Nieuw INGLOT palette

Na alweer een jaar geleden voor het eerst INGLOT te hebben bezocht, ging ik vorige week voor de tweede keer naar magische winkel aan de chique v Baerlestraat in Amsterdam (de P.C. Hooft is right around the corner). Net zoals de eerste keer, koos ik er ook deze keer weer voor om met het Freedom System aan de slag te gaan en een palette te maken. Zet je zonnebril maar vast op voor deze oogverblindende self-made beauty.

Photobucket

Photobucket
Met het Freedom System kun je je eigen palette customizen. Behalve oogschaduw kan er ook concealer in, lipstick, gezichtspoeder, blush… Je kunt lekker creatief (en uren lang) bezig zijn met de verschillende opties en formaten. Net zoals de vorige keer koos ik ook nu weer voor een palette met 5 kleuren oogschaduw. Benieuwd naar de INGLOT store? Klik hier voor een uitgebreid artikel met foto’s.

Omdat je het palette zelf samenstelt, heeft het geen naam. Als je dan toch zo creatief bezig bent met het maken van een eigen palette, waarom je palette dan ook niet zelf een naam geven? Mijn eerste INGLOT palette noemde ik The Caribbean palette, hier zie je mijn nieuwe Sunset palette.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Het is een heel zomers en vrolijk palette geworden, met ja – inderdaad, weer! – geel erin. Ik kan er niets aan doen, de gele oogschaduw maakt voor mij het palette gewoon af. Een knallende matte kleur, die de shimmery bronzing matte tinten mooi compenseert. Ik ben heel blij met het palette, en ik moet eerlijk toegeven dat het moeilijk is de drang te weerstaan niet weer een trein/tram kaartje richting de v. Baerle te kopen.


Photobucket
46 is een prachtige zachtroze shimmery oogschaduw. Perfect als highlighter.

Photobucket
25 is een schitterende bronskleurige, shimmery oogschaduw. Mooi als basis kleur op het bewegend ooglid.

Photobucket
370 is de onbreekbare matte gele oogschaduw. Enorm fel en opvallend, brengt elke oogschaduwlook naar een hoger niveau.

Photobucket
606 is een LE oogschaduw uit de zomercollectie van INGLOT. Lijkt op 25, maar is iets donkerder.

Photobucket
605 is ook een LE. Een prachtige warme, roestbruine oogschaduw. Zet het palette in vuur en vlam.

Photobucket

Photobucket
De oogschaduws zijn enorm gepigmenteerd, voelen zacht aan en geven veel kleur af. Veel kleur, maar ook veel poeder. De INGLOT oogschaduws kruimelen over het algemeen best erg en zorgen daarom ook snel voor veel fall-out. Maar de poeders zijn niet te los, waardoor het pigment prachtig blijft. Lees daar hier meer over. Goed je oogschaduwkwasten aftikken dus, want buiten dat zijn de kleuren prachtig.

Photobucket

Photobucket
Een ooglook gemaakt met het palette. Ik heb een beetje spijt van mijn highlighter keuze, hij is duidelijk te roze. Misschien dat ik deze omruil met de lichtgele highlighter uit het andere INGLOT palette, ik moet nog even kijken of dat mooier is. Verder vind ik de kleuren prachtig en ben ik echt heel blij met deze 5-delige schoonheid.

De prijs van de INGLOT palettes zijn na een jaar helaas wel iets verhoogd. Vorig jaar betaalde ik €32, nu €35. De prijzen verschillen per palette.

INGLOT zit aan de van Baerlestraat in Amsterdam, maar er zijn ook een aantal in-stores in verschillende V&D filialen.

Twitter Facebook
Categorie: Reviews | 1 juni 2012 | 118 reacties | Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Juul op 1 juni 2012 07:05

Yes 1 e leuke look vera erg knap!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 1 juni 2012 07:10

Wow erg mooi! Geel staat je goed :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 juni 2012 07:12

Waue, echt een beauty. Ik heb zelf ook al een palet samengesteld, het is dan altijd zo’n fijn en trots gevoel als je de winkel uitloopt:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 09:13:

Ja, vind het ook echt zo leuk ^^) Geweldig systeem!

