Tag: Nailpolish & me

It’s that/tag time again! Ik was vandaag een beetje aan het rondsurfen op het internet. Browsen, klikken en mijn tijd verdoen. Je kent het wel. Op een gegeven moment kwam ik een leuke tag tegen, eentje die over nagellak gaat. Hoeveel nagellakjes heb ik en welke nagellak gebruik ik het meest? Deze en andere brandende vragen worden beantwoord!

Photobucket

1. Hoeveel lakjes telt jouw stash?
Ik twijfelde even of ik dat wel wilde weten, maar heb besloten mijn nagellakdoos in te duiken en alle flesjes te tellen. Wel moet ik erbij zeggen dat de hoeveelheid enorm kan wisselen, omdat ik vrij regelmatig nieuwe lakjes opgestuurd krijg. Momenteel zijn het er 187, maar volgende week kunnen het er alweer 250 zijn. Of juist minder, als ik de nagelakdoos weer eens heb omgekieperd en uitgezocht. Iets wat ik regelmatig doe, want zonder een klein beetje overzicht word ik gek.

2. Van welk merk bezit je de meeste lakken?
Van Essie, Essence en Catrice. De nagellakjes van Essence en Catrice zijn lekker goedkoop, dus wanneer ik een leuk kleurtje zie staan dan ben ik al snel geneigd deze mee te nemen. Essence gaat haar Colour & Go nagellakjes trouwens veranderen! Binnenkort zal alles afgeprijsd en dus nog goedkoper zijn, omdat er andere flesjes en kleuren komen.

3. Wat is de meest voorkomende kleur in je stash?
Creamy roze en rode kleuren zonder glitter. Daar kan ik er nooit genoeg van hebben!

Photobucket

4. Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?
Ik heb geen ‘color changing’ nagellak, die verandert van kleur. Ook heb ik onlangs een heel oud flesje glow in de dark nagellak weggedaan, dus die heb ik ook niet meer. Verder heb ik een heleboel kleuren en finishes, maar ik zal lang niet alles hebben. Er zijn ook zo ongelooflijk veel kleuren, glanzen en glitters…

5. Welke nagellak draag je het meest?
Ik draag veel roze en rood, maar ook graag mintgroen en lichtgeel. Ik wissel af, maar momenteel draag ik helemaal niets omdat mijn nagels dramatisch snel scheuren en nagellak op mijn zo-slap-als-spaghetti-nagels al chipt wanneer ik ernaar kijk.

6. Van welke lak blijf je je afvragen waarom je het nog niet hebt weggegooid?
Ik gooi en geef vrij snel producten weg, dus ik heb eigenlijk geen nagellak waarop dat van toepassing is. Misschien het H&M Hello Kitty nagellakje dat ik 6 jaar geleden van mijn opa kreeg met Sinterklaas. Maar ik vind het zo lief dat hij voor mij de H&M is ingegaan om paarse nagellak (want die stond op mijn verlanglijstje) te zoeken, dat ik hem niet kan wegdoen.

Photobucket

7. Gebruik je een basecoat?
Niet wanneer ik nagellak swatch, wel wanneer ik een felle kleur voor mezelf op doe. Hoewel ik er nog wel eens laks in kan zijn. Nagellak moet ik er na een dag toch al afhalen omdat het op mijn dunne nagels heel snel chipt. Dus waarom de moeite doen om er eerst nog een basecoat onder aan te brengen? Tja, maar wanneer mijn nagels door de kanariegele nagellak helemaal verkleurd zijn, heb ik wel spijt.

8. Gebruik je een topcoat?
Ja, een sneldrogende. Ik ben veel te ongeduldig! Vaak moet ik ook opeens plassen als ik net mijn nagels gelakt heb, en dan staan de dutsen er alweer in.

