracamilla.nl op 25 februari 2013 16:00

[…] dan dat ik weer een nieuwe ‘final sale challenge’ in petto had. Weten jullie het nog, afgelopen zomer? Dat ik in de final sale’ probeerde een outfit bij elkaar te vinden voor zo min mogelijk geld? […]