[Beantwoorden]


Door Hollandabeauty op 1 juni 2012 07:15

Wat een prachtige kleur samenstelling en de Look is amazing, je inspireert precies wat een beautyblogger tot een topper maakt!!

[Beantwoorden]


Door krabbelpoot op 1 juni 2012 07:24

Ik vind die look juist leuk!

[Beantwoorden]


Door claire op 1 juni 2012 07:25

echt een hele mooie geel. en die look is ge-wel-dig! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 1 juni 2012 07:26

wauw wat een prachtige kleurtjes

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 juni 2012 07:26

Heel erg mooi. De koperen kleur doet me denken aan Coppering van MAC. Dat vind ik zo’n mooie kleur! Ik heb zelf 2 Inglot paletten. Eentje van 5 en eentje van 10. Die van 5 is meer voor de herfst met bruin, grijs, taupe, paars en teal. Die van 10 is voor de lente/ zomer met veel matte pastel kleuren (oranje, geel, groen, paars, lavendel in verschillende tintent) en een paar donkerdere kleuren, een matte grijze crease kleur en een shimmery highlighter. Ben er super blij mee want ik gebruik ze allebei heel vaak en ze zijn super fijn om mee te nemen op vakantie.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 09:14:

*zoekt op Google* Ah, inderdaad! Lijken op elkaar. Jouw palettes klinken ook echt heel mooi. Vooral de tweede!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 1 juni 2012 07:36

Wat een mooie kleurtjes heb je uitgezocht. Vooral 605 vind ik een mooie kleur. Ook de gele is erg leuk voor de zomer. De look die je ermee gemaakt hebt is ook erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Charile op 1 juni 2012 07:38

Wat een mooie oogschaduws! En je hebt weer mooie foto’s gemaakt!

[Beantwoorden]


Door emma op 1 juni 2012 07:43

WAUW WAUW WAUW! Die kleuren zijn prachtig, de combinatie van kleuren is bizar amazing en de look is to-die-for (love) Oh en dit artikel+foto’s maakt dat ik huppake met je mee de trein/tram in stap om een palette samen te stellen, wauw.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 09:14:

Dankjewel Emma ^^)

[Beantwoorden]


Door Ilja op 1 juni 2012 07:44

Prachtige kleurtjes, de gele kleur popt echt in het paletje…

[Beantwoorden]


Door marijke op 1 juni 2012 07:52

Staat je goed, bronzige kleuren, en dat felle gele springt er lekker uit:)

[Beantwoorden]


Door Bloomtwo op 1 juni 2012 07:59

Hee vera, Ik vind die gele echt supermooi. Weet je misschien waar je ook zo’n soort gele oogschaduw kan kopen voor minder geld?xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 09:15:

Sleek heeft wel zo’n geel in het Brights palette http://veracamilla.nl/2012/05/sleek-ultra-mattes-v1-brights-palette/

[Beantwoorden]

Bloomtwo antwoordt op 1 juni 2012 om 23:44:

Dankje die vind echt mooi, binnenkort even kopen op de webshop:)

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 1 juni 2012 08:14

Ik vind de eerste shadow erg mooi! De rest spreekt me helaas niet zo aan.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 1 juni 2012 08:23

Wauw, mooi palette! De kleuren passen erg mooi bij elkaar :)

[Beantwoorden]


Door Nadine op 1 juni 2012 08:36

Wauw! Mooi palette, ik vind je ooglid heel mooi opgemaakt! (love)

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 1 juni 2012 08:40

hele mooie palette! en wat maak je er weer een mooie ooglook van, vera….

[Beantwoorden]


Door Evelien op 1 juni 2012 08:41

Wow, wat een prachtige kleurencombinatie! Ik vind je palette gewoon flatterend voor elke kleur die erin zit ^^ Ook vind ik je ooglook prachtig met dat streepje geel. Toch vrees ik dat ik hier zelf (nog) niet mee durf experimenteren, maar als het zonnetje schijnt, is alles mogelijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 09:15:

Thanks Evelien! Geel is natuurlijk ook wel heel opvallend, maar misschien ook een kwestie van wennen?