9. Stempelen of uit de losse hand?
Uit de losse hand. Ik ben niet zo’n stempelaar.

Photobucket

10. Hou je van glitters/shimmer of toch liever een crème finish?
Ik hou het meest van creamy lakjes zonder poespas. Dat vind ik het meest stijlvol. Maar een toffe topcoat met grove glitters, hartjes of een flakie effect vind ik ook heel gaaf. Van een metallic glans ben ik niet zo weg.

11. Voel je je kaal zonder nagellak?
Nee, maar ik vind wel dat nagellak echt iets toevoegt aan een outfit. Ik zou willen dat ik het vaker droeg, maar ik heb geen zin/tijd om elke avond mijn nagels te lakken.

12. Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?
Ik heb de afgelopen week geen nagellak gekocht. De laatste nagellak die ik kocht, was dit setje met holografische topcoat van H&M.


Bedankt voor het lezen! Wil je de tag wil overnemen? Natuurlijk mag dat.


Reacties

Door Joyce op 20 juli 2012 16:03

Leuke tag! Ik gebruik eigenlijk altijd een basecoat, toevallig vorige keer niet, en toen waren m’n nagels gelijk blauw, ieeeh! (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juli 2012 om 19:11:

Dat is zo balen! Als je dan geen nagellak draagt ziet het er gelijk zo onverzorgd uit :-(

[Beantwoorden]

Lauke antwoordt op 5 december 2012 om 21:26:

Kleine tips voor verkleurde nagels:
-gebruik een basecoat ^^)
-als je nagels toch verkleuren : handcrème op je nagels smeren en laten intrekken :yay: helpt vaak maar niet tegen hardnekkige verkleuring want dan moet je het een paar keer doen!
Hopelijk zijn jullie happy now
Greetz Lauke

[Beantwoorden]


Door Taylor op 20 juli 2012 16:06

hey vera,
echt een superleuke tag!! zelf heb ik niet superveel nagellakjes en ik ben ook te lui om mn nagels te lakken, daarom koop ik ook niet veel meer;)

[Beantwoorden]


Door Meer op 20 juli 2012 16:07

“Hoewel ik er nog wel eens laks in kan zijn”

hahahhaha die woordspeling maakte mijn dag ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juli 2012 om 19:11:

:D

[Beantwoorden]


Door Dionne op 20 juli 2012 16:07

Weer leuk geschreven Vera 187 nagellakjes Poe poe

[Beantwoorden]


Door claire op 20 juli 2012 16:12

leuke tag! En wat heb je veel nagellak!! ik denk dat ik de tag ga overnemen. ^^)

[Beantwoorden]


Door charlotte op 20 juli 2012 16:26

wauw wat veel nagelak! mintgroen is een super leuke kleur.. wil ik ook graag! van welk merk kun je dat het beste kopen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juli 2012 om 19:12:

Ik vind zelf Miss Minty van GOSH echt prachtig! Kijk voor meer suggesties even bij reactie nr. 10 hieronder ^^)

[Beantwoorden]


Door Marielle op 20 juli 2012 16:27

Superleuke Tag, ik heb het toevallig gisteren ook zitten tikken, dit op aanraden van andere :-)

[Beantwoorden]


Door charile op 20 juli 2012 16:29

Erg leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Magda op 20 juli 2012 16:33

Ik heb toevallig gister in Arnhem weer een lakje gekocht. De prachtige paarse neon kleur van China Glaze. Nu zit ik precies op de 200 lakjes :)

[Beantwoorden]


Door Blogsofafreshman op 20 juli 2012 16:38

Leukk!
Ik ben nog op zoek naar een goed mint-groen kleurtje, iemand budget-suggesties? xx

[Beantwoorden]

Inez antwoordt op 20 juli 2012 om 17:34:

Misschien eens in het Catrice rek kijken?

[Beantwoorden]

Natasja antwoordt op 20 juli 2012 om 17:43:

Ik heb vorige week van Essence van de Ready for boarding collectie de mintgroene kleur ‘Exits on the right’ gekocht, zou zeker even kijken voor maar 1,50.