[Beantwoorden]


Door lonneke op 1 juni 2012 08:55

wauw echt helemaal prachtig!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 1 juni 2012 08:55

Pretty!! Je look ook trouwens :smak:

[Beantwoorden]


Door Delphine op 1 juni 2012 09:05

Oooh, wat een mooie kleurtjes en mooie look heb je ermee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 1 juni 2012 09:18

WAUW, mooi!

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 1 juni 2012 09:25

Mooie kleurtjes heb je gekozen. De gele springt er helemaal uit. Prachtige ooglook!

[Beantwoorden]


Door Martina op 1 juni 2012 09:28

Mooie kleuren heb je uitgekozen voor je palette! Je ooglook is ook echt prachtig! :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 1 juni 2012 09:28

Wauw, wat een prachtige kleuren weer! De twee bruine kleuren vind ik net iets te veel op elkaar lijken, maar in de look zijn ze wel prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Denna op 1 juni 2012 09:33

Schitterend, Vooral het geel vind ik echt mooi!

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 1 juni 2012 09:44

Wow, wat een mooi palette. Ik bewonder je echt voor het feit dat je zomaar gele oogschaduw durft te dragen. Echt echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 1 juni 2012 09:55

Wat een prachtige look! Ik vind de foto’s van het palette, swatches en look ook erg mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 11:19:

Dankjewel Ingrid!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 1 juni 2012 09:56

mooie palette!

[Beantwoorden]


Door Julia op 1 juni 2012 10:16

hmm ik hou niet zo van dat gele en dat felle
maar verder vind ik de look wel super tof!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 1 juni 2012 10:27

Pretty Pretty! Het staat je echt geweldig. Ik vind het echt tof dat je wat gewaagdere kleuren hebt gekozen :)

[Beantwoorden]


Door marion op 1 juni 2012 10:27

Wat een super mooie kleurtjes. Zelf vind ik geel wel een wat lastige kleur om te combineren. Bij mij lijkt het dan al snel een groot vlak geel wat er niet zo mooi uitziet. De look is ook erg mooi en zomers.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 11:20:

Je kan bijvoorbeeld ook een klein lijntje onder het oog aanbrengen, zoals ik ook heb gedaan. Geeft net wat extra’s! :-)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 1 juni 2012 10:29

It’s so pretty! Typisch Vera, die gele oogschaduw in het midden, haha! Mooie look heb je ermee gemaakt. Jammer inderdaad van de ietwat te roze highlighter, maar verder is ’t een supermooi palette.

[Beantwoorden]


Door Roos op 1 juni 2012 10:37

Mooi palette Vera, ik heb afgelopen zondag ook een palette in Amsterdam bij Inglot gescoord had nog een kadobon :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 11:21:

Leuk! Wat heb je voor palette gemaakt?

[Beantwoorden]


Door Mickyy94 op 1 juni 2012 10:57

Prachtig! Whaaa, ik vind je zoo cool! Je doet het gewoon en het staat je nog ook! Like you :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 juni 2012 11:09

Wat een ontzettend mooi palette! Ik vind ’t altijd superleuk bij de Inglot. Ik had daar ook een keer zo’n palette samengesteld, écht heel leuk. M’n arm zat vol met swatches en ik kon wel uren in de winkel blijven hangen. En die kleurtjes, allemaal zo mooi! Ik kon echt niet kiezen. Ik vind vooral de 2e, 4e en 5e kleur uit je palette erg mooi. Had ik ook zo uit kunnen kiezen. Die gele kleur staat je ook érg goed! ^^) ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 11:21:

Ja het is écht heel leuk he! Beetje een pretpark ervaring als ik daar ben, haha. De eerste keer was ik ook onwijs lang in de winkel, er is ook zo veel!

[Beantwoorden]


Door Laurence op 1 juni 2012 11:12

Nice! Ik moet dringend eens een Inglot winkel bezoeken (love)

[Beantwoorden]


Door Amy op 1 juni 2012 11:14

25 en 605 vind ik echt prachtig! (love)

[Beantwoorden]


Door Milou op 1 juni 2012 11:15

Wat een mooie kleuren zeg!