[Beantwoorden]

Inez antwoordt op 20 juli 2012 om 18:03:

Miss Minty van Gosh is ook een leuk alternatief trouwens.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juli 2012 om 19:12:

H&M heeft mintgroene nagellak, net als GOSH en Catrice en Etos volgens mij ook!

[Beantwoorden]

Louise antwoordt op 31 juli 2012 om 17:04:

De leukste mintgroen die ik heb is van OPI Gargantuan Green Grape. Welliswaar iets duurder maar hij is het waard!
Xx

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 2 januari 2013 om 11:39:

Die van etos heb ik ook, maar die dekt totaal NIET!!!! :nod: :boo:

[Beantwoorden]


Door emma op 20 juli 2012 16:38

Wat een leuke tag, echt megalief van je opa dat hij voor jou op zoek ging naar een paarse nagellak! Die essie kleur is trouwens perfect roze (love) doet me denken aan de kleur die in het intro van pretty little liars opgedaan wordt (daar ben ik al eeuwen naar op zoek) en essence en catrice zijn fijnnnn

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juli 2012 om 19:12:

Ja, ik vond het ook zo schattig van hem! ^^)

[Beantwoorden]


Door Puck op 20 juli 2012 16:43

Leuke tag! Ik draag vrijwel alleem zwart/donker groen/donker blauwe nagellak, af en toe een nude of licht roze lakje ertussen door.

[Beantwoorden]


Door Ilonka op 20 juli 2012 16:47

Leuke tag.
Maar als je van die nagels hebt die snel scheuren en de nagellak snel chipt, waarom neem je dan geen gelnagels. Ik vind shellac lakjes echt geweldig, blijven minstens twee weken zitten. xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juli 2012 om 19:13:

Omdat die je nagels zo verpesten… Heb er wel aan gedacht, maar dat houd me tegen.

[Beantwoorden]

Arenda antwoordt op 22 juli 2012 om 22:04:

Als de gelnagels goed aangebracht worden door echte profesionele nagelsalons dan maakt het de nagels juist sterker! Helaas is dit wel 20 tot 40 euro duurder dan bij bijv. Een chineese nagelstudio. Xx

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 20 juli 2012 16:58

Dat is echt zo aardig van je opa! De kassierster moest vast een beetje lachen: oude man met nagellaksmaak =]

[Beantwoorden]


Door Lotte op 20 juli 2012 16:58

Deze tag is leuk, die heb ik ook al eens gedaan! En ik ben het helemaal met je eens wat betreft creamy finishes. Die zijn altijd goed en glitters zijn (hoe jammer het ook is) voor sommige situaties echt too much.

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 20 juli 2012 16:58

Deze tag is echt leuk! Haha nagellak is op de een of andere manier zo boeiend en verslavend ookal is het zo iets kleins. :D Dat setje van de H&M heb ik trouwens ook, die is zo leuk haha.

[Beantwoorden]


Door daydreamers op 20 juli 2012 17:00

wat een leuke tag, je hebt echt veel nagellak! Echt leuk!
liefs,

[Beantwoorden]


Door Fien op 20 juli 2012 17:03

Leuke tag! Ik ben ook altijd een beetje lui in het gebruiken van basecoat xD xx

[Beantwoorden]

Sangramsinha antwoordt op 22 november 2012 om 14:15:

Muy buen artedculo, don Vedctor.Yo pense9 que ante la publicacif3n de las fotos muchedsima gente se iba a ir lance en rirtse en contra de ella y de la revista. Y aunque es cierto que se leen en el sitio algunos comentarios negativos, me sorprendif3 el que —al menos en el deda que los vi— eran me1s los de apoyo y admiracif3n que los de desaprobacif3n.No soy ni admirador ni fane1tico de ella pero tampoco estoy del lado de los que la critican con una vehemencia tal que rayan con el odio. Para med es una nena que se ha sabido ganar la vida a su y eso, desde mi punto de vista, es valido y hasta admirable. Ademe1s junto con los que la odian, tambie9n tiene su fanaticada y la ha sabido cuidar y eso sed que es un logro.Por otro lado creo entender en tu artedculo que asumes que Marbelle fue la que inventf3 o disef1o su famosa tecnocarrilera. Si entended bien, la verdad es que eso no es del todo cierto. Detre1s de ese estilo hay (o hubo, en su tiempo) toda una campaf1a de mercadeo bien disef1ado por un grupo de personas. Ella solo se presentf3, hizo un casting y ‘felizmente’ para ella ganf3 y se hizo famosa. Hasta ahed su me9rito. Te sorprenderedas si supieras quienes hicieron tambie9n casting y lo perdieron (Al menos se9 que una de las actuales presentadoras de noticias del canal RCN presentf3 pruebas para ser la figura del “nuevo ritmo de la tecnocarrilera”)Ah, y tampoco hay que olvidar la ayudita que le significf3 ser jurado del Factor X, de no ser ased con seguridad no estaredamos hablando de este tema.Un saludo, don Vedctor.

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 2 januari 2013 om 11:41:

WTF?!?! :wtf:

[Beantwoorden]


Door Amanda op 20 juli 2012 17:13

Bij mij staat deze TAG al ingepland, het is zo’n leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Quinty op 20 juli 2012 17:14

Leuk om te lezen ! & mooie foto’s :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juli 2012 om 19:13:

Dankjewel!

[Beantwoorden]

Myrthe antwoordt op 20 juli 2012 om 20:08:

essence heeft nu 2 voor de prijs van 1 geloof ik. In ieder geval een fikse korting op de colour en go lakjes!

[Beantwoorden]


Door Iris op 20 juli 2012 17:23

Leuke tag (:

[Beantwoorden]


Door Inez op 20 juli 2012 17:26

Ook ik ben véél te lui om een basecoat of topecoat aan te brengen. Ik lak doorgaans mijn nagels tijdens een aflevring van GTST (geen idee waarom ik nog soaps kijk, maar oké soap verslaafd waarschijnlijk). Het liefst gebruik ik Essie en ook wel OPI. :-)

[Beantwoorden]

Inez antwoordt op 20 juli 2012 om 17:28:

Excuses voor de spelfouten. :D

[Beantwoorden]


Door Fleur op 20 juli 2012 17:29

Ik kom net terug uit Spanje, daar heb ik in zo’n Chinees winkel (waar alles heel goedkoop is) een paar pakjes met van die losse glittertjes voor op je nagels te doen gekocht. Deze doe ik nu de laatste dagen op mijn nagels! Het nadeel is dat je 2 en een half uur bezig bent met het erop zetten omdat ik de glitters er pers stuk op zet met een sateprikker maar het effect is echt heel mooi!..xx

[Beantwoorden]


Door Sanne op 20 juli 2012 17:34

Ik heb ook heel veel nagellak, maar ik draag het nooit! Simpelweg gewoon geen tijd. :-(

[Beantwoorden]


Door Janne op 20 juli 2012 17:40

Persoonlijkben ik niet zo weg van essence. Vooral hun color and go collectie chipt al na zowat een uur of 2 bij mij :'( Ik twijfel ook enorm of ik een Essie zou kopen omdat ze best wel prijzig zijn :s ik ben bang om nog een Chanel-teleurstelling door te maken…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juli 2012 om 19:14:

Ik vind Essie echt geweldig! Misschien even wachten op een aanbieding?

[Beantwoorden]

Janne antwoordt op 20 juli 2012 om 23:02:

Super idee :D Mss een leuk groentje :p Had echt niet gedacht een antwoord te krijgen, je bent echt zo goed met je fans :D
:O (love)

[Beantwoorden]

cynthia antwoordt op 21 juli 2012 om 23:03:

Volgende week is Essie in de aanbieding bij de Etos <3

[Beantwoorden]


Door Merlijn op 20 juli 2012 17:42

ik 146 nagelakjes ;p

[Beantwoorden]


Door Nadine op 20 juli 2012 17:48

Awh, wat lief van je opa zeg. En dan ook nog eens van Hello Kitty, how sweet! Leuke doos waar je nagellakjes in zitten. :)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 20 juli 2012 17:59

Waauw zooveel nagellak en ik dacht dat ik er veel had met mijn 60 lakjes hahaha! Leuk artikel alweer (zoals altijd haha :D)

xoxo

[Beantwoorden]


Door Femke op 20 juli 2012 18:18

hee vera, ff een vraagje. Gebruik jij wel eens de nagellak van Paris Memoires? Ik heb daar de geurnagellak van. Die kost 1 euro en is echt super vet!! Ik heb de geur ananas en mijn vriendin de geur perzik. Echt een aanrader. xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juli 2012 om 19:15:

Nee, er is ook geen winkel in Arnhem die het verkoopt… Heb het vroeger wel gehad. Klinkt wel heel tof, van die geurnagellak!

[Beantwoorden]

Myrthe antwoordt op 20 juli 2012 om 20:09:

Big Bazar verkoopt PM maar ook andere cheap lakjes.

[Beantwoorden]

Janne antwoordt op 20 juli 2012 om 23:03:

Want! Now!

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 11:05:

Geen Big Bazar hier…


Door Joyce op 20 juli 2012 18:23

wów

over veel nagellak gesproken! leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 20 juli 2012 18:27

Ik moet ook altijd plassen als ik mn nagels net heb gelakt haha! Zooo irritant :@

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 20 juli 2012 18:27

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 20 juli 2012 18:29

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 20 juli 2012 18:30

Leuke tag dit! De eerste foto vind ik trouwens ontzettend tof!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 20 juli 2012 18:30

Handig om te weten van Essence! Ik hou Kruidvat in het oog, want ik heb laatst wel wat leuke kleurtjes gezien en met nog meer korting is dat best te doen!

[Beantwoorden]


Door Roos op 20 juli 2012 18:44

Leuke tag en wat een mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Simone op 20 juli 2012 18:50

Leuk om te lezen ^^

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 20 juli 2012 19:05

Leuke tag! Leuk dat essence binnenkort haar assortiment gaat vernieuwen, ik ben benieuwd hoe het wordt. Ik ga sowieso wat lakjes inslaan als het zover is. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juli 2012 om 19:16:

Ik ben ook heel erg benieuwd! Heb nu al zin om de nieuwe kleuren te proberen ^^)

[Beantwoorden]

Rebecca antwoordt op 20 juli 2012 om 20:29:

Ik woon in Duitsland en daar zijn ze al vernieuwd! De verpakking is heel anders geworden (met een grote rond/oval achtige dop) maar de kwaliteit van de lakjes zijn even goed gebleven ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:52:

Ah, tof! Ben heeel benieuwd ^^)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 20 juli 2012 19:22

wat een leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 20 juli 2012 19:36

Leuke tag! Maar… 187 lakjes!? Jemig! Ik heb er geloof ik 10…
Komt waarschijnlijk ook omdat ik ontzettend ongeduldig ben in het op doen en afhen van nagellak. Als ik het op doe vergeet ik dat het er zit of ben ik te ongeduldig om te wachten. Het resultaat? Verpeste nagels en een rothumeur. En in het afhalen ben ik al helemaal slecht. Ik doe het gewoon, eh, niet.
Maar ik vind dat je helemaal gelijk hebt over dat het iets toevoegt aan je outfit. Volgens mij is nagelak dé nieuwe mode accessoire.
Het kan je outfit maken en breken.
Mijn favorite lak ( het zijn er eigenlijk twee) is een groene van China Glaze (dekt goed, blijft lang zitten. Je moet wel een basecoat aan brengen wat ik, hm, niet doe.) en een lakje van de Big Bazar (van 1 euro!) Zwart, goed dekkend en heel gaaf. Ik ben blij dat ik er zo weinig aan kon besteden (en er nog steeds plezier aan heb).
Grappig, vroeger reageerde ik nooit op je posts of heel kort. Maar ik vind het wel leuk om een lange reactie achter laten. Dat is weer eens wat anders ;).
Love & cupcakes,
uit het regenachtige Rusland (:P),
Isabel

[Beantwoorden]


Door Eva op 20 juli 2012 19:52

Superleuk, ik ga deze denk ik wel overnemen:)

[Beantwoorden]


Door Rose op 20 juli 2012 19:52

Bij ons hebben alle Essence lakjes al korting, maar bijna alles was al weg, dus het was een no-go voor mij. Superjammer!