[Beantwoorden]


Door Lady L op 1 juni 2012 11:28

De highlighter is inderdaad wat te roze. Hoewel ik het een zeer mooie kleur vind voor gewoon op het ooglid! Altijd als je geel in je look gebruikt denk ik : ‘Verdomme die Vera, die kan ook altijd alles hé!’ En als ik het in een look gebruik: ‘Verdomme, klaar om in Brussel op straat te gaan staan’ of ‘ Nu nog wat rode lipstick en ik ben klaar voor het circus’ Ik sta beter met goudgeel, mat geel doet iets met mijn gezicht, ik kan het niet omschrijven. Spijtig, maar als ik zin heb in geel kijk ik wel gewoon naar wat ooglooks van jouw! (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 12:38:

Haha, die gedachte heb ik ook vaak genoeg gehad hoor! :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 1 juni 2012 11:35

Gorgeous! Ik hou echt van Inglot. <3
Binnenkort maar even weer naar Zwolle om een mooi palette te samenstellen :)

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 1 juni 2012 om 17:48:

Huh zit er 1 in Zwolle? Serieus? Waar dan? Nog nooit gezien daar…:O

[Beantwoorden]


Door Marijke op 1 juni 2012 11:35

Mooie kleuren!
Hoewel ik het wel meer herfstkleuren, dan zomerkleuren vind

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 12:39:

Ik vind het juist zomerkleuren met de warme, felle tinten. Zomerse sunset eyes :-) Maar het zou ook goed voor de herfst kunnen!

[Beantwoorden]


Door Simone op 1 juni 2012 11:46

Mooi pallet! Jij houdt volgens mij wel van geel, haha.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 1 juni 2012 11:46

waauw die look (love)

[Beantwoorden]


Door Miriam op 1 juni 2012 11:47

Heel gaaf!zitten hele mooie kleuren bij!

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 1 juni 2012 11:53

Prachtige kleuren heb je gekozen, de naam susnset is dan ook heel toepasselijk. Wat is de gele matte kleur enorm gepigmenteerd zeg, wow!

[Beantwoorden]


Door Nina op 1 juni 2012 12:07

Ik wil zoooo graag zo’n pallette!!! <3

[Beantwoorden]


Door Suus op 1 juni 2012 12:11

Ik vind die prijs eigenlijk helemaal niet verkeerd, als je bedenkt dat je bij het gemiddelde drogisterijmerk toch ook snel rond de €5 kwijt bent voor een single.

Heeft Inglot trouwens veel matte opties? Mijn moeder loopt al een eeuwigheid te zoeken naar een mooi palette met alleen maar matte kleuren (boven de 60 is dat nou eenmaal flatteuzer), en ik denk erover om haar een Inglot palette cadeau te doen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 12:40:

Ja, ook veel mat! Kijk anders even op de website (er is ook een mogelijkheid om online te bestellen, maar is volgens mij wel duurder). Daar staan alle oogschaduwkleuren :-) http://www.inglotcosmetics.com

[Beantwoorden]


Door Keerthana op 1 juni 2012 12:21

Toen ik eerst het pallette zag vond ik de kleurtjes apart mooi, maar samen leken ze me niet echt te combineren.. maar ik vind je look geweldig!

[Beantwoorden]


Door tess op 1 juni 2012 12:26

super mooi! Jij bent echt een van de weinige meiden waarbij ik gele oogschaduw leuk vind staan :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 juni 2012 12:45

Wauw, wat een prachtige ooglook! Ik kon mij eerst niet zo voorstellen hoe je de gele kleur erbij ging combineren (ben zelf niet zo creatief helaas ;-) ), maar het staat er echt werkelijk heel mooi bij! Binnenkort ook maar eens een bezoekje brengen aan INGLOT, je hebt me geïnspireerd!

[Beantwoorden]


Door Dana op 1 juni 2012 12:57

Ik kwam net mijn bed uit en ik zag de foto’s totdat de geel werd geswatched, toen was ik gelijk wakker! hahah (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 14:02:

Hahah! :D

[Beantwoorden]


Door Alicia op 1 juni 2012 12:59

Mooi pallette hoor, hij ziet er van de bovenkant ook goed uit. Net alsof het gewoon een pallette is die bedacht is door de winkel zelf, want ondanks dat het allemaal wel verschillende kleuren zijn weet jij het weer prima te combineren. Echt knap en mooi gedaan!

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 1 juni 2012 13:17

Potverdikkemes wat heb je dit weer prachtig gedaan Vera! Geweldige kleurencombinatie!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 14:02:

Dankjewel Willemijn ^^)

[Beantwoorden]


Door Maddy op 1 juni 2012 13:22

Erg mooi palette Vera!
Ik ben een paar weken terug in Krakau geweest in Polen, en omdat Inglot een pools merk is, heb ik een palette voor bijna de helft van het geld kunnen samenstellen, ik had namelijk 3 kleuren voor maar 10 euro (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2012 om 14:02:

Ohhh tof! Dat scheelt nogal!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 1 juni 2012 13:26

Prachtig, het is echt een Vera palette, schitterende keuzes! (love)

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 1 juni 2012 13:26

Wat een mooi palette en wat een mooie kleuren! Love it :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 1 juni 2012 14:45

Mooie kleuren! Ik wil nog graag eentje met drie kleuren, ze zijn zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 1 juni 2012 14:54

Wat een gepigmenteerde kleuren zeg, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 1 juni 2012 15:04

Ik weet al heel lang zeker dat ik een Inglot palette wil. Het probleem is dat ik in Groningen woon en dus naar zwolle moet voor de dichtstbijzijnde. Lastig! :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2012 om 11:22:

Ah dat is balen :-( Ik heb hetzelfde probleem. Leuk dagje weg van maken dan maar?

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 1 juni 2012 15:34

wow, die laatste kleur is zoooo mooi!! :O

[Beantwoorden]


Door iris op 1 juni 2012 15:52

Mooie look!
En mooi oogschaduw pallet!

[Beantwoorden]


Door Kelly. op 1 juni 2012 16:04

Mooi palette & je hebt er een hele mooie look mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Eyepolish op 1 juni 2012 16:19

Wat een super mooi pallete en wat een super mooie ooglook (love)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 1 juni 2012 16:22

Erg mooie oogscaduws en leuke kleurige ooglook. 3 euro meer :-| , tja economische crisis.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2012 om 11:22:

Haha :D

[Beantwoorden]


Door Aya op 1 juni 2012 16:28

Ik vind het pallet erg mooi. En misschien kan je de roze highlighter wel dragen met een mooie roze blouse. Ik bedoel ik vind hem erg mooi passen bij je huidskleur, en het is zonde als je hem weg moet doen !

[Beantwoorden]


Door Amanda op 1 juni 2012 16:37

Wat een mooie kleuren heb je gekozen! En ook nog eens een mooie look gemaakt :D

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 1 juni 2012 16:58

Wauw, echt mooi! Die geel is zeker een eye-catcher! Mooie look heb je er van gemaakt – zoals altijd :D

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 1 juni 2012 17:02

Aah, wat mooi! Ik vind die geel echt een typische Vera-geel haha. Vind die tint geel bij je passen. :’)

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 1 juni 2012 17:09

Wat een prachtige zomerse kleuren!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Silkee op 1 juni 2012 17:10

Wauw, prachtige kleuren en die look :O! Haha, die gele oogschaduw is precies dezelfde kleur als mn nieuwe portomonnee!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2012 om 11:22:

Heb je een knalgele portemonnee? Gaaf!!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 1 juni 2012 17:51

Prachtige kleurtjes! 46 en 606 vind ik echt gorgeous! :D

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 juni 2012 17:59

die gele: wauw!

[Beantwoorden]


Door Ise op 1 juni 2012 18:43

Ziet er prachtig uit! En ook het geel ja!