Ff een ander vraagje; Zit er ook een Lush in arnhem?

Loves Rose x.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juli 2012 om 20:19:

Er zit helaas nog geen Lush in Arnhem :-(

[Beantwoorden]

Rose antwoordt op 20 juli 2012 om 20:48:

Wrm niet? Grrr. :crazy:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 11:05:

Wel een TBS en Sabon? :D


Door Myrthe op 20 juli 2012 20:11

Leuk artikel ik heb zelf rond de 80 lakjes en mijn favo’s zijn: catrice, essence en paris memories.

[Beantwoorden]


Door Dita op 20 juli 2012 20:25

Aahh leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 20 juli 2012 20:27

Leuk artikel zelf heb ik rond de 25 lakjes en mijn favoriete merk is Catrice. ze zijn ook zo lekker goedkoop :D
Nu ff een andere vraag: ik ga over 2 weken op vakantie naar Milaan, heb je nog aanraders die ik daar kan halen of winkels waar ik echt een keer naar toe moet? (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 11:06:

Oh pfoe, ik ben zelf nooit in Milaan geweest dus dat weet ik niet. Heel veel plezier!

[Beantwoorden]

Arenda antwoordt op 22 juli 2012 om 22:09:

Ga echt naar KIKO! Budget en super kwaliteit! Of Pupa! Dat is wel wat duurder maar ook super! Ik ga ook naar milaan over 2 weken maar ben er vorrig jaar ook geweest! Echt super stad!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 20 juli 2012 20:41

Deze tag vind ik heel erg leuk! :D

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 20 juli 2012 20:48

De tag heb je leuk ingevuld! En geen basecoat? Foei, Vera! Haha, maar ik snap je wel. Heerlijk laks!

[Beantwoorden]


Door Manon op 20 juli 2012 20:57

Super veel lakjes, ziet er echt leuk uit.

[Beantwoorden]


Door Jana op 20 juli 2012 21:01

Wat een leuke tag (love) x

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 juli 2012 21:05

Wat een leuke tag! Ik neem hem zeker over, natuurlijk vermeld ik er wel even bij dat ie van jou komt. :) Verder had ik nog een vraagje – sorry dat ik hem onder dit artikel stel -: ben jij al naar de modetentoonstelling in de Eusebiuskerk geweest en zo ja, hoe vond je die? :) Ik wil er trouwens even bij zeggen dat ik sinds een tijdje (had ik eerder moeten doen) je blog volg en ik vind hem erg leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 11:08:

Hoeft niet hoor, heb de tag niet zelf bedacht! :-) Nee, ben ik niet geweest. Jij wel? En dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Britt op 20 juli 2012 21:58

Komen er nieuwe essence lakjes? Vanaf wanneer? :o
Ik wil dan nog wel even wat nagellakjes met korting scoren natuurlijk! ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 11:08:

In uugustus wordt het assortiment vernieuwd volgens mij. Ook bij Catrice trouwens :-)

[Beantwoorden]

Femke antwoordt op 25 juli 2012 om 20:14:

In de meeste kruidvaten zijn alle oude essence lakjes al uit verkocht! Heel soms liggen er nog een paar.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 20 juli 2012 22:04

Heerlijk om na een paar weekjes vakantie uren te besteden aan gemiste blogposts lezen! Ik zag deze tag trouwens ook al bij Teske, ik vind hem leuk! Liefs

[Beantwoorden]


Door Kim op 20 juli 2012 22:28

Het blijft boeiend om artikels van je te lezen, het daagde me uit om mijn nagellak ook te tellen maar dat is echt nooit zo veel als dat van jou ;p ik ben ook wat jonger dat dan weer wel.. ik telde 36 nagellakjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 11:09:

Klinkt als een mooie collectie! Veel is ook niet goed hoor, je kunt toch niet alll die nagellakjes dragen ;-)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 20 juli 2012 23:01

Wow dit is een beetje eng! Ik heb deze tag ook gedaan! Hahah! Tijdje terug! http://hair-nails-outfits.blogspot.nl/2012/07/tag-nailpolish-and-me.html

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 11:10:

Linkje doet het niet!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 20 juli 2012 23:28

Echt een leuke tag dit!!

[Beantwoorden]


Door Dana op 21 juli 2012 00:11

Ik ga hem overnemen! Kijken hoeveel ik ervan bak *houdt adem in* (love)

[Beantwoorden]


Door Soesja op 21 juli 2012 00:20

Leuke tag! Lijkt me wel vervelend als je lak zo snel chipt, heb je wel eens de Trind nail hardner geprobeerd? Vast wel, maargoed ik dacht ik zeg het even, want die heeft voor mij echt wonderen verricht haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 11:10:

Nee, wel die van Herome. Dat hielp wel zolang ik hem gebruikte, maar toen ik stopte hielp het niet meer :-/

[Beantwoorden]


Door Vera op 21 juli 2012 00:37

Ik heb even op de Essence site gekeken en daar staat dat er maar liefst 44 nieuwe kleuren komen. Zoveel zijn er nu niet eens :O
Heb jij misschien enig idee wanneer ze in Nederland gaan updaten Veer? (Met je mooie naam!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 11:11:

Nou Veer, dat zal rond augustus zijn ^^)

[Beantwoorden]


Door Renate op 21 juli 2012 08:21

Wil je weer een x een Whats in my bag filmpje maken?? XX the tag was heel erg leuwk♥ :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 11:11:

Heb ik in maart nog gedaan!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 21 juli 2012 08:42

Wat een leuke tag om tr lezen!<3

[Beantwoorden]


Door Emily op 21 juli 2012 09:37

8. Gebruik je een topcoat?
Ja, een sneldrogende. Ik ben veel te ongeduldig! Vaak moet ik ook opeens plassen als ik net mijn nagels gelakt heb, en dan staan de dutsen er alweer in.

– Haha, hier moest ik om lachen :) Dat heb ik ook regelmatig… Tegenwoordig ga ik eerst even plassen voordat ik mijn nagels lak.

[Beantwoorden]


Door Femke op 21 juli 2012 10:33

Wat een leuke tag! En erg lief van je opa dat hij de H&M binnenging voor je paarse lakje,hihi ;)

[Beantwoorden]


Door Barbara op 21 juli 2012 11:30

Hier nog een nagellak freak :-)

[Beantwoorden]


Door Merel op 21 juli 2012 12:21

Super leuke tag! Zelf ben ik echt verslingerd aan nagellak en heb ook een doos vol. Ben echt super benieuwd naar de nieuwe collectie van Essence (:

[Beantwoorden]


Door Chloe op 21 juli 2012 12:34

Leuke tag, je hebt echt veel nagellak!

[Beantwoorden]


Door Anna op 21 juli 2012 16:05

Leuk! Ik heb hem al een weekje klaarstaan om te publiceren als ik op vakantie ben en zonder internet zit. Dat ienens moeten plassen als je nages nog nat zijn, dat herken ik! Krijg je van die lelijke deukjes en butsjes erin ^^)
X

[Beantwoorden]


Door beauty&lifestylenina op 21 juli 2012 17:24

ik dacht dat ik er veel had met me 30 :o

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:53:

Maar ik denk dat je dat ook niet echt kunt vergelijken. Ik krijg ook heel veel voor mijn site, daarom loopt het zo snel zo hoog op. Als ik alles zou moeten kopen voor mezelf en geen blog zou hebben, zou ik ook veel minder nagellakjes hebben :ja:

[Beantwoorden]


Door Ellis op 21 juli 2012 18:33

Ik durf zo mijn collectie niet te tellen! Ik ben laatst begonnen met de eerste la, waar er al 44 inzaten. Gezien ik 18 lades heb :$

Leuk artikel, ik ga morgen deze tag overnemen. Dus tellen moet nu ;)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 21 juli 2012 19:28

Leuk om te lezen, ik had hem een tijd geleden ook ingevuld :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 juli 2012 21:59

187 nagellakjes vind ik nog meevallen voor een beautyblogger! (: Grappig dat hij ook het meest van creamy lakjes houdt, ik ook, al vind ik een glitter- of flakielakje op zijn tijd ook heel mooi. :D Op dit moment draag ik de mooie roze kleur ‘Las Vegas’ van W.I.C by Herôme.

[Beantwoorden]

Nicole antwoordt op 21 juli 2012 om 21:59:

Ik bedoelde natuurlijk ‘jij’.

[Beantwoorden]


Door Milou0207 op 22 juli 2012 09:28

Bij onze ze kruidvat is de collectie van essence er al uit
Er is nog maar een lakje een bruine met glitters ik persoonlijk vind het Niet zo’n Mooie kleur
De tint it lopglosssjes gaan ook uit de collectie en nog wat andere dingetjes

[Beantwoorden]


Door Mariel op 22 juli 2012 19:45

Leuke tag! Ik ga hem overnemen :)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 24 juli 2012 18:07

Leuke tag! & wow 250, wat veel :-P

[Beantwoorden]

kirsten antwoordt op 24 juli 2012 om 18:08:

ooh, 187 verkeerd gelezen haha, maar het blijft nog steeds veel :lol:

[Beantwoorden]


Door Mathilde op 25 juli 2012 17:38

Hi Vera! Ik heb een vraagje in verband met nagellak, en aangezien jij daar suuuperveel van weet dacht ik dat jij misschien wel het antwoord zou weten.. ^^) Er wordt nogal eens gezegd (ook door mijn vriendinnen :yes: ) dat je nagellakjes langer goed blijven als je ze in de frigo houdt, maar is dit echt waar? Want ik wil natuurlijk geen halfbevroren nagellak hé.. ^^)

xx :wave:

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 27 juli 2012 07:00

[…] dacht ‘Ja, dat is echt wat voor Vera’ vind ik het allerleukst! Nailpolish & Me tag Let’s get very personal tag Als ik een … was, dan was ik een … tag This entry […]


Door lotte op 30 juli 2012 20:17

Misschien een stomme vraag maar wat bedoelen ze met; stempelen van nagellak?..

[Beantwoorden]


Door gerdien op 6 augustus 2012 19:32

Leuke blog, ik heb ook een blog over nagels lakken .

[Beantwoorden]


Door me op 11 augustus 2012 19:45

naar het schijnt komt er binnenkort weer een glow in the dark lakje uit van essence :D

[Beantwoorden]


Door Tiffany op 8 september 2012 23:47

hey Vera, ik ben van België en ik zou graag weten waar je de Nicolé by OPI nagellakjes kan kopen, Selena Gomez gaat binnenkort een lijn met OPI uitbrengen en sinds ik een grote fan van haar ben zou ik graag deze lakjes willen kopen, weet je een winkel in Belgie die ze verkoopt of ergens online? Zijn deze lakjes duur?

[Beantwoorden]


Door Angel op 18 oktober 2012 22:01

Omgg jij bent zo groten voor beeld voor mij x :love:

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 11 januari 2013 16:00

[…] & Me – tag Mijn favorieten voor de droge huid – link L’Occitane handcrèmes – […]


Door Tag: Nail polish and me - Nailfinity op 10 september 2015 06:01

[…] In mijn zoektocht naar een leuke tag kwam ik deze tegen op de blog van Vera Camilla. […]