[Beantwoorden]


Door Paola op 1 juni 2012 18:45

Wat een super leuk palette heb je samengesteld! Niet van die standaard kleuren! Ik vind je ooglook top!

[Beantwoorden]


Door Melene op 1 juni 2012 19:50

Wauw Vera echt super mooie kleuren, ik zou ze zelf ook allemaal kopen met uit zondering van de gele ^^

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 1 juni 2012 20:17

Halleluja.. Wat een geweldige tinten heb je uitgekozen. Oh my god, vooral de gele tint is echt een eyecatcher in het oog! Ik wil hem oook. :D De pigmentatie van Inglot is ook echt.. mind-blowing. Vind het niet cool dat ze hun prijzen hebben verhoogd. :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2012 om 11:23:

Niet cool nee, maar ik blijf er toch wel shoppen :$ Het systeem is te geweldig!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 1 juni 2012 20:21

Prachtige kleuren heb je uitgekozen, heel erg mooi! En mooie look heb je er mee gemaakt! (love)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 1 juni 2012 20:26

Ik ben helemaal weg van die bruine kleurtjes, supermooi!

[Beantwoorden]


Door Jana R. op 1 juni 2012 20:45

Mooie palette :D x

[Beantwoorden]


Door Josephine op 1 juni 2012 20:46

Wat goed dat je ons hebt gewaarschuwd, gelukkig heb ik mijn zonnebril op! Ah die matte erin maakt het inderdaad af. Wauw, ik hoop stiekem dat ik het sunset palette bij je kan bestellen? ;) Echt prachtige combinatie, het lijkt mij ook superleuk om zo’n palette samen te stellen!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 1 juni 2012 21:03

Oeh, vind 605 echt een geweldig mooie kleur!
Fantastische kleurencombi! ^^)

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 1 juni 2012 21:14

Wat een mooie kleuren, vooral die gele knalt er echt uit!

[Beantwoorden]


Door Cute as a Cupcake blog op 1 juni 2012 22:54

Hier moet ik dus zeker eens naartoe wanneer ik een dagje Amsterdam plan :) Echt heel mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2012 om 11:23:

Tram 5, je bent er zo! :-)

[Beantwoorden]


Door Wing op 2 juni 2012 04:05

Love the colour swatches. Heel vloeiend over elkaar en je ooglook is 1 van de mooiste van dit jaar =]

[Beantwoorden]


Door Conny op 2 juni 2012 07:18

mooi palette

[Beantwoorden]


Door Samantha op 2 juni 2012 08:54

Hahaha het is 10 minuten fietsen van mijn huis de stad amsterdam maar toch ga ik nooit naar inglot! Ik moet toch eens een keer een stapje zetten in die winkel want het klinkt super!

xoxo

[Beantwoorden]


Door Miranda op 2 juni 2012 08:57

Oh wat een prachtige kleuren;D

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 2 juni 2012 17:22

Oh my, wat een geweldige kleuren! Ik pak nu de trein naar Amsterdam & ga naar de Inglot… Serious, wat een leuke kleuren! Hihi!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 3 juni 2012 16:32

Wat leuk ! Ik heb afgelopen donderdag m’n eerste palette samengesteld, en ik heb ook gekozen voor nummer 26 en 45 ! (:

[Beantwoorden]


Door Nena op 3 juni 2012 20:28

:wow: wat een mooi palette! Zelf het geel heeft zoveel pigment! Echt een heel mooie warme tint! x

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 4 juni 2012 13:53

hele mooie kleuren hoor! mooi look ook gemaakt

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 1 juli 2012 17:14

[…] als je de video niet kunt zien. INGLOT palette “sunset” – review NYX Jumbo Eye Pencil Milk Biodermal P-CL-E Fluïde Biodermal P-CL-E Creme Essence Fruity nagellak […]


Door Emma op 21 juli 2012 10:56

Dit is nou echt een mooi palette !!! Die look die jij er mee maakt is ook zo mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Smithk8 op 28 maart 2015 00:11

Hahahahahahaha, this politics related YouTube video is really so comical, I loved it. Thanks in favor of sharing this. bafdadbbbkdadeff

[Beantwoorden]